Ronai and Ronai
AMERIKAI

Elnöki testőrt tartóztattak le Miamiban 2012. október 13. szombat 22:59 | AN Forrás: Yahoo News

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Elnöki testőrt tartóztattak le Miamiban
Miami – A Secret Service egyik tisztje egy nappal Barack Obama elnök miami látogatása után került letartóztatásba, mivel az eszméletlenségig lerészegedett. Az áprilisi kolumbiai mulatozás után itt az újabb testőrbotrány.
.
A Secret Service professzionális felelősséget biztosító részlege folytatja le a belső vizsgálatot Obama azon egyenruhás testőrével szemben, akit nem egészen tizenkét órával az elnök látogatása után egy miami utcasarkon találtak meg eszméletlen állapotban – közölte Edwin Donovan, az egység szóvivője. A botrányra helyi rendőrségi forrásokra hivatkozó lapok derítettek fényt.
.
Az egyenruhás elnöki testőrök ugyan nem azonosak az elnök és az alelnök körül tucatjával látható öltönyös, nagydarab emberekkel, szerepük azonban nem kevésbé fontos: részt vesznek a látogatások biztonságának előkészítésében. Obama csütörtökön Coral Gablesben és Miamiban beszélt; a szóban forgó tiszt ezt követően „dolgozhatta fel” ilyen visszatetsző módon a feszültséget.
.
Mint emlékezetes, az elnök áprilisi kolumbiai látogatása idején volt téma, hogy a Secret Service tucatnyi embere nagyszabású tivornyát rendezett prostituáltak részvételével az egyik cartagenai szállodában.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +3 ( 3 szavazatból)
Elnöki testőrt tartóztattak le Miamiban , 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Nem jelentett rizikót a prostibotrány 2012. május 24. csütörtök | AN

Vége a cartagenai prostibotránynak 2012. május 7. hétfő | AN

Rend lesz a Secret Service-nél 2012. április 29. vasárnap | AN

Pereli a nagykövetséget a volt prostituált 2012. április 27. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos