Ronai and Ronai
AMERIKAI

Berlusconi újabb botránya 2011. szeptember 19. hétfő 18:30 | AN

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Berlusconi újabb botránya

Róma – Silvio Berlusconi újabb botrányba keveredett, mikor kiderült, hogy saját „személyi stricit” vitt magával diplomataként Kínába, ám szakértők szerint nem fenyeget idő előtti lemondása.

Egy korábbi tanácsadója szerint az olasz kormányfő nem fog lemondani legújabb, vasárnap napvilágot látott botránya után sem. A botrányos szexuális életével kitűnő Berlusconi pedig most diplomáciai bonyodalmat is gerjesztethet.

Az egész egy bizonyos Giamplolo Tarantini „üzletember”, kokaindíler elleni vizsgálattal kezdődött, melynek végén a nyomozás kiderítette, hogy az úriember prostituáltak tucatjait szállította le az olasz kormányfőnek 2008 és 2009 között.

Ráadásul Berlusconi annyira meg volt elégedve Tarantini szolgálataival, hogy 2008-as kínai útjára is magával vitte, ami miatt diplomata vízumot is szerzett alvilági barátjának. A nyomozás során felbukkant telefonbeszélgetésben egyik ismerősének Tarantini azzal kérkedett, hogy az ő feladata lesz a miniszterelnök éjszakai szórakoztatásáról gondoskodni.

Ezzel a kormányfő nem követett el törvénysértést, hiszen prostituáltak szolgáltatásait igénybe venni nem törvénybe ütköző Itáliában, ám az ebből fakadó nyerészkedés, amit Tarantini csinált, már az. Ennek ellenére az ellenzéki pártok ismét lemondásra szólították fel Berlusconit, aki azonban feltételezhetően most sem tesz eleget ennek.

Lemondása pedig kézenfekvő lenne, hiszen kínai látogatása alatt is arra panaszkodott, hogy unja már a hivatalos megjelenéseket, ezért is volt szüksége a lányokra. Egyszer pedig egyik alkalmi partnerének azt mondta, hogy ő csak „részmunkaidős” miniszterelnök. Történt ez akkor, amikor 2008-ban az ENSZ-ben kellett megjelennie Berlusconinak, hivatalosan, hogy megmentse az olasz légitársaságot, az AlItaliát, valójában azonban inkább egy Tarantini által ajánlott lánnyal töltötte az éjszakákat.

Ezen kívül az is kiderül az ügyből, hogy a tulajdonában lévő tévécsatornák szinte össze csinos és fiatal alkalmazottjához köze volt, sőt, ha valaki az előbb említett adottságai mellett a miniszterelnök úr kedvében jár, műsort is kaphat.

Berlusconi biztosan bevonul az olasz történelembe, bár személyén és viselt dolgain az utókor inkább csak mulat majd. Most azonban, amikor Olaszország súlyos válságban van, a gazdasági csőd közelében lavíroz, kevés helyi honpolgárnak van kedve mosolyogni azon, hogy egyetlen reményük egy tisztségét halálosan unó, nagyképű playboy.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +3 ( 3 szavazatból)
Berlusconi újabb botránya, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

13 Reader’s Comments

  1. Lassan pedig Ovi tesójának is el fogja engedni a kezét, pedig Mussolini tisztelői/követői közé csak ketten tartoznak az EU-ban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  2. ez a minta elottunk, erre haladunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  3. A mi Berluskonink Erdélybe járt picsakongni, bocs, kicsapongni. De ez már a múlté! Ma már a libidóját lecserélte libikókára. Esetleg a népen éli ki ferde hajlamát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  4. Bárcsak Orbánunk is a nőkkel foglalkozna….bár ahhoz kemény kuki is kell, nem elég a pofázás!
    Orbánunknál a “személyi strici”-jei a FIDESZ, Jobbik és az LMP soraiban dübörögnek egymást gyilkolva.
    Mondtam már, inkább egy kanos 70 év feletti miniszterelnök, mint egy sötét, tudatlan, feltehetően impotens ötvenkörüli!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  5. Érdekes egy csávó ez a Silvio Berlusconi.
    Nem vennék tőle használt autót!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  6. hehe épp most minősítette le a ez a ” Fitch ” vagy kiabánat Olaszországot.
    ( Lehet hogy másképp kell írni annak az intézménynek a nevét , de ez most nemszámít. Fene se böngészi a Googlét hogy kő írni. )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  7. Nana, mosolygó, csajjal se? :)) Ízlése van a vén csibésznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. A görögök nem azért haladnak a csöd felé, mert rosszul valasztottak. Az olaszok vizont igen, ugy mint mi. Most mar meg kell enni a levest, amit föztünk. Az olaszoknal playboy, nalunk mini duce kormanyoz. Annak idején együtt szkandereztek. Most vajon ki megy csödbe hamarabb?? Persze holtverseny is lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  9. Barátom
    2011. szeptember 22. csütörtök
    12:41
    Kikről beszélsz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  10. A Nemzetvezető Testvér sokat tanult tőle. Nem kellene froclizni, nem lesz baj belüle?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. gets,
    Akiről a cikk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  12. Berlusconiról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  13. Tisztelt Olvasóink, Barátom nick nevű hozzászólót hungarista nézetek rejesztése miatt kizártuk az AN oldalairól. A hungarista, nyilas nézetek sértik az AN szabályzatát. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Tintoretto a Quirinale „istállójában” 2012. április 15. vasárnap | AN

Távozással fenyeget az olasz miniszterelnök 2012. március 28. szerda | AN

Új kormánya lesz Olaszországnak 2011. november 14. hétfő | AN

Berlusconi távozik 2011. november 9. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos