Ronai and Ronai
AMERIKAI

Botrányra készül a Betyársereg az Új Színháznál 2012. január 26. csütörtök 15:31 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Botrányra készül a Betyársereg az Új Színháznál

Budapest – Köztörvényes bűnözők és a velük rokonszenvezők csoportja kívánja megzavarni az Új Színház einstandolása és nyilas kézre juttatása ellen tiltakozók gyűlését február elsején. A Betyársereg nevet viselő csoportosulás a szélsőjobboldal teljesen kezelhetetlen kinövése, amely már jobbikos vezetőkkel szemben is alkalmazott fizikai erőszakot.

Műsorváltoztatásra és egyes színészek távozása miatt átalakításokra kényszerül a szélsőséges nézeteket valló Dörner György, akinek az Új Színház élére történt, sem a jó erkölcsnek, sem a jog előírásainak meg nem felelő kinevezése nemzetközi botrányt keltett. Miután több hazai író és már nem élő szerző örököse kikérte magának, hogy darabjait Dörner vezetése alatt játsszák, márciustól ezek, valamint a Dörner által kifogásolt darabok helyett vendégelőadások lesznek.

Márta István, akinek nevéhez az Új Színház nemcsak sikeres igazgatása, de alapítása is fűződik, tizenhárom évi működés után napokon belül leköszön. Márta az Országos Színháztörténeti Múzeumba vitette át a teátrum valamennyi dokumentációját, a szövegkönyveket, maketteket és molinókat, így Dörner csak az üres falakat tudja einstandolni. Egyes színészek is úgy döntöttek, nem hajlandók közreműködni tovább, ha az Új Színház nyilas vezetés alá kerül. Gáspár Sándor és Pokorny Lia most már biztosan megy, mások később döntenek, de nyilván lesznek köztük, akik anyagi kiszolgáltatottságuk miatt nem engedhetik meg maguknak, hogy nyíltan szembeszegüljenek Dörnerrel.

Mint Márta István nyilatkozta, egyelőre még nem tudja biztosan, február elsején vagy másodikán kell átadnia Dörnernek a színházat, az viszont biztos, hogy a demokratikus közvélemény elsején szervez Márta eltávolítása és az Új Színház fasizálása ellen demonstrációt. Az egyik szélsőjobboldali portál szerint ennek megzavarására készül két militáns neohungarista szervezet is azok közül, akikről Orbán Viktor Strasbourgban kijelentette, hogy betiltotta őket.

Az agresszivitásáról ismert Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) élén az a Toroczkai László áll, akinek felbújtására a csőcselék a Gyurcsány-beszéd elhangzása után 2006-ban megostromolta a tévészékházat. A HVIM tevékenységi körei közé tartozik az úgynevezett Magyar Sziget évről évre történő megszervezése. A verőcei rendezvénysorozat az európai náci szubkultúra egyik legfőbb találkozóhelyévé nőtte ki magát. A HVIM mellett a Betyársereg elnevezésű, öntörvényű szervezet is a demonstráció megzavarására készül Tyirityán Zsolt vezetésével.

A tüntetést a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége (MEASZ) szervezi február elsején délután öt órakor. Mint közleményükben olvasható: „Tarlós István főpolgármester a hazai és a nemzetközi tiltakozások hatására a színház egyik tervezett vezetőjét Csurka Istvánt ugyan ’ejtette’, de az igazgató kinevezését nem vonta vissza. A cégért ugyan levette, de a kocsmáros attól még megmaradt.” A MEASZ „nem teheti meg, hogy ezen a napon szótlan maradjon! Szolidárisak velünk az Ellenállók Nemzetközi Szövetségének (FIR) tagszervezetei is, melyekben sok ezer holokausztot átélt és jelentős európai ellenállási mozgalmakban harcolt ember van.”

A szervezési feladatokat is magára vállaló egyik szélsőjobboldali hírportál figyelmezteti a rendzavarásra készülő nácikat, hogy szándékosan nem jelentenek be ellentüntetést, így senki ne vigyen zászlót vagy transzparenst, mert az már okot adhat a rendőrségnek a beavatkozásra. Bejelentett tüntetésen egyébként a magát sehol nem regisztráltató, földalatti szervezet, a Betyársereg nem is vehetne részt. Az obskúrus önszerveződésről sokan tévesen úgy gondolják, az úgynevezett cigánybűnözés elleni erőszakos fellépés a célja, ehhez képest nincsenek adatok arról, hogy a betyárok valaha akár roma, akár nem roma bűnözőket megfékeztek volna, arról viszont annál több, hogy ittasan inzultáltak, összevertek bárkit, aki épp az útjukba került.

A szervezet honlapján külön felhívja a csatlakozni kívánók figyelmét, hogy a büntetett előélet nem jelent problémát, hiszen a tagok többsége már volt valamiért büntetve. A Betyársereg egyébként kikéri magának a feltételezést, hogy őket bárhol is be lehetne vetni rendcsinálásra, hiszen ez nem az ő dolguk, ugyanakkor azt sem szeretik, ha számon kérik rajtuk, „ha egy betyár leittasodik vagy megver egy magyart. Mi az elején rögzítettük, hogy Rózsa Sándorék csapata a példaképünk. Ők bizony sokat mulatoztak, ittak, sőt néha raboltak is. Mi is írtuk, hogy nem vagyunk szentéletűek. Magyarokat pedig – ha tiszteletlenek vagy árulók lettek – Rózsa Sándorék is rendszeresen elpüföltek. Amennyiben valaki így viselkedik velünk, mi is elnáspángoljuk ezután is, lehet az magyar, vagy éppen eszkimó” – zárja rövidre a témát a Betyársereg honlapja.

Több esetből kiviláglik, hogy a társaság fő célja a rendbontás, és habozás nélkül nekimennek a velük egyívásúaknak is. Szegeden tavalyelőtt a Disznótoros pálinkafesztiválon törtték be egy jobbikos orrát; Kunszentmártonon egy koncert hallgatóságát verték meg különösebb ok nélkül, és Békéscsabán is több embert kórházba juttattak. Gyulán pedig a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület gyűlésén verték meg Novák Előd jobbikos képviselőt, amiért állítólag börtöntölteléknek nevezte az egyik betyárt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (10 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +15 ( 21 szavazatból)
Botrányra készül a Betyársereg az Új Színháznál, 4.6 out of 5 based on 10 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

54 Reader’s Comments

  1. Na rendvédelmiek!
    Itt az ideje kiengedni a “gőzt”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (39 szavazatból)
  2. no majd alkalom adtan “ha” az ott tanulo-(egyetemeken)-israeliekbe kotnek bele,megkapjak busasan azt amit ilyenkor kell kapni!!
    azoknak ugyanis a 90%-a kitunoen kikepzett egyen,akik tobb eles harcban edzodtek olyann-amilyenne!!
    -na ja!!mint mindig,ugye az erosebbnek nem mernek nekimenni,mert tudjak hogy ott a veszelye anjnak hogy az nagyon kemenyen jol “elhelyezve” vissza is ut!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (18 szavazatból)
  3. A fotón vagyok megdöbbenve. Az általam nagyra becsült női nem tagjai ilyen aljas és nőietlen megmozdulásokon vesznek részt. Hol van a gyengéd, a kedves családi háttér, az anya ??? Kik ezek a mocsok ribancok?!
    .
    Egyébként Rózsa Sándornak esze ágában nem volt azzal foglalkozni, hogy ki magyar, meg ki nem az. Ő csupán egy egyszerű rabló volt… A sötét, primitív népség ebben találja meg ideológiai hátterét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (37 szavazatból)
  4. A kép anakronizmusa aranyos.
    Megjósolhatom, ez a hatalom
    NEM fogja ezt a “tüntetést” szétveretni.
    Egyre erősebb a meggyőződésem, hogy
    az én módszerem fog érvényesülni, csak idő kérdése. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  5. “tok, TEK, tök – röhögtök?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  6. Ennek a szennyláda ov-nak érdeke hogy az ilyen és ehhez hasonló félemberi,neoprimitív csürhék garázdálkodjanak,mert akkor elmondhatja hogy a pártja középen áll,egyébként pedig egy mocskos jellemtelen tolvaj fasiszta bűnbanda.Szerintem a tüntetők közül akiknek van fegyverviselési engedélye, az nyugodtan vigye magával amilye van,s ha megtámadják,védekezzen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  7. Az új alkotmányos lehetőségeim okán, viszem a maroklőfegyveremet és megvédem a személyi épségemet.
    Puff, puff, betyárok!
    Segítsünk a perzekútoroknak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (30 szavazatból)
  8. azert lehetne a “betyarsereg” reszere into pelda, hogy az olyan peldakepeik mint a Patko Bandi joreszuk koszonhetoen az akkori “pusztazoknak” es “perzekutoroknak” egyszeruen minden teketoria nelkul kotelen vegeztek!!
    a ruzsa sanci meg ott rothadt elevenen a kufstein-i varbortonben!!
    a tyirityan mar most megerdemelne egy ilyen varbortoni udulest eletfogytig!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  9. Le a kalappal Gáspár Sándor művész úr és művész társai előtt, akik merészeltek, merészelnek ezt a kialakuló fasiszta fészket elhagyni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  10. Elég gyászos csapat.Miért van bekötve az arcuk? Ekkora szmog van tán, érzik, hogy sz@rban tapicskolnak,vagy gyáva féreg is akad köztük, aki nem meri vállalni a véleményét?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  11. Igen Pintér Úr!
    “Két hét alatt rendet teszünk!”
    Igen “vezír”!
    Kiosztunk egy két pofon, azt majd hazamennek!
    Na majd ezt magyarázzátok meg az Unióba!!!!!!
    Magyarország, 2012 01.26.
    Nekem már nem kell, azt sem hiszem el, amit kérdeztek!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  12. Kettős nyakjárom (magyar járom) rájuk, lábbilincs, aztán mehetnek ellentüntetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  13. Nincs itt semmi probléma: ha deklaráltan azok amik, akkor minden világos. A perzekútoroknak is így kell eljárniuk velük szemben. Nem kell felkérni őket, hogy kedves szabadságharcosok ne dobáljanak, ne verjék szegény nyugdíjas nénit: azonnal csapni, a fellépésükkel arányosan. Ezek után ne mutogassák a bibit az újságíróknak, ombudsmannak mint 2006-ban, hanem vegyék tudomásul, ha péppé verik őket. Azzal is lehet büszkélkedni. Mindenesetre mulatságos, hogy nem színházba készülnek, hanem a színház mögé verekedni. Hír TV:”Színházi közvetítést láthatnak az Új színház mellől”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  14. Amíg a jobbik meg a betyár egy mást gyepálja addig nincs gond, ha bár én mind a kettőt a rendőrség helyében szétcsapnám, mint a ventilátor a fekáliát.
    asher alexander
    A történelmi hűség miatt egy kis kiigazítással élek. Rózsa Sándor valóban volt Kufsteinben, de onnét amnesztiával szabadult.
    A halál 1878.nov. 22. szamosujváradi börtönben érte. Halál oka állítólag gümőkór volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  15. volna egy orszagepito otletem!!!
    a jobbikos csurhet es ezt a tyirityan fele betyarsagot osszezarni az alfoldon jol bekeritett orzott teruleten,es kiosztani koztuk ugy 1000 csakany nyelet,es ugy 100 liter torkolypalinkat!!mikor mar jol berugtak azt mondani az egyiknek,;-az ott azt mondta hogy az anyad egy barcabitorlo kurva!!
    szepen agyonvernek egymast minden kulso beavatkozas nelkul!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  16. A viccet félretéve: Orbán ki fogja provokálni a konfrontációt.
    Rendkívüli állapot, bankbetétek, nyugdíjak lenyúlása és nem kell az IMF pénze.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  17. Ennek is csak az a célja,hogy a Fidesz rá mutasson,ha ők buknak ezek jönnek.Ezek Orbán jóváhagyásával mennek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  18. nos kedves TEK adjatok nekik néhány kokit meg sallert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  19. Mindenki normális csak én vagyok teljesen őrült????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  20. Hajcihő – inkább egy elektromos sokkolót vigyél. Abból nincs emberhalál – tehát alkalom a rendkívüli állapot kihirdetésére – márpedig Orbán nyilvánvalóan arra hajt. Viszont a delikvens az élete végéig megemlegeti (a paprika vagy bors sprével együtt – de ott figyelni kell nagyon a szélirányra)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  21. Bizony Kedves Ducar140!
    Itt mindenki normális csak Te vagy teljesen őrült. . :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  22. kekec
    2012. január 26. csütörtök
    20:16
    És ha “pészmékeres” a betyár – abból se lesz halál?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  23. Ez ugyan az mint a gárda, csak a gyerek neve más.
    Majd mikor betiltják őket is, amit nem hiszek, hogy egy hamar megtörténik, addigra már lesz egy újabb, és újabb nevük…
    Késő bánat…
    Mind ez csupa politikai rendelésre létrehozott, elsősorban könnyen befolyásolható és manipulálható tagokból áll.
    A legtöbbje a megfélemlítésre épít és így erősödnek, egyre és egyre…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  24. Golem igy igaz!
    ennyi naplopó szarházinak kell a teljes kiszolgálás, italozás után baromi ordenáré nyerités meghozza a kivánságot – már amelyik képes rá!, nem árt, ha lőtávolon belül van pár ribanc, vagy khm… ezen képességeik hiányában, vagy másirányu érdeklődésük miatt ugyebár …. egy mindenkiért, és viszont …. márcsak a börtönromantika miatt is!:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  25. Minden korban és országban voltak ütődött női egyedek. Elég csak a Pokol Angyalai mögött a motorok hátsó ülését ülőkre utalni.
    Egy kis illusztráció (a hölgyek éppen a Szürke Farkasok török terrorszervezet indulóját éneklik)
    http://www.youtube.com/watch?v=-c5_Cb9_Z2g&feature=related

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  26. “Gyulán pedig a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület gyűlésén verték meg Novák Előd jobbikos képviselőt, amiért állítólag börtöntölteléknek nevezte az egyik betyárt.”
    Úgy látszik, sajnos nem verték meg a Goebbels-Novákot eléggé.
    Mellesleg abban igaza volt, hogy börtöntölteléknek nevezte az egyik ilyen kétlábút.
    Ezek [a betyárok] még az alatt is vannak, a legszemetebb állatformák.
    Úgy néz ki, hogy Orbanisztánban a normálisak vannak a diliházban és a õrültek meg szabadon szaladgálnak kint.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  27. Bocsi, ez egy török induló – kárpótlásul a Vörös Hadsereg énekkarával tuningolva:
    http://www.youtube.com/watch?v=wyvFONXAnJ4&feature=related

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  28. Az elég vicces lenne ha a betyárok véletlenül belekötnének néhány sayeretesbe. Utána egy ideig nem nagyon kötnének bele senkibe.

    A két “hét alatt rendet csinál” alatt, lehet, arra gondolt, hogy a demokratikus ellenzéket és a szabad médiát “teszi rendbe”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  29. Hát csak annyi hogy amit montam mögmontam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. No meg “Hí be csúf!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. ” Horthy-unoka tiltakozik Dörner ellen
    Horthy István Sharif a brit színművészet jeles személyiségeivel aggódik a szélsőjobboldali igazgató miatt.”
    forrás: nol.hu
    Azért ez gáz egy kicsit a náciknak :)))))))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  32. Komolyan nem értem, ezt a ganéj bandát hogy nem lehet börtönbe vágni jó sok évre. Amit eddig műveltek, az lazán kimeríti több köztörvényes báncselekmény minősített esetének a fogalmát is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  33. Asher:

    “…no majd alkalom adtan “ha” az ott tanulo-(egyetemeken)-israeliekbe kotnek bele,megkapjak busasan azt amit ilyenkor kell kapni!!
    azoknak ugyanis a 90%-a kitunoen kikepzett egyen,akik tobb eles harcban edzodtek olyann-amilyenne!!…”

    - Komám, hiszed vagy nem, pont erre gondoltam én is… :)

    Ismertem az egyetemen jó sok izraeli diákot – igen, a 90%- a lövészkatona, ejtőernyős, tankvezető, harctéri medikus, és többen komolyan járatosak különféle harcművészetekben, pl. taekwon- do, krav- maga, főleg judo.

    És igen, többségük valódi háborúkat megjárt veterán volt, már 27- 34 évesen is.

    És igen, egyszer nem hallottam, hogy beléjük kötött volna bárki is, pedig az összes egyetemi nyilas söpredék tudja, kik az izraeli diákok, és hol vannak. Márpedig, ha az egyetemi nyilas söpredék tudja, akkor a kocsmai, és utcai nyilas söpredék is tudja.

    Jaj, lehet éppen az a bajuk, hogy tudják, kik azok az izraeli diákok, mit tudnak, és pont ezért nem kötnek beléjük?

    Hahaha….

    Azért egyik ismerősöm (kb. 177 magas, úgy 90 kilós, 2 kyus judo- versenyző, harctéri medikus, 3 év frontszolgálat Libanoni határon, több tűzharcban részt vett az első vonalban, stb) mondta is, hogy bizony nem sokat gondolkodna, ha egy ilyen szemetet pofán kellene küldenie… azért ezt egyszer megnézném.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  34. A Begyársereg vezetőjét Tyirityán Zsoltot gyerekkora óta ismerem. Egy rendkívül okos, intelligens, az átlagosnál sokkal műveltebb gyerek volt. Aztán kb 16.éves korától valami nagyon elromlott nála! Kár érte! Sajnálom, hogy az egyébként kimagasló tehetségét rossz dolgokra használja. Gyerekként tiszta lélek volt és őszintén sajnálom, hogy az lett belőle. Isten adjon neki világosságot és bölcsességet és vezesse Őt vissza a helyes útra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. ‘ Gyulán pedig a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület gyűlésén verték meg Novák Előd jobbikos képviselőt, amiért állítólag börtöntölteléknek nevezte az egyik betyárt.” Olvastam az esetről. Tyirityán Zsolti húzott be egyet állítólag Nováknak. még ma is megdöbbennek, hogy az egykori tiszta lelkű gyerekből, aki egyébként gyerekként az átlag felnőttnél sokkal olvasottabb, sokkal műveltebb volt, szóval megdöbbentő, hogy most Ő a Begyársereg vezére és tudom , hogy korábban más hasonló gondolkodású csoport tagja volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Feleselő – és az Örök Világosság fényeskedjék neki! Egyébként a skizofrénia is kamaszkorban szokott kezdődni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  37. No meglátjuk milyen az Orbáni diktatúra torelanciája!
    mert miről is van szó?
    Amikor a Tv. Székház ellen az orbáni csőcslék kövekkel és palackokkal támatt,
    a rendőrök valahogyan felléptek.
    Most kíváncsi vagyok, hogy ha valóra válik a betyársereg általi felvonulás, mennyire fogja tolerálni az Orbán!
    És utána be e engedi e őket a parlamentbe?
    Most vizsgázhat a Diktátor úr! Kiváncs vagyok a fellépésére!
    Amúgy meg kik ezek a betyársereg? A jobbik egyik agydaganata?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. “Kik vagyunk?

    A Betyársereg jelképeNem szentéletű emberek és nem kiscserkészek. Betyárok vagyunk a szó szoros értelmében. A mi szemünkben a köztársaság törvényei nem sokat érnek, a puszta ősi törvényeit azonban bármilyen körülmények között betartjuk és betartatjuk. Éppen úgy, mint az egykori betyárokat, minket is a hatalom kényszerített arra, hogy törvényen kívüliek legyünk. Büszke muszájbetyárok vagyunk. Nem fogadjuk el a kettős mércét, az elnyomatást, idegenek uralmát, mert a puszták népének fiaiként szabadnak születtünk és azok is maradunk még a rabságban is. Hiszünk Istenben és a legősibb íratlan törvényekben, tiszteljük a betyárbecsület-kódexet, soha egymást el nem áruljuk. Szeretünk élni, szeretjük a jó bort, pálinkát, a szép nőket, de a harcot, a férfias küzdelmet is. S mindenekelőtt szeretjük a hazánkat, gyönyörű, nagy Magyarországot.

    Nem vagyunk egyenruhás reguláris hadsereg, sem bejegyzett egyesület. A puszták szabadcsapatai vagyunk, így fel sem oszlathatnak minket a Köztársaság kutyái.

    A Betyárseregnek nincs egyszemélyi vezetője, de természetesen ez nem azt jelenti, hogy itt valamiféle anarchia uralkodna. Ellenkezőleg: A Betyársereg tekintélyelvű, önszerveződő klánok laza szövetsége, amely a puszta ősi magyar törvényei szerint, az eurázsiai civilizáció hagyományai alapján működik. Rózsa Sándor egykori seregét tekintjük elődünknek, példaképünk, vezércsillagunk nem is lehetne más, mint maga az örökös betyárkirály. Betyárok az egész Kárpát-medencében vannak, de ma is kiemelkednek az olyan hagyományos térségek, mint az Alföld, a Bakony vagy Somogy, a Betyársereg fészke pedig a tradíciókat őrizve, a Szeged környéki legendás tanyavilág.

    A Betyársereg jelmondata: Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!” Ezt írja saját magáról a Begyársereg! Sajnos egy ilyen csoport létezhet Magyarországon! A hatóság gyakorlatilag semmit nem tesz ellenük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  39. Láttam egyszer egy békés melóst akinek a lányát molesztálták ezek a fekete ruhás helyi agyamentek. A kislány visszaszólt az 50 kilójával, kapott egy rúgást és a hat 100 kilós hülyegyerek halomba feküdt tíz perc múlva. Még elmenekülni sem tudtak!
    A vezérgyerek anyja és apja elment felelősségre vonni a férfit és nem akarták elhinni, hogy az ő kis csemetéjük az a kis ártatlan ilyet csinált!
    Ezek legalább leálltak, rajtuk röhögött a város de ha valami “rendezvény” van Pesten, csordában mennek autókkal!
    Orbán a felszínre hozta a szemetet, hogy felkapaszkodjon rájuk!
    Több erénnyel és kevesebb erőszakkal a gondolkodó, tisztességes jobb oldali emberek vezetője és talán az ország megbecsült miniszterelnöke is lehetett volna és nem az várna rá, hogy előbb-utóbb
    (remélem előbb!) a helyére kerül, elsüllyed a szemetével együtt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  40. Kíváncsi vagyok a fejleményekre. Betyárék tulajdonképpen két tűz között vannak, egyfelől a hülyegyerekeket övező közutálat, másfelől a hivatalos politikai
    rend. (Kéretik a röhögést mellőzni!)
    Ez a bohócjelmez igazán aranyos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. “Nem vagyunk egyenruhás reguláris hadsereg, sem bejegyzett egyesület. A puszták szabadcsapatai vagyunk, így fel sem oszlathatnak minket a Köztársaság kutyái.” Tehát hivatalosan nem is léteznek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  42. “A Betyársereg jelmondata: Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!” Tulajdonképpen ki bántja a magyarságot ki bántja a magyar nemzetet? Tudom a kormány is szabadságharcot folytat! De kik ellen kell harcolni? Ezt külföldön sem értik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  43. Hát ha azt hiszi ez a szánalmas majomsereg, hogy jól beszarunk és nem megyünk el a színházhoz, innen üzenem nekik, hogy már csak azért is ott leszünk, különben meg bekaphatják…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  44. “Miért volt börtönben Tyirityán Zsolt a Betyársereg vezére?

    Tyirityán Zsolt: 2003-tól az akkor még működő Vér és Becsület Kulturális Egyesület egyik vezető aktivistájaként dolgoztam, vélhetően politikai tevékenységemnek köszönhetően belekevertek egy cigány-verekedésbe, aminek következményeként egy koncepciós eljárás keretén belül, faji alapon elkövetett súlyos testi sértésben találtak bűnösnek. Egy év nyolc hónap börtönbüntetést kaptam amit a Sátoraljaújhelyi szigorított fegyház és börtön falai között kellett letöltenem. A hatalom által szélsőségesnek nevezett politikai szervezetben lévő tagságom miatt terrorista besorolást kaptam, ennek köszönhetően kellet ebben a kiemelt szigorúságú intézményben raboskodnom.” Zsolti! Mi lett belőled?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. T, Eldrad !
    2012. január 26. csütörtök
    22:09
    ” Komolyan nem értem, ezt a ganéj bandát hogy nem lehet börtönbe vágni jó sok évre.”
    ,
    Nem NEM LEHET, hanem NEM AKARJAK !
    ,
    Ha ezek a sitten rohadnanak, ki csinalna a folyamatos balhet hatter (fidesz?) iranyitassal ?
    Es soha nem ” erne meg a helyzet ” a rendkivuli allapot kihirdetesere ! (Ami a CEL !)
    ,
    Mert a Demokratak csak emberhez meltoan tudnak tuntetni, nem gyujtogatnak, bontjak fel a fel fovarost. Ez, ebben az esetben “sajnos ” nagy hiba, mert nem adnak kezzelfoghato okot a hon ohajtott allapot bevezetesere !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  46. Aki kissé nyitott szemmel járt és nem csak nézett, hanem látott is az
    észrevehette, a magyarságról – országon belül – kialakult nézetek
    sokféleségét. Aki élt a Horthy-rendszerben annak e jelenség nem
    újdonság. A fiatalabb generáció csodálkozik, hogy ezek honnan
    jöttek. Hát nem jöttek sehonnan. Ezekkel itt éltünk eddig folyamatosan.
    Ha néhány helyen szóvá tettük létüket, viselkedésüket szinte
    kommunistaként néztek ránk. Mit beszélünk róluk, hiszen ők csak
    hazafiasságukkal büszkélkednek. Akkor még nem volt módjuk nézeteik
    kifejtésére és egyéb megnyilvánulásaikra. Legfeljebb gyermekeik neve
    mutatja az egykori magyarkodás-divataot. De szinte észrevétlenül ők
    fujták együt a nem magyaros hosszú haj ellen a rendőrséggel. Volt is
    ámitás, mire jött a nóta: “az ész a fontos, nem a haj”. Aztán mi volt a
    fontos azt a szkinhed frizurára váltás bizonyitotta, mely közöttük
    haladó hagyományként, a vitézsulytásos oltözettel különös nyomatékja
    magyarságuknak. Érdekes ezt Hofi hamarabb észrevette, amikor az
    ilyen öltözetet látva megkérdezte. “hát a lovat hol hagyták”?Már egyes doktorurak párbajozni is akarnak magyarságuk védelmében. Ne
    higgyétek, hogy ez véletlen egyedi jelenség. Mára már
    megmutathatják kik ők. Különösen, ha a Orbánéktól a háttérből még
    biztatást is kapnak. Természetesen titokban. Milyen jó nekik hivatkozni
    arra látható ők középen vannak, mivel ezek (jobbik, klf gárdák,
    Betyárság stb) a jobboldaliak és még azoknál szélsőségesebbek is
    léteznek. Ez jó háttérben tartott fenyegetésként: “vigyázz, mert rád
    uszitom őket”! Igy azután fokozatosan tudomásul kellene vennünk,
    hogy az ország lakosságát két részre osztották valamikor. Vagyis
    “magukfajtákra” és liberál-bolsikra. Akkoriban Horthy sem vonta
    felelősségre a szélsőséges Prónai Pált és hasonló fehérterrorista
    társait. Csupán enyhe megszólásként megintette: “tartsd vissza
    magad Palikám”. E csoportok közti verseny lényeges tulajdonsága
    ki a jobb magyar, ki a jobb hazafi. Horthy korában a józan emberek
    e csoportokat “fajmagyarok”-ként emlegették. A megváltozott
    törvények jellegétől felbuzdulva egyre inkább várható további
    kibontakozásuk. Nagy lökést adott ennek a semmisségi törvények
    “megalkotása”. Hiszen már minden az övéké, mert az új hatalom
    bizonyitotta, hogy őket támogatja. KIBÚJT A SZELLEM A PALACKBÓL!
    Gondoljátok csak meg, miért kell a közalkalmazottaknak nyilatkozni
    tagjai-e titkos szervezeteknek. No persze nem az Opus Dei-nek, hisz
    annak, vagy hasonlónak már Semjén valószinüleg tagja. Hogy ezeket
    ki finanszirozza, nem tudható. Kérdés, kinek érdekében áll létük.
    Az biztos, hogy az általuk lib-bolsi ellenzéknek nevezett oldalnak
    nem érdeke. Igy már szervezeti alapja is kifejlődik a bal-lib elleni
    - titokban támogatott – fellépésnek.
    Ki tudja ez mivé alakul. Az sem kizárt, hogy némelyik csoport, mivel
    ő a legmagyarabb, a tőle balra lévőket – akár a kormányt is – támadja.
    Meggondolandó a liberális érzelmű emberek hová helyezik magukat
    e fejleményekben.
    Ehhez még annyit kell hozzátenni, hogy e jelenséget a politikától
    hátrahúzódó egyre nagyobb arányú lakosság, ha nem is látja, de
    érzi. Miért is nem látná, hiszen a pártok csak a többi párt tagjainak
    anyagi állapotát forszirozzák. Ki törődik itt azzal, hogy az “újgazdag”
    milliárdosok – kik nem voltak párttagok – miként nőttek ki a földből.
    Ne higgye senki, hogy környezetük ezt nem látta, vagy akár saját
    bőrén is tapasztalta. De tudja összeköttetések nélkül jó ha hallgat!!!
    GONDOLD MEG TARTOZOL-E A KÉT OLDALBÓL VALAMELYIKHEZ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  47. oki:

    “…Ha ezek a sitten rohadnanak, ki csinalna a folyamatos balhet hatter (fidesz?) iranyitassal ?…”

    - Az átlag fitymesz- söpredék, természetesen.

    A folyamatos ordítozás, ünnepek, rendezvények rendszeres megzavarása, meg a többi hasonló mocskosság nem a nyilas ganéj megjelenésével kezdődött… hanem az átlag fitymesz- zombik rendzavarásaival.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  48. A honi Klu Klux Klan..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  49. Elnezest kerek mindenkitol az ekezet hianyert…

    Nna, ez az egesz egy szanalmas parade, talan meg a Csikos-Gyulyas musorok tisztelt es DM-mel fizeto vendegeinek sem tetszene…mert a foleg Nemetorszagbol
    hazankba tevedt atyafiak meg tudtak es tiszteletben tartottak a szabalyt: ADOS FIZESS! Es ha olyan hulyek voltunk Kadar ota hogy hagytuk Hazankat eladosodni,
    akkor nyilvan most jott el az ideje…na nem a szamonkeresnek hanem a felebredesnek…sajnalom hogy nem vagyok otthon; megkerdeznem O.V.-t kit itt a fiatal, ki itt a demokrata…az egesz magyar politikai kozelet egy gusztustalan kozjatek…mar talan nem is sajnalom hogy nem vagyok otthon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  50. Mit keresne egy betiltott szervezet, banda egyaltalan az utcan???? RENDOREINK! Itt a munka, nem kell unalomtol elfaradtan aldogalni, vegre lesz leladat, ki lehet probalni a gyonyoru uj felszerelest, vedoruhazatot.
    Nem lesz nehez dolguk, csak a feketeruhas hoborgoket kell osszeszedni, nem lehet oket nem meglatni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Závada Pál letiltotta műveit a közrádióban 2012. január 22. vasárnap | RR

Tarlós kirúgatja Csurkát az Új Színházból 2011. december 15. csütörtök | AN

Európai színházak Tarlós döntése ellen 2011. december 5. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos