Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kezdődik a szerecsenmosdatás 2011. március 21. hétfő 20:35 Forrás: FH

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kezdődik a szerecsenmosdatás

Budapest – A Köztársasági Elnöki Hivatal szerint Schmitt Pál személyével kapcsolatban több rosszindulatú vádaskodás lát napvilágot és politikai zavarkeltés folyik.

“Schmitt Pál életrajzában nincs kimaradó időszak, erről annak elolvasása után mindenki meggyőződhet. Kevés olyan ember van ma Magyarországon, akinek élete annyira nyitott könyv lenne, mint Schmitt Pálé” – olvasható a hétfőn megjelent közleményben.

A hivatal szerint a vádaskodás kárt okoz Magyarországnak, ennek megelőzése érdekében a KEH feltétlenül szükségesnek tartja néhány korábbról ismert tény megismétlését.

Schmitt Pál tizenkilenc évesen, a magyar ifjúsági vívó válogatott tagjaként résztvevője volt a duisburgi ifjúsági világbajnokságra utazó keretnek. A részvételt a volt szocialista országok politikai okokra hivatkozva megtagadták, de ő úgy döntött, hogy mégis részt vesz a versenyen. A diktatúrában ezért büntetés járt: a Magyar Vívó Szövetség fél évre eltiltotta Schmitt Pált a külföldre utazástól – írják a közleményben.

Egy 1964-ben történt közlekedési balesetről szóló hazugságok tisztázása érdekében, az esetre vonatkozó dokumentumot hamarosan nyilvánosságra hoznak a honlapon az ígéretek szerint.

Schmitt Pál 1966-tól 1981-ig tartó szállodai munkájával összefüggésben megjelent alaptalan állításokkal kapcsolatban arra emlékeztetnek mindenkit, “hogy az SZT-tisztek személye – elnevezésüknek megfelelően – titkos volt, így a velük való együttműködésről beszélni értelmetlen dolog”.

“Schmitt Pál köztársasági elnök a jövőben is a legszélesebb körű kapcsolatot ápolja a magyar emberekkel, civil szervezetekkel, valamint politikai pártokkal, az ország jó hírét kelti kiterjedt és intenzív nemzetközi tevékenységével. A Köztársasági Elnöki Hivatal a jövőben már nem kíván méltatlan és színvonaltalan vádaskodásokkal foglalkozni” – zárul a közlemény.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -3 ( 3 szavazatból)
Kezdődik a szerecsenmosdatás, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

23 Reader’s Comments

  1. Kuss, pofát befogni, vagy úgy jártok, mint a Tárcaközi földrajzinév-bizottság!
    A szálloda igazgató nem tud arról, hogy SZT tisztek dolgoznak az épületben? Ne már! Abban a rendszerben már egy csoportvezetőnek is politikailag elkötelezettnek kellett lennie (párt tagság, marxista egyetem, stb)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  2. Nekem meg tollas a hátam. Miután van némi fogalmam az előző rendszerváltás előttről: olyan nincs hogy valaki a 60-70-es években szálodavezető volt és az alatta dolgozó SZT tisztek munkáját nem segítette. Nem hogy munkája nem lett volna de le is ültetik. Mindenesetre a közlemény világos: nem magyarázkodik a hivatal, ezzel nem hozza magát később kellemetlen helyzetbe amikor kiderül hogy hazudtak. Mert azt tették. Zsigerből. Jelenleg ez a kormányzati kommunikáció.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  3. …a fene. Ahogy a nemzet töltőtollát néztem , felvettem jó szokását .(szállodavezető)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  4. Nofene: aki megmondja snittpaliról az igazat, az Magyarországnak okoz kárt?!
    Ez több. mint elgondolkoztató: az országban ma már mindenki tudomásul köteles venni, hogy bizonyos frekventált helyeken (például a külföldieket fogadó szálláshelyeken) igenis lehallgatókészülékeket helyeztek el, megfigyelték, lehallgatták, jelentést készítettek a vendégekről. Azt is tudomásul kell venni, hogy mindezen beszerelési, lebonyolítási akciók a vendéglátóhelyek szűkebb vezetőinek közreműködése, tudomása, beleegyezése, tevékeny közreműködése nélkül nem jöhetett volna létre, kivétel snittpali. (?!)
    Nocsak, nocsak…
    Ezek szerint azt a szót és annak különböző alakjait, hogy (állam), minden magyar állampolgárnak hosszú “l”-vel kell írnia, kivéve snittpalit. S aki azt elhíreszteli róla, hogy rövid “l”-lel írja, kétszer egymás után is, az Magyarországnak árt…
    Eszembe jut az a vicc, hogy miért kapott Szergej Szergejevics 50 év kényszermunka büntetést, amiért az állította, Brezsnyevről, hogy az hülye.
    Mert államtitkot árult el…
    Nyilatkozat helyett inkább alkotmányban kell rögzíteni, hogy a köztársasági elnök előéletében is, utóéletében is azt csinál(t), amit akar(t).
    És akkor a világ úgy röhöghet a fidesz köztársasági elnökén, ahogy akar, mindennemű állampolgári észrevételek nélkül. Mert ugyan már így se nagyon veszi észre senki, csak ne írjon eská semmit. Se üdvözletet, se önéletrajzot.
    Sőt. aláírás helyett akár három keresztet is biggyeszthet.
    Azt talán képes leírni hiba nélkül. És még ki se felejt belőle semmit se.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  5. A cselédség meg fogja be a száját, mert különben a naccságos asszony kiadja a cselédkönyvet, és mindenki megnézheti magát!!!
    Ezt a pofátlanságot!
    Örülök Pali hogy ilyen tiszta vagy! De figyu! Én még látok a füled mögött valami koszt!Na hol a szemüvegem, had látom!Pali pali, ez nem kosz, ez ótvar! Ezt a szégyent!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  6. Orbán András Lajos

    Köszönjük kakukktojás………..Nem kicsit vagy hülye, hanem nagyon, szerencsétlen napraforgó………..A csutiszemölcsnek pont ilyen ,,ember,, kellett KE.nek , azért ez is jelent valamit………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  7. Ez a Schmitt Pál olyan súlytalan, nevetséges figura, hogy az sem számít ha mentegetőzik, az sem, ha nem. Mindenki tudja, hogy vaj van a füle mögött, azért volt olyan “sikeres” régen is és a zsarolhatósága miatt tarja Orbán is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  8. Annyira tiszta a múltja, amennyire bírja a magyar nyelvet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  9. Nos, mivel én golyóstoll paja sportágát űztem hosszú-hosszú éveken át, elmondhatom, hogy világbajnokságon egy sportoló úgy nem indulhat, hogy az országa vívószövetsége ne nevezze be. Főleg nem volt ilyen 1961-ben. Úgyhogy bátran ki merem jelenteni, hogy Schmittnek – ha az ország bojkottálta a versenyt – nemhogy esélye lett volna elindulni, de még elutazni sem lett volna módja a versenyre. Egyébként is teljességgel feleslegesen tette volna, mert nevezés híján úgysem indulhatott volna. Köszönjük golyóstoll, megint belehazudtál az arcunkba. Mennyivel szimpatikusabb lenne, ha bevallottad volna, hogy le akartál lécelni az országból. Ez ma már nem bűn, inkább dicsőség. De neked az orbánc-féle mocskos hazaárulókhoz kell tartoznod. Sajnállak paja, pedig egészen jó ember voltál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  10. “A diktatúrában ezért büntetés járt”

    Ma még azért is büntetés jár, ha valaki szeretné a Ferihegy elnevezést is látni a repülőtér nevében.

    Akkor most mi is van? Csak nem diktatúra?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  11. Ez a motoros golyóstoll ugyanabból az erkölcstípusból származik,mint a gonosz törpe és anuscsókolgatói csapata.Egytől egyig hazug öncélú érzéketlen alakok.Csak nem gondoljátok,hogy “bevállalja” a múltját?!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  12. Egy régi dakota közmondás jutott az eszembe. “Az IROkéz értelmiségtől
    ments meg uram minket!” Meg a magyarok nyilasaitól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  13. Ha már ennyire védeni kell valakit ,ott biztos , hogy van valami, komoly dolog . Szégyen, ilyen zavaros múlttal ,KE lehet valakiből .Fényesen tükrözi ,hogy a felcsúti operett jobbágy ,milyen közegben érzi jól magát ,és kikbe bízik meg .Egy töröl fakadtak ,egyformán gerinc hiányosak .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  14. “Egy 1964-ben történt közlekedési balesetről szóló hazugságok tisztázása érdekében, az esetre vonatkozó dokumentumot hamarosan nyilvánosságra hoznak a honlapon az ígéretek szerint.”

    Ezek tényleg ennyire hülyének néznek minket? 5 évvel ezelőttről nem tudnak hiteles dokumentumokat mutogatni, nemhogy 47 évvel ezelőttről. Arról nem beszélve, hogy feltételezem a nemzet golyóstollának, az összes aktáját eltűntették KE-ké választása előtt. Akkor, most honnan lesz hiteles papír?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  15. Dakota
    Csinálnak ne izgulj. Hamarosan. Jó munkához idő kell.
    Olyan hiteles lesz, hogy csodájára járnak majd külföldről.
    Észak-Koreából, Fehéroroszországból stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  16. Nyitott könyv helyesírási hibákkal :-) Amúgy is az a hibás, aki a sorok között akar olvasni! Az első és az utolsó sor között nem szabad olvasni és máris rendben van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  17. Tehát nem az elnök személye, a vele kapcsolatban bizonyítható tények okoznak kárt az országnak, hanem az a sok gaz, hazátlan, nemcsak-ronda-büdös- is, stb. ellenség, aki mindezt előásta. Ergo: kitámadunk és hazudunk.
    Találjatok már ki valami újabbat, tisztelt uraim! Ez már szánalmas, viszont felvet egy kérdést: mi a nyüvet kerestek az ország élén, alávalók?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  18. “Schmitt Pál életrajzában nincs kimaradó időszak, erről annak elolvasása után mindenki meggyőződhet. Kevés olyan ember van ma Magyarországon, akinek élete annyira nyitott könyv lenne, mint Schmitt Pálé” – áll a közleményben. Ilyet azonban csak az állíthat, aki tudja, milyen dokumentumok maradtak az archivumokban és milyen elvek alapján szivárogtatják ki valós és áltörténészek az egyes szereplők dokumentumait.
    Téves az az állítás, hogy az SZT tisztekkel nem lehetett együttműködni, téves az a beállítás, hogy a szocialista vállalatok vezetői nem működtek együtt az állam- és gazdaságvédelmi hatóságokkal. Munkahelyemen mindenki ismerte az államvédelmi tisztet és a gazdasági rendőrség munkatársát. Mindketten megjelentek rendszeresen, s mindig ugyanazokat a vezetőket keresték fel, s persze a besugóikat, akik közül pontosan ezért lehetett tudni, hogy Ők az együttműködők.
    A köztársasági elnök által befutott karriert egyébként sosem lehetett volna befutni, megfelelő kapcsolatok és a rendszerhez való feltétlen lojalitás nélkül. Majnem hűséget írtam a lojalitás helyett, de azt nem lehet, mert elsősorban a köpönyegforgatók és a gátlástalan egoisták váltal a rendszerváltás után az 1989 előtti rendszer ádáz ellenségeivé, hogy az új rendszerből is a legnagyobb hasznot húzhassák.
    1961-ben nem lehett saját elhatározásból Duisburgba utazni, még egy ifjúsági vívónak sem. Nem igaz az az állítás, hogy Schmitt úgy döntött, hogy Ő egymaga elindul a versenyen. Egyébként is tisztázni kellene, hogy a versenyen akart egyedül indulni, vagy egy társával együtt disszidálni akart, ahogy azt egy nyilatkozatában mondta.
    Az meg különösen érdekes, hogy egy, a rendszerrel ennyire és ilyen fiatalon szembeszálló ember ezt követően miként futhatott be olyan karriert, amilyet Schmitt Pál befutott. “Ellenszolgáltatás” nélkül ez 1989 előtt nem sok embernek sikerült!
    Beszélni egyébként semmiről nem értelmetlen. Általában a nem kívánatos dolgokról való beszédet vélik egyesek értelmetlennek, ahogy ebben a nyilatkozatban is ez történt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  19. Még az is lehet, h leültették egy rövid időre? Az akkori vivó társak biztos tudják az igazat. Meg kellene keresni őket. A korabeli ujságokban is lehetne nyomozni, mi történt valójában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  20. Ha-ha-ha és ha !
    1961-ben az emberek még a cuálista országokba is csak útlevélkérelem, alapos és hosszas vizsgálat, engedélyezés, “ablak” bepöcsételés, stb. bürokratikus lépések után mehetett még csak közelébe is a cuclista testvéri oszágok határának is!
    Ez a keményfarkú gumipali meg hipp-hopp gondol egyet és elmegy Duisburgba… (Gy.k. Duisburg a nem ám az ehemalige DDR-ben, hanem a német- holland-belga határcsücsök közelében, tehát az akkori Nyugat-Németországban van!)
    Csak nem állt neki gumipali odahaza a konyhaasztal sarkán radírgumiból zsilettpengével pöcséteket faragni és hamisított magának kiutazási ablakkal ellátott útilaput?
    Ha nem vigyázunk, akkor a végén még kiderül, hogy ez a csodás sitt pali egy gerój partyizán (hős pertizán) volt?!
    ¤¤¤¤¤
    Tibor!
    a K.u.K időkben ezt úgy mondták: “Mault halten und weiter dienen!” (= tartsd a pofádat, szolgálj tovább!) :-)
    A Tárcaközi Böldrajzinév Bizottság tagjairól meg kiderült és a Szabadföld mai száma ;-) már meg is írta, hogy jugoszláv kémek voltak és a “láncoskutyától” gólya madarakra szerelve utasítások alapján szabotálták Magyarország kibontakozását! :-) De aggodalomra semmi ok, mert dél óta már mindannyian az újra megnyitott recski bányában dolgoznak!
    ;-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. a palinak minden sikerült,a lényeg ő mindenkivel egyetért,mindent aláír,egyébként úgy tudom úgy nyert olimpiai aranyat,hogy bent volt a csapatban de a páston az éles csapat vívott és ő akkor is mindennel egyetértett..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  22. gumipali Magyarországnak okoz kárt. Egy olyan ember, aki nem birtokolja saját anyanyelvét, ne vállaljon közfunkciót. A helyesírási és fogalmazási hibáit egy tízéves gyerek sem követi el, vagy ha elköveti meg fogják buktatni a bukás újbóli bevezetése után. Az aranytollú negyedikben megbukna. Legyetek büszkék hogy ÁLAMELNÖKÖTÖKRE lenézhettek! orbán nagyobb dicsőségére! Én nem rágalmazom őt, csak minősítem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. S.Pál élete egy nyitott könyv,az más kérdés,hogy itt-ott összeragadtak a lapok….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Schmitt tagadja az őt ért vádakat 2011. március 26. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos