Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ingyenes irodai programcsomag a Microsofttól 2011. február 2. szerda 18:48 | MTI

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Budapest – Interneten is elérhetők a Microsoft népszerű irodai alkalmazásai, amelyek február 2-tól csaknem 150 országban, egyebek mellett magyar nyelven is ingyen használhatók.

Az Office Web Apps nevű internetes programcsomag az Office-ban megszokott élményt nyújtja a felhasználóknak – közölte a Microsoft, amely a Word, Excel, PowerPoint és OneNote dokumentumok webes szerkesztését és 25 gigabájt erejéig ezek ingyenes tárolását teszi lehetővé a Windows Live rendszerhez csatlakozó felhasználóknak.
A szoftvercsomag előnye, hogy a webes felületre mentett anyagok a világon bárhol használhatók, szerkeszthetők azokon a számítógépeken is, amelyek nem tartalmazzák a megszokott irodai programokat – magyarázta Nagy Levente, a Microsoft Office üzletágának vezetője.

Az anyagok megtekintéséhez csupán egy támogatott böngészőprogram szükséges, így a táblázatok, bemutatók és jegyzetek szinte bárhonnan elérhetők lehetnek. Az Office Web Apps tartalmazza a felhasználók leggyakrabban keresett programjait, a kezelőfelület pedig a széles körben ismert asztali Office programcsomagra épül.
A Microsoft szerint az online program mindenki számára ingyenes, használatának nem feltétele az Office 2010, vagy valamely régebbi Office programcsomag jogtiszta változatának telepítése.

A webes alkalmazás arra is képes, hogy egy blogba vagy weboldalba ágyazzon be egy Excel táblázatot vagy akár egy PowerPoint prezentációt. Ráadásul, ha az Office Web Appsen belül frissül a táblázat, akkor az a blogon, illetve a weboldalon is frissülni fog, a prezentáció pedig kis méretben és teljes képernyőn is megtekinthető.

A netes bemutatókhoz szabadon használható még az Office.com képtára, amely több mint kétszázezer jogdíjmentes, szabadon felhasználható fényképet és illusztrációt tartalmaz.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Ingyenes lesz a Duna World TV Amerikában 2013. november 27. szerda | AN

Búcsúzik a Microsoft agytrösztje 2011. augusztus 10. szerda | AN

Esett a Yahoo bevétele 2011. április 21. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos