Ronai and Ronai
AMERIKAI

Végrehajtás a Miskolc Holding ellen 2012. április 19. csütörtök 17:40 Forrás: AN

  • Hozzászólások(9)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Végrehajtás a Miskolc Holding ellen

Miskolc – Becsületsértés és rágalmazás miatt feljelentést tett Földesi Norbert, az MSZP miskolci önkormányzati frakciójának vezetője dr. Kriza Ákos fideszes polgármester ellen. Dr. Kriza Ákos hazugságnak nevezte Földesi Norbert egyik állítását a közgyűlésen. Pechjére kiderült, hogy nem volt az.

A Népszava értesülései szerint a miskolci városvezető ugyanis meglehetősen élesen reagált a szocialista frakcióvezető felszólalására március 22-én, az önkormányzat közgyűlésén. Földesi Norbert arról beszélt, hogy a város tulajdonában álló Miskolc Holding ellen, fennállása óta először, végrehajtást rendelt el a bíróság, ám ezt a polgármester cáfolta és visszautasította.

Konkrétan azt mondta, “ez akkora hazugság, hogy ennek neki lehet támaszkodni”. Másnap viszont Földesi Norbert sajtótájékoztatón hivatalos iratok fénymásolataival bizonyította a megjelentek előtt, hogy nem a levegőbe beszélt, valóban végrehajtást kezdeményeztek a Miskolc Holding ellen.

Akkor a frakcióvezető felszólította a polgármestert, hogy kérjen bocsánatot a kijelentéséért, ám Kriza Ákos ezt mind a mai napig nem tette meg.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +7 ( 9 szavazatból)
Végrehajtás a Miskolc Holding ellen, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(9)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

9 Reader’s Comments

  1. Kriza vezetésével a fidesz szétveri, lerombolja, amit az előző 8 évben a szocik elértek, felépítettek. Ilyen pl az Operafesztivál, amivel sikerült Miskolcot a kulturális térképre feltenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  2. már az összes rokon Miskolcon,jó munkahellyel és lakással.Mi meg akik itt születtünk,dögöljünk éhen.Oszt jónapot

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  3. Itt is csak azt tudom mondani, hogy ki mint vet, úgy arat. Netalán én választottam meg ezeket? Élvezzék csak amit választottak, annál is inkább, mert még most sem mernek kiállni, hogy tévedtünk. Támogassák csak Őket amig meg nem döglenek, az agyuk már úgyis halott.
    E drasztikus véleményem mérgemben alakult ki, mert olvastam az Ipsos új felmérését. Sajnos jelenleg kevés józan gondolkozású magyar van, sajnos a bocskorosok is okosabbak már nálunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  4. Végre aktivizálódni kezd a vidéki bal, ballib oldal.
    Remélem rövidesen Dunát lehet rekeszteni a fityisz jobbik gazemberségek kiterítésétől. :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  5. Ez az eset az iskola példája annak, hogy milyen kelekótya, flelőtlen a társadalom sajnos nagyobbik része. Máskülönben hogy fordulhatott volna elő, hogy egy nagyváradi székely-magyar legyen egy echte szocialista beállítottságú város polgármestere. Nyilván a szavazók csak addig jutottak el, hogy nem szoci, hanem Fideszes, de hogy kiféle, miféle az már egyáltalán nem érdekelte őket. Én véletlenül, önhibámon kívül erről a Kriza gyerekről kicsikét többet tudok, mint általában a többi állampolgárok. Egyet elárulhatok, nem kapta ingyen a Polgármester Úr ezt a kitűnő stallumot. Többet nem kívánok ez ügyben szólni, csak annyit, hogy rendkivül szomorúvá tesz magyar, ezen belül is miskolci embertársaim felelőtlensége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  6. Ha nem ker bocsanatot akkor penzbirsag. Mit kell ezzel ennyit …. vacakolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  7. Zsiga Macell képviselő, arcáról olvasható le a “pofátlansága”.

    Csak megkérdezem, KI SZAVAZATT MEG az ilyen FIATAL képviselőknek, mint ez is itt, 1,600.000 Ft-os havi fizetést, KI, KIK?????? -
    az MNB elnökének meg 2 millió lehet a bére! – hol van emberileg, tudásban, tapasztalatban, gyakorlatban ez a fitymatty Zsiga M egy bankelnöktől?????

    Szeretnénk látni a KÉPVISELŐK fizetését, a GÉPJÁRMŰ használat ELSZÁMOLÁSÁT és a LAKHATÁSI TÁMOGATÁSAIKNAK a kifizetésekről szóló összesítését BRUTTO és NETTÓ összegben,
    DE még azt is, hogy melyik tétel után mennyi járulékokat és szja-t fizetnek!!!!!

    ELSZÁMOLTATNI EZT A FIDESZ-BAGÁZST, mert lassan a szemünket is kilopják!
    Ne hagyjátok magyarok, hogy az eszeteket is “megtérítsék”….!

    Egyébként NEMZETKÖZI BÍRÓSÁGON kell feljelenteni Orbánt és klánját, mindazért a HAZUDOZÁSÉRT, a magyar nép becsapásáért, közveszélyes szélhámosságért, amit folytatnak, amióta hatalomra kerültek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  8. Miskolcon is a brigantik bandája uralkodik. Hazudnak éjjel-nappal. Kilopják a miskolciak szemét igazi jó kerestyén módon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  9. Azt hiszem Palffy Kinga az most beteszi a kaput, a holdingnak.
    Ha eddig nem volt csőd most lesz! Amit hallok az ott dolgozó irodistáktól az nem semmi. Pálfy Kinga Beceneve: POKRÓC!
    A stílusa valami hihetetlen alpári, szókincse egyenesen fogyatékos és a kiejtése Román parasztos. Egy szóval összegezve, minden afelé megy, hogy NAGY CSŐD LESZ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Fasiszta provokáció színhelye lesz az Avas 2012. október 16. kedd | AN

Újabb tüntetéseket tervez az MSZP 2011. június 22. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos