Markó Beáta: A náci kártya 2015. április 27. hétfő 22:56

Markó Beáta: A náci kártya

best casino slots app ipad http://dtfl.de/?node=%D9%81%D8%AA%D8%AD%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%81%D8%A7%D8%B1%D9%8A%D8%AA-%D9%83%D9%87%D9%81&bcd=4a فتحة العفاريت كهف http://www.romaclick.com/?art=%D8%AA%D9%84%D8%B9%D8%A8-%D9%84%D8%B9%D8%A8%D8%A9-%D9%88%D8%B1%D9%82-%D8%B9%D9%84%D9%89-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%81%D9%88%D9%86&2c2=d8 تلعب لعبة ورق على الانترنت فون فتحة الكونغ فو القرد http://suonikohjut.info/?art=American-Classics-kolikkopelit&50e=ae American Classics kolikkopelit

Persze aggodalomra semmi ok, mert egy nagy nemzetvezető mindig tudja, mi a teendő. A magyar nemzet vezetőjének, a magyar néplélek kiváló ismerőjének pedig különösen könnyű dolga van: ilyenkor kell elővenni a mindig nyerő náci kártyát. A magyarok többségének rasszizmusára és xenofóbiájára bazilikát lehet építeni, ezért a vezér most népéhez fordult: egy nemzeti konzultációnak becézett uszító és a nem létező „megélhetési bevándorlók” ellen hergelő kérdéseket tartalmazó kérdőívvel kéri ki az alattvalók véleményét.

Azt az apróságot nem említjük, hogy a lázító és irányító kérdések sorában a 4. kérdés orbitális helyesírási hibájával külön bájt ad a rasszizmusra buzdító mondatnak, és annak sincs különösebb jelentősége, hogy abban az országban, ahol a szándékosan és tudatosan lerohasztott, mára összeomlott egészségügy kertészeti és barkács szakboltokban vásárolt csöveket, fúrógépeket használ, sebészei damillal varrogatnak, mégis gond nélkül áll rendelkezésre 1 milliárd forint az újabb kormányzati propaganda akcióra. Azt sem említjük, hogy a visszaküldött kérdőívek még véletlenül sem lesznek az ország lakosságára nézve reprezentatívak, és annak sincs jelentősége, hogy a feldolgozásra, a válaszok összesítésére semmilyen rálátása nincs a közvéleménynek. Mindegy is, hiszen a végeredmény már rég ott lapul H. Árpád, a miniszterelnök által nem ismert miniszterelnöki tanácsadó fiókjában.

A populista és idegengyűlöletet szító kérdéssort összeállító kormányszolgák kedvenc fordulata a „vannak, akik szerint…” kezdetű mondatok. Ezt követi a nem tudjuk kiknek az állítása valamely, a magyarokat fenyegető veszélyről. A bevándorlókról, akik egyben terroristák is, a bevándorlókról, akik elveszik a magyarok elől a munkahelyeket, a bevándorlókról, akik fenyegetik a magyarok életét. Hosszasan kerestük a kérdőíven a kivándorlás szót, mivel Magyarországról az elmúlt öt évben mintegy félmillió ember vándorolt ki – de nem találtuk. Azt viszont tudjuk, hogy aki véletlenül idekeveredik, fejvesztve menekül tovább. A magyarok tudatlanságára, tájékozatlanságára és legalantasabb ösztöneire építő kérdésekre adható feleletek megfogalmazása olyan, hogy csakis egy irányba mutathatnak – az idegenek kitiltására szép és boldog hazánkból. Végül – mintegy méltó befejezésképp – a 12. zárókérdés a legaljasabb, a legpopulistább, amiben az iránt érdeklődnek, hogy a kormány a bevándorlókat vagy a magyar családokat támogassa-e? Vajon mit válaszolnak erre a kérdőívet visszaküldők?

A már sokszor bevált náci kártya valószínűleg most is jól fog működni, és a kormányzó népszerűsége ismét lendületesen szárnyalni kezd. Mellesleg a Btk. 332. § b) bekezdése szerint: aki nagy nyilvánosság előtt valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport ellen gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS torokmonika
Videók

Blogok