Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az ügyvéd a magyar nemzetért dolgozik 2012. február 29. szerda 17:04 | AN Forrás: Index

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az ügyvéd a magyar nemzetért dolgozik

Budapest – Washingtoni intők ide, brüsszeli rovók oda, a szánombánom csak álca: a budapesti rezsim ideológiai kiteljesítése tovább folyik, ezúttal az ügyvédi kötelességtudás rovására.

Közismert, legalábbis jobb helyeken, hogy az ügyvédnek, legyen peres vagy polgári, egyetlen célja van: hogy ügyfelének, aki fizeti, hasznot hajtson, illetve őt védje, képviselje. Az ő érdekében köteles egyebek mellett titkot is tartani, akárcsak az orvos és a pap, és ezt esküjében megfogadni. Az Orbán-rendszer mint jó diktatúra minden olyan két- vagy többoldalú viszonyba be akar avatkozni – lásd: művész és közönsége, felnőtt emberek nemi élete stb. –, ahonnan a világnézetileg semleges államot létrehozói nem véletlenül rekesztették ki, hanem azért, mert ott semmi keresnivalója.

Magyarországon azonban megváltoztatták az ügyvédi eskü szövegét, abba belefoglalva: „Magyarországhoz és annak Alaptörvényéhez hű leszek, jogszabályait megtartom és másokkal is megtartatom; ügyvédi/ügyvédjelölti tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorolom.”

A korábbi szöveghez képest számos lényeges változást tartalmaz az új szöveg, ami nem tartalmazza, azt, hogy „ügyvédi hivatásomat az ügyfelem érdekében, a Magyar Köztársaság Alkotmánya és jogszabályai szerint lelkiismeretesen gyakorlom, és az ennek során tudomásomra jutott titkot megőrzöm.” Az új rendszerben működő ügyvédnek tehát, ha csak esküjét nézi, nem kötelessége a titoktartás, az viszont annál inkább, hogy az országhoz és annak fidesznyik alkotmányához hű legyen. Ezzel feloldhatatlan konfliktus keletkezik az ügyvédi kötelességtudat terén olyan esetekben, amikor az ügyfél épp az állammal kerül szembe. Az ügyvédeket arra kötelezhetik, hogy védence kárára közölje a védencéről megtudott titkot. Az állampolgár tovább gyengül a mindenható fasiszta állammal szemben.

A Mátrai Márta képviselő asszony nevéhez fűződő változtatás a december 30-án elfogadott salátatörvény lapjai között bújt meg, és azóta az Orbán-kormány körül olyan hazai és nemzetközi viharok zajlottak, hogy a sajtó nem is igen figyelt fel rá. Az eredeti javaslatban nem volt szó az esküszöveg megváltoztatásáról, az Mátrai módosító javaslatával került az elfogadott szövegbe, feltehetően úgy, hogy akár a kétharmados szavazógépezet, akár ellenzéke nem is tudta, miről van szó.

„Mátrai javaslata indoklásában nem tért ki arra, miért kellett például a titoktartást például kivenni, csak annyit írt, hogy az új Alaptörvény hatálybalépéséhez kapcsolódóan indokolt az esküszövegek megújítása, egységesítése is.”, jegyzi meg az Index. „Az új ügyvédi eskü szövege most szinte megegyezik az egyes közjogi tisztségviselők esküjéről szóló törvényben foglalt szöveggel.”

Egy portál idézi a Pesti Ügyvéd februári számából B. Szabó Gábort, a Budapesti Ügyvédi Kamara elnökségi tagját: „Szinte már látom magamat, amikor a soron következő adóperemben a magyar nemzet java már ügyfelem érdekeit is elhomályosítja, és a nemzeti érzelemtől már amúgy is párásodó szemekkel arról igyekszem majd ügyfelemet meggyőzni, hogy jó hazafiként ő is vegye csak szépen tudomásul a nemzeti (értsd költségvetési) érdeket és mondjon csak le az adóhivatallal szembeni nemzetietlen követeléséről. Ezek a különcködő és bajkeverő ügyvédek pedig majd megtanulják, hogy mi a hivatali rend: nincs több susmus meg titkolódzás! A nemzet ezt nem tűri!”

A Magyar Ügyvédi Kamara elnöksége különösen aggályosnak tartja az ügyvédekről szóló törvény módosítását mind az egyeztetés teljes hiánya, mind az elfogadott szöveg miatt. A kamara elnöke, Bánáti János levélben ismertette az elnökség álláspontját január 18-án Navracsics Tibor miniszterrel. A laphoz a február 6-i lapzártáig nem érkezett válasz a minisztériumtól – számol be a fejleményekről az Index.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (22 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +23 ( 27 szavazatból)
Az ügyvéd a magyar nemzetért dolgozik, 4.8 out of 5 based on 22 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

50 Reader’s Comments

  1. „Az új ügyvédi eskü szövege most szinte megegyezik az egyes közjogi tisztségviselők esküjéről szóló törvényben foglalt szöveggel.”
    .
    Államilag kinevezett, hivatalos besúgóhálózat épül. (A régi nem működik csak a római katolikus egyháznál, amikor “államra veszélyes” gyónási esetet jelentenek)
    .
    És még állítják az ellenkezőjét!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  2. A becsűletre tegyen eskűt mert a mostani birák elég furcsán viselkednek a le nyulokal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  3. Apró simítások a diktatúra “szép új épületén”!!!!!!!!! :((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  4. Láttátok?
    http://index.hu/belfold/2012/02/29/raszallt_a_nav_az_ellenzeki_tuntetokre/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  5. yoda:
    Várható volt.
    ( Megjegyzem az MSzP idején is hatalmi bunkósbotnak használták az APEH.-et )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  6. Az a baj, hogy én végig mosolyogtam Bartus László cikkein.

    Gondolván, hogy ez az ember – bár jóindulatú – de vad téveszméktől szenved.

    Erre egyre-másra igazolódnak be az állításai.

    Mi kell még ahhoz, hogy menedékjogot kapjak nyugat-európában ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  7. Vagy kubában!
    Mert most már lassan az is jobb lesz !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  8. TamÁs:
    Ez azért van , mert mint az Mörfinél is írva vagyon :
    ” Az Élet sokkalta bonyolultabb annál , mint ahogyan tik azt gondolhatnótok.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  9. „Magyarországhoz és annak Alaptörvényéhez hű leszek, jogszabályait megtartom és másokkal is megtartatom; ügyvédi/ügyvédjelölti tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorolom.”
    De azt mondta Szájer úr, hogy még javítgatni kell az Alaptörvényen. Vajon mindahányszor újra meg újra meg és fel kell esküdni?
    Lehet, elítélendő mohóságra vall, de én jobban szeretném ha szükség esetén az ügyvédem (akit nem mellesleg én fizetek) az én érdekeimet képviselné és az én javamra dolgozna.
    Amúgy meg remélem sohasem leszek rászorulva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  10. Ez az eskü nyilvánvalóan csak addig él, amíg az első büntetőügyes panaszos pert nem indít Strasbourgban, az Emberi Jogok Európai Bíróságán azzal, hogy sérülnek a tisztességes tárgyaláshoz fűződő jogai, ugyanis nem kap hatékony védelmet. Mert nem kap, az ügyvéd nem az ő érdekeit, hanem a szemben álló félét, az államét képviseli.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  11. Meyer Aranka:
    Ez akkor is így lesz , ha -amúgy- az ügyvéd tisztességesen képviselte az illető magánszemély ügyét az Állam ellenében , de mit ás Isten , ” véletlenül” mégiscsak elveszítette a pert.
    A feldühödött ügyfél akkor is el fog menni Strasbourgba mert ugyebár nem tudhatja mi történt..
    És a trutymó elkezd fröcsögni nemzetközileg..Pláne ha több ilyen eset kerekedik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  12. Haza csak ott van, hol jog is van…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  13. Itt mindenki félreérti a dolgot!
    Most akkor van NENYI, vagy nincs…?
    Most akkor nem a Haza a legfontosabb dolog?
    Egyébként is, egy esküvel több, vagy kevesebb…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (12 szavazatból)
  14. Melyik magyar nemzetért. Valamennyiünkért,
    vagy csak a “magufajták-ért”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  15. Nem az a baj, hogy saláta-törvénybe bújt a jogszabály módosítás – a baj az, hogy mindezt csak két hónap után vették észre az ügyvédek. Vannak vagy húszezren, csak a rend kedvéért…

    Ennek a 20.000 ügyvédnek mellesleg eddig egyetlen szava sem volt Orbán “alkotmányos ámokfutásához” – EGYETLEN szava sem. Most, hogy a pénzükről van szó (ki fog fizetni egy olyan ügyvédet, aki kiszolgáltatja őt az Államnak?), hápognak. Na sebaj, majd külföldi ügyvédek fogják a magyarokat védeni – nekik nem kell esküt tenniük Orbánra és az ő nemzetére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  16. „Magyarországhoz és annak Alaptörvényéhez hű leszek, jogszabályait megtartom és másokkal is megtartatom; ügyvédi/ügyvédjelölti tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorolom.”
    Namármost, az “alptörv.” több szempontból illegitim, azt ki lehet húzni.

    Én tudok egy ügyvédbojtárról akivel el lehetne mondatni az eskü szövegét aztán rabláncon elvezetni esküje megszegéséért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  17. Az lesz a legjobb, hogy az ügyvéd elvtársak/nertársak ( mindenki húzza alá azt ami neki tetszik) majd egymást fogják felnyomogatni a beszűkült piac hatására.
    Tényleg nem kell ennyi jogász. Mert ilyen jogászokra szerintem nincs is
    szükség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  18. Nem bírják megállni, egyszerűen muszáj az élet minden területére betolakodniuk a szennyes ideológiájukkal. Fasiszta kormány.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  19. Idézet a TANÚ c. filmből:

    “Ne csodálkozzon Apuka, ha az ügyvéd súlyos büntetést fog kérni ……… A statuálás a lényeg”:)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  20. Mindennapra jut valami borzalom. Meddig lehet ezt kibirni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  21. Majd jól fellendül Mo.-n az ügyvéd-ipar , külföldi irodák által.Ugyebár Eu.-ban élünk !
    Éshát , mint kiderült , ha kilépnének önhatalmúlag , akkor oda a szép álom. Az a klerikálfasisztoid . Merthogy éhséglázadásba torkollik a kurzus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  22. Írjanak át mindent az ő nyelvükre ,úgy is ezt csinálják 2 éve.Az ellenzéket pedig arra kérnénk ne asszisztáljon a parlamentben ehhez.Azért írom ezt mert,nem tudnának olyan meggyözöen ordítani ,ha nem lenne kinek.Nekik az ellenzék csak annyi mint akivel hétfőnként a királyi tv-ben lehet egy kis műsort csinálni.Kíváncsi lennék ,ha csak ők lennének a parlamentben mennyire lenne hatásos az a műbalhé amit hétfőnként csinálnak.Úgyis leszarják a véleményeteket csak eszközök vagytok a céljaik elérésében.A parlamentben való politizálásnak vége,semmi értelme.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  23. Hát van ennek értelme , egyre kevesebb ember gondolkodik azon hogy miért is kell elzavarni ŐKET.
    osztjónapot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  24. Született ügyvédek !
    Ezek beperelnék a búzaföldet is ha kevesebbet terem mint amire számítottak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  25. Nemcsak az ügyvédi kötelességtudatnak szolgálnia a nemzetet, lesz itt még más is!
    BIZTOS FORRÁSBÓL TUDOM, HOGY A KORMÁNY TITKOSAN ÖSSZEFOGVA A MÚLT KÜLÖNBÖZŐ ELNYOMÓIVAL VISSZA AKARJA ÁLLÍTANI A „TÖRTÉNELMI ALKOTMÁNYT”, A SZENT KORONA TANT ÉS VELE EGYÜTT ANNAK MINDEN INTÉZMÉNYÉT. VISSZA ÁLLÍTJÁK A HORTHY KULTUSZT, A CSENDŐRSÉGET STB. JÖNNEK A KAKASTOLLAS PANDÚROK, INTÉZŐK, VÁRMEGYÉK ÉS KI TUDJA MÉG MILYEN SZENNY!
    MINDEZEKNEK ELSŐ JELE VOLT A DEMOKRATIKUS INTÉZMÉNYRENDSZER LEBONTÁSA, A MÉDIA MEGREGULÁZÁSA, AZ OKTATÁSI REND DEMAGÓG MEGVÁLTOZTATÁSA, A SZTRÁJKHOZ ÉS MUNKÁHOZ VALÓ JOG ELSILÁNYITÁSA, STB, A VÁLASZTÁSI KERÜLETEK ÁTSZABÁSA, A KORMÁNY HIVATALOK FELÁLLÍTÁSA „ISPÁNOKKAL” AZ ÉLÉN, MOST PEDIG A KOSSUTH TÉR ÁTALAKÍTRÁSA A FENTIEK GYAKORLATI MEGVALÓSÍTÁSÁNAK IS BIZONYÍTÉKA, MISZERINT AZ 1944-ES ÁLLAPOT SZERINT ÉPÍTIK ÚJJÁ EZT A KÖZ TERET.
    ERŐSÖDŐ JOBBIKKAL, JELENTŐSEN JOBBRA TOLÓDIK AZ ORSZÁG. AMIT EDDIG ORBÁN NEM MONDOTT KI ÉS SOHA EL SEM HATÁROLÓDOTT A JOBBIK CSELEKEDETEITŐL, MOST MINDAZT A MAGA „HASZNÁRA” FRODÍTVA FOKOZZA A TERRORT ÉS FELSZÁMOLJA VÉGLEG A DEMOKRÁCIÁT.
    A JELENTŐS KÉPMUTATÁS MELLETT A JOBBIK ÉS A SCHIFFER A FIDESZ LEGJOBB SZÖVETSÉGESE ÉS MINDEHHEZ KAPCSOLÓDNAK A MINISZTÉRIUMOKBA BEHELEYZETT PÁRTKATONÁK ÁLTAL VEZETETT KÜLÖNBÖZŐ CSENDŐRI, VITÉZI, LOVAGI, PAPI STB SZERVEZETEK, MINDENT ELKÖVETVE A NAGY MAGYARORSZÁG VISSZAÁLLÍTÁSÁRA, AZ EUROPAI UNIÓBÓL ÉS NÁTO-BÓL VALÓ KILÉPÉSRE, ÚJRA ÉLETSZTVE A MAGYAR MONARCHIÁT MEGALAPOZVA AZ RÉGI ROMOKON MEGSZÉPÜLŐ ÚJ MAGYAR KIRÁLYSÁGOT. ENNEK MEGFELELŐEN VIKTOR NEM MINISZTER ELNÖK LESZ A TOVÁBBIAK, HANEM „FŐKÖRMÁNYZÓ” ŐFŐMÉLTÓSÁGA!
    VIGYÁZZ MAGYAR, MERT ELJÖTT A CSELEKVÉS ÓRÁJA! HA FÁSULTAN NÉZED VÉGIG ÉLETED KIMÚLÁSÁT, AKKOR CSAK NÉHÁNY NAP, NÉHÁNY HÉT ÉS A MODERN MAGYARORSZÁG A SÖTÉT FEUDALIZMUSBA SÜLYEDVE, MINT „VIRULÓ ESTIKE” A SÖTÉTSÉGBEN ÉS A MÚLT BŰNÖS IDEOLÓGIÁJÁNAK SZÖVEVÉNYES GYÖKERIBEN, GÚZSBA KÖTVE MÚLIK EL A SZEMED LÁTTÁRA.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  26. Rocky Steve!
    Üdvözöllek!
    Ezt el tudod képzelni 2012-be Magyarországon?
    Kicsik vagyunk mink ahhoz, hogy ilyeneket megengedhetünk magunknak!
    Hagyják játszani a “vezírt”, szívassa csak a népét, míg azok tűrik, de adott esetben 10 perc alatt rendet tesznek!
    Elzárják nyugatról a pénz, keletről a gázcsapokat, leáll az export, import, kicsit ők is megérzik, de az itt élők!
    Azért bízom, nem megy el a kormány eddig!
    A lényeg, hogy amit mi a választók elszúrtunk, hozzuk helyre, MIELŐBB!!
    További szép estét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  27. Kérem! A Nagy Nemzeti Adóhatóság egy mindenkitől független intézmény!
    Nem dolgozik politikai megrendelésre! Semmiféle hatalom nem befolyásolhatja a tevékenységét! Kizárólag véletlenszerű, szúrópróba ellenőrzéseket végez! Az kérem merő véletlen csupán, vagy a sors keze, hogy egymást követő napon e két Urat idézték be! Az meg hogy a könyvelésbe is felajánlották a segítséget, és még ez sem tetszik, az már pimaszság kérem!? Micsoda neveletlenség ez!?
    Már a gyanú felvetése is Nemzetellenes!
    Hogyan lehet ilyet gondolni erről a makulátlan, tiszta és mindenkinél demokratább hatalomról!

    Gyorsan kérem a névsort, kik gondolják ezt komolyan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  28. A MÜK-nek egyetlen teendője van: egyértelműen a kormány tudomására hozni, hogy eddig volt és nem tovább! Ha ezt törvénybe iktatják, másnap kutya kötelessége minden ügyvédnek azonnal kinyilvánítani, hogy ezen eskü szövegének nem fog és nem akar megfelelni.
    Én biztos nem megyek ügyvédhez semmit sem intézni addig, amíg az ügyvéd nem az én érdekeimet védi, akár a kormánnyal, vagy az állammal szemben.
    *
    Közben eszembe jutott, hogy több hsz-emben említettem, hogy az Orbán kormány bukását követően azonnal meg kell kezdeni a kormány tagjainak beperlését, akár egyéni, akár pertársaság útján, akár Brüsszelben, visszaperelendő a kormányzásuk alatt elrabolt pénzeket. Én a manyup pénzemet és a devizahitellel kapcsolatos káraimat biztos megpróbálnám visszaperelni, sőt, a mocskos módon történő átverésemet is munkaügyben. Lehet, az ilyen perek sikerességének megakadályozására készült ez a javaslat is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  29. Mellesleg bírom az ilyen megnyilatkozásokat a politikai porondon, hogy aszongya aggályosnak tartom stb. Vagy egyetértek valamivel, vagy nem. A kamarának is egyértelműen kellene nyilatkozni ebben az esetben is, hogy mint érdekvédelmi szervezet, a tagsága tudomására hozza, hogy valójában kiknek az érdekét is képviseli. Kutya kötelessége egyértelműen nyilatkozni: nem aggályos, hanem tűrhetetlen, megvalósíthatatlan, nem értünk egyet és punktum, ez nem alku tárgya, a javasolt szöveggel nem értünk egyet, ebben a formában elfogadhatatlan, visszavonni, hamut hinteni rá stb.
    Nem is értem, mi köze a kormánynak egy ügyvédi eskü szövegéhez? Vagy akár egy orvos esküjéhez? Egy diplomás eskü szövegéhez? Mindegyik az Alkotmányra esküszik (a fenének kell a mostani!), de szakmaspecialitások is vannak, pl. az élet védelme mindenféle alkotmány felett áll stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  30. Meyer Aranka, ott a pont!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  31. Csacsicska
    Azért veszik észre későn, mint minden törvényt ebben a hazában, mert 1.) senkit nem lrédeznek, 2.) elbújtatták, 3.) olyan ütemben törvénykeznek, hogy azt ember át nem látja és követni nem tudja. Lesznek még meglepetések!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  32. A csuti elfeledkezik róla hogy fog még ő a vádlottak padján ülni hazaárulásért és egyéb maffiavádakban ítéletre várva. És lesz ott neki is egy “modernizált” esküjű ügyvédje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  33. Mi lenne ha inkabb az igazsagrol kellene eksut tenniuk. Hogy az ugyved Lawyer ami csak picit ter el a Liar – hazudos szotol, nyilvanvalo hogy nem az igazsag erdekli hanem az ugyfel penze.
    A gonoszokat igaznak mondani hazugsag, es a legtobb ugyved gerinctelen csuszomaszo. Nem erdekli oket az igazsag, hanem minden eszkozt megragadva az ugyfel erdekeit vedik. Akkor is ha bunozo.
    Ezek utan nyilvanvalo hogy ha az erdekei ugy diktaljak barmilyen eskot elmondanak, azokat ugysem fogjak betartani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  34. Kérdezném: Mától nem törvénytelen ez a parlamenti bagázs? Úgy tudom márciustól nem köztársaság vagyunk és ezek a férgek mintha a Magyar Köztársaságra esküdtek volna fel !!!! Valaki homályosítson már fel, esetleg egy ügyvéd????:-)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  35. Ha az ügyvéd a magyar nemzet javáért dolgozik, akkor a javadalmazása is a magyar nemzettől származzon – tehát ne az ügyfelektől kérje a tiszteletdíjat, hanem attól, akinek dolgozik. Ez ilyen egyszerű.

    (Amúgy itt lenne az ideje az egyenes beszédnek, a szómágiát talán félre kellene tenni.)

    Orbán egy önjelölt, küldetéses politikus, aki Magyarország Messiásának hiszi magát. Talán már Európára is kivetette a szemét… Szó szerint így gondolja. Vele soha, senki sem fog “megállapodni”, mert egy Messiással nem lehet üzletet kötni.

    Ezért van kulcspozícióban Semjén, ő hozza a hírt a somolygó püspöki kartól, hogy az Úr is úgy látja: Orbán a kiválasztott, A Messiás.

    Más megközelítésben persze csak egy szimpla elmebeteg. Vele éppen ezért nem lehet megegyezni, mert mi – félkegyelműek – teljesen meg vagyunk győződve arról, hogy nem vagyunk félkegyelműek. Mi nem megyünk orvoshoz, mert nekünk semmi bajunk – nektek, sok hülye magyarnak, nektek van nagy bajotok. Menjetek csak orvoshoz, ügyvédhez, bolondok.

    Ráadásul mindannyian szembe jöttök és esküt akartok tenni ránk. Hogy milyen esküt? Majd a legközelebbi saláta-törvénybe beírjuk, éjfél előtt négy perccel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  36. Szép állat a SAKÁL. Kár, hogy M.o.-n nem él.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  37. bmk:
    Én is bánom, hogy nem él itt SAKÁL. ! Kár! :(
    .
    A másik; Miért nem lepődök meg ezen sem … Eddig is úgy gondoltam az ügyvédek nagyon nagy többségében nem lehet bízni, ezután már törvény is szavatolja a hitemet!
    .
    Már (lassan) ott vagyok, hogy inkább az önbíráskodás mint a magyar jog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. Vagyis a Zorbánra esketik fel az ügyvédeket IS !
    .
    A Zorbánon kívül ki is mondta magáról, hogy ő a Nemzet?

    “Elnök: Ne a nemzetről beszéljen, nem a nemzet cselekedett, hanem Önök cselekedtek, ha azt is képzelték, hogy a nemzet nevében. Hagyjuk ki a nemzetet, Önökről van itt most szó!”
    .
    A megfejtő kap tőlem egy fagylaltot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. torinak a válasz. szálasi ferenc. várom a fagyimat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Bálint Gábor, nem tudom a megfejtést, ezért nem kérek fagyit.
    Emlékszem viszont egy történésre, amelyben ov a magyar nemzettel, a magyar néppel azonosította magát, amikor kikérte – az egyébként személy szerint neki szóló – kritikákat (gondolom, sokan emlékeznek ov Cohn-Bendit szavaira adott válaszára).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. Aztán ne csodálkozzon apuka, ha a védőügyvéd igen súlyos büntetést fog kérni. Tudja a szocialista jog, meg minden, szóval a statuálás a lényeg.
    (nem szószerinti idézet A Tanúból)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Kedves Bálint Gábor
    2012. március 1. csütörtök
    21:21
    torinak a válasz. szálasi ferenc. várom a fagyimat
    Szavazás elmentve. Új szavazás: 1
    .
    Come and get it….milyen legyen?
    Üdv,
    Tóri

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Ezek a mai kormányzati “tényezők” valóban MEGŐRÜLTEK??? Eddig csak azt hittem a vezér, egyedül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Köszi Tori.
    Egy versikével válaszolva:
    Csoki puncs és vanília ny@l az egész família.
    Aki érti a humort annak nem kell megmagyarázni hogy mit mivel kell behelyettesíteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Lesz még kutya vásár pesten.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Ezt érdemeljük,mert hagyjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. NavyWife:
    Hát ez az !
    Előző regnálásuk idején hetente jöttek elő valami idegborzoló dologgal.
    ( Meg is buktak szépen. Gondolom sokaknak mentek az agyára az ötleteléseikkel.
    Most viszont már naponta basszák fel az ember idegeit valamivel .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. “A laphoz a február 6-i lapzártáig nem érkezett válasz a minisztériumtól – számol be a fejleményekről az Index.”
    .
    Ennek oka, hogy a fidesznyik kormány nem tudja, hogy Európa és az európai kultúra ott kezdődik, hogy megválaszolják a leveleket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. Rocky Steve 2012. február 29. szerda 21:56
    “Nemcsak az ügyvédi kötelességtudatnak (kell) szolgálnia a nemzetet, lesz itt még más is!”
    .
    A leírtak bizonyítéka az is, hogy Budapest több héttel a szélsőjobb szervezte tüntetés után, még most is tele van hatalmas zöld “Hiszek egy hazában – Bekemenet 2012″ plakátokkal.
    A Hiszek egy hazában … folytatása ugye közismert?
    A Békemenet (a plakáton Bekemenet) szó a – Kárpát-medencei – bekebelezésmenet rövidítése, ami véráldozat nélkül nem fog menni. Sajnos vérgőzös banda irányítja az országot, aminek európai vérfürdő lesz a vége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  50. Szijjártó példaképe Hess: Sie sind Deutschland: Wenn Sie handeln, handelt die Nation, wenn Sie richten, richtet das Volk.
    .
    Vagyis Heß a Führernek: Te vagy Németország: amikor tárgyalsz Németország tárgyal, amikor itélkezel a Nép itélkezik.
    .
    Egy másik változata: http://www.youtube.com/watch?v=yMqdUFfxhNI
    .
    Orbán mint a felfuvalkodott kis béka pokkad majd szét a szemünk láttára, de akkora már késő lesz a Professzorok Batthyány Köre tagjainak körölmetéltetni magukat – ugy-e Rektor úr? Ugy-e Kordonbontó Gerontológus?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Hajrá Magyarország, hajrá Rákosi! 2011. június 17. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos