Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán számonkéri az eladósodásért felelősöket 2011. február 28. hétfő 8:04 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán számonkéri az eladósodásért felelősöket

Budapest – Orbán Viktor úgy tesz, mintha Gyurcsány Ferenc nem írta volna le, hogy az eladósodásban milyen kitüntetett szerepet játszott a Fidesz és ő maga. “Az államadósság elleni küzdelmünkben kulcsszerepe lesz annak is, hogy számon kérjük azoknak a politikusoknak a felelősségét, akik ezt az elképesztő adósságot az ország nyakába varrták” – írja hétfői, ezúttal az elszámoltatás témakörében közzétett Facebook-bejegyzésében.

“Mint törvénytisztelő ember és a jogállam iránt elkötelezett politikus”, arra kéri az embereket, adjanak időt az igazságszolgáltatásnak, hogy megnyugtató módon lehessen lezárni a múltat. A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt – fenyegetőzik a közösségi portálon Orbán Viktor. A jövő kérdése az, hogy az igazságszolgáltatás egyformán megállapítja mindenki felelősségét, és senkinek a tevékenysége nem lesz következmény nélküli, vagy a kormány politikai megrendelésére kizárólag a politikai ellenfelek vétkeit állapítják meg.

Hozzáteszi: “mindannyian azt akarjuk (…) hogy Magyarországon ne lehessen többé visszaélni a hatalommal, ne lehessen kibújni a törvények alól”.

Mint fogalmaz, “az elszámoltatással a jövőnek tartozunk, hiszen a jövő nemzedék számára az lesz a példa, amit mi most mutatunk”; éppen ezért az elszámoltatás csak szigorúan törvényes, jogállami keretek között valósítható meg, mert csak így érheti el igazi célját.

Ennek szellemében zajlik a múlt gyanús ügyeinek kivizsgálása – folytatja a kormányfő, hozzáfűzve: az elszámoltatás felgyorsításának érdekében a parlament megerősítette az ügyészséget, amely így új, korrupcióellenes munkacsoportot hoz létre; a legszövevényesebb ügyek kivizsgálására is rendelkezésre állnak az eszközök.

Megjegyzi: az elszámoltatás során a napokban újabb ügy került felszínre, “egy moszkvai ingatlaneladás”, és folyamatban van a sukorói panama felgöngyölítése is.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -8 ( 8 szavazatból)

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

30 Reader’s Comments

  1. Ezek szerint Magyarország az emlitett 8 év előtt zéró adósságállománnyal rendelkezett. Minden rossz, ördögi, akkor történt. De, hol voltak akkor Orbán Viktor és társai, mit tett azért, hogy mindez ne következhessen be??? Ez a “nagy népi elszámoltatási program” kezd unalmas lenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  2. Fw: Gyurcsány Ferenc levele Orbán Viktornak

    Orbán Viktor miniszterelnök úr
    Budapest

    Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Ön a Facebookon üzent hadat az államadósságnak. Ez derék dolog, mondhatnám dicséretes. Látom, megszeretné érteni, hogy miért növekedett meg az államadósság az utóbbi tíz évben, és azt is, hogy ki ezért a felelős. Segíteni szeretnék Önnek. Ha válaszol az alábbi kérdésekre, ígérem közelebb fog kerülni az igazsághoz. Pár perc alatt egy új világ fog kinyílni Ön előtt. Higgye el!

    1. Igaz-e, hogy az Ön kormánya emelte 2001-ben egyes köztisztviselők bérét 70 százalékkal?
    2. Igaz-e, hogy olyan lakástámogatási programot indítottak el, amely több mint 300 milliárd forint költségvetési támogatást igényelt?
    3. Helytálló-e az állítás, miszerint a költséges infrastrukturális beruházásokat költségvetési trükkel az államháztartáson kívülre helyezték, és így próbálták meg kozmetikázni a hiányt?
    4. Kiszámították-e, hogy az Orbán kormány 2001-2002-ben összességében mintegy 450 milliárd forint költségvetésbe tartósan beépülő extra hiányt hagyott utódaira, amely nyolc év alatt 12 százalékpont államadósság növekedést jelentett volna, ha az utódok nem igazítják ki a költségvetést.
    5. Megszavazta-e a Fidesz a 13. havi nyugdíjat, amely minden évben háromszázmilliárd forintba kerül?
    6. Akarta-e a Fidesz 2005-ben, hogy az úgynevezett garancia törvényekkel egyszer és mindenkorra lehetetlenné tegyük, hogy a kormány szükség esetén csökkenteni tudja a kiadásokat, és ezzel útját tudja állni az államadósság növekedésének?
    7. Támogatta-e a Fidesz a Parlamentben a közalkalmazottak 2002-ben elhatározott 50 százalékos béremelését?
    8. Kifogásolta-e a Fidesz a plusz egy havi családi pótlékot?
    9. Szót emelt-e a Fidesz Magyarország történetének legnagyobb és így
    10. Ellene szavazott-e a Fidesz a 2006-os adócsökkentési programnak?
    11. Támogatta-e a Fidesz 2006-tól a költségvetési hiány és az államadósság növekedését megállítani célzó kiigazítási lépéseket?
    12. Önök voltak azok, akik az úgynevezett szociális népszavazás kezdeményezésével és győzelemre vitelével nem egyszerűen százmilliárdos bevételektől fosztották meg az államot, de egyben útját is állták a köz- és magánfelelősség átalakítását célzó reformoknak?
    13. Felemelte-e szavát a Fidesz azon képviselői ellen, akik ostoba szövegeikkel gyengítették a forintot így növelték az államadósságot?
    14. Kihasználta-e az új kormány az elmúlt kilenc hónapot arra, hogy az államháztartás helyzetét javítsa, vagy a legrosszabb gyományokat követve inkább azon járt a fej, hogy miként növelhetné tovább az államadósságot?
    De nem folytatom. Viszont, hogy segítsem a megértést, összefoglalom, hogy mi is történt 2001-től:

    1. Ön, miniszterelnök úr 2001-2002-ben felelőtlenül 450 milliárd forint túlköltésről döntött.
    2. Medgyessy Péter kormányának száznapos programjai 850 milliárd forintos lyukat ütöttek a költségvetésen.
    3. Az én 2006-os ÁFA csökkentésem 200 milliárd forint bevételtől fosztotta meg a költségvetést.
    4. Az Ön 2010-ben kezdeményezett adócsökkentő programja évente 600 milliárd forintunkba kerül. Ha jól emlékszem, akkor Ön és pártja minden, a fentiekben összefoglalt költekezést lelkesen támogatott, vagy éppen maga kezdeményezte. Ezzel szemben saját butaságainkat is korrigáló, a költségvetést konszolidálni akaró lépések és az Önök reakciói a következők:

    1. Medgyessy Péter a 2003-es költségvetésben és 2004 elején kiadáscsökkentést kezdeményezett. Önök erre nemzethalált kiáltottak.
    2. Én 2006-tól radikálisan csökkentettem a hiányt, 2008-ra elértük a 3,8 százalékot, 2008 ősze után beterjesztettem a válságkezelés további kiadáscsökkentést jelentő első két csomagját. Ön és pártja minden lépésemet elutasították.
    3. Bajnai Gordon 2009 tavaszától további költségcsökkentő programokat jelentett be a sikeres válságkezelés érdekében. Önök nem támogatták a miniszterelnököt a Parlamentben.

    Miniszterelnök Úr!
    Ön felelőtlen és gyáva ember. Mindig élen járt a költekezésben vagy annak támogatásában, és érdemben soha nem mert támogatni vagy kezdeményezni népszerűtlen kiadáscsökkentést. Most bajban van. Tudja, hogy elkerülhetetlen pár nehéz döntés meghozatala. Eszébe sincs szembenézni önmagával, az elmúlt hónapok tragikus döntéseivel. folytatja a régi szöveget, és bűnbakot keres. Ne legyen pojáca! Viselkedjen erős férfiként, ha nem is államférfiként, legalább tiszteletre méltó politikusként.
    Ön a Bokros csomag elutasítása óta a legprimitívebb és legfelelőtlenebb magatartást folytatja. Ígér a népnek nyakló nélkül, feltüzeli a vágyakat, de ódzkodik a valóságos kormányzástól.
    Szerintem is szükség van vizsgálatra. Azt javaslom, hogy első lépésként menjen be a miniszterelnöki dolgozószoba mosdójába, ott talál egy szép tükröt, és nézzen bele. Aztán gondolkodjon! Végül meg ítéljen! Ne csak másokat, önmagát is. Ez lehetne a magyar demokrácia egyik legígéretesebb napja, az elmúlt 20 év lezárásnak kezdete. Nem
    forradalommal. Azzal a legkevésbé.
    Józansággal.

    Kötcse, 2011. február 25.

    Gyurcsány Ferenc

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  3. Ezt egy évvel ezelőtt is lehetett tudni.
    Mégsem azzal nyerték a választásokat, hogy óriási megszorítások lesznek az adósság miatt.
    Sőt, ellenkezőleg, a zemberekre már nem lehet több terhet rakni.
    Úgyhogy először válságadó a multikra,aztán a mnyp-i vagyonok elrablása, most meg megszorítások mindenhol (!).
    Jó, hogy sosem hazudnak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  4. “jogállam iránt elkötelezett politikus” ez valami vicc? Kt, AB, nyugdíj-tsz, visszamenőleges törvényalkotás, média törvény, az ellenzék semmibe vevése- ‘munkásököl vasököl, odacsap ahova köll’ a régi mondás mai is megállja a helyét , a 89′ előtti kormányzati módszerek ismét életbe léptek. Büszke 2/3-ad ,lehet tapsolni- nem sokára úgy is csak azt lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  5. Minden gondos gazda, először a saját portáján söpröget, és csak utánna megy tovább. Tehát tessék először a Fidesz politikusai által elkövetett törvénytelenségeket kivizsgálni, meg azt megvizsgálni, hogy önmaguk mit tettek annak érdekében, hogy “idáig” jutottunk.
    Igaza van,: “mindannyian azt akarjuk (…) hogy Magyarországon ne lehessen többé visszaélni a hatalommal, ne lehessen kibújni a törvények alól”.
    De ez rájuk is vonatkozik. Tessék jó példát mutatni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  6. Hát, most nem azért, de nyílik ki az oldal, és egy rémség néz velem farkaszsemet!! Kirázott a hideg! A többi már csak a ráadás volt.
    Gratulálok a fotósnak, és annak is, aki iderakta! :-D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  7. Ezt bosszúhadjáratnak nevezik normális helyeken, nem elszámoltatásnak.Kérjen az uniótól egy elszámoltatási biztost! Azt meg nem meri. Mert az fényt derítene a hatalmas vagyonokra, amit összeharácsoltak mindannyian!
    Elszámoltatás! Uggyan! Ahol Polt Péter van a zsinór végén, ott csak egy kimenetel lehet, előre megjósolom. Meg azt is, hogy ez a habverés arra szolgál, hogy az ő megszorításai ne járjanak a hívők számának a csökkenésével!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  8. Ez már tragédia ! A képet nézve ,borzalmas,ijesztő gondolataim támadnak . Vajon mikor látta utoljára orvos ?Ez a pasas vezeti az országot? Lassan ,kezdek félni !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  9. orbán úr!A családjával kezdje!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  10. Az egész PR-kampány megint két dologra irányul:
    1., Az előző ciklus vezetői, különösen Gyurcsány Ferenc és az MSZP nyakába kell varrni az egész államadósságot, hogy azt lehessen mondani, miattuk kell megszorításokat bevezetni.
    2., A megsemmisítendő ellenségnek tekintett MSZP vezetinek kriminalizálása nem halad megfelelően, ezért új frontvonalat kellett nyitni a végső győzelem remélt elérése érdekében.

    “Mint törvénytisztelő ember és a jogállam iránt elkötelezett politikus”, mondta az az ember, aki korábban azt mondta, hogy Ő nem tiszteli Magyarország alkotmányát, azaz nem tiszteli a demokratikus jogállam alaptörvényét. Az elmúl, közel egy éves kormányzása során ezt bizonyította is, hiszen saját kénye kedvére, párt- és népszerűségi indexe érdekében módosította azt szinte naponta. “Jogállam iránt elkötelezett politikus”-ként” pedig felrúgta a jogrendett, nyugdíjvédelemnek állította be a magánnyugdíjpénztári számlákon lévő vagyonok elkobzását, vissszamenőleges hatállyal adóztatott meg törvényesen felvett jövedelmeket, illetve vetett ki különadókat. Azt mondja ez az ember, hogy: “mindannyian azt akarjuk (…) hogy Magyarországon ne lehessen többé visszaélni a hatalommal, ne lehessen kibújni a törvények alól”. Mondja, de magára nyilván nem vonatkoztatja, mert akkor nem koncentrált volna a saját kezébe minden hatalmat, felrúgva a demokratikus hatalommegosztás jogállami alapelvét; nem vezetett volna be a saját maga, a politikustársai és a pártja hatalomrajutását támogató vállalkozói körök gyors és mérhetetlen gazdagodását segítő adótörvényeket, az elesettek, gyengébbek rovására; nem alkotott volna a pártját teljhatalomhoz juttató választasi szabályokat az önkormányzati választások előtt, s nem fogadtatott volna el a szavazógépként működő képviselővel egyes párttársait és hűbéreseit terheiktől mentesítő törvénymódosításokat.

    Remélem ezekben is ügyekben is hamarosan el fog jönni az elszámoltatás ideje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  11. A legnagyobb adósság 1990-94 között keletkezett.Valahogy innen kellene kezdeni,székházeladás,ORBÁN bányák,Simicska, Varga Tamás.Innen már csak göngyölíteni kell 2010 második félév cca.1000 milliárd hiány.Gondolom ezt is vizsgálja a bizottság.Elképesztő,ez a pofátlanság,mintha ők lennének a becsületesség letéteményesei.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  12. 20 éve ott ül a Parlamentben,8 éve csak a fizetéséért járt be,a parlamentnek felel a kormány,miért nem akkor szólt?Nem végezte a dolgát?Felelősségre vonni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  13. A fenti fényképről egy vérbe forgó szemű az őrület letagadhatatlan jeleit tükröző , gyűlölettől eltorzult ember réved a semmibe ! S ez az ember ma Magyarország Miniszterelnöke ! Mit várhat el az Ország tőle ? Káoszt és nyomort . Ízelítőt már kaptunk belőle de tartok tőle a java még hátra van . Szomorúan kilátástalan évek elé néz hazánk . Kapkodás hozzá nem értés dilettantizmus stb. jellemzi a kormány eddigi tevékenységét . A bűnbak keresése helyett most már ideje volna a gazdasággal foglalkozni . De hát mindenki azt csinálja amihez ért . A figyelmet el kell terelni , hogy az emberek minél később jöjjenek rá kinek is adták a bizalmukat .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  14. Elektrosokk kezelést vagy Alzheimer-kór gyanúja miatt intenzív kezelést kellene kérni a Grazi Klinikától… Ő is a vádlottak padjára kerülne,mert tevékenyen,ellenzékiként is hozzájárult az államadósság növekedéséhez,sőt az első Orbán-kormány idején tevőlegesen is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  15. Felelősségre vonás? Nem értem ? Kit és miért kellene felelősségre vonni ? Ha az az álláspont ,hogy egy kormány sem akarta romba dönteni az országot akkor kit is kellene felelősségre vonni ! Az én álláspontom a következő : 21 éve minden kormány megpróbálkozott valamilyen jóléti államot kialakítani ! Tudtommal még egy kormány sem vette a bátorságot , hogy a nagy elosztó struktúrákhoz hozzányúljon ! Az viszont nagyon nagy bűn , hogy olyan társadalmi rétegtől kívánja elvenni erre a pénzt mely már réges régen megfizette a rendszerváltás árát ! A jelenlegi átalakítás olyan mélységekig nyúl bele az elesettek jövedelmébe és szociális ellátásába , hogy ha így is fog maradni bizony semmi esélyük sem lesz egy jobb életminőséghez !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  16. Orbán már befejezhetné a bűnbak keresést. Vagyis kezdje saját magán a lenyúlt milliárdok visszafizetésével.
    A legnagyobb tolvaj, lenúló még kimeri jelenteni, hogy Mo. nem lehet a következménynélküliek országa, mint az első nyolc év. Esküszöm ennek elgurult a gyógyszere! És a nyolc év előtti négy évvel mi lesz? Az volt ám a következmények nélküli ország, és az ami ezután jön. A csókosok minden fontos helyre bevannak ékelve, az újságírókat kezdik titiltani mindenhonnan, nehogy betekintésük vagy rálátásuk legyen bármire is. Ezek a fehérgalléros maffiózók ott folytatják, ahol 2002-ben abbahagyták. És ilyen hiteltelenek mutogatnak a másik oldalra. Úgy csinálnak mintha ők lennének a becsületesség mintapintyei. Orbán úr engem nagyon érdekelne a vádalku szövege, amit 80 évre titkosítottak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  17. Az látszik, hogy Lombrosonak mégiscsak igaza volt.
    Egyre inkább eluralkodik rajta a betegség. Világosan
    látszik a határozatlanság, bizonytalanság és nem értése a
    saját maga által mondottaknak.. Belső üresség és tanácstalanság
    van az arcán, némi erőszakossággal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  18. Ez egy ijesztő kép, vérbeforgó szemekkel! Látszik rajta, hogy rég látta már orvos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  19. Csak a vak nem látja,hogy ez az egész arra megy ki,hogy fogást találjon Gyurcsányon,akitől betegesen retteg,mivel érzi és tudja,hogy mérföldnagy szellemi és emberi hátrányban van vele szemben.Talán ez az egyetlen dolog,amiben nem téved.Orbánnál van a hatalom,Gyurcsánynál meg a tudás és az intelligencia.Lehet szidni GY.F.-et,mindenkinek szíve joga,de egy biztos: Ő nem akart ártani hazájának,míg a vörösszemű sátán bünteti Magyarországot.
    Megkockáztatom a kijelentést,hogy SZÁNDÉKOSAN!!
    Valami ördögi bosszút sejtek részéről a történések mögött.
    Ennyi mindent hozzánemértésből nem lehet elrontani,csak készakarva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  20. Nem rég látta orvos ezt a narcisztikus paranoiás napoleon szindrómás kis korcsot, hisz mikor a “paprikajancsiját” is kijelölte Bulgáriából(?????), akkor valójában épen kezelésen volt, de NEM Bulgáriában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. Sajnos pont az államadósságot előidézőkről igyekszik Hazudniképtelen Viktormihály elterelni a figyelmet. Mert az igazi felelősök azok, akik megakadályozták a reformok beveztését.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  22. Pofátlan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Ez komoly,hogy kezelik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. mucus
    Jó lenne, de csak kezelték. Sajnos az orvostudomány nem tökéletes. Legalábbis a tettek jelen esetben ezt mutatják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. és az országnak el kell viselnie egy beteg ember szeszélyeit?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. Döbbenet. 1 éve csak csontvázakat keresnek, bizottságokat állítanak fel és Magyarország tulajdonképpen le van szarva. Az emberek elszegényednek. Maholnap 400 Ft egy liter benzin, 300 Ft fölé ment a cukor ára stb. stb. csutikirály minden héten benyög egy ilyen hangzatos maszlagot, de kezdem már a környezetemben is érezni, hogy egyre kevesebb a vevő rá. Hálistennek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Akkor kezdheti Eszetrgommal, orbán elvtárs! Ahol a Megyesi elvtársa és bandája gyakorlatilag kifosztotta a várost. Ja és még lézerjánoséknál is körülnézhet. Hódmezővásárhely sincs igazán jó bőrben. Hajrá igazmondó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. ” Ugyan meddig élsz vissza, Catilina, még a türelmünkkel? Meddig űz még eszeveszett dühöd gúnyt belőlünk?”
    Úristen! Ciceró ismerte Orbanicust? :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. Ez a kép több, mint egy beteg ember fotója. Nem tudom, hogy mikor készült, de az biztos, hogy félelmetes.
    Nem annyira orvosi eset jutott az eszembe, mint inkább egy óriási másnaposság.
    Nem először vettem már észre hasonló tüneteket, de végülis nincs hozzá semmi közöm.
    A baj csak ott van, hogy ez az ember osztja az észt. Ő lesz lassan élet és halál ura ebben a szegény kis országban.
    Ahhoz már gyáva, hogy Ő jelentse be a konvergencia-programot,majd az Ő Jobbkeze fogja az Ő kis eszközével elővezetni.
    SzijjjjÁrtó keresi a felelősöket államadósság ügyben – hiszen minden, amit a Jobbkéz bejelent abból származtatható, hogy “Gyurcsány a hibás”.
    A 2006-os zavargásokkal kapcsolatosan is jönnek elő az érdekes dolgok.
    Azt monta egy akkori Fideszes főokos, hogy (nem szószerinti idézet) ‘ erkölcsileg megbocsáthatatlan bűn volt megtiltani a fegyverhasználatot’ – na erre varrjon gombot a Kedves Vezető!
    Azután kezdenek kiderülni a “kapcsolati hálók” a csőcselék és a Fidesz/Magosz vezetői között – hogyan is van ez???? Budai Gyula koordinálta a csőcselék mozgását??? Mi van???? Ki tolt rá kit kire?? –
    Nem kellene egy kicsit magába szállnia a Kedves Vezetőnek és Hű fegyverhordozóinak?
    Meddig lehet hülyének nézni a Zembereket? és
    Miért kell hülyének nézni a Zembereket?
    Ezek a kérdések.
    Üdv.
    Gábor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Vigyázó szemetek Libiára vessétek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Börtönbe a gyerekekkel 2011. február 28. hétfő

100 milliárdért költözik a kormány 2011. február 27. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos