Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd 12:36 Forrás: AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán Viktor szabadsága

Budapest, Kitudjahol – Orbán Viktor szabadságra ment. Ezt tegnap közölte az erre illetékes személy. Egyhetes szabadságát tölti a miniszterelnök. Nem ma kezdi, nem is tegnap indult útra, hanem a múlt héten.

Már amennyiben tényleg. Mert nem tudni semmit, csak azt, hogy holnap, azaz szerdán újból munkába áll. Várja a kötelesség.

Nekünk meg marad az, ami eddig. Hiányos féligazságok, irányított információk. Vagy még annyi sem. Nincs közünk hozzá, elvégre nem azért választottuk újból magunk fölé, hogy minden percéről beszámoljon nekünk. Elég, ha ő tudja, hogy mi hol vagyunk. Többnyire a béka feneke alatt, de ezt nem köti az orrunkra. Nem muszáj tudnunk, hogy hol vagyunk.

Ő sem mindig ott van, ahol mondja magát. Amikor Schmitt Pált államfőnek jelölte, állítólag Bulgáriában tartózkodott. Ha igaz, onnan üzente meg, hogy a későbbi Plagi bácsit jelöli köztársasági elnöknek.

Nem biztos, hogy igaz. Orbánt Bulgáriában senki sem látta. Sem elindulni, sem megérkezni. Süttetni a hasát a tengerparton, vagy azt, hogy fagyit vett volna valamelyik gyerekének. Pedig a regnáló magyar miniszterelnökkel mindig szoktak találkozni honfitársai külföldön. Gyurcsányékat annak idején Velencében egy kávézóban fotózták, de Orbánt is látták már síelés közben. (Jó, nem léccel a talpán, de valamelyik magaslati hüttében.)

Ez a bulgáriai út azonban gyanús volt. Nem csupán a fentiek miatt. Hanem mert hónapokkal később, amikor feleségével a Vatikánba mentek, Lévai Anikó elszólta magát. Jó kicsit kimozdulni, idén még nem voltunk együtt sehol, mondta.

Tehát Bulgáriában sem.

Most, 2014-ben megint nem tudjuk, hogy hol van a magyar miniszterelnök. És azt sem tudjuk, hogy hol nincs.

Maradnak a sejtések, találgatások. Lehet, hogy ott van, ahol sokan gondolják, lehet, hogy máshol.

Ami biztosnak látszik: holnap ismét munkába áll, a szabadságharc az utolsó csepp vérünkig folytatódik.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (92 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +98 ( 158 szavazatból)
Orbán Viktor szabadsága, 4.4 out of 5 based on 92 ratings

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos