Ronai and Ronai
AMERIKAI

Még Schmittnek áll feljebb 2012. április 1. vasárnap 10:27 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(156)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Még Schmittnek áll feljebb
Budapest – Mindinkább elszabadult hajóágyú módjára viselkedik a hazáját lejárató államelnök, aki az immár a jobboldal zöme által is favorizált egyetlen lehetséges megoldás – az azonnal lemondás – helyett ellentámadásba lendül. „Nincs szándékomban lemondani, mert a lelkiismeretem tiszta” – jelentette ki a csaló az MR1-Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában a plágiumügyével összefüggésben. A plagizátor az interjúban azt mondta: kisdoktori címét a jelenlegi szabályok szerint csak bíróság vonhatta volna vissza.
.
Schmitt Pál, aki a botrány kirobbanása előtti időkben szolgalelkűségével és kritikán aluli helyesírásával szerepelt rendre a híradások élén, méltatlannak nevezte az őt ért támadásokat, amelyek szerinte nemcsak a személye, hanem a köztársasági elnöki intézmény tekintélyét is aláássák. „Hiszen akárhogy is, az ország megválasztott első embere vagyok, aki az ország egységéért, a demokrácia működésért, az alkotmányosság őrzéséért felel”, hazudta az az ember, aki mindenestül Orbán Viktor kreálmánya, és akinek elnökké emelését, illetve mostani ott-tartását még az egyébként engedelmesen bégető birkákból álló pártban is kártékonynak tartották és tartják.
.
Kiemelte, nem szabad elfelejteni, a plágiumügy abból indult ki, hogy „egy blogger” bejelentette: a kisdoktorija körül „valami nem volt rendben”. „Én meg úgy gondoltam, hogy rendben volt”, mondta. Ez sem igaz, mivel nem „egy blogger bejelentéséről” volt szó, hanem arról, hogy a hvg.hu, később pedig az Index kimutatta: Schmitt gyakorlatilag az egész dolgozatát, úgy, ahogy van, lopta.
.
A „köztársasági bőrizomtömlő” arra is kitért: méltatlannak tartja, hogy húsz évvel ezelőtti kisdoktori értekezésével kapcsolatban lemondásra szólítják fel, és „az ország rossz hírét keltik”, noha a mostani ügynek semmi köze sincs az államfői funkciójához. „Anélkül, hogy az ártatlanság vélelmét megkaptam volna, mindennek kikiáltottak” – mondta. Schmitt itt keverte a szezont a fazonnal, az ártatlanság vélelme ugyanis azt illeti meg, aki ellen jogi eljárás folyik. Ilyesmi ellene nem indult, és a plágiumügyben feltehetően soha nem is fog, mivel a köztörvényes bűncselekmény, amit elkövetett, régen elévült (nem úgy, mint a köztársaság és a jogállam felszámolásában játszott szerepe, amiért felelősségre vonható), a meglopott német kutató, illetve a már elhunyt bolgár kutató rokonai azonban minden további nélkül jó eséllyel kártérítési pert indíthatnak a tolvaj ellen.
.
A Semmelweis Egyetem szenátusának a kisdoktori cím visszavonásáról szóló döntését úgy értékelte: „gyakorlatilag a tudomány saját magát korrigálta”. „Ha húsz évvel ezelőtt tévedett a tudomány, mert nem hívta fel a figyelmemet bizonyos hiányosságokra, azt most a szenátus kijavította. Hogy úgy mondjam, önmaguk között 1:1 a meccs, csak sajnálom, hogy ennek én voltam a szenvedő alanya, hogy rólam szólt, az én becsületemről, az én eljárásomról a dolog”, fogalmazott.
.
Schmitt Pál azt mondta, elfogadja kisdoktori címének visszavonását – mintha ugyan volna más választása –, de azt szerinte a jelenleg érvényes jogszabályok alapján csak bíróság vonhatta volna vissza. „Talán lesz valaki, talán lesz egy ügyvéd, aki utánamegy, hogy milyen alapon hagyta ki a Semmelweis Egyetem szenátusa a Magyar Akkreditációs Bizottságot”, terelt Schmitt. „Milyen alapon vették át [Réthelyi Miklós] miniszter úrtól a lezárt borítékot, nem hívták fel a figyelmét arra, hogy először az akkreditációs bizottságnak kell vizsgálni” az ügyet? – tette fel a kérdést, utalva arra, hogy az egyetem tényfeltáró bizottságának a disszertációval kapcsolatos jelentését a Semmelweis Egyetem rektora kedden elküldte a nemzeti erőforrás miniszternek tájékoztatásul, valamint állásfoglalás céljából, Réthelyi Miklós viszont illetékesség hiányára hivatkozva olvasatlanul visszaküldte. Ezután foglalt állást az egyetem doktori tanácsa, majd döntött az intézmény szenátusa az államfő doktori címének visszavonásáról.
.
Arra a kérdésre, kinek akar bizonyítani azzal, hogy hetvenévesen PhD-dolgozat írásába kezd, úgy válaszolt: önmagának és azoknak is tartozik ezzel, akik idáig bíztak benne. Mint mondta, nem fogadja el, hogy csorba esett a húsz évvel ezelőtt megírt dolgozatán, ezért ír „egy másikat”.
.
A riporter felvetésére arról is beszélt: lehet, hogy jobb lett volna, ha korábban lemond kisdoktori címéről. „Visszaadni vagy felfüggeszteni, mindenféle megoldás lett volna, mert az e körüli vita megosztotta a magyar társadalmat (…), holott a feladatom az egységen való fáradozás”, magyarázta, hozzátéve, azért nem adta vissza címét, mert bízott az igazában, abban, hogy megerősíti az egyetem tényfeltáró bizottsága. Kitért arra is, fair play-díjas olimpiai bajnok vívóként nem szokott hozzá az „oldalról és hátulról jövő” támadásokhoz, de kiáll az igazáért.
.
Azzal kapcsolatban, hogy lemondásra szólították fel, úgy fogalmazott: nincs oka lemondani, s ebben szerinte a tényfeltáró bizottság jelentése is megerősítette. Mégis „valamilyen szakmai-etikai hivatkozással a Semmelweis, szerintem helytelenül, elvette a fokozatomat”, tette hozzá, azzal együtt, hogy a szenátus csak a Testnevelési Egyetem húsz évvel ezelőtti hibáját javította ki.
.
Arra a kérdésre, most, a döntése után megkönnyebbült-e, nemmel válaszolt. Elmondta, úgy látja, elvadultak a személyét érő támadások, például ha uszodába vagy étterembe megy, körülveszik, bekiabálnak, hogy miért nem mond le, ám szerinte nem tudják megindokolni, hol követett el komoly hibát. „Nincs érvanyaguk. Ha ebbe kapaszkodnak (…) a kisdoktori dolgozatba, az kevés, most már ők is tudják”, jelentette ki.
.
Zárásként azt mondta, nem hagyja, hogy miután egész életében feddhetetlenségre törekedett, úgy emlékezzenek rá az emberek, mint akit egyszer csaláson kaptak. „Be fogom bizonyítani, hogy egyetlenegyszer sem, ez becsületbeli ügy”, jelentette ki. Hozzátette, politikai támadások érték, de nem mutat gyengeséget és nem roppan bele a rá nehezedő nyomásba.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (42 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +50 ( 54 szavazatból)
Még Schmittnek áll feljebb , 4.8 out of 5 based on 42 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(156)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

156 Reader’s Comments

  1. ez tényleg “hüje”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  2. dr-ként írt alá mindent ez a csótány, méghogy semmi köze az álamfői funkciójához.
    .„Hiszen akárhogy is, az ország megválasztott első embere vagyok, aki az ország egységéért, a demokrácia működésért, az alkotmányosság őrzéséért felel”
    Hát a jó k..anyját, mert ad1.egyetlen emberforma jelölte Bulgáriából (vagy Gracból) sms-ben,
    ad2. a demokrácia meg az alkotmányosság őrzéséről beszél ez a féreg, aki szó nélkül aláírt doktorként minden jogállamiságot és alkotmányosságunkat lebontó törvényt? Több mint 360 törvényt írt alá ez a rohadék csaló másfél év alatt, és még van pofája egységről beszélni, mikor egyetlen ember csicskája, csak és kizárólag azt szolgálja?
    Inkább azért kellene egy jó ügyvédet keresni, hogy azt érje el. hogy a doktorként aláírt összes, mind a 365 törvény érvénytelen, hiszen egy szélhámos írta azokat alá, nem mellesleg esküjét megszegve, mert az alkotmány megtartására és megtartatására esküdött fel.
    Ezeknek a fidesznyikeknek olyan vastag bőr van a pofájukon, mint egy rinocérosznak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (42 szavazatból)
  3. …..A plagizátor az interjúban azt mondta: kisdoktori címét a jelenlegi szabályok szerint csak bíróság vonhatta volna vissza……Sokat változna a megítélése a világban , ha a bíróság mondja ki …. CSALÓ a jelenlegi szabályok szerint !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  4. Most meg kellene vizsgálni a besugói tevékenységét.. Az Astoria dolgozóibol, hány embert sugott be ez az alávaló ember?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  5. Most meg kellene vizsgálni a besugói tevékenységét.. Az Astoria dolgozóibol, hány embert sugott be ez az alávaló ember?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  6. Meg is lepett, hogy élő adásban fog fél nyolckor beszélni. Ugyanis a beharangozásból úgy tűnt. Aztán késtek. Nocsak! – mondom – Mi történhetett? Erre kiderült, hogy már tegnap délután felvették az interjút. Még a Vasárnapi újságban sem meri megkockáztatni, hogy esetleg kellemetlen dolgot mond valaki neki egyenes adásban…
    Azt az életben nem hajlandó megérteni, hogy itt egy pofonegyszerű kérdésről van szó: plagizált, amit bebizonyítottak (tudományos kérdésekben pedig a tudományos testületek az illetékesek, nem a bíróság, állítólag még az új tákolmány szerint is, bár azt nem ismerem).
    Azért az is jópofa dolog, hogy milyen fair: ha őt nem lehet perelni, ő sem perel. Nos, ez inkább éppen gyávaság. Egy bírósági eljárásban nem a felperesnek van automatikusan igaza. Erősen leegyszerűsítve: egy ügyben valaki azt állítja, hogy igen, a másik azt, hogy nem és a bíróság eldönti, hogy kinek van igaza. Ez független attól, hogy ki kezdeményezte a pert. De ha az egyik fél nem hívhatja perbe a másikat (itt csak erről van szó), attól a másik még megteheti, hogy kiderüljön az igazság, főleg ha annyira biztos a saját igazában. És bizony lehet, hogy ő veszít. Jelen esetben biztosan veszítene is. De így gyáván a fair play álarca mögé próbál bújni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  7. Én is méltatlannak érzem hogy az ország rossz hírét keltik… immár 2 éve. Egy maffiapárt ami rátelepedett az országra. Az ő érdekük hogy az elnök egy zsarolható sunyi alak legyen, hogy leépítsenek minden kontrolt és bábokkal töltsék fel a felügyeleti, igazgatási szerveket. Szóval van amit én is méltatlannak érzek….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  8. Hanyinger a pali !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  9. Megválasztott ember? A fidesz kinevezte!Talpig becsületben a felháborodásával húzzon már el!
    Igaza van arzagonnak, meg kellene vizsgálni a besúgói múltját is.(ha van neki)
    Az ilyen “jellemmel” megáldott ember mindenre képes!
    Volt, és lesz… Ezt bizonyítja hogy most is mindenkit hibáztat, csak saját magát nem.Plagibá! Ki adta be azt a dolgozatot más tollaival ékeskedve?
    Ezt az embert az sem zavarja, hogy a bolgár kutató lánya cáfolta minden állítását!
    Megteheti, hisz Isten után ő az első… Orbán szerint. Aki azért nem váltja le, hogy legyen olyan bolond, aki ezek után is aláír minden aljasul megszerkesztett törvényjavaslatot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  10. Schmitt szerint azok keltik az ország rossz hírét, hogy őt kérdőre vonják!
    “hát kérem az úgy kezdődött, hogy ők rájöttek, hogy én loptam”
    Gondolom ha bíróságra kerül az ügy, majd valami hasonlóval védekezik.
    Érdekes! Még a Csaló vagdalózik?
    Habár az ő főnöke, a másik agyatlan (Orbán). Meg abban a hitben van, hogy:
    a koldus válogathat! A Diktátor diktálhat az EU-nak és az államcsínnyel hatalomra kerülő diktálhat a törvényességről … Ez mind bele fér a Fidesz logikába!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  11. Ez kimaradt.
    Úgy látja elszabadultak az indulatok? A Kertész Ákost ért inzultusok után nem érezte úgy,hogy elszabadultak? Hogy védelmébe kellene venni?
    Na Plagipali, van egy olyan mondás, hogy ma neked, de holnap már nekem!
    Jusson eszedbe, mindannyiszor, amikor nem állsz ki az állampolgárok védelmében!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  12. Szemezgettem:
    Ha ennyire nem érti a dolgokat, és ez a plágium ügy nem elég ok a lemondására, remélem, hogy vannak újságírók, akik már kutatják az 5 nyelvvizsgáját – ha lúd, legyen kövér, vagy nesze neked, ha ennyiből nem értettél! Miért várja ezt meg?
    A tisztalelkiismeretű Fidesz megkapta a ma még gyógyíthatatlan autoimmun betegséget, közeledik Őszöd, jöhet még a sámántáca – talán enyhítené a bajt.
    Ez az országunk ERKÖLCSI ÜGYE, hogy ezt vannak akik nem értik!
    Szégyellem magam, mert a világ kiröhögi nemzetem!

    Schmitt Pál családja miért nem lép, miért is nem szeretik annyira, hogy
    kimentenék ebből a pokoli helyzetből, ha már ő nem tud/ tehet magáért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  13. „Nincs szándékomban lemondani, mert a lelkiismeretem tiszta”
    .
    A lemondáshoz nem kell szándék :) de mi ez a lelkiismeret ? erre hogy tud hivatkozni az akinek nincs , biztos hallott róla .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  14. Azannya…ez már azzé nem semmi !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  15. Azt meg kihagytam ,lesz bírósággal dolga !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  16. Nyilván arra a “független” bíróságra gondol Schmitt, amelyik Szájernétől függ.
    Na ott aztán lenne “pártatlan és tisztességes” eljárás!
    Az eljárás végén kártérítésként megítélnének neki a nagydoktori címet, és az akadémiai tagságot is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  17. Ez egy hülye állat.

    És szerintem meg is bolondult. Olyan szinten veszítette el a valósággal a kapcsolatát, hogy az félelmetes, bár, ez kitartóiról is elmondható.

    “…miért nem mond le, ám szerinte nem tudják megindokolni, hol követett el komoly hibát. „Nincs érvanyaguk….”

    Ez emlékeztet azokra a félelmetes, és tipikus Idiótára, aki már teljesen a falhoz vannak állítva, le vannak zúzva, de rikácsolnak, hogy “de igen, de igen”, és hogy “miért nem érvelnek”.

    Ez már maga a Dögledelem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  18. Milyen érdekes, hogy akkor “szabadulnak el az indulatok”, amikor néhány cikk finoman felveti Orbán érintettségét ügynök ügyben. Hopp, rögtön visszavonják Plagi doktori címét, aki viszont nem és nem mond le, pedig ez lenne az egyetlen logikus lépés mindenki (Pl, az összes nagykövet, lásd Gyurcsány interjú-ATV) szerint, DE MÉGSE TESZI! Senki nem érti miért. Az egyik szerint önállósította magát a hülyéje, mások szerint Orbán utasítása. Egy biztos: BOTRÁNY van. Mindenki ERRŐL beszél. És nem arról, vajon mit keres Orbán Viktor neve bizonyos titkosszolgálati papírokon? Ha a Fideszen és Orbánon múlik, a Schmitt csont még sokáig rágható marad.
    Barátaim, gondolkodjatok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  19. az ő korában már csak lóg mint feje felett az a bizonyos !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  20. Csontot kiköpni, és forduljatok az igazi finom falat felé!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  21. szerintem gyorsan álljon neki, amig van körülötte slepp, akivel össze tud szedetni egy doktorira való idézetet és tudja hogy a nyil és a 2-es alatt van a macskaköröm jel. Biztos ami ziher mindent tegyen idézőjelbe, ő csak irja alá, remélem az még menni fog.
    a lemondásának lebegtetése, orbán passzolása ebben a témában mind arról szól, hogy amig ezzel a félnótással foglalkoznak az emberek, nem figyelnek a kormány közben folyó disznóságaira…
    szóval emberek! sok mindenre oda kell figyelni!!!!
    Viszont egy tisztességes ügyvéd, jogász aki komolyan veszi a jog szentségét, tisztaságát, utána járna annak, mennyiben hatályos az a sok szemét törvény, amit csalóként aláirt?
    ez lenne az igazi tisztességes jóvátétel nekünk, szenvedő alanyoknak, a lemondását követően…
    és remélem, hogy jól érzékelem, hogy az emberek kezdenek rájönni az összefogás fillingjére, hogy csak a normális emberek egységes fellépése, akarata győzhet a sötétségen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  22. “…Schmitt csont még sokáig rágható marad…”

    - Az biztos, de ehhez nem kell sz orbánc férget sejteni az ügy hátterében.

    Shit Plág magától is bőven van ilyen hülye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  23. Még van pofája hülyeségeket mondani de az a legnagyobb baj minket is annak néz.
    Ezek után kíváncsi leszek hány fiatalnak nézik el majd a doktori disszertációjában ugyanezt.Ha ugyebár az ország első emberének lehet akkor mindenkinek joga van ezt tenni.Vagy itt sem mindegy ki hol ül éppen?
    Ez egy erkölcstelen ember és még ő akarja az országot képviselni.Kösz engem inkább ne mert így is ég miatta a képem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  24. Eldrad,
    pont erről beszélek. Nem szabad bedőlni a látszatnak. Scmitt nem böföghet semmit Orbán engedélye nélkül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  25. Nyilvánvaló, hogy Orbán szándékai szerint cselekszik egy a zoknibáb, akinek most kidugta a kezét a seggéből, hogy ne keveredjen bele. És ha az impotens ellenzék döntő része ezt hagyni fogja, a botrány elül és tovább pörög majd a Fidesz úthenger, akár mit mond Brüsszel vagy Washington.

    EGY TELJES HÓNAPIG, TEHÁT ÁPRILIS EGÉSZÉT RÁ KELL ÁLDOZNI ARRA, HOGY EZEN A GYALÁZATOS HÜLYÉN KERESZTÜL ORBÁN VIKTORT VÉGRE MEGFOGJÁK. HA NEM ÍGY LESZ, EZ AZ ORSZÁG TÖKÉLETES SZELLEMI SÖTÉTSÉG, AMELY MEGÉRDEMLI, HOGY ILYEN, VAGY NÁLA IS SOKKAL ROSSZABB HATALOMMAL VERJE A SORS!

    ÉBRESZTŐ TE NAGYBECSŰ, IDIÓTA ELLENZÉK, ÉBRESZTŐ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  26. piktor számára talán egy kiút maradt: plagi bá még aláírja a legfontosabb gyalázatokat, majd egy reggel arra a gyászhírre ébredünk, hogy a nemzet golyóstolla váratlan hirtelenséggel elhunyt.
    Akkor nem mondott le, nem mondatták le, az ügyészség pedi úgysem mer (nem is akar) nyomozni. Lehet siratni, és ki meri gyalázni a holtat?!
    Persze attól kezdve munkatársai még kevésbé bíznak benne. Ez számára lehet előny, de hátrány is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  27. Ahogy a többi fórumon is látom, a rengeteg hozzászóló alig várja, hogy sp többi ügyének is utánamenjenek, közgáz diploma, nyelvvizsga, érettségi, mittudomén. Az össze fontos és nem fontos hírportál, blog stb. vele foglalkozik, f…ssák a cikkeket. És mit csinált Viktor, miután eljött Kecskemétről, míg a szenátus épp tanácskozott??? Hazaugrott Felcsútra focizni egy jót, és marhára nem úgy nézett ki, mint aki aggódik.Minél nagyobb a botrány, neki annál jobb. Hányan kérdezték meg az elmúlr héten, hogy te Viktor, mit jelent az a saját kezeddel írt lista a komenyista titkosszolgálat rólad szóló aktájában?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  28. szgabi
    2012. április 1. vasárnap
    11:37
    .
    Ez csak azért van mert besűrűsödnek a hazugságok körülöttük és egyik éri a másikat !!!!!
    Jönnek még cifrább események , amikor a libsibolsikkal együtt vonulnak jobboldaliak , az lesz a szép. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  29. Na az is jó volt ahogy órBÁN nyilatkozott , 48 másodperc, és ki jött belőle egy kiló RIZSA :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  30. Vajon megvédik csóreszoló csali-palit?
    http://hvg.hu/itthon/20120401_schmitt_pal_nob

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  31. Nem csak, hogy hazug és hülye ember ez a Schmitt Pál, hanem pofátlan is. Normális ember ilyen esetben szégyenében elsüllyed. De ez….. Ehhez már nem is lehet mit hozzáfűzni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  32. dr Ducar140

    2012. április 1. vasárnap

    11:58
    Hidd csak így, pont ezt akarják. Szemfényvesztésben jó vagyok, ez a szakmám, .ezért kónnyen fel is ismerem. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  33. Orbán az “utca emberét” mozgatta meg az őt meg nem választó demokratikus rend ellen. Most pedig a Schmitt-ügyben a tudományos közvélemény, sőt a tudományos elit mozdult meg Orbán antidemokratikus rendszere ellen. Erre a diktátor sem készült fel, erre nem számított, amikor a puccsát végrehajtotta…
    Schmitt elszólta magát (amikor ŐK ketten abban utaztak), hogy majd a “védett” elnököt bíróság előtt fogják megtámadni és akkor majd azt mondhatják széttárt karokkal, hogy sajnáljuk védett személy; nem perelhető – mint azt Orbán széltében hosszában szerte szét is rikácsolta. Elszámították magukat. Hál’isten, egyelőre(!!!) az egyetemi autonómia a sérthetetlenebb még náluk is. …Hogy mi lesz vele ez után, az a jövő zenéje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  34. T. szgabi!
    Kecskemétről kiegészítésként, érdekes volt, hogy most nem emútnyócévezett, mert akkor ugye valakiket meg kellett volna említeni! Arról is hallgatott, hogy a gazdákat felhergelve, mennyire felverték a telkek árát, csoda volt, hogy egyáltalán meg tudtak egyezni és végül ő avathatta fel most ezt a gyárat!
    Schmittről: ha én lennék egyik lánya, nem engedném tovább süllyedni, valami okkal-móddal kimenteném, mert gondolom fordított esetben a gyerekeiért ő is mindent megtenne….Tudom, Orbán nem engedi, mert még alá kell írnia a DK-ra vonatkozó visszamenőleges hatályú törvényt, esetleg más tv-ket is és majd utána eldobja, mint egy használt pzs-t. Hát ezért kellene a családjának tennie valamit, de lehet, hogy van az a pénz, amiért korpásodik a haj?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  35. Itt minden útmutató meg van adva napra, percre pontosan

    http://www.youtube.com/watch?v=kERNKGDZlKE

    csak nem akar rá emlékezni, mert akkor máshova volt elkötelezve

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. Végül is jól jön nekik egyiket takarni a másikkal , csak egyik hazugság üti a másikat és egyre mélyebbre süllyednek , nem mint ha sajnálnám , de az várható volt , csak én hamarabb szerettem volna hogy elkezdődjön és gyorsabban végződjön :)
    Remélem haladnak :))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  37. T. szgabi!
    Az utolsó beírásnál kezdtem el az olvasást, rosszul tettem, majdnem kimaradt ez a felismerése!
    Nem igazán olvastam erről a hírről, de tényleg nagy durranással lehet erről a foltról elterelni (ügynökpötty) a figyelmet! Na és ezért beáldozza Pali bátyámat?!
    Ebből is látjuk, kik a legaljasabbak, akiknek semmi sem drága – csak a Fidesz! Nem tiszteletből nagy F, hanem a magyar helyesírás szabályaiból kifolyólag….Hát tényleg léphetne a családja Schmittnek, mert ez így pláne nagy genyaság!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  38. Sajnos a teljesen letespedt MSzP ezt a magaslabd…nem…inkább Mounteverest-szerűen magaslabdát is ki fogja hagyni.
    EZEK valóban alkalmatlanok egy ország elvezetésére.
    MOST értettem meg : az MSzP alkalmas városok vagy kerületek , esetleg megyék irányítására ( no ott sem zökkenőmentesen , mert kisebb-nagyobb stiklik csak elő-elő jönnek , de azt még megtudják csinálni valahogy.)
    De ország élére alkalmatlanok.
    Egy ország vezetéséhez plitikai tisztánlátás szükségeltetik , leginkább atekintetben hogy mit akarnak.
    EZ megvan a FIDESZ.,-ben, az más kérdés hogy ezek a célok emberellenesek.
    Olyan párt nem alkalmas országvezetésre , amelyik képtelen kihasználni saját , vagy a nép érdekében azoknak a hibáit akik ellene , vagy a nép ellen szövetkeznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  39. “Gyenge, hiú és csaló elnökként írnak Schmitt Pálról külföldi lapok, miután kiderült, hogy nem mond le posztjáról. A Chicago Tribune szerint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság vizsgálja Schmitt ügyét. A szervezetnek Schmitt 1983 óta a tagja, és azóta volt is rá példa, hogy valakinek azért kellett mennie, mert kiderült róla, hogy csalt.

    “Ki fog rúgni a NOB egy tudományos csalót? – címmel jelent meg Schmitt Pállal foglalkozó publicisztika a Chicago Tribune című amerikai lapban pénteken. A szerző szerint majdhogynem tíz év telt el egy olyan eset óta, amelynek során a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) egy tagjának, Sandra Baldwinnak le kellett mondania a pozíciójáról, miután kiderült róla, hogy hamis adatok szerepeltek az önéletrajzában.

    A szerző szerint most egy másik személyre gyakorolnak nyomást azért, hogy mondjon le egy Baldwinénál sokkal fontosabb posztról (Schmitt a NOB Sport és Környezetvédelem Bizottságának elnöke), azért mert főbenjáró bűnt követett el: plagizált. “Schmitt Pálról van szó, Magyarország elnökéről, aki 1983 óta a NOB tagja” – írja a szerző, és hozzáteszi, érdekes lesz látni, hogy a NOB mit fog kezdeni Schmitt esetével.

    “A NOB el fogja kérni az ügyhöz kapcsolódó jelentéseket, tanulmányozni fogja őket, és utána megfontolja, hogy szükséges-e intézkednie” – válaszolta a cikk szerzőjének kérdésére Mark Adams, a NOB szóvivője. A szerző ez után összehasonlítja egymással a NOB tagságáról lemondott Baldwin és Schmitt ügyét.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  40. Geyza
    2012. április 1. vasárnap
    12:32
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. Unióban jó lenne ha elővennék a képviselőinknek az adatait és összehasonlítanák a valósággal , vajon kinek sántítana közülük ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  42. Plagium Pali ügyét vizsgálja a NOB!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  43. Feleselő
    2012. április 1. vasárnap 12:36
    A másik posztban feltettem a kérdést, hogy most akkor a NOB/IOC piszkos komcsik, és ballibek gyülekezete?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  44. Nos, lehet, hogy a lopás büntetőjogilag elévült, de nomrális, erkölcsös ember élete végéig számon tartja maga körül a besározódott, erkölcstelen embereket.
    Palikám, loptál, elhallgattál, hazudtál, besározódtál, tolvaj vagy, ezen a poszton semmi keresnivalód, takarodj!
    És akkor még nem soroltam a többi bűnödet, amiért remélem egyszer felelni fogsz!
    Ha lemondasz végre, ne is akard az államfői jutattásokat, ne is akarj állami posztot betölteni, menj maszekolni vagy alkalmazottnak, ahogy a többi becsületes ember teszi, dolgozz meg a napi betevődért, és örülj, ha nem kerülsz börtönbe!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  45. “Ki fog rúgni a NOB egy tudományos csalót?”
    A csaló az csaló, és az ilyen embert nem veszik fel olyan helyre, ahova erkölcsi bizonyítvány kell.
    De sokkal érdekesebb, hogy nem csak ő csaló, tolvaj, hazug, hanem a főnöke is az. piktor is csalt, hazudott, és rabolt, habár a harmadik tétel esetében csak országos méretű rablásról van konkrét tudomásom, ahol is nem saját kezűleg fosztotta ki áldozatait.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  46. paja és a hazai jobbér lakájmédia kap rendesen a külföldi sajtótól: a Die Presse jegyzete szerint Orbán Viktor Schmitt Pállal “az ízlése szerint való elnököt keresett magának: Fidesz-párttag, vonalhű, lojális és gyenge”. Erősen ironikus, hogy Orbán számára éppen ez a politikai könnyűsúlyúság vált kolonccá.
    The Economist: a poszt szerint Schmitt Pál plágiumügyének megítélése szokatlanul egységes Magyarországon, még “a kormányt általában támogató” Magyar Nemzet is a lemondást javasolta az elnöknek. Ő azonban, a hazugságbeszédével 2006-ban zavargásokat elindító Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökhöz hasonlóan, bejelentette, hogy marad – áll a cikkben. A szerző ezután kitér a közszolgálati média “megértő” hozzáállására az ügyben. Két kérdést is idéz a tévéinterjúból, melyben Schmitt bejelentette maradását, néven nevezve az azt készítő Obersovszky Pétert, és megjegyezve, hogy az efféle szervilizmus ritka manapság Közép-Európában. A poszt azzal zárul, hogy ha Schmitt valóban akar írni egy új doktorit, a témája lehetne a köztévére gyakorolt politikai nyomás.
    És a legcikibb bár nyilván ezt paját ez sem rendítené meg az államfői poszton: a Chicago Tribune szerint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság vizsgálja Schmitt ügyét. A szervezetnek Schmitt 1983 óta a tagja, és azóta volt is rá példa, hogy valakinek azért kellett mennie, mert kiderült róla, hogy csalt.
    De a legjobb paja mai rádióinterjúja azaz tipikus jobbér fából vaskarika: a lelkiismeretem tiszta, elfogadom a SOTE döntését, bár bíróságnak kellett volna döntenie, de nem perelek (megj. tőlem: vajon miért?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  47. Eldrad:
    a Sötét Lovag a legtipikusabb példa!
    http://indavideo.hu/video/Gyalog_galopp_Sotet_lovag
    commandante
    ha kirúgnák, azt a kormánypapagájok a piszkos komcsiság bizonyítékaként rikácsolnák!
    Geyza
    nem fogjuk szem elől téveszteni, de nagy kár, hogy az irat csak a kurucon volt fent, és Nyúl úr hiába próbálta onnan többször is belinkelni.
    Egyébként meg lehet, hogy tényleg ez volt a forgatókönyv: hagyják a bizottsági jelentéssel lezárni az ügyet, és a saját hííveiknek majd ezerrel nyomatják, hogy “nincs itt semmi hiba” meg “csak politikai támadása” stb.
    Még az is lehet, hogy Orbán felhasználja a SAJÁT ügyéről való figyelemterelésre.
    DE!
    Ilyen az, amikor félművelt bunkóknak fogalma sincs arról, hogy a világban mi az igazán fontos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  48. De egyébként nincs okunk panaszra. CIRKUSZt aztán kaptunk bőven!
    http://www.femina.hu/hirhatter/kepes_cikkek/schmitt_pal_memek?img=9#kepescikk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  49. Lehet, hogy úgy írt alá, hogy macskaköröm doktor schmitt pál..
    mindjárt megnézek egy magyar közlönyt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Schmitt Pál már nem doktor 2013. május 16. csütörtök

Tolvaj az ország miniszterelnök-helyettese 2012. december 8. szombat | AN

Közlemény: Semjén egy szaktekintély 2012. november 18. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos