Ronai and Ronai
AMERIKAI

Clinton érdeklődik a magyar devizahitelesek iránt 2013. november 19. kedd 16:49 | AN Forrás: Ronai and Ronai LLP

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Clinton érdeklődik a magyar devizahitelesek iránt

New York – Bill Clinton volt amerikai elnök érdeklődését fejezte ki a magyar devizahitelesek problémái iránt egy vacsorán, amelyen Holly Ostrov Ronai és Peter Ronai ügyvédek társaságában vett részt. Clinton szerint a magyar devizahitelesek problémái nagyban hasonlítanak az amerikai ingatlanhitelesek problémájához, akik házainak értéke nem fedezte a megvásárlásra kapott hiteleket.

Az ex-elnök a minap találkozott a Costa Concordia magyar károsultjait képviselő ügyvédekkel, Holly Ostrov Ronaival és férjével, a magyar származású Rónai Péterrel, aki a közös vacsora során felhozta a magyar devizahitelesek ügyét. Clinton megértően hallgatta, hány családnak okozott problémát a devizában felvett hitel, amelynek kockázataival nem voltak tisztában a magyar ügyfelek, és a pillanatnyi haszon reményében végül óriási adósságba verték magukat.

- Először egy Bécsbe tartó repülőn találkoztunk a volt elnökkel – mondta Holly Ostrov Ronai.

- Clinton már akkor mesélt arról, hogy hallott a kacsahajó baleset magyar áldozatairól – veszi át a szót Peter Ronai. – Megbeszéltünk egy személyes vacsorát, amire most került sor. Bár számtalan témát érintettünk, a legfontosabbnak mégis a több tízezer magyart érintő devizahitel krízist tartotta. Mivel az ex-elnök tudta, hogy magyar származású vagyok, alaposan kikérdezett a témáról – mondta Rónai Péter, aki több száz levelet kap ebben a témában olyan emberektől, akiket otthonuk elvesztése fenyeget, mert képtelen fizetni a szüntelen emelkedő hiteleket. Nem is kérdés, hogy a bankok Magyarországon tisztességtelenül jártak el. Egyrészt nem tájékoztatták körültekintően az ügyfeleiket, másrészt egyoldalú üzleteket kötöttek az emberekkel. A pénzintézetek saját ügyvédi csapatokkal voltak felszerelve, az átlagember mögött viszont senki nem volt, aki megvédte volna őket – magyarázta Rónai.

Bill Clinton ismeri az ilyen hitelek okozta károkat, hisz az Egyesült Államokban is mérhetetlen rombolást végzett a pénzügyi válság és annak következményei. Amerikában mesterségesen felnyomták az ingatlanárakat, hogy minél nagyobb hitelek felvételére legyen szükség, és végül a felvett hitelek mögött nem volt fedezet. A magyar devizahitelezés különbözik ettől, de itt is a bankokat biztosították túl, a hitelfelvevők pedig olyan bizonytalan árfolyamú valutával rendelkeztek a törlesztésre, mint a forint. A végeredmény pedig hasonló lett, mint Amerikában.

- Ennek az esetnek is el kell jutnia az Egyesült Államok elnökéig, Obama-ig – mondta Clinton. – A tanulságokat le kell vonni belőle, hogy ugyanez vagy hasonló eseteket különböző ügyletek során ne ismétlődhessenek meg, mert válságba sodorják az egyéneket és a világ gazdaságát is. Részemről mindent megteszek, hogy ez meg is történjen, valamint a nemzetközi fórumokon támogatni fogom, hogy az ügy mihamarabb rendeződjön, és a hatásai elmúljanak – tett ígéretet a magyar ügyvédnek Clinton.

A Ronai and Ronai Ügyvédi Iroda számos magyart képviselt már Amerikában. Többszáz milliós pert nyert a kacsahajó áldozatainak családjai részére, valamint a Costa Concordia tragédiája után is. Képviselte azt a fiatalembert is, akit egy üveg Coccolino öblítő miatt kapott el az FBI, mivel azt hitték, drogot csempész. (x)

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +22 ( 24 szavazatból)
Clinton érdeklődik a magyar devizahitelesek iránt, 5.0 out of 5 based on 17 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. Hiába érdeklődik.
    Az embereknek kellett volna gondolkodni. Ha mást nem is mondtak nekik, csak a deviza árfolyam változást, már annak elégnek kellett volna lenni, abban a helyzetben, amikor felvették a kölcsönt,hogy beinduljon egy védekező reflex..
    Már akkor is bizonytalanok voltak a munkahelyek. Senkinek nem volt arra biztosítása, hogy a hitel végtörlesztéséig lesz munkahelye.
    Arra sem volt sok esély az akkori viszonyokra visszagondolva, hogy a deviza árfolyam olyan alacsony marad, mint abban az időben.
    Tudom, mert akkorában (2004-ben) vettünk fel mi is hitelt, de Ft-ban házvásárlásra.Nagyon meggondolva azt, hogy mennyiért tudjuk eladni amit akkor laktunk házat, mennyi kp-ünk van, és mennyi az a szükséges összeg, amit tudunk (esetleg) munkanélkülivé válva is fizetni részletekben.
    Nekünk is devizát kínáltak. A fenti indokok végett nem használtuk ki az alacsony kamattal adott devizahitelt, és a magasabb kamatozású, de biztos Ft alapú hitelt választottuk.
    Mindenki kinevetett bennünket, mondván, élhetetlenek vagyunk.
    Így visszatekintve már nem is bosszant. Ettől eltekintve sajnálom a deviza hiteleseket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -36 (68 szavazatból)
  2. Clinton bacsi inkabb a sajat haza korul nezzen korul.Esetleg kerdo jelezze meg a felesege volt botranyos kulpolitikai intezkedeseit.Talan nezzen utana mi ujsag a futrinka utcaban azaz a nevetseges Obamacare-t biralja jobban.
    Mikor mindezt megoldotta akkor kezdjen szivatni mas orszagot…………………ezzel persze nem lehet lekicsinyiteni a sajat orszagunk 23 eves sikertelensegeit es alavalo disznosagait.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -17 (25 szavazatból)
  3. Falus Zsolt Ferenc

    Azon túl, hogy a forint manipuláció célpontjává vált, azon túl, hogy a konstrukció kockázatainak ismertetése mellett a kockázatok kezelése elmaradt, azon túl, hogy az intervenciós sávot 2008-ban eltörölték, azon túl, hogy az EU források csalárd módon kerültek felhasználásra, azon túl, hogy a hitelek kamatai, díjai és költségei uzsorás módon túlárazottak, azon túl, hogy a devizahitel egy olyan pénzügyi termék mely pénzügyi eszköz révén befektetési szolgáltatás nyújtására vonatkozó törvényi előírások betartása mellett lehetett volna értékesíthető, azon túl, hogy rendszerkockázatot jelentő ügyfélcsoport kialakulásáért nem a hitelfelvevő a felelős… ezeken túl bennünket is felelősség terhel, leginkább azért ha ezt a világméretű csalást büntetlenül hagyjuk !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (36 szavazatból)
  4. Jó, hogy Clinton bácsi nem erkölcsi kérdésekről tart előadásokat! Emlékszünk még Mónikára! Én nem akarom védeni a bankárokat mert vannak köztük tisztességtelen gazemberek is. Azonban mindenért a bankokra hárítani a felelősséget, az túlzás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -19 (27 szavazatból)
  5. ” pillanatnyi haszon reményében” ez a kulcsa az egesznek.
    Egy kereszteny orszag ismerhetne a bibliat, ha tenyleg kereszteny lenne.

    Exo_22:25 Ha pénzt adsz kölcsön az én népemnek, a szegénynek a ki veled van; ne légy hozzá olyan, mint a hitelezõ; ne vessetek reá uzsorát.

    Psa_37:21 Kölcsön kér a gonosz és meg nem fizet, de az igaz irgalmas és adakozó.
    És amit sohasem szabad elfelejteni :
    Pro_22:7 A gazdag a szegényeken uralkodik, és szolgája a kölcsönvevõ a kölcsönadónak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  6. @bumburi…ti nem azért vettétek fel a forint hitelt, mert előrelátók voltatok, hanem azért mert a forint hitelek akkor államilag támogatott hitelek voltak, amihez max. 3-4 %-os kamattal jutottál hozzá, mert 14%-ig az állam fizeti a kamatot! Nos nem mindenki vehette fel ezt a kivételesen jó finanszírozású hitelt. Jókor voltál jó helyen! Ugyanis ha te most az eredeti 14%-os kamaton fizetnéd, már gatya sem volna rajtad, azonkívül az ex PSZÁF honlapján ott volt a kimutatás, hogy állami támogatás nélkül 0 fő vette fel ez a hitelt! Na ennyit az okosságodról!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  7. Mondjuk marcsak kivancsisagbol a rendkivul eszes minuszolonak.Mire minuszolsz ?Nem tetszik az igazsag?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -12 (16 szavazatból)
  8. “Ennek az esetnek is el kell jutnia az Egyesült Államok elnökéig, Obama-ig – mondta Clinton. ” Ki tartja vissza, hogy fogja a telefont és felhívja Obama elnököt? Azonban kíváncsi lennék, hogy Clinton mennyire tájékozott a magyar fasiszta, náci rendszer tekintetében?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (14 szavazatból)
  9. Clinton bátyánk talán utoljára Horn Gyula és Göncz Árpád vendégeként jár Magyarországon, Taszáron!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  10. 1996-ban járt Taszáron elnökként, és 2007.-ben volt egy magánlátogatása Magyarországon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. Clinton Papa esze megallt Moncsi babanal.Tobb nem tellik Tole.Talan annyi,hogy jol kihazasitotta a lanyat.Politikuskent es emberkent egy nulla.Ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (8 szavazatból)
  12. Az úgynevezett devizahitelek egy jogilag teljesen szabályozatlan ( ad hoc kormányrendelet tette jogilag lehetővé ) balkáni típusú jogi-gazdasági szürke zóna. Jogilag egy hitelfelvételnél egyértelműen rögzítve kell, hogy legyen mennyi a felet tőkeösszeg és fizetendő kamat ( “THM” ) összege. Az egyoldalú szerződésmódosítás kategóriája meg szimpla önkény, nem pedig jog. Azzal pedig a bajnai apologéták ne hülyítsenek már itt, hogy például a deviza árfolyamváltozás magyarázza ha mondjuk valaki nagyobb összegű THM-et fizet vissza a tőkén felül, mint a felvett tőkeösszeg ( ! ) … Amúgy USA-ban, eurózónában is például CHF-ben, japán yenben “hiteleznek”…? Ez az egész kb. a külföldi turistákat lehúzó maffiózó pesti vendéglők színvonala amit a magyar bankszektor és férges apologétái képviselnek. Az ilyenek miatt tart itt ( a dzsungelben ) ez az ország ahol. A legaljább a “devizahitelezés” minden kritizálását kapásból fasiszta, szélsőjobbosnak minősíteni. Ahol ezt a vadkapitalista, balkáni, ázsiai maffiózó szart védelmezők számítanak baloldalinak, ott nem kell csodálkozni ha újhorthysta, újnyilas bűnözők kerülnek hatalomra. Magyarország egy velejéig reakciós, primitív kispolgári (szélső)jobboldali ország ( inkább trágyadomb ) és – főleg vezető, “értelmiségi” rétege – minden megvetést és undort megérdemel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  13. Mindenesetre Ronaitol egy konkrét lépés volt, ezt mindenképpen pozitívnak tartom, most nem is mondanék véleményt felette inkább várok, hegy lesz e valami eredménye és, hogy Ronai képes lesz e folytatni és, hogy a mostani beszélgetés elindít e bármilyen kedvező folyamatot.
    .
    Remélhetőleg a negatív és veszélyes magyarországi események beleértve Orbán egyszemélyi irányítását figyelmet fognak kiváltani. Mindenesetre ez igen kedvező lépés volt Ronai részéről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  14. Csacsicska Tamás

    Eagle:
    .
    Ez egy hirdetés, semmi más. Láttam más amerikai-magyar ügyvédeket is aktuális főemberekkel együtt egy fényképen. Utána kiakasztják az irodájuk falára és az ügyfél azt hiszi, az Istenekkel találkozott. Akiknek forró drótjuk van az amerikai elnökökhöz. Holott ezek a fényképek egyszerűen pénzbe kerülnek – a volt elnökök köztudottan pénzért fotóztatják magukat általuk ismeretlen emberekkel.
    .
    Én is találkoztam Reagan elnökkel egy Century City-ben álló irodaház liftjében (persze jóval az elnöki terminusa után). Köpni-nyelni nem tudtam, amikor kinyílt a lift ajtaja és két testőr kíséretében a volt amerikai elnököt láttam magam előtt. Nagyon magas pali volt! Eléggé csodálkozó pofát vághattam, mert mind a hárman mosolyogtak. Hozzá lehettek szokva hasonló szituációkhoz. Utána egészen a földszintig együtt utaztunk!!! 16 egész emeleten át !!! Nagyjából 25 másodpercig. Láttam a füleseket a testőrök fülében – ez a kilencvenes évek elején történt, amikor ez még ritkaság volt – voltaképpen elhinni sem akartam, hogy egy liftben utazom Reagennel. A testőrök fülesei győztek meg arról, hogy a dolog nem tévedés. Ja, és amikor kiszálltak, akkor kedvesen elköszöntek. Mind a hárman. Nem ám átnézés, meg hasonlók.
    .
    Ez itt a Rónaiék reklámja – köszönjük meg nekik, hogy segítik az Amerikai Magyar Népszavát és a bajba jutott magyarokat – és ne feledjük, hogy ha mi is bajba kerülnénk, akkor hozzájuk is lehet fordulni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  15. Csacsicska Tamás

    Eagle:
    .
    Ez egy hirdetés, semmi más. Láttam más amerikai-magyar ügyvédeket is aktuális főemberekkel együtt egy fényképen. Utána kiakasztják az irodájuk falára és a naiv ügyfél azt hiszi, az Istenekkel találkozott. Akiknek forró drótjuk van az amerikai elnökökhöz. Holott ezek a fényképek egyszerűen pénzbe kerülnek: a volt elnökök köztudottan pénzért fotóztatják magukat általuk ismeretlen emberekkel.
    .
    Én is találkoztam Reagan elnökkel egy Century City-ben álló toronyház liftjében (persze jóval az elnöki terminusa után). Köpni-nyelni nem tudtam, amikor kinyílt a lift ajtaja és két testőr kíséretében a volt amerikai elnököt láttam magam előtt. Eléggé csodálkozó pofát vághattam, mert mind a hárman elmosolyodtak. Hozzá lehettek szokva hasonló szituációkhoz. Utána egészen a földszintig együtt utazunk !!! 16 egész emeleten át !!! Nagyjából 25 másodpercig. Láttam a füleseket a testőrök fülében – ez még a kilencvenes évek elején volt – voltaképpen elhinni sem akartam, hogy egy liftben utazom Reagennel. A testőrök fülesei győztek meg arról, hogy a dolog valós.
    .
    Ez a Rónaiék reklámja – köszönjük meg nekik, hogy segítik az Amerikai Magyar Népszavát és ne feledjük, hogy ha bajba kerülünk, akkor hozzájuk is lehet fordulni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  16. A devizahiteleknél probléma lett a munkahelyek elvesztése, az árak emelkedése és a forint többszöri bedöntése!
    Amikor elkezdődött ez a hitelezési forma, akkor egy albérlet ára annyi volt, mint egy 56 nm-s lakás megvásárlásának törlesztőrészlete.
    -
    A bankokat, az államot is terheli felelősség – ilyen arányban kellene megosztani a terheket is!
    Nem úgy, mint tették, hogy akiknek volt pénzük, egy összegben, 180 forintos árfolyamon kifizethették a sokmilliós tartozásukat – ez gazemberség volt és teljesen hülyére vették azokat a devizahiteleseket, akik valóban rászorultak a segítségre – de ez is olyan segítség volt, mint a rezsicsökkentés, gazdagék olcsóbban fűthetik a medencéjüket és a garázsukat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  17. lotusz
    Rossz az információd, vagy direkt ferdíted!
    Támogatott Ft hitel volt, amiből a ránk eső rész 8,86% volt kamatként!!! Az OTP-nél!!!
    És ez is messze felette van az akkori deviza kamatoknak!!!
    Kéred esetleg a szerződést is hozzá?

    Mi az hogy nem mindenki vehette fel??? Aki megfelelt a feltételeknek, az felvehette! Egyébként meg sosem voltam jó helyen! Mindig mindennek megfizettük az árát becsülettel!
    Megnyugtatlak, ha most 14%-ot kéne fizetnünk, még az is vastagon alatta maradt volna annak, amit a devizásokon követelnek.
    Ráadásul jövőre le is jár, és nem lesz hitelünk.
    .
    Egyébként nagyon nem értem amit írsz, eleve feltételezted hogy hazudok!Sosem tettem! Igaz hogy rengeteg bajom származott belőle,de megérte.
    Az aljas kis gyanúsítgatásodat meg betudom a magyar mentalitásnak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  18. Csacsicska Tamás
    2013. november 20. szerda
    06:29

    Hirdetés de valamit valamiért, azért Ronai is elindíthat folyamatokat. Nem rossz ez senkinek, így jó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. http://www.hir24.hu/belfold/2013/11/19/kamulevel-ment-orbannak/
    -
    Érdekesek a cikkhez hsz-t írók – tényleg baj van nálunk az értelmezéssel, aki írni tud és olvasni is, még nem biztos, hogy értelmezni is tudja az olvasottakat!
    Kezdem megérteni, hogy a 3xbóvlis vekkeres miért a 8-10 évesek szintjén beszél az övéihez….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. Legkozelebb irjatok oda, hogy ez ott a reklam helye….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  21. bumburi!
    2 lényeges különbség van a dh és a ft hiteles között.
    Az egyik az, hogy a dh igenis számolt, a másik pedig az, hogy eleve nem kaphatott ft hitelt, a jövedelme alapján. Ebből adódik, hogy túl sok örömöd nem lehet a forinthitelben, mert látatlanban is azt gondolom, hogy több mint a dupláját fizeted vissza a kölcsönödnek, ami az én olvasatomban egyértelműen uzsorakamat, azaz ÉBRESZTŐ FORINTHITELES ! A legtöbb forinthitel is semmis, kezdj el számolni !
    A bizonytalan munkahelyek állnak a forinthiteleseknek is. Senki nem gondolt arra sem, hogy az árfolyam kedvezőbb lesz, sőt valamennyien számoltunk az emelkedéssel is…

    2004-ben talán még elfogadhatóak voltak a feltételek, nade 2007-től már elszabadult a pokol…

    Nem a sajnálatodra van szükség, hanem a gondolkodásra, a bűncselekmény megértésére, merthogy az történt és mindezt törvényesítve tették, a számviteli szabályok áthágásával, az adó elkerülésével és sorolhatnám, azaz nem CSAK az embereket csapták be, de a hivatalokat is, avagy ha nem becsapták, akkor összejátszottak a lakosság ellehetetlenülésére…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. bumburi !

    2007-ben már nem volt támogatott forinthitel ! És amúgy mind1 azt hiszed nem csaptak be, de igen, becsaptak és még észre sem vetted…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. fringe !

    Nem az számít ebben a témában, hogy Clinton milyen jellem, mekkora tudás van mögötte, hanem az, hogy a hír igenis mindenhova jusson el ! A probléma megoldását persze ne onnan várjuk… Szomorú, hogy bankárjaink nem bírtak elegánsan kivonulni ebből a katyvaszból, mert még most sem hiszik el, hogy az emberek megértették hogy mit tettek és minden erejükkel tesznek is ellene ! Bármilyen megoldás érdekel egyébként és ha Clinton is hozzátesz egy kicsit azt sem bánom…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Csipesz
    Voltál olyan jó, hogy felhomályosítottál,amit köszönök. Én nem beszéltem 2007-ről.
    Ha hitelről beszélünk, akkor természetes velejárója, hogy kamatról is kell beszéljünk.
    A mi akkori számításaink szerint még a 8,86%-os kamattal is megérte felvennünk a dh -el ellentétben.Csak a legszükségesebb összeget vettük fel, és ennek a törlesztő részlete évről évre csökkent. 27800-al kezdtük, és most 20500-nál tartunk,de ennek is vége lesz 10 hónap múlva.
    .
    Leírásod alapján azt kell hinnem hogy nagyon nagyon buta vagyok, készséggel el is hinném, de a kondíciókat leírtam, és követheted a butaságom történetét.
    Mindenesetre,én azt kaptam amit kértem, és kiszámítottam előre, a dh-ekhez meg nincs közöm.
    A véleményem írtam meg,a saját példámmal, és amint látom igencsak kivertem a biztosítékot, ami sok minuszt eredményezett.
    MAGYAR MENTALITÁSNAK tudom be, mint ahogy az is.
    .
    Azt azért még hozzáteszem, (és itt jogos a tisztelet a kivételnek kitétel),hogy nem tudom sajnálni azokat,akik jobb kocsira, extrább gépekre, vagy többedik ingatlanra vették fel az akkor alacsony kamatúnak tartott devizahitelt.
    .
    A jóindulatodat, és véleményed köszönöm, ezzel is okosabb lettem.
    További szép napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  25. @konyhabkues: ott van.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. Csipesz!
    Gondolom szamit,milyen ember az illeto.Clintonnak egyszeruen nincs hitele .Emlekezzel vissza gyumolcsozo bel es kul.pilitikajara.
    Az a szomoru,hogy magyarorszag esznelkul atvett minden sz@rt a nyugattol es gondolkodas nelkul belevagtak egy olyan penzugyi tranzakcioba,hogy csodalom az allam nem ment csodbe..De miert is erdekelne Clintont?Esetleg media szenzaciobol mert masra nem fuitja neki………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  27. bumbury ! 2004 és 2007 között eltelt 3 év. Ezért írtam a 2007-t. Nem fogom ecsetelni a körülményeket, hogy ki milyen módon esett csapdába 2007-ben, mert nem gondolom, hogy ez érdekel téged, mert ha igen akkor másképp fogalmaztál volna. Egyet viszont leszögezhetünk: a dh zöme már a felvett kölcsönt visszafizette. Bocs hogy a háromszorosát nem akarják visszafizetni. Senki sajnálata nem kell, a törvények betartatását követelem. Megvannak a megfelelő törvényeink csak be kell tartatni őket. Az árfolyamgát csapda ! Szeretném tudni, kinek az érdeke hogy mégis ez folyik még a csapból is, de valamennyi fősodratú médiában is. Lehet hogy bankár vagy, vagy egyszerűen csak nem érdekel az igazság. Azért az mégsem lehet véletlen, hogy a GVH kemény bírságokat szabott ki a bankokra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. bumburi ! magyar mentalitás az is, hogy tájékozódás nélkül leírtad amit leírtál, és bár azt hiszed nincs közöd a devizahitelekhez én azt gondolom hogy van. Ha nem közvetlenül, akkor közvetve mindenkit érint. Érinti a kereskedelmet, érinti a szolgáltatókat és mindenkit. Ha nincs pénz nincs forgalom sehol, sem a szolgáltatónál, sem a kereskedelemben. Nem értem miért gondoljuk azt, hogy a becsapott embernek nem lehet igaza. Talán azért mert nincs pénze. Fura egy szemlélet. Ha végig megyek az utcákon el tudom mondani melyik bolt hányszor váltott profilt, vagy gazdát és ez sem normális dolog. Nem normális az ahogyan a problémát nem akarják látni egyesek – mint pl Te -. Ítélkezel a dh-ről miközben nem tudod mindenkinek a körülményeit. Senki nem szorul a sajnálatodra – kivéve azt a pár ezer halottat, akik emiatt öngyilkosok lettek – és talán nem “csak” emiatt, hanem a körülöttük lévő emberek miatt, akik közömbösen végigszemlélik azt ami történik. Én sem fogok ezek után senkit sajnálni aki munka nélkül kerül és emiatt ellehetetlenül. Nem, ez nem igaz… De mégis elszomorít ennyi év után, hogy újra- meg újra ilyen megnyilvánulásokba botlok mint a Tied…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. fringe ! Minden politikus olyan, amilyen. Miért is lenne ő különb. Azonban ha tőle jön a morzsa, akkor tőle jön. Nem lehet tudni a politikai széljárás mi hoz. Mint tudjuk semmi sem szentírás amit mondanak, a tetteikről pedig jobb ha nem beszélünk. Nincsenek illúzióim egy politikust illetően sem… Azonban a hazaiaknál talán még ő is jobb …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. fringe
    2013. november 20. szerda
    22:15

    Jobb helyeken nem csak azt nézik ki mondja, hanem azt is, hogy mit mond és leellenőrzik ha érdeklődésre tart számot. Azonfelül meghallgatják az ellenségeiket is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. Csipesz
    Jaj de borzasztó, lebuktam!
    Itt ülök a millióim tetején, teljesen részvétlenül,és ekézem a dh-sokat.
    .Ahogy Móricka azt elképzeli…
    Jobb ha tudod, ezt a részvétlenséget az életem során fejlesztettem ki magamban, az ügyeskedők ellen. Nyugodtan köss bele ebbe is!
    Én egy részvétlen lelketlen dög vagyok…. szerinted.
    És bankár…
    Tudjad, kisnyugdíjas vagyok, és soha nem voltam az élet boldogabbik felén,mindig meg kellett harcolnom mindenért, még az igazamért is.
    Ja, és emellett javíthatatlan emberbarát is vagyok,ha elesettekről van szó.
    Te meg higgy amit akarsz, a kutyát nem érdekli!
    Szép napot Neked, írhatod a következő dörgedelmedet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Szexbotrány a Costa Concordián 2013. október 31. csütörtök | AN

Rónaiék perelik a Paramountot 2013. október 18. péntek | AN

Kincseket keresnek a felállított Costa Concordián 2013. szeptember 21. szombat | AB

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos