Ronai and Ronai
AMERIKAI

“Derék romák” segítik csalni Fóton a Fideszt 2013. október 8. kedd 13:23 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
"Derék romák" segítik csalni Fóton a Fideszt

Budapest, Baja – Bayer Zsolt, hamarosan megint megdicsérheti a derék romákat, akik voltak olyan kedvesek és csaltak Baján, és csalásra készülnek vasárnap is. Ismét előkerült egy erre utaló hangfelvétel, amelyen Ajtai Tibor, a Fidesz Bács-Kiskun megyei választmányi tagja, egy érdeklődő cigányembert igazít el, s mondja el neki, mit tudna neki segíteni, s mit vár mindezért cserébe a Párt.

Karácsony Gergely, az Együtt-PM politikusa és Harangozó Tamás MSZP-s frakcióvezető-helyettes sajtótájékoztatójukon az Egyenlítő blogon nyilvánosságra hozott felvételre és a helyenként rosszul hallható beszélgetés leiratára hivatkoztak. Karácsony Gergely elmondta: a felvételen a megyei kisebbségi önkormányzat Lungo Drom színeiben megválasztott elnöke, Ajtai Tibor (a Fidesz Bács-Kiskun megyei választmányi tagja) beszélget valakivel, akinek kilétéről az ellenzéki politikusok nem tudtak felvilágosítást adni.

Az Egyenlítő blog szerint a beszélgetőtárs a hamarosan következő fóti időközi választás miatt kér “módszertani segítséget” Ajtai Tibortól.

A felvételen Ajtai Tibortól egyebek mellett az hangzik el, hogy “a Fidesz segít, ad tűzifát” – ismertette Karácsony Gergely, hozzáfűzve: ez arra utal, hogy a Fidesz Baján tűzifát adott a rá szavazóknak. Véleménye szerint a felvétel azt is bizonyítja, hogy a Fidesz a Baján alkalmazott technikákat akarja használni a közelgő fóti időközi választáson is.

Beszélt arról is, hogy Zsigó Róbert bajai polgármester a választás éjszakáján a fideszes jelölt után másodikként Ajtai Tibornak gratulált az eredményhez. Karácsony Gergely megemlítette továbbá, hogy egy korábbi hangfelvételen Ajtai Tibor “mesterien megszervezett láncszavazásról” beszél a 2010-es kiskunfélegyházi önkormányzati választással kapcsolatban.

Az Együtt-PM politikusa arra szólította fel a Fideszt, hogy szakítsa meg a kapcsolatot Ajtai Tiborral, akit “a hangfelvételek sorozata alapján nyugodtan nevezhetünk fekete öves választási csalónak”.

Harangozó Tamás Orbán Viktor kormányfőt és Fidesz-elnököt szólította fel, hogy nyilvánítson véleményt a “rendszerszintű” fideszes választási csalásokról, határolódjon el és nyilvánítsa megengedhetetlennek a csalást. Ha ez nem történik meg, mindenki számára világossá teszi, hogy “a Fidesz a csalók pártja” – jelentette ki.

Miért kell újra szavazni az egyik bajai szavazókörben?

Baján szeptember 22-én tartottak időközi önkormányzati választást. A Fidesz jelöltjére, Kovács Csabára 467-en, Teket Melindára, az MSZP, az Együtt – A Korszakváltók Pártja és a Demokratikus Koalíció közös jelöltjére pedig 406-an szavaztak. A Jobbik jelöltje, Markó György a szavazatok 8 százalékával harmadik lett, míg az LMP jelöltje, Ikotity István 4 százalékot ért el.

A Kecskeméti Törvényszék azonban úgy döntött, hogy meg kell ismételni a szavazást a 32-es szavazókörben, mert kampánycsendsértés történt, a választói akaratot befolyásolta az, hogy szervezetten szállították az embereket a szavazásra. A megismételt szavazás vasárnap lesz.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +27 ( 27 szavazatból)
"Derék romák" segítik csalni Fóton a Fideszt, 4.8 out of 5 based on 17 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

13 Reader’s Comments

  1. Most akkor mindenkinek világos lenne, ha nem csak néznének, hanem látnának is az emberek, hogy ezért kellett a választási törvényt csűrni-csavarni, hogy biztos legyen a jövő évi győzelme a Fidesznek!
    Remélem, hogy nyílnak a szemek!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  2. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    nem fogja a fidesz elveszni baját, ez a főpróba 2014-re, hogy kell megfélemlíteni a választókat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  3. Ne legyenek már ilyen álszent se az mszp, se a pm politikusa. Ma a HVG-n néztem egy felvételt amit Baján készítettek, és abban egyértelműen elmondja a megkérdezett cigány ember, hogy a fidesz segített nekik a roma gulyásnál, a roma mikulásnál, meg a roma karácsonynál.
    Gyaníthatóan nem csak most!
    Ennyit a fidesz hatalmas szavazótáboráról! Fizetnek, meg lekenyereznek adományokkal sokakat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  4. Egy korábbi kommentemben már jeleztem, hogy már ezért is bojkottálni kell a 2014-es szavazást. Legyünk őszinték, a bajai önkormányzati választásnak nincs tétje. De a jövő évinek….. Annak van.
    Mi lesz itt jövőre???
    .
    Már csak ezért is bojkottálni kell az ellenzéki pártoknak a szavazást. De illúzióim nincsenek, Mesterházyból kinézem, hogy akár egyedüliként is neki vág jövőre a választásnak és persze a pofára esésnek is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  5. Szép kerek feje van ennek a hapsinak. Kár, hogy nem dagadtra verve, hanem kerekre etetve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  6. Fidesz nem adhat mást, csak mi lényege.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  7. Nem célra vezető az, ha Karácsony elhatárolódásra szólítja fel a Fideszt, mert ezzel akaratlanul is azt sugallja, hogy “egy demokratikus párt nem tűrhet meg ilyen embert a sorai közt.” Én sem értem, hogy ilyen ilyen derék, a jogállam iránt elkötelezett tömörülés miért nem veti ki magából ezt a csúnya Ajtait.

    Hasonló mismásolra jellemzi a kishantosi biogazdaság megmentése érdekében írt petíciót, amelyben az aláírók óva intenek attól, hogy a “Központ öncélú politikai csatározások martalékává váljon.” Hú de talányos! Vajon miféle csatározásra gondolnak? Talán a fideszközeliek harcolnak egymással, hogy melyikük kaparintsa meg a területet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  8. Teljesen mindegy, mi derül ki és mi nem, következménye úgysem lesz, ez a “választás” pedig egy masszív fitymesz- hőbörgés lesz, nem több. A töketlen, kretén “ellenzék” meg ahelyett, hogy az ügyet azonnal az EU illetékes szervéhez vinné, lényegében semmit nem tesz.
    .
    OrKbéánisztánban aztán tényleg értelmetlen szavazni menni, ez már biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  9. Ilyen birka cigányokat ritkán találni,ezek felsegítenének lépni saját maguknak a marhavagonba. No comment! Kb. Köves Slomó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  10. jó, hogy baja elökerült. talán így többek számára lesz világos, hogy a fidesz és orbán mit ért “választások” alatt.
    jó, hogy baján kiderült, hogy a fidesz és orbán már csak a legelesettebbek törvénytelen manipulálásával tud “nyerni” “választást”.
    jó, hogy baján bizonyossá vált, hogy a fidesz és orbán a végsökig és ha kell tovább is elmegy, hogy a törvénytelen hatalmát megvédje.
    jó, hogy ezekkel a tanulságokkal nem 2014 tavasza után szembesülhettünk.
    jó, hogy tudjuk bajának köszönhetöen, hogy semmilyen illuzióink nem lehetnek a “2014 választásokkal” kapcsolatban.
    TEHÁT
    NEM ÉRDEMES RÁ KÉSZÜLNI!
    NEM ÉRDEMES ELVTELEN SZÖVETSÉGET KÖTNI a DK-nak EGY ELEVE ELCSALT VÁLASZTÀSRA.
    MÁSBAN KELL GONDOLKODNI!
    NEM A FIDESZ KOTTÀJÁT KELL OLVASNI!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. A FIDESZ mindig hazudik és csal. A politikához dörgölődő roma vezetők pedig rendre elárulják a cigányságot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  12. Ahhoz még nyolc általánost sem kell végezni, hogy NE szavazzak olyan pártra, aki elzárja 40C fokban a vizet előlem….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. Zsigó Róbert, mindenről beszél, csak választ nem ad egy egyszerű kérdésre, mivel riogatják az embereket Baján:
    http://www.youtube.com/watch?v=www7kHVNqsA

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Újból Tarlóssal vág neki a Fidesz 2013. október 9. szerda

A Fidesz is közbiztonsági kérdés 2013. október 8. kedd | AN

Pokorni Zoli, a jófiú 2013. október 7. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos