Ronai and Ronai
AMERIKAI

Arató kioktatja a hallgatókat 2013. október 29. kedd 21:00 | AN

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Arató kioktatja a hallgatókat

Budapest – Arató András, a Klubrádió tulajdonosa alaposan leteremtette a rádió hallgatóit, akik eddig nagy áldozatokat hozva támogatták a csatornát. Arató kioktatja őket, hogy ezt a rádiót nem a hallgatók hozták össze, hanem ő, és nem a hallgatóké, hanem az övé. Nagyon jó, hogy ezt elmondta, legalább a hallgatók most már megértik, hogy ez nem közszolgálati rádió, nem a hallgatók rádója, hanem kizárólag Arató Andrásé. Tartsa el a rádióját a tulajdonosa. Miért is támogatnák azt, ami Aratóé?

Arató András (AA monogrammal) teremtett le valakit a Klubrádió Facebook-oldalán. “Először is nem a hallgatók hoztak össze maguknak rádiót, nem is a szocialisták, és különösen nem a liberálisok; nem ők fordították vagyonuk jelentős részét a szabad hang megteremtésére, fenntartására, nem ők mentek perre a hatalommal, nem ők mentek el az EU-ba, a szabad világ sajtójába, nem ők keresték a leglehetetlenebb helyzetben a megoldásokat – más szóval, nem ők vitték vásárra a bőrüket” – írja az ismeretlennek Arató, aki úgy látja, most a kibicek rontanak neki, “akiknek semmi sem drága, ami nem az övék”. “Senki más nem csinált rádiót. Jószerivel semmit sem csináltak mások” – írja a Klubrádió vezére. Szerinte a rádió hallgatói segítettek, de “nem megoldották a gyakran megoldhatatlant”.

Legyen világos mindenki előtt: nem a hallgatók, nem az MSZP, nem a liberálisok hoztak össze maguknak egy rádiót, hanem Arató András hozott létre egy magának egy rádiót. Ebből megérthetik a hallgatók is, az MSZP is, a liberálisok is, mekkora hibát követtek el, hogy Arató rádióját egyetlen fillérrel is támogatták. Mindehhez tudni kell, hogy a Klubrádió támogatóinak többsége olyan szegény nyugdíjas volt, akik nem a milliárdjaikból költöttek erre, mint Arató, hanem a szűkös megélhetősükből. A pénzüket sem úgy keresték meg, mint Arató, hanem egy élet kemény munkájával. Az MSZP és a liberálisok érthetnek belőle, hogy amikor Arató legközelebb az előszobában várakozik, hogy pénzre lenne szüksége, akkor két lábbal rúgják ki, és az orra alá teszik ezt az irományát.

Arató már egy másik levelében is leszúrta korábban azokat a hallgatókat, akik a pénzükkel támogatták a rádióját, hogy miért nem kárhoztatják azokat, akik nem fizettek. Ez a nagyképű, lekezelő stílus idegen a rádió hallgatóitól, támogatóitól és azoktól az értékektől is, amelyeket a Klubrádió állítólag képvisel. Kuncze Gábor kirúgása és annak körülményei arra utalnak, hogy ebben a rádióban ezek az értékek csupán szólamok, és eszközként használt ürügyek arra, hogy Arató András befektetése megtérüljön. Jelen pillanatban túlélje az Orbán-rezsimet, majd újra rácsatlakozzon egy balliberális kormány és holdudvara zsebére, annak pénznyelő automatájaként. Ez a rádió erről szól. Arató pedig azt szeretné, hogy hadd szóljon.

A tulajdonos kioktató és pökhendi levele ezúttal is hősnek tünteti fel szerény személyét, miszerint ő ment perre a hatalommal. Kinek kellett volna? A büfés nem perképes. Azt mondja most a hallgatókról, hogy kibicek, akiknek semmi sem drága, ami nem az övék. Csakhogy Arató korábban azt mondta a hallgatóknak, hogy a Klubrádió a hallgatóké, és ők elhitték. De akkor Aratónak pénzre volt szüksége, hogy tulajdonos létére ne maga tartsa el a rádióját, hanem a hallgatók. Azóta valami megváltozott. Az MSZP közelebb került a Fideszhez, a Klubrádiónak a Fidesz médiahatósága tukmálja már a frekvenciát, Arató nem aggódik már a pénz miatt, ha nem fizetnek a hallgatók. Ez arra utal, hogy valahonnan máshonnan jöhet a pénz. Ettől nehéz elvonatkoztatni, hogy kirúgják a rádióból Kuncze Gábort, mert az MSZP érdekei ellen mert beszélni.

Azt is mondja Arató – akár Gyurcsány Ference is utalva -, hogy a Kuncze eltávolítása miatt panaszkodók miért nem kárhoztatják “azokat a milliárdosokat, akiknek módjuk lett volna érdemben segíteni, de nem tették”. Először is: milliárdosnak ott van ő maga, aki a tulajdonos. Az ő kötelessége, hogy a rádiót fenntartsa, a munkatársakat fizesse. ha nem tudja, akkor eladja. Miért kellene bárki más milliárdosnak támogatnia Arató András milliárdos egyik magánvállalkozását, amelyből az MSZP-SZDSZ kormányok alatt jól keresett. Adott-e ő akkor abból a bevételből a többi milliárdosnak? Ő vajon mennyivel támogatja más milliárdosok egyéb magánvállalkozásait? Esetleg milliárdosként mennyivel támogatta ő a nem milliárdosok által fenntartott demokratikus médiát?

Lehullt az álarc. A Klubrádióról kiderült, hogy micsoda, a tulajdonosáról kiderült, hogy kicsoda. Ettől kezdve talán már azt sem nehéz megérteni, hogy a Klubrádió miért védelmezi az Orbán-rendszer demokráciáját, miért legitimálja műsoraiban törvényes hatalomként Orbán illegitim önkényuralmi rendszerét. Értse meg mindenki, hogy itt a legfontosabb szempont Arató András bőre és eddig összeharácsolt vagyona, amit ő visz a vásárra. Talán el lehetne kezdeni viszakérni a támogatásokat.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (67 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +117 ( 129 szavazatból)
Arató kioktatja a hallgatókat, 4.8 out of 5 based on 67 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

44 Reader’s Comments

  1. orbán politkai hulla

    pitiáner arató
    ugyanolyan vagy, mint a fideSSes meg m@xopnyikos komáid, akik taccsra viszik , teszik és tették jelenleg az országot
    nektek csak 1 számít
    a saját zsebetek,
    a maradék meg vagy emigráljon, vagy szégyelje el magát, helyettetek és dögöljön éhen
    mocsadék vagy, olyan, mint a vak komondoros, trafikos meg a többi senkiházi
    dagadjon a bukszátok, az ország meg kirohadhat
    áruló vagy
    Kuncze is útban volt neked, mert nem azt mondta a pódiumon,
    na akkor emberek, a megemlékezés után, ide a kalapba az ezreseket
    az ilyen miatt mint te , meg a hozzád hasonlók miatt tart itt az ország
    fírgek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (49 szavazatból)
  2. Hát az a nagy magyar valóság, hogy az mszp-nek, meg a fidesznek szüksége lesz mindig az ilyen emberekre, mint AA.
    Jellemtelen emberek, jellemtelen eszközökkel, jellemtelen embereket használnak fel jellemtelen érdekeikben.
    2010 óta én már nem csodálkozom semmin.Itt használnak mindenkit, aki hagyja magát.
    AA ilyen.
    Hatalmas arccal már azt sem veszi észre, hogy saját magát járatja le a KR hallgatói előtt. Mi lesz veled Te nagy arc, ha kiállnak mögüled a most felkarolók? Akik már az ingyenes frekvenciát ajánlgatják a szolgálataidért?
    Ezért tart itt az ország, mert ILYEN emberek tematizálják a köz véleményét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (56 szavazatból)
  3. egyre nyilvánvalóbb a fidesz és az mszp közeledése egymáshoz, ha úgy tetszik összefogása. nap nap után bizonyosodhatunk meg erröl. teljesen új helyzetet teremtettek, akár csak az 1 évvel ezelötthöz képest is. az mszp-ben letisztultak a dolgok, felülkerekedtek a “reálpolitikusok” és úgy döntöttek, hogy a jól fizetö, tisztes vereségre hajtanak. ez imponál a fidesznek, mostmár szívesen jutalmazza a kezesbárány mszp-t pl ingyen frekvenciával. kérdés mikor ismerik fel ezt a tényt az mszp törzsszavazói.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (57 szavazatból)
  4. Látom, senki nem tud megszólalni. Én sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  5. Nincs ebben semmi meglepő. Valamikor én is rendszeres hallgatója voltam a Klubrádiónak. Én magam azóta bojkottálom, amikor Mihancsik Zsófiát kirúgták. Az pedig még 2010 előtt volt, a “so-called” demokráciában, amikor még nem ez az ámokfutó őrült volt a nemzet vezére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  6. Balogh de nem balga

    Na végre!! On-Line talán még látható. A Voks-ban a Vadai Ágnes végre helyre rakta egy kicsit a bunkó havast.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (49 szavazatból)
  7. Báthory Ödönke

    Kb igaza van. A cégbejegyzésen nem a hallgatók neve van, hanem az övé. Tehát a döntés is az övé. Más kérdés, hogyha politikamentessé teszi a rádióját, akkor felőlem feldughatja magának. Virtuóz semmitmondást hallgathatok akárhol. Főzőműsor és pletykalap van elég, nem érdekel ha a KRból is ilyent csinál. Politikából csak annyi maradt, hogy a Drágabolgárúr győzködi a hallgatókat, hogy a Gyurcsánynak vissza kéne lépnie. Ez a főmotívum jól mutatja, hogy ki rendelte a nótát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (47 szavazatból)
  8. Balogh !
    Sajnos nagyon kevés ideje volt rá, mert havas megint elmondta a verseit. Nagy kegyesen az utolsó két percet átengedte Áginak és mindjárt be is akarta ezért seperni az elismerést – nemcsak exhibicionista, hanem ahogy írtad Tuskó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (42 szavazatból)
  9. Tuskó? Ne dicsérd, léci!
    Ez a biomassza akkora paraszt (na nem a földművelést végző embertársunk), hogy a trágyahordó vasvellával zabálja a babfőzeléket.
    A legjobb az volt, amikor fél perccel azután, hogy kijelentette: ő elfogulatlan – úgy folytatta: azért utálom Gyurcsányt…
    Olyan avarjánosos vagy drágabolgárúros stílusban mindezt.
    Teljesen függetlenül – a józan észtől és kultúrától bizonyosan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (38 szavazatból)
  10. Vak volt, fanatikus, aki egy fillért is adott nekik. Az összes pénzbeszedő akciójuk jóval az után volt, hogy kiebrudalták Mihancsikot, márpedig attól a pillanattól kezdve nyilvánvaló volt, hogy az egész rádió egy szemfényvesztés. Unortodox médiavállalkozás, amely nem abból él, hogy elfogadható minőséget termel, hanem a monopolhelyzetéből.
    A hírszerkesztés dilettáns, a hírolvasás kriminálisan rossz, de már ott tartunk, hogy nem csak a mondatok, a szavak nincsenek meg, hanem a hangok sincsenek meg: effektíve beszédhibásak a hírolvasók. Van, amelyik annyira pösze, hogy nem csak sz-et és z-t nem tud mondani, hanem c-t se. De nem akarom hosszú lére ereszteni, az anyanyelvi kultúra, a beszéd- és beszélgetéskultúra, az egész rádiózási kultúra helyén náluk olyan feneketlen sötétség van, hogy a műsoruk hallgathatatlan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (28 szavazatból)
  11. és a döbbent csendben a farkas egyszercsak kibujt a báránybőrből
    ez egy akkora pofon a hallgatóknak, amit biztos egy ideig nem tudnak feldolgozni, annyira váratlanul érhette őket!
    én fenntartással éltem, vártam a dotációval és milyen jól tettem.
    a rádió pedig ott benn a karanténban, ahova ezzel jól bezárta magát – ezután még hallgathatatlanabb lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  12. nemzeti szagú lócitrom

    csak Kunce adásait hallgattam. ennyi erővel orbán számlájára is lehetett volna utalni a zsozsót
    a. arató elárulta, képen köpte, kizsebelte a segítőit, átverte azokat, akik bíztak a Klub Rádióban
    akik támogatták
    ennyi
    ilyen nép a magyar
    egy csőcselék

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  13. Tobbet nem tekerek rajuk az biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  14. Már hallgathatatlan.
    Rohamléptekkel válik azzá.
    Ma volt először hogy dührohamot kaptam miatta , mikor x,.edik alkalommal idéztek egyrészt felolvasással , másrészt hanganyag-bejátszásal különféle FIDESZ tótumfaktumokat.
    Namost EZT meg fogom magamnak takarítani !
    Nem fogom még emiatt is idegesíteni magamat .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  15. És még erre a szennymédiára hivatkozva mondják egyesek, hogy a magyar sajtó szabad! Mindíg tudtam hogy ez egy gennygóc, ami leginkább az orbán-fasizmust szolgálja. Fügefalevél a diktatúra szalonképessé tételére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  16. Arató az általa leszólt embereknek, támogatóinak és a rádiójáért utcára vonuló embereknek köszönheti, hogy a néhai Szalai Annamária nem szüntette meg a Klub Rádiót, hogy, ha bizonytalanságban tartotta is, de szólhatott, és ma is szólhat. Megnyilvánulása egy kapzsi érdekember akaratlan kitárulkozása. Szégyelhetné magát, de nem fogja, mert az ilyen emberek erre képtelenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  17. Amőba, okt. 29. 23:44+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Most már felfogjuk, hogy Havas “tanár úr” miért van még mindig az ATV-ben mert kulturáltságot tőle nem igazán tanulhatnak a nézők, viszont működik, mint a fékek és ellensúlyok….hogy erre nem jöttem rá ennyi ideig?!
    Nem akartam hinni a szememnek és a fülemnek!
    A rákból kigyógyult, a Gyurcsány fóbiája nem gyógyítható – visszaeshet viszont, mert ez a gyűlölet is komoly betegség!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (31 szavazatból)
  18. Nincs azzal nagy gond, ha valaki mindíg annak a nótáját fütyüli, aki fizet. Csak ezt előre szokták mondani a vállalkozoi világban. De ott sem megy , hogyha jön egy jobban fizető, akkor félbehagyjuk a nótát, a pénzt nem adjuk vissza ezért és elkezdjük az új kuncsaft nótáját fütyülni. A régi kuncsaft pedig le van sza… akarom mondani ejtve. Arról nem is beszélve, hogy hamisan semmikor nem szabad fütyülni, pláne ha már pénzt is kérnek érte. Az ilyenek nem igazi iparosok, hanem csak ócska kontárok. Ezektől meg szokták tisztítani a piacot, mert elveszik a helyet az igazi iparosoktól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  19. Érdekes, hogy az általam kevésbé nagyra tartott Bolgár úr, aki a Klubrádióban vezetett műsorában soha nem nevezi a nevén a dolgokat, sőt az orbáni diktatórikus vezetési stílust nevén nevezőket megrója szókimondásukért, sőt védelmébe veszi velük szemben a rezsimet, az ATV -ben önkényuralomnak minősítette a jelenlegi helyzetet. Ezek szerint világos, hogy a KR -ban nem lehet nevén nevezni a dolgokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  20. Na egy másik “kultúrember” kioktatja a külföldi tudósítókat, javítva ezzel az ország imázsán:
    -
    http://www.168ora.hu/itthon/lovas-istvan-seggfejnek-nevezte-kulfoldi-tudositokat-120118.html
    A hazai hírportálokon hozzászólásokat szokott írni, na nem a saját nevén, amelyekben általában nem a téma, hanem a magasról lenézés volt a vezérszál, a hsz-t írók minősítése az nagyon ment neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. commandante, okt. 30. 08:58+++++++++++++++
    A 168 órában is nevén nevezi a dolgokat – nem tudom, honnét fogják előbb meneszteni?))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. kedves AN-olvasók!
    Nézzétek az ATV-t. És szomorkodjatok, dühöngjetek. Csodálkozni nem kell, Mert erről a tévéről a valóságot Bartus Laci sokszor megírta.
    Nézzétek a híradókat.
    Förtelmes, önleleplező, gusztustalan az a fideszpropaganda, amit ott nyomnak.
    (Nem a fizetett hirdetésekről beszélek, hanem az azokhoz (is) kapcsolódó seggnyalós, agitprop. kormányhírekről.
    A tálalásról. A hangsúlyokról.
    Arról, ahogy egyik vagy másik fideszes szóvivő szereplése előtt a kamera ráközelít a pulpitus feliratára: Magyarország jobban teljesít!
    Gyalázat, hogy így átvágják az embereket.
    A bajai videó “producere” valamilyen csoda folytán épp aznap “leplezte le” a szocikat (éppen az ATV-ben), amikor Rogán a parlamentben ennek kapcsán btk-zott egyet, az mszp-re mutogatva.
    És Kálmán Olga egyáltalán nem használta ki a lehetőséget, amikor ennek az embernek a hazugságait sokszorposan visszaverhette volna.
    Az utána követlkező Újságíróklub szereplői hümmögtek, fejüket csóválták, egy valamit nem mondhattak: “De hiszen, miként a videó, a pasas szerepeltetése is megrendezett, ezt a mi tévénk rendezte meg!” Amúgy egy, legalább egy mondhatta volna közülük. Azután feláll és kisétál a stúdióból. És besétál a tisztességes, nem megvásárolt emberek társaságába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  23. Megtenné valaki, hogy belinkeli Arató szövegét? Valamiről nagyon lemaradtam, nem találom a Klubrádió Facebook oldalán, hol teremtett le kicsodát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  24. Klubrádió 95.3 Mhz
    október 26., Budapest környékén
    Kedves …,

    Amit az ország állapotáról írsz, abban aligha tudnánk vitatkozni.

    Amit a Klubrádióról, rólunk írsz, azt vissza kell utasítanom. Előre bocsájtom, a jó szándékodban nem kételkedem szemernyit sem.

    De a (kollektív) emlékezet képes megcsalni a képzelőt, többnyire azért, hogy igazolja álláspontját.
    Először is nem a hallgatók hoztak össze maguknak rádiót, nem is a szocialisták, és különösen nem a liberálisok; nem ők fordították vagyonuk jelentős részét a szabad hang megteremtésére, fenntartására, nem ők mentek perre a hatalommal, nem ők mentek el az Eu-ba, a szabad világ sajtójába, nem ők keresték a leglehetetlenebb helyzetben a megoldásokat – más szóval, nem ők vitték vásárra a bőrüket. Akik most nekem rontanak, kibicek, akiknek semmi sem drága, ami nem az övék. Senki más nem csinált rádiót. Jószerivel semmit sem csináltak mások.

    A hallgatók segítettek abban, hogy esély legyen a sikerre, segítettek tüntetéssel, levelekkel, bátorítással. Ez erőt adott. Segítettek, nem megoldották a gyakran megoldhatatlant. A hallgatók 3-5 %-a. Miért nem kárhozattátok a többieket? És azokat a milliárdosokat, akiknek módjuk lett volna érdemben segíteni, de nem tették?

    Most hoztunk egy helyes, tisztességes döntést, ami sokaknak nem tetszik. Nem azért szeretnénk váltást, hogy a hozzánk közelebb állók csinálják ugyanazt, amit a most hatalmon lévők tesznek. Az nem fér bele a mi normáinkba, hogy gyakorló politikusnak saját műsora legyen, de különösen nem, hogy politikai műsora. Pl. amiben akár a saját teljesítményét elemezze, akár a hozzá legközelebb, vagy legtávolabb álló (demokratikus) pártok tevékenységét minősítse. Ez egyszerűen nem fér bele a normáinkba. Aki ezért hátat fordít nekünk, az vagy talált magának valami ideológiát hozzá, vagy olyan, mint “ők”, vagy – tételezzünk fel jó szándékot is – egyszerűen nem érti. Nem Kunczéről van szó, különösen nem a beszéde konkrét tartalmáról. Szeretem, tisztelem őt. Normákról van szó, amiket be kell tartani, különben morálisan szétesünk. A keretek persze kicsit tágabbak, mint normális békeidőben, de vannak határok.

    Hogy mennyire álságos, megkockáztatom, sokaknál érdekvezérelt ez az átkozódás, azt mi sem mutatja jobban, mint ez a siralmas-nevetséges hatalommal való egyezkedés érv. Komolyan gondolja bárki is, hogy megegyeztünk a Médiatanáccsal: mi lecserélünk egy csütörtök délelőtti műsorvezetőt, ők ennek fejében végrehajtanak egy 6 hónapja született jogerős bírósági ítéletet? Ekkora szamársággal ritkán találkozik az ember. Ezek szerint még hülyének is gondolnak minket.

    Aztán: ez a benyalás-vád. Kunczének kellene kikérnie magának, hiszen ezzel azt állítod, ő Gyurcsány megbízottjaként dolgozott a rádióban. A benyalásnak mi értelme lenne? Segíteni kell őket nyerni, együtt, mindnyájukat, szövetségben.

    Vannak tisztességes, és vannak jó döntések. A kettő sajnos csak ritkán esik egybe.

    Valóban szánalmas mindkét érv, a hatalommal történő alkuról és a „megrendelésről is. Örülnék, ha belátnád, belátnátok. Mindenki nyerne vele.

    Változatlan barátsággal
    AA

    P.S.: Abban igazad van, hogy a lebonyolítást nem elegánsan tették meg. Ezért elnézést szerettem volna már csütörtökön kérni, de visszahívás híján erre még nem volt módom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -20 (24 szavazatból)
  25. Afrikában nagyon megcsappant a rinocéroszok száma , Aratónak oda kellene mennie, hasonszőrű társaival együtt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  26. Szerintem érdekes téma lenne mostmár a “Metropol” nevezetû ingyenes újság, amit reggel osztogatnak a metróbejáratoknál. Állítólag ez egy független lap. Ehhez képest egy tömény kormánypropaganda az egész újság. Vajon ez nem zavarja az ellenzéket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  27. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .

    Ő tanít – oktat ki – másokat etikából ?
    .
    Ott vannak például azok a “tarhálós napok”, amikor negyedóránként mondták be a 20 telefnszámot, amin a felejánlásaikat megtehetik a hallgatók… Hát mit mondjak ? Annak a szegény, “erőszakos” koldusnak, aki mindig utánam jön az utcán, amig nem adom – az amúgy neki valóban nélkülözhetetlen – baksist magasabb az erkölcsi érzéke, mint ennek a palinak.
    .
    Aztán ott vannak az úgynevezett telefonos közvélemény kutatások, ahol “becsületesen” bemondják, hogy a KR keres rajta, csak még azt nem hallottam egyszer se, hogy mi lett az adott kérdés végeredménye, hányan, és abból hány igen és hány nem volt a válasz… Valami itt is hibádzik ! A föltett kérdések finoman szólva, “spontán” jellegéről időnként gyenge stílusáról már nem is beszélve…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  28. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Noam2 !
    .
    Rendes tőled sőt, dícséretes, hogy kitetted ezt a förmedvényt…
    A minuszok annak szólnak, és nem a te munkádnak.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  29. “tisztelhölgyeimésuraim”
    2013. október 30. szerda
    12:22
    .

    :):):)
    én is így gondoltam:):):
    éppen ezért magam is nyomtam egy mínuszt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  30. T. Adelheid!
    Ha nem figyelte volna, akkor elmondom, hogy a Metropol tulajdoni viszonya abban az időben megváltozott, és tulajdont szerzett benne egy Fidesz-közeli. Ezért már régről tudja aki tájékozott, hogy az nem független.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  31. Mate, Ivan Tibor

    A radiotulajdonos demokrata ur megmutatta igazi arcat, a felfuvalkodott pokhendi ugynok arcot amivel a kepzeletbeli szuperioritas jegyeben nezett le a “civilekre” annak idejen. Aztan megmagyarazta: szerette azt a rendszert. En nem szerettem “azt a rendszert” de kimondottan utalom “ezt a rendszert”, amit ez a mediatulajdonos ubermensch ugy latszik, mostanaban megszeretett.
    A stilusa es a viselkedese pontos masolata annak, ami az uj nemzeti uri osztaly sajatja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  32. A Klubrádiótól várni függetlenséget, amikor a főszponzor a Táncsics Alapítvány?
    A Táncsics Alapítvány pedig az MSZP alapítványa.
    Valóban igaz, hogy a rádió annak húzza a nótát, aki fizet, vagyis a Táncsics Alapítványnak. :-(
    Ha megnézzük, hogy a rádió 2011-végéig nem nagyon beszélt Gyurcsány ellen, míg utána nagyon sokat, vagy ha megnézzük, hogy ki volt az alapítvány vezetője 2011 vége előtt és utána, akkor sok mindenre következtethetünk. Lehet, hogy nem véletlenek esetleg a rendszer legitimitását betonozó Drágabolgárúr beszólásai is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  33. Ügyes gyerek ez az Arató, de ezek utan Menjen a melegebbre es vigye a rádióját is magával, de surgossen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  34. Mindenkinek igaza va! De én mit hallgassak???? Lánchíd,Mária,Kossuth…..vagy mi a francot?Vagy próbálkozzak a Dankó rádióval? Akkor már inkább a Klubrádió verjen át.
    Vagy melyik tv-t nézzem??? Hír,Echo,Duna,Mtv1,2.Akkor már inkább Kálmán Olga,mint Borbás Marcsi.
    De ha valaki tud jobbat,kérem segítsen!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  35. Vicsek Ferenc ugat a Kr-ban . Beszédnek nem nevezném, úrnak sem. De szép lesz, ha eljön a nap, hogy laposra verik a pofáját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  36. Gonoszka
    Mostanában nem tudok neked mást adni csak ++++++++++++, amit remélem megbocsátasz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  37. Igaza van Aratónak! A Klubrádió az övé. Tehát tartsa fenn ő maga, védje meg ő maga és hallgassa is ő maga. Jó vételt kedves Ceausescu elvtárs!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  38. Ez az év nekem kimondottan jó. A trafikmutyi miatt leszoktam a dohányzásról, régi áron megmarad /napi 1/21 – 2 doboz / kb. 40 000 Ft. Aztán mostantól nem támogatom a Klubrádiót sem. Kész nyereség ez az ország. Köszönet mindenkinek, aki tett érte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  39. Az első tüntetéstől az utolsóig, esett fújt, hideg volt, kit érdekelt, kint jártunk az Örökmécsesnél!
    Sokan, azért, hogy maradjon egyetlen rádiónk!
    Volt olyan, hogy a fennmaradásáért ott a helyszínen a DK-sok és a Szolidaritás aláírást gyűjtött az érdekükben.
    Fizettük a “tagdíjat”! Megtettünk mindent. Megvettük a Hadd szóljon CD-ket.
    Mával egy korszak lezárult az életemben!
    Egyre ritkábban hallgattam, de csütörtökön biztosan, ha másképp nem telefonon.
    Kuncze Gábornak nem esett nehezére beleolvasni a topickjába, és kommentálni!
    A lusta, olvasni nem akarók, vagy nem tudók maradnak. Ez a lényeg.
    A fene hitte volna, hogy valaki magát szigeteli el.

    Nem nem kérjük vissza a támogatások összegét. Van egy átok, azt sem mondom. Csak voltam, remélem azért hallgatója és a “kiszolgálásért” a milliói megmaradnak!

    Minden esetre többé azt a frekvenciát nem hallgatom, oszt jónapot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  40. http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=164548

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. Mindenki kovethet el hibat,a KR belatta amikor azt mondta visszavarjuk a valasztas utan.
    Szegyelje magat mindenki aki emiatt elpartol az egyetlen radiotol ami az ellenzeket kepviseli.
    Mi lesz az ellenzekkel ha az egyetlen szocsovuk nem szolal meg tobbe.
    Remelem AA nak tobb esze van ,hogy ezekre a hangokra tobbet nem reagal es folytattja ott ahol elkezdte

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (9 szavazatból)
  42. “Kobanyablues
    2013. október 30. szerda
    16:18

    Ügyes gyerek ez az Arató, de ezek utan Menjen a melegebbre es vigye a rádióját is magával, de surgossen!”

    És akkor aki csak magyarul tud, mit fog hallgatni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Tamás
    Mi az hogy az ellenzéket képviseli? Hogyan?Pár példát, ha lehetne…
    A kint is vagyok bent is vagyok dumával? Ez kellene az ellenzéknek?
    Vagy csak azoknak, akiket bolonddá tesznek ezzel a szöveggel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  44. Kedves Tamás
    Forditva ülsz a lovon. Arató ha akarja se tudja leváltani vagy bojkottálni a hallgatókat, viszont forditva igen.
    Én nagyon régi Klubrádió hallgató vagyok ,de amit az utóbbi időben az ATV-vel együtt művelnek az gyalázat. Ez neked ellenzéki?? Na, ne szórakozz. Bolgár ma is a gulyásgergellyel kezdett. Rögtön ki is kapcsoltam, nem is kapcsoltam vissza.
    Arató kb . ugyanúgy nem ért semmit,mint Mesterházy. Az a szerencsétlen is azt hiszi ,hogy bármit is eldönthet……. Szegény.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány Ferenc telefonja Arató Andrásnak 2013. október 27. vasárnap

A Klubrádió magas etikai normái 2013. október 26. szombat | Bartus László

Kirúgták Kunczét a Klubrádióból 2013. október 25. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos