Ronai and Ronai
AMERIKAI

Érdemes-e “likvidálni” a nemzet törzsanyagát? 2012. február 23. csütörtök 13:17 | Rákócza Richárd Forrás: AN

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Érdemes-e "likvidálni" a nemzet törzsanyagát?

Budapest – Hallgatói betelefonáló el nem hallgattatása ürügyén készülnek ismét nekiesni a frekvenciáitól megfosztott, fél lábbal a sírban lévő egyetlen földi sugárzású ellenzéki rádióadónak.

A Szalai Annamária vezette Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság újabb hajtóvadászatot indított a Klubrádió ellen, amelynek a pártállam és hívei által különösen gyűlölt, Bolgár György vezette Megbeszéljük! című betelefonálós műsorában egy hallgató a saját elméletét fejtegette, amely arról szólt, „hogy tudják Schmitt Pált megmenteni. Ez elmélet. Ha likvidálják.” A Fidesz vádjai szerint Bolgár Györgynek ekkor bele kellett volna fojtania a betelefonálóba a szót, de mivel nem tette, eljárás kell induljon ellene, különösen, hogy a Magyar nemzet ferdítése szerint a hallgató még azt is kifejtette: szerinte Rogán Antal V. kerületi polgármester lehet Vancsik Zoltán szocialista politikus évekkel ezelőtti halálos kimenetelű közlekedési balesete hátterében. Természetesen az eset nem így történt, Bolgár György nem hagyta szó nélkül a megjegyzést, elhatárolódott tőle, de nem keverte le a telefonálót, mert máskor sem keverik le az őrültségeket beszélőt, csak helyreteszik, kiigazítják, elhatárolódnak tőle. Bolgár György és a Klubrádió korrekt módon járt el.

A cenzúra követelése ismét a hetek óta kvázi-illegalitásban lévő Schmitt Pálra irányította a figyelmet, akinek a jövőbeli sorsa annak dacára bizonytalan, hogy a hvg.hu hetekkel ezelőtt bebizonyította: egy azóta elhunyt bolgár tudós munkáját plagizálva sikerült a ma is használt kisdoktori címet „kiérdemelnie”, munkája egyéb részei pedig egy német szerzőtől származnak, aki sehogy sem tud visszaemlékezni arra, hogy megegyezett volna a részletek átengedéséről. Lemondani nem kíván a köznevetség tárgyává vált vén buheráns, akivel kapcsolatban korábban olyan hírek terjengtek, hogy mindenképp ki akarja húzni félidőig, mert a köztársasági elnöki javadalmazások csak ekkor járnak élethossziglan. Időközben azonban kiderült, hogy a tavalyi jogszabály-alkotási dömping során elfogadott egyik törvény értelmében mindenképp jár neki, még ha most mond le, akkor is.

Jelenleg egy titkos bizottság dolgozik azon, hogy hivatalosan is megállapítsa, lopott-e Schmitt Pál, avagy sem. A Fidesz berkeiben nyíltan még arról sem kívántak egyértelműen állást foglalni – az egy Pokorni Zoltán kivételével –, hogy a Nemzet Gojostolának le kell-e mondania, ha és amennyiben a bizottság is úgy találja, hogy plagizált. Kiszivárgott hírek szerint azonban többen minél hamarabb megszabadulnának a pártot totálisan lejárató egykori élsportolótól, aki mára a gumigerincűség és az ostobaság szinonimája lett Magyarországon, élükön Kövér Lászlóval, akiről több forrás úgy tartja, már a kezdetekben abszurdnak tartotta, hogy köztársasági elnököt csináljanak Schmittből. Orbán Viktor akarata azonban döntőnek bizonyult, mint mindig, így foglalhatta el Schmitt azt a posztot, amit korábban Sólyom László, Mádl Ferenc és Göncz Árpád töltött be. Orbán számára Schmitt nem egy tévedés, neki ilyen emberre volt (és van) szüksége. Schmitt nélkül ezt a közjogi ámokfutást lehetetlen lett volna végigcsinálni.

A drága Bolgár úr, talán nem kapcsolt, mire megy ki a játék

Noha kétségtelen, hogy Bolgár György nem kevertette le a Schmitt Pál likvidálásának kérdését felvető betelefonálót, dr s hallgató szempontjából a kérdés jogos abban az értelemben, mi lenne a legjobb a Fidesznek, a műsor pedig arról szól, hogy ezt beszéljék meg. Megbeszélték. A hallgató válasza az volt, hogy az állampárt Schmitt Pál likvidálásából profitálna a legtöbbet, részint a figyelemeltereléssel, részint azzal, hogy rendcsinálás ürügyén a maradék szabadságjogokat is lábbal lehetne tiporni, ugyanakkor megszabadulnának a Fideszt méltatlan viselkedésével nem egyszer a „feltétlenül szükségesnél” is jobban lejárató biológiai alkalmazkodógéptől, akinek az utóbbi fél évszázadban gyakorlatilag valamennyi rendszert maradéktalanul sikerült kiszolgálnia.

A műsorvezető és a Klubrádió válasz és egyértelmű véleménye az volt, hogy az fel sem merülhet, hogy józan és tisztességes ember egyetérthetne Schmitt Pál likvidálásának akár elvi szintű fejtegetésével is, és az őrült betelefonálótól (talán provokatőrtől) elhatárolódtak a szakmai és emberi követelményeknek megfelelően.

A Galamuson megjelent a párbeszéd hiteles szövege, amely így hangzott:

Hallgató: – És nekem van egy elméletem és nekem van egy elméletem, hogy hogy tudják Schmitt Pált megmenteni.
Bolgár György: – Na.
Hallgató: – Ez elmélet. Ha likvidálják.
Bolgár György: – Juj, ne is mondja, ne is mondja tovább. Tehát…
Hallgató: – De az összeesküvéselmélet működhet. Tulajdonképpen ebben a boszorkánykonyhában mindenre képesek, arra is képesek…
Bolgár György: – Nem, nem, ezt nem is vagyok hajlandó tovább gondolkodni. Hát ennyire elvetemült…. nem mondom, hogy a világtörténelemben nem létezett, de…
Hallgató: – Mondjon egy, mondjon egy érvet amivel meg lehet menteni a köztársasági elnök…
Bolgár György: – Nem ér annyit. Nem kell megmenteni. Nem ér annyit az egész. Azt lehet mondani, hogy köszönjük Schmitt úr, viszontlátásra.
Hallgató: – De ez kevés a baloldal…
Bolgár György: – Választanak… nem kevés… választanak maguknak egy olyat, aki öt éven keresztül továbbra is köztársasági elnök lesz.
Hallgató: – De attól még, attól még nem tisztázták…
Bolgár György: – Nem tetszik nekem és nem is hiszem, hogy bármire…
Hallgató: – Simán van benne realitás. Higgye el…
Bolgár György: – Nem.
Hallgató: – A Vancsik Zoltán minden alkalommal felszólalt, nem tetszett az arca, eltették láb alól. A Tollár úr…
Bolgár György: – De ez, hogy eltették láb alól, ez ugye az összeesküvéselmélet…
Hallgató: – Igen, persze…
Bolgár György: – Márpedig az eddig bizonyítható tények azok voltak, hogy valami miatt a figyelme elterelődött és lesodródott az útról az autópályáról és meghalt.”

Rogán Antalnak pedig nem Vancsik Zoltánnal kapcsolatban merült fel a neve:

„Hallgató: – Igen, igen, igen, igen. Tragikusak mindegyikben majdnem meghalt egy MSZP vezető aki nagyon nagy megmondó volt. Volt egy komputer buherálás is annak idején, volt egy másik még a mostani választásokkor. Az elsőt azt a Rogán úr csinálta, a következőt azt a…
Bolgár György: – Hát ő biztos nem csinálta, mert ő nem komputeres szakember. Mindegy.
Hallgató: – De az ő megbízásából…
Bolgár György: – Mindegy. Szóval voltak igen ilyen komputeres buherálások.”

A Fidesz goebbelsi propagandagépezete a szövegeket meghamisítva már Neelie Kroes, európai médiaügyi biztoshoz fordult feljelentve a Klubrádiót, hogy az Schmitt likvidálására biztat. A médiaügyi biztos a magyar médiahatósághoz irányíttotta illetékességből a feljelentőket, a Magyar Nemzet pedig a szokásos alpári módján ezúttal is az európai politikus lejáratására, karaktergyilkosságára használta fel az esetet, mondván: “Kroesnek ez nem fontos”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (23 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +32 ( 38 szavazatból)
Érdemes-e "likvidálni" a nemzet törzsanyagát?, 4.7 out of 5 based on 23 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

32 Reader’s Comments

  1. Általában sem elfogadható a “likvidálás”, konkrétan meg pláne.
    De ha már a Bayer-féle orgoványozás nem verte ki a biztosítékot a pornóújságos hivatalnál, akkor különösen érdekes lesz, ahogy egy provokatív ostobaság miatt kiszabják a maximális büntetést, mint az várható.
    Mellesleg, a betelefonáló (elég idióta alak…) nem arról beszélt, hogy ő vagy a balodal likvidálna, hanem arról, hogy a fideszjobbiknak lenne ez a legjobb…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (43 szavazatból)
  2. Ki lehetett a betelefonáló?!
    Ha becsületes ember és nem szeretné, ha a Klubrádió az ő be/kiszólása miatt hátrányt szenvedne, akkor jelentkezne!
    Ám, ha kitervelt dolog volt?
    Akkor viszont nagyon fontos lenne felderíteni az illető személyét! Remélem dolgoznak az ügyön!
    A mondat úgy kezdődött, hogyan tudnák megmenteni…. ki gondolta volna, hogy hol köt ki a mondat vége?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  3. Ez akár egy jól megtervezett fityiszes-jobbikos provokáció is lehetett.
    .
    Ami azt illeti 2002 óta ilyen és ennél sokkal durvább szövegek hallhatók voltak az echo és hír tv és egyéb fasiszta-náci médiumok közvetítésében, csak ezeket nem elég vehemens és jogos ítélet követte. Természetesen azok a támadások a ballib és demokrata körök ellen lettek elkövetve és ugye a szólásszabadság fontosabb ennél … ! :((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (46 szavazatból)
  4. Óvó védőőrséget Schmitt Pálnak. Nehogy valami baja essen, mielőtt a
    Magyar Nép Bírósága ítéletet fog mondani felette!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (41 szavazatból)
  5. Ha előkeresnék az elmúlt 10 év jobboldali médiájában elhangzott gyűlölet keltő beszédeket, és a baloldal likvidálására uszító beszédeket, ha előkeresnék a szélsőjobb „megnyilvánulásait, amire a fülkefornak nem volt szava, csak mosolygott, akkor lenne csak igazi képe külföldnek Magyarországról és a most kormányzó jobb oldal kényes ízléséről.
    Végre találtak valamit, amivel rohanhatnak fűhöz-fához. Szégyen ez ránk nézve, demokratákra, hogy ilyen alávaló, hazug, cinikus kormányunk van, de lassan megismeri őket a külföld.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  6. Schmitt el fog húzni a mi pénzünkön ámeríkába oszt röhög a markába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (36 szavazatból)
  7. Valaki meggyilkolására uszítani csak fideszes férgeknek szabad,más ha ilyet tesz
    az szigoruan büntetendő.Nem kell félni S.P.-nak egy baloldali ember sem tenne vele ilyet,mert azok ilyenekkel nem piszkítják be a kezüket.A társaitól sem kell félni,
    mert azoknak nagyon megfelel,nem lóg ki a sorból ugyanolyan gazember mint ők.
    Nem tudom hogyan tudott ilyen vastag bőrt nevelni a képére,amit még egy rinocérosz is megirigyelhetne.Orbán a nagykövetnek monhatta,ha módja van megölni az ellenfelét akkor megöli nem csak megsebesíti.Az ilyen alakok ne akarjanak senki fölött bíráskodni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (44 szavazatból)
  8. Hová süllyedt le országunk, hogy egy tolvaj a köztársasági elnöke? Az pedig, hogy egy másik mondást idézzek, – madarat tolláról, embert barátjáról. – vajon mit jelent a Fideszes kormánynak, – a magát kereszténydemokratának nevező párt vezetőiről már nem is beszélve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  9. Az alkotmányunkat, a jogállamunkat, a demokráciánkat lehetett likvidálni, ennek a csúszómászónak a likvidálásáról meg csak álmodozni sem lehet.
    orbán megölheti a politikai ellenfeleit, ha módja adódik rá meg is teszi.
    GyF-et lehetett pisztollyal fenyegetni, az aki azt tette biztos szabadlábon van.
    Magyarul: a fidesznek mindent lehet, másnak semmit.
    És ez így van 15 éve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  10. Orbánnak nem jelent semmit Pali bá’. Nem barátja, nem társa, csak használja, mint egy tárgyat, mint szakács a fakanalat. Egyszer, ha elkopik, majd eldobja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  11. A Cigány Báró cimű operettből loptam: “vigyázni kell, félni kell….”, főleg a
    mai helyzetben, mert a Klubrádió műsorvezetője, vagy itt az Admin honnan
    tudhatja – valóságban – ki van a másik oldalon. Még a videofonos
    összeköttetés láthatósága sem biztosit semmit. Mivel az is lehet egy
    előre felvett és utólag lejátszott multimédiás anyag, hiszen egyebek mellett
    a felbontás torzitása sem lényegtelen. A rádióra, vagy Tv-re anyagot
    kijuttató személy nem nyomozóhatóság !
    .
    A Göbbels propaganda leglényegesebb oldala, hogy minden rendelkezésre
    álló lehetőséget ki kell használni az ellenség megsemmisitésére, tekintet
    nélkül arra, hogy az állitás igaz-e, vagy sem, hiszen a hatalmon lévők mindent megtehetnek, mivel a vádló ügyészek és birák kezükben vannak és
    esetenként a hamisitott dokumentumok és hamistanúk is rendelkezésükre
    állnak mindenkor.
    .
    Azért jó a fékek és ellensúlyokkal rendelkező DEMOKRATIKUS RENDSZER,
    mert ott az ügyfelek egyenlőek. Nincs kiszolgáltatva a “jogszolgáltatásnak”
    a kormánnyal/az uralkodó osztállyal szemben fellépő személy.
    Itt a példa arra, milyen aljas megközelitések sorozatával lehet – egymásután -
    “kikezdeni” az ellenfelet, mindaddig folytatva, amig az meg nem unja. Hiszen
    az állam eszközei mindig kéznél vannak.
    Ugyan miért nem fordult elő ilyesmi az ECHOTV, vagy a HIRTV esetében,
    vagy a leirt cikkekben lévő anyagot jegyző személ ellen. Nem tévedés!!
    Hiszen ott is jelentek már meg más személy által fémjelzett irások.
    .
    ETTŐL FÜGGETLENÜL EGY CSALÓNAK MENNIE KELL MIELŐBB,
    HISZEN MIÉRT KÉPVISELHETI MÉG MINDIG AZ ORSZÁGOT.
    Ugyanis a képviseleten felül számtalan funkciója van pl:
    -a magyar haderő parancsnoka (hol a tekintélye a beosztottai előtt?)
    -törvényjavaslatokat léptethet életbe aláirásával, vagy tagadhat meg.
    tetteivel bizonyitotta, hogy az – akkor érvényes – alkotmánnyal
    ellentétes javaslatok mindegyikét aláirta. Minek is volt ő akkor ott?
    -cselekményei bizonyitják nem pártfüggetlen, pedig már a Fővárosi
    polgármester jelöltségekor azt nyilatkozta, ő pártfüggetlen és egyformán
    fog képviselni mindenkit, egyben azt is nyilatkozta nem volt kapcsolata
    a 3. csoportfőnökséggel. Elképzelhető ez egy akkor megszállt országból
    két kapitalista országban is nagykövetként működő személynél?
    Egyenes jellemű, mindig igazatmondó ember-e ő?
    .
    Mielőbb mennie kell. Nem lehet jóhirünket helyreállitani amig ott van?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  12. Érdekes, korábban nem volt ilyen nagy a felháborodás , amikor nyilvánosságra került a következő megállapítás:

    “Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed” – mondta 2007. június 26-án egy nagykövetekkel tartott találkozóján Orbán Viktor.

    Orbán nemcsak az elméletét fejtette ki, – mint a betelefonáló – hanem a meggyőződését, amit kész a gyakorlatban is alkalmazni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  13. Sem a műsort nem hallgattam sem a műsoron kívüli reagálásokat sem értem…
    Mert ha az volt a címe az idézett műsornak, hogy mivel LEHETNE megmenteni, akkor, arra csak feltételezések, fikciók lehetnek a válaszok.
    Ebben az esetben pedig bármit lehet válaszolni, hiszen a kibicnek, ugye, semmi se drága.
    A műsor cím eleve kódolt üzenetnek tűnik, hiszen annyira belement már az ügy a megoldhatatlanságba – éppen GOJÓSTOL hezitálása miatt, amiből ép ésszel felfoghatóan már semmiképpen nem jöhet ki jól a fidesz.
    Az egyetlen, valóban fidesznek hasznot hozó megoldás csak olyan lehetne, ami GOJÓSTOL forgalomból kivonását is eredményezné, de úgy, hogy az eltűnéséért az “elmútnyócévet” lehetne felelőssé tenni.
    Amondó vagyok, mert a tapasztalatok szerint a fidesznek valóban semmi sem drága, a betelefonáló “jóslatát” őrízzük meg emlékezetünkben. Gondoljunk arra, milyen Gyurcsány -intézkedések váltották ki a “népharagot” (60-80 fős focihuligán randalírozását), ami Orbán hatalomba kerülését eredményezte.
    Maholnap, aki beül az autójába, és kihajt a közútra, annak már a garázsából kihajtva útdíjat kell fizetni, és mégsem vonul senki az utcára köveket felszedni. Hol vannak a mostaniakhoz képest Gyurcsány népnyúzó intézkedései?!
    … Visszatérve a lényegre: Schmitt “likvidálása” egyedül a fidesznek az érdeke, és a téma bedobása nem más, mint a birkaagyú lükeforradalmárok megszondáztatása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  14. valaki
    2012. február 23. csütörtök
    14:11

    hat ide ne ha kerhetem! Van itt eleg magat “magyarnak” meg “nemzetinek” mondo fereg, nem hianyzik meg egy “civilizaciot” pusztito patkany! Elnezest a kirohanasert de nekem elegem van az olyan magukat vezetoknek mondo fergekbol akik az EN nevemben megzsaroljak az elnokot, hogy nem szavaz ra az itt elo magyarsag csak mert Clinton egy elmarasztalo levelet mert irni a fulkeforradalmaroknak, hogy nem jo iranyba halad a politikajuk!

    Erdekes, hogy ebbol is ugyet kell csinalni hisz a betelefonalo nem likvidalasra szolitott fel, nem uszitott gyilkolasra, meg csak forradalmi helyzetet sem vazolt fel, akkor most mi a baj?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  15. Kövér László (köteles laci)is lemondhatna.
    http://www.youtube.com/watch?v=xBNgo7MegRk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  16. Tisztelettel jelezném, én még ilyen törvényi tételről, nem hallottam a büdös életbe, de ha netán létezne, akkor az a szólás szabadság ellen szólna, mert állítólag mindenki kifejtheti a véleményét, és úgy tudom, az illető nem biztatott senkit a cselekményre, csak megjegyezte, hogy ez lenne a jó megoldás, tehát véleményt nyilvánított.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  17. Orbánnak ezt /”megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed”./ lehet mondani. Egy betelefonáló senki miatt pedig Bolgár Györgyöt akarják meghurcolni és a rádióját. Nosza rajta! Pereljék be vityeszt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  18. Még egy pár milliárdot a TEK-nek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  19. Bezzeg a csintalan (rémHír Tv volt műsorába) és a Lánchíd rádió betelefonálós műsorában, meg az Echo tv-be betelefonálók mocskolódása, bayer műsora és még sorolhatnám az Echo tv néhány műsorában elhangzottakat, nem vizsgálják, az “zene” füleiknek. Látszik, hogy melyik oldalon működik tovább (vagy újra) a besúgó-, feljelentő hálózat
    Pintér parolázik a vonával, nácik ünnepelnek a Normafánál, a magyar szigeten elhangzott uszító mondatok “gazdáit” meg nem találja a rendőrség. Milyen érdekes?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  20. Hamond
    -
    Ugyan! Ne legyél már naiv. Ki a fenét érdekelnek a tények? A Klubrádió nyiltan uszit a magyar nemzetet megtestesitö köztársasági elnök lemészárlására. A ballibek, a zsidók, a karvalytöke, az USA (Gyurcsányt ki ne felejtsem) pénzelik a Klubrádiót, amely lám élö adásban sem riad vissza szeretett köztáraasági elnökünk legyilklására uszitani.
    Tudod hányan cuppannak erre? Mint a boldog bolsevik idökben…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  21. Egyébként meg nem értem az egészet. A selejt bikákat nem összel szokták kilöni?
    Most még csak február van. Mit aggógnak? Öszik úgy is megbukik a doktorijával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  22. Majd megvédik a TEK-s fijuk havi 350 ezer Ft/hó fizetésért oszt jónapot.:)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  23. A buherens…igen találó cimke arra az emberre aki mindent aláirt, ami csak elé került. Legyen az étlap, törvény, alkotmány, emlékkönyv, szalvéta. Tükör már nincs a palotájában mert már maga sem tud bele nézni. Nagy dicséret Orbán számára Schmitt ügyködése. Ne felejtsük , Orbán mit mondott amikor Schmittet jelölte. Magyarország legsikeresebb politikusa Schmitt azért jelölte. Kérem ha a plagizáló Schmitt a legsikeresebb politikus milyen a fidesz többi tagja. ja tudjuk …látjuk…a 20 százalék nevű Kósa, lézer Lázár János, a sikeres részvénykibocsáltó, Rogán a tiszta kezű 5keres, kérem folytassa mindenki belátása szerint…De a csodálatos fidesz vezérkar forradalmára Orbán , fején korona, amelynek ékköve , oly tisztán messzefénylően ragyog Schmitt a buherán golyóstól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  24. Az Unió alighanem felismerte Orbán „tárgyalási” taktikáját: mindig elmenni a falig, a koppanás után kicsit engedni, majd megint elmenni a falig, megint koppanni, ismét kicsit engedni – és így tovább.

    Most egyszerűen arról van szól, hogy az Unió is lépett – jócskán közelebb tolta a falat – sőt: falakat! – Orbánhoz. Ráadásul úgy néz ki, már minden irányból tolják ezeket a falakat: Európai Parlament, Európai Bizottság, média biztos, oktatási biztos, pénzügyi biztos – és a háttérben ott integet az IMF, az áhított zsozsóval. Orbánnak egyre kisebb a mozgástere, a falak pedig minden oldalról közelednek.

    Amikor egy vadállatot kényszerhelyzetbe hoznak, támad. Orbán is ezt fogja tenni – de befelé fog támadni, mert kifelé már nem tud.

    És közben azért az ország gazdasága stagnál, a foglalkoztatottság nem nő, az adó-behajtás akadozik, a népesség csökken, egyre többen távoznak külföldre. Orbánnak szinte minden fontos érdek-csoporttal (pedagógusok, orvosok, tűzoltók, szakszervezetek, közlekedési dolgozók, kisvállalkozások, diákok, egyházak, stb.), konfliktusa támadt.

    Úgy tűnik, az Orbáni rendszer igazi haszonélvezője mindössze 15-20 gazdag család és Orbánt egy gátlástalan 250 fős „törvényhozó csoport” szolgálja ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  25. A viszhangtv-ben ordenáré baromságokat mondanak és uszítanak és egymást hergelik !!!!
    De ott mindig “igazat mondanak” és ez az “igazság” nem b@ssza a csőrüket !!!!!
    Fasiszták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  26. Kell a frekvencia az egyháznak:
    http://hvg.hu/hvgfriss/2012.08/201208_elfogult_frekvenciaosztas_zsebradio

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  27. Ti is tudjátok ez csak egy mondvacsinált ürügy a rádió ellen,én nem hiszek a véletlenekben főleg ahogy a Fidesz gépezet egyből lereagálta az már több mint gyanús.Régi mondás legjobb védekezés a támadás,csak mi egyszerű emberek , már nem hiszünk a mesékben.(remélem ………)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  28. Örülünk annak,hogy a minuszolók legalább még megkapják fizetésüket mert igen aktívak körülbelül öt perc azt mindjárt két mínusz,jó lenne ész érveket hallani lehet még valami értelmeset is kifundálnánk együtt.Nekem ez olyan mint amikor választásokkor másnapra az összes nem szimpatikus plakát letépve ,vagy telefirkálva,ilyen láthatatlan ellenséggel nehéz felvenni a harcot,Ja és szégyelljétek magatokat nem a pénz miatt,hanem mert egy őszinte megnyilvánulásotok sincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. bruckenbacker kapitány

    http://www.168ora.hu/itthon/orban-viktor-le-monde-konszolidacio-torveny-fidesz-91590.html
    Itt taláktam:)

    feco5×1
    2012-02-23 18:36:43 #2

    Vers József Atilla: Születésnapomra alapján

    Húsz évre végre lettem én
    Fülkék ura, kemény legény!
    Egér – vezér.

    Reszkessen mind a macskanép
    Uralmuk volt itt épp elég:
    Böszme – eszme.

    Aki velem egyet nem ért,
    Fizetni fog majd mindenért,
    Ebül – repül.

    Helyükre ül majd sok komám,
    Osztozik gazdag lakomán,
    Éhes – méhes.

    Nem jut a népnek több falat?
    Ezért kell minden köz falat
    NENYI- teni.

    Nem ad a bank több maszlagot?
    Rájuk csapok, oszt jónapot,
    Blamázs-bagázs.

    “Legyen itt minden nemzeti!”
    Ki ellenáll, felökleli.
    Magyar-agyar.

    “Narancs szín minden éjjeli!”
    Ki tudná mind átfesteni!
    Viktor-piktor.

    Ha örül Horn és Antall úr,
    Hogy győzőnk semmit sem tanul.
    Sekély e kéj.

    Én egész népemet fogom
    Megszerzett kétharmados jogon,
    Hülyi-teni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  30. pff ez magyarország. igen, kis emel. a nagy már jó idelye eltűnt. igen, elipszilonnal. ez már tényleg az őrület határán van. egy olyan országban élek, ahol nincs becsülete az adott szónak, mert az írott hazugság alaptörvényben van rögzítve. szégyen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  31. Én hallottam az ominózus betelefonálást. Bolgár György szakmailag helyesen kezelte a helyzetet. Azt nem érezte meg, hogy provokáció. Fel sem tételezett ilyen alávaló módszert, pedig tapasztalt, kiváló újságíró.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  32. Azt írtam fentebb, meglehet, hogy provokáló volt az illető.
    Mindjárt 4 minusszal reagáltak felvetésemre.
    Tehát, jól következtettem….. Köszönöm, felért négy igennel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Arató kioktatja a hallgatókat 2013. október 29. kedd | AN

Gyurcsány Ferenc telefonja Arató Andrásnak 2013. október 27. vasárnap

A Klubrádió magas etikai normái 2013. október 26. szombat | Bartus László

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos