Ronai and Ronai
AMERIKAI

Sándoron fékezés nélkül hajtott át a kamion 2014. október 23. csütörtök 1:52 | AN Forrás: Blikk

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Sándoron fékezés nélkül hajtott át a kamion

ONTARIO – Saját élete elől próbált menekülni, tragikus végzete azonban több ezer kilométerre otthonától is utolérte Sándort. Három évvel a baleset után Holly Ostrov Ronai, és férje, a magyar származású Peter Ronai ügyvéd segítségével a család most pert nyert, és kártérítést kapott.

Sándor Kanadába költözött, és szerelőként dolgozott egy autógyárban. Álmai éppen csak megvalósultak, amikor egy reggel fékezés nélkül áthajtott rajta egy olajszállító kamion.

– Sándor kerékpárral ment a munkahelyére. Egy többtonnás kamion kanyarodás közben elgázolta, és áthajtott a testén, mindezt anélkül, hogy észrevette volna. A sofőr továbbhajtott, a fiam pedig ott maradt az út szélén holtan – mondta Edit, Sándor édesanyja.

A kamionost csak jóval később találták meg, de a történteket balesetként kezelték, és gyorsan le is zárták – tájékoztatott Holly Ostrov Ronai. Sándor ügyével kezdetben egy magyar ügyvéd foglalkozott, aki azonban két éven keresztül semmire sem jutott.

– Évekig senki nem foglalkozott komolyan az üggyel, így 2013-ban magánnyomozásba kezdtünk. Felkerestük az egykori szemtanúkat, és rendőrségi jelentéseket bújtunk. Ezekből egy hónap alatt összeraktuk a képet, és végül pert indítottunk. Hosszú és kemény munka volt, de meghozta a gyümölcsét. Sándor családja számára már bizonyosság, hogy senki halála mellett nem lehet csak úgy elmenni – mondta a tragikus sorsú fiatal ügyét felkaroló Rónai Péter ügyvéd.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (14 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +22 ( 26 szavazatból)
Sándoron fékezés nélkül hajtott át a kamion, 5.0 out of 5 based on 14 ratings

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Szárazföldön is gyilkolt a kacsahajó 2015. május 9. szombat | AN

A “magyar Petrocelli”-nek nevezték Peter Ronait 2014. december 21. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos