Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hogyan utáltassunk meg egy gyerekkel szinte bármit? 2011. október 6. csütörtök 16:48 Forrás: AN

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Hogyan utáltassunk meg egy gyerekkel szinte bármit?

Budapest – Körlevélben hívta fel Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár az iskolaigazgatókat, hogy csütörtökön – az aradi vértanúk emléknapján – osszák ki a 10 éves tanulóknak az alkotmány preambulumát, a 14 éveseknek a teljes szöveget. A kiadványokat az államtitkárság küldte szét az intézményekbe.

Hoffmann Rózsa ért a gyerekek nyelvén, ezt most már bátran leszögezhetjük.

Vagy egyet biztosan látott már, ha messziről is.

Így aztán érti azt a gyermeklélektani effektust, hogy mi történik a kicsi buksiban, ha valamire azt mondják neki, kötelező (valószínűleg a kedvenc együttesét is leköpi inkább. Ezzel a módszerrel lehet az egyébként kiváló irodalmi műveket is hosszú-hosszú évtizedekre a „hányingert és gyomorgörcsöt kapok tőle, ha csak meglátom a polcon” kategóriájába száműzni, nem beszélve a tényleg vacakokról.)

Mert mihez kezd egy 10 éves gyermek a nemzeti hitvallás nem kevés pénzért, rengeteg papírra kinyomtatott verziójával, amikor azt egy ártatlannak induló matekóra elején a tantó néni a kezébe nyomja?!

Forgatja, olvasgatja. Esetleg.

Hülyén néz.

Aztán még hülyébben.

Aztán megkérdezi: mivaaaaaaan?!

Leteszi a padra, vagy besüllyeszti a táskájába (a háromhetes szendvics mellé, a tornacipőtől rögtön jobbra).

Soha nem fog többet előkerülni, esetleg ha táskavizitkor.

A kreatívabbak persze nem így járnak el, mert a nemzeti hitvallást kitűnően lehet használni papírhajónak, repülőnek, titkos körlevélnek órák alatt, de alátétnek sem rossz az a szendvicshez, amiből kibuggyan a beltartalom (Dániel Péter pirulhat, ez mennyivel ketchuposabb ötlet!)

A felső tagozaton persze más a helyzet, ott nyilván sokkal értőbben fognak hozzáállni ifjú lelkükkel a dologhoz.

Véletlenül sem lesz tele a szemétkosár a papírokkal, és elő nem fordulhat, hogy kreatív és szellemesnek szánt művek születnek, lásd még a Toldi-átiratokat.

A szülők nyilván az izgalomtól már-már reszketve, kipirult szemmel és fénylő arccal várják haza a gyermekeiket, első kérdésük ezúttal nem az lesz, hogy miből kaptál már megint karót, te átok, hanem, hogy hol van?! Mutasd meg gyorsan! Aztán összeül a család a lámpafénynél vacsora helyett, összehajolnak az asztal felett és hosszan, az emlékezéstől kissé remegő hangon citálnak majd a hitvallásból vagy az alaptörvényből. S mikor a család álomra hajtja a fejét, lelkükben béke honol majd, olyan nagymagyar nyugalom, hogy ez a nap sem telt el hiába, hiszen már miénk ez a csoda (el ne felejtsük bekereteztetni majd, a Feri bácsi úgyis ráér a közmunkája mellett).

Hoffmann Rózsa pedig elérte, amit akart: a szentséget egészen biztosan magához veszi, s őrzi lakásában, szívében (tornazsákjában, iskolatáskájában, padjában, a tantermi szemetesben) magyarságunk ékes-édes bizonyítékát.

Kerényi Imre, aki ezt az egészet megálmodta, szintén pihenni készül, s már körvonalazódnak fejében a nagyszerűbbnél nagyszerűbb ötletek.

(„Kedves Igazgató Asszony!/Igazgató Úr! 2012. január 1-jén lép hatályba Magyarország Alaptörvénye. Az államnak kötelessége gondoskodni arról, hogy polgárai ismerjék a törvényeket, amelyek közül kitüntetett szerepe van Alaptörvényünknek. Az ismertetést a gyerekekkel kell kezdeni” – így kezdődik az az államtitkári körlevél, amiben Hoffmann Rózsa az iskolaigazgatókat az elvárásokról tájékoztatja. A két korosztálynak kétféle kiadvány készült: a kisebbeknek a Nemzeti Hitvallást nyomtatták ki, a már felsorolt illusztrációkkal, valamint neves történelmi személyiségekkel, akik „törvényt szabtak a nemzetnek” (lásd képgalériánkat), bár Hunyadi Mátyást eddig kevésbé törvényhozó, mint háborúzó királynak ismertük, hacsak a király helyettesítési rendjét szabályozó úgynevezett nádori törvényt vagy a főnemeseket háttérbe szorító és a köznemeseket helyzetbe hozó törvényeket nem tartjuk a magyar történelem szempontjából korszakalkotó jelentőségűnek.

A 14 évesek – ugyanazokkal az illusztrációkkal – már a teljes alaptörvényt megkapják, a kicsiknek „csak” a Nemzeti Hitvallás jut. Mindez annak a nagyívű alaptörvény-népszerűsítő programnak a része, amit Kerényi Imre színházi rendező álmodott meg, Orbán személyes felkérésére. A program része az Alaptörvény Asztalának felállítása az önkormányzatoknál és egy  festménypályázat is, nagy történelmi eseményekről.)

forrás: hvg.hu

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 1.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 6 szavazatból)
Hogyan utáltassunk meg egy gyerekkel szinte bármit?, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:,

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

39 Reader’s Comments

  1. a hülyét az különbözteti meg az okostól, hogy az okos kételkedik , a buta mindenben magabiztos.
    én már nem lepődöm meg semmin. így élünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  2. Így is lehet!

    “Eltiltották a nagyrédei plébánost
    Eltiltotta minden papi tevékenység gyakorlásától a Heves megyei Nagyréde plébánosát az egri érsek. Az Index úgy tudja, hogy pedofil bűncselekmény gyanúja miatt vizsgálódik az egyházmegye a plébános ellen.

    Az MTI az érsekségen érdeklődött az eltiltás okáról, ám azt a választ kapta, hogy az illetékes, Ficzek László, az érseki iroda vezetője nem elérhető.

    Az Egri Főegyházmegye csütörtöki sajtóközleménye szerint a közelmúltban olyan bejelentés érkezett a nagyrédei plébános ellen, amely haladéktalan intézkedést tett szükségessé. Ha a bejelentés megalapozottnak bizonyul, akkor az egyházmegye kezdeményezi a plébános papságból való végleges elbocsátását az Apostoli Szentszéknél.

    A heol.hu Heves megyei hírportál úgy értesült, hogy a döntést a vasárnapi szentmisén a templomban kihirdették, és a lelkipásztor már el is költözött a településről. “A Nagyrédén terjedő híresztelések szerint Zoltán atyával szemben alighanem a ministránsokkal kapcsolatban indított vizsgálatot az egyházmegyei főhatóság” – írja a lap.

    A nagyrédei plébános három településen – Nagyréde, Gyöngyösoroszi és Gyöngyössolymos – látott el szolgálatot. A 38 éves pap 2006 óta végezte a lelkipásztori teendőket.”

    http://index.hu/belfold/2011/10/06/eltiltottak_a_nagyredei_plebanost/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  3. Marhaság az egész.Nincs ennek hatása a gyerekekre.Hoffmann Rózsa és társai csak a hülyeségüket demonstrálják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  4. Hát nem ciki?
    Akik a múlt vasárnap meggyóntak neki, azok most megint mehetnek gyónni egy új plébánoshoz? Mert hát, gondolom az uttóbi már nem érvényes, hisz kirugták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  5. bohém: legalább szereti a gyerekeket – szemben hoffmann rózsával.
    én kérek elnézést…

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  6. gm.!
    Üdvözöllek!
    Úgy legyen!
    Kérlek, majd akkor is mond, ha kötelezővé teszik a felkészülést és vizsgázást az új alaptörvényből!
    Én meg nagyot tévedjek!
    Szép napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  7. Ha nem történne a magyar demokrácia fokozatos leépítése, akkor még megérteném a régi-új alkotmány reklámozását, de így nem több, mint a következő generáció szellemi megerőszakolása, a diktatúrák egyik klasszikus néphülyítő lépése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  8. Ez a nő vonzza a negatív jelzőket. Való színű pszichopata. Úgy élvez, ha másokat ebben meg akadályoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  9. A gyerekeket megrontják! Rózsika az iskolában, a papok meg a sekrestyében???
    Ezt akarjuk? Mert én nem!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  10. Nincsen Rózsa, tövis nélkül. Hö-hö..,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  11. A szülők helyében én fel lennék háborodva, hogy a mocskos politikájukat beviszik az iskolába. Megfertőzik a gyerekeket.
    Ezek az elmeháborodottak még képesek rá és megtaníttatják a gyerekekkel a nemzeti hitvallást. A múltkor egy interjúban erről hablatyolt ez az elmebeteg Kerényi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  12. carpenter,

    amikor először olvastam arról, hogy eljuttatják az iskolákba az alaptörvényüket, nekem is az jutott eszembe, hogy (elvben) tilos az iskolákban a politikai tevékenység.
    Most már egyre biztosabbnak látom, hogy némely iskolában kötelező lesz a gyerekeknek beszámolniuk, esetleg felmondaniuk az alaptörvényben foglaltakról.
    Jut eszembe, valamikor régen nekem is kellett alkotmánytant tanulnom, nyolcadikosként.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  13. ,,,ez a hatalom, mint a piaci légy – pimasz a tűrhetetlenségig, és mindent beszennyez, beköp, amihez hozzáér. Most éppen az aradi vértanúk emlékét gyalázza meg, amikor üzérkedik vele.

    http://karancs.nolblog.hu/archives/2011/10/06/Szlogenjavaslatok/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  14. “Wittinghoff megelégelte
    A budaörsi polgármesternek elege lett az ideológiai nyomulásból. De legfőképp abból, hogy a kormányzat nem hagyja békén az 50-es évekre emlékeztető akcióival a gyerekeket sem. Wittinghoff Tamás kiakadt.

    Ócska eljáráshoz kérték biodíszletnek

    Annyit azért tudni kell Wittinghoff felháborodásának hátteréről, hogy mindezt egy ma reggeli telefonhívás idézte elő. A polgármestert annak az 1-es iskolának az igazgatónője hívta, akinek megválasztás körül nagy politikai viták voltak nemrég. A csata a KDNP vonalán hajózó pedagógus befutójával végződött, s a polgármester a tanévnyitó előtt azt kérte, most már legyen vége a politikai természetű acsarkodásnak, a gyerekek érdekében adják le a csatabárdokat a szertárban, kezdődjön az oktatás. Erre Wittinghoff határozott ígéretet kapott.

    Ehhez képest ma reggel azzal hívta az igazgatónő, hogy jön “hozzá” az M1, és szeretné leforgatni, hogy az első gyereknek éppen Budaörsön adják át az első hitvallást névre szólóan (amit persze a gyerek osztályfőnökének kell kitölteni). Az igazgatónő azt a furcsa kérdést is föltette a polgármesternek, hogy elmenne-e a királyi tévé által előkészített propagandatudósítás idejére az iskolába, hogy jelenlétével is emelje az akció fényét.

    Na, Wittinghoff Tamásnál ekkor szakadt el a cérna.

    – Azt kértem, hogy mielőtt tovább mondja, vegye tudomásul, hogy mérhetetlenül fel vagyok háborodva – mondta a polgármester. – Nemrég azt kértem, legyen nyugalom, hogy a gyerekek tudjanak tanulni, és hogy az iskolai politizálásnak még a gyanúja se merülhet fel ott, ahol polgármester vagyok. Ennél aljasabb dolgot ugyanis nem tudok elképzelni. Olyan ócska eljárásban, hogy a tévé éppen Budaörsről vigye a győztes képsorokat, nem vagyok hajlandó részt venni. Mindezt úgy, hogy a “nagy esemény” előtt két órával odaszólnak, mennék-e asszisztálni ehhez a marhasághoz.

    – Tamás, mi ez az őrület? – kérdezte egyébként egy ideges anyuka a délelőtti órákban Wittinghoff Tamástól, aki arról is értesült, hogy úgy adták át a gyerekeknek a hitvallást, hogy arról előzőleg sem a pedagógusokat, sem a szülői munkaközösséget meg nem kérdezték. Az átadást pedig úgy magyarázták a gyerekeknek, hogy “ti már eljutottatok a felnőtté válás előszobájába, ezért kapjátok”. A kamaszgyerekek persze nem hagyták szó nélkül a dolgot. “Ja, ha már felnőttek vagyunk, akkor nyugodtan kimehetünk pisilni is” – mondta egy nyolcadikos gyerek, s távozott az óráról.”

    http://nol.hu/belfold/wittinghoff_megelegelte

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  15. Kretényi Imre egy igazi bolsevik.
    Az átkosban nov.7.-ei ünnepségeket szervezett, most meg ezeknek a bolsevik fidesznyikeknek nyal.
    Az ilyen görényeket szereti a fidesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  16. Közeleg az ősz, a kályhával/vegyes kazánnal fűtő családoknál minden felesleges papír jól jön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  17. Olyan büntetőjogi kategória, hogy “politikai pedofília” vajon létezik ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  18. El sem tudom gondolni vajon milyen nyomda kapta a munkát és mennyit szakított érte?!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  19. Nagyon is jó a tákolmány.Mióta a klozetajtón függ minden könyebb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  20. Bohém,
    szerinted a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozat.., az Alaptörvény Asztala segít a Fideszen?Változtat ez valamin? Ez nem jelenti azt, hogy egyetértek vele, de szerintem semmi hatása nem lesz, szerencsére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  21. Valóban hülyék.
    A régi rend még tudta, mit bír el a gyerek feje, és mi az, ami hosszan megragad benne:
    “hiszek egy istenben, hiszek egy hazában, hiszek magyarország feltámadásában, ámen.”
    Csak remélni tudom, hogy ezt nem olvassák azok a barmok, mert még észhez térnek, kiötlenek egy hasonló rigmust a dakota lóról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  22. T.
    farcsika67
    2011. október 6. csütörtök
    17:02

    A hülyét az különbözteti meg az okostól, hogy azt ov-nak hívják

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. gm.
    Szerintem IGEN!
    Bocs a hangoskodásért!
    A társadalom alapjait kezdik “piszkálni”!
    A családot!
    Ideológiát próbálnak ráerőltetni egy felnövekvő nemzedékre!
    Ez ellen küzdöttünk 1989-ig!
    Most megint, hát NEM!
    Nem az Alaptörvénnyel van bajom, hanem, ahogy készült, kajakból!
    Ez a mi törvényünk, mi csináltuk, a 2/3-ad, a többinek kuss!
    Ezt pedig így átadni: “ti már eljutottatok a felnőtté válás előszobájába, ezért kapjátok”.
    Biztos minden gyerek megértette!
    A szülők, a pedagógusok tudta és beleegyezése nélkül!
    Ez csak a kezdet, majd így kapják meg a tankönyveket, leküldik, tanítsátok, vagy takarodó, oszt jónapot!
    Így látom, de lehet tévedek!
    Jó lenne, ha a Te véleményed érvényesülne, miszerint semmi hatása nem lesz!
    Úgy legyen!
    További szép estét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  24. tibi65 Én is azt gyanítom, hogy brutális pénzért nyomtatja ezt a szemetet a mi pénzünkön valamelyik seggnyaló!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  25. Ha elzavarjuk ezt a szemét bandát, még itt maradnak a KÖZPONTBÓL kinevezett hithű iskolaigazgatók. Ilyen emberek nevelik a jövő nemzedékét! Gyerekeket bízni ilyen emberekre? Katasztrófa!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. Bohém, jól látod a dolgokat. És ezekből világosan látszik azt is, hogy ov mekkora egy demagóg szélkakas. És még finoman fogalmaztam…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Orbán András Lajos

    Rózsika elvtársnő!!!!!!!!!!!!! Le kell otthon ülni a konyhában a kis sámlira és ott elmélkedjél ilyen marhaságokról, ez már nem ment meg a kirúgástól, teljesen felesleges a vergődésed…………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. A 10 eves fiam iskolajaban is kiosztottak. Szep kepes, hogy tetsszen a gyereknek.

    Az igazgatok pedig igazgatok akatnak maradni jovore is (gerince mo-on nagyon keves embernek van!!!), amikor a kormany fogja kinevezni oket.

    Fasizmus mukodes kozben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Az átkosban a kisdobosok 6 pontjával megelégedtek. A felsőben 12 pont volt, de azt már a kutya sem tanulta meg. És az orosz nyelv? Nyolc év tanulás után: semmi. Abban bízom, hogy ha a gyerek hazaviszik, az értelmes szülő rácsodálkozik, hogy milyen szép, és jól elsüllyeszti. Kár, hogy nem rovásírással készült, mert azt nem tudják elolvasni. Bár azt gondolom, ezt sem nagyon, hiszen a gyerekek alig tudnak olvasni. Sajnos. Vagy talán ezért van tele képekkel, mert “képolvasás” elegendő lesz felnőtt korában arra, hogy nem kell gondolkodni, aki szépet mond, annak hiszünk, és jó, szorgalmas, fegyelmezett fülkeforradalmárok leszünk ha eljön az ideje. Gyalázatos. Ez rosszabb mint a szocializmus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. A tankönyvellátást kellene megoldani ilyen frappánsan…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  31. Eddig nem nagyon írtam, de most el kell mondanom! A 14 éves unokaöcsém halmozottan sérült, önmagát ellátni képtelen (é:ülni, beszélni, még a fejét megtartani sem tudó, állandóan ívbe feszülő testű), vegetáló kis emberke. Iskolába “jár”, mert kötelező. Járjon, mert biztos örül a közösségnek, ugyan ezt nem tudhatjuk :(. Ebbe az iskolába járók kb 80% hasonló betegségben szenved. De tegnap nekik is kiosztották ezt a förmedvényt. Érdekelne, mit mondhattak a “tanárok” ezeknek a gyerekeknek, miközben belecsúsztatták a rokkantkocsi zsebébe?! Bocsánat, de végtelenül felháborítónak tartom ezt az eljárást. És titokban örülök, hogy az én gyerekeim már felnőttek, bár az ő helyzetük sem rózsás. De ez más téma…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  32. nemjomagyarnaklenni

    Azért van abban valami pikantéria, hogy az alaptörvényt pont a nemzeti gyásznapon osztják ki!
    Talán valami titkos, belső késztetése volt erre az államtit-kár asszonynak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. Girbegurba!
    2011 Okt.6;
    Nem jol tudod!! Ulj le fijam 1-es!
    Eredetileg Igy hangzott,; ” Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazaban,Hiszek egy Isteni Orok Igazsagban,Hiszek Szent Nagy-Magyarorszag Orok Feltamadasaban”-(1938-tol!!)
    nekunk is -(zsido diakoknak)-ezt kivulrol kellett fujni!!!
    sot volt kotelezo ima,; Vitez Nagybanyai Horthy Miklos Magyarorszag Kormanyzoja,Legfelsobb Had Ur,Ofomeltosagaert is!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. Báthory Ödönke

    Én csak arra leszek kíváncsi, hogy Wittinghofnak mennyibe fog kerülni a bátorsága?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Bocs, hogy a nagyon értelmes és értékes kommentek mellé becsempészek nektek egy kis szórakozást, de nem hagyhatom ki:

    Tanító néni – Gyerekek! Ti mivel tisztelegnétek Orbán Viktor
    miniszterelnök úr előtt?
    Évike – Én a mellemre tetováltatom az arc képét és dagadni
    fog a keblem a büszkeségtől.
    Julika – Én a hasamra fogom tetováltatni az arcképét és a leendő gyerekem alatta fog fejlődni.
    Móricka – Én a pöcsömre tetováltatom az arcképét és vagy megy
    a picsába, vagy lógni fog…;)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  36. asher alexander,
    Jó, viszem az ellenőzőm, be lehet írni.
    De akkor sem terheltem volna ezzel a hosszú förmedvénnyel az olvasókat, ha tudtam volna.
    Vaké, vaké! (Kazohinia)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Kislányom10éves halmozottansérült mindent leköp folyik a nyála állandoan cumizik beszélni nem tud ö is megkapta kisebbeknek valo változatot már tiszta nyálosan hozta haza is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Z-man Zala 2011. október 7. péntek 00:44
    “A 10 eves fiam iskolajaban is kiosztottak. Szep kepes, hogy tetsszen a gyereknek.”
    Megnéznéd és megírnád, hogy melyik kiadó és mely nevesített kiadói gárda terméke? (A gyanú Kövér Szilárd állami megrendelésekkel megtámogatott kiadójára esik.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  39. gm. 2011. október 6. csütörtök 21:34
    “a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozat.., az Alaptörvény Asztala segít a Fideszen?”
    .
    Az “Alaptörvény Asztala” nem más, mint a Fidesz szekta közszemlére és hódolatra kitett oltára. Hogy az egyházak ez ellen a profán pofátlanság sem emelnek szót, az már botrány!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Román-magyar: csak a szégyen 2013. szeptember 9. hétfő

Orbán bekebelezte a Vasast is 2012. december 6. csütörtök | AN

Csődtömeg maradt a magyar futball 2012. szeptember 12. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos