Ronai and Ronai
AMERIKAI

Folytatódik a Viktátor szobra körüli műbalhé 2013. október 3. csütörtök 20:26 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(25)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Folytatódik a Viktátor szobra körüli műbalhé

Budapest, Orbanisztán – Karácsony Gergely véleménye szerint a Fidesz frakcióvezetőjének, Rogán Antalnak”inkább a bajai választási csalás felelőseit kellene megkeresnie, ahelyett, hogy az ő és Kónya Péter eltávolítására szólítja fel az Együtt–PM szövetséget vezető Bajnai Gordont. Nagyon azért nem kell keresni az igazi felelősöket, a Fideszben semmi sem történhet Orbán Viktor tudta nélkül, a szálak a Kedves Vezetőhöz vezetnek.

Mellesleg pedig, folytatódik az Orbán-szobor ledöntése körüli hisztéria. A Fidesz nemzethalálról és példátlan brutalitásról beszél, Selmeczi Gabriellától Rogán Antallig mindenki megszólalt már az ügyben. A kereszténydemokraták, úgy tesznek, mintha létező párt lennének és felszólították Bajnai Gordont, szakítson meg minden kapcsolatot Karácsony Gergellyel és Kónya Péterrel.

Karácsony Gergely véleménye szerint a Fidesz frakcióvezetőjének, Rogán Antalnak “inkább a bajai választási csalás felelőseit kellene megkeresnie.

Az ellenzéki politikus azt mondta, vasárnap ott volt a rendezvényen, de nem vett részt annak előkészítésében és csak a Clark Ádám téren szembesült azzal, hogy mi történik. Hozzátette: nem érez személyes felelősséget a történtekért. A képviselő egyúttal megismételte korábbi kijelentését, amelyik szerint az ő személyes ízlésénél radikálisabb volt az akció.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.1/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +10 ( 18 szavazatból)
Folytatódik a Viktátor szobra körüli műbalhé, 4.1 out of 5 based on 15 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(25)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

25 Reader’s Comments

  1. A nagyon kereszténydemokraták kritizálnak.Most. Máskor nem. Még tükörbe sem néznek, pedig akkor meglátnák a sehol sem mért párt támogatottjának hamis arcát.
    Rogán Tóni meg hozza a tőle elvártat! Meg senorita Selmeczi is… Sajnálja hogy nem őt döntötték le?Látom lelki szemeim előtt, amint……………………..Ledöntik…
    Ez a Karácsony gyerek meg mentegetőzik…a személyes ízlését emlegeti…
    Itt tényleg meghülyült mindenki?
    A fidesz most lett ennyire érzékeny lelkivilágú a keresztényekkel együtt? 8 évig pedig csak a verbális terrort ismertették a nagyérdeművel, most meg rosszul esik, hogy a bumeráng effektus működik?
    Véleményem szerint ez a lájtos szobordöntés csak szimbólikus volt. Én élőben szeretném már látni, amint a jelzett személyt megfosszák, na nem a fejétől, hanem a jogaitól, mint egy utolsó bűnözőt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (41 szavazatból)
  2. ilyenek pályáznak a szvazatainkra, akik még a saját véleményüket sem vállalják, betoljnak egy mübalhétól, nem állnak ki az elveik mellett sem?
    ezekre a nyám-nyila, tesze-tosza puhao…-kre bizzuk az országot?? nemán!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  3. Tűvé tettem az internetet azért a felvételért, amelyiken hallható, midőn Rogán “Érzékeny” Tóni helyteleníti a Gyurcsány bábu égetést, akasztott Gyurcsány hurcolászást… Az istennek se’ lelem. Segítene valaki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  4. orbán elkülönült már a szélsőségeseitől? Vagy azok természetesek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  5. a kdnp önálló jelenléte a parlamentben és frakciója illegitim. Egyszerű manipuláció és visszaélés. Egy garantáltan tízszázalékos párt minden kockázat nélkül bevihet bármilyen támogatás nélküli másik pártot. a kdnp-sek erkölcsileg akkor különböznének a nullától pozitív irányban, ha visszafizetnék a frakciójuknak juttatott pénzeket. Önálló, orbánéktól független politikai megnyilvánulásuk NULLA.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  6. Már elnézést, de ki a frászkarikát érdekel Bajnai Gordon személyes, etikai véleménye a diktátort formázó szobor döntéséről?
    Ha hallgattál volna, Gordon, bizony bölcsebb lett volna. Visszaüt még ez rád.
    Karácsony Gergely – akit tisztelek – szerintem szintén nem jól szólalt meg.
    Az a szófordulat, hogy jobb lenne ha XY inkább ezzel meg azzal foglalkozna, nos ez a FideSS stílusa. Gergőnek van annyi esze, hogy ne vegye át ezt a gyűlöletes és értelmetlen stílust, ami nem más, mint a felelősség áthárítása.
    A szobor-döntésnek nagyon közérthető és nagyon látványos vélemény-kifejezési hatása van a nemzetközi sajtóban. Azt jelzi: a magyarok nem csak mondják, hanem útált diktátornak is tekintik Orbánt. Ezt bárki megérti szerte a világon. Az nem értették, hogy miért szavazták meg 2010-ben 2/3-os többséggel.
    A szobor-döntés NAGYON JÓ ötlet volt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  7. “Rogán Antalnak”inkább a bajai választási csalás felelőseit kellene megkeresnie,”

    Ez is egy nagy hibaja a magyar gondolkozasnak. Kompetencia zavar !
    A csalas bunugy igy nem Rogannak hanem a rendorsegnek kell kivizsgalni az ugyet !
    Ugyanigy a katolikus egyhazak eseteben. A pedofil papokat nem a katolikus egyhaznak kell felelossegre vonnia (persze) annak is de elsosorban az ugyeszseg feladata a bunfelderites a birosage meg az itelet.
    Erdekes hogy amikor egy egyszeru polgar kovet el csalast mondjuka munkahelyen, akkor fegyelmit/kirugast kap a munkahelyen es a rendorseg is eljarast indit. Ha politikus vagy katolikus pap az illeto akkor “megoldjak” hazon belul, es az igazsagszolgaltatas mindig behunyja a szemét szemét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  8. Szerverantinak nagyon kell dolgoznia, hogy hatalomban maradjanak – mert nagyon ínséges időknek nézne elébe, ha kisülne a narancsbukta!
    Zuschlag János sorsa kutyafüle lenne az övéhez képest.
    -
    Nem sorolom, hogy 2006-tól mi mindentől lehetett volna elhatárolódniuk, itt mindannyian ismerjük a tetteiket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  9. Magyarország megérdemli a kormányát, na meg az ellenzékét is. Mindkettő unikális. A kormány egyedüli Európában, amly következetesen építi a fasiszta diktatúrát. Ennek során már eljutott a média kizárólados birtoklásáig, a jogrendszer hatalombavételéig, (ez alól még kicsit kivétel a bíráskodás) A választási rendszer saját érdekébeni átalakításáig. Így bebiztosította, hogy szabadf választásokon ne lehessen leváltani. Az ellenzék pedig mély álomba szunnyadt, és győztes választásokról meg kormányváltásról álmodik. Közben jó pénzért sunyín ott lapul a parlament kényelmes székeiben, és asszisztál a fideSS hatalmának megszilárdításához. Amikor jelentkezik egy viszonylag kis csoport, ami egy utcai performanszszal fel kívánja hívni a figyelmet arra, hogy itt hatalomváltás csak forradalommal történhet, ( a szobordöntés ezt szimbolizálta), akkor mint valami kényes ízlésű úri ficsurok meghunnyászkodva bocsánatot kérnek a diktátor bandájától, hogy szerintük ez nem volt szép, és ők nem így gondolják. A szobrot az isteni nép döntötte le és gyalázta meg. azokban az emberekben a forradalom lángja égett. Most még csak kis csoport, de remélem, hogy rövidesen milliók követik őket. Azért, mert egyre nagyobb tömegeknek van elegük a nyomorból és a megaláztatásból, amit a ma uralkodó népnyúzó, őket kirabló orbán-fasiszta bagázstól elszenvednek. Igaza van Dopemannak, Bajnai és a többiek gyenge operettfigurák, akik mindenre alkalmasak, de politizálásra és tömegek vezetésére nem. Egy percig sem csodálkozom azon, hogy ezután ezek a nyálasszájúak múltbameredő alakok ekézik a rappert, aki a tömeggyűlésen a 21. század nyelvén szólalt fel. Úraim, illő lenne felismerni ennk a nyelvnek a szépségeit. Ez a gengszterrap, amivel a világ fejlettebb részein a fiatalok tiltakoznak az önök ásatag idiotizmusai ellen. Szeretném ha tudnák, hogy ezt egy hetvenöt éves vén majom mondja el önöknek, aki érti és tudja, hogy az új, úgynevezett kettes nemzedéknek elege van az önök konformizmusából.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  10. Na többek között ezért mondtam, hogy Kónya Péterék hibát követek el! Iszonyatos magas labdát dobtak a jobboldalnak, amit az gátlástalanul,gyomorforgató álszentséggel ki is használ! Amit viszont Kálmán Olga műsorában mondott többé kevésbé egyetértek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (15 szavazatból)
  11. Kedves Nyul György! ***** DE a “vén majom” kifejezéssel és használatávan nem értek egyet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  12. vajon karácsony gergely személyes ízlésének jobban megfelel a fidesznek készülö “ellenzéki”, visszautasíthatatlan ajánlat, mint a szimbólikus szobordöntés? hiába szimpatikus ember, politikusnak, különösen a frontvonalban, választás körüli idökben teljesen alkalmatlan. csakúgy mint bajnai. a fidesz ellen, ami minden létezö szabályt, törvényt, elvet, normát átlép, a karácsony, bajnai féle emberek nevetségesen kevesek, egyszerüen csak balekok, akik nagyon sokat ártanak tevékenységükkel a tényleg változást, a fideszt végleg eltakarítani akaró tömegeknek.
    ez a szobordöntés remélhetöleg csak a bevezetöje egy sokkal radikálisabb, nyíltabb fidesz elleni tiltakozáshullámnak, ami az elégedetlen tömegek személyes ízlésenek fog megfelelni. kíváncsian várom mi történik orbán fejével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  13. Katalin, a Jobbiknak magas labda?!
    -
    Akkor ez mi? Kis családi idill…
    http://fideszfigyelo.blog.hu/2013/10/01/akasztas_es_szobordontes

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  14. Katalin
    A Népszava gyűjteménye – ezeken soha nem akadtak ki a jobboldali fanyalgók:
    -
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=681730&referer_id=toplist

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  15. Csacsicska Tamás

    Deja vu… Mintha a Fideszesek már átélték volna mindezt!
    .
    Szoronganak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  16. Addig mindenki hallgatott,mitöbb,jókat röhögött magába a szonordöntésen,amig valaki el nem kezdett fanyalogni.Akkor aztán mindenki egyszerre elhatárolódott.Már ez is visszataszitó volt. Arrogáns Tóni nyilatkozata ,miszerint elitéli BAJNAIT,hogy nevét adta ehhez a dologhoz,egyenesen undorító.Hülyének nézik az embereket,sajnos,a többséget jogosan….Az egy dolog,amit Gyurcsánnyal műveltek ,akkor még a baloldal sem fanyalgott nyíltan.A gondolkodó,az eseményeket nyomon követő és főleg nem elfelejtő emberek emlékeznek még a Fidesz és ORBÁN úszításaira,amikor 2006.-ban csőcselék szétverte Budapestet,amiért nem a felhergelt primitíveket akarják elitélni,hanem a rendőrséget és vezetőiket! Mit csinált a Fidesz,amikor ugyanezek a primitívek sátraztak a parlament elött,összehugyozva a teret? Minden nap egy-egy prominens képviselője,Orbánnal az élen kiment nekik beszédet tartani.Akkor volt Orbánnak a vekkeres beszéde,miszerint 3 napot ad Gyurcsány lemondására! A tisztelt baloldaliak ezt elfeledték? Nem kéne visszaidézni olyan hazug beszédekre,mint amilyet most adott elő Arrogáns Tóni ájtatos pofával? a SZOBORDÖNTŐK EZERSZER INTELLIGENSEBB emberek,mint a Kossuth téri táborozók! Minden fórumon emlékeztetni kellene az embereket,akik nagyon is feledékenyek! De a baloldal szemérmes,pedig azzal astílussal kéne visszavágni,amit Orbánék képviselnek!!!!Jól irta Meggyesi Gusztáv a mai Népszabadságba,hogy a ” hülye baloldal”…Szerinte sem kéne semmit megbánni és magyarázkodni a baloldalnak.Én ugyanezt mondtam baráti társaságban. Ezzel Orbán malmára hajtják a vizet,mert a buta nép erre még fog emlékezni 2014 tavaszán,de amit a Fidesz művelt,arra már most sem.GYURCSÁNY K álmén Olga műsorában hasonlókat mondott és nagyon jól beszélt.GYURCSÁNY MA ,összes hibájával együtt a leghitelesebb politikus! Sajnos nemcsak a Fidesz,az MSZP is tett róla,hogy erkölcsileg tönkretegyék! ÉS BIZTOSAN NEM 1-2 % -on állnak! Minimum benn lesznek a Parlamentben! Rengeteg ismerősöm rájuk fog szavazni!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  17. Annak ellenére amit már egyszer leírtam hogy miért tartom hibának ezt a megmozdulást, Gyurcsány Ferenc válaszát Kálmán Olga kérdésérre ez ügyben, teljesen jogosnak, tisztességesnek és igaznak tartom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  18. csakén
    2013. október 4. péntek
    13:32
    csakén
    2013. október 4. péntek
    14:10
    Ezért mondtam azt, hogy gyomorforgató álszent módon..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  19. *
    Kepes András, Edoardo Rózsa[nómen est ómen] Flores nemzetközi terroristáról készült interjú filmjében a kalandor magyarországi kertjében egy hatalmas Gyurcsány Ferenc portré fotó volt egy táblára felragasztva, amely jóformán szitává volt lőve. Ezen gyakorolt célozni az istenadta hős, a horvátországi harcokban tábornoki rangot is elért tiszt. [Üzenem Benny Goodman-nek is!] Néhány keresetlen negatív jelzőt, a vitéz lőtéri patkány – nyilatkozott is “a szétlőtt miniszterelnökről”…
    *
    A dokufilmnek ezt a momentumát senki – de senki – nem tette kritika tárgyává, ám amikor ez az internacionális “Róóóuzsa Sándor” a saját testébe megkapta a maga, Isten által neki szánt bolíviai golyókat, akkor bezzeg közösen hördült fel a magyar értelmiség és média, legyen az jobb, avagy baloldali, mindegy volt. Még ma is az ártatlanságát hangoztatják…
    *
    És akkor e fenti történet tükrében érdekes lenne megvizsgálni, hogy az az állítólagos három szocipárti politikus az Eötvös-utcai lakásban miről is tárgyalhatott az Öszödi Beszéd további sorsát illetően Eduardo Rózsa Floressel ???
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  20. A brutális az lenne ha Orbánt és családját elkapná a feldühödött nép!
    És eljátszanának vele mint a tehetetlen ellenzék a hungarocellel …
    Idióta fideszesek! Sötét mind mint a belsőzseb!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. A szobor, és annak a döntése 1956 október 23-ra hajazott. Azóta ez a gesztus legalább 100000 ember nagyságú tömeghez kötött. Hogy múlt vasárnap ennek 1 % volt a Clark Ádám Téren: ez a baj, és ebben ludas az MSZP, az Együtt 2014 vezetése, mely külön alkúval akarta kiszúrni a választók szemét, önkorlátozás helyett. Ebben ludas Bajnai is; Gyurcsány Ferenc és az egyébként törpe liberálisok nélkül, nem hihető el, hogy az ellenzék kész együtt kormányozni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  22. A magyar ellenzeki politikusok eddig csak langyosabb vagy hangzatosabb beszedeket tartottak, de tenyleges akciot senki nem mert vegrehajtani.
    Ez eloszor a szobordontes neven ismrte valt akcio soran tortent meg az Orban altal lepesrol-lepesre bevezetett diktatura ota.
    Erre eddig csak egyetlen part a Szolidaritas mert vallalkozni. Ehhez egy olyan partvezetore volt szukseg, mint amilyen Konya Peter.
    A Szolidaritas tagjait a fidesz nem tudta megfelemliteni, pedig a “szovetsegeseik” mindent megtettek, hogy az elhatarolodasukkal segitsenek nekik..
    Ez a szobordontes vizvalaszto volt. Megmutatta, hogy kik azok, akik batran kiallnak a demokracia visszaallitasa mellett es kik azok, akik csak beszelnek rola, de tenni nem tesznek erte semmit.
    Most mar vilagos, hogy csak egy olyan partvezeto es partv van Magyarorszagon,, akiben a valasztok megbizhatnak.
    Konya Peter es a Szolidaritas.
    Konya Petert miniszterelnoknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. Nem kéne felülni ennek a műbalhénak! Semmi gyalázat nem történt! Orbánt a hívei meg a haszonélvezők bálványozzák, most egészen egyszerűen ledöntötték a bálványt! Ez ennyire egyszerű!
    Sokkal gusztustalanabb volt amikor a Fidesz tudtával, biztatásával Gyurcsányéknak koporsót, akasztófát csináltak a szélsőjobbosok és a Kossuth téren parádéztak vele. A Fidesz nagyágyúi ezek mellet tartották a beszédeiket. Egyáltalán nem értem miért kell magyarázkodni? Ilyen az ízlésünk és passz! Lehet a választási csalások ízléstelenebbek, mert nem adja a választók valódi akaratát, mégis csinálja a Fidesz és egyre pofátlanabbul.
    Én azt mondom, hogy a választásokig sorozatba kéne ezeket a szobrokat gyártani és hetente ledönteni a választásokig! Ezt lehetne településenként is, hogy szokja a nép, hogy a fák nem nőnek az égig!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. En nem mubalhenak erzerm a fidesz hiszterikus reakciojat. Ez a reakcio jelzi, hogy a fidesz megertette. Ezzel a szonordontessel megmozdult valami Magyarorszagon, valami, amire mar regen var a demokratikus oldal. A langyos tessek-lassek ellenzeket egy bator kiallasu part es politikus kisse megcibalta.. Megmutatta a helyes iranyt es modot, amit a fideszesek is megertenek. Ezek most ebredtek ra, hogy az eddigi ellenzekben megjelent az az elszant es megfelemlithetetlen ero, amely nemcsak hangzatos beszedekkel “ijesztgeti” oket, hanem ha kell az oklet is hasznalja. es roggyanta fogja verni ezt a fidesznek nevezett feregnyulvant es ennak sunyi vezetojet, aki szetlopta ezt a szep orszagot.
    Egyetertek Stáry Lóránttal, hogy a valasztasokig sorozatban kellene ezt a szobordonto akciot ismetelgetni es a kerdest folyamatosan napirenden tartani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. szonordontessel = szobordontessel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos