Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az orgiabotrány megrázta Washingtont 2012. április 18. szerda 12:30 | AN Forrás: Yahoo News

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az orgiabotrány megrázta Washingtont
Washington – Egyre újabb részletek derülnek ki arról, mit műveltek az elnök védelmére a kolumbiai Cartagenába rendelt Secret Service-ügynökök, akik egy héttel Barack Obama előtt érkeztek meg az Amerikai Államok Szövetsége csúcstalálkozójának helyszínére.
.
Mark Sullivan, a Secret Service vezetője bejelentette, hogy független kormányzati szerv fogja kivizsgálni a példa nélküli fegyelemsértést, amelynek során körülbelül húsz kolumbiai prostituálttal rendeztek orgiát a szálláshelyükül szolgáló Caribe szállodában az akkor már majdnem egy hete részegeskedő testőrök és a társaságukban lévő katonák, utóbbiak közt öt zöldsapkás – ők a kolumbiai antiterrorista alakulatokkal működtek együtt –, a haditengerészet két robbantási szakértője, a tengerészgyalogság két kutyakiképzője és egy pilóta.
.
A törvényhozókat a Capitol Hillen tájékoztató Sullivan újra és újra azzal a kérdéssel szembesül elsősorban, hogy hozzáférhettek-e az örömlányok olyan információkhoz, amelyek kipattanása veszélyeztethette volna az elnök biztonságát Kolumbiában. A vezető szerint tizenegy Secret Service ügynök és tíz katona más és más történeteket ad elő azzal kapcsolatban, kik voltak a nők és honnan kerültek a szállodába. Sullivan több kolumbiai nyomozóval is érintkezésbe lépett, arra kérve, hallgassák ki az illető nőket, közölte Peter King republikánus New York-i képviselő, a Ház belbiztonsági bizottságának vezetője.
.
Peter King, New York republikánus képviselője
..
„Néhányan elismerik, hogy prostituáltak voltak, mások azt mondják, nem azok voltak, csak nők, akikkel a szálloda bárjában ismerkedtek meg”, mondta King, aki feltehetően tisztában van azzal, hogy a szálloda bárjában ismerkedő nők jó eséllyel prostituáltak. Sullivan főként arra volt kíváncsi, akadt-e köztük kiskorú, de úgy tűnik, ez a hab már nem kerül a tortára: a nőknek az illető szállodában belépéskor le kell adniuk a személyi igazolványukat, és a kiskorúakat eleve be se engedik a Hotel Caribe-ba.
.
„De akár prostituáltak voltak, akár nem, egy külföldit behozni biztonságos övezetbe mindenképp probléma”, szögezte le King: akár dolgozhattak volna egy terrorszervezetnek vagy más, Amerika-ellenes csoportnak is, és információkat szerezhettek volna arról, mikor merre jár az elnök, vagy milyen biztonsági rendszabályokat foganatosítanak megvédése érdekében.
.
Riporterek a Fehér Háznál, a Rózsakert végében kiabáltak be Obamának, azt kérdve, szerinte Sullivannek le kell-e mondania. Az elnök figyelmen kívül hagyta a bekiabált kérdéseket, később azonban szóvivője útján tudatta, hogy teljes a bizalma a Secret Service főnökében.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Az orgiabotrány megrázta Washingtont, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

12 Reader’s Comments

  1. Ugyan már, ezek az emberek is férfiból vannak.
    Vihar a biliben!
    Inkább ilyenek legyenek, mint homokosak vagy impotensek!
    Megint a hülye sajtó fújja fel a dolgokat.
    Biztosan elszerették valamelyik média guru csaját.
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (23 szavazatból)
  2. Azért ez komolyabb dolog. A republikánusok máshoz sem értenek mint a karakter gyilkossághoz és ez jól jön nekik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  3. Isten a Teremtés könyvében megalkotta azt a hatásos pirinyó kis “drónt”-t, melynek bevetéséhez-fejlesztéséhez, nincsen szükség kongresszusi jóváhagyásra,,,,:-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  4. Melyik az a férfi, amelyik még nem álmodozott orgiáról?
    Én már túl vagyok rajta, sok pénzembe is került.
    Szerintem a nők imádata egészséges embernél pártfüggetlen!
    De csak az egészségeseknél!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (13 szavazatból)
  5. Szerintem ezzel nem az a baj, hogy orgia volt, hanem az, hogy tényleg lehetett volna köztük ellenséges ügynök vagy kém.
    .
    Már a KGB is rájött, hogy szex közben szinte mindent ki lehet szedni az emberből. Főleg, ha ivott.
    .
    Az összes KGB ügynököt – férfiakat és nőket egyaránt – kiképezték arra, hogy a leghatékonyabban tudják elcsábítani a célszemélyt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  6. Ja és egy orosz titkosügynök nőnek én is szívesen mindent elmondanék.
    .
    Név és email cím a szerkesztőségben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  7. Nem nem. Ez tenyleg security breach, vagyis a biztonsag megsertese. A biztonsagi ovezetbe illetektelen szemely nem lephet be. Ez olyan mintha egy rendor not vinne magaval a jarorozesre, vagy beengedne a babajat pl a Bank elzart aranykeszeletehez.
    Azt hogy a szabadidejukben a sajat lakosztalyukban mit csinalnak a fiuk az maganugy, de ha ugyanez a tevekenyseg egy hivatalos helyen, laktanyaban, rendororson vagy egyeb “vedetnek” nyilvanitott helyen tortenik akkor ez durva megsertese az eloirasoknak.

    A masik dolog hogy a lanyok nem amaerikaiak voltak egy sulyosabb a biztonsagi vetseg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  8. A harmadik vilag husz dollaros fiatalkoru prostitualtjaival a mennyekben erezhettek magukat a kulonben haromezer dollaros escort holgyek szolgalatait hasznalo kormanyhivatalnokok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  9. Akkor a testőröket kasztráltatni kell, hogy megbízhatok, legyenek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  10. Egy, képzett testőr nem árul el titkokat az ágyban sem. Lehet, hogy pont ők jutottak titokhoz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  11. Azt túlzásnak tartom, hogy az a kis hetyepetye veszélyt jelenthetett volna az elnökre. Nem az a gond hogy egy férfitársaságban egy két lányt megkettyintenek, Bár a gruppenszex szerintem nem izléses dolog. A probléma ott kezdődik, amikor tikosszolgák csoportosan teszik ezt, ráadásul feladatteljesítés közben. Milyen titkosszolgálat az olyan, amelynek tagjai erre vetemednek. Mert az ilyen tökös fickók, nem alkalmasak arra a feladatra, amire kiképezték őket. Nem szivesen lennék az ilyen titkosszolgálat által védett személy. Obama bizony revideálhatná álláspontját, és példát statuálva meneszthetné a titkosszolgálat főnökét. A szolgálat bűnei a főnököt is minősítik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  12. Maeldron,
    gondolod, hogy a lányok kíváncsiak arra amit mi tudunk?
    Attól félek, arra nem. :(((
    Lehet, hogy itt is a szokásos dicsekvés, egyik ujjuk elöl, másik ujjuk hátul matat, kis pöcsük a gatyában izeg-mozog, azt az egész világ ezen csámcsog. Tiszta pornóújság az AN. Miközben Orbán ott bas*ik ki Ojrópával, ahpl csak akar. Igaza van, teheti. Az € még mindig 297-en áll 325 helyett és röhög a sok hülye európai demokratán.
    Mi meg nehány tökös gyerek pöcsén rágódunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Elnöki testőrt tartóztattak le Miamiban 2012. október 13. szombat | AN

Nem jelentett rizikót a prostibotrány 2012. május 24. csütörtök | AN

Vége a cartagenai prostibotránynak 2012. május 7. hétfő | AN

Rend lesz a Secret Service-nél 2012. április 29. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos