Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: Lehet-e gyógyítani rákot? 2013. július 20. szombat 22:32

  • Hozzászólások(836)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: Lehet-e gyógyítani rákot?

A nyugdíj-megtakarítások, a földek, a szerencsejáték-automaták, trafikok, patikák, energiacégek, futballklubok, a Magyar Nemzeti Bank megszerzése, a teljes magyar költségvetés magánvagyonként való kezelése után a takarékszövetkezetek lenyúlása és a bankszektor ellen indított újabb támadás után nem lehet kérdés senki számára, miről szól a nemzeti együttműködés rendszere. A bankokat sújtó támadás hátterében a teljes pénzpiac fölötti ellenőrzés és a belőle származó haszon megszerzése áll. A propaganda ezúttal is a megmentésről szól: a külföldi bankok kirabolták a magyar népet, ezért magyar bankokra van szükség, amelyek a népet szolgálják és nem a profittermelést. Ahogy a rezsicsökkentés demagóg dumája valójában az energiacégek lenyúlását jelenti. A sok buta ember, aki ezt aláírta, majd fizeti a mostani sokszorosát, ha a cégek nem másnak, hanem Orbánnak és Simicskának termelnek. Akkor is megmondják majd, kit kell utálni a magas rezsi miatt. És a tökhülye büszke magyar ember majd utálja is azt, akire rámutatnak.

Az első Orbán-kormányt az ellenzéke polipnak nevezte, az olasz maffiáról szóló film címére utalva. De a polip egy ártalmatlan és kedves hal, az olasz maffia balfékek és tehetségtelen lúzerek gyülekezete az Orbán-Simicska maffiához képest. Az egyetlen hasonlóság, hogy ezeknek is hatalmas kereszt lóg a nyakában, amikor rabolni indulnak. Olyan maffia még nem volt a világon, mint az Orbán-Simicska maffia, amely nem az állammal harcolva szerez üzleti részesedést, hanem az állam egészét foglalja el, egy egész ország teljes bevétele a magánvagyona, és az országot a “család” bevételei számára működteti. A szervezett bűnözés legmagasabb foka az Orbán-Simicska maffia, a kriminológia külön fejezete, amely maga adja a legfőbb ügyészt, a rendőrtiszteket pedig a maffiafőnök avatja.

Akik azt gondolták, hogy a maffia megkíméli őket, ha barátságosak lesznek vele, ha beszállnak pénzzel a fociba, és működtetik Orbán maffiafőnök futball-szerencsejátékát, ha ott ülnek vele a lelátón a bunkókkal együtt köpködve a szotyolát, és megtarthatják azt, ami nekik van, tévedtek. A takarékszövetkezetek bekebelezése és az OTP ellen indított akció után mindenki láthatja, hogy nem így van. Itt nincs kegyelem, nincs osztozkodás, nincs hatalommegosztás. Ennek a maffiának minden kell, és nincs tekintettel senkire. Nem hagy senkit a vagyonában, a hatalmában. Nem tűr magán kívül hatalmi gócokat, márpedig a pénz és a vagyon szabadságot, függetlenséget és hatalmat jelent. Az Orbán-Simicska maffiának minden kell. Nem lehet alkut kötni, nem lehet csendben kiegyezni vele, mert amire Simicska Lajos rámutat, azt elveszik erővel. Márpedig Simicska tudja, hol van pénz, hol van hatalom, és az neki mind kell, hogy átadja főnökének, Orbán Viktor maffiafőnöknek.

Nem polip ez, hanem rák. Olyan rákos daganat Magyarország testében, amely elpusztítja az egészséges sejteket. Nem mondhatja egy nem rákos sejt, hogy engem ne ölj meg, mert a rákos sejt nem tud mást tenni, mint terjeszkedni, és válogatás nélkül ölni: kíméletlenül elpusztítani minden más sejtet. A rákot nem lehet megállítani, magától soha nem áll le, az áttét az egész szervezetet elpusztítja. A rák jellemzője a határtalan szaporodási és osztódási képesség, a növekvő osztódási sebesség, a környező szövetek megszállása és bekebelezése. Az Orbán-Simicska maffia Magyarország rosszindulatú rákos daganata, amely először az egészséges sejteket, majd az egész országot elpusztítja. Aki ezt nem látja, az vak. A pusztító sejtek terjedését segítő ideológia is rákos daganat az emberiség testében. A politikai katolicizmus, a “keresztény-nemzeti” ideológia hazugsága és antiszemitizmusa a hordozó anyag, amelynek segítségével a maffia terjed. A félázsiai magyar nép a világ egyik legműveletlenebb és legbutább népe, ami azon is látszik, hogy magát tartja a legokosabbnak, nem tudja, hogy a liberalizmusellenesség, az antiparlamentarizmus, a demokráciaellenesség, a vallás és a nemzet azonosítása tízmilliók halálát okozta, az emberiség rákfenéje, egy ország elpusztításának biztos receptje. Mindig bűnözők hatalomra jutását segíti, és diktatúrákat, fasizmust, áttét esetén nácizmust hoz létre.

Mondjon akármit a Klubrádió, Magyarország már ma is egy működő fasiszta állam, egy olyan diktatúra, amely nem kényszerül erőszakra és terrorra, mert az afrikai fekete éjszakánál is sötétebb és butább nép tapsol a “szabadságharcos” és a “nemzeti függetlenség” demagógiához. Semmi nem számít, bármilyen törvénytelenség megengedett, ha valaki azt mondja, hogy ezzel az Unió, Amerika, az idegenek, vagyis a zsidók ellen mentik meg a magyar érdeket. Ez az ország nem tanult, Hitler támogatója volt és maradt a lelkében. Magyarnak lenni hivatás, a magyarnak küldetése van a földön, nincs jobb nép, mint a magyar, mindenki a magyarok ellen esküszik össze, mindenkinek a magyar föld kell, a magyarok javai kellenek, miközben nem is olyan távol azt látom, hogy azt se tudják, hol van Magyarország, nem vágynak a Balatonra, hanem jól elvannak az óceánjuk partján a pálmafáik alatt. De ezt egy magyarnak nem lehet bebeszélni, mert nem hiszi el.

A baj az, hogy ráadásul ebben a buta népben esze egyedül a bűnözőknek van. Az Orbán-Simicska maffia ellenzékének agytérfogata egy csiga agytérfogatát nem éri el. Ráadásul ugyanolyan korrupt banda, mint a másik, ezért rájuk nem lehet számítani, mert lapítanak. Szegény Bajnai Gordon, aki nem mer kiszállni Felcsúton egy buszból, mert nem garantálja a rendőrség a biztonságát, aztán állandóan arról beszél, hogy ő nem akarja ezt a maffiát bántani, csak leváltani. Ha valaki hallgatja ennek az embernek a szövegét, a minimális erő is elhagyja a belsejét, és ha volt valami gerince, akkor meg kell tapogatnia, hogy helyén van-e még? A világ legnagyobb állata, aki ilyen emberekre szavaz. Az is hülye, aki meghallgatja, mert megbetegszik tőle. Felcsútra, a maffiafőnök falujába nem lehet akárkinek bemenni? Egy volt magyar miniszterelnök nem teheti be a lábát, mert a verőlegények agyonverik? A rendőrség csak annyit tehet, hogy eltanácsolja, ha nem akar meghalni? Utána ez a szerencsétlen ember arról beszél, hogy ez a maffia leváltható, ezek a bűnözők semmiféle büntetésre nem méltók, Magyarország egy demokrácia? Normális? Ez az ember az ellenzék vezére? Vagy Mesterházy Attila?

Ezért érthető, hogy azok a gazdag emberek, akik nem tartoznak az Orbán-Simicska maffiába, vagy most jönnek rá, hogy nem menti meg őket a lojalitás (mert az itt nem elég), azok nem dobják össze a pénzüket, hogy elzavarják ezt a szemét bandát, hogy visszaállítsák a demokráciát, és börtönbe küldjék ezt a maffiát, mert reménytelen tenni bármit is. Ilyen hülye országot nem lehet megmenteni, olyan buta népen, amely a rezsicsökkentés bejelentésekor nem látja a következő lépést, és nem jön rá, hogy ez a legnagyobb átverés, amelynek a levét ő issza meg, nem lehet segíteni. Olyan emberekért nem érdemes a kisujjukat megmozdítani, akik örülnek, ha a “Csányi is megszívja”, ha a gazdagok szegényebbek lesznek, és ellopják tőlük a pénzüket. Ez a nép, amikor ilyet lát, örül a más baján, és azt mondja, hogy “rohadjanak meg a Csányiék, tökös gyerek az Orbán Viktor”, hogy kisemmizi őket. Nem látja, hogy ennek ő lesz a legnagyobb vesztese, mert Csányi Sándor legfeljebb elrepül a milliárdjaival Barbadosra, és jól teszi, de ő ott fog megdögleni, és a gyerekei éhen halni, ha ennek a rablásnak a végén rájuk dől a kóceráj, mert kivonulnak a bankok, a rák pedig elpusztít mindent.

Ezért, aki teheti, inkább békésen elvonul, de nem húz ujjat a korlátlan hatalommal rendelkező maffiával, mert erre az über tehetségtelen, idióta és alkalmatlan ellenzékre nem számíthat, erre a rosszindulatú, idegengyűlölő, irigy, féltékeny, antiszemita és buta népre nem építhet. Csak magát sodorná bajba, és ez a sok jellemtelen és tehetségtelen ember még örülnie is neki. “Megérdemelte”, mondanák. Ilyen országért, ilyen emberekért mártírnak sem érdemes lenni. Reménytelen hely, pusztulásra van ítélve.

Aki ezt megmondja, és nem nagyon kertel, az persze szélsőséges és hülye. Az más kérdés, hogy normális ember ezeknek az alakoknak a véleményére annyit sem ad, mint a fent említett csigabiga véleményére. Ezért megmondom nektek, kedves barátaim, akik ezt tűritek, elnézitek, hazudoztok róla, nagyon vigyáztok a szalonképességre egy fasiszta diktatúra közepén, hogy barmok vagytok, idióták, tökfilkók és ökrök, hogy ezt egy napig is eltűritek. Hogy az ilyen Kocsis Máté és hasonló férgeknek, a kis tetű nyilas inkvizítoroknak nem veritek be a képét, és nem vonultok egymillióan az utcára, hogy a gatyájuk remegjen. Eltűritek, hogy gúnyt űzzenek ezek a immorális pondrók belőletek, és a primitív hazugságaikkal megalázzanak. De a Klubrádió dumájára, az ATV sunyi lavírozására, Bajnai Gordon szövegére senki nem megy az utcára, aki kiment, az is bejön. Ezek hülyén vagy lezsírozva bedolgoznak a maffiának, nekik lapátolnak, és még ezt sem veszitek észre.

Szándékosan sértegetek, lehet megsértődni, de hátha valakinek eléri az önérzetét és megrázza magát. Aztán ha nem, akkor nekem tehettek egy szívességet, és azt beszéltek rólam, amit akartok. Annyit sem érdekel, mint egy szúnyog lehelete. Szégyen és gyalázat, ami történik. Az élet engem fog igazolni, minden szavamat, és nagyon nagy árat fogtok fizetni azért, amit most csináltok. Nagy érdeklődéssel várom, mikor kezdtek el visongani, amikor a rák elér benneteket.

Amikor először megírtam, hogy ez egy fasiszta diktatúra kiépítése, akkor még kemoterápiával lehetett volna gyógyítani a rákot. De rákot előrehaladott állapotában nem lehet gyógyítani. Vagy kivágják, vagy meghal a beteg.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (185 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +276 ( 318 szavazatból)
Bartus László: Lehet-e gyógyítani rákot?, 4.6 out of 5 based on 185 ratings

  • Hozzászólások(836)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

836 Reader’s Comments

  1. Barry1!
    Nem a választási csalás saját maga által ásott vermébe fog beleesni Orbán, hanem (a 2014es “választások”tól függetlenül) népi felkelés vet majd véget hatalmának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (31 szavazatból)
  2. Barry1!
    Nem a 2014es választási csalással saját magának ásott vermébe fog beleesni Orbán, hanem ettől független népi felkelés vet majd véget hatalmának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  3. bumburi
    2013. augusztus 1. csütörtök
    21:58
    ++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (6 szavazatból)
  4. Telekis
    Az ellenzék bármikor megteheti, akár a választások előtt egy hónappal is. amit írtál. Kíváncsian várom. A bojkott egy- két parlamenti szavazásnál már működött. Természetesen a Jobbikot nem tekintem ellenzéknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  5. Barry
    Egy probléma van, Milosevics jó pár embert likvidált a csapatával. Orbán még nem jutott oda. Nem is szeretném. Akkor lehet szó Hágáról. Egyébként gazdaságilag azt csinál a néppel az EU-tól, amit akar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (11 szavazatból)
  6. bubu64!
    Tisztességes ember azonnal reagál például az aljasságra.
    Az a lehetőség amit írtál, az nem ez a kategória. Sajnos…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  7. Mi a véleményetek, ha a választásokkal kapcsolatos téma a NYÁRI SZÜNET IV- en lenne.?
    Páran odakeveredtünk ezzel a témával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  8. Szenzor

    Micsodaaaaa? A választásokról a Nyári Szünet IV -en .? Szó se lehet róla!!!
    Csak a testemen keresztül.! Ha ezt meg mered tenni ,én esküszöm összehivom a Biztonsági TANÁCSOT.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  9. “…népi felkelés vet majd véget hatalmának….”
    .
    - Igen? És ki fog “felkelni”?
    .
    Ez a cikk azzal nyit, hogy felsorol párat, csak párat az orKbán- maffia legsúlyosabb bűneiből. Az AN folyamatosan cikkez az egyéb oltári disznóságokról. MO- n az állami szintű szabadrablás, teljesen nyílt maffiauralom immár minden fékjét elveszettette, eképp jól látható minden nap. 4,5 millió ember él hivatalosan szegénységi küszöb alatt (akkor mennyi lehet nem hivatalosan?). Tízezrek, százezrek menekülnek az országból – többnyire megélhetés miatt. STb.
    .
    A nép többsége pedig mindezt tétlenül nézi. Legfeljebb szidják a Zsidókat, a Zájemeffet, a Zidegeneket, A Zusákokat, meg mindenki mást – de orKbánt valamiféle hősnek tekintik, és valamiféle öngerjesztő téveszme őrületében leledzenek.
    .
    Eszükbe sincs “felkelni”, mivel meggyőződésük, hogy a Vezér harcol, a Zellenség miatt van minden rossz.
    .
    Ki fog hát “felkelni”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (22 szavazatból)
  10. Eldrad

    “A nép többsége pedig mindezt tétlenül nézi. Legfeljebb szidják a Zsidókat, a Zájemeffet, a Zidegeneket, A Zusákokat, meg mindenki mást – de orKbánt valamiféle hősnek tekintik, és valamiféle öngerjesztő téveszme őrületében leledzenek.”
    +++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  11. Ilyen hatalommal szemben és ilyen ellenzék miatt előbb-utóbb népfelkelés lesz.
    Könnyű belátni, huzamosabb ideig a szegénységi küszöb alatt élő milliókat nem lehet a végtelenségig kordában tartani (legalábbis itt Európában és a 21.sz.-ban biztosan nem), pláne ha a számuk egyre növekszik. Ezen kívűl sokan vannak olyanok is, akik európai módon akarnak élni, ezért tenni is képesek.
    A kérdés a “mikor”-on van…
    Mivel a mai diktatúra nem tudja saját valódi lehetőségeit, nem érzi meddig mehet el, ezért nagyon azt remélem, hogy a tömegek most már belátható időn belül elintézik ezt az ügyet.
    Jelen helyzetben egyszerűen nincs más módja annak, hogy ebben a hazában újra normalitás legyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  12. Az lesz az igazi kérdés, hogy ki fog a népfelkelés élére állni, és magáévá tenni az egészet, mint aki kezdeményezte és levezényelte. (netán egy másik fideszes?)
    És utána a light-osabb verzió, mint Rákosi után Kádár.
    .

    A másik kérdés a mikor, dehát ahogy elnézem
    …………………….”ej ráérünk arra még”
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  13. Telekis
    Reménykedni lehet, sajnos én a környezetemben azt látom, amit Eldrad leírt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  14. Szeretem Gréczy Zsolt írásait. Nagyon tisztán látta és látja a magyar helyzetet. egyet kivéve. Nem lesz itt semmi, csak Ceausescu nyomor. Két okból, aki teheti menekül, aki marad az idős, szegény, nem érdekli a politika, félti azt a kicsit, amit meghagy neki a rendszer. Lehet még facsarni a magyarokon. Orbán feszegeti a határokat. Alig várja, hogy legyen valami robbanás. Legyetek azzal tisztában, hogy a magyarok többsége, a Jobbikosok is Orbán mellé áll, azért, amit Eldrad írt. Ha elismernék, hogy Orbán és csapata maffiózó, akkor azt is el kellene ismerni, hogy ők is hibásak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  15. gets
    Elolvastam, és kellőképpen fel is háborodtam.
    Eddig is tisztában voltak a helyzettel, és mint láthatjuk most is tökéletesen értékelt!
    Akkor mi a búbánatosnagyonhülyefelfogásbólvagygyávaságból nem mondják ki, hogy ennyi az Orbánból, s ezután ők nem hajlandók semmiben közreműködni a kormánnyal, és betartani a játékszabályokat?
    Mi a franc tartja vissza őket??
    Mitől félnek?
    Hiszen ha ezt meglépik, a táboruk nőni fog, mert egyértelműsítenék a hatalommal szembeni fellépésüket!
    És akkor jön az utolsó mondat, amit a fentiek fényében nem is értek.
    “Mégiscsak meg kéne fontolni a közös tüntetést március 15.-én!”
    Érti ezt valaki?
    Az mszp pm, e14 nem kér belőlük! ők tisztán látják a helyzetet! Akkor mire várnak?
    Mi ez a megalázkodás, és kuncsorgás?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  16. Tegyük élhetővé !

    politikai szolgálati közlemény …
    .
    Úgy gondolom , eszembe jutott egy hatásos választási szlogen (persze hogy a fidesz ellen).
    Ha van érdeklődés , ötletem egy felső közép kategóriás autó árába becsülöm alá .
    Nem volt megbeszélve adminnal , de szeretném Bartus Laci féle nepszabadsag.com-ot közvetítőként felkérni ,természetesen piaci jutalékért -ha elfogadja azt , hogy a nepszava.com-on keresztül történjen az üzlet lebonyolítása .
    (Ha alszom, admin morogj hangossan , és felébredek)

    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  17. Valóban dőlhet kétfelé a dolog, mert valódi veszély annak esélye is, hogy a Jobbikot választja az elkeseredett tömeg. Azonban ezt a lehetőséget is átmenetinek gondolom, mert a nyiltan fasiszta hatalmat már biztosan elszigeteli Európa és közvetve/közvetlenül megdönti azt.
    .
    Tehát az, hogy Európa közepén nekünk is valódi demokráciában kelljen élnünk, hiszen az a normális, előbb-utóbb bekövetkezik majd.
    .
    Mindig írom: bármilyen kérdésre ma a legpraktikusabb válasz a bojkott alkalmazása lenne, amit a valódi demokratikus ellenzéki pártok összefogásával kellene megvalósítani. Nem csak Orbánnak van/volt 50%-os szavazóbázisa, hanem a demokratikus ellenzék mögött is jelentős tömegek állnak. Tehát az amúgy kisebbségben levő pártok a bojkott eszközével már jelentős/optimalizált erőt jelentenének, és így képesek lennének ellehetetleníteni a mai diktatúrát.
    Ez lenne a kötelességük, ugyanis ez az igazi közérdek!
    Nem szabadna hagyniuk azt, hogy a befolyásolható tömegek kipróbáljanak egy Jobbik-verziót is.
    Ez is felelősségük, hogy erre se kerülhessen sor!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  18. gets!
    Gréczy úr is választást akar nyerni, úgyhogy szevasz van neki…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  19. Gréczy úr hegyén találta a szöget. Nem tetszenénk forradalmat csinálni, mert ezek – nerék- rövid úton kinyírnának. A cikket a szerző februárban írta, azért a márciusi téma. Nem jó, hogy Gréczy úr behozza ezt a szólamot. Aztán nyár közepére mintha megduplázódnék ami ellen már rég tenni kéne. De nem polgárháborúzni . Ahhoz itt elég kevesen vagyunk, és különben is : Hurrá nyaralunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  20. telekis:
    .
    “…Ilyen hatalommal szemben és ilyen ellenzék miatt előbb-utóbb népfelkelés lesz…”
    .
    - OK, akkor alapul véve az ezelőtti kommentem, újra kérdezem:
    .
    Ki fog “felkelni”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  21. Eldrad!
    Ugyanezen komment második mondatában megtalálod a választ…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  22. Mintha Petőfit olvasnék, olyan indulatok feszülnek ebben a Bartus gyerekben. “Sehonnai bitang ember ki most halni nem mer” – “barmok vagytok, idióták, tökfilkók és ökrök, hogy ezt egy napig is eltűritek”. De hát ezzel a néppel csak így lehet beszélni – tisztelet a kivételnek. Kb. a saját prófétáik szóltak így a zsidókhoz (ld. Jeremiás, Ezékiel).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  23. Bartus gyerek? Gyerek?!
    Na mindegy.
    Ezzel a néppel még így sem lehet beszélni. (Mint az Adáshibában: “Titeket már én sem tudlak megváltani.”)
    A zsidókkal lehetett így beszélni. Az írások szerint ugyan soha nem hallgattak a prófétákra, de utólag valahogy mégis használt. Valahogy utólag tanultak belőle.
    Nálunk még mindig aktuális Széchenyi, Jókai, Mikszáth és Ady. Nemrég készült egy nagysikerű magyar film Móricz Rokonok-jából. Mit értett abból az átlag magyar néző? Tanult belőle valamit?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  24. Na mindegy.
    Javasolt olvasmányok:
    1. Ara-Kovács Attila – Magyar Bálint: A kiszorított test. (Bajnai és az ország esélyeiről) =Magyar Narancs, XXV/31, 2013 aug 1, 57-59
    2.Kis János: Mit várok e vitától? (Válasz Balázs Zsoltnak) =Magyar Narancs, XXV/31, 2013 aug 1, 22-23
    (“A Fidesz és személy szerint Orbán Viktor döntő politikai veresége nélkül, mely gyökeres változást hozna a magyar politika szervezeti és személyi felállásában is, a parlamenti patkó két oldala közt nem indulhat meg semmiféle bizalomépítés.”)
    3. Kun István: Kormányaink rikító böszmesége. = Élet ÉS Irodalom, LVII/31. 2013 aug 2, 5. (Összefüggések a mezőgazdasági termelés, mezőgazdasági felolgozóipar állapota,a feketegazdaság, az “őstermelés” és az ÁFA mértéke között, valamint a kilátások.)
    4. Pétervári Zsolt: A Fidesz-művek meghaladásáról. = Élet ÉS Irodalom, LVII/31. 2013 aug 2, 11-12., Agora.
    “Az ősbűnt a reális koncepció, kiérlelt modernizációs stratégia és koherens világkép nélküli, a világtörténelem ‘89-’90-es villámgyors változásai folytán érthetően készületlen rendszerváltó elitek követték el.”
    “… a megtisztulás garanciáját a tudatosan kialakított és érdemeken alapuló polgárság a nyomában megjelenő civil kurázsival karöltve képes csak megteremteni (a nyomozati szervek függetlenségén túlmenően). Mindez egy jövő évi voksolással bajosan lesz pótolható.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  25. Kerpács Winnetou

    2010. óta ebben az országban annyi kárt tettek, hogy azt 4 év alatt kijavítani sem lehet.
    Ha sikerülne leváltani a kormányt /ez békésen, szavazati többséggel nem fog menni, nem mondanak akkor sem le/ üres államkassza lesz itt hagyva.

    Az új kormány pedig, ha nem tud 2-3 év alatt pozitív dolgokat produkálni az életszínvonal terén, akkor az országunknak végleg vége !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  26. admin:
    A legnagyobb gond, hogy Orbánék képesek az ORSZÁG TÖBBSÉGÉT ALKOTÓ 1 bites agyúakhoz lebutított szövegekkel kommunikálni, az ehhez szükséges csatornákat monopolizálták,
    és az ellenzék minden egyes ilyen 1 szavas (pl “hazudtak”) vagy tőmondatos (“hazudtak és ezt be is ismerték”) hamis állítást csak a szánalmasan vékonyka felületen bonyolult körmondatokban tudná csak cáfolni.
    Mert mihez kezdjen a nép, ha ilyen kanonizált és minden forrásból elérhető szövegekkel bombázzák?
    Idézet egy narancs trolltól a Varánuszon:
    ricibacsi, 2013. augusztus 16., péntek 15:14

    Ha valaki dühöng az a balliberálisok.
    Őrjöngenek, hogy sem a brüsszeli idióták, sem az IMF nem tudja megmondani a magyaroknak, hogy mit csináljanak.

    Magyarország az IMF kifizetésével és hazaküldésével megnyerte a gazdasági szabadságharcot

    Beindult a GDP növekedés 0,5%-al EU élmezőnyébe tartozunk
    Csökken az államadósság
    Csökken a munkanélküliség
    Rekord alacsony az infláció
    Növekszik a reáljövedelem és a nyugdíj

    Nem a nép, hanem a bankjaik és nem termelőágazatú multijaikat kopasztja Orbán az MSZP által hagyott 8% költségvetési hiány miatt.
    Ráadásul a rezsicsökkentés is további pénzt vesz el a luxusprofitjaikból
    Lehet és kell fikázni az ellenzéket – de nem ártana kidolgozni (ha már ők nem képesek rá) a RÖVID, érthető és befogadható cáfolatokat!”

    Lehet és kell is fikázni az ellenzéket, de ha ők nem képesek rá – ki kellene dolgozni az egyszerű, tőmondatos és könnyen befogadható cáfolatokat az ilyen alul tájékozottak részére is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  27. Az ellenzéknek most már igazat kell mondani, ha megválasztják, össze kell hívni az alkotmányozó országgyűlést kizárólagosan az ellenzék részvételével és meg kell alapítani egy világi köztársaságot török mintára. Átmenetileg szükségállapot mellett, mert akkora lesz a nyomor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  28. http://www.es.hu/ungvary_rudolf;a_lathatatlan_valosag;2013-11-14.html
    Bartus László tömörebben és lényegre törőbben írta meg a helyzetet, és sokkal korábban, de azért UR elemzése is érdekes, mert a helyzetet tételesen, előre, más által adott, széles körben elfogadott kritériumokat veti össze, és rámutat arra is, miért okoz nehézséget a rendszer azonosítása. ( Bár szerintem csak annak okoz nehézséget, aki nehézséget keres.)
    Utolsó előtti mondata:
    “A politikai pogányság neve fasizmus / nemzeti szocializmus.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  29. EZ A LEGJOBB LEÍRÁS, AMIT OLVASTAM A TÉMÁBAN KB.2002. ÓTA! KÖSZÖNÖM SZÉPEN! MÁR RÉGEN KI KELLETT VOLNA VÁNDOROLNOM!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  30. Sajnos teljes mertekben igy van :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  31. Kedves Kommentelő Társaim!!!!!!!!!!!!!

    Sajnos nem lehet hsz.t írni Bartus László Utolsó figyelmeztetés c. cikkéhez. Azt gondolom, ez az utolsó figyelmeztetés.

    “Az élet engem fog igazolni, minden szavamat, és nagyon nagy árat fogtok fizetni azért, amit most csináltok. Nagy érdeklődéssel várom, mikor ……………..”B.L.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. LEHET E GYÓGYÍTANI A RÁKOT?? Magyarországon…….NEM. lehet

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  33. A rák úgy elterjedt ,hogy már csak arra kell várni, hogy önmagát bekebelezze. Akkor elpusztul a burjánzó rákos daganat ., és vele együtt elpusztul az egész szervezet. Még mennyi ideig tart ez ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  34. Kedves Kommentelő Társaim!

    Nem látom az értelmét annak hogy tovább kommenteljek. Magyarországon győzőtt a sötétség. Azt az időt amit erre fordítottam nem bánom.De a továbbiakban olyan tevékenységet szeretnék végezni ahol időnként sikerélményem van. Lemondok Magyarországról. Ha esetleg valaki kíváncsi a gondolataimra a munkáimra megtalál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  35. Az “ellenzéki” ATV-n Somogyi Zoltán választási eredmény-kommentátor: Ha nem lesz meg a Fidesznek a két-harmad, bejut az LMP. (Nem idézet, de az elhangzott mondat értelme ez volt.)
    .
    Annyira nyilvánvaló a választási csalás, hogy már szavazatszámlálás elején nyilvánosságra hozzák, hogy a parlamentbe kerülés a Fidesz-győzelem arányának függvénye?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos