Ronai and Ronai
AMERIKAI

Visszavonul Juan Sebastián Verón 2011. október 7. péntek 12:07 | AN Forrás: Reuters

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Visszavonul Juan Sebastián Verón

Buenos Aires – Állandósuló sérülései miatt bejelentette visszavonulását Juan Sebastián Verón, az argentinok 73-szoros válogatott labdarúgója.

Az Estudiantes 36 esztendős középpályása néhány hónappal ezelőtt térdműtéten esett át, de a kívánt eredmény elmaradt, nem sikerült teljesen felépülnie, így a visszavonulás mellett döntött.

Verón profi karrierje nagy részét Olaszországban, a Sampdoria, a Parma, a Lazio és az Internazionale együttesében töltötte, de az angol Premier League-ben is kipróbálta magát – a Manchester Unitedet és a Chelsea-t erősítette. A légiósélet 2006-ban ért véget az argentin számára, ekkor hazaigazolt nevelőegyesületéhez, az Estudianteshez. Pályafutása során mintegy 77 millió fontot fizettek érte a klubok összesen.

Verón kétszeres olasz (Lazio, Inter), egyszeres angol bajnok (MU), a Parmával elhódította az UEFA-kupát, az Estudiantesszel ugyancsak kétszeres bajnok, valamint Libertadores-kupa-győztes.

A 2008-ban és 2009-ben Dél-Amerika legjobbjává választott játékos 15 éven át volt fontos tagja a nemzeti csapatnak, amellyel három világbajnokságon (1998, 2002, 2010) vett részt. A hírek szerint a válogatott szövetségi kapitányi posztjára is esélyes, lévén hazájában igen népszerű.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. pandora szelencéje

    Vannak még csapások ebben az életben, de ekkorára nem számítottam, hogy Juan Verón már nem játszik többé…
    .
    Néphülyítés a köbön, azaz figyelem elterelés a valódi bajokról.
    .
    Már anno, amikor Juan Perón félfasiszta argentin diktátor nejéből Eva Perónból egy operettben sikerült mártírt kovácsolni rájöttem, hogy a tőkén túl a média a világ ura.
    .
    (Megjegyezném persze, hogy a musical slágerét, a Ne sírj Argentinát én is nagyon szeretem, na de pont ez benne a csalás.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Csak álom marad a futball-Eb 2011. október 7. péntek | AN

Bundázásra akarták rávenni a pécsi focistát 2011. október 3. hétfő | AN

Torghelle visszatért a Budapest Honvédhoz 2011. szeptember 30. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos