Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: Lehet-e gyógyítani rákot? 2013. július 20. szombat 22:32

  • Hozzászólások(836)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: Lehet-e gyógyítani rákot?

A nyugdíj-megtakarítások, a földek, a szerencsejáték-automaták, trafikok, patikák, energiacégek, futballklubok, a Magyar Nemzeti Bank megszerzése, a teljes magyar költségvetés magánvagyonként való kezelése után a takarékszövetkezetek lenyúlása és a bankszektor ellen indított újabb támadás után nem lehet kérdés senki számára, miről szól a nemzeti együttműködés rendszere. A bankokat sújtó támadás hátterében a teljes pénzpiac fölötti ellenőrzés és a belőle származó haszon megszerzése áll. A propaganda ezúttal is a megmentésről szól: a külföldi bankok kirabolták a magyar népet, ezért magyar bankokra van szükség, amelyek a népet szolgálják és nem a profittermelést. Ahogy a rezsicsökkentés demagóg dumája valójában az energiacégek lenyúlását jelenti. A sok buta ember, aki ezt aláírta, majd fizeti a mostani sokszorosát, ha a cégek nem másnak, hanem Orbánnak és Simicskának termelnek. Akkor is megmondják majd, kit kell utálni a magas rezsi miatt. És a tökhülye büszke magyar ember majd utálja is azt, akire rámutatnak.

Az első Orbán-kormányt az ellenzéke polipnak nevezte, az olasz maffiáról szóló film címére utalva. De a polip egy ártalmatlan és kedves hal, az olasz maffia balfékek és tehetségtelen lúzerek gyülekezete az Orbán-Simicska maffiához képest. Az egyetlen hasonlóság, hogy ezeknek is hatalmas kereszt lóg a nyakában, amikor rabolni indulnak. Olyan maffia még nem volt a világon, mint az Orbán-Simicska maffia, amely nem az állammal harcolva szerez üzleti részesedést, hanem az állam egészét foglalja el, egy egész ország teljes bevétele a magánvagyona, és az országot a “család” bevételei számára működteti. A szervezett bűnözés legmagasabb foka az Orbán-Simicska maffia, a kriminológia külön fejezete, amely maga adja a legfőbb ügyészt, a rendőrtiszteket pedig a maffiafőnök avatja.

Akik azt gondolták, hogy a maffia megkíméli őket, ha barátságosak lesznek vele, ha beszállnak pénzzel a fociba, és működtetik Orbán maffiafőnök futball-szerencsejátékát, ha ott ülnek vele a lelátón a bunkókkal együtt köpködve a szotyolát, és megtarthatják azt, ami nekik van, tévedtek. A takarékszövetkezetek bekebelezése és az OTP ellen indított akció után mindenki láthatja, hogy nem így van. Itt nincs kegyelem, nincs osztozkodás, nincs hatalommegosztás. Ennek a maffiának minden kell, és nincs tekintettel senkire. Nem hagy senkit a vagyonában, a hatalmában. Nem tűr magán kívül hatalmi gócokat, márpedig a pénz és a vagyon szabadságot, függetlenséget és hatalmat jelent. Az Orbán-Simicska maffiának minden kell. Nem lehet alkut kötni, nem lehet csendben kiegyezni vele, mert amire Simicska Lajos rámutat, azt elveszik erővel. Márpedig Simicska tudja, hol van pénz, hol van hatalom, és az neki mind kell, hogy átadja főnökének, Orbán Viktor maffiafőnöknek.

Nem polip ez, hanem rák. Olyan rákos daganat Magyarország testében, amely elpusztítja az egészséges sejteket. Nem mondhatja egy nem rákos sejt, hogy engem ne ölj meg, mert a rákos sejt nem tud mást tenni, mint terjeszkedni, és válogatás nélkül ölni: kíméletlenül elpusztítani minden más sejtet. A rákot nem lehet megállítani, magától soha nem áll le, az áttét az egész szervezetet elpusztítja. A rák jellemzője a határtalan szaporodási és osztódási képesség, a növekvő osztódási sebesség, a környező szövetek megszállása és bekebelezése. Az Orbán-Simicska maffia Magyarország rosszindulatú rákos daganata, amely először az egészséges sejteket, majd az egész országot elpusztítja. Aki ezt nem látja, az vak. A pusztító sejtek terjedését segítő ideológia is rákos daganat az emberiség testében. A politikai katolicizmus, a “keresztény-nemzeti” ideológia hazugsága és antiszemitizmusa a hordozó anyag, amelynek segítségével a maffia terjed. A félázsiai magyar nép a világ egyik legműveletlenebb és legbutább népe, ami azon is látszik, hogy magát tartja a legokosabbnak, nem tudja, hogy a liberalizmusellenesség, az antiparlamentarizmus, a demokráciaellenesség, a vallás és a nemzet azonosítása tízmilliók halálát okozta, az emberiség rákfenéje, egy ország elpusztításának biztos receptje. Mindig bűnözők hatalomra jutását segíti, és diktatúrákat, fasizmust, áttét esetén nácizmust hoz létre.

Mondjon akármit a Klubrádió, Magyarország már ma is egy működő fasiszta állam, egy olyan diktatúra, amely nem kényszerül erőszakra és terrorra, mert az afrikai fekete éjszakánál is sötétebb és butább nép tapsol a “szabadságharcos” és a “nemzeti függetlenség” demagógiához. Semmi nem számít, bármilyen törvénytelenség megengedett, ha valaki azt mondja, hogy ezzel az Unió, Amerika, az idegenek, vagyis a zsidók ellen mentik meg a magyar érdeket. Ez az ország nem tanult, Hitler támogatója volt és maradt a lelkében. Magyarnak lenni hivatás, a magyarnak küldetése van a földön, nincs jobb nép, mint a magyar, mindenki a magyarok ellen esküszik össze, mindenkinek a magyar föld kell, a magyarok javai kellenek, miközben nem is olyan távol azt látom, hogy azt se tudják, hol van Magyarország, nem vágynak a Balatonra, hanem jól elvannak az óceánjuk partján a pálmafáik alatt. De ezt egy magyarnak nem lehet bebeszélni, mert nem hiszi el.

A baj az, hogy ráadásul ebben a buta népben esze egyedül a bűnözőknek van. Az Orbán-Simicska maffia ellenzékének agytérfogata egy csiga agytérfogatát nem éri el. Ráadásul ugyanolyan korrupt banda, mint a másik, ezért rájuk nem lehet számítani, mert lapítanak. Szegény Bajnai Gordon, aki nem mer kiszállni Felcsúton egy buszból, mert nem garantálja a rendőrség a biztonságát, aztán állandóan arról beszél, hogy ő nem akarja ezt a maffiát bántani, csak leváltani. Ha valaki hallgatja ennek az embernek a szövegét, a minimális erő is elhagyja a belsejét, és ha volt valami gerince, akkor meg kell tapogatnia, hogy helyén van-e még? A világ legnagyobb állata, aki ilyen emberekre szavaz. Az is hülye, aki meghallgatja, mert megbetegszik tőle. Felcsútra, a maffiafőnök falujába nem lehet akárkinek bemenni? Egy volt magyar miniszterelnök nem teheti be a lábát, mert a verőlegények agyonverik? A rendőrség csak annyit tehet, hogy eltanácsolja, ha nem akar meghalni? Utána ez a szerencsétlen ember arról beszél, hogy ez a maffia leváltható, ezek a bűnözők semmiféle büntetésre nem méltók, Magyarország egy demokrácia? Normális? Ez az ember az ellenzék vezére? Vagy Mesterházy Attila?

Ezért érthető, hogy azok a gazdag emberek, akik nem tartoznak az Orbán-Simicska maffiába, vagy most jönnek rá, hogy nem menti meg őket a lojalitás (mert az itt nem elég), azok nem dobják össze a pénzüket, hogy elzavarják ezt a szemét bandát, hogy visszaállítsák a demokráciát, és börtönbe küldjék ezt a maffiát, mert reménytelen tenni bármit is. Ilyen hülye országot nem lehet megmenteni, olyan buta népen, amely a rezsicsökkentés bejelentésekor nem látja a következő lépést, és nem jön rá, hogy ez a legnagyobb átverés, amelynek a levét ő issza meg, nem lehet segíteni. Olyan emberekért nem érdemes a kisujjukat megmozdítani, akik örülnek, ha a “Csányi is megszívja”, ha a gazdagok szegényebbek lesznek, és ellopják tőlük a pénzüket. Ez a nép, amikor ilyet lát, örül a más baján, és azt mondja, hogy “rohadjanak meg a Csányiék, tökös gyerek az Orbán Viktor”, hogy kisemmizi őket. Nem látja, hogy ennek ő lesz a legnagyobb vesztese, mert Csányi Sándor legfeljebb elrepül a milliárdjaival Barbadosra, és jól teszi, de ő ott fog megdögleni, és a gyerekei éhen halni, ha ennek a rablásnak a végén rájuk dől a kóceráj, mert kivonulnak a bankok, a rák pedig elpusztít mindent.

Ezért, aki teheti, inkább békésen elvonul, de nem húz ujjat a korlátlan hatalommal rendelkező maffiával, mert erre az über tehetségtelen, idióta és alkalmatlan ellenzékre nem számíthat, erre a rosszindulatú, idegengyűlölő, irigy, féltékeny, antiszemita és buta népre nem építhet. Csak magát sodorná bajba, és ez a sok jellemtelen és tehetségtelen ember még örülnie is neki. “Megérdemelte”, mondanák. Ilyen országért, ilyen emberekért mártírnak sem érdemes lenni. Reménytelen hely, pusztulásra van ítélve.

Aki ezt megmondja, és nem nagyon kertel, az persze szélsőséges és hülye. Az más kérdés, hogy normális ember ezeknek az alakoknak a véleményére annyit sem ad, mint a fent említett csigabiga véleményére. Ezért megmondom nektek, kedves barátaim, akik ezt tűritek, elnézitek, hazudoztok róla, nagyon vigyáztok a szalonképességre egy fasiszta diktatúra közepén, hogy barmok vagytok, idióták, tökfilkók és ökrök, hogy ezt egy napig is eltűritek. Hogy az ilyen Kocsis Máté és hasonló férgeknek, a kis tetű nyilas inkvizítoroknak nem veritek be a képét, és nem vonultok egymillióan az utcára, hogy a gatyájuk remegjen. Eltűritek, hogy gúnyt űzzenek ezek a immorális pondrók belőletek, és a primitív hazugságaikkal megalázzanak. De a Klubrádió dumájára, az ATV sunyi lavírozására, Bajnai Gordon szövegére senki nem megy az utcára, aki kiment, az is bejön. Ezek hülyén vagy lezsírozva bedolgoznak a maffiának, nekik lapátolnak, és még ezt sem veszitek észre.

Szándékosan sértegetek, lehet megsértődni, de hátha valakinek eléri az önérzetét és megrázza magát. Aztán ha nem, akkor nekem tehettek egy szívességet, és azt beszéltek rólam, amit akartok. Annyit sem érdekel, mint egy szúnyog lehelete. Szégyen és gyalázat, ami történik. Az élet engem fog igazolni, minden szavamat, és nagyon nagy árat fogtok fizetni azért, amit most csináltok. Nagy érdeklődéssel várom, mikor kezdtek el visongani, amikor a rák elér benneteket.

Amikor először megírtam, hogy ez egy fasiszta diktatúra kiépítése, akkor még kemoterápiával lehetett volna gyógyítani a rákot. De rákot előrehaladott állapotában nem lehet gyógyítani. Vagy kivágják, vagy meghal a beteg.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (185 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +276 ( 318 szavazatból)
Bartus László: Lehet-e gyógyítani rákot?, 4.6 out of 5 based on 185 ratings

  • Hozzászólások(836)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

836 Reader’s Comments

  1. De jó neked. Én főleg a rádióban hallok ilyeneket. Tegnapelőtt az autópályán ez ment, nagyon szeretem: http://www.youtube.com/watch?v=KKyiLG83-iY

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. Rachel vigyen inkabb friss paradicsomot a parlamentbe miközben apuci beszél. Az europaiban még hatasosabb lenne!! A vörös szin ominozus jelenléte igen fontos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. Barry1: nem tudom, mi van velük, újabban ázsiaiak írnak rám.
    .
    Magyarországon nem viseltem el, ha a nő kezdeményez. Most már ez olyan soviniszta hozzáállásnak tűnik. Itt emancipáció van. És hamar hozzá lehet szokni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. miaszösz: Svájcban is megdobálták őket pár hónapja, hallottad? Aztán az MTI tagadta. Büszke vagyok rá, hogy ide jöttem. Legközelebb megyek én is. (Ha tudomást szerzek róla.)
    .
    Konzervessel lenne az igazi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  5. A zene végtelen…
    .
    http://www.youtube.com/watch?v=tJxPV3_Ouz0
    .
    15:49
    az tojas volt. én is szivesen dobalomnam… barmivel…,ha valamelyik gasztronomus kifejlesztene egy ketchup bombat azt szivesen bevetném!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  6. Ezt nem youtube-on kellene hallgatnom, hanem SACD-ről, rendes hifivel. De azért átjön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  7. prtoaktiv

    Az e -mail cim “elkérését” nyilván úgy gondoltam ,hogy admin e-mailban
    ( és nem az AN nyilvános oldalán) továbbitja a kérést és ha a “felkért” úgy gondolja, ugyanezen a csatornán engedélyt ad az e-mail cim ( szintén e -mailban
    történő, tehát nem nyilvános) kiadására a “felkérőnek.” Rozumis?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. Azt a japánok már feltalálták. Fukushima környéki paradicsomból készül.
    .
    Lehet ezekről ábrándozni, de a fél országot paradicsommal dobálhatnánk. Sosem egy vagy két emberen múlik.
    .
    Putyin is főleg mennyiségi kérdésekben tér el Sztálintól. Vannak népek a földön, akiknek ez kell.
    .
    Akinek közülük sem ez kell, az, ha teheti, elmegy. Onnan is, innen is.
    .
    Putyin előtt épp kezdtek visszaköltözni Oroszországba az oroszok, úgy tudom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  9. Maeldron

    1988 ,89-ben Tajvanon dolgoztam. ( Taipeiben) Tudnék mit mesélni.
    Azt tanácsolom ,ha egy sárga csaj rádmozdul ,ne menj át a túloldalra.
    Tényleg kezdeményezőek és nagyon csipik az európai,főleg mediterrán pasikat..
    A jenkiket utálják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  10. Barry1: akivel eddig beszélni is tudtam miről, az kelet-európai volt. A magyarok tényeg okosak, ez nem puszta legenda. Csak valamit nagyon elrontanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  11. Olyan kár, hogy nem könyörögtetek, hogy a Bartus László cikkekről is írjak paródiát, már annyira a fejemben volt.
    .
    Talán jobb így, bár Lacinak fejlett a humorérzéke.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  12. Maeldron , könyörgök irjál Maeldron hozzászólásairóll paródiát!
    Remélem fejlett a humorérzéked.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. Barry1
    “Az e -mail cim “elkérését” nyilván úgy gondoltam ,hogy admin e-mailban
    ( és nem az AN nyilvános oldalán) továbbitja a kérést és ha a “felkért” úgy gondolja, ugyanezen a csatornán engedélyt ad az e-mail cim ( szintén e -mailban történő, tehát nem nyilvános) kiadására a “felkérőnek.” Rozumis?”
    .
    (Magyarul nem megy? Hol angol, hol német, hol “rozumis”?)
    .
    Szerintem – logikusan – egy törölt nick az email címével együtt kerül törlésre, de mindegy., Nem ez a lényeg, hanem az, hogy ha bárki bárkivel a kommentezésen kívül levélbeli vagy személyes kapcsolatba lép, önmagát szolgáltatja ki. Minél több személyes információ, ill. magánügy válik ismertté a másik félről, annál nagyobb az esélye, hogy nézeteltérés esetén visszaélnek vele.
    (Lásd pl. Maeldront, az oldalon kitárgyalt nőügyeivel, amihez senkinek nincs köze. Azért jobb ha tudja, hogy az ázsiaiak és afrikaiak k svájcinak nézhetik és ugródeszkának a Svájcban maradáshoz. De mi közük ehhez az itt olvasgató látogatóknak? Semmi, mert magánügy.)
    .
    Örüljön mindenki, hogy az AN-en anonim hozzászólóként fejtheti ki a véleményét anélkül, hogy lekádereznék, amivel egy váratlan helyzetben biztosan vissza is élnének. Miért nem lehet ennyivel megelégedni???
    .
    Önérdeke lenne mindenkinek, hogy a véleménye ismeretén kívül semmit ne tudjon meg a másikról és mások róla, éennek ellenére mégis újra téma az ilyen-olyan címszó alatti kapcsolatfelvételhez segítés kérése.

    Az oldalon a nyugalom záloga a minél kevesebb személyes jellegû ismeret, mert akkor nincs mivel visszaélni. Kit érdekel az olvasók közül, hogy kinek mi mindene van, van, amíg – közeli példát hozva – az AN napi financális gondokkal küzd?
    A gondolkodás mindenkinek ingyen van, érdemes kihasználni a a páratlan lehetőséget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  14. proaktiv, nos ha valaki ilyen katonasan betartja az alapszabalyokat és még a helyesirasi szabalyokat is, netalan még a stilisztikaiakat is, az a szive joga.
    .
    De van aki ezt tul sterilnek tartja és nem fél annyira a leleplezéstöl, mert nincs olyan helyzetben mint egy masik, akit példaul fideszes kollégak vesznek körül…
    .
    Egyébként Bartus Lacirol is tudni lehet, hogy kicsoda. Söt még azt is, hogy magyar futosikert ért el Floridaban, aminek én külön örültem. Mindenkire bizzuk ra, hogy mennyit fed fel az inkognitojabol, az természetes, hogy a lap örzi a személyes adatokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  15. proaktiv: egyetlen konkrét nőügyemet sem tárgyaltam ki nyilvánosan sem itt, sem máshol. Különböző kultúrákról beszélgettünk, ami, a külföldre való költözés kapcsán érdekes lehet, és sok más költözéses témával ellentétben kevés feszültséget teremt a költözők és a maradók között.
    .
    Ha azt írom, hogy a cseh és a magyar nők között szép számmal vannak érdekesek, értelmesek, az nem a privát szféra. Ennyivel is szomorúbb, hogy Magyarország oda jutott, ahová.
    .
    Az anonimitással kapcsolatos aggályaidat értem. Ez is rettentő sokat elárul Magyarországról. Hogy félni kell, hogy bújkálni kell. De ha teljesen feladod a bátorságodat, ha bebújsz a föld alá, akkor ők nyertek.
    .
    Én már adtam meg az email címem néhány embernek innen. Szomorú, hogy már ehhez is bátorság kell. Koszorúzni is voltam a KT-gal.
    .
    Az nem lehet, hogy mindenben orbánék győzzenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  16. Proaktiv

    Ez is egy méltányolható állás pont és nagyon sok igazság van benne.
    De mint ,ahogy semmi sem ,ez sem fekete- fehér, bár logikus amit irsz. .
    Engem nem zavarnak Maeldron nőügyei, akit nem érdekel ne olvassa el
    Szerintem ennyi bőven belefér. Tegnap is mondta egy nagy ember:
    “Hogy jövök én ahhoz ,hogy bárkit megitéljek ? “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  17. Barry1: Maeldron: Annyira, de annyira különleges vagyok, hogy Svájcba költöztem. De innen is csak veletek törődöm álló nap, nagy kegyelmemben. Mi itt csak hétfejű, szárnyas biotehenet reggelizünk, a wc csésze alpesi kristályból van, minden gyarlóságom szigorú banktitok, de annyira bánt, ha rátartinak és lenézőnek neveznek. Pedig túlságosan is szerény vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  18. Kedves mester olga,
    Hiába ismétlem, mondom sokadszor, valahogy senki nem akarja megérteni, ezért most hangosabban mondom:
    A BOJKOTT NEM A SZAVAZAS BOJKOTTJA,
    ne azon lovagoljatok! A nem szavazás, vagy a nem indulás csak része az igazi bojkottnak. Igazi bojkott nélkül persze nincs értelme a szavazás bojkottjának sem. (Ugyanakkor viszont a szavazásnak sincs értelme.)
    A NER, a fasiszta rendszer egészét kellene bojkottálni.
    Például ha ellenem (mondjuk itteni szavaim miatt) eljárás indulna, és “bíróság” elé kerülne az ügy, azzal kezdeném, hogy nem ismerném el NER nevében fellépő csapatot bíróságnak. A Magyar Köztársaság polgárának tekintem magam, nem alattvalónak. Előadnám, hogy a NER miért érvénytelen, és vele együtt az egész eljárás.
    Ezt kellene tennie az “ellenzéknek” is, ezt tenné, ha valódi lenne. Kivonulna a bábparlamentből, és létrehozná a saját államát. Keresne, szervezne hozzá tömegtámogatást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  19. girbegurba
    Ez a beszéd!++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. girbegurba: amit írsz, azzal egyetértek, csak az a baj, hogy erre az ország ha 1%-a képes, akkor sokat mondtam.
    .
    Hiába nem ismered el a ner-es bíróságot, az nem gátolja meg őket az ítélkezésben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. Ja, amúgy én is pluszoltam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. girbegurba !
    .
    volt itt egy cikk erröl a bojkott témarol, de hü de eltüntek azok akik ezt tamogattak…
    .
    0,1 % lesz az inkabb. De ez egy olyan dolog, hogy aki egyetért vele, az akkor is tamogatja, ha egyedül marad. Elvi kérdés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. miaszösz
    Szerintem itt vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. bumburi, hat igen latlak, csak ugye kevesen vagyunk vagy mi… de ez van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. Mester Olga

    Ez a beszéd!+++++++++++++++( direkt irtam)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. miaszösz: gyönyörű volt a zene, küldj majd máskor is. Köszönöm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Barry1
    Megmagyaráznád? (direkt írtam-ot) Pedig szőke nő sem vagyok, de nem látom hogy itt lenne a nevezett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. Most az öniróniára miért kaptam -1-et?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  29. Maeldronnak !
    .
    http://www.youtube.com/watch?v=Iy-ObPzYDPQ

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Köszönöm. Jól esik a törődés ebben a hőségben.
    .
    Én őket szeretem, a hatásvadász előadásmód illik hozzám, illetve képesek közvetíteni, hogy Vivaldi másik bolygóról érkezett:
    .
    http://www.youtube.com/watch?v=86Aqf2GTmCs

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Bumburi

    Ugyanazért amiért te. De hát ismersz…,nem? Pont neked indokoltam,hogy MOST
    miért nem vagyok bojkott párti. ( már túl késő), és a csuti dizsnó erről álmodik.(makk helyett)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. miaszösz
    “Egyébként Bartus Lacirol is tudni lehet, hogy kicsoda.”
    .
    Nem róla írtam, nem is a közszereplőkről, hanem az anonimitásukat nicknévvel megőrző kommentelők esetenkénti kitárulkozásáról, és annak veszélyeiről – okulásul a többi kommentelőnek szánva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. proaktiv

    Világos és érithető. Amit én mondtam ,az csak erősti a szabályt.
    Egyébként egyetértek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. Barry1
    OK! Vettem a lapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. Bumburi.

    Drukkolj nekem. Tudod, szerintem 2014 végére konyec filma !!
    Mondtam már, nekem egy reményem maradt: ” csak a fidesz!!”
    Ha már a többi ilyen bal…… f……ék ( proaktiv miatt)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Barry1
    Én nem vagyok ilyen optimista.
    Egyszer csak el kell jönni annak is az ideje,hogy a magyarok a saját kárukon okuljanak.(ha már a másén,vagy a múltból nem okultak) Az pedig csak úgy fordulhat elő, ha Orbán még x évig marad. Majd amikor mindenki alázva, kizsigerelve lesz, talán majd akkor.
    Egyébként is, ha már ilyen ellenzékkel vet meg bennünket a sors, akkor maradjon Orbán, hogy a nóta végén bele lehessen verni az orrát a saját piszkába! És az övéi fogják ezt megtenni, arra nagy tétben mernék még fogadni is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Bumburi.

    Egyetértek. Csak ez sokkal hamarabb bekövetkezik ,mint gondolnád.
    Én igy gondolom ,pedig alapjáraton egyáltalán nem vagyok optimista fajta.
    De ez a dilettáns bénázás MINDEN MOZDULATUKBAN benne van.
    Ezt nem lehet sokáig csinálni, valami eldugott Sváziföldön talán ,de itt nem.
    Ezért is irtam ,hogy én csak bennük bizok. Láttad Szalkszentmártnban a két
    trafikot egy házban????( családi). Ezt csak Örkény tudná megirni.
    Kedves Bumburi, ebben minden benne van, ahogy Ócsában is. ha ez a kártyavár meginog( nincs más választása),akkor ez pillanatok alatt fog összedőlni.Mindenfajta “külső” türelem csak 2014-ig tart. ( EU, USA, németek, cégek ,bankok stb……)Mikor Milosevicset hozom fel példaként, MINDENKI elengedi a füle mellett. Ott vigyorgott a világ vezetőivel Daytonban ….és? Kadhafit is fogadták az ENSZ-ben, sátortáborozott
    több nyugati fővárosban…… és …..mi lett a vége? Ő is azt hitte,hogy égig nőnek a fák. Egy frászt. ennél csóróbb ,csupaszseggűbb , pszihopatább ” új ruhás király” nincs még egy .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. Barry1
    Láthatod, hogy mindent megtehet.Imádják. Lehet akármilyen blőden végződő tevékenységük, csak még jobban spannolják az imádatot.
    A külső türelemben én nem reménykedek. Amilyen tessék lássék módon áll az unió az aljasságaikhoz, az nem sok jót vetít előre.
    csakén pl az őszben reménykedik, hogy akkor fognak beérni az orbáni disznóságok az unió részéről.Én abban sem már…Bamba tahó népség!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Bumburi Ja és még valami. Olyan nincs ,hogy egy eu-s ország vezetője egyetlen értelmes mondatot se képes kinyögni. Totális összefüggéstelen se füle ,se farka blabla és hazugság.. Itt nem arról van szó ,hogy hazudik, hanem arról ,hogy CSAK HAZUDIK. Mondjál az elmúlt egy évből egyetlen mondatot ,amely nem az volt. Nem többet,csak egyet.( egy komplett gondolatot). Na ebből lesz egyszerre elég. Egyébként itthon is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Bumburi
    Látod ,te sem válaszolsz sem Milosevicsre, sem Kadhafira. Azok is nagyon sokáig megtehettek mindent. ABBan amit leirtam, semmi sem stimmel?
    Egyetlen érvem se ingatott meg.??? Semmi esélye ,hogy valamit jól látok??
    Az imádatot meg majd meglátjuk. Egyetlen időközin se értek el 15% -nál többet pedig ők 101%-ban elmennek .! Ez milyen imádat??? Ugyan ,ezt csak ők akarják elhitetni. Általában 25 -35 % megy el szavazni ( vagy még kevesebb) ,és ennek a 40-45 % -át viszik el.. Legutóbb nem is tudom hol 1100 jogosultból ” fölényesen nyertek 113 szavazattal. Ami a külső türelmet illeti , pont erről beszéltem . Az is véges. Egyszer elfogy.Az itthoni is. Azzal meg végképp nem értek egyet ,hogy még mi is tápláljuk a mitoszt: Sokan imádjáK!!
    Dehogy imádják. Szerintem sok fideszes (csókos ) szabadulna már tőle
    Nem hiszem ,hogy ilyen vagyonokat szivesen kockáztatnának. Egy orvos ismerősöm mondta ,hogy kezeli az egyik eléggé ismet államtitkárt .
    Ugy utálja a vezért ,meg a közvetlen brancsot ,mint a sz…….t. Jó ,ő is részes ,de itt most nem erről van szó.Még a cinkosok is utálják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  41. Barry1
    Ha úgy hinném, mondanék,de én TUDOM hogy hazudik minden szavával! A néppárt akkor is kiáll mellette.Mint ahogy idehaza a hívei is.
    Hidd el, hogy reménytelen abban bizakodni, hogy majd valakik megsokallják!
    Neki ott van a békamenet, a TEK, a rendőrség,meg a hívei, + a bebetonozott főmuftijai.
    Mi áll vele szemben?
    Egy tutyi mutyi ellenzék, akik nem tudják eldönteni, hogy kié legyen az elsőbbség a listán, meg az egyéniben. Nem az a lényeg, hogy elhajtsák ezt a barmot úgy hogy vissza se kívánkozzon!
    Egyébként meg elhajtani sem lehet. Esetleg letartóztatni. És azt ki fogja megtenni? Csak őt, vagy hű társait is? Elszámoltatás, vagy alku?
    Már herótom van az egésztől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  42. Hiányolod hogy nem válaszolok Milosevicsre, meg Kadhafira?A magyar nép mentalitása hol van azokétól, akik elzavarták ezt a két gazembert?
    Itt mindenki megvehető, zsarolható?
    Én sajnos nem hiszem, hogy a beosztottai utálják! Kifelé azt mondják. A valóságban meg reszketnek, hogy csak még ne legyen vége, mert ez a pénz nekik! Ne légy már ennyire naiv.Te magad is írod, hogy nem hiszed, hogy ilyen vagyonokat kockáztatnának. Én sem hiszem, azért marad mindegyik kussban a főnökkel szemben.
    Logikus amit a szavazásokról írsz, mégis az országos választásokon megtalálják a módját, hogy akár csalva is, de nyerjenek.
    Egyébként én nem táplálok semmilyen mítoszt. Itt írom le miket tapasztalok. Lehet hogy nagyon nagyon kevesen vannak, csak mint a gyerekek az erdőben hangoskodnak félelmükben, hogy többnek hallasztódjanak.
    Lehet.
    Mert e mellett meg azt is tapasztalom, hogy a Gyurcsány híveinek a száma meg nő. Most jönnek ki azok a plakátok, amin már egyértelmű, hogy Ő a Dk elnöke.
    Ugye milyen hülyék az emberek? Sokan még mindig azt hiszik, hogy mszp-s.
    Ezzel együtt sem egyértelmű a viselkedése. Lehet hogy én sokat várnék el tőle, de azt mindenképpen, hogy radikálisabban nyilvánuljon már meg, és ostorozza 1000-el ezeket a brigantikat! Már csak azt kéne tudni, hogy miért nem teszi!
    Hát sok kérdés van itt. A válaszok meg sehol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  43. Jó, látom teljesen elbeszélünk egymás mellett. Dehát ez nem gond.
    Másképp látjuk ,ennyi. senki nincs bebetonozva : 2 perc alatt lehet bárkit kivágni ,mint macskát ( most bevállalom) SZARNI!!!! Egy mozdulatuk se törvényes!!!
    Pici kérés,nagyon halkan. pszt!!! milosevics, kadhafi??? ( harmadszor próbálkozok negyed óra alatt) De sebaj!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  44. Kedves bumburi!
    .
    Szerintem pedig forradalom fogja elzavarni Orbánt, 56-hoz hasonló népi felkelés. Szerencsére nem lesz a Viktátornak külföldi segítsége, így a forradalom győzni fog, és eltemeti majd a teljes mai politikai “elitet”.
    .
    Mivel az általános nyomor hamarosan bekövetkezik, mert például becsődől a gazdaság, így ez az esemény remélhetően nem túl sokára várható is lesz.
    Én már csak ebben reménykedem…
    .
    Ennél optimálisabb forgatókönyv lett volna, és az ellenzéknek alapvető politikai érdeke is, ha bojkott vitte volna el ezt a mai újfasiszta diktatúrát.
    .
    Az ún:E14-összefogásnak ( és az ellenzéki médiának is) nem a választás megnyeréséről kellett volna szólnia, hanem a mai hatalom elleni bojkotti-összefogásról. Ezt a néptől függetlenül, a teljes demokratikus ellenzéknek kellett volna felvállalnia.
    Mivel ők maguk is most már kijelentették, hogy diktatúra van, ezért azzal minden érintkezést meg kellett volna szakítaniuk. Például kiáltványban nevén kellett volna nevezniük a rendszert és magára hagyni azt.
    És mert diktatúrában nem működhet a demokrácia, ezért az annak látszatában való résztvétel helyett, annak teljes bojkottjára kellett volna szerveződniük. Ki kellett volna vonulniuk a parlamenti munkából és a választásokon való résztvételüket is meg kellett volna tagadniuk.
    Ezzel nyiltan és egyértelműen kinyilvánították volna azt, hogy ebben az országban nincs demokrácia, tehát a teljes demokratikus ellenzék ezt az álláspontot képviseli, és minden politikai eszközzel harcol a diktatúra ellen.
    Egy ilyen helyzetben az EU is joggal fordulhatott volna Orbánhoz: kedves uram, az ön országában hogy is állunk a demokráciával?
    Könnyű belátni, hogy Orbán-rendszere ebbe belerokkant volna, ellehetetlenült volna. Mint a partra vetett hal, belepusztult volna…
    .
    Összefoglalva: a “korgó gyomor” fogja megoldani ezt az ügyet !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  45. Barry1
    Dehogy beszélünk el egymás mellett! Most pesszimistább hangulatban vagyok.
    Láttam már olyat is, hogy pillanatok alatt vége lett egy hatalomnak. csak hihetetlen, hogy nálunk is megtörténhet. Milosevics, Kadhavi! A magyar emberek nem szenvedtek még annyit mint ezek nációi,úgy hogy ennek a dolognak hosszú az érési folyamata.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  46. Bumburi

    Szorgos népünk győzni fog!!!! Mint ahogy te vagy én is!!!!Ha ismernél ,véletlenül se neveznél naivnak.Megint arról gyözködsz ,hogy csalni fognak ,meg miket terveznek ,és mire készülnek. Nem tudnál felsorolni annyi negativumot ,amit én ne szoroznék meg legalább tizzel. Engem felesleges EZEKRŐL győzködni.
    24 éve tudon ,hogy ki ez a pali.DE!!! Akkor se fognak a fák az égig nőni.
    A csókosok meg a főnök HÚRTULFESZITÉSI elmebajától félnek. Mi van ha tényleg túlfesziti.
    Egy dolgot elértem: Azt mondod nincsenek is túl sokan csak túl hangosak. Na már kapizsgálod………
    Hogy csalni fognak??? Az a jó,az az egyetlen esélyünk! XXL-t csaljanak . Mega, giga csalást akarok!!!!! BELEBUKNAK!!!!!!!!!!! Jó éjszakát!! Barry1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  47. De nem is voltak Eu tagok. Libiában nem is volt olyan rossz az élet a többi teveszaros országhoz képest. Milosevicsnál meg nacionalistább nem is volt. Mikor elvitték Hágába ,a szerbek nagy többsége még mellette volt Sokra ment vele.Minden ilyen elmebajos suttyó azt hiszi ,hogy mindent megtehet .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. Barry1
    Nem Te érted el, mert számtalanszor írtam már a közvélemény kutatásokkal kapcsolatban, hogy csalnak a fidesz felé!
    Egyébként kívánom, hogy legyen igazad. Jó éjt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. telekis
    Minden gondolatunk egy! Tökéletesen így gondolkodom én is az ellenzékiekkel kapcsolatban. Már rég vége lenne ennek a demokrácia agonizálásnak!
    Egyébként ez nem is ellenzék. Egy gyerekes számháborúra hasonlít az egész, legalábbis az mszp, meg az E14 tekintetében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  50. Barry1
    22:12
    Igazad van. Nagy bajom, hogy mindig a magyarosch gondolkodást veszem alapul.
    Bár csak ott tartanánk már, hogy Hágában lenne őrizet alatt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos