Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ingyen termékenyítik a brit leszbikusokat 2012. május 22. kedd 14:36 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ingyen termékenyítik a brit leszbikusokat
London – Nagy-Britanniában a leszbikus párok és az egyedülálló, 42 év alatti nők is ingyenesen vehetik majd igénybe a mesterséges megtermékenyítéssel kapcsolatos állami egészségügyi ellátást, közölte kedden a brit kormány javaslatára hivatkozva a Daily Telegraph.
.
Korábban a nőknél 39 év volt a határ. Az új intézkedés következtében évente több ezer nő és meleg pár kap lehetőséget az anyaságra anélkül, hogy több mint 9 ezer euróig (8 ezer font) terjedő összeget fizessen a különböző magánklinikák részére.
.
A konzervatív-liberális brit kormány felszólította az angliai és walesi egészségügyi hatóságokat, hogy a meleg párok esetében is finanszírozzák a méhen belüli megtermékenyítést. A Munkáspárt vezette kormány 2008-ban már lépéseket tett azért, hogy az azonos nemű szülők ugyanolyan jogokat élvezhessenek e téren, mint a heteroszexuális párok.
.
Az új iránymutatás értelmében a klinikáknak nem kell figyelembe venniük a gyermek apa iránti igényét vagy a férfi szülőmodell fontosságát a kezelés megindításakor. A leszbikus pároknak és az egyedülálló nőknek mindössze arról kell tanúbizonyságot tenniük, hogy képesek ellátni szülői feladataikat.
.
A hivatalos statisztikák szerint 2007-ben még csak 178, 2010-ben azonban már 417 leszbikus pár fizetett magánúton a mesterséges megtermékenyítésért. Mivel a sikeres eljárásra kevés az esély – egy 38 éves nő esetében általában 20 százalék – a párok több tízezer fontot is költhetnek a kezelésre.
.
A melegjogi aktivisták üdvözölték a javaslatot, hangsúlyozván, hogy az azonos nemű párok eddig megkülönböztetésben részesültek az egészségügyi hatóságok részéről. A javaslat ellenzői szerint azonban a tervezet a biológia kormány által támogatott „újraírásával” ér fel.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +5 ( 5 szavazatból)
Ingyen termékenyítik a brit leszbikusokat, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

18 Reader’s Comments

  1. Remélem, a közeljövőben – amíg élek -, nem lesz kötelező az egyneműek párkapcsolata.
    Milyen gyerek lesz abból, aki nem tud majd különbséget tenni apu és anyu között?
    Milyen dolog az, hogy hol apu az anyu, hol meg anyu az apu?
    A britekkel eddig is volt bajom, de innentől……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (21 szavazatból)
  2. Nem rossz, kell a gyerkőc, és csak lát férfiút is az a “leszbis” gyerek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  3. Ilyen jól áll a forintotok? 9 ezer euró=8 ezer forint? Matolcsy egy varázs ló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  4. Már pöszén látok, bocs, font…..álmodik a gyomor. forintnak álmodtam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  5. Ha 20 éves nagymellű szőke és manöken alkatú akkor én ingyen is bevállalom:)))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  6. lehet, hogy elitéltek azért amit irok.
    éljenek, boldoguljanak együtt, de gyerekük ne lehessen!
    a gyerek ne azt lássa, hogy nő az anyukám és nő az apukám, ezt kikérem magamnak a gyerek nevében, aki még nem tud dönteni!!!!!
    egynemüeknek ne legyen joguk a gyerekre, akármilyen szépen és gazdagságban nevelik is, ez természetellenes!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (22 szavazatból)
  7. Én azt nem értettem soha, mit kell ide mesterséges megtermékenyítés, miért nem szólnak egy palinak, hogy ugyan vágódjon már közéjük, lehet, még mind a kettőt felcsinálná, esetleg még arra is rájönnek, mi az igazi. Mit kell itt lombikokkal pacsmagolni?
    .
    Viccen kívül: Bajaónál a pont. Egyneműeknek semmi szín alatt nem lehet gyereknevelést megengedni.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (20 szavazatból)
  8. Ez ugyanaz mint a homoszexuálisok, mindent megtesznek, hogy természetesnek és normálisnak állítsák be azt ami nyilvánvalóan nem az. Most már a családot is leszbire akarják. Mind önigazolás, nem tudják elfogadni, hogy nem természetes és nem normális sem az, hogy leszbi, sem az, hogy homoszexuális. De már szegény gyereket is beleviszik. a beteges játékukba.
    -
    Jó lenne, ha meg lehetne kérdezni a magzatot, ” akarsz két anyát”. Csak magukat győzködik, nem képesek elfogadni, hogy a két nő együtt, ugyanúgy a két férfi együtt, családalapítás és fajfenntartás szempontjából félemberek. És sajnos 0.5 x 0.5 =0.25
    -
    Sajnálom, hölgyeim de azok vagytok, éljetek boldogan és szálljatok le a kisgyerekekről. Ha meg nem érzitek teljesnek az együttléteteket, ami érthető, akkor próbálkozzatok a férfiakkal, ne lopkodjatok spermát ha nem kell a férfi. Kell vagy nem kell döntsétek el. Éljetek együtt nők ha ez kell nektek és ne vágyódjatok arra ami nem kell. Szegény gyerek önző hülyék kezében akik csak a maguk örömére gondolnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (18 szavazatból)
  9. Ja és még valami, mégis mit mond a leszbi anyuka a gyereknek amikor megkérdi az örök gyerek kérdés, anyu hogyan lesz a kisbaba és neki hol az apja, és ha nincs akkor ő mégis, hogyan született. És ha felnő és esetleg kedve lenne megkeresni az apját , megtalálhatja?
    -
    Annyi kidobott szerencsétlenül járt árva kisgyerek van, ha már gyereket akar nevelni vegyen magához egyet, nem mintha egészséges dolog lenne két anyával, de halálnál jobb és egy árva gyereknek könnyebben el lehet magyarázni hogy van apja anyja, csak esetleg meghaltak, árva lett és megmentették. De ha az övé a gyerek mit mond, hogy nem kell neki a férfi, csak a nő, de azért csak termékenyítsék meg mert szülni akar és anya lenni de férfi nélkül? Na mindegy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (14 szavazatból)
  10. TUDÓS vagyok :
    Szakterületem a leszbikusok megtermékenyítése.
    Hát lehet , tessék csak tessék !
    Akár kettesével is !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  11. Jelentkezők egészalakos fényképes adatlapját elfogadom. 91%-os siker “minden zsák megtalálja a foltját ” alapon garantált. Kellő félhomály és néhány pohár után jól is esik. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  12. Olvtársak, olvtársak…. sokan közületek nem toleránsak….
    Egy gyerek nem attól lesz homoszexuális, vagy leszbikus, hogy a szülője az. Jó példát meg sok heteroszexuális szülőpár sem tud mutatni.
    Akkor el kell dönteni a hetero párok esetében is, hogy kiknek lehet gyereke, és kiket találunk alkalmatlannak arra, hogy gyereke lehessen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  13. Tiszta őrület. A természet utján nem lehet gyerekük, ezért mesterséges úton kell a dolgot megoldani. De miért az adófizetők pénzéből ? Miért nem önerőből. A gyermektelen házaspárok (ferfi – nő) esetén az összeget bekell fizetni, de a leszbikusoknak nem. Melyik gyermek fog egészségesen fejlődni akinek egy normalis apja-anyja van vagy akinek két apja vagy két anyja van. Hogyan fogja a gyermek megtanulni a hiányzó nemmel való kontaktust ? Az apa vagy anya mintát ? Mindenki panaszkodik hogy egyre rosszabb a világ. Talán csak úgy elromlott ? Nem lehet hogy az ostoba természetellenes döntések, törvények és rendelkezések miatt ilyen a világ ? A TV-ben rengeteg a sex és az erőszak, mi történik ? Az utcákon is sokasodnak a sexualis és erőszakod büncselekmények. Divat lett a homosexualizmus, és mint tudjuk a birka öveti a divatot, ógy öltözik ahogy mondják neki, ugy vágatja a haját, azt a márkát viseli. Tényleg annyira hülye az emberiség, csoda hogy még nem halt ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  14. jimbo ez egy olyan téma, amivel nem lehet szórakozni, te bohózatot csinálsz a gyerek életére kiható eseményről…
    én nem vagyok és nem leszek toleráns, ha egy gyerek érdekéről van szó, mert a gyereknek nem két nőre vagy két pasira van szüksége.
    a lánygyermeiknek arra, hogy mintát tanuljon az anyasághoz, a fiugyerneknek pedig az apától kell viselkedésmintát tanulnia a felnőtt férfi életre, még akkor is ha szerinted ezek rossz szülők… még azok is százszor különbek a mesterséges formációknál…
    a két általad emlitett dolog nem egy szint, a gyerek megkérdőjelezhetetlen joga van az eredendő, a természetes anya-apa formációra, mig a másik, a két egynemü “szülő” mesterséges, ellenszenves és a szememben megengedhetetlen képződmény.
    a tolerancia nem azt jelenti, hogy mindent elfogadunk, mert jaj istenem ez a divat, a toleranciának is vannak határai, kell, hogy legyenek határai, mondom ezt egy döntésképtelen gyerek nevében tiltakozva!!
    anyaként, nagymamaként, dédnagymamaként!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  15. Igen, egy hagyományos felállású családmodellben is érheti érheti kar a gyereket, de talán még sem kellene ezt a nem éppen egészséges családmodellt jónak feltüntetni. Szerintem senki nem tudja ez árthat-e, és miként a gyermek fejlődésének! Tudomásul kell venni, hogy bizonyos életformák mivel járnak. Bármi is legyen az oka ennek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  16. Idevágó köny lehet : Robert Merle, Védett férfiak !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. Olvasom a kommenteket, es meglepodtem!
    Kicsit azert arnyaltabb az elet! Szerintem pedig, ha normalis ket ember el egyutt, akar ferfi akar nok, a gyermek nem serul, es egeszseges indittatast is kap az eletre. Azt ugye tudjuk, hogy szuletunk es nem tanuljuk a nemi identitast!
    Ma mar nagyon sokan /valamikori/ hetero szulo neveli egyedul a gyermeket, es kello figyelemmel egeszseges gyermekek nevelodnek!
    Az ellenkezoje is igaz, mukodo hazassagban is el lehet rontani gyermekeink eletet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  18. Tormay Cecila ha ezt megerhette volna!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Melegek az amerikai tévében 2011. augusztus 9. kedd

Leszbifilmet találtak Marilyn Monroe-val? 2011. július 22. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos