Ronai and Ronai
AMERIKAI

A YouTube elfogadja az AN fellebbezését? 2013. október 31. csütörtök 21:04 | AN

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A YouTube elfogadja az AN fellebbezését?

New York –  A YouTube videómegosztónál fellebbezett az Amerikai Népszava, hogy helyezze vissza azt a videót, amelyen Németh Sándor azt állítja, államtitkokat vásárolt meg, és azokat valamilyen formában nyilvánosságra kívánja hozni. A videó azt követően került fel az Amerikai Népszava oldalára, hogy Németh Sándor ezt letagadta saját lapjában, a Hetekben. A videó másik címen újra látható.

Az Amerikai Népszava beszámolt arról, hogy Németh Sándor egy szlovákiai istentiszteleten a prédikációja részeként bűncselekmények sorozatával vádolta meg magát, egyebek mellett azt állította, hogy pénzért titkosszolgálati dossziét vásárolt, amely tele van államtitkokkal. Azt állította, hogy Bartus László ügynök volt, aki a rendszerváltás után is az maradt. A titkosszolgálat építette be a Hit Gyülekezetébe. A megvásárolt állambiztonsági iratok állítólag ennek a bizonyítékai.

Bartus László cáfolta az ügynökvádat, és felszólította Németh Sándort, hogy mutassa be a bizonyítékait vagy vonja vissza a rágalmazó kijelentéseit. Azt pedig tisztázza, milyen jogon birtokol olyan állambiztonsági iratokat, amelyek tudomása szerint államtitkok? Németh Sándor erre a Hetek című újságjában letagadta, hogy államtitkokat vásárolt. Erre az Amerikai Népszava nyilvánosságra hozta azt a videót, ahol Németh egy prédikációja közben ezt részletesen elmondja.

Ezután a Hit Gyülekezete a kérdések tisztázása helyett megpróbálta eltüntetni a leleplező videót, hogy ne lehessen egymás mellett látni Németh Sándor egymást kizáró állításait. Arra hivatkoztak, hogy a felvétel a Hit Gyülekezete tulajdona. Ez azonban nem igaz, szlovák forrásból töltöttük le. A jobb sarokban látszik is a valódi tulajdonos logója, ami nem azonos a Hit Gyülekezetével.  Németh Sándor csupán vendégszónok volt azon az összejövetelen, ahol az ominózus szöveg elhangzott. Ha a YouTube elfogadja a fellebbezést, a videó újra itt lesz látható:

Egy olvasónk információja szerint a felvétel itt is megtekinthető:

Németh Sándor és a Hit Gyülekezete eddigi magatartásából arra lehet következtetni, hogy mindent megtesznek majd a nyilvános bizonyíték eltüntetésére.

Németh Sándor a bűncselekményekről és a hamis ügynökvádról Pál apostol és Ézsaiás próféta között beszél. A felvételen azt állítja, mindenkinek joga van a jó híréhez.

Azoknak is, akiket alaptalanul megvádolt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (37 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +58 ( 62 szavazatból)
A YouTube elfogadja az AN fellebbezését?, 4.6 out of 5 based on 37 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. Az illegitim orbáni rezsimnek egyetlen ütős ellenzéke van: az Amerikai Népszava.
    A jelenlegi ellenzéki nem fogja elkergetni az oligarchákat.
    Ezt az embereknek maguknak kell megtennie az utcán.
    Nagy csalódás az embereknek az MSZP is, legalább akkora, mint a Fidesz.
    Kivéve a hívőket.
    Csak a hatalom.
    Rátámadnak a sajátjaikra, lásd Kuncze esete.
    Még a legnagyobb bajban is.
    Az összeomlás szélén a koncon való marakodás a lényeg.
    Háborús meg thriller filmekben lehet ilyet látni.
    A helyzet megoldása helyett egymást ütik a szereplők, az aranyért, a titkos receptért, meg épp miért…
    Csőcselék… csak közéjük kell hajítani egy audi kulcsot és már, agyon verték egymást érte.
    Ilyen színvonal uralkodik ma Magyarországon.
    Sajnos ez a film itt és most játszódik, a főszereplők pedig mi magunk vagyunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (55 szavazatból)
  2. Azt írja ki, hogy “a video már nem elérhető a Hit Gyülekezete szerzői jogi követelése miatt.” A rágalomhoz is fűződnek szerzői jogok! Idáig ezt se tudtam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  3. “Németh Sándor bűncselekménn…” This video is no longer available due to a copyright claim by Hit Gyülekezete (Faith Church).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  4. Itt fenn van: http://www.youtube.com/watch?v=Wj2n0fDCJfM

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  5. Próbáljatok frissíteni, az előzményeket kitörölni, nálam bejön.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  6. Fel kellene tölteni minél több YouTube címre, hogy ne lehessen kiirtani. Nálam bejött az eredeti cikkben, ezért azt hittem, hogy mar vissza is tettek. De aztan lattam, hogy tenyleg nem, meg nem biraltak el a fellebbezest, mert nem erkezett valasz. Ezért módosítom a cikket, elnézést, hogy elhamarkodtam a pozitív híradást, viszont nem törlöm a cikket, inkább felteszem a cikkbe azt a linket, ahol a felvétel lathato. Azt nem tudom, ki tette fel, de ott van.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  7. Kedves Admin!

    Elolvastam a könyvét. Ezt a módszert nem csak Németh Sándor alkalmazza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  8. Na prédikátor! Fel lehet kötni a gatyeszt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  9. Az orbáni-vakhit gyűlöletgyülekezete.
    Íme, igazi hívők, buták, fogatlanok és hőbörögnek.
    http://www.noltv.hu/video/4878.html

    Ennyi erővel egy orosz videómegosztóra is fel lehet tenni. Ott legfeljebb akkor törlik, ha Putyin személyesen ad erre utasítást :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  10. Penetra, ami ezekben a pillanatokban is az ATV Csatt című műsorában folyik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  11. A szerzői jog nem lehet a Hit Gyülekezeté, mert a felvételt nem ők készítették. A felvételt a szlovákok készítették, akik a konferenciát rendezték, tehát övék a szerzői jog, nem a HGY-é. Egy konferencián beszédet mondók, – akár hányan is lennének, – nem a szerzői jog tulajdonosai. A szerzői joggal a konferencia szervezői rendelkeznek, hiszen a felvételt is ők készítették. A Hit Gyülekezete jogtalanul hivatkozik szerzői jogaira, ugyanis nem övék a szerzői jogok. Ha ez a felvétel olyan konferencián készül, amit Németh Sándor rendez, és ők rögzítik az anyagot videón, akkor lenne övék a szerzői jogok. Ez esetben valószínűleg nincs joga másnak feltenni a youtube-ra. Szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  12. Aki járt a Hit Gyülekezetében, az megtapasztalhatta, hogy milyen erősen működik a közösségben a susárlás, a rágalmazás és a pletykálkodás. Miért? Mert vezetői szinten tudatosan így lett felépítve a gyülekezet, hogy a hívők ezzel foglalják le magukat. Én (túl) sok évet töltöttem el a Hit Gyülekezetében, és évekbe tellett, mire rájöttem, miféle torz szervezetben vagyok. Hiszen kezdetben az ember Istent akarja megismerni minél jobban, a hite élővé válik, az Ige személyesen szól az emberhez, és vezeti a szellemén keresztül. Aztán, ahogy tevékenykedtem a gyülekezetben, ugyanaz az Isten elkezdte felhívni a figyelmemet a visszásságokra: képmutatásra, a tudatos csalásokra, a személyválogatásra, a tanításokba ágyazott manipulációkba, a bibliai tanításokkal ellentétes vallásgyakorlatokra, az elöljárók és presbiterek csalásaira és visszaéléseire. Később úgy alakult, hogy bizonyos eseményeken keresztül tanúja is lettem hasonló dolgoknak. Ilyenkor két lehetőség van: az ember vagy elfordítja a fejét, és korrumpálódik (ahogy a gyülekezetben sokan mondják: Istenre bízzák az ügyet), vagy ahogy a Biblia mondja, megpróbálja rendezni elöljárók bevonásával, és hisz abban, hogy igazságban tudnak rendeződni a dolgok. (Pál apostol is ír gyülekezetekben lévő problémákról, bűnökről, amelyeket a hívőknek észre kell venniük és ki kell vetniük maguk közül.) Szóltam tehát az elöljáróknak a tapasztalt problémákról. Először mintha örültek volna, elismerték, már ők is észrevettek hasonló dolgokat, de felhívták a figyelmemet, hogy én ne foglalkozzak ezekkel, mert ez az ő dolguk. Aztán évek teltek el, és és egyre inkább beleláttam a gyülekezet működésébe. Szerencsére közvetlenül tanúja voltam a vezetők manipulálásainak, csalásainak, és annak, hogy vezetők megaláztak és ellehetetlenítettek embereket, csak mert kiálltak az igazság mellett. Rá kellett jönnöm, hogy ezek nem egyedi esetek, hanem ez a működési rend. A fejétől bűzlik a hal. Sokan a gyülekezetben azt hiszik, ha tapasztalnak is visszásságokat, visszaéléseket stb., az szegény Sándorig nem jut el. Mondogatják: ha ezt a Sándor megtudná, biztos rendezné. Németh Sándor a jóságos Lenin apó szerepében tetszeleg, közben pribékjein keresztül kemény kézzel irányítja a keresztény gyülekezetnek álcázott hatalmi szervezetet. Évek hosszú során kiformálta a vezetők jellemtelenségét, és kifejlesztette a csaló, képmutató kommunikációt. Sokan, még a kívülállók is azt gondolják, a Fesz van! túlzás, de sajnos tévednek. A helyzet azóta csak romlott. Viszont a díszleteket tökélyre fejlesztették. Most érdekes helyzet állt elő az országban, mert aki ismeri a Hit Gyülekezete működését, az ismeri a Fideszt is. A Hit Gyülekezete a Fidesz vallási édestestvére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (45 szavazatból)
  13. Az Orban kormanynak nincs ellenzeke. Az AN probalkozasa ( ami nemes cselekedet) nem erte el a kello hatast. Az olvasok fejeben meg mindig hatalmas a kaosz a demokracia mukodesevel, az allam-egyhaz kapcsolattal, az baloldal szereplesevel, a piacgazdasaggal es valojaban mindennel ami a feudalizmuson tul mutat. Az AN mukodese ( a szorakoztatason kivul) nem erte el a celjat, az olvasok keptelenek megujulni, ugyanazt az agymosott szoveget szajkozzak a kezdetek ota.
    Bartus Laci jo tanito (tanultam tole regebben is) de a tanitvanyokon mulik hogy mennyit hasznositanak belole. Eddig bukasra all az osztaly.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  14. Nem semmi küzdelem!!! Hát én nem tudom, de kedves Bartus úr, ha egy jókívánság vagy egy kis bátorítás plusz erőt adhat, kérem fogadja el tőlem.
    Fog ez menni, ön győzni fog. Azt hiszem az ön győzelme messze túlnyúlik majd a személyes győzelmen és nagyon sokak győzelmévé válik és erőt ad majd sokaknak. Sok sikert kívánok ehhez a küzdelemhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  15. Ajánlom a LiveLeak oldalt. Onnan nem lehet olyan könnyen eltávolítani egy ilyen videót – az ottani szerkesztők csak a nyilvánvalóan illegális (pl. gyermekpornográfia) videókat távolítják el gyorsan. Gyanítom, hogy ezt a Cipolla Sándort ábrázoló felvételt semmiféle panaszra nem vennék le…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  16. @Pitralon: Nem tudná oda feltenni? BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  17. T. Bartus Úr! A németh félékkel,nem kell foglalkozni komolyan, ők már be vannak fogva a szekér elé,és húzzák is tisztességesen. Had húzzák, majd rájönnek, ha meg nem….hát oly mindegy. Most komolyan kérdezem, mi is elhülyüljünk, mert már mindenki elhülyült? Nem kell mellre szívni,mert ebben a beteg országban, úgysem lesz igazunk. Horgász vagyok, és optimista,de kb.8 év múlva ,talán lesz esély. Bár ebben sem vagyok biztos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. vicsi
    Ez itt a baj, hogy eddig is hagytuk, a 2006-s hőbörgések óta egyre szemtelenebbek, a túl nagy hatalom pedig végképp elvette azt a csöpp eszüket is – azt hiszik, hogy mindent megtehetnek, itthon és külföldön egyaránt!
    Most már aztán mondhatják az EU-ban is, hogy miért hagytuk, hogy így legyen, elég nehéz lesz megállítani!
    Csak a legutóbbi eset: Interpol – Hernádit vele szemben is megvédik.
    De miért kell megvédeni, csak a horvátok meg akarták hallgatni.
    De van más példám is, hogy miért hagytuk, hogy így legyen!
    Plagizsolt szerint nincs kétféle állampolgár – akkor miért van az, hogy a kettős állampolgárok már interneten is bejelentkezhetnek a szavazásra, a kint dolgozó magyarok pedig nem, nekik utazgatniuk kell!
    Ebben pedig már nincs is mit tenni, mert az AB ráülne a fellebbezésre, és még két év múlva sem lesz a részükről döntés, lsd. manyup-ügy.
    Mindig, mindent rájuk hagytunk, ezek a piaci legyek pedig egyre szemtelenebbek lettek, kormányra kerülve pedig a 2/3-l mindent megtehetnek!
    Ha nem teszünk semmit, legalább szólaljunk már meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  19. Ha vissza is teszi a Youtube a felvételt a szlovákiai”testvérek” fogják majd kérni szerzői jogokra hivatkozva az eltávolítást mert lojálisak Németh Sándorhoz. Úgyhogy utána sem lesz hosszú életű – ha egyáltalán már nem előzték meg a föltevését tiltakozással. Legjobb amit Pitralon ajánlott vagy torrent segítségével elérhetővé tenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  20. Ehhez mit szóltok olvtársaim? Gondoljátok, lesz ennek valamiféle folytatása?

    http://www.alsoorsi-hirhatar.hu/hirek/nemzetkozi-feljelentes-orban-viktor-ellen-hernadi-zsolt-kapcsan

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. guglikugli
    Erről nem fogunk hallani itthon.
    De annyi biztos, hogy ott nem fog működni az oszt jó napot párt, “majd jönnek a jogászaink és megvédenek bennünket” szlogenje….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. guglihoz:
    Írhatna már valaki egy feljelentést “az alkotmányos rend megdöntése” tárgyban is.
    Nincs valakinek egy jó ügyvédje, aki elvállalná a pert? Ha erre az ellenzékre várunk, ítéletnapig várhatunk.
    Komolyan írom, válaszokat várok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. Ha valaki meg akar őrizni egy, a YouTube-ra feltett videót, akkor a telepítse a gépére a Freeemake Video Downloader-t (kiválasztva a felkínált lehetőségek közül az Mp4-et). Ha ez megtörtént, akkor a videó URL-jének a beillesztésével letöltheti a videót, ami bármikor újra nyilvánosságra hozható!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. No akkor elhelyeztem még néhány helyen az utókor számára a videót:
    YouTube:
    http://youtu.be/tc8pplkPtUY
    .
    VK:
    http://vk.com/video229470263_166483386
    .
    4Shared:
    http://www.4shared.com/video/CUVHFrFB/Nemeth_S.html
    vagy egy egyszerűbb címen:
    http://nemeth.4shared.com
    .
    Stagevu (ennek még kell egy kis idő, hogy feldolgozza):
    http://stagevu.com/video/dpuxiwtedgil

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  25. Tisztelt Admin !
    Ez a tetű méltó párja “hőn” szeretett törpénknek.
    Ráadásul a szegények támogatójának csuklóján-ha nem
    tévedek- egy méregdrága ROLEX óra virít!
    Valószinűleg az ételosztásból jött össze.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. Kedves Admin, ha elküldi nekem a videót az e-mail címemre (gondolom hozzáfér), szívesen felteszem azt a LiveLeakre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Az egesz hazugsag. Minden allampolgar ingyen hozzajuthat az elozo rendszer rola keszult titkosszolgalat jelenteseihez. Miert kellett ezt mevasarolnia? Hogyan jutott valaki mas hozza? Az egesz buzlik a hazugsagtol!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  28. schiffer anna
    “Minden allampolgar ingyen hozzajuthat az elozo rendszer rola keszult titkosszolgalat jelenteseihez. Miert kellett ezt mevasarolnia?”
    .
    Pontosan, ahogy írtad: “hozzajuthat az elozo rendszer rola keszult titkosszolgalat jelenteseihez.”
    Bizony-bizony: saját magáról, a RÓLA készült dokumentumokhoz, titkosszolgálati jelentésekhez juthat hozzá aki akar. De Németh Sándor nem a saját aktáját akarta megkapni, hanem más valakiét.
    .
    Mivel Németh Sándor nem azonos Bartus Lászlóval, így csak a sajátjához juthatott volna hozzá. NS-nek pedig a másé kellett, amit szerinte meg kellett vásárolnia ahhoz, hogy hozzájusson valamihez, amire majd hivatkozhat. Meg is tette. A folytatása ismert, a végkifejletre – a perdöntésre – még várni kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  29. Én 28 éve hallgatom a prédikációkat,és bizony volt olyan istentisztelet,amikor felálltam,és otthagytam,mert politizáltak.igen sajnálatos dolog,hogy a lap szerint hazugságok vannak,és hatalmi harcok,visszaélések a gyülekezetben.SEMMI KERESNIVALÓJA A POLITIKÁNAK,AZ ISTENTISZTELETEKEN.JÉZUS,A MI URUNK,ELZÁRKÓZOTT EZ ELŐL.A HÍVŐK TÖBBSÉGE TISZTÁBA VAN A DOLGOKKAL,ÉS JELZIK IS,DE ANNYIRA TISZTELIK NÉMETH SÁNDORT,HOGY NEM ERŐSKÖDNEK.ÉN SEM.A SZEMÉLY VÁLOGATÁS ELLEN,VISZONT FELEMELTEM A SZAVAMAT,DE FALRA HÁNYT BORSÓ.AZÉRT MÉGSEM TARTOM NÉMETH SÁNDORT OLYAN SZEMÉLYNEK,AHOGYAN A CIKKBEN BESZÉLNEK RÓLA.EGY ILYEN HATALMAS SZERVEZET FELÉPÍTÉSE VILÁGOS,EGYÉRTELMŰ VÉLEMÉNY FORMÁLÁST IGÉNYEL,ÉS NEM LEHET IMPROVIZÁLNI.HOGY A PRESBITEREK MIT,HOGYAN CSELEKSZENEK,AZ VISZONT MÁR GOND LEHET.HISZEN MINDEN BÚZÁBAN VAN KONKOLY.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (8 szavazatból)
  30. Megalkuvás, gyávaság, hamis tekintélytisztelet, önbecsapás, a lelkiismeret elnyomása, Isten munkájára hivatkozva, igékkel megmagyarázva egyre nagyobb empátia a tapasztalt “kellemetlenségek” iránt. “Egyházpolitika”. Ez jutott eszembe, kis politikus… De van remény.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  31. @Schiffer Anna: Ön azért van bajban ezzel a hozzászólásával, mert nem valaki más mondta Németh Sándorról, hogy állambiztonsági vagy titkosszolgálati anyagokat vásárolt, hanem ő maga. Éppen erről szól ez a videó. Meg kellene magyaráznia: vagy bemutatni, amit megvásárolt, és tisztázni a vádjait, hogy azok igazak-e, vagy ha nem vásárolt semmit, akkor megmondani, hogy itt, nyílt színen, egy istentiszteleti prédikáció keretében miért hazudott. Miután azzal vádolt meg nyilvánosan, hogy én a titkosszolgálat embere voltam, és a titkosszolgálat épített be mellé, és erről papírjai is vannak, akkor be kellene ezt bizonyítania. Állok elébe. Én tudom, hogy olyan papírokat, amelyek igazak lennének nem vásárolhatott, mert soha nem voltam ügynök, és nem a titkosszolgálat épített be a Hit Gyülekezetébe. Ez nevetséges. De Németh Sándor nem akar szembesülni a valósággal a hazugságot védi. Viszont a bíróság előtt már nem teheti ezt meg. Ott valamit mutatnia kell, mi alapján rágalmazott meg. Ön azt nevezi hazugságnak, amit a két szemével láthat. Ezért fontos, hogy felkerült ez a videó és látható. Nem lehet letagadni, mert itt látható és hallható. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  32. @kis politikus: szeretném tisztázni, hogy engem nem érdekel a Hit Gyülekezete, az sem, ami ott zajlik, sem Németh Sándor lelkészi működése. Annak semmi köze nincs ehhez. Itt egy nyilvános vádról, rágalomról van szó, a jó hírnév és a becsület megsértéséről. Valamit állított Németh Sándor, ami a videón látható, és amikor felszólítottam, hogy bizonyítsa be, akkor mutassa be a bizonyítékait, akkor ehelyett annak nyomát próbálja eltüntetni, amit mondott, de a hazugságát is fenntartja. Ahhoz, amit Ön ír, csak annyit: szövege ismerős, Kádár elvtárs jó, csak rosszak a tanácsadói, és akik alatta vannak, azok között vannak alkalmatlan emberek. Ez elég ismerős, csakhogy a Bibliában nincs is olyan egyszemélyes vezetés, olyan egyszemélyre épülő hierarchia, mint amilyen a katolikus egyházban és a Hit Gyülekezetében. De ez nem ide tartozik, ennek nincs köze az alapkérdéshez. Itt Németh Sándor magyar állampolgár nyilvánosan megvádol egy hazugsággal egy másik magyar állampolgárt, amit ha nem bizonyít be, akkor rágalmaz. Erről van szó. A többi, hogy Önök mit csinálnak a kis gyülekezetükben, Önökre tartozik, a cikk azzal nem foglalkozik. Az a magánügyük. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  33. …kis politikus. .EGY ILYEN HATALMAS SZERVEZET FELÉPÍTÉSE VILÁGOS,EGYÉRTELMŰ VÉLEMÉNY FORMÁLÁST IGÉNYEL,ÉS NEM LEHET IMPROVIZÁLNI…” hitler is felépítette a hatalmas szervezetét. .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. Igen, és ha már Hitler is szóba került: bizony, az emberek jórésze ott is hasonlóan vélekedett, hogy ha tudná a főnök, hogy egyes Gauleiterei mit csinálnak, bizonyára nem engedné, stb. De ez minden diktatúrában tetten érhető.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. mIÉRT NEM LEHET SZAVAZNI? cSAK PÖRÖG! cSAK NEM??????????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Ha valaki HTML5 beállítást használ pl you tube nézénél, akkor még telepíteni sem kell letöltő programot, mert közvetlenül a kép alatt megtalálható egy lefelé mutató nyíl formájában a letöltés funkció. Én már lementettem:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Németh Sándor próbálta eltüntetni a nyomokat 2013. október 30. szerda | AN

Az ATV durván manipulált a videóügyben 2013. október 30. szerda | AN

Videó: Németh Sándor leleplezi önmagát 2013. október 28. hétfő | AN

Németh Sándor államtitkokat vásárolt 2013. október 18. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos