Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gerillaháborúra is kész a Jobbik holdudvara 2011. augusztus 9. kedd 14:56 | AN Forrás: atv.hu

  • Hozzászólások(69)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gerillaháborúra is kész a Jobbik holdudvara

Budapest – A Hit Gyülekezete ma is sikeresen használja régi stratégiáját, hogy beépíti embereit a társadalom különböző csoportjaiba, pártjaiba, cégeibe, vagy bent levő embereit hírszerzési feladatokra aktivizálja, esetleg álcázva jelenjenek meg egyes rendezvényeken, ahol titkos felvételeket készítenek. A Fidesz szövetségesének számító felekezet a szélsőjobbal szembeni magatartásával tudja maga mögött még mindig a demokraták – egyre fogyatkozó – támogatását is. A Fidesz riválisaként fellépő Jobbik ellen úgy tudnak harcolni, hogy az a Fidesszel való jó kapcsolatnak sem árt. Ezúttal láthatóan szokásos harcmodorukban, álcázva vettek részt a Magyar Sziget egyik rendezvényén, ahol titokban magnóra vették az ott elhangzott szörnyűséges, náci beszédet. A zsidók megölésére nyíltan buzdító szöveg vélhetően több ponton is a Btk.-ba ütközik, a szövegből pedig az derül ki, hogy a Jobbik holdudvarába tartozó Betyársereg, Hatvannégy Vármegye és más csoportok, erőszakos cselekményekre, gerillaháborúra készülnek Magyarországon. Csak remélni lehet, hogy a nemzetbiztonsági hivatal résen van, és az ügyészség legalább akkora erőfeszítést tesz a náci és rasszista bűnözők törvény elé állításáért, mint a politikai ellenfelek elleni koncepciós perek érdekében. Jó lenne látni, hogy nemcsak akkor lépnek fel, amikor a politikai érdek úgy kívánja, hanem minden alkalommal, amikor törvénysértés történik, vagy bárkinek a biztonságát veszélyeztetik. Az alábbiakban szó szerint közöljük az ATV honlapján a Betyársereg egyik előadásáról közölt részleteket, amelyek a Magyar Szigeten hangzottak el.

“A Szent Korona Rádió sátrában csütörtökön megrendezett beszélgetést Tyirityán Dér Zsolt bemutatásával kezdte. Kiderült, hogy Dér délszláv háborús veterán, a kilencvenes években Szentlászlónál harcolt, majd miután „Boszniába terelődött a harc, ő akkor is visszament, de akkor már nem a magyarság védelmében, hanem gyilkolni akart, és ezért is megérdemel egy tapsot” – kezdte Tyirityán, és jelezte, az sem érdekli, mit szól mindehhez Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik parlamenti képviselője.

A Betyársereg vezetője ezt követően arról beszélt, hogy a gerillaháború a világtörténelemben az egyetlen harcászati forma, amelyet „nem győztek le, nem semmisítettek meg, nem számoltak fel.” Tyirityán – aki elmondása szerint „viszonylag hosszú időt” töltött börtönben – úgy vélte, hogy az ember akkor tud hatékonyan harcolni, „ha életben és gondolkodásban egybe van rakva, tehát nincsenek benne kételyek: akkor tud valóban ölni”.

A Betyársereg vezetője megállapította, hogy bár „a zsoldos tud brutális lenni, tud gyilkolni egy szinten, de valódi, végsőkig kitartó harcra képtelen”. Ez utóbbira csak az képes, aki meg van győződve a saját igazáról. Tyirityán a gerilla harcosok taktikájával kapcsolatban azt mondta, annak „a leglényege, hogy ne a döntő csapást erőltessék, hanem folyamatosan, lassan őröljék fel az ellenséget”.

Saját mozgalmáról szólva kijelentette, „a Betyárseregen belül fegyelmezettek vagyunk és jól felkészültek egy szinten, de nekünk is nagyon komolyan meg kell szerveződnünk”. A szervezet irányítása kapcsán Michael Collinsra hivatkozott, aki a tizenkét apostol elmélet vallja: Eszerint tizenkét egyedülálló, fiatal, és rendkívül elszánt ember képes hatékonyan irányítani egy ilyen szervezetet. Éppen ezért Tyirityán családos embereknek nem is javasolja a Betyársereghez történő csatlakozást, mert oda „olyan emberek kellenek, akik valamilyen szinten az életükkel már leszámoltak. Mert vagy börtönbe fog kerülni rövid időn belül, vagy lelövik a TEK-esek (Terrorelhárítási Központ – a szerk.), vagy van egy harmadik lehetőség is, akkor mi győztünk”.

Tyirityán szerint a Betyárseregbe vágyó fiataloknak először is le kell számolniuk magukban a fogyasztói társadalom okozta lustasággal, hedonizmussal, fegyelmezetlenséggel és egoizmussal, majd ha ez sikerült, megnyílik az esélye, hogy „szabadságharcos vagy önfeláldozó mártír” váljon belőlük.

A Betyársereg főbb céljairól Tyirityán nem akart nyíltan beszélni, azt azonban elmondta, hogy ez egy speciális csoport, ahová azért kerül be az ember, mert mentálisan vagy akár fizikálisan olyan dolgokra képes, ami elüt a nagy átlagtól. „Mert olyan dolgokra lesznek ezek a srácok alkalmazva egy idő után, amire egy átlagember nem képes” – tette hozzá.

Dér Zsolt ezután arról beszélt, hogy hamarosan előáll az a helyzet, melyet Vona Gábor Jobbik-elnök vázolt fel, miszerint Magyarországon hárommillió éhes nyugdíjas fog szembenézni hárommillió éhes cigánnyal. Dér szerint a fehér lakosságnak egy idő után elfogy a türelme, és különböző, faji alapon szerveződő önvédelmi csoportokat fognak létrehozni. „Senkinek ne legyenek illúziói azzal kapcsolatban, hogy a rendőrség és a hadsereg kivel szemben fog fellépni. Ha az emberek azt fogják látni, hogy nem működnek, akkor agyon fogják verni előbb-utóbb a kertjükbe bemászó cigányokat, helyi önvédelmi csoportokat alakítanak, és máris létrejött az, amit terrorizmusnak hívunk. És erre a pintéri rendőrség is készül. Hiszen létrehozták a TEK-et, ami nem más, mint Orbán Viktornak és Pintér Sándornak a magyar gárdája, csak kicsit jobban felszerelve és nyugati támogatással”.

Tyirityán ezt követően azt mondta, hogy el kell jutni oda, hogy „egy gépkarabélynak az elsütő billentyűjét valaki meg tudja húzni, esetleg akkor, hogyha egy másabb bőrszint lát”. A Betyársereg vezetője szerint a fajok háborúja zajlik, ezért el kell jutniuk egy szintre: „arra, hogy újra agresszívvá, erőszakosakká, szikárakká, mohókká, szinte fenevadakká váljunk”. Ugyanis, tette hozzá Tyirityán, saját értékeink megvédése másképp nem fog működni. „Mikor az izraeliek ide fognak jönni Merkava harckocsikkal vagy Lopakodó bombázókkal, bennük meglesz az a morális kérdés, hogy lakóházat szétlőjön?” – tette fel a kérdést a Betyársereg-vezető, majd a választ is megadta: „Biztos vagyok benne, hogy nem! És bennünk lesz-e annyi, hogy le merjünk lőni egy rohadt, tetves zsidót?” – tette fel az újabb kérdést, mire a közönség soraiból többen azt kiabálták, hogy „lesz”, majd kitört a taps.

Az előadás végén a jelenlévők kérdéseket tettek fel az előadóknak. Az egyik érdeklődő arra volt kíváncsi, „hogyan tudjuk kikapcsolni magunkban azt, hogy ne ölj?!” Tyirityán egy kérdéssel válaszolt: „Ha esetleg, ott feküdne édesanyád vérbe fagyva, és egy mocskos cigány szurkálná belé a kést, szerinted te hallgatnál arra a parancsra, hogy ne ölj?”.

A Betyársreg a Jobbik stratégiai szövetségese. 2009 nyarán a Toroczkai László – jelenleg a Jobbik önkormányzati képviselője – által szervezett Nemzeti Garancia-találkozón a „nemzeti oldal” legfontosabb erői képviseltették magukat: Szegedre látogatott Vona Gábor, Jobbik-elnök, Budaházy György, Kiss Róbert, a Magyar Gárda akkori főkapitánya, Zagyva Gyula, a HVIM elnöke, jelenleg a Jobbik parlamenti képviselője és Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője. A tanácskozás utáni sajtótájékoztatón hangsúlyozták, hogy határozottan képesek együtt dolgozni a jövőben is, az együttműködés részleteit azonban stratégiai okokból nem hozták nyilvánosságra. Toroczkai László az idei Magyar Szigeten azt mondta, hogy a Jobbik és szövetségesei között azóta is jó az együttműködés, hogy a párt bekerült a parlamentbe.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (9 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +3 ( 13 szavazatból)
Gerillaháborúra is kész a Jobbik holdudvara, 5.0 out of 5 based on 9 ratings

,

Címkék:, , , , , , , ,

  • Hozzászólások(69)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

69 Reader’s Comments

  1. Hol az NBH???Börtönbe velük! nem szabad hagyni őket hogy tovább terjesszék ezt a fertőt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  2. Győző!
    A koncepciós perek és a cikkben leírtak ugynannak a projektnek más-más elemei. Az említett “perek” előkészítése, a suttogás majd a lárma körülöttük a műsor legfontosabb felvonásai, vagyis a lázítás hatékony eszközei. A “jogos népharag látszata” mindegy, mi lesz a perek eredménye, mire az igazság kiderülne, már rég kitört a balhé, jöhet akár a gépkarabély is… Utóbbi csak akkor, ha Orbán – adja Isten – valami okból bukásra állna… (ld.2006-os zavargások sem volt spontán megmozdulás.) Ezért Orbánnak érdeke folyamatosan tűzbe tartani a vasat, illetve a parazsat lassan izzítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  3. bumburi, nem fognak tenni semmit. Ha a JOBBIK célja a hatalom átvétele, akkor el fogja érni, mert a FIDESZT feltehetően akkor söpri el, amikor akarja.
    Ki tudja megállítani őket? Mi az írásainkkal? Na ugye. De feltételezzük. Kit kínálunk
    alternatívaként? Sajnos, ez a valós probléma. Ma is érvényes, mint eddig:
    “mért fáj neked az égő élet?
    Nincs benne részed soha.
    Ne félj, grófodnak lesz azért
    leánya, pénze, s bora.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  4. Már vártam hogy a parlagfűirtó ” kultúrmunkások ” mikor térnek át a cigányozásból a nyíltszíni zsidózásba.
    Hát most.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  5. Feszültség van ebben a Vonagáborban.
    Csak alaposan meg kell nézni a képet.
    Egyik keze fehéredik az ökölbeszorítás miatt , kompenzálásképpen a másikat nyitogatja.De nem tudja uralni mindkettőt.
    A kiélt , sivár arcú horogkeresztes bizalmas gesztusától ösztönösen elhúzodik , miközben arca megfeszül.Nem barátságos a tekintete.
    Próbálna mosolyogni de csak egy csempe szájferdítésre futja.
    A homlokán dagad az ér , ez annak a jele hogy magasba szökött valami miatt a vérnyomása , de erősen tűrtőzteti magát.
    Az egész jelenetből nekem az jön le hogy a patkányképű valami vaskosat köp az ürestekintetű strandfiúnak , mikozben a ” szenátor úrral ” próbál bratyizni , aki ettől láthatólag herótót kap.
    Megis értem. A Magyar Köztársaság képviselője ilyen emberek társaságában mutatkozik , az több mint kínos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  6. Magyarországon nincs lehetőség a gerilla háborúra.
    Vagy másképpen csoportosan , folytatólagosan elkövetett életvitelszerű bünözésre.
    Pláne hogy a lakosság nem áll mellettük , utánpótlásra nincs lehetőségük , a kommunikációjukat percek alatt megszakíthatják .
    Nincsenek nagy hegységek , hatalmas erdők , végeláthatatlan sztyeppék.
    Úgyhogy kezdjék csak el , hamar lakatalatt lessznek mind.
    Röhögnöm kell…méghogy ” Merkavák ” .. uggyan kérem …
    Szimpla bünözők akik a bajtársiasság szószjával próbálják leönteni az embertelen elméleteiket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  7. Animam

    a joindulat mondatja velem, hogy mindezt a sok aljassagot nem tehetik tudatosan…..
    miutan mind egyetemistakent kezdte, hiszem, hogy elobb a hatalom es a vele jaro kivaltsagok, penzek vonzottak az egesz bagazst, most pedig mar elore menekulnek, mert egyiknek sincs olyan munkaja, amit maganemberkent is kepes lenne vegezni! CSAK POLITIKUSKENT kepesek megelni es ha eddig nem derult ki roluk, hogy tehetsegesek, ezutan sem fog……es amit fent megallapitottam es egyaltalan nem volt nepszeru, azt fenntartom, mert orban eleddig a kommunistazason kivul az egadta vilagon semmit nem tett le az asztalra, ugyszinten a vona, aki a ciganysag megfelemliteseert felelos, de ezen kivul elkepzelese nincs a rendszervaltasrol, de akarkit emlithetnek a fideszbol, jobbikbol minden szakertelem nelkul eloskodnek az orszagon!
    fogalmam nincs, hogyan lehetseges, hogy mindezert a szelhamossagert, kontarkodasert, amiert mas demokratikus orszagokban buntetes jarna, azert nalunk fizetest es korlatlan hatalmat szavazott a nep nekik!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  8. sly
    Príma dolog volna tőled, ha még visszalátogatnál a szigetes cikkre. Szeretném látni, hogy jó nézetekhez jó emberek, egyenes nézetekhez egyenes emberek állnak. Akiknek az életébe ugyan, mit tegyünk, néha a gyengeség is belép. Na de csak az tartja kötelezőnek úgy hagyni aki olyan is. Nemde.
    Amúgy mik voltak a korábbi nickjeid, és miért váltogatod őket?
    Jellemző rád az a téveszme, hogy csak a te szűk baráti köreidben elfogadott és gyakorolt viselkedésnek van erkölcsi értéke? Ami azon kívül esik az – monduk fika, de némi alakoskodással azért buliból oda is betesszük a lábunkat – ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (4 szavazatból)
  9. Gonoszka
    Valami alternatívának csak kell lennie!Amikor odaérünk, tudod? A folyóhoz, akkor kell átmenni,mert
    “Urak, papok dölyfét,
    Im,eleget tűrtük,
    Gyomrunkba a sok bánatot
    Már eleget gyűrtük.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  10. Bocs’ T. Marcus!
    A mondatataidnak, de a szavaidnak is, néha se füle se farka… Józan állapotban írsz?
    bj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  11. Kedves Szegfuszeg!
    (00:05)

    Vona radikális, célja az elszámoltatás, minden területen.
    Ahogyan Te is írtad, Orbán a kommunistázáson kívül nem tett le semmit az asztalra.
    Nézzük meg Vona szemszögéből mit tett Orbán. Rendet, vissza a Horthy időszakhoz, a romák megregulázása, a segélyek munkához kötése, a különféle kedvezmények elvétele, a közmunka kiszélesítése, az államhatalom kiépítése…
    Mindez az emberek pénzének elvételével történt. Ez a kiszolgáltatottság kell a fasizmus kiépítéséhez.
    Ami nem történt meg az a „kommunisták” megbüntetése.
    Orbán az elmúlt húsz év alatt sokat változott. Ki tudja mi az igazi arca?! Lehet célja akár a Vona-féle vonal, csak egyelőre ezt még nyíltan nem tudja képviselni. Talán nem véletlen, hogy a náci gyülekezetek ellen nem tesz semmit.
    Majd, ha teljesen kiépíti az általa elképzelt rendszert, akkor döl el igazán merre tovább.
    Úgy gondolom, hogy Orbán a kis lépések taktikáját követi. Nagyon sok embert képes megtéveszteni (akár a Fideszen belül is ), azzal, hogy mindig csak egy lépést tesz meg, így sokak számára nem átlátható a végső cél.

    Vonáék a leszámolást kérik számon a kormányon. Ha nem teszik meg idővel akár ők, akár valaki más kerülhet az élre. A hívek nélküle is tudnak radikalizálódni. Polgárháborút is ki tudnak robbantani.
    Írod, elképzelésük sincs a rendszerváltásról, minden szakértelem nélkül élősködnek az országon.
    Sajnos a szélsőséges ideológiák sajátja ez! Ideológiájuk iránti elkötelezettségük hevében a reális gondolkodás teljesen háttérbe szorul.

    Amennyiben a radikális vonal jobban érvényesülne, a Fideszen belül – reményeim szerint –lennének, akik ezt már nem vállalják fel. És ki tudja akkor, abban a helyzetben ők mit tudnak tenni a többi demokratikusan gondolkodókkal együtt.

    Ezért írtam korábban: Ki tudja ki kire hat igazán! Ezt az idő fogja eldönteni.
    Ha Orbán eddig nem is gondolná a Vona-féle vonalat képviselni, annak radikalizálódását követően maga is az élére állhat, miután ő egy hataloméhes ember, aki ezért mindenre képes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  12. “Majd, ha (Orbán) teljesen kiépíti az általa elképzelt rendszert, akkor döl el igazán merre tovább.”
    Nem tudom, mi okból, de nem vágyom rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  13. bugajakab
    2011. augusztus 10. szerda
    08:09
    Kicsit érthetőbben kéne előadnod, mit nem értesz (ez már ilyen).
    Aztán vagy lehet rajtad segíteni, vagy nem. A jó szándék meglesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  14. “Hetedik alkalommal rendezik meg Gyergyószentmiklósón a magyarországi szélsőjobboldal kifutópályájának is nevezett EMI tábort. Az Erdélyi Magyar Ifjak a Hatvannyégy Vármegye ifjúsági szervezettel jó kapcsolatokat ápoló erdélyi, nem túl nagy támogatottságnak örvendő szervezet….Az idei rendezvényt támogatja a magyar Országgyűlés, a Bethlen Gábor Alap is. Díszvendégei Kövér László és Vona Gábor lesznek….” nepszava.hu

    Any question?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  15. Látom bumburi, nem mindenki verskedvelő. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. Gonoszka

    Gyanítom, hogy utánam jött valamelyik “utálóm”.Na nem baj azért a verset szerethetné….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. Gyozo
    Itt jön ki igazán, az összenő, ami össze tartozk.
    És egy ellenzéki párt sem kifogásolja ezt az össznépi jobboldali összetartást.Az ész megáll, és ácsorog…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. Animam

    Tartok tole, hogy a Fidesz mogott CSAK Orban Viktor letezik, igy nem szamithatunk “radikalisokra”, akik maskent gondolkodtak, mar lemorzsolodtak lasd Fodor Gabor. Es valoban Orban az aktualis eletkori sajatossagainak, na meg nem utolso sorban az erdekeltsegeinek megfeleloen valtoztatja allaspontjat, amit lebecsult huszonevesen, azt most az eletvezetes meghatarozo vonalava allitotta az emberek ele, mint az egyhaz….stb, igy kiigazodni rajta teljes keptelenseg…..nem tervszeruen csinalja, improvizal!
    De amit igazan szeretnek Onnek mondani az az, hogy a fasizmus kialakulasahoz nem eleg par hulye politikus, oda tobb tizezer fanatikus idiota kozember kell, akiket nekunk kell leszerelnunk mielott megerosodhetnenek!
    Csak rajtunk mulik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. Marcus Aurelius
    2011. augusztus 10. szerda
    03:17

    Be vallóm kezdem el veszteni a fonalat!!
    “amugy mik voltak a korábbi nicjeid” ????

    Hát be vallóm “vádoltak” már azzal is hogy “admin” vagyok illetve “ricsi” vagyis mi hárman egy és ugyan azt a fizikai személyt “takarjuk” ami természetesen számomra megtisztelő mivel mind Bartus Laci mind Ricsi személyében egy igaz embert ismerhettem meg ,mégis azt kell mondanom “sly” voltam mindig is s nem is szándékszom más név alatt “publikálni” mivel az slyfist az számomra ( :-) remélem “elvtárasaim” számára is ) egy fajta” brend” egy “emberi” minőség jelzője ;-) s eképpen garancia. De komolyra fordítva a szót,
    nem vagyok híve annak hogy az ember úgy váltogassa a nevét mint az alsó nadrágját hiszen a “niccem” a virtuális énem, az “AVATAROM” mi biztosítja “létezésem” a világhálón s elég “személyes” viszonyban “állunk” egymással!!!

    ………….

    ” Jellemző rád az a téveszme, hogy csak a te szűk baráti köreidben elfogadott és gyakorolt viselkedésnek van erkölcsi értéke? Ami azon kívül esik az – monduk fika, de némi alakoskodással azért buliból oda is betesszük a lábunkat ”

    Ezt pedig inkább figyelmen kívül hagynám inkább,én nem olvastam te nem írtad. amúgy is láttam “szűk baráti köröm” már értékelte a személyeskedő felhangot.
    Vagy talán egy szót még is…..én nem” be teszem a lábam” hanem vagyok itt is ott is most s örökké.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Nyomoznak Bartus hamis 6-os kartonja ügyében 2014. szeptember 29. hétfő | AN

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Kivételezett helyzetben a TV2 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos