Ronai and Ronai
AMERIKAI

Médiaajánlat

Contact Our Sales Representative:

Helga Tóth (New York)

E-mail: nepszava@nepszava.com

Telefon: 973-508-4278

.

Hirdessen az Amerikai Magyar Népszavában!

Ön hirdethet az Amerikai Magyar Népszava Szabadság nyomtatott hetilapjában, illetve az Amerikai Népszava website online felületén. Ha a nyomtatott lapban és a website-on is szeretne hirdetni, testreszabott csomagárat és jelentős kedvezményt adunk. Árainkat esetenként a megrendelők igényeihez, nagyságrendjéhez, lehetőségeihez igazítjuk. Ha hirdetni szeretne, keressen bennünket bizalommal.

Az apróhirdetések a website Piactér rovatában regisztráció után sajátkezűleg feltölthetők és ingyenesek. A nyomtatott hetilapban az apróhirdetések ára 40 szóig heti 20 dollár, 40-50 szóig 30 dollár hetente, a keret heti 5 dollár. Előfizetőink egész évben ingyen adhatnak fel apróhirdetést nyomtatott lapunkban!

Ha hirdetést csekken vagy money order-rel kíván fizetni, akkor a csekket az Olivia Media and Publishing Corporation nevére kell kiállítani, és az összeget az Olivia Media 180 Walnut Street A-47 Montclair, NJ 07042 címre kérjük elküldeni. Hirdetései árát fizetheti online is ezen az oldalon: http://nepszava.com/billing

Ha banki átutalással szeretne fizetni, ezt az alábbi banki adatokkal teheti meg:

Olivia Media and Publishing Corporation

180 Walnut St. A47 Montclair, NJ 07042

JPMorgan Chase Bank

Számlaszám: 470206439

Routing# 021000021

Swift Code: CHASUS33

Ha nem biztos az árban, forduljon közvetlenül a nepszava@nepszava.com e-mail címen képviselőnkhöz, illetve a 443-921-8321-es telefonon a kiadóhoz.

.

Az Amerikai Népszava online bemutatása

Az Amerikai Népszava az Egyesült Államokban 1891-ben alapított Amerikai Magyar Népszava Szabadság című hetilap online kiadása. Az Amerikai Magyar Népszava Szabadság a legjelentősebb, legnagyobb és a legnagyobb múltra visszatekintő magyar nyelvű újság az Egyesült Államokban, amely az Egyesült Államok minden államába eljut, ahol magyarok élnek. Az újság online kiadása az Amerikai Népszava hírportál.

A megújult Amerikai Népszava igazi online hírújság, amely folyamatosan frissül és 24 órán át aktuális tartalmat kínál a látogatóknak. Emellett elemzésekkel, háttérinformációkkal és véleményekkel világítja meg az események hátterét.

Az Amerikai Népszava specialitása, hogy a világlapok és külföldi hírügynökségek tartalmához közelítve, a világsajtó fővárosából, New Yorkból, magyar nyelven ad szélesebb körű híradást a világról, az Egyesült Államokról és Magyarországról. Az Amerikai Népszava a világot hozza el magyar nyelven, és Magyarországot is elhelyezi a világban. Az első olyan nagy magyar nyelvű hírújság, amely nem Magyarországon készül, és az amerikai, nyugati stílust, felfogást és ízlésvilágot tükrözi.

Különlegessége, hogy a magyarországi híreket és eseményeket is, a magyarországi hírújságokhoz hasonlóan, teljeskörűen és frissen közvetíti, de mindezt amerikai nézőpontból értékelve és tálalva. Ennélfogva az Amerikai Népszava teljes jogú magyar hírportálnak is tekinthető, amelyet a magyarországi olvasók is ugyanúgy látogatnak, mint más magyar website-okat. Az Amerikai Népszava magyarországi hirdetők számára is teljes értékű médium, miközben amerikaiak, amerikai magyarok és a világ más részén élők számára, és az amerikai magyarok felé is egy értékes hirdetési felület.

A honlapon található videók, fotógalériák rendkívül izgalmasak, mert New Yorkból és Amerika más részeiből olyan magyar és nem magyar vonatkozású helyeket, eseményeket mutatnak meg, amelyek más magyar nyelvű hírportálokon nem láthatók. Az Amerikai Népszava sokkal nagyobb terjedelemben nyújt amerikai videókat a világ minden részén zajló eseményekről, mint versenytársai. A neves – Amerikában, a világ más részein és Magyarországon élő – blogszerzők írásai és kommentelési lehetőségei révén a website a sokrétű tájékoztatást hatékonyan ötvözi az interaktivitással. Ugyanakkor nem ad teret az internetet elöntő értéktelenségnek.

Az Amerikai Népszava a határon túli nyugati magyarság prémium hírforrásként kezelt internetes portálja, amelyet a világ 56 országából látogatnak rendszeresen. Rendkívül vonzó, hogy amerikai, egy másfajta kultúra és gondolatvilág megjelenítője, és mégis magyar. A legtöbben – körülbelül fele-fele arányban – Amerikából és Magyarországról látogatják. Az amerikai jelleg miatt nem kevesebb, hanem több a magyarországi olvasó, miközben a különlegesség az, hogy ők kiegészülnek az amerikai és a világ minden táján élő magyar olvasókkal.

Az Amerikában élő magyaroknak elsőként tudósít amerikai, és amerikai magyar eseményekről, magyar nyelven. Ez az első hírportál, ahol megtalálható minden információ Amerikáról, amire egy magyarnak szüksége lehet, ha Amerikában él, dolgozik, vízummal tartózkodik vagy turistaként Amerikába látogat. A vízumügyektől az amerikai nyugdíjon, ingatlanvásárláson, cégalapításon, házasságon át az amerikai magyar szervezetekig, boltokig, orvosok, ügyvédek és más szolgáltatók elérhetőségéig bezárólag, bőséges információt nyújt az amerikai életről.

Rovatok:

Az Amerikai Népszava online klasszikus hírújság. Mindent tud, amit a legnagyobb amerikai és magyarországi website-ok. Az átlagos magyar hírújságoknál sokkal nagyobb a világra való kitekintése, a hírrovatok tartalma az amerikai média tartalomszolgáltatására épül. Emellett ugyanazokat a magyarországi hírforrásokat is használja, amelyek a magyarországi online hírújságok tartalmának alapját képezik.

A Világ, Amerika és Magyarország rovatok a világban, az Egyesült Államokban és Magyarországon zajló legfontosabb politikai, közéleti eseményeket közvetítik.

Az Üzlet rovat a világ, New York pénzügyi híreivel és a magyar gazdasági hírekkel kívánja segíteni a gazdasági és pénzügyi élet szereplőit.

A Kultúra rovat beszámol az amerikai és a magyar kulturális élet legfontosabb eseményeiről, az amerikai sztárok legfrissebb pletykáiról, New York gazdag kulturális kínálatáról.

A Sportrovat az amerikai és magyar sporteredményekről tájékoztat.

A Piactér rovatban a világ bármely részén élő magyarok ingyenesen adhatnak fel apróhirdetéseket.

A Blog rovatban felkért szerzőink értékelik, véleményezik, magyarázzák a világ, Amerika és Magyarország történéseit.

Az Egészség rovat az amerikai és a világsajtó legfontosabb egészségügyi híreiből, információiból közöl értékes válogatást.

Az Utazás rovat magyarországi és amerikai utazásokhoz nyújt információkat, konkrét ajánlatokat.

A Magyarok Amerikában Információs Portálon megtalálhatók az amerikai magyar szervezetek, intézmények, szolgáltatók, programok, minden fontos információ, amit magyaroknak Amerikáról tudnia érdemes, a vízumügyektől a nyugdíjon át az ingatlanokig.

Az oldal látogatói:

  • Az Amerikai Népszava olvasói 35 év feletti, dinamikus, megalapozott financiális háttérrel, jó anyagi helyzetben levő és széles körű üzleti, társadalmi kapcsolatrendszerrel rendelkező, a világra nyitott
  • - nagyvárosi
  • - magasan iskolázott
  • - AB társadalmi státusú
  • látogatók.

Az Amerikai Népszava látogatottságát a Google Analytics méri. Hirdetőinknek az aktuális látogatottsági adatokat ennek alapján adjuk meg.

Leadható formátumok:

Banner esetén: .swf (flash), .gif, .jpg (maximális fájlméret: 40 KB)
Szöveges hirdetés esetén: .pdf

Flash (.swf) banner leadása esetén a clicktargetet kérjük a flashbe beépíteni, a landing page-et pedig az anyag leadásakor külön átküldeni!

BANNER HIRDETÉS DESIGN SPECIFIKÁCIÓ

Maximum file méret:  40KB

Animáció (Flash bannerek): 30 másodperc maximum / maximum 3 fordulat

• Minden nem flash alapu hirdetést úgy kerjük kódolni, hogy az clickthru elérhetőség egy új ablakot nyisson meg a target=”_blank” segítségével.

• Flash elvárások

- Publikáltnak kell lennie a Flash plug-in 8-ra vagy alacsonyabbra.

- Minden flash hirdetésnek kell rendelkeznie clickTAG-gel belekódolva, mintsem a bonyolultabb clickthru elérhetőség. A következő kódot kell manuálisan hozzáadni a .swf kiterjesztésű fáljhoz mielött még elküldi az Amerikai Népszavához a hirdetést. A kódot egy symbolhoz vagy egy buttonhoz lehet hozzáadni (film kliphez NEM):
on(kienged) { URL-t ide(clickTAG,”_üres”); }

- Az alapértelmezett/tartalék gif vagy jpg-t is kérjük elküldeni. A tartalék gif 20k-nál kevesebbnek kell lennie. A kliensnek mind a .gif-et, mind pedig a .swf fájlt el kell küldenie.

- Az AMERIKAI NÉPSZAVA nem módosítja a (.fla) flash fájlokat. Minden változtatást a kliensnek kell megcsinálnia. A kliensnek továbbá egy click-thru URL-t amit az AMERIKAI NÉPSZAVA betesz majd a saját hirdetés ellátó rendszerébe.

.

Hirdetésfelvétel Amerikában:

Helga Tóth (New York)

E-mail: nepszava@nepszava.com

Telefon: 973-508-4278

.

Hirdetésfelvétel Magyarországon:

Balázsi Katalin

E-mail: balazsi.katalin@nepszava.com

Telefon: +36-30-225-4212

.

Hirdetés a nyomtatott hetilapban

.

Az Amerikai Magyar Népszava Szabadság az amerikai földrész legrégebbi magyar nyelvű újságja, és az egyetlen olyan magyar lap a világon, amely több mint százéves fennállása óta soha nem szűnt meg és nem szünetelt. A Szabadság című lapot Kohányi Tivadar alapította 1891-ben, amely később egyesült az Amerikai Magyar Népszavával, amely napilap volt New Yorkban. Így lett az újság Amerika legnagyobb és legbefolyásosabb magyar nyelvű hetilapja és az ma is. Az Amerikai Magyar Népszava Szabadság a haladó szellemiségű magyar emigráció orgánuma volt és maradt, amelynek szerzője volt az Amerikában valaha élt jelentős írók és újságírók többsége. Az Amerikai Magyar Népszava Szabadság miközben megőrizte régi olvasótáborát, a rendszerváltás után kivándorolt új generáció lapja is lett.

Az Amerikai Magyar Népszava Szabadság a gondolkodó amerikai magyarok hetilapja.

A 32 oldalas nyomtatott hetilapban 11 oldalnyi hirdetés található, ami azt jelenti, hogy az Amerikai Magyar Népszava Szabadság a legnagyobb amerikai magyar hirdetési újság is. Lapunk eljut az Egyesült Államok összes államába, ahol magyarok élnek. Több évtizedes, stabil előfizetői hálózattal rendelkezünk, de a lap kapható újságárusoknál, magyar üzletekben, éttermekben, utazási irodákban, templomokban, egyesületekben és klubokban. Felméréseink szerint hetente legalább 10-15 ezer amerikai magyar kezében fordul meg. Az Amerikai Magyar Népszava Szabadság olvasóinak háromnegyed része 40 és 75 év közötti, zöldkártyával vagy amerikai állampolgársággal, amerikai egzisztenciával rendelkező első- vagy másodgenerációs magyar. Olvasóink nagyobb része értelmiségi vagy értelmiségi pályán dolgozott nyugdíjas. A legtöbben egyetemekhez kapcsolódó oktatók, kutatók vagy alkalmazottak, majdnem ugyanennyi a magasan kvalifikált műszaki végzettségű értelmiségi, vezető és a tanár. Olvasóink fiatalabb generációja a pénzügyi szférában dolgozik, New York és más metropoliszok pénzügyi negyedeiben él. Olvasóinknak 10 százaléka ideiglenesen az Egyesült Államokban tanuló vagy dolgozó magyar.

Felmérésünk szerint olvasóink 85 százaléka évente legalább egyszer hazautazik Magyarországra, és ott huzamosabb időt tölt. 45 százalék évente többször is. Az amerikai magyarok nagyobbik része akkor is Budapestre érkezik, ha Európába utazik, és eltölt Magyarországon néhány napot. A többség szívesen vesz igénybe színvonalas szolgáltatásokat és vásárol Magyarországon, vagy fektet be ingatlanba és egyéb értékekbe, sok a hazatelepülő, ezért nyomtatott újságunkban sok a magyarországi hirdetés is.

Az Amerikai Magyar Népszava Szabadságban szinte mindent hirdetnek. Legtöbben repülőjegyet, szállodát, turisztikai szolgáltatásokat, munkát, pénzügyi befektetést, biztosításokat, egészségügyi szolgáltatásokat, gyógyüdülőket, kulturális fesztiválokat, programokat, eladó ingatlanokat, házakat és öröklakásokat, lakóparkokat, nyugdíjasotthonokat, műtárgyakat, üzleti befektetési lehetőségeket, társkeresést, ügyvédi szolgáltatást, biztosítást, banki szolgáltatásokat. A legtöbb magyar nyelvű hirdetés Amerikában az Amerikai Magyar Népszava Szabadságban található. Aki hirdetni akar, vagy bármit keres, elsősorban a mi lapunkat veszi igénybe, mert ez a leghatékonyabb. Újságunk rendszeres hirdetői a legnagyobb légitársaságok, multinacionális vállalatok és magyar szolgáltatók.

Lapunk hirdetési tarifái sokkal olcsóbbak, mint a magyarországi árak, mert az újságban kis amerikai magyar üzletek és szolgáltatók is hirdetnek, az árainkat hozzájuk igazítottuk, amely igen kedvező helyzetet teremt a nagyhirdetőknek. Ugyanakkor az olvasótábor sokkal homogénebb, motiváltabb, erősebben kötődik az újsághoz és annak ajánlataihoz, mint az otthoni lapok esetében, a többség először innen tájékozódik. Az elérhető közönség is sok esetben nagyobb, mint a magyarországi újságok esetében, a vásárlóerő dollárban mérve erősebb, volumenében nagyságrendekkel nagyobb. Többszöri hirdetés esetén jelentős kedvezményeket adunk, forduljon hozzánk bizalommal, egyedi árakat is kialakítunk.

A nyomtatott hetilap hirdetési méretei és árai megtalálhatók itt (PDF)

Kész hirdetéseket PDF formátumban kérjük a nepszava@nepszava.com e-mail címre elküldeni. A nyomtatott lapba a hirdetések leadása minden héten hétfőn déli 12 óráig. Színes hirdetés esetén minden méretben 200 dollár felárat számítunk.

Köszönjük, hogy bennünket választott!

.

Hirdetés árának PayPal fizetése online

Ha Ön szeretné bankkártyával fizetni online a hirdetése árát, azt megteheti a következő oldalon. Kérjük kattintson az alábbi linkre és kövesse az utasításokat:

http://nepszava.com/billing

.


Media Kit

The downloadable media offer form of Amerikai Népszava (PDF)

Ad opportunities – Media kit (PDF)

Contact our sales representative:

Helga Tóth (New York)
E-mail: nepszava@nepszava.com
Telephone: 973-508-4278

.

Advertise with us in the Hungarian American Népszava!

You too can advertise in the printed newspaper American-Hungarian Népszava Szabadság and/or on our American Népszava website. If you’d like to advertise in both the printed and the online version, we can give you a personalized kit price and a significant discount. Our prices in some cases, can be modified to accomodate your needs, volume and flexibility. If you would like to advertise with us, feel free to contact us.
Our classified ads section on the website after registration are manually are uploadable and free of charge. In the printed weekly newspaper, classified ads are – with up to 40 words – are $20 a week, 40-50 words are $30 a week, added frame $5.

Our subscribers can create classified ads in the printed newspaper all year long for free.
If you would like to pay for your ad with a check or through money order, than the name is Olivia Media and Publishing Corporation and please send it to:

Olivia Media

180 Walnut St A-47

Montclair, NJ 07042

.

You can also pay for your ads online here:

http://nepszava.com/billing

.

If money transfer through a bank if your preferred method, below is the information you will need:

Olivia Media and Publishing Corporation
180 Walnut St. A47 Montclair, NJ 07042
JPMorgan Chase Bank
Account #: 470206439
Routing #: 021000021
Swift Code: CHASUS33

If you aren’t sure about the price, please contact us directly at nepszava@nepszava.com with our representative, or the Publisher on 443-921-8321.

.

Introduction of Amerikai Népszava Online

The Amerikai Népszava is the online version of the Amerikai Magyar Népszava Szabadság which was established in 1891 in the United States. The Amerikai Magyar Népszava Szabadság is – with the greatest history – the most significant, largest U.S. Newspaper in Hungarian, which even until today, reaches Hungarian all over the country, no matter which state they might live in.
The online version of this paper is the Amerikai Népszava news website.
The renewed Amerikai Népszava is now a real news website, that is constantly updated and offers fresh content 24 hours a day. On top of all this, we shed light on the why’s, pros and cons of news features with analyses, background information and opinions.
The speciality of Amerikai Népszava is that – approaching the capacities of worldwide and foreign news agencies, we give a wider perspective and news about the United States and Hungary from the Capital of the – Media – world, New York.
The Amerikai Népszava will bring you the world in Hungarian and represents a different point of view on Hungary, placing it in our world.
The first and biggest Hungarian newspaper that is not made in Hungary and represents the American, the western style, attitude and taste.

The peculiarity of the paper is it also gives you fresh and up-to-date news about Hungary – just like Hungarian media – but looking at, report and value all events from an American perspective. That stated, the Amerikai Népszava can be considered an all-around Hungarian newspaper that could be interesting to readers in Hungary as well.
The Amerikai Népszava is also a rightful medium for Hungarian advertisers, meanwhile Americans, Hungarian-Americans and for those live in other parts of the world, it’s can also be a very valuable place to advertise.

Videos, photo galleries found on the website are fascinating because they show Hungarian and non-Hungarian related places, events that other Hungarian websites are not able to show. The Amerikai Népszava provides videos of a much bigger volume of the entire world, than its competitors. Through the known – who live in America, Hungary and other parts of the world– bloggers’ writings and comments, the website is able to merge multiple ways of providing information and interactivity.
At the same time, it doesn’t give any room to the paltriness of the Internet.
The Amerikai Népszava – which is regularly visited from 56 countries – is the premium Internet news source for Hungarians outside of Hungary. It’s very attractive and unprecedented that it is American, a different culture and a different mindset and it is still Hungarian. Most of the people – about the same number – visit from the U.S. and Hungary. Because of the American background, we actually more readers from Hungary than we would otherwise and still the interesting factor is that they’re completed with Hungarian readers from all over the world.
Hungarians living in the U.S. can be informed first hand of American and Hungarian-American events in Hungarian. This is the first news portal, where you can find all the information Hungarians could need if they live, work, are here with visas or just came to visit the U.S. with a tourist Visa. From acquiring Visas to American retirement pensions, real estate, founding companies through marriages to Hungarian-American organizations, stores, doctors, lawyers and other service providers’ contact information, they can find anything about the American life.

Columns:
The Amerikai Népszava is a classy online newspaper. It is equipped with everything, that the greatest American and Hungarian websites are. Unlike the usual Hungarian news sources, A.N. has a worldwide perspective, the contents of the reports and articles are based on American News sources. And on top of all this, it also uses the Hungarian news sources that Hungarian newspapers and online versions use.
The World, America and Hungary columns cover  the most important political and public life happening in the World, the U.S. and Hungary.
The Business column would like to contribute to the workers of these economies and financial world with the financial news of New York and the Hungarian economy.
The Culture column gives reports on the most important events of American and Hungarian cultural life, keeps you updated on the news of American stars and the rich cultural selection of New York.
The Sports section lets you in on American and Hungarian sports events.
In the MarkerPlace column, anyone from anywhere in the world can advertise.
The Blog column has chosen writers, where they can express their opinions, they can explain the happenings in the world, the US and in Hungary.
The Health column consists of is a selection of the most important health news in the world and the U.S.
The Travel column gives you information of travels and even specific deals to Hungary and the U.S.

The Magyarok Amerikában Információs Portál you can find Hungarian-American organizations, establishments, service providers, programs, every significant piece of information that Hungarians should know about America, from getting their Visas through real estate to retirement pensions.

Visitors of the site:

  • Readers of the Amerikai Népszava are over 35 years old, dynamic, with a rock solid financial background, in a good fiscal situation and a wide scale of business, social network system who are open to the world.
    Living in Major cities, highly educated
  • With an AB status

The supervision of the number of visitors on the Amerikai Népszava website is conducted by Google Analytics. Our advertisers always get the current number of visitors from us through them.

.

ACCEPTABLE FORMATS:
For Banners: .swf (flash), .gif, .jpg (max. file size: 40 KB)
For text ads: .pdf

In case of a flash (.swf) banner, please embed clicktarget into your flash and send your landing page to us when you send us the ad separately.

.

BANNER AD DESIGN SPECIFICATION
Maximum file size: 40KB
Animation (flash banners): 30 seconds maximum / max. 3 turns
• All non-flash ads should be coded so that click-throughs launch a new browser window using target=”_blank”.

• Flash Requirements

- Must be published for Flash plug-in 8 or lower.

- All Flash ads need to have a clickTAG encoded rather than a hard coded click-thru command. The following code needs to be manually added to the .swf file before the Ad is sent to AMERIKAI NEPSZAVA. Code can be added to a symbol or a button( NOT a movie clip):

on(release) { getURL(clickTAG,”_blank”); }

- A default/backup gif or jpg must be submitted. Backup gif must be less than 20k. Client must submit both .gif and .swf files.

- AMERIKAI NEPSZAVA does not make changes to the (.fla) flash files. All changes must be made by the client. Client must also supply a click-thru URL that AMERIKAI NEPSZAVA will input into our ad serving system.

.

Ad Admissions in America:

Helga Tóth (New York)
E-mail: nepszava@nepszava.com

Telefon: 973-508-4278

.

Ad Admissions in Hungary:

Balázsi Katalin

E-mail: balazsi.katalin@nepszava.com

Telefon: +36-30-225-4212

.

Advertising in the printed weekly paper

The Amerikai Magyar Népszava Szabadság is the oldest Hungarian language-based newspaper in the Americas and the only Hungarian newspaper in the world that was never shut down even for a short period of time over its 120=year history. The Szabadság was founded bz Tivadar Kohányi in 1891 that later on merged with the American Hungarian Népszava that was a daily paper in New York. That is how the paper became the largest and most influential Hungarian weekly paper and still is. The Amerikai Magyar Népszava Szabadság has always been the organ of progressive-minded Hungarian immigrants and it’s compiled of influential Hungarian writers and journalists who lived in the United States. The American Hungarian Népszava Szabadság while kept its original readership, has also become the newspaper of the new generation of immigrants after the revolution in 1989.
The Amerikai Magyar Népszava Szabadság is the weekly source for Hungarian-American thinkers.

The 32-page weekly printed newspaper has 11 pages of ads, which means the Amerikai Magyar Népszava Szabadság is also the largest American Hungarian Ad paper. Our paper is distributed in all states where Hungarians live. We have had a stable network of subscribers for decades but the paper can be found at newsstands, Hungarian stores, restaurants, travel agencies, churches, organizations and clubs. According to polls, our paper reaches about 10, 000 – 15, 000 Hungarians every week. Three quarters of the readers of the American Hungarian Népszava Szabadság are between the ages of 40 and 75, residents and citizens with Hungarian roots part of first or second generation immigrants, living American lives.

Most of our readers are intellectuals or people who worked in intellectual fields but are retired now. Most of them are teachers, professors at universities, researchers or workers. Among them, about the same amount of readers are highly qualified technicians, chiefs and teachers. The younger generation of readers work in business in the financial districts of New York and other major metropolitan cities. 10% of our readers are temporary Hungarian workers and students in the U.S. According to our polls, 85% or our readers travel to visit Hungary at least once a year and spend some time there, 45% travel there more than once a year. The greater half of American Hungarians even visit Budapest if they’re going somewhere else in Europe and spend a few days in Hungary. Most of them like to be treated in quality hotels and services and buy products in Hungary or invest in real estate and other assets, a lot of them relocate there, resulting in a lot of ads from businesses from Hungary in our paper.

The Amerikai Magyar Népszava Szabadság is a host to all kinds of ads. Most of them look for airline tickets, hotels, touristic services, work, financial investment opportunities, insurances, healthcare services, spas and recreational facilities, cultural festivals, programs, real estate, houses and apartments for sale, apartment building complexes, retirement homes, antiques, dating, lawyers and related services and banking services. Most Hungarian language-based ads in America are found in the American Hungarian Népszava Szabadság. If someone wants to advertise or is looking for something, first and foremost come to us, because that always proves most effective. Most frequent advertisers are major airlines, multinational companies and Hungarian service providers. Our fees are much more economical than the prices in Hungary, because little American Hungarian stores and service providers also advertise with us and we have oriented our prices towards their needs, which creates a very efficient situation for larger advertisers. At the same time, our readership is solid, motivated and more insistent with our newspaper and it’s offers than readers usually are with newspapers in Hungary. Most of them get their news from us. The reachable crowd is usually larger, than in the case of papers in Hungary, the users’ dollar-based power is stronger, the order of magnitude is significantly larger. If you’d like to advertise with us more than once, a great discount will be granted.

.

Contact our sales representative:

Helga Toth (New York)

E-mail: nepszava@nepszava.com

Telefon: 973-508-4278

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos