Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szexbotrány a Costa Concordián 2013. október 31. csütörtök 1:54 | AN

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szexbotrány a Costa Concordián

Róma – A olasz partoknál szikláknak ütközött Costa Concordia büntetőperének újabb drámai fordulata, hogy kiderült: az ütközéskor a parancsnoki hídon volt Dominica Cemortan, 26 éves moldovai táncosnő is, aki Schettino kapitány szeretője volt. Az még nem teljesen világos, mi történt a hídon, ahol mások is voltak és mulatoztak, mert a főszakács születésnapját ünnepelték, akinek a kedvéért a hajót olyan közel vezették az olasz sziget partjaihoz, hogy zátonyra futott, és a sziklák felhasították az oldalát. A balesetnek 32 halálos áldozata volt, köztük a magyar prímás, Fehér Sándor, akinek ügyvédei, Holly Ostrov Ronai és Peter Ronai peren kívül megegyezett a családnak fizetendő kárpótlás összegéről.

A Costa Concordia balesetének körülményeit vizsgáló büntető eljárás tegnapi tárgyalásán meghallgatták a hajó 26 éves moldáv táncosnőjét is, aki először tagadta, majd a bíró hamis tanúzással kapcsolatos figyelmeztetése után beismerte, hogy Schettino kapitány szeretője volt, és ő is a parancsnoki hídon tartózkodott az ütközés idején. A részletek nem ismertek, de a társaság mámoros hangulatban volt, italokkal és nőkkel ünnepelte a főszakács születésnapját. A kapitány nős, a táncosnőnek is van egy gyermeke.

A tárgyaláson kiderült, hogy a táncosnő jegy nélkül utazott a hajón, mert a kapitány szeretőjeként nem kellett jegyet vásárolnia. A három hetes úton táncosnőként dolgozott, amely megfogalmazás több mindent jelenthet, akár szexuális szolgáltatást is. Erre nem derült fény, arra viszont igaz, hogy a fiatal táncosnő a kapitány szeretője volt, és ezen az estén is intim visoznyban voltak.

A hajó 4200 utasából 32 utas meghalt, mert a mentés fejetlen volt, a részeg kapitány az elsők között hagyta el a süllyedő hajót. Egyesek szerint többen eltűntek, és az utasnévsor sem teljesen biztos, mert nem csak a moldáv táncosnő volt az egyetlen, aki nem hivatalosan jutott fel a hajóra.

A magyar Fehér Sándor akkor vesztette életét, amikor másokat igyekezett megmenteni. Igazi hősként viselkedett a hajón cigányprímásként dolgozó magyar férfi. Fehér Sándort és a baleset más magyar áldozatait képviselő Holly Ostrov Ronai és Peter Ronai, New York-i ügyvédek képviselték, akik a hajó tulajdonosával peren kívül megállapodtak Fehér Sándor családjának kártérítési összegéről. A megállapodás szerint az összeg nagyságát egyik fél sem hozhatja nyilvánosságra. Négy további magyar család ügyében még tartanak a tárgyalások.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (9 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +10 ( 12 szavazatból)
Szexbotrány a Costa Concordián, 4.4 out of 5 based on 9 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

5 Reader’s Comments

  1. *
    Nem tudom, de az első hiradások Fehér Sándort hegedűművészként és nem “”prímásként”" mutatták be. Talán helyesebb lett volna ebben a cikkben is így emlegetni. Ez így egy kicsit olyan célzás a származására, ami itt különösen rosszul veszi ki magát… Már bocsánat !
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  2. MOndjuk ki nyugodtan ha igaz. Feher Sandor ciganyszarmazasu magyar ember volt. Egy igazi cigany hos. Mert ilyenek is vannak a magyart ciganysagban.
    Ghajnoczy Roza meg derek magyar ciganyokat emlit a Bengali Tuz c. konyveben, aztan kesobb a ciganyokat mar nem is tekinitk magyaroknak. Igy aljasul le a nemzet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  3. orbán politikai hulladék

    a costa concordia = magyarország
    kapitány = deutsch tamás a fideSSbű

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (12 szavazatból)
  4. ez döbbenet hogy min múlhat emberek élete!
    mi lehet ennek a felelőtnek akárkinek a legnagyobb büntetés mindezért??:(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  5. Volt szerencsém személyesen ismerni Fehér Sándort. Nem csak nagyszerű hegedűművész volt, de egy igazán kellemes, intelligens ember, és jó tanár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Szárazföldön is gyilkolt a kacsahajó 2015. május 9. szombat | AN

A “magyar Petrocelli”-nek nevezték Peter Ronait 2014. december 21. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos