Ronai and Ronai
AMERIKAI

A nyilas Betyársereg önbíráskodásra készül 2011. augusztus 13. szombat 19:52 | AN Forrás: stop.hu

  • Hozzászólások(64)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A nyilas Betyársereg önbíráskodásra készül

Pécs – Miután az Orbán-kormány (is) kesztyűs kézzel bánik a nácikkal, az élet újabb területén indult el az önbíráskodás. Náciellenes elkövetők felgyújtották a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnevezésű náci, nyilas szervezet rendezvényeinek otthont adó Revízió Mulató nevű pécsi kócerájt. A Betyársereg azzal fenyegetőzik, hogy ha elkapja az elkövetőket, akkor saját eszközeivel áll bosszút. Ehhez képest egy vadnyugati cowboyfilm  kisvárosának működése maga a jogállam. Mintha nem lenne rendőrség és államhatalom. A kis Fidesz felszámolja Magyarországon a civilizációt.

A bérlő maga is a náci szervezet tagja, szerinte sem kétséges, hogy politikai okokból gyújtották fel a Pöttyös helyén nyitott, majd kedd hajnalban kiégett Revízió Mulatót. A Betyársereg azt üzente az elkövetőnek: jobb ha feladják magukat, mielőtt ők kapják el őket. Amint arra számítani lehetett, jobboldali körökben komoly hullámokat vetett a pécsi Revízió Mulató kiégése. Mint ismert: a A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom rendezvényeinek rendszeresen helyet adó vendéglátóegység kedd hajnalban kiégett. A tűz a hátsó traktusban keletkezett, ott a fa tartóoszlopok is átégtek.

A korom teljesen belepte a helyiséget, s a tűzfészektől távolabb eső helyeken is lángra kaptak a bútorok, leolvadt a falról a tévé, a bejáratnál pedig szétfolytak a tartóban a szívószálak. A bérlő szerint volt olyan bútor, amely a nagy hőtől magától gyulladt ki, a lángok, amelyeket a tűzoltók még időben megfékeztek, el sem értek odáig.

A bérlő, aki maga is a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagja, elmondta: a cél egészen bizonyosan kizárólag a rombolás volt. Ahol a betörők behatoltak, több benzineskannát is találtak, ugyanakkor nem hiányzott egyetlen üveg üdítő vagy doboz cigaretta sem, sőt, a pénzt is hiánytalanul megtalálták a kasszában. Mint mondta: azért gyanakszik politikai indíttatásra, mert más szerinte fel sem merült. A “magyar hiszekegyet”, amely eredetileg a helyiség falán lógott, a betörők kiakasztották a kilincsre. Ez az egyetlen épen maradt berendezési tárgy.

A Kurucinfó őrjöngött, már ezért megérte. A Betyársereg az oldalon azt üzente: adja fel magát a rendőrségnek az elkövető, mert ha ezt nem teszi meg és ők előbb kapják el a bűnözőt, mint a hatóságok, akkor a Betyársereg saját eszközeivel bünteti meg.

Megjegyezzük: a felgyújtás igen jót tett Pécs szellemi életének. A náci gyülekezőhelyen Vona és más nácik tartottak esetenként gyűléseket, a Fejbőr, a Magozott Cseresznye és más szélsőséges zenekarok léptek fel. Nagy kár, hogy a hatóságok nem tiltják be a náci szervezeteket és ezeket a gyülekezőhelyeket, és a helyi polgárok csak úgy tudnak védekezni, ha felgyújtják a náci fészkeket. Hova vezet ez?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (14 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +22 ( 30 szavazatból)
A nyilas Betyársereg önbíráskodásra készül, 4.4 out of 5 based on 14 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(64)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

64 Reader’s Comments

  1. Orbán András Lajos

    A hatalom is csak azért, hogy nyugodtan tudjanak minél többet rabolni………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. Öregszeder, a Népszava blogon akarok egy posztot írni, kb másfél óra. Majd ott találkozunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  3. igy van, elkepzelheto, hogy jo biztositasa volt a vendeglonek es sajat maguk gyujtottak fel, hogy okot talaljanak a “visszavagasra”……emlekezzunk a ciganygyilkosokra, azert oltek meg teljesen artatlan embereket, hogy megjobban feltuzeljek a ciganyokat es az oket vedoket, hogy azok fellazadjanak es vegul okkal rajuk lehessen menni, ha jol emlexem polgarhaboru kirobbantasan ugykodtek!
    szivesen lennek egy ilyen nacigyulesen, mergezett almat osztogato oreg nene!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  4. Öregszeder
    “Nem lehet, hogy ezeket a nemzet nem is érdekli csak a hatalom?”

    Most ezt kérdezed, vagy állítod? Mert, ha kérdezed, lehet.
    A dicső Magyar Nemzet csupán hivatkozási alap, alibi. Kábítás azok számára, akik hazafiasch buzgalmukban éppeg most tanulnak rovásírni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  5. Adósság-tartozás,itt elégették a HEPPY-END.-nél a vizsgálat előtti éjszakán lopták el az összes iratot.Mindössze 1 milliárdról nem tudott elszámolni a fityess közeli cég.miaszösznek igaza van ez tipikus náci stílus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  6. Várom Dr. Pintér Sándor sajtótájékoztatóját, melyben esetleg elmesélné, a bűnüldözés nem a bűnözők, hanem a bűnüldözők dolga. Bár, ha másként lenne, hát sokkal egyszerübbé válhatna az élet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  7. Redneck
    2011. augusztus 14. vasárnap
    04:16
    Ezek szerint felőled mindegy, hogy valaki egy könyvtárat gyújt föl, vagy egy szeméttelep papírdepóját.
    Megfeleltél a várakozásainknak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  8. A hír lényege, hogy leégett egy nyilasoknak túl sok helyet és lehetőséget biztosító mulató. Hurrá!
    A leégést nem Isten nyila, hanem gyújtogatás okozta. Hurrá!
    A kérdés már csak az, hogy maga a tulajdonos okozta biztosítási csalásból, vagy valamely a nyilasokkal ellentétes nézeteket valló csoport és ha ez utóbbi, akkor szélsőbb jobbról vagy balról?
    Azaz megjelent-e már nálunk a nyugat európai értelemben vett akcionista szélsőbal – vagy ez csak a jobboldal belső marakodása, amihez semmi közünk?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  9. A Pécsi Vízmú einstand ügye ezerszer nagyobb – 7milliárdos – kárt okozott Pécs városának, ami Páva Zsolt ő-exellenciájának a sara. Azzal foglalkozzon inkább a rendőrség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  10. poroszkay
    Felszállott a Páva és le nem száll egy darabig. A rendőrség/ügyészség meg nem ér rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  11. Ajaj, nem jó az értékrended, poroszkay, magyar fejbe magyar víz, ez elsőrendű, nem nézzük, mibe kerül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. Gratulalok az egesz magyar vezerkarnak!!! Magyarorszag elsotetult, szxinte mar olvasni sem szeretem a hireket, egyszeruen nem tudom felfogni hogy mit muvelhet orban es ezt miert turik, meddig mehet el az orjongese. Egyre tobben karjak elhagyni az orszagot, ez ertheto is, de nem mindenkinek van lehetosege felszamolni az otthoni kotodest. Inkabb ezt a bandat KELL kizavarni. A romanok mertek lepni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. Kekec, ez egy jó kérdés. Ha a 44-es Erkel színházi merényletre gondolok, lehet. Ha az impotens töketlenkedésre, akkor Berlinre jobban hasonlít.
    Majd meglátjuk, hogy csak egy sorozat kezdete, vagy abbamarad és hamubasült pogácsa lesz az egész.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  14. Öregszeder, meggondoltam magam. Nem írok semmit. Elég volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Harmadszor is kordont bontottak a Szabadság téren 2014. április 10. csütörtök

Vona Karcagon nem volt rasszista 2014. március 24. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos