Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán küldöttsége Észak-Koreában 2014. április 9. szerda 0:12 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(73)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán küldöttsége Észak-Koreában

Budapest – Egyelőre még csupán ideiglenesen állomásozik Phenjanban, a demokrácia fellegvárában a magyar küldöttség, ám ami késik, az nyilván nem múlik. Most még csak kis puhatolózás, udvarias mosolyok, apró ajándékok, később bármi lehet. Csak remélni lehet, hogy nem tapasztalatszerzés áll az utazás hátterében. A magyar külügy mellébeszél és magyarázkodik.

Orbán már eddig számos tanújelét adta, hogy mennyire fogékony mindenre, ami a demokrácia és a szabadságjogok lebontásával kapcsolatos, ám ez a lépés azok számára is meglepő volt, akik már semmin nem csodálkoznak, ami Magyarországon történik.

Magyarországnak az Észak-Koreába is akkreditált szöuli nagykövete “megbízólevél-átadásához kapcsolódóan főosztályvezetői szintű külügyi konzultációra került sor” Phenjanban, a látogatás illeszkedik az Európai Unió diplomáciai aktivitásához – közölte a Külügyminisztérium.

A tárca közleményében kiemelték, hogy a látogatáson a felek áttekintették a két ország kapcsolatait. Ez a külügyi konzultáció nem befolyásolja Magyarország elkötelezettségét a nemzetközi közösség, az ENSZ és az Európai Unió által elfogadott határozatok és szankciók maradéktalan betartásában.

A közlemény szerint a találkozó illeszkedik az EU diplomáciai aktivitásához, hozzájárul a diplomáciai csatornák nyitva tartásához. Ennek célja a Korea-közi megbékélési folyamat előmozdítása, az észak-koreai nukleáris kérdés rendezése, valamint Észak-Korea bevonása a nemzetközi együttműködésekbe és ösztönzése a reformokra. Így Magyarország is aktívan hozzájárulhat az EU Korea-politikájának alakításához.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (27 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +34 ( 36 szavazatból)
Orbán küldöttsége Észak-Koreában, 4.8 out of 5 based on 27 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(73)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

73 Reader’s Comments

  1. Semmi kérdés, hogy ez nem véletlen.
    Az, hogy ez EU-s mintát követve van így, az csak duma.
    Ez a világon a(z egyik) legrosszabb ország jelenleg az emberi jogok szempontjából. Szép, mondhatom.
    Ez emberi jogok nagy többségét senki nem gyakorolhatja ott, talán a 3. jog, az élethez való jog még megvan, de az sem mindenkit illet meg!
    Ha kommentelő társaim közül valaki még nem tudná mind a 30-at, azért ideteszem a linket még egyszer: http://hu.humanrights.com/home.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  2. “Észak-Korea bevonása a nemzetközi folyamatokba…” Or(k)bánisztán által… hűűűűhaaa Nyilván hasonlóan a februári ellenforradalom évfordulója alkalmából Or(k)bánéktól üdvözőlevelet kapott iráni rezsimhez. Amúgy az alattvalóságot az anyatejjel magukba szopó magyarok sokkal inkább ehhez a középkori tatár barbárságú nemzetiszocialista államhoz állnak “intellektuálisan” közelebb, mint a síta klerikálfasiszta rezsimet nagy többségében megvető több ezer éves perzsa kultúrnéphez. Meddig tömik ezek az elméletileg az euro-atlantizmus mellett elkötelezett katolikus, reakciós európai néppártiak ezeknek az off-shore számláit, meddig kozmetikázza a nyugati sajtó, ami Magyarorsz.-on folyik..?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  3. Itt, Magyarországon kedvelt film a Batman.
    Hogy egy szemléletes példát mondjak, nekem úgy tűnik, olyan ez az orKbán, mintha Joker azt hinné magáról, hogy ő a Batman. Csakhogy, a “mi” Jokerünk nem Jolly Joker, ahogy ő hiszi magáról, hanem csak az a zöld hajú, vigyorgó, pszichopata bohóc.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  4. “Sohase mondd, hogy túl vagy már mindenen.”
    -
    Sohase mondd,hogy nincs lejjebb ebben a rezsimben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (37 szavazatból)
  5. szijjártó már ott van? Különben szart sem ér az egész. Állítólag, bennfentes információk kiszivárgása révén,tudja meg mindenki, hogy Bosnyák- tér,és Phenjan között közvetlen metró járat indul. A közgép már megkezdte, az alagút fúrását. Semmi pánik, Azerbajdzsánban meg fog állni, az orbánc állomáson,majd baltát vételez,és célirányosan halad tovább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  6. Tapasztalatszerzés?
    Tanítani mentek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  7. Szia T. Sarah! Mit kell tanítani.? Ezt komolyan kérdezem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  8. Katim,
    láttam, hogy jelentkeztél SkyPe-n. Nem tudok cinikus lenni és kívülről nézve azt mondani, hogy egy szennynép aki ottrohadjon ahol van. Már csak azért sem, mert még él ott egy kezemen megszámlálható számú rokon és jóbarát.

    Szerintem viszont az is igaz, hogy nincs olyan lángész aki a FIDESZ tombolását követve bármit is tudna kezdeni ezzel az országgal. Jobb is kivárni, hogy az Orbán egye meg amit főzött és dőljön rá, temesse maga alá a csőd. Ez még akár 2018 előtt is bekövetkezhet.

    Aztán jöhet az ujjáépítés mint pl. 1242, 1686, 1867 és 1945 után.

    Nem valószinű, hogy ezt megéljem. Fel vagyok rá készülve, hogy a múlt csütörtöki csontvelő biopszi szerint csak sűrű vérátömlesztés tart majd ideig-óráig életben – elvégre már csak 16 év és száz éves lennék….

    Bár a diagnózist/prognózist a hematológus már biztosan kiértékelte, de csak Április 23.-ára vagyok hozzá belentkezve. Én dacból mindenesetre egy-egy Sárgabarack-, Őszibarack-, Nektarin- és Cseresznye fát ültettem dézsába a hálószobám emeleti terraszára. Sőt, még négy tő jóizűen görcsös paradicsomot is – amiből Te is keltettél tavaly.

    Nemsokára álmomban a Gyurka a tányéromra tesz finomabnál fínomabb falatokat az általad pompásan megrakott húsvéti asztalról.

    Puszi, Tóri

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  9. Éspedig,azért kérdezem,mert a társadalmak, nem mindegyike eszi ezt meg. A miénk miért? Ha ezt megválaszolod……. Irigység? Gonoszság?Erősebbek leszünk? Vagy mi van?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  10. T. Tori! Nyugodtságod legyen,na nem úgy! Én is szeretek gyümölcs fákat ültetni,várd ki az időt. Minden gyümölcsfa, amit ápolnak, teremni fog.Én Zuglói gyerek, lejöttem vidékre, és egész jó parasztgyermekké váltam(nem fidess parasztá) Úgyhogy nyugi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  11. Lényegremagyar!

    Sok helyen járt és feltűnően ismétlődött, hogy jöttek itt-ott különböző bajok… Mo.-n kívül az EU vezetői is egyre “furcsábak”… Még Horthy is nyugat-barát volt… Mi ez a sátánikus, keleti?…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  12. Lényegremagyar!

    A kelet-nyugat párbeszéd nem hivatalos, nem szalonképes, “nagykövete”? A “világudvartartás” megtűrt “udvaribolondja”, akinek “mindent” szabad???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  13. Az orbáni logika következménye ez a küldöttség.Ki várt mást?
    Nagy arccal fogja most bizonygatni, hogy ő mindent megtehet, és fújhatnak a s…..be.
    Építi a sajátos demokráciájának a jövőjét. Logika?
    Eddig sem volt. Ezután miért lenne?
    A 2/3 elérése után úgy érzi, teljhatalmat nyert minden, és mindenki felett.
    Sógor koma le a vasútról!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  14. Orbán a választási győzelme után sunyin deklarálta, hogy az EU-ból való kilépés nem cél.
    Ezzel szemben mindent megtesz azért, hogy az EU-nak végre beteljen a pohár és megszabaduljon ettől a kezelhetetlen, beteg góctól, amit Magyarországnak hívnak.
    S ha majd bekövetkezik lehet prüszkölve, öklöket rázva szidalmazni a döntéshozókat, hogy “báncsák a magyar”, akárcsak 1920.06.04. Trianon,
    1947.02.10. Párizs miatt.
    Lesz egy újabb téma, amin lehet keseregni és szoborni…
    Retro-horthy-kupleráj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  15. Diplomáciai analfabalták, akiknek valamiért a külföld bármit tolerálni képes.
    Születnek ítéletek, az állam (mi) kifizetjük a büntit, az elmarasztalásos ítéletekre pedig magasról nagy ívben tesznek, oszt jó napot!
    Csak azt nem értem, hogy ezt még finanszírozzák is a EU demokratikus országainak állampolgárai által befizetett pénzből.
    Itt valami nem kerek….cöfröf “nem leszünk gyarmat”, miből is finanszírozzák őket, nem direkt persze, csak…?
    -
    Május 25-n EP-s választások lesznek, nálunk majd nyomulni fognak az EU ellenes narancsék meg a zászlót égető és zászlót hajigáló, óvó tekintettel felnövekedett jobbikosok is.
    Remélem nem kerülnek be, mert ilyen renitenseknek valahol másutt van a helyük, István király Nyugatra tekintett, most forog a sírjában, ha élne, vajon mit tenne ezekkel a lényekkel?!
    -
    Mi is kettészakadunk, talán ezt is tanulmányozzák, sok egyéb között?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  16. http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140409_Lazar_Janos_feljelent#rss
    -
    Nos, kérem szépen, a 2/3 az 2/3, lézeresannyitisér, egy másik diplomáciai analfabalta, a hamvakkal futkorászó egyik mása, a vezírről már nem is szólva, levelet írt, bizonyítva, hogy ők aztán nem engednek beleszólást, viszont nekik joguk van beszólni…..
    Csak tessék szépen tolerálni, bugrisékkal nem szabad ujjat húzni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  17. a látogatáson a felek áttekintették a két ország kapcsolatait
    Ilyen mondatot utoljára a 70-es években olvastam.
     
    A közlemény szerint a találkozó (…) célja a Korea-közi megbékélési folyamat előmozdítása (…)
    Gondolom, meggyőző érveket mondtak arra, hogy a fundamentalista hozzáállás helyett miért jobb a normális véleménycsere és miért jó figyelembe venni a másik véleményét is. Jó lenne, ha itthon is elmondanák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  18. Én már kezdem unni az orbánozást. Orbán semmi meglepőt nem tesz. Lesznek még ennél is cifrább lépései, tudjuk. A választási eredmény se volt meglepő, csak az idiótáknak. Már évekkel ezelőtt amolyan rodolfósan mondta: vigyáztat, csalok!
    A figyelmünket a kollaboráns ellenzékre kellene fókuszálnunk, akik most, mintha semmi nem történt volna, belekezdtek az újabb kampányukba. Ezek az emberek az igazi veszély, akik azt a látszatot akarják kelteni, hogy ők a másik út. Amíg ezeket nem állítjuk félre, amíg nem értetjük meg az emberekkel, hogy kik is ezek, addig csak magunkban fogunk puffogni Orbán hülyébbnél hülyébb ötletein, még 20 évig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (26 szavazatból)
  19. Olvasgattam:
    „Az állatvilág egyedei soha nem követnek gyenge, gyáva, elmebajos vezetőket. Az ilyen példányokat elűzik vagy elpusztítják. Ellenben a humán tömegek éppenséggel az idegtotty, kukori vezéreket tartják karizmatikusnak, mintha a téboly kisugárzását vonzó egzotikumként élnék meg. Esztelenül bálványozzák önkényuraikat, élvezettel alázkodnak-görbülnek elébük. Nem gondolkodnak, hanem hisznek. Vak éljenzés közepette menetelnek a vágóhídra. Diktatúrában az összes út oda vezet, és mindenki oda tart akár felfogja, akár nem.” Vavyan Fable: Tündérlovaglás 333-334.old.
    -
    Ami az országra jellemző és totál érthetetlen:
    200 libás legyőzhet 45 ezer trafikost.
    Nem hazudozom tovább, akkor keressetek mást…neki mennie kell, de a rezsikamuzó, oroszokat kizavaró-visszatapsoló és a többi 25 évnyi össze-vissza beszéd nyerő, ő maradhat.
    -
    És a legújabb döbbenet: tiltakozás a szoborépítés ellen, lézengenek páran, pedig ehhez nem kellene vezető, csak EMBEREK, mi ez a bénultság!
    Megyünk a vágóhídra, ahogyan az írónő leírta….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  20. Szirmai
    Tökéletes a meglátásod!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  21. Az ilyen semmitmondó közlemények csak arra jók, hogy az emberben még jobban megerősítsék az egész orbán – rendszer síri romlottságáról alkotott lesújtó véleményét. Mindenféle szövetségi egyeztetés nélkül, kéretlenül hogyan alakíthatnák az EU Észak-Koreával szemben kialakított politikáját? A helyi diktátornak eszében sincs tanácsokat, vagy javaslatokat elfogadni nemhogy a magyaroktól, de még a saját rokonaitól sem. Inkább megkínoztatja, és kivégezteti őket. Ez a koreai megjelenés arra jó, hogy egy kicsit elgondolkodtassa a hazánkban jelenlevő dél – koreai befektetőket, LG, SAMSUNG, HANKOOK, és bizonyítja Orbán hihetetlenül rossz diplomáciai ütemérzékét, és képességeit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  22. Olcsóbb Orbánnak az ellenfeleit vagy ellenségeit egy észak-koreai munka (halál) táborba küldeni, mint itthon táborokat felépíteni. Az azeri baltás gyilkos haverját pedig odaküldi majd kápónak…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  23. Orbán és az EU úgy viselkednek, mint férj-feleség egy kihűlt házasságban. Mindkettőnek tele a hócipője a másikkal, mindegyik borítaná a bilit, de azt várja, hogy a másik tegye meg az első lépést.
    .
    Orbán sem mondja ki, hogy tele a töke az EU-val (sőt azt nyilatkozza – a felelősséget az ellenzékre tolva – hogy nincs szándéka kilépni az EU-ból, Nem mintha bárki is akarná éppen rajta kívül), de feszegeti a határokat. Hátha szakad a cérna az “EU-s bürokratáknál” és végre azok mondják ki helyette, hogy “köszike, ennyi volt.” Akkor viszont igazolva lenne a “harc” az állandó háborúskodás, Orbán mártír lehetne és megdicsőülne. Vallásos hívei pedig még inkább a szívükbe zárnák a szegény hős legkisebb királyfit.
    .
    Ehhez tartozó hír tegnapról: Martonyi nem vállalja tovább külügyminiszterséget (nem vállaltatják vele tovább a díszfasz szerepét) és hírek szerint Orbánnál Szíjjártó lesz a befutó a posztra. Szíjjártó, aki külügyi államtitkári pozícióját azzal érdemelte ki, hogy szóvivőként (kinevezett hazudozóként) gyönyörűen tudta mondani, hogy “brrrrrutális megszorítás.” Diplomácia tapasztalata pedig annyi, hogy végighaknizhatta a világ rosszabbik felét. Hajrá Magyarország! Teljes gázzal a lejtőn lefelé, fék nélkül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  24. Orbán egyértelműen kijelentette, hogy a nép a választással igent mondott nyugatra…

    Nincs miről beszélnetek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -11 (13 szavazatból)
  25. Ez tényleg meghülyült teljesen.Kiment,hogy tapasztalatokat gyűjtsön a diktatúra kiszélesítése érdekében?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  26. Obi van Kenobi!
    Dehogynem! Bőven van miről beszélnünk, ugyanis mi tudjuk, hogy nem arra kell figyelnünk amit mond, hanem arra, hogy mit tesz.
    S mivel azt mondta, hogy a nép döntött a nyugat mellett, ő elindult nagy sebesen keletre. Persze ez sem új, mert volt ő már mindenhol, de Észak – Koreában még nem építette a demokráciát. Biztosan importál néhány jó tippet Kim barátjától, hogy miként lehet még jobban lerongyosítani Magyarországot, mert még csak alig többen, mint 4 milliónyian élnek a szegénységi küszöb szintje alatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  27. amikor ma ezt elolvastam, muszáj volt elkészítenem az illusztrációt :D
    http://tms.hu/forum/kim_jong-un_es_orban.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  28. commandante
    Obi van kenobit beengedték, de a legrosszabb fajta fidesz troll.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  29. Normális ember nem teszi be a lábát É.Koreába. Normális ember csak TILTAKOZHAT az ottani pokol ellen amit emberszerűek hoztak létre. Szörnyű világ képe rajzolódik a szemünk láttára. És az ellenzékszerű akik talán még orbánnál is veszélyesebbek felveszik milliós fizetésüket a nép elárulásáért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  30. MAGYARORSZÁG egyre lejjebb!
    A toxikus hatású idolvezír nem bír magával.
    Tovább mérgezi a magyarokat.
    Már Észak-Koreával is baráti viszonyban leszünk!!!.
    A Föld “legsötétebb” országa: Észak-Korea
    A Külügyi kormánydelegáció és a KIM dinasztia áttekinti a két ország kapcsolatait.
    A sztálinistát és az orbanistát.
    A bálványok közé törekedik.
    Tanulmányozzák majd a rendszert? /hogyan kell éhségtáborokat felállítani, hogyan kell elbánni a renitensekkel, hogyan kell teljesen elszigetelt viktatúrát kialakítani, hogyan kell teljes Internet-viktatúrát bevezetni stb./
    Észak-Korea az az ország, ahol a keresztényeket a legsúlyosabban üldözik. Ebben az országban hivatalosan NINCS KARÁCSONY! JÉZUS KRISZTUST …
    ÁLLÍTSUK MEG ARTURO ORBÁNT!!!I

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  31. És én sem vagyok normális hogy még mindig TILTAKOZOM. ….. https://www.flickr.com/photos/112596536@N06/13653141504/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. Na de kedves Tori! Hogy mondhatsz olyat, hogy egy szennynép ott rohadjon meg?? Élnek itt nagyon sokan normálisak, és ők, vagyis mi nagyon nagyon szenvedünk ettől az eszement baromtól! Nagyon szenvedünk!
    Orbán nem fog kilépni az EU-ból. Majd hülye lesz lemondani a pénzről. És már én is ott tartok, hogy most már várjuk ki, míg megbukik magától. De akkor nagyon. Úgy hogy végleg eltűnjön a politikából. De mikor ??? Erre mondta valaki, hogy ez a kártyavár összeomlik, de ne feledjük, hogy alatta állunk. Hát igen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  33. tms
    Nagyon jó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  34. kegyelem
    Csak TILTAKOZZ! Ami ellen, az örök-érvényű.Nagyon is normális vagy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Egyelőre MÉG holnaptól csak a 18-60 év közötti férfiaknak kell középen kettéválasztott frizurát viselni, egységesen felvenni a 168 cm -es test/mély/magasságot, totyakos, puhány testalkatot ölteni.
    Előny:pszichiátriai kezelésről orvosi papírok,kappanhangon való rikácsolás, könyök libegtetés, szájnyalogatás…………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  36. Észak-Korea még csak nem is sztálinista; a hivatalos ideológia szerint se kommunisták, hanem már “meghaladták” a marxizmust-leninizmust. Ez egy kőkemény nemzetiszocialista rezsim.
    http://www.en.wikipedia.org/wiki/The_Cleanest_Race
    Amúgy a KNDK-s rezsimet manapság már a nemzetközi neonáci Stormfront.org blogoldalon is méltatják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  37. ja….
    azért Bartus úr véleményére kiváncsi lennék:

    -mi, akik kalandvágyból itthon maradtunk .magyar fórumokon még meddig nyithatjuk ki a szánkat?
    Mikor jönnek majd a magyar médiára a Példakép Putyintól tanult pressziók?

    Gondolom nem csoda hogy az AN beperlésével amerikai bíróságon nem próbálkoztak.

    nem baj, nem is kell, önként kapunk szájkosarat…
    (ide böktem be a kérdést, mert itt engedett kommentelni.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  38. Kedves Hiryu2,0

    Szeretnék Neked vmi bíztatót írni. Nem sok jut eszembe. Csak egy .kegyelem -re
    számíthatsz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. http://youtu.be/wFTpbo3yGVM

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Hát nem ehez a témához, de áttételesen minden kapcsolódik. Török Mónika utolsó írása itt ezen a veblapon engem ippeg leszidott (az ő alpári stílusát nemismétlem) hogy miattam is van ez a helyzet mert nem mentem el szavazni. Hát kedves Bartus úr eligazítaná vki ezt az önnön fontosságába (Idézet róbertől). beleroggyant grafomán kerámikust. Hisz PUPU ParaKovács és mások akik itt írnak mind a szavazásra buzdítottak. Ön mit gondol erről???? Muszájlylylyl erre vkinek válaszolnia. különben még tényleg beleroggyanok../torokmonika.blog.hu/api/trackback/id/5988352

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  41. Az EU pénzeli Orbán hatalmát, vélhetően azért, mert elégedettek vele. Ez van…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  42. És még egy aztán megyek a dolgomra.
    Itt és most TILTAKOZOM TILTAKOZOM Török Mónika utolsó írása ellen. Izléstelen, felháborító, stb. hogy pont ezen a veblapon megjelenhetett ez a ….(és itt egy pár szó amiket T.M. előszeretettel használ)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  43. Nem tudom, erről hallottatok-e: http://hvg.hu/vilag/20140408_Merkelek_jogkoroket_vennenek_el_az_alkotm
    Elgondolkodtatott, hogy vajon mennyi igazság lehet azokban az összeesküvésekben, amelyekre eddig legyintettem. Hogy az EU Magyarországon gyakorol.
    Barosso gratulál neki, Merkel védi, a Néppárt mögötte áll, az EU finanszírozza. Az összes ügyből következmény nélkül kihátráltak: visszamenőleges adó, médiatörvény, MNyP, bankadó, alkotmány.
    Érdekes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  44. kegyelem
    ott van a szólj hozzá gomb a blogján, tiltakozhatsz nála is nyugodtan, ha zavar a stílusa :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. Egyszer régen , egy szocialista országok közötti repülő-bajnokságon feltűnt hogy az északkórai küldöttség lányai EGYETLENEGYSZER sem nevettek , pedig a hangulat kiváló volt.
    Megkérdezték őket hogy mi az oka , mitől szomorúak.
    ( Mindez történt a sportolóikkal együtt érkezett titkosszolgálati személyek vasvilla-tekintete előtt.Többen voltak mint maga a küldöttség. )
    A válasz a következő volt :
    -Megfogadtuk , hogy addig nem nevetünk , amíg Észak és Dél Korea nem lesz egy ország ismét.
    -
    Lehet hogy nálunk is ez lesz ?
    A nőknek tilos lesz nevetni amíg Magyarország csak Csonkamagyarország ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  46. Lényegremagyar!

    “Parasztország”, szegény Magyarország!!! Itt nem kellenek eszes emberek!A logikus kérdés tán az, hogy ha ez “magánakció-e”, MERT MÁR SEHOL SE ÁLLNAK VELÜK SZÓBA vagy inkább egy nagyobb hatalom megbízásából és támogatásával történt. Mindkettő esetben a kicsi Mo.különleges jelentőségű NATO tagországgá vált ezzel (is) Európában… Jó ez?…

    http://index.hu/kulfold/2014/04/08/mit_keres_a_kormany_eszak-koreaban/

    http://m.magyarnarancs.hu/diplomaciai_jegyzet/a-magyar-orosz-kapcsolatok-ideologiai-hattere-89506

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Kedves Haszon Ágnes: tanuljon meg magyarul, hiszen éppen az ellenkezőjét mondtam a tisztelettel a kivételnek okán.
    Egyébként már előre dörzsölöm a kezem, amikor az Augusztus 20.-i budapesti körmenet Darutollas különítménye majd elviszi pl. a Bayer Zsoltot, Deutsch Tamást, Bencsiket, Steffkát és Schiffer Andrást a Bayer ötlete nyomán az orgoványi erdőbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  48. Sarah
    Tegnap amikor elolvastam, csak annyi jutott eszembe, hogy ezek szerint teszt ország vagyunk.
    És még várják az EU-tól a segítséget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. Bumburi kedves legalább Te ne hagyd eltéríteni a témát. Mit számít mit mond a Hvg. A Hvg -t nem minősítem aki ezt a hírt leközli, és nem azt üvölti Magyarországon hogy alarm alarm azt az újságot bojkottálni kell. Csodálkozom hogy nem látod át ezt a pokoli helyzetet. http://hvg.hu/vilag/20140409_Tortenelmi_pillanatrol_beszelnek_EszakKo

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos