Ronai and Ronai
AMERIKAI

Verőcén siegheilezett a brit náci 2011. augusztus 4. csütörtök 20:59 | Rákócza Richárd Forrás: The Sun

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Verőcén siegheilezett a brit náci

Verőce – Nem sejtették a rendezők és a közönség, kinek dolgoztak, így készíthették el a Sunnál dolgozó kollégák az alábbi megdöbbentő riportot. Magyarországot szétrohasztja a nemzetiszocializmus, csak van, aki ezt még nem veszi észre.

Chris Hurst, a BNP londoni vezetője rasszista kijelentéseket is tett a Sun fedésben dolgozó embereinek, akik beszivárogtak az Európa minden szegletéből érkező neonácik ezreitől hemzsegő gyűlöletfesztiválon. „Jó visszaütni”, jelentette ki a norvég tömeggyilkosról, Anders Behring Breivikről szólva, „de nem azzal, hogy a saját fehér fiataljainkat öljük le.”

Breivik, az emberarcú szörny

Hurst szerint bár szörnyű, ami Norvégiában történt, az áldozatok arra mégis jók, hogy felrázzák a fehér többséget. Úgy gondolja, az ilyen és ehhez hasonló incidensekből egyre több lesz, ahogyan a problémák is egyre súlyosbodnak. Mindez Magyarországon, Verőcén hangzott el a svéd szélsőjobboldali énekesnő, Saga koncertje előtt, akinek rasszista szövegei Breiviket inspirálták. Hurst nem tudta, hogy a Sun fedésben lévő újságíróinak beszél, akik kétségkívül etikát sértettek, amikor nem mutatkoztak be – ám így megmutatták a világnak azt, ami különben rejtve maradt volna. A saját szemetjüket, meg a miénket.

Hurst a kétórás koncerten jól szórakozott, több alkalommal náci karlendítéssel és Sieg Heil! kiáltással reagált.

Profil: Hurst online elérhetőségei

A brit náci vezető együtt énekelt Sagával, aki arra biztatta követőit, keljenek fel az árja felsőbbrendűség fejében. Kívülről tudta a Tomorrow Belongs Me (A holnap az enyém) című himnikus nótát, amelyet eredetileg a brit neonáci banda, a Skrewdriver ad elő. A dal vége így hangzik: „Oh Fatherland, Fatherland, show us the sign your children have waited to see. The morning will come when the world is mine. Tomorrow belongs to me” (Ó, szülőföld, szülőföld, mutasd nekünk a jelet, mire gyermekeid várnak, hogy meglássák. A reggel eljön, amikor a világ az enyém lesz. A holnap az enyém).

A jelölt. Hurst választási fotója

Saga különösebb gátlások nélkül végigcsinálta az előadást, holott Breivik hetvenhét áldozata közül némelyiket tán még el sem temették, írja a Sun. „Hurstnek a gyűlésen való megjelenése, rasszista hőbörgése és gyalázatos viselkedése fényében hazugság, amit a BNP állít magáról, hogy tiszteletre méltó, a fősodorhoz tartozó politikai párt lenne”, állapítja meg a brit lap, amely ismerteti a Budapesttől huszonöt kilométerre lévő, az ötnapos náci összeröffenésnek otthont adó Verőce ízig-vérig náci hangulatát a „buli” idején: „Teli volt náci emléktárgyakat, a Mein Kampf példányait, Hitler és helyettese, Rudolf Hess képeivel, horogkereszttel és az auschwitzi koncentrációs tábor képével ellátott pólókat áruló árusokkal. A sok ezer ’delegált’ közül számosan rohamosztagos tetoválást vagy olyan szövegeket viseltek, mint Fehér Hatalom”.

Kamera előtt: Hurst köszönti bálványát, Sagát

A rendezvényen voltak találkozók, viták, filmbemutatók: az egyik alkotás a Hitlerjugendet népszerűsítette. „Az egész rendezvény magán biztonsági őrök fala és rendőrkordon mögött zajlott”, jegyzi meg a Sun. Saga koncertje az ötnapos, tegnap zárult rendezvény csúcspontja volt. Breivik ezerötszáz oldalas manifesztumában három oldalt szentel beteg szövegeinek.

Saga üdvözli az egybegyűlteket

A délnyugat-londoni Whittonból valósi Hurst a BNP egyik üdvöskéje – az angol Novák Előd. Egyelőre sikertelenebb nála, vagy talán a brit szavazóknak jutott a magyaroknál több józan ész: a Nick Griffin pártvezérhez közel álló „fehér” söpredék a tavalyi választáson Twickenhamben kemény 654 voksot kapott. A BNP a következő helyhatósági választások kampányának szervezésével bízta meg, az ő feladata lesz a jelöltek kiválasztása is. Hurst a BNP egy magyarországi születésű cimborájával együtt volt jelen Verőcén, akit csak Z-ként mutatott be a Sun embereinek, mondván, a teljes nevét nagyon nehéz kiejteni.

Gyűlölettel teli dalok: Saga

Egy sör felett úgy mutatta be Z-t, mint a BNP londoni, East End-i fiókjának pénztárosát. Z sem sejtett semmit, annyira nem, hogy ott helyben be akarta léptetni az újságírókat a pártba. A verőcei buliról azt mondta, utalva a brit nemzeti színekre: „Ez épp olyan, mint a BNP piros-fehér-kék fesztiválja. Pontosan ugyanaz a dolog.”

Döbbenet: a Sun újságírója haláltáboros pólóval

Breivik Saga tizenkét dalát idézte művében, és leírta, hogy a tömeggyilkosságra felkészülve a svéd náci díva dalait hallgatta. Azokat, akik arra készülnek, hogy nyomdokaiba lépnek, arra biztatta, merítsenek erőt a nő dalszövegeiből.

Mi szem-szájnak ingere

Hurst a Sunnak dolgozó újságíróknak elmondta: a pártban szigorúan megparancsolták, hogy nyilvánosan – különösen kamera jelenlétében – soha ne köszönjön karlendítéssel, mert ezzel súlyosan ártana a BNP megítélésének. Most azonban, Magyarországon barátok között volt, megengedte magának, hogy lazítson.

Gyűlöletkitűzők. Vegye, vigye!

Hurst nem most először jelent meg Saga-koncerten. „Láttam fellépni Londonban két éve”, mesélte. „Hát totálisan fölb***tt. Fölugrottam a színpadra, elvettem tőle a mikrofont és énekelni kezdtem. Kíváncsi vagyok, emlékszik-e rám.”

Hungarista csőcselék Verőcén. Hurst biztonságban érezte magát köztük.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.9/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -4 ( 10 szavazatból)
Verőcén siegheilezett a brit náci, 3.9 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

49 Reader’s Comments

  1. Legközelebb nem lehetne karantént hirdetni a M szigetre, miután összegyűltek, s egy-két hét kényszeroktatást rendezni nekik a kölcsönösség elvéről!?!? :wink:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (29 szavazatból)
  2. Kényszeroktatás ebben az esetben rendőri lovasrohamot, botozást, farkaskutyákkal történő oszlatást, gumilövedékes tömegbe lövetést kell, hogy jelentsen.

    Ezzel a tetves söpredékkel másképpen nem lehet “szót érteni”.

    Milyen kár, hogy ilyesmi nem fog történni…

    Komolyan azon gondolkodék, hogy ha külföldön bejön nekem az élet, még a magyar állampolgárságom is visszaadom… egy olyan országnak én nem akarok az állampolgára lenni, ahol ez megtörténhet, a többi súlyos defektről nem is beszélve.

    Undorító… az meg egyenesen rémisztő, hogy ebből nincs országos botrány, és hogy ennek a szennyrendezvénynek a résztvevőit nem szigeteli el a magyar társadalom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (36 szavazatból)
  3. ami a legdurvább, hogy nálunk ez már nem is akkora hírérték. vannak, rendezvényeket tartanak és ebbe mindenki beletörődött, vagy ami még rosszabb, örül neki. lassan megszokjuk ezeket?

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  4. néhány náci a minuszolással élvez. Sose legyen része nagyobb élvezetben! :lol:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  5. “nálunk ez már nem is akkora hírérték.”
    Miért? Mit vársz a központosított hírleosztástól!
    Igaz, nem nézek TV-t, csak a mo.-i népszavát és a 168 órát olvasom.
    Néha az un. jobbos sajtót is, hogy képbe legyek.
    Na, a Magyar Szigetről nem is hallottam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  6. Höőjjj..de undorijjó…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  7. Nagyon szomorú, hogy hazám a szellemi visszafejlődés útjára lépett, a civil társadalom nem hogy nem képes egységbe tömörülni ez ellen, de el sem éri ingerküszöbét az, ami saját földjén történik. A helyzetet még tovább súlyosbítja, hogy egy hazai parlamenti párt (Jobbik) által szervezett rendezvényről még egy magát jobbközépnek tartó kormánypárt (Fidesz) meg se próbált még a külföldi sajtó előtt elhatárolódni, de akár cinkos némaságot is tanúsíthatott, hiszen az első kormányzása idején még ellenezte a szélsőjobboldalt, most viszont jobban érzi magát, ha erkölcsileg süllyed, minthogy szavazatokat veszítsen el (Pedig a sok-sok kritika, ami az elmúlt hetekben, napokban érte őt, még jó pontot is szerezhetett volna, hogy “tessék, még hogy én fasiszta egypártrendszert építenék”).

    Nem szabad ezt annyival letudni, hogy pusztuljanak a nácik, vagy hogy jobb lesz minél hamarabb elhagyni az országot, hiszen az ötletelős-erőpolitikás Fidesz csak ismét a szakadékhoz tolja azt, hanem ellen-rendezvényt kéne szervezni, ahol ha már a központosítás felé haladó magyar sajtónak és a hazai lakosságnak nem is, de a világnak megtudnánk mutatni, hogy ez az igazi Magyarország, és hogy igenis vegyenek bennünket is észre és hogy civil erőnkből telve szembeszállunk a megosztás, a gyűlölet és a gyilkos indulat ellen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  8. A legszomorúbb az, hogy a tehetséges, okos és ügyes magyar zemberek társadalma nem kéri ki magának a nácik garázdálkodását. Nem hajtja el őket a levesbe. Sőt. Hol az a sok jámbor keresztény, aki felemeli szavát ezekkel szemben? Oszt az orbáni demokrációt oly lelkesen támogató egyházak miért nem tiltakoznak? Ki szervez itt tüntetést a szélsőségek ellen? De még az ellenzéki pártok is hallgatnak. Hol az értelmiség, miért hallgat?

    Nagy nulla ez az egész balkáni tyúkól, amit oly büszkén Hunniának hívunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  9. Nos, Orbán Itt a téma. Verőce megmutatta, hogy, ha a gazdaság szakértelehiányában, nem megy, ehhez Pintér is érthetne. Netán kormány támogatásával az adófizetők pénzéből is kapott támogatást Verőce? Netán még a magyar sajtót is elvezényelték a Pirézekhez erre az időre?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  10. Én meg arra lenék kíváncsi, mennyire tiszta a kedves résztvevők vérvonala?
    Egyáltalán vissza tudnák vezetni a családfájukat dédapáig?
    :lol:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  11. Erről a fesztiválról a magyar sajtó miért nem tudósított? Mit tesz ilyenkor a magyar titkosszolgálat? A neonácik hogy kaphattak rendőri biztosítást? Nem tudom orbán miért nem üdvözölte öket, hiszen eszmetársai?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  12. Brutális ez az egész!Rendőrkordon mögött… Ez tényleg mindent elmond…Pintér mivel volt elfoglalva közben? Vagy munkaköri kötelessége volt mindezt szó nélkül botránymentessé tenni?
    Itt jön ki a magukfajták, meg a magunkfajták jobbikos hitvallása Morvai nagyasszony szerint.Aki figyelemmel kísérte ennek a pártnak a “fejlődését”, meg a baráti körét, annak kétsége sem lehet arról a szégyenről, hogy nálunk ezek parlamenti párttá nőtték ki magukat!
    Szégyellem a felelősök végett is magamat, hogy ez nálunk megtörténhet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  13. Magyarország az neonácik és új nyilasok országa lett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  14. Pintér miniszter úr, csak nem a maga privát cégének emberei biztosították ezeket az állatokat?
    Különben rájuk kellet volna szabadítani a kommandósokat kutyákkal.
    Szégyenletes, hogy egyáltalán utcára engedik az ilyen népséget.
    :evil:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  15. EdCarping
    Várnám már a Nagy Salleros Demokrata fellépését. Esetleg az EchoTV, meg a Lánchíd rádió egyenesben közvetíthetné, ahogy – miként vitéz nagybányai Horthy Miklós őfőméltóságú Kormányzó Úrunk – kiosztja a picsipacsi pofonokat, amit volt kegyes oly szerényen beígérni. De, ha nem tudna leesni néhány saller, egy-két koki is megtenné. Leglább is, szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  16. Azért, ha én lennék,…. Amikor a követségi sajtóreferens reggel elém teszi a kivonatos jelentést, elkérném tőle a Sun riportját is. Aztán a külügyminiszternek
    fogalmazott tiltakozást és mint a békeszerződést aláíró hatalom képviselője, megkérdezném az illetékest, hogy , hogy büdös kurva életbe van ez? De nem én vagyok..
    Azért, ha én otthon látnám randalírozni ezt a szartömeget, csak beraknám azt az acélgolyót a csúzlimba. Na de itt nem látom, itt van rendőrség.
    A képet nézegetve a honvágy,…. Rohamosan csökken.
    Ez is egy vádpont lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  17. Gonoszka
    Nem kell ide hivatkozási alapként a párizsi békeszerződés. Elég lenne az emberi tisztesség is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  18. Breivik nálunk érezte magát jól, mert otthon egyedül volt, nálunk viszont 2/3-a van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  19. Pintér úr, itt merte volna mondani, hogy ” Aki itt kiabálhat, az Én vagyok”! Mint ahogyan Gyöngyöspatán, az őt körülvevő embereknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  20. Ide jutottunk.Amikor pár éve csattogtak a náci bokák a Hősök terén ki szóét ez ellen?Miért nem voltunk kint több millióan ellentüntetésen.Csak nálunk volt ez megengedett.a boldogabb országokban régóta szétverik ezt a mocskos összejövetelt.Ha így haladunk lassan sorfalat állunk majd újra.SZÉGYEN,GYALÁZAT!!Hol vannak azok a szellemileg ép emberek akik nem hibát bűnt követnek el ma,hogy nem szólalnak meg ennyi aljassággal szemben.Mindenki fél retteg???Ez nem igaz .Ha azt kell hinnem ez tetszik sokaknak akkor ez a vég, már nem a kezdete lassan beteljesedik.ÉBRESZTŐ MINDEN DEMOKRATIKUS ÉRZELMŰ MAGYARNAK!Nehogy ne legyen visszaút.Akkor nagyon sokat fogunk fizetni a butaságunkért,a kényelemszeretetünkért és főleg a gyűlöletért amit gyakorolnak sokan.Összefogásra és tiszteletre lenne szükség a szeretetet már leírni sem merem.Úgy érzem magam mint a kígyó aki állandóan csak a saját farkát harapdálja mert nem talál kiutat magának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  21. Pintér Elvtársék nem tilthatják be? Hol vannak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  22. Én sem értem (? … dehogynem!), hogy a jogkikényszerítő hatóságok ilyenkor mégis mi az ördögöt csinálnak?
    Itt tiltott önkényuralmi jelképeket tettek közszemlére, ami – az Isten verné meg! – egyszerűen törvénytelen! Már legalább 5 esztendeje!
    De tud valaki mondani akár egyetlen bírósági eljárást/ítéletet is, amely ilyen ügyben indult?
    Én igen.
    A Munkáspárt 2006 elnöke, Vajnai ellen folyt egy per néhány éve, ami aztán Strassbourgban végződött. A pai ellen az volt a vád, hogy nyílvánosan viselte a zakójára tűzve a vöröscsillagot. El is ítélték a szerencsétlent tiltott önkényuralmi jelkép közszemlére tétele miatt, s csak később, a strassbourgi bíróság mentette fel.
    Ennyi. Semmi több ezen törvény alapján nem történt! Jól meghúzgáltak egy egyébként naív és becsületes szélsőbalost, miközben nácik grasszálhatnak már évek óta fel és alá utcáinkon, tereinken sőt, még a Törvényhozásba is bevehetik magukat, amelynek Üléstermében nyíltan és büntetlenül sérthetett törvényt az egyik díszpéldányuk azzal, hogy betiltott szervezet egyenruhájában pózolt!
    Hát ez ma(?) Magyarország! Verőcére összefújja a szél Európa szemetét és nincs senki, aki seprűt és lapátot fogna!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  23. Amíg a magyar Országházban nyiltan lehet rasszista, antiszemita kijelentéseket tenni, amíg ehhez a kormányzó párt asszisztál, addig semmit nem lehet tenni.:((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  24. Kedves szendam, azért vigyáznak rájuk a rendőrök, nehogy bajuk essen, ha pedig rendőri felügyelet mellett viselik a horogkeresztet, akkor minden rendben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  25. Mint rendszeres résztvevője a Magyar Szigetnek, megérne egy csörtét ez a sok zöldség, amit itt összehordtok. Azzal semmi gondom ha valakinek más a meggyőződése, világlátása, de összehazudozni a netet nem szép dolog.
    Kíváncsian várom átenged-e az admin.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (13 szavazatból)
  26. “Erről a fesztiválról a magyar sajtó miért nem tudósított?”
    Na, a mai Népszavában már megjelent, amit tegnap itt olvastunk.
    Ó csak úgy tényként.
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=457445
    Semmi megjegyzés, hogy miként eshetett meg ez itt nálunk stb.
    Lásd a fenti kommenteket.
    Nekik is fel kellett volna háborodni.
    Az un. ellenzékieknek kiverni a balhét stb.
    A qrv@ életben Brrrr

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  27. A vicc az egészben az, hogy a Tomorrow Belongs to Me (Der Morgige Tag ist Mein) című dalt a John Kander / Fred Ebb (utóbbi zsidó) szerzőpáros írta a nácizmust kifigurázó Cabaret című filmhez. Ezt neonáciként feltartott karral révülten hallgatni és együtt énekelni némileg komikus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  28. Íme: http://www.youtube.com/watch?v=w0E3m47pOE4&feature=related

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  29. Kedves “sasa”!
    Hát vigyázzon ezekre a hóhér, nehogy meglógjanak a teljesen megérdemelt “lógatástól”, de ne a rendőrség, melynek alapvető kötelezettsége lenne az “észlelt” törvény- és jogszabálysértés megakadályozása, nem pedig a megakadályozás megakadályozása!
    Persze mi a lófütyit várjon az adófizető polgár attól a rendőrségtől, amely 2006 őszén becsülettel tette a dolgát, majd ezért a bekudarcolt puccskísérlettől begőzölt “polgári konzervatívok” és náci “jogvédők” aljas kritikáit kapta, majd képsőbb pedig lealázták a hírhedt “semmisségi törvénnyel”!
    Rendőr legyen a talpán, aki ezek után nácikkal szemben fellépni merészel! Azt az egyet (Gergényi) is perbe fogták csak azért, mert esküjéhez híven merészelt parancsot adni, s ezért az Örökös Minielnök (aki ugye soha nem lehet ellenzékben) kénytelen volt halát megvető bátorsággal egy páncélozott BMW-ben menekülni! :evil: !
    Apropo: még ma sem tudni, hogy Orbán miért érezte anno szükségét egy páncélozott kocsinak, s azt kitől is kapta! Ugyan mire számított? netalán ezt a kérdést is feszegetni kellene már legalább 2006 ősze óta! De nem teszi SENKI!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  30. “még ma sem tudni, hogy Orbán miért érezte anno szükségét egy páncélozott kocsinak, ”
    Tudta jól, hogy mi következik, hiszen benne volt a sz….keverésben.
    Undorító az az álságos magatartása, hogy örült neki, ha kereszbe tehetett (Gaskóékkal stb).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  31. Azt hogy a magát magyarnak tartó kitudja honnan és mikor idekeveredett lélek hungaró-nácinak tartja magát , az egy dolog.
    Elvégre Magyarországot nem bombázták a horogkeresztes légikalózok.
    DE EGY BRIT ? ? ?
    Akinek a hazája 70 éve végveszélyben volt a náci Németország által ??
    EZ HAZAÁRULÁS , a saját fajtájának a kiárusítása, népárulás legundorítóbb fajtája ! ! !
    Hogy mer ez az ember végigmenni az Oxford streeten , hogyan tud belenézni honfitársainak a szemébe , mikor nyíltan a halálukat kívánja ???!
    Ennél undorítobb dolgot ritkán hallani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  32. Geyza!
    .
    Azért a náci eszme nem német meg magyar privilégium volt ám a WWII alatt!
    Látod, hogy terjed a világban ma is? :wink:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  33. Minek van itt a Rendőrség,ha egy külföldi nácit sem lépes kirugni?És mi okból hagyja,hogy Európa minden mocska és hulladéka ide jöjjön, és hazám rossz hirét keltse? Mikor lehet megállitani ezeket a náci-nyilas csürhéket?
    Februárban a Budai várat gyalázzák,nyáron az üdülő helyeket…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  34. …”hazám rossz híre”? drága aser. jó híre már régen ninscen és egyre megyünk lefelé a banánköztársaságok szintjére, de még ott sincsen ilyen mocsadék kormány, amelyik a jobboldalnak mindent megenged, és annak örül, h. a sok “józan paraszt” dühöng.
    nekem már régen nem a hazám ez az ország. eljátszotta a haza szó tisztes jelentését. itt élek, mert a gólya -sajnos – ide pottyantott. dolgoztam, tehát itt kapom a megérdemelt nyugdíjamat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  35. A szomszédom látta a TV-ben.
    Azzal érveltek, hogy magánterületen volt a rendezvény.
    Álságos indok!
    Ábránd:
    Be kellett volna menni az ellentüntetőknek, és szétverni őket. Magánterület, beszólhatot volna a rendvédelem?
    Védték őket.
    B… +

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  36. Most mondta az ATV híradó, hogy a brit nácit kirúgta a pártja.
    A szerencsétlen azzal védekezett, hogy nem csinált mást, mint a többi résztvevő!
    :roll: :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  37. charlie, drága barátom, a hülyeséget minden további nélkül átengedi az admin. Tudod, hogy egy klasszikust idézzek: hülyének lenni mindenkinek ál(L)ampolgári joga. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  38. Kecskeméten a piac csarnokban a könyvárus nyíltan árulja (állítva a pulton) a
    M K-t! Megkérdeztem a polgit, mit szól hozzá?, Azt írta nem ért vele egyet, de nem tehet semmit!!! Nem a fenét azonnal bevonni az engedélyét és jól megbüntetni!!
    A rend őrei is nyugodtan közbe léphettek volna!! Jó kifogás, a magánterület!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  39. A cikkben hamisan jelent meg a rendőrkordon, ilyen sosem volt. Idén egy kb. tíz személyes rendőr mikrobusz parkolt a faluból kivezető úton, dolog nélkül. A Magyar Szigetre jellemző a magas fokú biztonság, a családias hangulat, kizárt bármilyen összezördülés, lopás vagy verekedés. Ha valaki előítéletek nélkül érkezik, biztosan jól érzi majd magát, hisz egy magunkfajta közösségi érzés rögtön áthatja, látja a tisztaságot, érzi a fegyelmezett, rend iránt elkötelezett szervezőket. Mindennap előadások sora több száz résztvevős telt házzal. Kérdezhetsz, válaszolnak. Együtt sörözhetsz a képviselőiddel, láthatod Wittner Máriát a színpadon a Kárpátiával énekelni, rophatod a csárdást a táncházban.
    Nem itt akar meggazdagodni a büfés a magas áraival, több helyen becsületkassza működik. Egyetemista lányok vigyáznak néha harminc kisgyerekre, amíg a szülők bográcsoznak Érpatak polgármesterével.
    És itt, a kommentelők legnagyobb keserűségére, van miért lelkesedni, van kivel összetartani, van kikért jövőre újra idelátogatni. A baloldal elvesztett minden vonzó ideológiai hátteret, inkább az okot érdemes keresni, miért hagyta, hogy egy ilyen amatőr, “bőgatyás” közösség már húsz százalékon áll a saját(!) erejéből. És a gyengeségetek legárulkodóbb jele, hogy már képek, vonalak, pólók, könyvek, énekek, ruházat, zászlók, mozdulatok, szavak betiltásán kell gondolkoznotok, persze hiába. És ha erre az oldalra látogatok, sokszor érzem még a szellemi fölényeteket, de lassan erodálódik. Ha abban is jobbak leszünk, talán rákényszerültök az igazi problémákkal való szembenézésre.
    (adminnak köszönöm a beengedést)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  40. Na idefigyel “charlie”!
    Én nem tudhatom, hogy mióta szennyezed magad a Náci Szigeten, de ha tagadni merészeled azt, amit a “The Sun” riporterei ott kamerára vettek, bemutattak, akkor vagy “elszgetelted” magad ott (fül és szem befogva), vagy egyszerűen csak HAZUDSZ!
    “Békés” és “családias” hangulat? Igen?
    Tavaly a Zagyva nevezetű jobbikos ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐ! zavart be egy újságírót valami fészerbe és ott több eseteben is kényszer hatása alatt megteendő anális szexszel fenyegette meg!
    Persze tudom!
    Ez is csak hazugság és kitaláció.
    Ahogy a “The Sun” videoriportja is!
    Ugye?
    Mi a francnak magyarázol olyasmit, ami dokumentáltan az ellenkezője?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  41. Csak megjegyzem….nagy észre és kreativitásra vall, hogy ezt az izét is SZIGETnek bírták elnevezni. Még ha oda biggyesztték azt, hogy magyar :D
    Egyébként van egy érzésem, hogy ez az egész cirkusz csak arra, jó, hogy beszéljenek róluk. Mind1. hogy milyen előjellel. Így szivárognak be a köztudatba. :evil:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  42. ..jah! és ha már MAGYAR sziget….miabánatotkeresittegybrit? Hol marad a kizárólagos MAGYARság? stb…:D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  43. szendam-nak

    Nyolv éve.
    Semmi tagadni való nincs benne, személyesen tapasztalom minden évben a családommal együtt.
    A Zagyva-féle polémia csak folyamatában érthető, a Hitesek provokálni jöttek, bakancsot, kopasz fejet, “nyilas zászlót” fényképezni. Képzeld, ha a Vidám Vasárnapon nemzeti újságírók keresik a kifigurázni valót, szerintem nem korrekt eljárás. Tehát minden igaz, a nemzeti oldal sosem tagadta a meglévő konfliktusait a liberális sajtóval.
    Amit magyarázok, az az ideológiai vákum, amelyet a baloldali értelmiség képtelen vonzóan kitölteni, pedig van “pénz, fegyver, paripa”.

    vicának

    A brit nemzeti fiatalok – a lengyel, horvát, olasz, holland stb. mellett – minden évben megtisztelik a rendezvényeinket, a közös gondolkodás csak megerősít minket a problémák közös gyökerében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  44. “Ha valaki előítéletek nélkül érkezik, biztosan jól érzi majd magát, hisz egy magunkfajta közösségi érzés rögtön áthatja, látja a tisztaságot, érzi a fegyelmezett, rend iránt elkötelezett szervezőket.”
    Ez egy nagy zagyvaság! Előítéletek torz halmazára épül az egész ideológiátok. Önjelölt felsőbbrendűségetekkel próbáljátok az uralkodni vágyásotok jogosságát igazolni. A magatok fajta kifejezéssel határozzátok meg mindenki más kirekesztését mindenből. Ti ettől jól érzitek magatokat és nem fogjátok fel ennek egoista, embertelen voltát. De hogy sírtatok, amikor a szlovákok Dunaszerdahelyen elkenték a szátokat! Ugyaúgy megaláztak titeket, ahogy ti teszitek ezt meg honfitársaitokkal ti igen mély magyarok. Szarháziak!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  45. “Nemzeti fiatalok” teneked a.. d, az, te csárli…

    Egy halom, nagy bendőjű, betépett hitlerista, akik lengetik a karjukat, ahogy kell, alkeszek, nőhiányosak, aberráltak, stb.

    Nyilaskeresztek, haláltáboros fotók, mint a nagy menőség jelképei, szálasi művek, különféle náci kiadványok, r. garaudy összes művei, stb… zsidózás, fehér hatlom ezerrel…

    Na,ez a “magyar szigetnek” nevezett fortyogó szargödör.

    Az, hogy van bográcsozás, meg lányok vigyáznak a gyerekekre, na, hát ilyen is van, de nem ez jellemzi az egészet.

    Nem sül le a bőr a mocskos pofádról, te…

    Nem hát, a ti fajtátok nem ismer gátlást. Olyanok vagytok, mint iszlámnáci lelki társaitok: a legelvadultabb hazudozást, fantáziálást is képesek vagytok valóságként megélni.

    Szemét banda…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  46. Egerben én is láttam ilyen bográcsozó, nemzeti érzelmű akármiket… nyilaskeresztek, hitleres pólók, nagyon szigorú nézés, különféle újnyilas szennylapok,alkoholos poharak, üvegek mindnél, stb.

    Valóban, felemelő, családias volt a légkör… éppen skinhead fellépésre készültek.

    Nagyszerű volt a látvány, remek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  47. “kb. tíz személyes rendőr mikrobusz parkolt a faluból kivezető úton, dolog nélkül. ”
    A dolguk, a ti bekisérésetek lett volna!!!
    “van miért lelkesedni,”
    Fejtsd ki bővebben, miért lelkesedsz?
    “megerősít minket a problémák közös gyökerében.”
    És pedig?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  48. Dobogókőn harcászati gyakorlat.
    Feküdj, rejtőzködj stb.
    Szétröhögtem magam, mikor egy nagy test egy kis kő mögött rejtőzködött.
    Nem normálisak, meg akik biztatják őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  49. Igen, nagyon komolyak ezek a “harcászati gyakorlatok” újnyilaséknál…

    Egy halom aberrált hülye, akik nagyon szeretnének veszedelmes katonának látszani, de feltehetően ki lettek szórva a katonai alkalmasságin, mert vagy idióták, vagy 50 méter után összeesnek, vagy mindkettő.

    Van persze köztük erős is, de nem ez a jellemző, hanem az a tipikus félmajom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Bomlásnak indult a neonyilas garnitúra 2012. április 26. csütörtök | AN

Az LMP-t nem zavarják a nácik 2012. február 23. csütörtök

Terrorizmus a “béke félszigetén” 2011. szeptember 11. vasárnap | AN

Az MSZP és az LMP nem alternatívája a Fidesznek 2011. augusztus 8. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos