Ronai and Ronai
AMERIKAI

Shipping Policy

.

We do ship our printed products (Amerikai Magyar Népszava Szabadság Newspaper) all over the world. Usually, your first printed paper will start arriving within three to four weeks after we receive your order, but it does depend on that what part of the world it is being shipped to.

Once we receive your order, it will take us a week to schedule your subscription, and it will be shipped via standard mail.

The actual delivery date of your first issue will depend on when the next issue is scheduled to be distributed by us, although our system does allow the fastest processing possible.

.

Return Policy

.

All orders are fully cancelable as long as the cancel request is received within 48 hours of the time the order is placed. After that, in most cases cancellations will not be accepted.

All orders are pre-paid and processed promptly so as to ensure that the subscription begins as quickly as possible.

We do recognize that special situations may arise. In such an event, when for some reason your printed paper does not arrive, please contact us. All such cases will be handled on an individual, case-by-case basis.

.

Contact Info

.

For Amerikai Magyar Népszava Szabadság printed Newspaper:

Olivia Media & Publishing Corporation

180 Walnut Street A-47

Montclair NJ 07042

For Amerikai Népszava online Newspaper

Olivia Media & Publishing Corporation

Tel.: 443-921-8321. Cell: 973-508-4278

Website: www.nepszava.com
E-mail: admin@nepszava.com

Skype: nepszava (Egyesült Államok)

.

Szállítási szabályzat

.

Az Amerikai Magyar Népszava Szabadság nyomtatott havilapot a világ minden tájára szállítjuk. A megrendelést követő egy héten belül nyugtázzuk előfizetését, és postai úton elindítjuk az újságot. Az újság kiszállításának dátuma az Ön lakhelyének távolságától és a helyi posta gyorsaságától függ. Az első lapszámot Amerikában a megrendeléstől számított első hónap első hetében meg kell kapnia. Ezt követően minden hónapban ugyanabban az időpontban kapja kézhez a lapot. A világ más részeire a távolságtól függően 3 héten belül megérkezik az első havi lapszám.

.

Visszavonási szabályzat

.

A megrendelést töröljük, ha a megrendeléstől számított 48 órán belül megküldi rendelése lemondását. A határidő után nem tudjuk rendelését azonnal törölni, az első lapszámot mindenképp megküldjük. Ennek díja Önt terheli. A befizetett, de lemondott megrendelés után a fennmaradó előfizetési díjat visszaküldjük. Ha Ön nem hosszabbítja meg az előfizetését, megrendelése automatikusan megszűnik. Az előfizetés lejárta előtt levélben értesítjük Önt a meghosszabbításról. Címváltozást emailben vagy levélben kérjük megküldeni. A lapot a kézhezvételtől számított következő héttől az új címre továbbítjuk. Azoknak az olvasóinknak, akik a nyarat az északi Államokban, a telet pedig Floridában vagy más déli államban töltik, a lapot az évszaknak megfelelő lakcímére továbbítjuk. A címváltozást minden esetben a visszaköltözéskor be kell jelenteni, azt nem lehet fél évre előre kérni.

Egyéves előfizetőink egész évben korlátlanul adhatnak fel ingyen apróhirdetéseket.

A megrendeléseket előre kell fizetni, így tudjuk biztosítani, hogy az újságot rendben és időben megkapja.

Ha valamilyen oknál fogva nem kapja meg a lapot, kérjük lépjen kapcsolatba szerkesztőségünkkel.

.

Kapcsolat

.

Amerikai Magyar Népszava Szabadság nyomtatott hetilap:

Olivia Media & Publishing Corporation

180 Walnut Street A-47

Montclair NJ 07042

Tel.: 443-921-8321, 973-508-4278

Website: www.nepszava.com
E-mail: admin@nepszava.com

Skype: nepszava (Egyesült Államok)

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos