Ronai and Ronai
AMERIKAI

Terry Jones nem léphetett Kanadába 2012. október 13. szombat 22:44 | AN Forrás: Reuters

  • Hozzászólások(17)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Terry Jones nem léphetett Kanadába
Toronto – A 2011 márciusi Korán-égetésekkel Afganisztánban halálos kimenetelű, más országokban erőszakos tiltakozásokat kiprovokáló floridai törpeegyház vezetője számára nem engedélyezték a belépést Kanadába, közölte a lelkész szóvivőnője.
.
Stephanie Sapp elmondása szerint a férjét, Wayne Sappet és Terry Jonest a michigani-ontariói határról fordították vissza azután, hogy útlevél-ellenőrzés címén órákig feltartották őket. A két férfi egy ontariói egyházközi találkozóra volt hivatalos.
.
Noha Jones az elmúlt két évben több alkalommal a hírek élvonalába került, országból eddig még csak egyszer tiltották ki – húsz évvel ezelőtt Németországból, miután tiszteletbeli doktori címét úgy használta, mintha valódi doktorátusa lett volna.
.
Híres azonban csak jóval később, 2010-ben lett, amikor 9/11 évfordulója alkalmából Korán-égetésre készült és erre biztatott mindenkit. Akkor ugyan lefújta ezt a programot, 2011 márciusában azonban végrehajtotta. Az akció után afgán terroristák ártatlan embereket gyilkoltak meg bosszúból, így a vérszomj áldozata lett Mazar-i-Sárifban hét külföldi, köztük nepáliak, románok, skandinávok.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 2 szavazatból)
Terry Jones nem léphetett Kanadába, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(17)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

17 Reader’s Comments

  1. Omar Kahdr-t is visszaengedtek,igaz kanadai allampolgar sajnos,de tart karokkal fogadta vissza a gyilkos taliban ganejt Kanada.Mi a gond hirtelen szolasszabadsag korlatozas lett,felnek a felmillios muszlim csurhe vonyitasatol?
    Ez a red neck fog artani Kanadanak?A fentebb emlitettek nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  2. Aha… remek.
    .
    - Az iszlám nevezetű pszichopátia- tünetegyüttesre teljes joggal berágó, ezért koránt égető tiszteletesnek nem adnak beutazási engedélyt. De ultra- rasszista iszlámbűnözők, közép- kelet európai c.maffia vezérei, és ezek áldozatai lényegében akadálytalanul juthatnak be.
    .
    Iszlámnácik teli pofával rikácsolhatják beteg szemetüket szerte az országban.
    .
    De Terry Jones, na, ő nem jöhet. Ő nem.
    .
    WTF, Kanada???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  3. A legmocskosabb bűn az egyház nevében ölni.ez alól Vatikán sem kivétel..Általános vélemény,hogy a legtöbb háborút az egyházak gerjesztik,titkos hatalmi harcuk során..a sok idióta falusi meg ..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  4. Canadanak is joga van eldonteni hogy kit enged be es kit nem. A korán égetése (amit ha a bibliát egy akadémiai szintü matekkönyvnek tekintunk – megjegyzem sokkal több mint az- akkor a korán nem üti meg egy receptgyüjteményből álló szakácsköny szintjét) azonos szintre sülyeszti az elkövetőket mint a biblia égetőit. A kereszténység célja nem a korán égetése hanem az emberek megmentése, ugy hogy azok onkent mindwefele kényszer nelkul lesznek Jezus követői. Ha az önkéntesség elve sérül akkor nem beszélhetünk kereszténységről (BIBLIAI KERESZTÉNYSÉGRŐL). A kereszténység eszköze a szeretet. Isten szereti a bűnös embert, a muszlimokat meg a homosexualisokat is, de gyülöli a bűnt. A keresztényeknek ugyanígy kell a dolgokat megitélni. Sokan azt hiszik hogy ez azt jelenti hogy a kereztény hagyja a gonosztevőket hadd csinaáljanak amit akarnak , mert hát szeretik őket. de ez nem így van. A keresztenyseg aktiv, megbocsájtó, adakozó, segítő, együttérző, de ugyanakkor igazságos és a gyengék védelmezője kell hogy legyen. A gyilkosokat , bűnözöket az államnak meg kell büntetnie, mert csdak akkor lesz békesség és harmónia az országban. A börtönlátogatások hatására rengeteg bűnöző elfordult a bűnöktől és Jézus követője lett. Ezek nem lesznek visszaesők.
    Canadian crihstian bikers
    http://www.youtube.com/watch?v=CTsgJ4-H9XQ
    http://www.streetgangstyle.com/gangs_gangsters_prayer.php
    Ausztrália
    http://www.toj.org.au/
    http://bikersforchrist.org.au/
    USA
    http://www.cmausa.org/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  5. sandor:
    .
    - Ez igaz, de:
    .
    1, Mi az hogy “egyház”, mert ez azért így elég tág fogalom… melyik egyház, melyik történelmi korszakban, melyik kontinensen, voltak- e rajtuk kívül álló tényezők,stb…?
    .
    2, Hogy jön ez ehhez a témához?
    .
    E.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  6. Folyton összekeverem a Monthy Python-ossal. :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  7. Nagyon birom mikor valaki isten tolmácsának szerepében tetszeleg.Hogy isten erre ezt mondja,arra mag azt mondja….stb.Ki hatalmazta fel,egy másik tolmács?
    Az “egyház”elnevezés csak a katolikus szervezetet illeti meg a többi vallási szervezet gyülekezet,vagy felekezet,vagy mint pl. a zsidók esetében hitközség.Ugyanis csak a katolikus egyháznak van pápája,aki internacionalista szervezetének egyedüli irányítója-persze isten nevében.A muszlimok hisztérikus reakciói az őket ért valós,vagy képzelt sérelmekért éppen olyan,mint a katolikus egyház rekciója a középkorban az őket ért “sérelmekért” /Canossa járás/.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  8. Gyuricza:
    .
    - Én ezzel nem vitázok, tudnék, de ennek a topiknak nem ez a témája.
    .
    Amitől Terry Jones (NEM a monty pytonos) berágott, az az egész euro- atlanti világot, sőt, az egész civilizációt fenyegető iszlámpestis.
    .
    Ha megnézed, az iszlamisták mit művelnek világszerte, de főleg az euro- atlanti országokban, kihasználva azok öngyilkos ultra- liberális őrületét, akkor talán képet kapsz, mi itt a gond.
    .
    És itt van ez is:
    .
    http://atv.hu/cikk/20121014_a_nyugat_elaltatasa_a_kalifatus_kiterjeszteseert_kuzd_a_muszlim_vilagszervezet
    .
    Esetleg nem ezzel lehet a gond?
    .
    Hagyjuk már, hogy mit is jelent az egyház szó…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  9. Én már régen mondom,hogy igenis MInden Jogot meg KELL
    adni a moszlimoknak Európában!!!!!!!!! ………. AMIT mi is megkapnánk
    szaúd-arábiában.! DE…csak annyit,egy dekával sem többet,aki pedig
    azt nem tartja be ugyanúgy kell elbánni vele,mint mondjuk azt velünk tennék
    Rijádban!(hittérités, más vallások ,helyi szokások,hagyományok tisztelete,
    öltözködés,templomépités stb…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  10. Szerintem meg az iszlámot, és az iszlamista szervezeteket be kellene tiltani, mint destruktív ideológiát.
    .
    Az iszlamistákat pedig tömegesen kitoloncolni, elszigetelni, lesittelni, stb.
    .
    Ezt kellene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  11. Eldrad

    Hát én nem ugyanezt mondtam!????Csak kicsit keményebben!
    Rijádban minket nem betiltanának,hanem egyszerűen megsemmisitenének!!
    Kitoloncolás? Elszigetelés? Sitttttt! Na persze. ott végeznének ki a főtéren,
    ha csak 1 ezrelékét megengednénk magunknak,amit ők vigan megtehetnek
    nálunk (európában)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. Barry:
    .
    - Na igen… bár, ha jól meggondolod, egy totális anti- iszlamista akció nem merülhetne ki a kivágásban. Az egy komplett, óramű pontossággal levezényelt, kontinenseken átívelő katonai- rendőri- gazdasági támadás kellene hogy legyen.
    .
    Mindenki kellene hozzá: izraeliek, az egész EU, oroszok, hinduk, buddhisták, mindenki, ahol az iszlám pestis tenyészik.
    .
    Sajnos, a jelenlegi önpusztító ultraliberális, máskulturatisztelő- emberjogvédő állatság miatt ennek annyi a realitása, mint léghajóval a Holdra menni.
    .
    De egyszer talán felébred a világ, és akkor visszakergeti ezt a kb. háromszázötvenmillió majmot a fára, vagy a sivatagba, ami éppen a közelben van (azért ennyi, mert kb. ennyien élnek iszlám diktatúrákon, országokon kívül, azaz, emberlakta területeken- a saját országaikban meg egye meg a fene mind).
    .
    Az iszlám a történelem egyik legnagyobb, egyben a legkártékonyabb balesete.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  13. Gyurica ! A biblia Isten szava. Mivel tobben olvassuk is rendszeresen tudjuk hogy Istennek mi a velemenye bizonyos dologrol. Amikor azt iromhogy Isten ezt vagy at mondja akkor a Bibliara tamaszkodom, nem sajat fejembol huzom elo a bolcsesseget. A papasagnak az egyhazhos pedig semmi koze. Jezus az egyhaz feje, nincs neki senki egyszemelyben foldi helytartoja, hanem a nem evilagbol szarmazo egyhaz, amely ebben a vilagban elo ujjaszuletett hivokbol (Jezus kovetoi, vagy mas szoval keresztenyek). Eldrad azert irtam itt a egyhazzal kapcsolatban mert a Biblia vagy Koran egetes vallasbeli ugy is, es Terry Jones, vallasos dolgai miatt nem engedtek be.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  14. Az iszlam hivok fele igy fellepni (tomegesen) nem volna mas mint egy iszlam holokauszt. Nem lehet minden muszlimot egy kalap ala venni. A terroristakat persze igy nehezebb kiszurni, de az sem volna igazsagos hogy minden muszlimot collective buntetni. Olyan magyaros dolog ez a kollektiv buntetes.
    Az adozasban kiskapu van amit az elelmesek megtalalnak ? Nosza nehezitsuk meg az oszes adozo eletet. Csalnak paran a szamlazassal ? Tegyuk lehetetlenne. Ha hibas a kiprintelt szamla ne lehessen megismetelni. Volt ket harom buznisz egyhaz, Nosza zarjunk be 200-at. Hat nem latjatok. Ezek az egyszeru megoldasok, ahelyett hogy csak a bunosoket kapnak el , mindig az egesz orszag szivja meg.
    Nem az a baj hogy lehet csalni az adoval hanem az ha valaki csal is. MIert nehezitik meg a tobbiek eletet ? Mert ez az egyszerubb (taho/bunko/antidemokratikus) megoldas, es nekunk magyaroknak ez valo. Na ez talan az egyik fo oka, hogy tenyleg jobb elhagyni MO-t es vegre meglatni hogy mi az a szabadsag/ mi az igazi demokracia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  15. ” De egyszer talán felébred a világ, és akkor visszakergeti ezt a kb. háromszázötvenmillió majmot a fára, vagy a sivatagba, ami éppen a közelben van ”
    csak ez ugy nem mukodik, hogy ti mennyetek a …. de a penzt azert hagyjatok itt, + lehetoleg tolunk vasaroljatok na itt van az eb elhantolva

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  16. “CommonSense
    2012. október 14. vasárnap
    14:07
    A korán égetése azonos szintre sülyeszti az elkövetőket mint a biblia égetőit.”
    .
    Nem igaz. Ez olyan, mintha azt mondanád, ugyanaz elégetni Szabó Magdát és a Mein Kampfot. Fenét! Attól vagyunk ember s polgár, hogy tudjuk, mi micsoda, és nem tévesztjük össze a szart a kalaposinassal. Nem volt igaza Voltaire-nek, amikor azt mondta, haláláig védeni fogja a másik jogát, hogy mást mondhasson. Én nem védem azt, aki a nácikat, a komcsikat vagy az iszlamistákat védi. Szerintem nem kell teret adni egyiknek se, akkor se, ha szólásszabadság van. Én gumibottal tömném be az összesnek a pofáját, és főleg azét, aki a Koránra mer hivatkozni! Jól tette a Terry Jones, hogy elégette azt a beteg szart. Minél több ilyen provó kéne, aztán csak nem esik le az aranygyűrű Obama ujjáról, ha már ki kell kicsit pucolni a lefolyót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. Szerintem nem az egyházak gerjesztik a feszültséget, ők csak ürügyet szolgáltatnak, a szolgáltatás pedig nem ingyenes. :) :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Meggyilkolták az USA líbiai nagykövetét 2012. szeptember 12. szerda | AN

Korán-égetők, halott-hugyozók büntetése 2012. augusztus 28. kedd | AN

Terry Jones ismét Koránt égetett 2012. április 30. hétfő | AN

Obama bocsánatot kér a Korán-égetésért 2012. február 23. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos