Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kövér a térdét csapkodva röhögött 2012. május 29. kedd 10:06 Forrás: AN

  • Hozzászólások(64)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kövér a térdét csapkodva röhögött

Budapest, Székelyudvarhely – Nem igaz, hogy a Fidesz vezetőinek nincs humorérzékük. És az sem fedi teljesen a valóságot, amit sokan mondanak rájuk: hogy értik ők a humort csak nem szeretik.

Értik is, meg szeretik is. De hogy mi a jó humor, azt ők szeretik megmondani. A hírek szerint Kövér László a térdét csapkodta a nevetéstől. Nem a tréfálkozásra mindig hajlamos Szijjártó szóvivő mesélt neki viccet, székely viccet, de még csak nem is a főnöke, Orbán Viktor nevettette meg a szigorú tekintetű (visszafogottan fogalmaztunk, elvégre, hogy eszelős a nézése, azt mégsem írhattuk) házelnököt.

Az keltett derültséget a bajuszos emberben, hogy a román rendőrök egy üres urnát találtak Lukács Csaba autójának a csomagtartójában. Lukács Csaba jól kicselezte őket, megnyivánult a magyar virtus, a székely lelemény.

Lukács Csaba nevét korábban soha nem hallottuk, most is csak mértékkel érdemes megjegyezni, rövid időre azonban annyit érdemes tudni róla, hogy ő szervezte Nyirő József író újratemetését.

Nyirő Józsefről sem érdemes sokat tudni, azt amit igen, azt viszont nagyon. Például, hogy Szálasiék  híve, a nyilas parlament képviselője, megrögzött szélsőjobboldali és antiszemita. És az is hozzátartozik a nem túl dicső renoméhoz, hogy Hoffmann Rózsáék jóvoltából a jövőben Magyarországon a Nemzeti Alaptanterv egyik oszlopa. De legalábbis része, az ő munkásságát is kell majd tanulniuk a jövőben a diákoknak. És nem elrettentő példaként.

Nem  csoda, ha a román hatóságok, akik, bármennyire is hihetetlen, de jelen állás szerint európaiabbak a magyar kollégáknál, nem akarják nagy pompával eltemetve látni Nyirő Józsefet.

Kövér nevetése félelmetes. Fasiszta íróhoz adta a nevét és a nevetését. Nyilván jókedvű vidámságnak szánta, de szánalmasra sikeredett.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (21 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +22 ( 34 szavazatból)
Kövér a térdét csapkodva röhögött, 4.5 out of 5 based on 21 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(64)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

64 Reader’s Comments

  1. “Kövér a térdét csapkodva röhögött”
    Az elmeorvosa azonnal új gyógyszeren gondolkodott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  2. rosszul vagyok a 2/3-s csürhétől :-((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  3. Szerintem egy iro maganelett, politikai eletet es irodalmi muveit kulon kell ertekelni. Abszolut nem lenne semmi baj azzal, hogy Nyiro kotelezo olvasmany, ha jo iro lenne, vagy ha legalabb olvashato. Csak tetezi a bajt, hogy nyilas volt. Puskin is mekkora seggfej volt, aztan megis erdemes olvasni. Dosztojevszkij antiszemitizmusarol se sokat beszelnek ha a muveirol van szo. Nyiro viszont nem egy jo iro. Ha csak olvashato lett volna, mar a Kadar rendszerben visszakerult volna a tananyagba, mindegy mit kavart 44-45-ben. Ugyanugy nem foglalkoznanak a jobboldalisagaval mint ahogy annyi mas magyarnak a a viselt dolgaival se foglalkozik senki amikor az eletmuvukrol van szo:
    http://hu.metapedia.org/wiki/Magyar_antiszemit%C3%A1k_list%C3%A1ja

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  4. viva, kötéllel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  5. BKRS: az általad belinkelt oldallal jobb lesz vigyázni. Az ún. “Metapédia” nem más, mint a népszerű Wikipédia antiszemita, szélsőjobbos változata.
    Tekintsd csak meg az Izraelről szóló lapot: ( http://hu.metapedia.org/wiki/Izrael )
    Ezzel a felháborító mocskolódásoknak helyt adó oldallal én nem példálóznék…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  6. Kövéren felesleges csodálkozni Ő is fasiszta, mint ahogy az egész kormánypárti bagázs. Segítségükkel terjed a nácizmus magyarországon. filozófiailag megalapozva nyírő és wass szellemiségével. Ha én a románok helyében lemmék a kövért persona non grata-nak nyilvánítanám Romániában. Az erdélyi Magyaroknak nincs szükségük alélekmérgezésre. Eléggé nacionalisták és irredenták így is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  7. BKRS 2012. május 29. kedd 23:59
    Ugyanugy nem foglalkoznanak a jobboldalisagaval mint ahogy annyi mas magyarnak a a viselt dolgaival se foglalkozik senki amikor az eletmuvukrol van szo:
    .
    Az általad említett írókat nem temetjük egy erősödő fasiszta eszmeiségű ország mintaképeiként, és akkor tőled is kérdezem: a gyerekeknek az iskolában az írók életrajzát is tanítják, biztos hogy ezekről az írókról kell tanulniuk?
    Ennyire szegény lenne a magyar irodalom, hogy ők maradtak csak mintaképnek? Ha már József Attilát is le kell tolni a Duna partjára, hogy a Horthy éra kiválóságainak legyen elég hely, akkor mi a csodáról beszélgetünk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  8. Egy ragyogó ívű életpálya köteles Kövéré!
    Az MSZMP KB és Aczél et. előtti meghajlástól a nyilas Nyirő koporsója előtti meghajlásig.
    Csak gratulálni illik és nem irigykedni!)))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  9. http://www.femina.hu/hirhatter/nyiro_jozsef

    Szégyen,ami a parlamentben folyik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  10. Szerencsétlen idióta!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. Amikor felakasztják akkor is a térdét csapkodja és röhög?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  12. A román hatóságoknak az elmegyógyintézetbe kellett volna szállítaniuk Kövér Lászlót. Kiadhattak volna egy ilyen közleményt: ” Románia kormánya mélységesen aggódott Kövér László egészsége miatt ezért a legjobb professzorok felügyelete alatt az egyik román elmegyógyintézetbe szállítottuk. Bizonyára a rengeteg munka és kimerültség okozta az Elnök Úr elme állapotának romlását és a magyar-román barátság jegyében mindent megtesznek orvosaink, hogy az Elnök Úr állapotán javítsanak.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  13. Egy igaz magyar paraszt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  14. Miután Szőcs Géza lemondott, most kereshet egy újabb hullaszállítót – persze közben röhöghet és még a térdét is csapkodhatja – a bunkója!
    Ezek a lények Magyarország főméltóságai: szegény ország, melyből ilyen gyökerek bújtak elő.
    Más:
    A Médiahatóság elutasította a zöldpárti osztrák képviselőnő panaszát, mondván nem kompetensek az ügyben, amikor Bayer Zsolt Madách-díjas ótvaros, stb. (nem citálnám) jelzőkkel illette!
    Kiadajcstompika a másik agyoniskolázott, aztán Semjén és Navracsics a két amortizáló nagyon mélykeresztyények, kuszafog Selmeczi kiflis Tesco arc, A4mutyipeti fő-fő kimagyarázó, kuszaszem költségvetésmódosító világbajnok, jaj és hát a vezér, a Pinokkió 3xbóvli Orbán – szóval Tündérország elitjei!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Kövérnek megint elgurult a gyógyszere 2014. január 24. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos