Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: Lehet-e gyógyítani rákot? 2013. július 20. szombat 22:32

  • Hozzászólások(836)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: Lehet-e gyógyítani rákot?

A nyugdíj-megtakarítások, a földek, a szerencsejáték-automaták, trafikok, patikák, energiacégek, futballklubok, a Magyar Nemzeti Bank megszerzése, a teljes magyar költségvetés magánvagyonként való kezelése után a takarékszövetkezetek lenyúlása és a bankszektor ellen indított újabb támadás után nem lehet kérdés senki számára, miről szól a nemzeti együttműködés rendszere. A bankokat sújtó támadás hátterében a teljes pénzpiac fölötti ellenőrzés és a belőle származó haszon megszerzése áll. A propaganda ezúttal is a megmentésről szól: a külföldi bankok kirabolták a magyar népet, ezért magyar bankokra van szükség, amelyek a népet szolgálják és nem a profittermelést. Ahogy a rezsicsökkentés demagóg dumája valójában az energiacégek lenyúlását jelenti. A sok buta ember, aki ezt aláírta, majd fizeti a mostani sokszorosát, ha a cégek nem másnak, hanem Orbánnak és Simicskának termelnek. Akkor is megmondják majd, kit kell utálni a magas rezsi miatt. És a tökhülye büszke magyar ember majd utálja is azt, akire rámutatnak.

Az első Orbán-kormányt az ellenzéke polipnak nevezte, az olasz maffiáról szóló film címére utalva. De a polip egy ártalmatlan és kedves hal, az olasz maffia balfékek és tehetségtelen lúzerek gyülekezete az Orbán-Simicska maffiához képest. Az egyetlen hasonlóság, hogy ezeknek is hatalmas kereszt lóg a nyakában, amikor rabolni indulnak. Olyan maffia még nem volt a világon, mint az Orbán-Simicska maffia, amely nem az állammal harcolva szerez üzleti részesedést, hanem az állam egészét foglalja el, egy egész ország teljes bevétele a magánvagyona, és az országot a “család” bevételei számára működteti. A szervezett bűnözés legmagasabb foka az Orbán-Simicska maffia, a kriminológia külön fejezete, amely maga adja a legfőbb ügyészt, a rendőrtiszteket pedig a maffiafőnök avatja.

Akik azt gondolták, hogy a maffia megkíméli őket, ha barátságosak lesznek vele, ha beszállnak pénzzel a fociba, és működtetik Orbán maffiafőnök futball-szerencsejátékát, ha ott ülnek vele a lelátón a bunkókkal együtt köpködve a szotyolát, és megtarthatják azt, ami nekik van, tévedtek. A takarékszövetkezetek bekebelezése és az OTP ellen indított akció után mindenki láthatja, hogy nem így van. Itt nincs kegyelem, nincs osztozkodás, nincs hatalommegosztás. Ennek a maffiának minden kell, és nincs tekintettel senkire. Nem hagy senkit a vagyonában, a hatalmában. Nem tűr magán kívül hatalmi gócokat, márpedig a pénz és a vagyon szabadságot, függetlenséget és hatalmat jelent. Az Orbán-Simicska maffiának minden kell. Nem lehet alkut kötni, nem lehet csendben kiegyezni vele, mert amire Simicska Lajos rámutat, azt elveszik erővel. Márpedig Simicska tudja, hol van pénz, hol van hatalom, és az neki mind kell, hogy átadja főnökének, Orbán Viktor maffiafőnöknek.

Nem polip ez, hanem rák. Olyan rákos daganat Magyarország testében, amely elpusztítja az egészséges sejteket. Nem mondhatja egy nem rákos sejt, hogy engem ne ölj meg, mert a rákos sejt nem tud mást tenni, mint terjeszkedni, és válogatás nélkül ölni: kíméletlenül elpusztítani minden más sejtet. A rákot nem lehet megállítani, magától soha nem áll le, az áttét az egész szervezetet elpusztítja. A rák jellemzője a határtalan szaporodási és osztódási képesség, a növekvő osztódási sebesség, a környező szövetek megszállása és bekebelezése. Az Orbán-Simicska maffia Magyarország rosszindulatú rákos daganata, amely először az egészséges sejteket, majd az egész országot elpusztítja. Aki ezt nem látja, az vak. A pusztító sejtek terjedését segítő ideológia is rákos daganat az emberiség testében. A politikai katolicizmus, a “keresztény-nemzeti” ideológia hazugsága és antiszemitizmusa a hordozó anyag, amelynek segítségével a maffia terjed. A félázsiai magyar nép a világ egyik legműveletlenebb és legbutább népe, ami azon is látszik, hogy magát tartja a legokosabbnak, nem tudja, hogy a liberalizmusellenesség, az antiparlamentarizmus, a demokráciaellenesség, a vallás és a nemzet azonosítása tízmilliók halálát okozta, az emberiség rákfenéje, egy ország elpusztításának biztos receptje. Mindig bűnözők hatalomra jutását segíti, és diktatúrákat, fasizmust, áttét esetén nácizmust hoz létre.

Mondjon akármit a Klubrádió, Magyarország már ma is egy működő fasiszta állam, egy olyan diktatúra, amely nem kényszerül erőszakra és terrorra, mert az afrikai fekete éjszakánál is sötétebb és butább nép tapsol a “szabadságharcos” és a “nemzeti függetlenség” demagógiához. Semmi nem számít, bármilyen törvénytelenség megengedett, ha valaki azt mondja, hogy ezzel az Unió, Amerika, az idegenek, vagyis a zsidók ellen mentik meg a magyar érdeket. Ez az ország nem tanult, Hitler támogatója volt és maradt a lelkében. Magyarnak lenni hivatás, a magyarnak küldetése van a földön, nincs jobb nép, mint a magyar, mindenki a magyarok ellen esküszik össze, mindenkinek a magyar föld kell, a magyarok javai kellenek, miközben nem is olyan távol azt látom, hogy azt se tudják, hol van Magyarország, nem vágynak a Balatonra, hanem jól elvannak az óceánjuk partján a pálmafáik alatt. De ezt egy magyarnak nem lehet bebeszélni, mert nem hiszi el.

A baj az, hogy ráadásul ebben a buta népben esze egyedül a bűnözőknek van. Az Orbán-Simicska maffia ellenzékének agytérfogata egy csiga agytérfogatát nem éri el. Ráadásul ugyanolyan korrupt banda, mint a másik, ezért rájuk nem lehet számítani, mert lapítanak. Szegény Bajnai Gordon, aki nem mer kiszállni Felcsúton egy buszból, mert nem garantálja a rendőrség a biztonságát, aztán állandóan arról beszél, hogy ő nem akarja ezt a maffiát bántani, csak leváltani. Ha valaki hallgatja ennek az embernek a szövegét, a minimális erő is elhagyja a belsejét, és ha volt valami gerince, akkor meg kell tapogatnia, hogy helyén van-e még? A világ legnagyobb állata, aki ilyen emberekre szavaz. Az is hülye, aki meghallgatja, mert megbetegszik tőle. Felcsútra, a maffiafőnök falujába nem lehet akárkinek bemenni? Egy volt magyar miniszterelnök nem teheti be a lábát, mert a verőlegények agyonverik? A rendőrség csak annyit tehet, hogy eltanácsolja, ha nem akar meghalni? Utána ez a szerencsétlen ember arról beszél, hogy ez a maffia leváltható, ezek a bűnözők semmiféle büntetésre nem méltók, Magyarország egy demokrácia? Normális? Ez az ember az ellenzék vezére? Vagy Mesterházy Attila?

Ezért érthető, hogy azok a gazdag emberek, akik nem tartoznak az Orbán-Simicska maffiába, vagy most jönnek rá, hogy nem menti meg őket a lojalitás (mert az itt nem elég), azok nem dobják össze a pénzüket, hogy elzavarják ezt a szemét bandát, hogy visszaállítsák a demokráciát, és börtönbe küldjék ezt a maffiát, mert reménytelen tenni bármit is. Ilyen hülye országot nem lehet megmenteni, olyan buta népen, amely a rezsicsökkentés bejelentésekor nem látja a következő lépést, és nem jön rá, hogy ez a legnagyobb átverés, amelynek a levét ő issza meg, nem lehet segíteni. Olyan emberekért nem érdemes a kisujjukat megmozdítani, akik örülnek, ha a “Csányi is megszívja”, ha a gazdagok szegényebbek lesznek, és ellopják tőlük a pénzüket. Ez a nép, amikor ilyet lát, örül a más baján, és azt mondja, hogy “rohadjanak meg a Csányiék, tökös gyerek az Orbán Viktor”, hogy kisemmizi őket. Nem látja, hogy ennek ő lesz a legnagyobb vesztese, mert Csányi Sándor legfeljebb elrepül a milliárdjaival Barbadosra, és jól teszi, de ő ott fog megdögleni, és a gyerekei éhen halni, ha ennek a rablásnak a végén rájuk dől a kóceráj, mert kivonulnak a bankok, a rák pedig elpusztít mindent.

Ezért, aki teheti, inkább békésen elvonul, de nem húz ujjat a korlátlan hatalommal rendelkező maffiával, mert erre az über tehetségtelen, idióta és alkalmatlan ellenzékre nem számíthat, erre a rosszindulatú, idegengyűlölő, irigy, féltékeny, antiszemita és buta népre nem építhet. Csak magát sodorná bajba, és ez a sok jellemtelen és tehetségtelen ember még örülnie is neki. “Megérdemelte”, mondanák. Ilyen országért, ilyen emberekért mártírnak sem érdemes lenni. Reménytelen hely, pusztulásra van ítélve.

Aki ezt megmondja, és nem nagyon kertel, az persze szélsőséges és hülye. Az más kérdés, hogy normális ember ezeknek az alakoknak a véleményére annyit sem ad, mint a fent említett csigabiga véleményére. Ezért megmondom nektek, kedves barátaim, akik ezt tűritek, elnézitek, hazudoztok róla, nagyon vigyáztok a szalonképességre egy fasiszta diktatúra közepén, hogy barmok vagytok, idióták, tökfilkók és ökrök, hogy ezt egy napig is eltűritek. Hogy az ilyen Kocsis Máté és hasonló férgeknek, a kis tetű nyilas inkvizítoroknak nem veritek be a képét, és nem vonultok egymillióan az utcára, hogy a gatyájuk remegjen. Eltűritek, hogy gúnyt űzzenek ezek a immorális pondrók belőletek, és a primitív hazugságaikkal megalázzanak. De a Klubrádió dumájára, az ATV sunyi lavírozására, Bajnai Gordon szövegére senki nem megy az utcára, aki kiment, az is bejön. Ezek hülyén vagy lezsírozva bedolgoznak a maffiának, nekik lapátolnak, és még ezt sem veszitek észre.

Szándékosan sértegetek, lehet megsértődni, de hátha valakinek eléri az önérzetét és megrázza magát. Aztán ha nem, akkor nekem tehettek egy szívességet, és azt beszéltek rólam, amit akartok. Annyit sem érdekel, mint egy szúnyog lehelete. Szégyen és gyalázat, ami történik. Az élet engem fog igazolni, minden szavamat, és nagyon nagy árat fogtok fizetni azért, amit most csináltok. Nagy érdeklődéssel várom, mikor kezdtek el visongani, amikor a rák elér benneteket.

Amikor először megírtam, hogy ez egy fasiszta diktatúra kiépítése, akkor még kemoterápiával lehetett volna gyógyítani a rákot. De rákot előrehaladott állapotában nem lehet gyógyítani. Vagy kivágják, vagy meghal a beteg.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (185 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +276 ( 318 szavazatból)
Bartus László: Lehet-e gyógyítani rákot?, 4.6 out of 5 based on 185 ratings

  • Hozzászólások(836)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

836 Reader’s Comments

  1. Kedves bumburi, girbegurba!

    OK.1, Szerintetek csalnak a közvélemény kutatók ? (Szerintem csak egy kicsit- telefonos kis mintás felmérések)
    2. Hogy fogják tudni elcsalni a választásokat, ha nem lesz ellenzék?
    Azt fogják mondani, az ellenzék – a bojkottálók – belátták, hogy nincs esélyük és már előre feladták a küzdelmet. Másfelől pedig az a kritika is jogosnak tűnhet, hogy a bojkott a keményebb diktatúrát készítette elő.
    3, Számomra nincs különösebb hitele a nemszavazóknak. Megértem őket, de nem tartom cselekvőnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. mester olga
    1 Bizony csalnak! Majd bolondok lesznek tényeket közölni, mikor a pénzük Orbánéktól függ!
    2 A választás előtt kell bejelenteni a bojkottot, hogy ne legyen érkezésük ellenzék nélkül is eredményes választásról beszélni!
    3 Teljesen mindegy, hogy nekünk van e hitele a nem szavazóknak, a kormány magához fogja sorolni a nem szavazókat is.
    De ugye mi most nem ellenfélként beszélgetünk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  3. Még a választás előtti napokban is változhat a választási törvény, nincs olyan hogy nem lehet. De ha lenne, az is változtatható. (az egész egy képviselői indítvány és nyomdakapacitás kérdése)
    Lehet itt olyan választási káoszt előidézni, hogy csak az látja át akinek szabad. És kinek szabad? Hát a választási bizottságnak. Milyen tagjai vannak a választási bizottságnak?
    Természetesen csak és kizárólag független tagjai. Függetlenek a tisztességtől és megbízható fideszesek.
    Lehet felmérésekre hivatkozni, lehet azt hirdetni, hogy mindenki utálja őket, ez a választás előre tudott eredményén nem fog változtatni.
    Itt már ötszázezer kis boríték készül, és a franc tudja mennyi új állampolgársági kérelem van folyamatban.
    A külhoniak közül az is szavazni fog aki nem regisztrált. Megteszik helyette.
    Ha az ellenzéki formáció nem képes összefogni, még a választási körzetek is fideszesekkel lesznek megtöltve a jobbikosok mellett.
    A választási eredmény kihirdetéséig meg lehet oldani mindent. Hagytak rá időt maguknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  4. A szerény meglátásom az, hogy nem lesz bojkott !
    Ugyanis az Mszp és többi ellenzéki párt bejelentette, hogy nem fogják bojkottálni a választásokat!
    Na , itt lesz megint egy hatalmas nagy bukta !!!
    Én már lassan kezdek beletörődni abba, hogy megint a Fidesz bagázs kerül hatalomra!
    De már abban sem vagyok biztos, hogy 2014 decemberében ez a nép elkergeti OV-t, kizártnak tartom !
    A Koppenhágai-bizottság pedig jó ha 2018-as választásokra összeáll, de akkor már édes mindegy lesz , addigra úgy le leszünk amortizálva, hogy – ha nem vigyázunk – könyörögni fogunk, hogy csináljanak már valamit gyorsan, minél előbb végük legyen, hogy a döntésnek nem lesz semmilyen jelentősége!
    Ez a szomorú tény és megint túl ragoztam a semmit :((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  5. Maeldron
    A buta Gyurcsány előadást tartott – igen, nem kábított, nem a 8-10 évesek szintjén magyarázott, hanem adatokkal, grafikonokkal és nem az övéinek tapsvihara közben.
    Az amerikai Nobel-díjas közgazdász, aki meghívta könyve egyik társszerzőjének ezt a buta Gyurcsány Ferencet!
    Végül pedig Fejtő Ferenc – Magyarország megérdemli-e Gyurcsány Ferencet kijelentése.
    Most átment egy másik oldalra, de ha majd olvassa ezt a cikket, kérem, válaszoljon, miért is buta Gyurcsány Ferenc, engem nagyon érdekelne?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  6. Bumburi ! Persze, hogy nem . Sőt, lehet, hogy igazolódik a bojkott helyes lépés. Én csak ezt vitatom, mert még egy életszerű forgatókönyvet nem tett le senki az asztalra, pláne nem az országra szabva. Reményt én se nagyon látok, de talán nem 2014-ben lesz a /magyar/ világvége és utána is szükségünk lesz még a B.L. szerinti megalkuvókra is. És Ptg-re is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  7. Maeldron
    2013. július 31. szerda
    12:19
    .
    „Politikusnak analitikus és deduktív logika, …… kell.”
    .
    :-(
    .
    Eddig azt gondoltam, hogy ezek inkább pl. a politikus mögötti szakértői stáb tagjainak kellenek. A politikusnak inkább víziói, nagyléptékű realitásérzéke, taktikai rókaösztöne, sokirányú igazságérzete, stb. legyenek. (Bár azon nem sok múlik, hogy mi most miben egyezünk meg.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  8. M. A.
    A stílus maga az ember – olvassa vissza a keddi hozzászólásokat, melyeknek kitiltás lett a vége, és a meglátásomat ezzel kapcsolatban.
    Ezért tettem fel már 3x a buta Gyurcsány hozzászólásomat…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  9. Nem tudom,hogy Gyurcsány és Bartus ismerik-e személyesen egymást,de mindketten sebészi pontossággal mérték fel az Orbán-banda kegyetlen térnyerését. Itt olyan kiszorítósdi folyik,amire talán még soha sehol nem volt példa.
    Félek,hogy itt már hosszú időre győzött az intézményes aljasság. Ezt a sunyi diktatúrát már etikus eszközökkel nem lehet legyőzni !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  10. H. Sándor
    Ezért van nagy gondban a demokratikus ellenzék, ott a Parlamentben is és azon kívül is….tőlük elvárja a kormány, hogy betartsák a szabályokat, olyanokkal szemben, akik az OSZT JÓ NAPOT-tal intéznek el mindent!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. Költözködtem. Újra itt vagyok, örüljetek.
    .
    bubu64: ne is mondd.
    .
    Frankot kellett volna váltanom. 3-4 havonta lejjebb kúszik a 231-235 közötti sávba, olyankor igyekszem venni, amennyit tudok.
    .
    Épp 237 volt (246-ról ereszkedett oda), amikor megszólalt navracsics. 240. Varga óta 244.
    .
    Az egy dolog, hogy énnem örülök neki, és hogy a bankok szépen elköltöznek az országból, de egyszer kiszámolhatná valaki, hogy mennyibe került eddig a devizahiteleseknek az, amit ezek az emberek beszélnek.
    .
    Emlékszem, kormányváltás után már a 220-as frankon is borzongott az ország. De ezek nem bírjk ki, hogy ne legyen 240 fölött, a megszólalásaik milliárdokat visznek el. A legnagyobb segítség az lenne a devizahitelesek számára, ha a fidesz befogná a pofáját, és csendben rabolna tovább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  12. csakén: nem csak neked írom, hanem mindenkinek, aki leírja, hogy “ekézni gyurcsányt”.
    .
    Olyan ez, mint leírni, hogy “orbán viktor demonizálása”. orbán esetében a demonizáció a felfelé való mozdulást segítené elő. Szakrális értelemben. Minőségi és morális javulást jelentene.
    .
    Ekézni meg a termőföldet szokták, ettől általában valami pozitívat vár az ember, például termést. gyurcsány esetében ilyenről szó nem lesz.
    .
    Azt kellene átgondolni, hogy az alábbi két opció közül melyikre van nagyobb esély:
    .
    1. forgatókönyv: gyurcsány (vagy bajnai, vagy mesterházy) zseni. Méghozzá megértett zseni, vagy a választásokra majd megértett lesz. És legyőzi orbán viktort. Pontosabban legyőzné. De sajnos az AN-n történő, kommentekben való “ekézésük” tíz- és százezreket, sőt, milliókat riaszt el attól, hogy a messiásra szavazzanak. orbán 4/5-ös győzelméért én leszek a hibás. És még 3-4 kommentelő. Mert ekéztük ezt a csodálatos embert. Nem lett volna szabad.
    .
    2. forgatókönyv: gyurcsány (mesterházy, bajnai) arra is alkalmatlan, hogy egy patikát irányítson, és ezt újra és újra és újra bizonyította az elmúlt 9 évben. Fizikai képtelenség “ekézni” , mert ahhoz is kell valami termőtalaj. Ha objektívan írnám le, hogy mennyire ártalmas, ki kellene moderáljanak innen. Azért hozom fel időnként, mert a rá(juk) való várakozás kidobott idő és kidobott energia.
    .
    Melyik mennyire életszerű?
    .
    Nekem édesmindegy, hogy ki milyen Nobel díjassal tart előadást. (Obamának is van Nobel díja, és Kissingernek is volt, ettől még lehet okos és lehet jó ember Nobel díjas, még akkor is, ha közgazdász).
    .
    Egyszerűen nem érdekel, tőlem a relativitás-elméletről is papolhatna, akkor is egy sötét, megalkuvó idiótának tartanám, mert:
    - Diktatúrában indul a választásokon, és a részvételre buzdít.
    - Azt mondta a fasiszta orbánra (azok után, hogy be is akarta börtönözni), hogy nem diktátor.
    - Azt gondolja, hogy a DK üzenhet a fidesznek.
    - Külföldön védi orbánt, és azokkal akar szövetkezni, akik ugyanezt teszik.
    .
    Ezek után felőlem a száguldó protont is megállíthatja fél kézzel előadás közben, ugyanazt fogom róla gondolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  13. Barry1: nem féltem admint, meg tudja magát védeni, az igazságérzetem viszont szól, mert már negyedszer hozod fel a témát.
    .
    Akihez te dörgölődzöl, az több alkalommal írt olyanokat, hogy “disszidáns férgek”.
    Mindezt egy magyar nyelvű, amerikai lap online felületén.
    .
    Ez az az eset, amikor a moderáció már nem mérlegelés kérdése.
    .
    Azzal, hogy folyamatosan a támogatásodról biztosítod nyilvánosan, és nyilvánosan kéred el admintól az email címét (amit, ha tényleg szeretnél,magánlevélben kérhetnél), azt közlöd, hogy szerinted “disszidáns férgezni” helyénvaló. Hogy egyetértesz vele.
    .
    Mondják, hogy az ember akkor őszinte, amikor iszik. Szerintem akkor is, amikor őrjöng.
    .
    Átgondoltad te, ki mellé, mi mellé állsz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  14. Maeldron:
    .
    - Szerinte nem volt “fair” kivágni innen egy olyan valakit, aki
    .
    - Durván, és teljesen alaptalanul sértegeti, gyalázza az itteni közönség jelentős részét, így az oldalgazdát is
    .
    - Szétoffolja a topikot
    .
    - Egyetlen értékelhető választ nem ad semmire, konkrét kérdésekre sértett hőbörgés a válasza”
    .
    - Mások nyomorúságát gúnyolja (mert ezt tette, ezt senki nem magyarázza ki)
    .
    - Szándékosan provokál, demagóg ostobaságok tömegét zúdítja ide
    .
    - És még pár hasonló húzás.
    .
    Érthetetlen, mit akarnak az ilyenek itt. Érthetetlen, ez a másik beíró, akinek egyébként van egy csomó hasznos gondolata egyéb témákról, miért van már szinte valamiféle érzékinek látszó kapcsolatban egy ilyennel.
    .
    Vérig sértenek, demagóg módon, ostobán, igaztalanul egy teljes közösséget, és még ők vannak “megsértődve”.
    .
    Na mindegy… ez a fajta vergődés már inkább komikus, semmint veszélyes, vagy dühítő. Ennyit – részemről – erről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  15. Az a magatartasforma, amely ide vezetett a «szakralizacio». Nenyi. Bar a nevében valami együttmüködésröl van szo, de ezt kb annyira kell komolyan venni, mint az «egyenlöséget» a kommunizmusban.
    .
    Orbanhoz fohaszkodnak, Orbanért imadkoznak a facebook oldalan. De nem is az a baj, hogy «Orbanért», hanem a «szakralizacioval», mint magatartasmoddal van baj.
    .
    Szakralizalni, vagyis emberfelettinek, kritikan felülinek, «intouchable» -nak tekinteni valakit a középkori gondolkodas balvanyimadasahoz nyulik vissza.
    .
    Nem a «szakralizacio» targyaval van baj ( legyen az Orban, Lady Gaga, vagy Gyurcsany… , vagy a Videoton…) hanem magaval a «szakralizacioval».
    .
    Ha mar meglett korban jaro nyugdijasok felveszik a tinédzserek rendithetetlen és megkérdöjelezhetetlen attitüdjét, a popsztarokkal valo azonosulast, csak itt most egy politikusrol van szo (legyen az Vona, orban, Gyurcsany…), akkor én elszomorodok. A sosavas bacsi is ugy viselkedett mint egy ovodas, pedig ha példaul Hemningway öreghalaszara gondolunk, akkor spontan elöjön belölünk a tisztelet a meglett kor irant.
    .
    Magyarorszag még nem felnött, olyan 5-6 éves ovodas szintjén all , a legtöbben igy viselkednek, jobbra is és balra is, de még középen is.
    .
    A cél : kilépni a gyermekkorbol és felnöttként viselni magunkat. De erre még legalabb 50 évet varni kell (most igy latom és lehet, hogy tul optimista vagyok…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  16. A választásokról pár tény, és előre látható esemény:
    .
    1, Választások lesznek, az összes “ellenzéki” párt indulni fog. Senki nem fog bojkottálni.
    .
    2, Valódi ellenzék nincs, legfeljebb széttöredezett frakciócskák, program nélküli, komolytalan csoportok. Esélyük nulla – nem csoda.
    .
    3, OrKbán és kitartottjai csalások nélkül is 2/3 fölötti eredményt fognak hozni
    .
    4, A szabadrablás akadály nélkül folytatódik MO- n
    .
    5, A magyar nép nagy része nem fog megváltozni, továbbra is azok lesznek a fő jellemzők, amiket ez a cikk leírt. Vagy 300 éve ugyanez megy, mitől lenne most másképp? Változásnak jele nincs, azaz, van, még jobban beborulnak.
    .
    6, Még több kivándorló “disszdeis gyáva féreg” lesz.
    .
    Ezeket cáfolja valaki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  17. Eldrad!
    .
    Cafolhatatlan. Különösen az 1-es és 2-es pont.
    .
    A többi is magatol értetödö.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  18. Eldrad
    Szépen kérlek, térjünk vissza a régi kerékvágásba.
    A 6. elfelejtésével sajnos, de egyet kell veled értenem.
    .
    Bár most borulgat a bili a választásokkal kapcsolatban.
    Kezdik felfogni az elcsalható lehetőségeket, de lehet hogy már nagyon késő.
    .
    Még egyszer és MINDENKINEK!
    A hangnemet és stílust próbáljuk meg kezelni, hogy a másiktól is elvárhassuk.
    Köszönöm

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Maeldron
    “és nyilvánosan kéred el admintól az email címét (amit, ha tényleg szeretnél,magánlevélben kérhetnél),”
    .
    Admin világosan közölte, amikor az adatvédelemmel kapcsolatban felmerült, egyik írása végén – több hónapja -, hogy email címet soha senkinek nem ad ki. Még magánelvélben sem, és nagyon helyesen teszi. Aki másként gondolja, az nem jó helyen kommentel.
    A saját emailcím megadása bizalmi kérdés, akik itt kommentelnek, bíznak a portál és tulajdonosa korrekt eljárásában. Bízhatnak továbbra is, admin nem beszél a levegőbe.
    Tudomásul kell venni, hogy az AN-en regisztrált email címek nem nyilvános adatok, a titkosságukat – a saját érdekében sem áll jogában senkinek kérdésessé tenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. Szenzor:
    .
    - Miért, a hatos ponttal mi a gond, azon kívül, hogy be fog következni? Mert hogy az önmagában hatalmas gond. De nincs okom azt gondolni – az utóbbi évek tendenciáit és ennek okait figyelembe véve, hogy nem így lesz.
    .
    miaszösz:
    .
    - Kérdés majdnem ugyanez: a többi pontban melyik cáfolható, vagy mi okunk van azt gondolni, hogy nem úgy lesz?
    .
    Nem tetszik nekem sem ez az egész, de attól még ez van, és kész. Semmit nem tehetünk ellene. Nem tudunk a nagy többség immár öngerjesztő tébolya ellen tenni semmit. Ezt vagy belátja valaki, vagy beleőrül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  21. “..Kezdik felfogni az elcsalható lehetőségeket, de lehet hogy már nagyon késő….”
    .
    - Nem lesz szükség csalásra, anélkül is 80- 90 százalékot kap a fitymesz, + a nyilas szennybanda. Bár, ahogy a dolgok most állnak, az sem kizárt, hogy az “ellenzék” összesen szerez annyi szavazatot, amiből egyetlen minifrakciót tudnak alakítani, éppen hogy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  22. Szerintem csalás nélkül már nem tudna győzni!
    Bár sok az ájtatos alattvaló, de egyre több a félelmében hallgató ember.
    Látom és tapasztalom a közvetlen és közvetett környezetemben a nemtetszés nagyon halk moraját. Földrengés nem lesz belőle, sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. Szenzor: a “kiborul a bili” kifejezés a magyar közéletben a következőket jelenti:
    .
    mesterházy attila felszólítja a fideszt, hogy biztosítsák a tisztességes feltételeket a választáshoz.
    .
    bajnai gordon fenyegetőzik, hogy ha a bűnöző kormány nem játszik tisztességesen, ő istenbizony, visszamegy családapának a kisfiához. Jobb lesz vigyázni.
    .
    gyurcsány ferenc közli, hogy tartogat még néhány meglepetést.
    .
    bolgár györgy azt mondja a hallgatónak: Ezt azért csak nem teszik meg! Bízni kell benne, hogy nem lépik át ezt a határt. orbán viktor különösen tehetséges politikus.
    .
    kálmán olga: “Ma is milyen izgalmas, új szavakat tanultunk. Bili.”
    .
    kéri lászló: Úgy tűnik, most ez történt. A múltkor meg az. Hogy legközelebb mi fog, azt nem tudhatjuk. Végülis bármi. Bízzunk benne, hogy érdekes lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  24. Itt valami tévedés van!
    Itt nem szoktunk “ki mellé állni”.
    Itt véleményt szoktunk cserélni, de nem a hazai oldalakon tapasztalható hangnemben és főleg nem egymás minősítésében – valami olyan történt itt, ami szétveri az AN-t.
    Általában jó érzékkel állapította meg a társaság, hogy ki az aki nem a jó célt szolgálta, igaz azok nyílt sisakkal játszottak, így nem volt nehéz, most valami más vette kezdetét.
    Így el lehet mondani, hogy van amikor már nem lehet gyógyítani a rákot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. Maeldron.

    Nagyon tévedsz ,nem értek egyet a disszidens férgezéssel Ami szerintem nem minden kintélőre vonatkozott,, de azért ez cseppet sem volt egyoldalú. Az ÉN véleményem szerint az eljárás se volt korrekt. ( ezt legalább még négyen szóvátették!!!!)Az isten szerelmére ,miért nem lehet nekem vagy akárki másnak más a véleménye ,és mi az hogy én mit keresek itt, és nem lehet LEVAKARNI??? Miféle ősember stilus ez?? És mégegyszer megismétlem ,nem hogy nem állt szándékomban megsérteni ,pláne kiröhögni senkit sem ,hanem éppen ellenkezőleg.( Tegnap latyapatya szószerint idézte!!!!) Ahogy csakén irta,ptg egészen szolidan kezdett és szerinte ,módszeresen be lett pörgetve. Az pedig ,hogy szolidáris vagyok vele ,az az én dolgom. Nekem még egy rendszer vagy rezsim se tudta befogni a pofámat ,most se fog sikerülni senkinek sem, akármilyen hangos, bár úgy megijedtem ,hog rögtön bebújtam az ágy alá..Ugyhogy ez nem fekete -fehér egyáltalán. De mindegy ,Bartus azt kérte ,hogy fejezzük be. Én tényleg befejeztem. Remélem nem voltam durva és nem bántottam meg senkit. További szép napot mindenkinek. Barry1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. Maeldron
    ++++++
    .
    nem rossz…
    .
    és TGM visz egy szal rozsat Rahel esküvöjére…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Eldrad
    a 6. pont első három szava igaz, ami utána arra vonatkozott szerény kérésem.
    Kérlek ne ragozzuk tovább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. maeldron
    (a neveket nagy betűvel írjuk, nem tisztelet jeleként, hanem nyelvtani precizitással)
    A bili méretétől sok minden függ.
    És idővel tágulhat. Ez sajnos nem ma lesz és én nem biztos, hogy megérem

    De nagyon reménykedek abban, hogy egyszer majd sok-sok nagyon sok év múlva megmutatjátok a gyerekeiteknek (egy szabad országban), hogy valamikor” innen indultunk.”
    És akkor gondoljatok az AN kommentelőire is.
    A biliről ez jutott az eszembe.
    .
    Van egy másik hasznosítási formája is, de abból már kinőttem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. Maeldron 14:26 ++++++++++++++++++++ ,látod, tudsz te
    Bocs az előbbihez még annyit, CSAKÉN nagyon jól mondja, eddig az volt,hogy
    nem idevalókat ,trollokat, hülye cöfösöket, nácikat ,hajtottunk el közösen,vagy lettek kitiltva. Szerintem ( és mások szerint is) most fordult elő először ,hogy MI ugrottunk neki egymásnak. Azt é peszű ember nem vitathatja,hogy az(elfajult) vitában kizárólag olyanok vettek részt, akiknek az elkötelezettsége az “ÜGY” iránt
    kétségbevonhatatlan. A belső kör esett egymásnak. Ebből mindenkinek
    HANGSÚLYOZOM: MINDENKINEK!!! le kell vonni a tanulságokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  30. Szenzor!
    .
    én kicsivel irom…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Szenzor: ne akarj folyton nevelni, én sem teszem veled. (Leszámítva a nevelési kényszeredről való lenevelést.)
    .
    Az információközlésnek számtalan módja van, de ha egyszer megbánom, hogy szándékosan kis betűvel írtam a nevüket, ígérem, te leszel az első, akinek szólni fogok.
    .
    Az pedig, hogy az enyémet kicsivel írod, elég óvodás. Számomra az egyik legnagyobb sértés.
    .
    Részemről ezt azok érdemelték ki, akik hatalmas kárt okoztak és okoznak az országnak. Bűnösök abban, ami történik. És közéleti szereplőként minősítem őket, nem magánemberként.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Barry1!

    .
    Volt mar itt kitiltva Gyurcsany fun is és egyéb nem cöf-ös és nem jobbikos…
    Lehet, hogy te akkor még nem voltal itt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. miaszösz: én mindenkiét úgy írom, ahogy ő írja.
    .
    Az egyetlen kivétel azon közéleti szereplők listája, akiket felelősnek tartok az ország tönkretételében. Az övékét írom egy ideje kicsivel. Ezzel fejezem ki az utálatomat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. proaktiv: olyan is van ám, hogy a másik ember beleegyezik, hogy egy konkrét személy írhasson neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. Maeldron,
    .
    …«Az egyetlen kivétel azon közéleti szereplők listája, akiket felelősnek tartok az ország tönkretételében.»
    .
    Ezt rad bizom, hiszen ez a te döntésed. Itt nem a tanitonéni szerpét töltöm be, csak egyszerü forumozo vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Maeldron
    Nem kívánlak nevelni, de néha jól esik óvodásnak lenni.
    Valamint ennél sokkal komolyabb büntetést, felelősségre vonást érdemelnek.
    Jó Te ennyit tudsz tenni. Mi sem többet jelenleg.
    És elnézést, ha megsértettelek Maeldron, ezennel lecserélve a m M-re.
    Bocsánatkérés elfogadva? Remélem igen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Barry1
    Én már nagyon régóta mondom, hogy egyre mérgesedik a helyzet, szakad el a cérna, csak a családi perpatvarokat nézi az ember a napi tudósításokban, hogy mennyi gyilkosság van, hogy naponta megy valaki a vonat alá és amiről még nem tudunk.
    Mert az emberek ki vannak zsigerelve, dolgoznak, mint az állat és nem élnek meg belőle, akinek pedig csak a segélye van, na annak aztán vége van – mit tehet, ha egyszer nincs munkahelye. Ha nyáron nem talált, ősszel már biztosan nem fog és kezdődik az iskola, tüzelőt kéne beszerezni, szóval drámai az egész.
    Mindig megkérdezem aki ítélkezik, hogy ő mit tenne, ha ilyen helyzetbe kerülne, egyenes választ még nem kaptam – mert nincs!
    Pedig egyre több emberre vár ilyen helyzet, mert nem lesznek munkahelyek.
    Aki azt mondja el kell menni, az úgy tesz, mintha az nem kerülne pénzbe – akinek nincs pénze, mozdulni nem tud, na ők az a 3 millió, ott az árok szélén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. Barry1: engem konkrétan megszólított, nem egyszer. Az pedig, hogy “nem minden disszidáns féreg” pont olyan, mint az, hogy “vannak rendes cigányok is”. Már a kifejezés minden szava kirekesztő és rasszista.
    .
    Ha én ilyet írnék valakire – amire nem sok esélyt látok – örülnék annak, hogy nem rögtön vágnak ki, hanem adnak esélyt, és türelmesen szólnak. Ahogyan admin tette.
    .
    És én magam kérném, hogy töröljék, amit idegesen írtam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  39. miaszösz: tgm létezéséről próbál az agyam nem venni tudomást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. Barry 1
    kiegészités, noha az igaz, amit fentebb irtam, de az is igaz, hogy most itt a nagy nyari melegbe, bar itt a hömérséklet elég korrekt, egymas miatt történt a kizaras.
    A fenti eset inkabb az AN gyalazasa miatt tôrtént, de itt is ebben az esetben is végül is az AN altal képviselt értékek miatt volt gond.
    .
    Apropo. Honnan tudod, hogy kizaras történt, admin altalaban közli, hogy kit zart ki? Legalabbis én igy tudom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. Szenzor: el, bizony. Köszönöm.
    .
    És tudom, részemről is gyerekes ez a “büntetési forma”. Kétlem, hogy kéri lászló sírva fetreng éjjelente, mert leírtam így a nevét. Már csak azért sem teszi, mert szép és okos felesége van. Nem is értem, hogy jöttek össze.
    .
    Felelősségre vonás viszont nem lesz. Ebben az esetben azzal főzünk, amink van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. miaszösz: szóval élőben tanár vagy? Mit tanítasz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Maeldron
    :-)
    És most mennem kell, majd még jövök vissza.
    Szép nyugodt napot mindenkinek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  44. Nem vagyok tanar élöben sem!! ))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. miaszösz: aki egyszer leírja, hogy “disszidens férgek”, az úgy is gondolja. Nem a férgekkel van baj, vannak nagyon cuki giliszták, sőt, nemrég olvastam, hogy valami sárga féregnek le lehet vágni a fejét, és visszanő. Szerintem izgalmas. Kicsit sajnálom azért, hogy a tudósok vagdossák.
    .
    Ám ez a kifejezés így egyben, ahogy elhangzott, azokkal az előzményekkel és folytatásokkal, dédelgetett gondolatról árulkodik. Ez a tapasztalatom. Kicsúszott belőle az őszinte érzés.
    .
    Az ember valódi gondolkodásmódja nem attól függ, mit hányszor mond, hanem hogyan és mikor mondja. Van, amit elég egyszer-kétszer, hogy komolyan vedd.
    .
    Az általános, előítéleteken alapuló, generális utálkozás, ha jól értem, szöges ellentétben áll az AN szellemiségével, és ez világosan le van írva a szabályzatban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  46. Maeldron igaz, de ezt én mar letudtam. Végül is nem nekem art az, ha valakit az elöitéletesség hajt. Legyen ez az Illetö problémaja.
    .
    A sors ironiaja, hogy a csetepaté ezzel a mondattal kezdödött :
    « A stilus maga az ember!»
    .
    Najo. Ez mar a multté, és érdemes belöle tanulni, mint a jo pap.
    (Bar pap sem vagyok élöben…)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Kedves MAELDRON

    Neked is szép napot! ( megigértem Bartus Lacinak,hogy jó leszek és megeszem a spenótot is!!!) , Mi van a fekete csajokkal? Látod? Megint megszólitottalak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. miaszösz: csak és kizárólag a Te kedvedért.
    .
    tgm: “Orbán Ráhel vigyen egy szál virágot a gyurcsányista rendőrállam sírjára. Ha az nem nemzeti gyász, hogy hatvanöt éve nem tudok magamnak világnézetet választani, akkor kijelenthetük, nem létezik magyar nemzet. De most nem a kijelentések ideje van itt. Hanem a gyászé. Ja, nem. A cikkleadásé.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. miaszösz: na jó, szabad a gazda. Mi vagy élőben?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  50. 15:30
    .
    régi zenével foglalkozom { barokk , reneszansz… )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos