Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Foreign Affairs a Fidesz első két évéről 2012. július 16. hétfő 19:35 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Foreign Affairs a Fidesz első két évéről
Washington/Bécs – Osztrák lapok, illetve osztrák EP-képviselők a román és a magyar kormány elleni uniós fellépést és az európai pártcsaládok reagálásait hasonlították össze hétfőn. Az amerikai Foreign Affairs című külpolitikai folyóirat terjedelmes írást közölt Magyarországról és a második Fidesz-kormány két évéről.
.
Magyarország legalább olyan nagy feladat elé állítja az Európai Uniót, mint Görögország, csak éppen ennek a feladatnak erősebb a politikai jellege, mint a gazdasági. Magyarország az EU első olyan tagállama, amely az autokrácia felé lavíroz – írja a Foreign Affairs című amerikai külpolitikai folyóiratban James Kirchick, a nemzetbiztonsági és külügyekkel foglalkozó FDD független amerikai intézet egyik munkatársa, több világhírű folyóirat vendégszerkesztője.
.
Az EU egyik vitathatatlan vívmánya, hogy tekintélyuralmi korszakok után demokratikus hatalmat sikerült meggyökereztetnie olyan országokban, mint Görögország, Portugália, Spanyolország és a volt kommunista országok. Magyarország éppen amiatt nehéz és példátlan megméretés a számára, mert az EU-ban már jó ideje adottnak veszik a tagországok demokratikus elkötelezettségét. Az európai vezetőknek ritkán kellett szembesülniük azzal – ha egyáltalán kellett –, hogy egy tagország autokráciába süllyed és kockáztatja a kizáratását. Most azonban számolniuk kell ezzel az eshetőséggel, tette hozzá.
.
Meg kell hagyni, Magyarország nem diktatúra. Amióta Orbán Viktor hatalomra került, az ország „szabad” maradt a Freedom House minősítésében. És bár a Fidesz nem tette teljessé a tekintélyelvű államot, meggyengítette a demokrácia szellemiségét azáltal, hogy az emberek ajkára fagyasztotta a szót, amely kifejezné az eltérő véleményt. Ilyen értelemben Orbán megbukott demokráciából. A magyaroktól és az európai demokrácia jövőjéért aggódóktól függ, hogy ez a bukás az egész kontinens kudarca lesz-e vagy sem, állapította meg James Kirchick.
.
A Profil című osztrák hetilap szerint eredményt mutat „az EU felháborodása Victor Ponta kétes játszmái miatt”. „Működik a Brüsszel általi demokratikus nevelés”, írta Viktor és Victor című cikkében a lap. Míg Olaszország és Franciaország túl nagyok és befolyásosak voltak ahhoz, hogy Brüsszel büntetőeljárást indítson, amikor Silvio Berlusconi „méretre szabatta a törvényeket” és Nicolas Sarkozy elrendelte a roma bevándorlók kitoloncolását, Romániát „teljes erejükkel érhetik az EU-szankciók”. Orbán Viktor „fogcsikorgatva ’meghajolt az erő, de nem az érvek előtt’, ahogy ő mondta”, és visszavonta a vitatott jegybanki reformot. Victor Ponta is „minden bizonnyal biflázni fogja egy kicsit az alkotmányjogot, mielőtt megkockáztat egy újabb kényszerű utat Brüsszelbe”, vélekedett a lap.
.
A Profilnak adott interjúban Othmar Karas osztrák konzervatív EP-képviselő, az EP alelnöke úgy vélekedett, aggodalomra ad okot Victor Ponta eljárása Traian Basescuval szemben, de az „előzetes elítélést” el kell kerülni. Most az Európai Bizottságnak kell megvizsgálnia az ügyet – jelentette ki. Hozzátette: a megítélés alapja nem lehet pártpolitikai motiváció. „Mindkét esetben csalódtam”, felelte a riporter felvetésére, miszerint Magyarország esetében 2010-ben a szociáldemokraták jártak élen a bírálattal és a konzervatívok visszafogottak voltak, míg Románia esetében az ellenkezője történik. „Az európai jognak és az európai értékeknek nincs pártpolitikai címkéje. Mindkét országot azonos alapon kell megítélni”, mondta. Ha helytállóak az államcsínyről és alkotmánysértésről szóló aggodalmak Románia esetében, de nem jelentenek alapot egy 7. cikk szerinti eljáráshoz, akkor súlyos gond van az EU-ban – vélekedett Karas.
.
A Der Standard című liberális napilapban Ulrike Lunacek, az osztrák Zöldek európai parlamenti képviselője Erhard Busek osztrák konzervatív politikai személyiségnek válaszolt, aki elfogultsággal vádolta meg az EP szociáldemokrata frakcióvezetőjét, a szintén osztrák Hannes Swobodát a román belpolitikai helyzet megítélésében. Amikor Busek „a szálkát teszi szóvá a szociáldemokraták szemében”, nem szabad megfeledkeznie „a gerendáról a kereszténydemokraták szemében”, írta. Felidézte, hogy az Európai Néppárt ellenezte, hogy eljárás induljon Magyarország ellen az EU alapvető értékeinek megsértése címén. „Politikai ítélkezés tehát a spektrum mindkét oldalán”, jegyezte meg. „Az európai alapértékeknek ellentmondó pártszolidaritás” korlátok közé szorításához Lunacek szerint erős személyiségekre lenne szükség és arra, hogy az EP-képviselőket európai pártlistákról lehessen megválasztani.
VN:C [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.3/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 6 szavazatból)
A Foreign Affairs a Fidesz első két évéről, 2.3 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

34 Reader’s Comments

  1. Az FDD egy magánalapítvány, amelyből annyi van az Egyesült Államokban, hogy térdig járnak bennük. Ott, a kutyát nem érdekli, hogy mivel foglalkoznak, miket hörögnek össze.
    Szerintük csak akkor van demokrácia, ha a balliberális oldal van kormányon (pl. Gyurcsány-kormány). Jó lenne, ha ez a pojáca először az amerikai demokráciát értékelné, Pl.: Guantanamó, vagy az ottani gettók szemszögéből.
    Egyébként elfelejti megemlíteni, hogy az a nagyon vitatott jegybanki reform is csak egyetlen embernek, azaz az MNB elnökének a siránkozása miatt vitatott, aki mindenek fölött akar létezni, offshor háttérrel, és akinek a hazahozott 900 milliós vagyona mellett nem elég a havi 2 milliós fizetése. Aki bár sáros volt a devizahitelek elterjedése miatt, mégis kijelentette, hogy nem kell a hitelkárosultakon segíteni, mert nincs ingyen vacsora. A mocsok amerikai elfelejti megemlíteni, hogy míg ők a nagy demokráciákjukkal a világ minden pontján megkeverik a sz..-t, addig annak tisztázásba már belevonják az európai országokat is. Libiában az összes amerikai diplomata mint a patkány, mentette az írháját, egyedül a magyar kormány tartotta fenn a diplomáciai képviseletet, és intézte az amerikai és az uniós országok állampolgárainak ügyét is. Azt is elfelejtei a nagy demokrácia képviselője, hogy ők “demokratikusan” beavatakoznak egy kis ország belügyeibe.Nekik az nem demokrácia, ha a 2/3-os többséget képviselő FIDESZ vezeti az országot, azaz semmibe veszik a magyar nép többségének akaratát. Amikor lett volna alkalmuk segíteni, akkor Nagy Imre segélykérésére sem jöttek segíteni, hanem az oroszokkal alkut kötve magunkra hagytak minket. Szóval egy ilyen ország újságírója merészel rólunk véleményt alkotni.

    Az itt tekintélyes újságírónak beállított James Kirchick egy huszonéves kis buzi senki, akit a Nemzeti Leszbikus és Meleg Újságírók Szövetsége az év újságírójának választott 2007.-ben. Egyéb elismerése nincsen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -43 (69 szavazatból)
  2. Kedves admin!
    ez a korcs nickű kommentelő hasonlít a von xy-ra. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (22 szavazatból)
  3. Koolch
    Köszönjük szíves tájékoztatásodat az FDD semmilyenségéről. Talán ejthetnél néhány amortizáló megjegyzést az osztrák lapok, illetve osztrák EP-képviselők és az amerikai Foreign Affairs című külpolitikai folyóirat jelentéktelenségéről – különös tekintettel a Mi Betegünk világpolitikai jelentéktelenségére is?
    Egyébként csak neked, csak ma elárulok egy hétpecsétes titkot (már a jobbosok előtt tartják titokban) a devizahitelezés elterjedése Járai 2001-2007 közötti jegybankelnökségéhez kötődik, ugyanis csupa kibabrálásból indokolatlanul magasan tartotta a forintkamatot, ezért a forinthitelek kamata meghaladta a 20 %-ot, TEHÁT minden épeszű ember a 3-5 % kamatozású devizahitelt vette fel (beleértve az összes fideszes önkormányzatot is)
    Ami nem is okozott gondot (a világgazdasági válságig) mert az Mszp kormányok alatt STABIL volt az árfolyam. Stabilan ALACSONY! Na: ezt cseszte el a Kósa-SzájjalÁrtó duó görögös tréfája.
    És azt hallottad már, hogy Quod licet Jovi, non licet bovi? Azért van egy parányika kis különbség egy világhatalom és az eszed tokja között!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (48 szavazatból)
  4. T! gets!
    Ezeknek a narancs-fanoknak feladatuk van és ezzel egyben ki is adják a gőzt!
    Mióta nincs Kossuth téri vizelde, molotovkoktél-dobálás, kuka és autógyújtogatás, TV-székház feldúlása, bérbékemenet, bértapsikolás, most itt kényszerülnek bagóért froclizni a cikkeket! Szánalmas alakok – sokszor arra gondolok, hogyan is állnak a hazaszeretet kérdésében! Fogalmam nincs mi tartja őket, a gerincük nem, az biztos!
    Jelezni pedig: nepszava@nepszava.com-on lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (35 szavazatból)
  5. Koolch
    .
    Az MNB elnökének “siránkozása” konkrét, minden demokratikus országban alapelvként tiszteletben tartott tartalmi elemekből állt, csak te ezt nem vetted észre. És mi ezt utólag se várjuk el tőled.
    .
    “…míg ők a nagy demokráciákjukkal a világ minden pontján megkeverik a sz..-t,…”
    Ez is egy felfogás.
    .
    “Nekik az nem demokrácia, ha a 2/3-os többséget képviselő FIDESZ vezeti az országot,…” neked nem uncsi ,ég, Koolch? A leadott szavazatoknak az 52%-át kapta a Fidesz. Fáj, mi? – az az igen torzító hazugság erről a 2/3-ról, amit csak a szavazatbeszámítási rendszer hozott ki. Pedig Orbánék igen mocskos uszító áveket tudhattak a hátuk mögött, ahhoz képest a szavazatok 52%-a tiszta égés.
    .
    “Az itt tekintélyes újságírónak beállított James Kirchick egy huszonéves kis buzi senki, akit a Nemzeti Leszbikus és Meleg Újságírók Szövetsége az év újságírójának választott 2007.-ben.”
    .
    De mi köze van ennek az újságírói működéséhez?
    .
    Azért csak írogass továbbra is, legalább addig se iszol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (28 szavazatból)
  6. Bocsánat, az előbb rossz helyen zártam be egy idézetet. Így kellett volna: “Az itt tekintélyes újságírónak beállított James Kirchick egy huszonéves kis buzi senki, …” és ennek tényleg milyen,és mennyi összefüggése van az újságírói működésével?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (21 szavazatból)
  7. Te szegény Koolch…

    Ne részletezzük most hogy az ország jelenleg az
    Unio tagjaként a Nemzeti Bank is az Eu-s központi bank részeként
    nem szabad préda még legalábbis egyenlöre vitéz al és felcsuti
    vezérednek.
    Azt se nagyon ragozzuk hogy mint jobboldali ugynevezett pénzügyi
    szakemberré vedlett volt komcsi Járai Zsigmond elkövetö lett
    kenyérado gazdád pénzügyminisztere, majd a lopások elsikálásában
    szerzett érdemeire tekintettel válalhatta mint beépitett taposo akna
    a Nemzeti Bank elnökének dicstelen szerepét.
    Nos neked , aki akkor még alighanem az uj elvtársképzö
    igen alacsony fokán leledzhettél, valo szinüleg elkerülhette
    kitüntetö figyelmedet, hogy ez az elnöknek nevezett
    nevezném ma csak ugy 1xrüen féregnek, mert ma jo napom van,
    és ilyenkor sziporkázik belölem a kultura,
    szoval ez a tetü szopatta az országot, nem csak a szocikat.
    És lön a csoda, még a hülyéknek is inkább megérte a deviza hitel,
    mint a minden jozan indokot nélkülözö magas forint kamat.
    Gyümölcsözö munkályának egyetlen eredménye, hogy legalább
    müködése alatt, fékezte a beruházási kedvet,
    és legfökébb az ország eladosodását növelte, az állampapirok
    kényszerü magas kamat felára miatt.
    Egyszoval.
    Baj van eltárs…
    A pártközpont elképzelésével szemben a magyar ember
    se nem hülye, se nem felejt.
    Jusef

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  8. Koolch
    .
    Hosszú írás egy ostoba embertől!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (26 szavazatból)
  9. Allitolag itt mindenki azt nyilatkozik amit akar,betartva a “jatekszabalyokat”.
    Azt,hogy Koolch nevu forumozo leirta a velemenyet,nem latok benne semmi olyasmit ami miatt igy le kellett barmitani…….
    Tragarkodott?Miert nincs itt turelem meg akkor is ha valaki mas velemenyen van es azt megirta kulturalt formaban?????????????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -12 (28 szavazatból)
  10. K.S.
    Ugye nem hitted, hogy ez “koolch” saját elmeszüleménye?! Ez a Habonyművek központi direktívája, majdnem szó szerint megtalálható máshol is:
    Namármost. Mielőtt összesz@rnánk magunkat.

    Az FDD egy magánalapítvány, amelyből annyi van az Egyesült Államokban, hogy térdig járnak bennük. Ott, a kutyát nem érdekli, hogy mivel foglalkoznak, miket hörögnek össze.

    Az itt tekintélyes újságírónak beállított James Kirchick egy huszonéves kis buzi senki, akit a Nemzeti Leszbikus és Meleg Újságírók Szövetsége az év újságírójának választott 2007.-ben. Egyéb elismerése nincsen…

    A vg.hu már megint hozza magát, meg a magafajtát…
    http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/foreign-affairs-magyarorszag-az-eu-bol-valo-kizarasat-kockaztatja-380343

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  11. és ugyanonnan a koolch-komment másik része egy állítólagos másik kommentelőtől (megnézném én azokat az IP címeket!)

    4. alex20002012. 7. 16. 14:39
    khhmm-nek igaza van a vg.hu-val kapcsolatban. Egy jelentéktelen amerikai majomra hivatkoznak, aki vagy nem ismeri a magyar körülményeket, vagy a szokásos liberális , hazánkkal szembeni ellenséges beállítottságú. Szerintük csak akkor van demokrácia, ha a balliberális oldal van kormányon (pl. Gyurcsány-kormány). Jó lenne, ha ez a pojáca először az amerikai demokráciát értékelné, pl. Guantanamó, vagy az ottani gettók szemszögéből.
    Egyébként elfelejti megemlíteni, hogy az a nagyon vitatott jegybanki reform is csak egyetlen embernek, azaz az MNB elnökének a siránkozása miatt vitatott, aki mindenek fölött akar létezni, offshor háttérrel, és akinek a hazahozott 900 milliós vagyona mellett nem elég a havi 2 milliós fizetése……
    és így tovább, bla, bla, bla
    Fringe:
    fene a gusztusodba! Ha szerinted egy nem ocsmány trollkodás, akkor érdekelne, hogy mit tartasz annak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  12. Fringe
    2012. július 16. hétfő
    21:57
    .
    “…Miert nincs itt turelem meg akkor is ha valaki mas velemenyen van es azt megirta kulturalt formaban?????????????????”
    .
    Miként is fogalmazott Koolch:
    .
    ” Ott, a kutyát nem érdekli, hogy mivel foglalkoznak, miket hörögnek össze.”
    ” Jó lenne, ha ez a pojáca …”
    “A mocsok amerikai elfelejti megemlíteni,…”
    “…a világ minden pontján megkeverik a sz..-t, …”
    “…mint a patkány, mentette az írháját…”
    “…kis buzi senki, …”
    .
    Lelőhely: Koolch 2012. július 16. hétfő 20:06
    .
    De a lebarnítás ezzel együtt sem a formának szólt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  13. Ja, és a történeti hűség kedvéért: khmm 1,3 számú alex 4 számú komment (tehát azonnal ráugrottak a témára az ügyeletesek) és a 2. számú ékelődik csak közéjük (vele teljesen egyetértek)
    2. hhy2k2012. 7. 16. 14:06
    Apam, toled hogyan fogunk megszabadulni, azt nem tudom…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  14. Hát ezeknek tényleg nem kenyerük az eredetiség…
    .
    De legalább azt méltányoljuk, hogy Koolch azért némi kényes ízlésről tanúságot téve azért csak kigyomlálta a (majdnem) tiszta forrásból pl. az „A mocsok amerikai faszi elfelejti megemlíteni,” („ hogy míg ők a nagy demokráciákjukkal a világ minden pontján megkeverik a sz..-t,…”) kitételt, alex2000 szövegéből, ez is több, mint a semmi… :-(
    .
    .
    Lehet, hogy Koolch most éppen az egyetemi éveit tapossa, és mostanában a szakdolgozat-írás technikai oldalával foglalkozik… nagyobb emberekkel is történt már hasonló…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  15. Nezzetek,csak O nyilatkozik igy?Nehany kollega azert itt is eleresztette a gyeplot…..pofatlanabb modorban….most nem erre a topikra gondolok…
    Sose szerettem es mindig ellen voltam neki menni valakinek ha egyedul van…En peldaul senkit nem ismerek itt,a mancsrol figyeltem fel egy ket nevre.
    Gondolom itt Ti ismeritek egymast es osszeszoktatok,ami nem baj….de ha nem tetszik amit ir Koolch nevu forumozo,akkor nem kell valaszra sem meltatni,elunja magat az illeto es tovabb all…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (11 szavazatból)
  16. Fringe
    2012. július 16. hétfő
    22:27
    Sajnos nem úgy van ahogy gondolod – ezek egy része küldetéstudatos birka. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  17. .
    nem értem, miért bántjátok e szegény hüjét – csak most, csak itt, és csak neked te koolch – a kulcsot magát, ki megadja a kulcsot magát ehhez a primitív bunkó fideszmagyar bandához.
    és íme a kulcs:
    .
    NEM MINDEGY, HOGY AZ OKOS HÜLYÉSKEDIK, VAGY A HÜJE OKOSKODIK!
    .
    a mi kis kulcsunk, ki a julcsa féle budi kulcsa most itten nekünk okoskodni próbált, de nem sikerült.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  18. Gets
    Lehet egy nagyon naiv fazon vagyok….
    Akkor ennyit most
    fringe

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
  19. Egy szövegrészt Koolcholni = máshol felfedezni, és esetleg minimális átszerkesztéssel (leginkább néhány terjedelmesítő kanyar levágásával) máshol a sajátunkként közölni – mint ez most kekec figyelmességének köszönhetően kiderült.
    .
    Feltehetően az ipse megváltoztatott nick takarásában újra el fog követni hasonlókat.
    .
    Ha ezt valaki közülünk észreveszi, elég, ha az illető eddig használt nickjét ott feltünteti. (No meg a forrás linkjét.) Ha igaz ránk, amit Fringe az imént oly nagyvonalúan kijelentett rólunk, akkor a dolog, úgymint a jelzés egymás számára, működni fog. (Akár még akkor is, ha egyszer-egyszer egy új személy a valódi elkövető. Ez a nyelvfejlődés, így alakul át egy tulajdonnév köznévvé.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  20. Marcus Aurelius
    A nyelvfejlesztésben léptem egyet, ha megnézed a korábbi hsz-emet. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  21. Hehe igaz +++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  22. Egyre erösödik bennem egy érzés.

    Ez az ország, figyeljétek meg,
    nem ussza meg polgárháboru nélkül.
    Az indulatok már olyan mértékben vannak
    feltüzelve, hogy elég lessz, egy szikra.
    Rémitö az az acsarkodo habzo reakcio,
    ahogyan a mai ugyn. jobbos társulat
    felháborodik azok ellen akik, nem velük
    értenek eggyet.
    Már az is önmagában felségsértés, és személyes
    megtámadtatás a részükre, ha valakinek egyáltalán
    véleménye van.
    Ide vezetett orsos viktor 2 éves ámokfutása.
    Ugy látom neki mindenképpen ez kell,
    hogy meghosszabithassa azt a tébolyt
    amit ország épitésnek, országmegvédésnek
    nevez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  23. Fringe
    Na akkor fussunk neki még egyszer- Hallottad már azt a kifejezést, hogy “bérkommentelő”? Lehet, hogy megun minket, de odébb állni nem fog – mert ezért kapja a lóvét! Vagy getsnek van igaza, és “küldetéstudatos” jámbor fajta.
    Egyébként már máskor is láttam a központi észírányítás nyomait, de most pechje volt, hogy közvetlenül utána olvastam a másik szövegeket. Így nem csak a hasonlóság derengett, hanem az azonosság is feltűnt. Majd máskor jobban figyelek. Vegyétek Old Spice-osan: “Ez bizonyosság, nem ígéret”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  24. Te Fringe.. mivel ugyis olvasod.

    2 éve szegény Magyarország nagyobbik fele semmi mást
    nem csinál, mint probálja szo nélkül hagyni, azt a mocskot,
    ami 2/3 -ad cimen, pusztit az országban.
    Nem Fringe.
    Nincs sem helye, sem létjogosultsága semmilyen ordas
    dumának, eszmének.
    Elég volt Fringe. Belöletek,
    Sött. Több mint elég.
    A fröcsögni akartok, arra valo a kurucinfo meg atöbbi.
    Ez itt nem az agyamentek klubja.
    Kiméljetek minket magasröptü szinvonalas
    jelenlétetektöl.
    Most akkor csak ennyit.
    Fringe Koolch.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  25. Jusef
    Arról nem vagyok meggyőződve, hogy Fringe tényleg Koolch “Alex”-e, és a jó zsaru-rossz zsaru figurát adják elő. Ugyanis Fringe meg sem próbál a témához szólni, kizárólag a Koolch elleni támadás “vehemenciáját” teszi szóvá, ami őt elbátortalanítja. Rendes trollt az ilyesmi nem szokta zavarni, és juszt is idepetézi a központból kapott csomagokat..
    Ha tényleg alaptalannak és túl hevesnek találja a támadásunkat, akkor megnyugtatom: mi csak a trollokat és a szétcincálás céljára néha mutatóban felengedett barna-sticheseket támadjuk. (meg néha Bartust, a cikkírókat, egymást…) Ha van véleménye, azt nyugodtan kifejtheti, legfeljebb nem fogjuk elfogadni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  26. Bravo Koolch!
    Hofi egyik megállapítása szerint a vitában “volt aki ész érveket hozott föl, volt aki politikait”.
    Ön a második csoport egy alfaját képviseli, hitbéli vitázó:
    Hiszem Uram, mert eszemmel föl nem foghatom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  27. Végtelenül elszomorít, hogy a magyar lakosság tetemes hányadát sikerült annyira lenullázni, már egy önálló gondolatuk sincs. Gondolkodás nélkül mantrázzák amit a hírgyár és a megmondóemberek a szájukba rágnak.Ezeknek az üresfejűeknek a szavazataira joggal számíthat a Fidesz, a Jobbik és a többi demagógián alapuló párt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  28. Van egy szép nagy plakát, amelynek dolga a Hír-tévé műsorok népszerűsítése. Remélem sikerül a szövegét szó szerint, de a tartalmát mindenképp idéznem:
    „Mert mi tudjuk, kitől mit kérdezzünk.”
    .
    Ennek a nyavalyás Foreign Affairs című folyóiratnak elfelejtett szólni a demokratikusan összetoborzott magyar média felügyelet, hogy a demokrácia így KELL, hogy működjön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  29. Figyi :
    Mily szépen működik a ” Fringe – Koolch ” tengely….ők azt írnának amit csak akarnak , a többieknek meg a végén kusslegyen.
    EZ a végcél.
    Ezzel szemben : .. ( a cikkhez kapcsolódóan )
    Szíjjártó a Hungoró-senky rapportra lett felrendelve USA.-ba .
    Hogy meséljen már emúttkétévről , merhogy a szövetség megkívánja az ilyen beszámolót !
    ( Ketsége ne legyen senkinek : az USA nem szövetségese Hungarosztánnak , hanem mi vagyunk az USA szövetségese…ez két teljesen eltérő dolog. )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  30. Gyöngyi Péter

    Koolch
    2012. július 16. hétfő
    20:06
    Úr isten! Ezt a sötétséget!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  31. Gyöngyi Péter

    Jusef
    2012. július 16. hétfő
    23:26
    “Ez az ország, figyeljétek meg,
    nem ussza meg polgárháború nélkül.” Lehet,hogy az ámokfutás befejezéséhez pont ez szükséges!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  32. Te kekec
    Ezt a baromsagot Toled nem vartam volna el.Tenyleg egy allat vagy,ne haragudj a tobbiekkel egyutt akik azt hiszik,hogy En es Koolch egy vagyunk,tompikam nezd mar meg,az o irasat es az enyemet,nekem nincsen ekezetes hozzaszolasom,de ez csak a kezdet…….
    Olvasd mar vegig amit mertem mondani te szerencsetlen megegyszer…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  33. A stílus, a stílus – fogva tart mindenkit!
    Ahhoz nagyon ügyes rókának kell lenni, hogy tudjon valaki stílust váltani és pár nick név alatt más és más stílust produkálni! A hülyék a szomszédban vannak!
    Idejönnek, finomkodnak, aztán a lepkéből előjön az őslény, mint a fenti
    szöveg mutatja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  34. Sajnos,nagyon sok ostoba Koolch nálunk,ez a koolchok országa!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A magyar útra léphet Románia is 2012. július 12. csütörtök | AN

Miért maradt abba a szabadságharc? 2012. július 8. vasárnap | AN

Hitler szövetségesét éljenzik a magyarok 2012. július 1. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos