Ronai and Ronai
AMERIKAI

Még Schmittnek áll feljebb 2012. április 1. vasárnap 10:27 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(156)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Még Schmittnek áll feljebb
Budapest – Mindinkább elszabadult hajóágyú módjára viselkedik a hazáját lejárató államelnök, aki az immár a jobboldal zöme által is favorizált egyetlen lehetséges megoldás – az azonnal lemondás – helyett ellentámadásba lendül. „Nincs szándékomban lemondani, mert a lelkiismeretem tiszta” – jelentette ki a csaló az MR1-Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában a plágiumügyével összefüggésben. A plagizátor az interjúban azt mondta: kisdoktori címét a jelenlegi szabályok szerint csak bíróság vonhatta volna vissza.
.
Schmitt Pál, aki a botrány kirobbanása előtti időkben szolgalelkűségével és kritikán aluli helyesírásával szerepelt rendre a híradások élén, méltatlannak nevezte az őt ért támadásokat, amelyek szerinte nemcsak a személye, hanem a köztársasági elnöki intézmény tekintélyét is aláássák. „Hiszen akárhogy is, az ország megválasztott első embere vagyok, aki az ország egységéért, a demokrácia működésért, az alkotmányosság őrzéséért felel”, hazudta az az ember, aki mindenestül Orbán Viktor kreálmánya, és akinek elnökké emelését, illetve mostani ott-tartását még az egyébként engedelmesen bégető birkákból álló pártban is kártékonynak tartották és tartják.
.
Kiemelte, nem szabad elfelejteni, a plágiumügy abból indult ki, hogy „egy blogger” bejelentette: a kisdoktorija körül „valami nem volt rendben”. „Én meg úgy gondoltam, hogy rendben volt”, mondta. Ez sem igaz, mivel nem „egy blogger bejelentéséről” volt szó, hanem arról, hogy a hvg.hu, később pedig az Index kimutatta: Schmitt gyakorlatilag az egész dolgozatát, úgy, ahogy van, lopta.
.
A „köztársasági bőrizomtömlő” arra is kitért: méltatlannak tartja, hogy húsz évvel ezelőtti kisdoktori értekezésével kapcsolatban lemondásra szólítják fel, és „az ország rossz hírét keltik”, noha a mostani ügynek semmi köze sincs az államfői funkciójához. „Anélkül, hogy az ártatlanság vélelmét megkaptam volna, mindennek kikiáltottak” – mondta. Schmitt itt keverte a szezont a fazonnal, az ártatlanság vélelme ugyanis azt illeti meg, aki ellen jogi eljárás folyik. Ilyesmi ellene nem indult, és a plágiumügyben feltehetően soha nem is fog, mivel a köztörvényes bűncselekmény, amit elkövetett, régen elévült (nem úgy, mint a köztársaság és a jogállam felszámolásában játszott szerepe, amiért felelősségre vonható), a meglopott német kutató, illetve a már elhunyt bolgár kutató rokonai azonban minden további nélkül jó eséllyel kártérítési pert indíthatnak a tolvaj ellen.
.
A Semmelweis Egyetem szenátusának a kisdoktori cím visszavonásáról szóló döntését úgy értékelte: „gyakorlatilag a tudomány saját magát korrigálta”. „Ha húsz évvel ezelőtt tévedett a tudomány, mert nem hívta fel a figyelmemet bizonyos hiányosságokra, azt most a szenátus kijavította. Hogy úgy mondjam, önmaguk között 1:1 a meccs, csak sajnálom, hogy ennek én voltam a szenvedő alanya, hogy rólam szólt, az én becsületemről, az én eljárásomról a dolog”, fogalmazott.
.
Schmitt Pál azt mondta, elfogadja kisdoktori címének visszavonását – mintha ugyan volna más választása –, de azt szerinte a jelenleg érvényes jogszabályok alapján csak bíróság vonhatta volna vissza. „Talán lesz valaki, talán lesz egy ügyvéd, aki utánamegy, hogy milyen alapon hagyta ki a Semmelweis Egyetem szenátusa a Magyar Akkreditációs Bizottságot”, terelt Schmitt. „Milyen alapon vették át [Réthelyi Miklós] miniszter úrtól a lezárt borítékot, nem hívták fel a figyelmét arra, hogy először az akkreditációs bizottságnak kell vizsgálni” az ügyet? – tette fel a kérdést, utalva arra, hogy az egyetem tényfeltáró bizottságának a disszertációval kapcsolatos jelentését a Semmelweis Egyetem rektora kedden elküldte a nemzeti erőforrás miniszternek tájékoztatásul, valamint állásfoglalás céljából, Réthelyi Miklós viszont illetékesség hiányára hivatkozva olvasatlanul visszaküldte. Ezután foglalt állást az egyetem doktori tanácsa, majd döntött az intézmény szenátusa az államfő doktori címének visszavonásáról.
.
Arra a kérdésre, kinek akar bizonyítani azzal, hogy hetvenévesen PhD-dolgozat írásába kezd, úgy válaszolt: önmagának és azoknak is tartozik ezzel, akik idáig bíztak benne. Mint mondta, nem fogadja el, hogy csorba esett a húsz évvel ezelőtt megírt dolgozatán, ezért ír „egy másikat”.
.
A riporter felvetésére arról is beszélt: lehet, hogy jobb lett volna, ha korábban lemond kisdoktori címéről. „Visszaadni vagy felfüggeszteni, mindenféle megoldás lett volna, mert az e körüli vita megosztotta a magyar társadalmat (…), holott a feladatom az egységen való fáradozás”, magyarázta, hozzátéve, azért nem adta vissza címét, mert bízott az igazában, abban, hogy megerősíti az egyetem tényfeltáró bizottsága. Kitért arra is, fair play-díjas olimpiai bajnok vívóként nem szokott hozzá az „oldalról és hátulról jövő” támadásokhoz, de kiáll az igazáért.
.
Azzal kapcsolatban, hogy lemondásra szólították fel, úgy fogalmazott: nincs oka lemondani, s ebben szerinte a tényfeltáró bizottság jelentése is megerősítette. Mégis „valamilyen szakmai-etikai hivatkozással a Semmelweis, szerintem helytelenül, elvette a fokozatomat”, tette hozzá, azzal együtt, hogy a szenátus csak a Testnevelési Egyetem húsz évvel ezelőtti hibáját javította ki.
.
Arra a kérdésre, most, a döntése után megkönnyebbült-e, nemmel válaszolt. Elmondta, úgy látja, elvadultak a személyét érő támadások, például ha uszodába vagy étterembe megy, körülveszik, bekiabálnak, hogy miért nem mond le, ám szerinte nem tudják megindokolni, hol követett el komoly hibát. „Nincs érvanyaguk. Ha ebbe kapaszkodnak (…) a kisdoktori dolgozatba, az kevés, most már ők is tudják”, jelentette ki.
.
Zárásként azt mondta, nem hagyja, hogy miután egész életében feddhetetlenségre törekedett, úgy emlékezzenek rá az emberek, mint akit egyszer csaláson kaptak. „Be fogom bizonyítani, hogy egyetlenegyszer sem, ez becsületbeli ügy”, jelentette ki. Hozzátette, politikai támadások érték, de nem mutat gyengeséget és nem roppan bele a rá nehezedő nyomásba.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (42 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +50 ( 54 szavazatból)
Még Schmittnek áll feljebb , 4.8 out of 5 based on 42 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(156)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

156 Reader’s Comments

  1. Plagipali nem mond le, persze, hogy nem. Nem kapott utasítást ov-tól. Meg van sértődve. Ó, szegény! Ne azok sértődjenek meg, akiknek a képébe hazudik? Folyamatosan hazudik, mióta kiderült, hogy lopott és csalt. A plágium szó helyett ezt kéne neki mondani: csaltál, loptál. Egyértelmű szavak, nem lehet mellébeszélni. Hogy phd-t ír? Az EU honlapján sp önéletrajzában az szerepel, hogy közgázt végzett és phd-fokozata van – így olvastam. Ha így van, ott is hazudott, csalt. Minderre már azt lehet mondani, hogy folytatólagosan elkövetett. Nem egyszer lopott el szakmunkákat – bolgár és német szakmunkák -, lopott máshonnan is, de még annyi esze se volt, hogy az ábrákat átszámozza (olimpiai prospektusból – NOB vagy MOB, már nem tudom).
    Tudom, hogyan készül egy szakdolgozat, mit és hogyan kell tartalmaznia. Egy doktori értekezésnek is vannak szakmai és formai követelményei. Húsz évvel ezelőtt is voltak.
    Plagipalinak el kellene takarodnia. Akárhová, de posztjáról le kellene mondania. Már régen le kellett volna mondania, de most meg kellene tennie. Tudom, hogy nem teszi meg.
    Hogy mit fednek el ezzel a botránnyal, még nem tudni pontosan.
    Lehet, hogy ov besúgói múltját. Lehet, hogy egyéb aljasságot.
    Lehet, hogy azt, hogy Erzsébet-utalvánnyal fizetik majd a családi pótlékot és a segélyeket. Valamit elfednek, az biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  2. Egy hete azt nyilatkozta, hogy érzi a felé irányuló szeretetet….

    dr. Kné
    2012. április 1. vasárnap
    11:11
    Schmitt Pál családja miért nem lép, miért is nem szeretik annyira, hogy
    kimentenék ebből a pokoli helyzetből, ha már ő nem tud/ tehet magáért?

    Lehet, hogy a család is hasonló szellemi színvonalon áll?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  3. Szeretném felhívni az itt kommentelő társaim figyelmét hogy a HÍR3 portálon a Fővárosi MSZP: Tarlós vonja vissza a plágiumügyben tett nyilatkozatát! című cikk hozzászólásainak jutalmául ajándék kisdoktori címet kapnak a hozzászólók!!!!
    Ezért mától ezen a portálon is joggal használhatom a DR titulus!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  4. Előre sajnálom azt a szegény “négert” aki megírja helyette az új kisdoktorit…..Talán küldetéstudatból,esetleg anyagi haszonszerzésből teszi,-de arra nem gondol,hogy esetleg jövőre már nem kell NEKI új cipó,-majd a fiúk elintézik….Esetleg egy frontális ütközés,vagy egy megmagyarázhatatlan öngyilkosság. Nem ő fog választani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  5. “Viktor, a fülkeforradalmár valószínűleg most is a fülkében ül, és két kézzel próbálja a saját malmára hajtani a vizet. Az elhúzódó IMF tárgyalások miatt mindig jó ha van valami konc ami eltereli az ostoba halandók figyelmét – hát most itt van. Amíg mi az áldoktort rugdossuk, nem lepődnék meg ha a parlament mondjuk visszamenőleg államosítaná a már kiosztott nyugdíjakat, esetleg a 10 főnél több embert foglalkoztató gyárakat, vagy lóhátra pattanva feldúlnák és kifosztanák Nyugat-Európát, sikoltozó IMF-bankárokat megerőszakolva. Másfelől Schmitt Pál erkölcsi halála még jó is a fidesznek. Tudjátok, van egy pont, ahol az elkeseredés kezd kikristályosodni, és környezettől függően két irányba fejlődhet a dolog. Vagy forradalom lesz – erre azért a Pali esete mégiscsak kevés – vagy köszönés nélkül leül melléd az apátia. Márpedig a fülkeforradalmároknak pont ez kell, hogy ne legyenek rajtuk kívül még fülkébb forradalmárok a másik oldalon. Megettük a médiatörvényt, sokat jajjgatunk. Megettük, hogy megették a magánnyugdíjpénztárakat, jajjgattunk. Lement a torkunkon a választási törvény módosítása is, az új alkotmányt már egész rezignáltan nyeltük, hát most is nagyra kell tátanunk a szánkat, mert ez a darab fekália akkor is nagy, ha csak szimbolikus. Szerintem Orbán Viktor most tesztel minket. Ha ezt is lenyeljük – márpedig le fogjuk – akkor egy kicsit megint gyengül a tartásunk, holnaptól egy kicsit megint többen mondják majd, hogy leszarom a politikát, leszarom az egészet, nem szavazok, nem tüntetek, minek.” Forrás: kard. blog.hu

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  6. Valaki megfoghatnå mår a kezet, mert vak is asuket is, es terelhetne az egyetlen helyes irånyba!
    Miert turik meg, hogy meg nagyobb mocsokkal rontsåk tovåbb az Orszåg hirnevet!
    Scmidt azon mår nem tud kepviselni semmit es senkit!

    HOL AZ ELLENZEEK!!!!!!!
    Ha ezzel sem tud semmit kezdeni, teenyleg impotens!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  7. Kné:

    “…Schmittről: ha én lennék egyik lánya, nem engedném tovább süllyedni, valami okkal-móddal kimenteném, mert gondolom fordított esetben a gyerekeiért ő is mindent megtenne…”

    - Shit Plág ki…szott lányai az egyik fő haszonélvezői mindannak a mocskosságnak, amit ez a nyáladzó idióta művel évtizedek óta.

    Mind az USA- ban él, na, találd ki, honnan volt nekik pénz oda kimenni, és megcsinálni az életüket ott.

    Ezek a piszkos q…vák ugyanolyan bűnözők az én szememben, mint a Shit, mivel FŐ HASZONÉLVEZŐI a fater összes eddigi szabadrablásának, piszkosságának.

    Ha valakiknek, hát ezeknek nem érdeke, hogy Shit ne élhessen továbbra is császárként, császári jövedelemmel.

    Mi több: annak a Shit Plágnak a fattyai tobzódnak az USA- ban, aki ugye, kijelentette, hogy függetlenül a munka- és megélhetési lehetőségektől, MINDEN MADZSARSZTÁNI MAGYARNAK hazafias kötelessége lenne visszajönni, és madzsarsztánban élni, boldogulni.

    Undorító ez az egész banda, kötélre való mind.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  8. és szóljunk a jövőről is!
    http://kepzeltriposzt.blog.hu/2012/03/30/46_vigyazz_kesz_ujra_nekifut

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  9. Nem tudom hogy jól gondolom-e de Obersovszky Péternek szerintem kijár egy Schmitt Pál által alapított díj!!!!!
    Szerintem ez a minimum egy ilyen tehetséges és pártatlan riporter elismeréseként!!
    Vagy nincs igazam!!??? :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  10. Dr. Tóth Elek:

    “…Schmitt Pál családja miért nem lép, miért is nem szeretik annyira, hogy
    kimentenék ebből a pokoli helyzetből,…”

    - Lásd előző bejegyzésem.

    Eldrad
    2012. április 1. vasárnap
    14:32

    Azért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  11. Feleselő
    - erre igen egyszerű a válasz: azért kell szavazni, hogy az ilyesmit a jövőben megakadályozd. Ahogy vétkesek között cinkos, aki néma, az is vétkes Orbán ámokfutásában, aki nem szavazott (és még csak nem is ellene, nagyobb részvételnél nem lépte volna át a 2/3-ot!)
    És tegye fel mindenki a kérdést magának: EZEK jobbak? Kevesebbet lopnak?
    Jobban irányítják az országot? Helyben jobb, aki az előző helyére ült? Mivel a 2/3-ot az EGYÉNI körzetek letarolásával szerezték – nem listán!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  12. Eldrad
    azon azért elgondolkodhatnál, hogy a lányok egy egész óceánt akartak tudni maguk és az apjuk között! És nem jöttek haza az anyjukhoz sem, a first ladység mellé sütkérezni! Ne várjad ezért, hogy helyeseljünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  13. kekec:

    - Nem várok én semmit, egyszerűen leírtam, mi van.

    Az meg, hogy egy óceán választja el ezeket egymástól, nem bizonyíték arra, hogy távol akarják magukat tartani tőle, bármiért is.

    És ettől még tény, hogy bizony, a Shit disznóságainak fő haszonélvezői.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  14. Lehet hogy a lányai rendesemberek. Bármi előfordulhat manapság.
    Csakhát a név…
    Mintahogy idestova 60 éve ” Hitler ” vezeték névvel sem nagyon lehet munkát és barátokat találni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  15. Hát semmi tisztesség nincs benned, te csaló?!? Miattad röhög rajtunk a fél világ. Takarodj a k. anyádba!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  16. Ez a szerencsétlen annyira buta,azt sem tudja mit beszél,fogalma sincs arról mi kell egy igazi doktori cím eléréséhez.Minél jobban magyarázkodik annál több embert győz meg a végtelenűl nagy butaságáról és erkölcstelen,gerinctelen jelleméről.
    Fiatal kora óta megszokta,hogy sportolóként más elbírálásban részesült,mint más állampolgár és az ilyenek úgy gondolják ők mindent megtehetnek,nekik több jár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  17. Eldrad
    2012. április 1. vasárnap
    14:32
    +++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. Ismert egy – nem dakota – mondás: “Fejtől bűzlik a hal”. Nos, ezekután meg lehet kérdezni: ha Magyarország Elnöke egy tolvaj, akkor milyen a kormányzat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  19. Kifárasztásra megy ez az egész cécó!Mi itt írogatunk,aztán beleununk és a legvégén már nem is beszélünk az ügyről,mert nem is volt ügy!És ha valaki említeni meri,hogy volt,S.P feljelentést tesz az ügyészségen,és azt ítélik el,aki azt említette,ami nem is volt,ezért rossz hírét kelti! Mindenki helyettesítse be az elmúlt évek történéseibe!Feje fölött glóriával Ő lesz az örök,és nagybecsű Elnök! Hiányzik a Köztársasági,mert már nincs is Köztársaságunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  20. Ááááá nem, várjatok, rájöttem! Április 1! Jól beszoptuk…
    ..
    Hát persze! Ilyen pofátlan ember nincs is a világon. :) Azért az már mindennek a teteje lett volna. :)
    ..
    Most megnyugodtam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Ekkora f@szfejet még nem látott a világ!!
    Ez egy ócska hazudozó,egy erkölcsi toprongy!!!!
    Olyan setét mint az éjszaka.Képtelen abbahagyni a tűz piszkálását.
    Az a tény ,hogy hazudott mikor azt állította,hogy a 180 oldalon kívül a többi 30-35 oldal a saját írása,véleménye,amiről utóbb kiderült hogy nem igaz,már elég kellene lenni ahhoz hogy egy KE lemondjon!!Ehhez képest azóta is folyamatosan hazudozik,lamentál és ezzel a körülötte égő bozótost csak tovább égeti,saját magával együtt…Ebből ő már nem tud “jól kijönni”.
    Így is aljas, szolgalelkű, seggnyaló pályafutásáért igen kis büntetés ez a megkövezés,de legalább kapott ő is egy pofont az élettől.Egyáltalán nem szánom érte!!Jobban tenné ha gyorsan elhúzna a repcésbe!!!
    Pá pá Pali bá !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Schmitt ne mondjon le, ott a helye a huligánkormány mellett, integessenek csak együtt a tribünről. A megfelelő embert a megfelelő helyre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. ScHmITT plagi! Ne hasznalj ilyen szavakay, hogy becsulet, lelkiismeret, mert nem tudod a jelenteset! A hatulrol es oldalrol tamadas sem lehet ismeretlen, mert egesz eletedben igy jutottal elore, Te aljas utolso fereg! PhD-vel ne bibelodj, mert mindenki tudni fogja, ne te irod. Nem az a bajod, hogy egy csalo utolso szemet vagy, hanem, hogy megfogtak! Legalabb egy kis orom azoknak, akik eleten vegiggazolva jutottal el idaig. Csuszomaszo, aki eddi minden szituaciobol gyoztesen jott ki, masok karan, itt az ideje bunhodj. Ne is mondj le! Nezz szembe naponta a megvetessel! Megerdemlitek egymast a vikivel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Nem csak SP kellene távozni, hanem , aki a kezét fogja annak is!
    http://undox.net/blogforum/15-kinek-az-uegynoeke-ma-orban-viktor.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. Elnök maradok, elnök akarok
    Lenni a tudást nem kell komolyan
    Venni, magyarok értik az ilyet,
    Viszlát, becsület, dobtunk, ehelyett

    Marad a Pál, marad a Pál, marad a Pál, marad a Pál

    Elnök maradok, elnök akarok
    Lenni a tudást nem kell komolyan
    Venni, ugorok bírják az ilyet,
    Csicskák, verebek nyeltek eleget…

    Marad a Pál, marad a Pál, marad a Pál, marad a Pál
    http://voks.nolblog.hu/archives/2012/04/01/Elnok_maradok_Elnok_akarok_lenni_-_Ismet_dalok_szulettek_Schmittrol/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. zzzzzz bejgyzése a Stop-ról

    Titkár (súgva): – Ő a magyar köztársasági elnök.
    Obama: – A Magyar Köztársaság elnöke?
    Titkár: – Nem, mert olyan nincs, hogy Magyar Köztársaság.
    Obama: – Akkor mi van?
    Titkár: – Magyarország.
    Obama: Tehát ő Magyarország elnöke?
    Titkár: – Nem, ő a köztársasági elnök.
    Obama: – Egy nem létező köztársaság elnöke?
    Titkár: – Sajnálom, ezt én sem értem pontosan.
    Obama: – Ha jól tudom, náluk alkotmányos demokrácia van, nézz utána, hogy mi van az alkotmányukban!
    Titkár: – Az a helyzet, hogy nincs alkotmányuk, hanem alaptörvényük van.
    Obama: – Akkor az alaptörvényben az van leírva, hogy ő a köztársasági elnök?
    Titkár: – Nem, az az alkotmányukban van leírva.
    Obama: – Jó, hagyjuk. Hogy hívják?
    Titkár: – Dr. Schmitt Pál.
    Obama: – Mivel nem tudom, hogy jó-e ha köztársasági elnök úrnak szólítom, vagy sem, ezért inkább maradok a doktor úr megszólításnál,rendben?
    Titkár: – Hát…az a helyzet, hogy Ő nem is doktor mert lopva és csalva érte el a doktori címet, ez meg kiderült és megfosztották tőle.
    Obama: – Nos…ööö…izé…mi lenne, ha egyszerűen kikerülnénk?!

    Ki fognak bennünket kerülni.mint a kutyaszart.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  27. Remélem, a NON szépen ki….ssza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Akarom mondani: NOB.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  29. na most fel van adva a labda. asszongya, hogy a “lelkiismerete tiszta”
    sújos morális kérdést vet fel. lelkiismeret, és tisztaság.

    ahogy elnéztem vele az interjút azon gondolkoztam, hogy ezt együtt kezelik e a főnökével, vagy más más orvos kezeli őket?
    végül is teljesen mindegy, a szar így is, úgy is ugyan az. csak az a baj, hogy mindez a miénk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  30. gyengébbek kedvéért: valami hasonló beszélgetés zajlott le a magyar hadüzenet átvételekor az USA-ban.

    A régi anekdota, hátha valaki nem ismeri.

    1941 decemberének egy ködös hajnalán álmából rázta fel Roosevelt elnököt a külügyminiszter.

    - Elnézést, uram, de sürgős az ügy. A Magyar Királyság éppen most üzent hadat az Egyesült Államoknak.

    Roosevelt rossz alvó volt, és ha rosszkor ébresztették, lassan tért öntudatára.

    - Magyar Királyság? Hm. A fenébe. Ki is most ott a király?

    - Király, az nincsen uram. Az országot egy bizonyos Horthy admirális vezeti, mint kormányzó.

    - Admirális? A fenébe. Megint egy újabb flotta, ami ellen harcolnunk kell. Mekkora a flottájuk?

    - Flottájuk, az nincsen, uram. Tulajdonképpen, tengerpartjuk sincs.

    - Egy királyság, király nélkül, amit egy flotta nélküli admirális vezet. Értem. És mi a céljuk az Egyesült Államokkal szembeni hadüzenetükkel?

    - Tulajdonképpen, semmilyen követelésük nincsen az Egyesült Államokkal szemben, uram.

    - Akkor miért léptek be a háborúba?

    - Az Első Világháborúban elvesztett területeiket akarják visszaszerezni, főleg Romániától.

    - Akkor hadat üzentek Romániának is?

    - Nem, uram. Románia a szövetségesük.
    (bizonyos források szerint ekkor küldte el Roosevelt melegebb éghajlattra, nem túl szalonképesen)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  31. azaz ebben IS igaza volt Marxnak: A történelembnen minden megismétlődik: Először tragédiaként adják elő, aztán bohózatként.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  32. De azért én még mindig ezt tartom a legjobbnak!
    http://www.youtube.com/watch?v=jjxbjysXUV0
    “kirakatbáb, igazi protokollfőnök
    hajlékony bohóc, pártkatona elnök
    egykori kommunista sporttitkár
    elutazott a pénzünkön a holdig már
    és hat nyelven mond semmit
    hogy a picsába kaptunk egy ekkora senkit?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  33. Breking news:
    lemondott a SOTE rektora, mivel “bizalomvesztés érte’” a miniszter részéről.
    Lehet, hogy beáldozta magát az egyetem érdekében, mivel nekem is az volt az első kérdésem, hogy marad-e ezek után a SOTE?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  34. Szóval azok az emberek, akik jogtalannak tartják plagizált disszertációval szervett doktori címet, és tisztességtelennek tartják a plágiumot elkövetőt, és mint tisztességtelen embert alkalmatlannak tartják felelős poszt betöltésére, megtámadták a köztársasági elnöki intézményt? Nincs semmi bajom a köztársasági elnöki intézménnyel, sőt szeretném, ha visszaállítanák azt!
    Szégyen, hogy mi folyik itt! Örül, hogy nincs kettős mérce… Akkor miért kérdőjelezi meg az egyetem szenátusának döntését? Miért nem tudja elfogadni, hogy ő is csak egy a sok közül? Egy a sok közül, ráadásul a silányabbjából.
    “A kis tudás elbizakodottá tesz, a nagy pedig szerénnyé.” (Albert Einstein)
    Bizony nem a szerénység a legfőbb erénye SP-nak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  35. Na, MOST kellene a HAHA-nak szimpátiatüntetést rendezni, mit tudom én: a SOTE vagy inkább a Minisztérium elé!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  36. hát ez az, betty!
    ezeket a kérdéseket próbálják meg elfedni a Scmitt csonttal, ezt makogom már egy ideje. Gyurcsány is felvetette ugyanezt a kérdést március 21-én: “az interneten egyre intenzívebben ügynökmúlttal vádolt miniszterelnök is akkor tenne jót önmagának és az országnak is, ha nem taktikázna tovább”
    Most meg smittpalizik, meg tüntetni hív keddre a Sándor palotához. Minek? Viktor pont ezt akarja!!! Hogy Palival legyünk elfoglalva, ne azzal, hogy holnap lenyúlják a maradék manyup pénzt, hogy vissszamenőleg megváltoztatják a házszabályt, lex DK, hogy most kiderül, miért ruszkikhazázhatott “bátran” Nagy Imre temetésén ( már Pozsgaytól tudta, hogy le van vajazva a kivonulás?),hogy vajon kikről jelentett itthon és Oxfordból, vajon miért engedték ki őt oda egyáltalán, ha tényleg ellenzéki volt??? Van itt néhány csontváz, ami ha kidől a szekrényből, tényleg ledöntheti a bálványt. Mi ehhez képest Plagi maradék “tekintélyének” beáldozása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  37. De Obersovszy sem teszi ki az ablakba Tóta W. gratulációját a nemzetközi hírnévhez:
    “„»Péter Oversovszky’s interview with Mr Schmitt, broadcast on MTV1, was the sort of cringe-making encounter rarely seen in central Europe nowadays.«
    Magyarul: ilyen mélytorkos szopást máshol kábeltévén is csak este 11 után látni. Obersovszky Péternek gratulálok a nemzetközi hírnévhez!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  38. Orbán eljátszotta a „hol rajtam van a sapka, hol nincs” játékot. Majd fordult a kocka: most az EU játssza Orbánnak: „ha van rajtad sapka, ha nincs” meccset.
    .
    Ez nem egy sima diktatúra – katonák, tankok, puccs, meg ilyesmi – ez egy valódi, világra szóló történelmi esemény. Amikor kiszabadul a bolondokháza és bezárja a normális emberek világát.
    .
    Félcédulások kezébe került az ország. Az ápoltak: Orbán, Schmitt, Kövér, Semjén, Matolcsy, Lázár, Szájer, Kósa, Rogán, Szíjjártó, Szenátorasszony, stb. állítják fel a diagnózist és ők gyógykezelnek. Most képzeljük el, ha ez a Schmitt az orvosin végzett volna… és ma operálni akarna! Azért mégiscsak jobb, hogy a TF-en végzett, nem igaz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  39. “A Schmitt-ügy miatt lemond a SOTE rektora

    Hétfői hatállyal távozik posztjáról Dr. Tulassay Tivadar, a Semmelweis Egyetem rektora. Helyét a szenátusi ülésen megválasztott új rektor, Szél Ágoston veszi át.
    A Schmitt-ügy miatt lemond a SOTE rektora

    Lemond tisztségéről a Semmelweis Egyetem rektora, Dr. Tulassay Tivadar. Az ismert gyermekgyógyász professzor egy háttérbeszélgetésen újságírók előtt úgy fogalmazott: a tulajdonos minisztérium magára hagyta az egyetemet, ő maga pedig úgy érzi, elfogyott körülötte a levegő.

    „Nem akarok hős lenni, de most az egyetem érdeke az első” – mondta Tulassay Tivadar. Hozzátette: Schmitt Pál kisdoktorijának ügye miatt maradandó károkat szenvedhet a SOTE presztízse, ezt viszont nem engedheti meg magának egy olyan intézmény, amely számos külföldi hallgatót fogad, és amelyről ennek kapcsán negatív hírek jelentek meg több mértékadó lapban.

    Tulassay Tivadar 2003 óta tölti be az egyetem rektori tisztségét. Megbízatása idén júniusban járna le, az egyetem szenátusának csütörtöki ülésén meg is választották utódját, Dr. Szél Ágostont, aki eddig rektorhelyettesként dolgozott. Vagyis a professzor döntése azt jelenti, hogy nem kívánja kitölteni a mandátumából hátrelévő három hónapot, hanem már most hétfőn átadja az irányítást utódjának”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  40. http://gepnarancs.hu/2012/03/schmitt_pal_fidesz/
    „You can fool all of the people sometime, some of the people every time, but all of the people, allways – no.” – mondta Lincoln Ábrahám. Igen, bolonddá tehetnek mindenkit néhányszor, néhány embert mindig, de mindenkit, mindig nem. Ez most bebizonyosodott. Az épülő diktatúra próbakővé tette az egyetem embereit, és kicsorbult rajtuk a pengéje. Sok mindent el lehet pusztítani erővel és fenyegetéssel, de az emberi lelkiismeretet, már ha megvan, nem. Szavazott a tekintélyes testület, és a mérlegükön Schmitt Pál könnyűnek találtatott – ne kérdezzük, miért, mindenki tudja, talán nem is az ügyeskedés a bűne, hanem a szemtelen hazugság. Hiszen mindenki puskázott már az iskolában, de senki sem kapott érte jelest. Vagy, ha igen, hát nem a puskázásért. Igen, ilyen országban élünk, ahol az uszodában mindenki belepisil a vízbe, bár a trambulinról mégsem illik…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. A rektor megy, az elnök marad? Hogy van ez zemberek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  42. Nem csak a rektor megy, már többen voltak kénytelenek ilyet tenni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  43. egy jó komment (és a következő a blogban még jobb – az Orbánt terhelő írat!
    http://gondolatbunozo.blog.hu/2012/03/30/bukott_elnok
    “Milyen kommunista a posztíró elvtárs, hogy bántja a mi 50 éve Pártunkért és Ártányunkért sikert, sikerre halmozó, a Magyar Szocialista Népköztársaságnak dicsőséget hozó jó kommunista Schmitt Pál elvtársunkat?

    Az igaz, hogy Áldoktor Pál elvtársunk jóóól becsapta az imperialistákat a doktorijával, de ez csak a Munkásmozgalomban bevált trükkök százainak egyike, hisz mi jó kommunisták hazudunk éjjel, hazudunk nappal, hazudunk minden hullámhosszon, hogy átverjük a hazánkra folyton rátörő gyarmatosítani akaró nyugati imperialistákat.

    Spicli Pál elvtársunk 50 éve bizonyítja jó kommunista mivoltát, azóta,amióta beállt besúgónak a Párt titkosszolgálatába. Az igaz, hogy néha kicsit szélsőbaloldali elhajló volt, pl. 1984ben,amikor is véresre nyalta Kádár elvtársunk seggét és lemondta a gaz imperialistákok fasiszta Olimpiáját és nem engedte, hogy a gyarmatosítók megmételyezzék sportoló ifjúságunkat a tomboló fasizmus uralta Los Angelesben, de ehelyett a fasiszta Olimpia helyett kivitte a Moszkvai Szpartakiádra a fiainkat, akik a kommunizmus főlegvárában bizonyíthatták felsőbbrendűségüket az imperialista gyarmatosítókkal szemben.
    Schmitt elvtársunk eme kommunista cselekedetéért lett Kádár elvtárs miniszterhelyettese, az OTSH párthű vezetője.

    50 év kommunista munkáját, harcos küzdelmét az összes elvtársi segg kinyalásáért nem lehet csak úgy semmibe venni!

    Azt hiszem, hogy hazafias kötelezettségeimnek eleget téve kénytelen leszek a posztíró elvtársat feljelenteni Pártunknál és Ártányunknál és az új ÁVHnál a TEKnél, mert a mi jó kommunista Schmitt elvtársunk sérthetetlenséget élvez a PÁRT Tákolmánya szerint, akárcsak anno Kádár és Rákosi elvtársunk.
    Megmondta ezt Pártunk és Ártányunk, Népünk Bölcs iránymutató Vezére, Rákosi és Kádár elvtársunk méltó utóda, Sztálin elvtársunk hű tanítványa Orbán elvtárs és Selmeczi elvtársnő is!

    Éljen a Párt, Magyarország nem gyarmat, NO passaran!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  44. Bocsi, ez kissé schmittesre sikerült. A kommentelő Putyilov gyári melós 2012.03.31. 20:31 és 20:45

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. Gyurcsány öszödi beszéde után a csőcselék mindjárt talpon volt. Schmitt hazudott, de nincs nagy ribillió. Még nehogy ő legyen már megsértődve. A rektor lemondott. Most a HAHA-n a sor, a diákoknak kell megvédeni az egyetem hírnevét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  46. Schmitt azt mondja: Érzem a felém áradó szretetet. A szar is ezt gondolja, mikor körül döngik a legyek, hisz milliónyi légy nem tévedhet! (De ettől a szar csak szar marad)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  47. Úgy mellékesen:
    Annak idején “Réthelyi Miklós felbontatlanul és olvasatlanul küldte vissza a jelentést az egyetemnek” (Index idézet)
    A miniszter úr, ha lehet, még nagyobb takony, mint dr. Kupac (copyright: PuPu).
    Itt most egy ország bámul hitetlenkedve, döbbenten, és hamarosan ki fog törni az elemi sikoly, amikor az épeszű rájön, hogy az intézményben minden orvos ápolt, és hogy a józan észnek, az igazságnak többé semmi reménye nem maradt. Ha majd a közfelháborodás megdönti ezt a rendszert, el fognak szabadulni az indulatok, és nem lesz, aki jogosan mondhatja majd, hogy “ne tegyétek, ez már tényleg sok”, mert nem lesz sok azokért a bűnökért, amit ellenünk elkövettek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. Tulassay SOTE lemond, Szalma KDNP-s kiebrudalják,, Stumpf András pedig megtapasztalhatta a sajtószabadságot…nem semmi egy ország!
    Schmitt ke. mai nyilatkozata, melyben megerősíti, hogy tulajdonképpen nincs miért lemondania, hát a szó bennragad a zember lányában, hát menthetetlen! Olyan mélyre süllyedt és viszi magával a Fideszt és nem kellett ehhez egy hozzájuk hasonló ellenzék, megtették saját magukkal, nesze neked 2/3-os önamortizálók gyülekezete! Egymás szemébe bele tudnak még nézni? Isten nem bottal ver! Lehet, hogy néha késik, de mindig megérkezik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. Tegyük élhetővé !

    Kedves Komentelők !

    S. Pál nem gumicsont, hanem 2 éve köztársasági elnök, aki aláírt kb. 360 db előre megfontolt szándékból elkövetett jogszabályt.
    Nem elterelés orban ügynöki múltjáról. Azt sem felejtjük el, de az majd később jön.
    Most Schmitt Pált kell tisztába tenni. Akinek a postaládájába esetleg az erős tavaszi szél dokumentumokat, iratokat fújt Smidth Pál múltjárol be, kérem tegye közkincsé !
    Lehet-e nemzetközi olimpiai bizottságban vezető tisztségviselő egy hazudós , csaló diktatúra motor ?

    Gondolkodóknak házi feladat jövő hétre :
    .
    orban mióta ismeri schmittet ? Miért bízott meg ennyire benne , ha korábban MSZP-s polg.mest. jelőlt is szeretett volna lenni ? (jó lecsó készítési gyakorlat nem magyarázat)
    Volt-e , lehetett-e orban-schmitt titkos paktum , vagy üzleti ajánlat demokrácia döntésre ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Schmitt Pál már nem doktor 2013. május 16. csütörtök

Tolvaj az ország miniszterelnök-helyettese 2012. december 8. szombat | AN

Közlemény: Semjén egy szaktekintély 2012. november 18. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos