Ronai and Ronai
AMERIKAI

Magyar terroristák szigete 2011. augusztus 10. szerda 16:33 | AN Forrás: Facebook, atv.hu

  • Hozzászólások(59)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Magyar terroristák szigete

Budapest, Verőce – Nemrég került fel a Facebookra két érdekes anyag az úgynevezett Magyar Szigeten történtekről. Pontosabban szólva két beszámoló, amelyekhez bizonyító erejű hangfelvételeket is mellékeltek. Az első anyag Toroczkai László előadását ismerteti, amelyben a jobbikos önkormányzati képviselő Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor lelövéséről értekezik. A másik anyag, ha lehet, még meghökkentőbb és még undorítóbb, amelyről már beszámoltunk tegnap.

A Jobbik fesztiváljának is nevezhető Magyar Sziget szombati Sajtóklubjában Toroczkai László jobbikos önkormányzati képviselő, valamint Pörzse Sándor és Z. Kárpát Dániel jobbikos országgyűlési képviselők elemezték az aktuális politikai helyzetet.

A Norvégiában történt mészárlás kapcsán Toroczkai leszögezte: nem árt tudni, hogy Breivik a norvég munkáspárt ifjúsági táborának résztvevőire nyitott tüzet Utoya szigetén. A tragédiáért szerinte a norvég politikai elitet terheli a felelősség, és bár a maga részéről elítéli a történteket, nem fog virágot vinni a sírjukra. „Tudom, hogy ez most nagyon antihumánusan hangzik, de ilyen vagyok” – tette hozzá Toroczkai, majd saját köreikről kezdett beszélni: „Vajon itt, a Magyar Szigeten hányszor hallottuk egymás szájából, hogy agyonlőném Kalasnyikovval, mondjuk a Gyurcsányt. Ki nem mondta legalább egyszer? Kinek a száját nem hagyta el ilyesmi, hogy agyonlőném ezt a rohadt Gyurcsányt, vagy mostanában Orbán Viktort? Szinte mindenki mondta, valljuk be őszintén. És most a The Sun, meg a Népszabadság, meg nem tudom, hogy kiknek a munkatársai, akik itt lapulnak közöttünk és rögzítik, nekik is mondom, nyugodtan adják le, vállalom: én is nagyon sokszor mondtam, hogy agyonlőném Gyurcsány Ferencet.”

Toroczkai azt is kijelentette: „még nagyobb szívességet tettünk volna a magyarságnak, ha tizenéves korában, a KISZ-táborban lőttük volna agyon” a korábbi miniszterelnököt. A közönség tapssal jutalmazta az előadót, Pörzse és Z. Kárpát képviselők egy szóval sem határolódtak el a hallottaktól.

Toroczkai László egyébként a Magyar Szigetet szervező Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke és a Jobbik Csongrád megyei önkormányzati képviselője.

Mi majd le merünk lőni egy rohadt, tetves zsidót?

Mint arról már tegnap beszámoltunk, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által az idén már 11. alkalommal megrendezett Magyar Sziget fesztiválon a gerilla hadviselésről tartott előadást Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője és Dér Zsolt, a szervezet tagja.

A Szent Korona Rádió sátrában csütörtökön megrendezett beszélgetést Tyirityán Dér Zsolt bemutatásával kezdte. Kiderült, hogy Dér délszláv háborús veterán, a kilencvenes években Szentlászlónál harcolt, majd miután „Boszniába terelődött a harc, ő akkor is visszament, de akkor már nem a magyarság védelmében, hanem gyilkolni akart, és ezért is megérdemel egy tapsot” – kezdte Tyirityán, és jelezte, az sem érdekli, mit szól mindehhez Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik parlamenti képviselője.

A Betyársereg vezetője ezt követően arról beszélt, hogy a gerillaháború a világtörténelemben az egyetlen harcászati forma, amelyet „nem győztek le, nem semmisítettek meg, nem számoltak fel.” Tyirityán – aki elmondása szerint „viszonylag hosszú időt” töltött börtönben – úgy vélte, hogy az ember akkor tud hatékonyan harcolni, „ha életben és gondolkodásban egybe van rakva, tehát nincsenek benne kételyek: akkor tud valóban ölni”.

A Betyársereg vezetője megállapította, hogy bár „a zsoldos tud brutális lenni, tud gyilkolni egy szinten, de valódi, végsőkig kitartó harcra képtelen”. Ez utóbbira csak az képes, aki meg van győződve a saját igazáról.

Tyirityán a gerillaharcosok taktikájával kapcsolatban azt mondta, annak „a leglényege, hogy ne a döntő csapást erőltessék, hanem folyamatosan, lassan őröljék fel az ellenséget”.

Saját mozgalmáról szólva kijelentette: „a Betyárseregen belül fegyelmezettek vagyunk és jól felkészültek egy szinten, de nekünk is nagyon komolyan meg kell szerveződnünk”. A szervezet irányítása kapcsán Michael Collinsra hivatkozott, aki a tizenkét apostol elméletet vallja. Eszerint tizenkét egyedülálló, fiatal és rendkívül elszánt ember képes hatékonyan irányítani egy ilyen szervezetet. Éppen ezért Tyirityán családos embereknek nem is javasolja a Betyársereghez történő csatlakozást, mert oda „olyan emberek kellenek, akik valamilyen szinten az életükkel már leszámoltak. Mert vagy börtönbe fog kerülni rövid időn belül, vagy lelövik a TEK-esek (Terrorelhárítási Központ), vagy van egy harmadik lehetőség is, akkor mi győztünk”.

Tyirityán szerint a Betyárseregbe vágyó fiataloknak először is le kell számolniuk magukban a fogyasztói társadalom okozta lustasággal, hedonizmussal, fegyelmezetlenséggel és egoizmussal, majd ha ez sikerült, megnyílik az esélye, hogy „szabadságharcos vagy önfeláldozó mártír” váljon belőlük.

A Betyársereg főbb céljairól Tyirityán nem akart nyíltan beszélni, azt azonban elmondta, hogy ez egy speciális csoport, ahová azért kerül be az ember, mert mentálisan vagy akár fizikálisan olyan dolgokra képes, ami elüt a nagy átlagtól. „Mert olyan dolgokra lesznek ezek a srácok alkalmazva egy idő után, amire egy átlagember nem képes” – tette hozzá.

Dér Zsolt ezután arról beszélt, hogy hamarosan előáll az a helyzet, melyet Vona Gábor, a Jobbik elnöke vázolt fel, miszerint Magyarországon hárommillió éhes nyugdíjas fog szembenézni hárommillió éhes cigánnyal. Dér szerint a fehér lakosságnak egy idő után elfogy a türelme, és különböző, faji alapon szerveződő önvédelmi csoportokat fognak létrehozni. „Senkinek ne legyenek illúziói azzal kapcsolatban, hogy a rendőrség és a hadsereg kivel szemben fog fellépni. Ha az emberek azt fogják látni, hogy nem működnek, akkor agyon fogják verni előbb-utóbb a kertjükbe bemászó cigányokat, helyi önvédelmi csoportokat alakítanak, és máris létrejött az, amit terrorizmusnak hívunk. És erre a pintéri rendőrség is készül. Hiszen létrehozták a TEK-et, ami nem más, mint Orbán Viktornak és Pintér Sándornak a magyar gárdája, csak kicsit jobban felszerelve és nyugati támogatással.”

Tyirityán ezt követően azt mondta, hogy el kell jutni oda, hogy „egy gépkarabélynak az elsütő billentyűjét valaki meg tudja húzni, esetleg akkor, hogyha egy másabb bőrszint lát”. A Betyársereg vezetője szerint a fajok háborúja zajlik, ezért el kell jutniuk egy szintre: „arra, hogy újra agresszívvá, erőszakosakká, szikárakká, mohókká, szinte fenevadakká váljunk”.

Ugyanis, tette hozzá Tyirityán, saját értékeink megvédése másképp nem fog működni. „Mikor az izraeliek ide fognak jönni Merkava harckocsikkal vagy lopakodó bombázókkal, bennük meglesz az a morális kérdés, hogy lakóházat szétlőjön?” – tette fel a kérdést a Betyársereg-vezető, majd a választ is megadta: „Biztos vagyok benne, hogy nem! És bennünk lesz-e annyi, hogy le merjünk lőni egy rohadt, tetves zsidót?” – tette fel az újabb kérdést, mire a közönség soraiból többen azt kiabálták, hogy „lesz”, majd kitört a taps.

Az előadás végén a jelenlévők kérdéseket tettek fel az előadóknak. Az egyik érdeklődő arra volt kíváncsi, „hogyan tudjuk kikapcsolni magunkban azt, hogy ne ölj?!”

Tyirityán egy kérdéssel válaszolt: „Ha esetleg, ott feküdne édesanyád vérbe fagyva, és egy mocskos cigány szurkálná belé a kést, szerinted te hallgatnál arra a parancsra, hogy ne ölj?”.

A Betyársereg a Jobbik stratégiai szövetségese. 2009 nyarán a Toroczkai László – jelenleg a Jobbik önkormányzati képviselője – által szervezett Nemzeti Garancia-találkozón a „nemzeti oldal” legfontosabb erői képviseltették magukat: Szegedre látogatott Vona Gábor Jobbik-elnök, Budaházy György, Kiss Róbert, a Magyar Gárda akkori főkapitánya, Zagyva Gyula, a HVIM elnöke, jelenleg a Jobbik parlamenti képviselője és Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője. A tanácskozás utáni sajtótájékoztatón hangsúlyozták, hogy határozottan képesek együtt dolgozni a jövőben is, az együttműködés részleteit azonban stratégiai okokból nem hozták nyilvánosságra.

Toroczkai László az idei Magyar Szigeten azt mondta, hogy a Jobbik és szövetségesei között azóta is jó az együttműködés, hogy a párt bekerült a parlamentbe.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.3/5 (6 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -10 ( 18 szavazatból)
Magyar terroristák szigete, 2.3 out of 5 based on 6 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(59)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

59 Reader’s Comments

  1. ennek a torockainak olyan feje van, ha nem szolna semmit, akkor is folyamatosan pofozna az ember……undorito nacifosgalacsin!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (8 szavazatból)
  2. szegfuszeg!
    benne van a vigyorában, hogy marha jó heccnek tartja az egészet.
    Nem számol azzal, hogy egyszer jól megagyalják. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (11 szavazatból)
  3. en csak utanajarnek kicsit tuzetesebben, mibol is el? nemtom erre kanadaban az ilyen bajkeverok csak eltunnek egyik naprol a masikra…..soha nem hallasz felole

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (11 szavazatból)
  4. Takarodjon vissza oda,ahonnan jött.MOCSOK

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (7 szavazatból)
  5. Fiúk lányok USA Azért lövöldözök a supermarket parkolóban iskolában , bevásárló központban egyetemen ámokfutok , tankal HUMMER-el török ZÚZOK :D Taposom a gázt 150 zsaru a nyomomban ,,,azért azt ismerjétek el TOP ERSTE helyen van , volt és lesz is USA . A szabad föld polgárai tudják élvezni az életet , hol pár száz év alatt nem öltek meg annyi embert mint az egész földkeregségen . :D Azért kicsit pihenjetek .A szigeten már zajlik a nagy fesztivál probléma nélkül Egy-két rendbontó van zsidrák és szélsőséges oldalról is. Legyan az BAL szélső vagy igen Jobb szélső. Azt pedig hogy csak úgy lövöldözök az pont az USA történetében szokás elnökökre :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  6. Kaya Ibrahym!
    .
    Az már biztos hogy nem történész a szakmád. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  7. Igazad van , Buschman-t csak súrolta a golóbisch :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  8. Eddig büszke voltam hazámra, büszke voltam magyarságomra, és arra is, hogy nem kell mindenféle pótszerekkel azt erősítgetnem magamban, nem kell lenéznem másokat, hogy tartsam magam valakinek, nem voltak önértékelési zavaraim, büszke voltam, hogy törvénytisztelő adófizető vagyok, hogy kisebb közösségemben teszek társadalmi munkában ezt-azt a közösségért, hogy felnevelek 3 szép gyereket, taníttatom őket, becsületre nevelem őket, és ezért én egy büszke magyar vagyok.
    De most lelkifurdalásom van és mélyen szégyellem magam, hogy egy ilyen országban élek.
    Szégyellem magam azok helyett, akik úgy akarnak magyarok, sőt magyarabbak lenni, hogy kirekesztenek másik magyarokat, sőt nyíltan meggyilkolni akarják őket,( illetve gyilkoltak is már) és olyan gyilkos, bűnös elveket vallanak, melynek nevében emberek millióit irtották már ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  9. Van egy isteni uzleti ajanlatom! Amerikaban talaltak fel, amikor Bin Ladent kinyirtak. Internetes jatek, csak a Toroczkay foszereplesevel, es….kerem, ha lehet
    eloben. Marmint, hogy kitalalja el legtobbszor. 1.dij: ulhet a koruton 1 hetig toroczkay fenykepevel, ami alatt a feliras: 1 kopes, szaz forint /regi magyar vicc/ . Hapsikam milliomos lesz……vagy nem?Akarattal irtam kisbetuvel ennek a gorenynek a nevet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (6 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a médiának politizál 2012. február 2. csütörtök | AN-álláspont

AZ LMP senkit nem akar szalonképessé tenni 2012. február 1. szerda | AN

Fasiszták és nyilasok egymás közt 2012. január 28. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos