Ronai and Ronai
AMERIKAI

Vadembereknek titulálják a dzsihádistákat 2012. szeptember 23. vasárnap 0:18 | AN Forrás: Yahoo News

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Vadembereknek titulálják a dzsihádistákat
New York – Újabb, a muzulmánokat feltehetően provokáló megnyilvánulás okozhat további erőszakos összecsapásokat. Pert nyert az a konzervatív blogger, aki korábban az ellen vezetett kampányt, hogy a 9/11 emlékhely közelében mecset létesülhessen. A most született bírósági döntés értelmében kifüggesztheti tíz metróállomáson azt a plakátot, melynek a szövege így hangzik: „Bármely, a civilizált ember és a vadember közti háborúban támogasd a civilizált embert. Támogasd Izraelt. Győzzük le a dzsihádot.”
.
A hirdetés az elmúlt hetekben először San Franciscó-i buszokon jelent meg, arra késztetve némelyeket, hogy a buszokat lekenjék vagy a hirdetés egy részét olvashatatlanná tegyék. Pamela Geller blogger bejelentette: ő adta be csütörtökön a keresetet annak érdekében, hogy a washingtoni tömegközlekedési eszközöket is teliragaszthassák a plakáttal, mivel arra a tömegközlekedési illetékesek – tekintettel a Mohamed-film okozta botrányra – nem akartak engedélyt adni.
.
.
Geller, az American Freedom Defense Initiative igazgatója és az Atlas Shrugs blog kiadója „az első alkotmánykiegészítés győzelmének” nevezte a szövetségi bíró döntését, és azt mondta, hidegen hagyja, ha a hirdetése ugyanolyan tiltakozásokhoz vezet, mint a Muszlimok ártatlansága című film, ami miatt többek között a líbiai amerikai nagykövetet is meggyilkolták. „Ha nem egy film, akkor egy karikatúra. Ha nem egy karikatúra, akkor egy játékmackó”, tette hozzá. „Mit fogtok csinálni? Díjazni akarjátok az iszlám szélsőségességet? Én nem fogom feláldozni a szabadságomat azért, hogy ne bántsak meg vadembereket”.
.
A New York-i Metropolitan Transport Authority eredetileg ugyancsak visszautasította a reklám közlését, ám Paul Engelmayer szövetségi kerületi bíró a múlt hónapban úgy döntött, ezt a szólásszabadságot védő Első Alkotmánykiegészítés értelmében nem tehetik meg.
.
Jóllehet a hirdetés nem a muzulmánokat, hanem kimondottan a dzsihádistákat nevezi „vadembereknek” (savages), Muneer Awad, az Amerikai-Iszlám Kapcsolatok Tanácsának New York-i elnöke úgy fogalmazott, „elismerjük a szólás szabadságát s [Geller] jogát arra, hogy bigott legyen és rasszista”.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.4/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 6 szavazatból)
Vadembereknek titulálják a dzsihádistákat, 3.4 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

19 Reader’s Comments

  1. Hehe!
    Bigott és rasszista? A bigott stimmel a vallási fanatikusokra, de elég sok rassz részt vesz a szólásszabadság elleni “vademberes” tiltakozásban.
    Izrael helyében viszont nem köszönném meg a plakátokat: az eddig alapvetően iszlám-amerika ellenes ügybe keverik bele őket.
    Egyébként nem tudom mi lenne a válasza a keresztény fundamentalistáknak, ha az iszlám országokban vetítenének Jézusról lejárató (pl pornó) filmet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  2. “Egyébként nem tudom mi lenne a válasza a keresztény fundamentalistáknak, ha az iszlám országokban vetítenének Jézusról lejárató (pl pornó) filmet?”
    .
    Azért ennél durvább dolgok történnek,pl.megkínoznak meg felakasztanak keresztényeket,tűzre vetik a Bibliát stb.,és senki nem szól ellene.Remélem,ebben a háborúban nagyon kihúzzák ezek a mocskok a gyufát.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  3. Pontosan erről van szó !
    HA nem vetünk gátat ezeknek a mocskoknak , három év múlva a nyílt Szentistvánkőrúton megbotozhatnak egy magyar nőt , mert nem visel burkát és megrugdoshatnak egy magyarembert mert nem visel szakállt.
    Ezeknek semmi sem elég !
    Lássuk már be hogy részükről ez egy folyamat.( Az országaikon kívül próbálják ráerőltetni mindenkire a hülye vallásuk hülye előírásait )
    Pár évvel ezelőtt csatateret csináltak a londoni City.-ből , hogy tiltsák ki a világ legnagyobb játékáruházából ( Télleg az , voltam benne…elképesztő..) a kismalac figurákat , mert az rossz hatással van a kicsiny gyermekekre. Mert a disznó az tisztátlan állat.
    Emiatt lerombolták félig London belvárosát azok az iszlámnáci állatok !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  4. Aki meg nem akar beilleszkedni a Nyugati Civilizációba, az meg térjen vissza a hazájába. Punktum

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  5. Az Amerikai Iszlam Kapcsolatok tanacsa egy iszlamista lobby, az eszak amerikai iszlam immigracio es terjeszkedes szallascsinalja. Ok nevezik Gellert bigott rasszistanak? Szeretnem latni, hogy vegre sertodotten elhagyjak az Egyesult Allamokat, es visszakusznak a pocsek orszagaikba, ahol a szennyviz az utcan nyitott arkokban csordogal, es ahol nem hasznalnak wc papirt. Ezek a velejukig rohadt dzsihadista vilaghoditok megtanultak, hogy lehet az elonyukre kihasznalni a szabad, nyitott tarsadalmakat, es 9/11 sem volt eleg ok az expulzalasukhoz. Az amerikai vezetok meg mindig arrol dalolnak, hogy mi nem viselunk haborut az Iszlam ellen. Pedig nagyon kellene, es a nevukon nevezve a tenyeket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  6. Hogy kéne nevezni azokat, akik másokat robbantgatnak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  7. Érdekes. Nem tudtam, hogy a dzsihadisták is egy rassz vagy egy nép.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  8. T.Bathory 4;34 !
    .
    Ez nagyon helyes . l e n n e , csakhogy ma már az a kérdés, hogy a már állampolgárságot nyert fanatikusok a jog szerint joggal nevezhetik hazájuknak a befogadó országot… Azokkal mit csinálhat a nyugati világ? Szerinted ítélje meg őket a bőrük színe, az arcalkatuk, vagy mi a fene alapján…?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  9. Azért imádkozom majd, hogy . G e l l e r n e k . ez a jogos akciója Izraelre és általában a zsidóságra nézve nehogy . g e l l e r t . kapjon és visszaüssön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  10. ricsi
    Ha jól tudom, a mártíromság egyenes út a mennyországba, igazi fundamentalista tehát nem hőzöng a hívők elleni atrocitásért (legfeljebb nem irigykedik) De Jézus sértegetése már más tészta, tehát a kérdés továbbra is adott.
    kormorán
    Ha “jogos” Izraelt belekeverni, holott eddig még semmi közüket nem lehetett bizonyítani, akkor jogos a “visszaütés” is. Leginkább csak távol kellett volna maradni az egésztől! Mondom: EDDIG a plakátig legalább nem volt Izrael ellenes éle a hőbörgésnek. “Akinek ilyen barátai vannak, ellenségre már nincs is szüksége”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  11. kormorán
    2012. szeptember 23. vasárnap
    11:16
    Azokat szoktassa rá a mi kutúránkban elvárt és megszokott viselkedésre.
    Ahogy mi sem hirdethetünk gyilkosságot itt, úgy más se hirdethessen.
    Ahogy mi nem folyamodunk tömeggyilkossághoz vélt igazunk okán, úgy más se tehesse.
    Vagy szerinted ők mindent megtehetnek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  12. Jézus és Mohamed közti különbség olyan hatalmas hogy egy mondatban említeni sem szerencsés őket. Jézus amikor aföldön járt, gyógyított, embereket mentett meg, önként és tiszta szeretetből. Sohasem ölt meg senkit sem nem paráználkodott, sőt kapaszkodjatok meg Ő volt az egyetlen ember aki bűnt sem követett el. Mohamed ellenben, gyilkos volt, 4 feleséget engedélyezett a koránban neki ezzel szemben 11 volt. A legfiatalabb “felesége” 6 évesen lett a felesége és 9 évesen az még első menstruácioja elott az akkor kb 60 éves Mohame delvette a szüzességét. Természetesen ez az iszlámban teljesen elfogadott és köztudott dolog, de a világ normálisabb fele kiakad az ilyesmitől.
    Mohamed halálát mérgezett étel okozta amit MOhamed próféta ugy benyelt mint kacsa a nokedlit. Az Ószövetségi zsidó próféták rögtön tudták ha halál van az ételben de az álpróféta Mohamed mit sem sejtve megette. Talan allah épen elfoglalt volt, történt ez már meg más istenekkel is. Illés és a Baál proféták között harcban pl Baál -Illés szerint – éppen félrement a dolgát végezni azért nem ért rá a papjainak segiteni. Meg is ölték mindet. Akko rmég veszélyes volt papnak lenni, nem ugy mint most. Garantált nyugdijas állás, egész életre szoló ellátással, bentlakással és ha kedvuk gerjed simán válogathatnak egymás között, esetleg prostituáltakat, vagy akar gyerekeket is “használhatnak”. És ezt mindet szépen meguszták. A katolicizmus és az iszlám annyira hasonló ammennyiben ugyanazt az istent (az antikrisztust) szolgálják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  13. kormorán
    2012. szeptember 23. vasárnap
    11:16
    .
    Az allampolgarsag megvonasa barmely a vallasi törvenyeknek az alkotmanyos törvenyek föle helyezesere iranyulo kiserlete eseten, aztan kitoloncolas.
    .
    Az iszlam, mint gyülöletkeltö, gyilkossagra buzdito destruktiv szekta betiltasa. Ugyanis a többi vallassal ellentetben az iszlamnal megfigyelhetö a szektak összes jellemzöje.
    .
    A Koran, mint emberisegellenes, gyilkos propagandaeszköz tiltolistara helyezese.
    .
    A szemelyisegtorzulasos iszlamhivök pszichiatriai intezetben törtenö kenyszergyogykezelese.
    .
    Vizum megtagadasa barmely iszlam orszagbol erkezö eseten, kivetel ott elö mas vallasuak. Sok arab orszag be sem enged, ha izraeli pecset van az ember utleveleben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  14. Ebből a szempontból a legjobb hely Kina.Ott egyik vallásnak sem engednek teret legyen az keresztény zsidó iszlám szóval egyik nagyobb vallást sem támogatják.Igy nem is tudják egymást uszitani.Érdekes nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  15. kekec
    2012. szeptember 23. vasárnap
    11:38
    (Szerkeszt)
    ricsi
    Ha jól tudom, a mártíromság egyenes út a mennyországba, igazi fundamentalista tehát nem hőzöng a hívők elleni atrocitásért (legfeljebb nem irigykedik)
    .
    Ez valami mérhetetlenül cinikus megjegyzés, szerintem az iszlám országokban élő elnyomott keresztények egész egyszerűen élni akarnak, mindenféle mártíromság nélkül.
    .
    “De Jézus sértegetése már más tészta, tehát a kérdés továbbra is adott.”
    .
    Jézust nyilván nem sértegeti az iszlám, mert Jézus az iszlámnak prófétája. Hogyan sértegethetné a saját prófétáját? Nem ez a párhuzam, hanem amikor pl. a holokausztból karikatúra-pályázatot írtak ki ezek a mocskok. Nagy szerencséjük, hogy nem én voltam akkor az amerikai elnök, mert ma már egész Irán egy Csernobilhoz hasonló zárt terület lenne. Aztán lehetne jókat röhögni a holokauszton.
    .
    Pamela Gellernek tökéletesen igaza van, még tíz év meghunyászkodás, és az iszlám mondta volna meg, mit szabad mondani és rajzolni. Ugyanaz lett volna, mint a politikailag korrekt beszéddel, hagyták elhatalmasodni, erre elindult egy őrület, ami gúzsba kötötte a józan észt. És a PC beszéd eredetileg pozitív dolognak indult, szemben az iszlámmal.Hát nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát!

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  16. Ha jól belegondolunk isten embert teremtett de vallást nem.Isten az ember mellé egy olyan közeget teremtett amiben élhet de az ember kitalálta magának a vallásokat.A vallások kialakulása már az ember műve.A vallások jó búvóhely és hivatkozási alap az embernek mert saját magát helyezi minden fölé és nem ismeri el a többi életforma létét az élethez.Érdekes hogy minden vallás szerint a fizikai léten kivül van egy másik világ de akkor az állatoknak és minden más élőlénynek nincs lelke?Az embernek csak azért mert nagyobb az agya mint egy madárnak?Igen a vallások az ember műve igy egyiknek sem lehet soha igaza a másikkal szemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  17. kormorán
    2012. szeptember 23. vasárnap
    11:16
    Lehet, hogy durván hangzik, ed ah a nyugati civilizáció nem akarja, hogy hamarosan az iszlám elpusztítsa akkor az össze, hangsúlyozom az összes muszlimot vissza kellene toloncolni eredeti (arab) szülőhazájába legalább 2 nációra visszamenőleg. Ellenkező esetben nem is beláthatatlan időn belül bekövetkezik “Geyza” által leírt jelenség. Amiképp a “NO GO” zónákat már megmerték csinálni és az illetékes hatóságok nem mernek ellenük tenni!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  18. ricsi
    2012. szeptember 23. vasárnap
    14:32
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. Kiváncsi vagyok mikor jelenik meg a Mohammed karikatúra a baltás gyilkosról. Valahol ez a safarov is dzsihadista és muszlim vallási gyűlöletből ölt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Német nagykövetségek zárnak be 2012. szeptember 21. péntek | AN

Spontán terrortámadás Bengáziban? 2012. szeptember 21. péntek | AN

A Fehér Ház védi a szólásszabadságot 2012. szeptember 20. csütörtök | AN

Magyarokat is támadtak az iszlám nevében 2012. szeptember 15. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos