Ronai and Ronai
AMERIKAI

Obama bocsánatot kér a Korán-égetésért 2012. február 23. csütörtök 20:30 | AN Forrás: AFP

  • Hozzászólások(9)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Obama bocsánatot kér a Korán-égetésért

Washington/Kabul – Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke a Hamid Karzai afgán államfőnek küldött levélben kért bocsánatot azért, hogy Koránt égettek a Bagram légibázison, az Egyesült Államok legnagyobb afganisztáni támaszpontján.

Napok óta tartó felháborodás, dühödt tiltakozások jellemzik Afganisztánt azóta, hogy magukról megfeledkezett amerikai katonák elégették az iszlám szent könyvét, és az eset kitudódott.

A halottak száma eddig tizennégy; ebből ketten amerikai katonák, akik ellen szövetséges afgán katona fordította felháborodásában a fegyverét a keleti Nangarhar tartományban lévő Khogyaniban.

A bocsánatkérő levelet Ryan Crocker nagykövet kézbesítette Karzainak csütörtök délután.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
Obama bocsánatot kér a Korán-égetésért, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(9)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

9 Reader’s Comments

  1. Már azt nem értem,hogy lehet egy katona annyira hülye, hogy iszlám földön Koránt éget. De ha már éget is, mert oka van rá, akkor miért nem égeti el teljesen??????,,,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  2. A Koran egy ocska takolmany. Az Irastudatlan mohamed fejbol lediktalta a tanutvanyaiknak akik mindazt leirtak. mohamed szerint angyal beszelt hozza, de ennek kileterol semmilyen hiteles informacio nincsen. Lehet hogy a Satan angyala volt.

    A Biblia amit kb 40 ember irt tobb mint 1000 even keresztol, mindenfele keppen felsobb rendu nem csak a korannal de minden mas konyvvel szemben.

    Ennek ellenere Iranban a kozelmultban tobszor is tortent Biblia egetes.

    JA NEKIK LEHET ?

    Egyebkent ebben az esetben a foglyok a korant arra hasznaltak hogy kommunikaljanak egymassal, ezert egettek el a katonak, megszuntetve a tiltott kommunikacios csatornat. Mi a baj ezzel. Ha a Bibliabol fegyvert csinalok, jogos hogy elveszik tolem es megsemmisitik nem ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  3. A “szovetseges” afgan katonak mar evekkel a koran-egetes elott is az amerikai katonakra lottek. Egyreszt meggyozodesbol, masreszt mert az AlQaida fejpenzt fizet nekik, vegul mert szeretnek “infideleket” gyilkolni.
    En a magam reszerol bocsanatot kerek Obama elnok bocsanatkereseert, az a gusztustalan gesztus csak batoritas a gyilkosoknak es fokozza az amerikai kontingens veszelyeztetettseget.
    Mindez most, amikor Obama es Karzai targyalni akarnak az AlQaidaval. En meg naponta latom a fiatal, sulyos egesekkel tarkitott boru amerikai veteranokat akik robbanasok aldozataikent jottek vissza abbol a pokolbol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  4. A magyarok is “szívnak”:
    http://index.hu/kulfold/2012/02/24/afgan_tuntetok_megtamadtak_a_magyar_tabort/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  5. kulonben nem egy kicsit fura? nagy gyozelem afganistanba meg stb ozt a vegin targyalnak a talibokal??? ha valakit legyeztel nincs mit targyalni vele!!!
    ..vagy??
    ez a koran-kuran egetese meg egy nagy marhasag az amerikai katonaktol! igy is utaljak oket..idonkent meg is tamadjak oket, meghal valalamik szovetcseges katona..miert kellet folhergelni azt a nepet? hogy megjobban eleneskedjen es megtobb aldozat legyen??
    a barack meg kerhet bocsanatot, ezek nem njugatiak, hogy egy bocsanatkeres megoldja a problemet..ezek hulyek..meghoza total

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  6. ” .miert kellet folhergelni azt a nepet? hogy megjobban eleneskedjen es megtobb aldozat legyen??”
    .
    Egyszerű a dolog. Mit képzel ez a csürhe iszlamista banda, hogy felgyújthatják a világot mert a pedofil szentjük WC papírra írt hányadékát magasztosabb célra használja fel?
    Nem tárgyalni kell velük hanem drága mohamedjükhöz küldeni őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  7. használja= használják

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  8. Szerintem semmi se igazolhatja, hogy Korant egessen akarki is! A Koran mint olyan sok embernek jelent tobbet puszta konyvnel es egetessel belegazolnak a lelkukbe! Nem vagyok sem arab sem muslim parti de nem minden muszlim terrorista es nem minden muslim rossz ember. Ugyan is az ellenreakciot tuntetes es eroszak sem igazolhatja semmi…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  9. Jav

    Ugyanigy az ellenreakciot es eroszakot sem igazolhatja semmi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

2014 után: utóvéd Afganisztánban 2012. október 21. vasárnap | AN

Terry Jones nem léphetett Kanadába 2012. október 13. szombat | AN

Washington lemondott az afgán békéről 2012. október 3. szerda | AN

Afganisztán két év múlva magára marad 2012. október 1. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos