Ronai and Ronai
AMERIKAI

Widder Gábor: Atomi jó! 2014. március 21. péntek 21:23

  • Hozzászólások(74)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Widder Gábor: Atomi jó!

Másfél évvel ezelőtt cikket írtam az Amerikai Népszavába, „Követelem, hogy követeljék” címmel. A címbeli felszólítás az ellenzéknek szólt, akkor az azeri ügy kapcsán jelentettem ki, hogy Orbán tette(i) tűrhetetlen(ek). Ahogy ez sejthető volt, Orbán azonnali távozását egyetlen jelentős erő sem követelte, sem akkor, sem azóta. Most megint mondom, Orbánnak azonnali hatállyal kell távoznia, nem megvárva a választások eredményét.

Azonnal, mert túl régen és túl következetesen követi Putyin politikáját, a magyar érdekeket – rosszul felfogott – orosz érdekeknek rendeli alá. Oroszország nacionalistái ma a birodalom erősítésére törekednek, az európai integráció gyengítése, fellazítása láthatóan nem áll távol tőlük. Ebben Orbán és társai kiváló partnerek, az EU és a Nyugat intézményei ellen évek óta folytatott hadjáratuk ezt a célt szolgálja.

Szinte képtelenség elhinni, hogy Orbán azonnali lemondását szinte soha nem követelte az ellenzék. Most éppen Hende miniszter lemondását követelik, hallom a Klubrádió kérdését: „Le kell-e mondania Hende Csabának?” De miért kellene? Miért épp neki kellene lemondania gyagyás lükeségei miatt, amikor főnöke, Orbán Viktor, mostanság ugyan némán, – de nem eléggé némán – kussolva hallgat, nem beszél az ukrajnai fejleményekről, és nem beszél az egyszerre nagyon is kínossá vált paksi atomerőmű-ügyletről sem, hogy egész, hajmeresztő kormányzásának bűntetteiről itt most ne is beszéljek?

Mert az ukrán ügy nem ukrán-orosz ügy. Hozzáértő külügyi szakértők, Oroszország-elemzők megírták, hogy a putyini orosz politika a birodalom kiterjesztésére törekszik, nagyhatalmi ábrándokat kergetve. Az Európai Unió és az Egyesült Államok kissé álmatag lustasággal kezelte a kérdést, az ukrán válság azonban felrázta a szundikálókat.

De vajon felrázta-e a magyar választókat? Elgondolkodtak-e azon, hogy mivel jár a szovjet (orosz) birodalom újraéledése? Vajon Putyin terjeszkedése megáll-e Kárpátoknál, vagy Magyarország is az ő érdekszférája? Mi a biztosíték, hogy nem az? Mindenesetre, az orbáni „keleti” politikának egy igenis lehetséges olvasata azt mondja: a magyar kormány kellő hatékonysággal dolgozik azon, hogy hazánk távolodjon Európától, és egyre közelebb kerüljön Putyin Oroszországához, hogy aztán a végén Európa helyett Eurázsiában találjuk magunkat.

Pedig most éppen úgy tűnik, Putyin kénytelen megelégedni egész Ukrajna helyett a Krímmel, vagy ne adj Isten, Kelet-Ukrajnával. Úgy tűnik, Eurázsia ügye vesztésre áll.

Orbán úr azonban Putyin legjobb magyar tanítványaként mély hallgatásba burkolózik. Valahogy már nem akaródzik neki sűrűn emlegetni az évszázad üzletét, a paksi atombizniszt. Azt az ügyletet, amivel, nagy valószínűséggel évtizedekig visszafordíthatatlanul kiszolgáltatja Magyarországot. Erről most jobb egy ideig hallgatni, ki tudja, lehet, hogy egy néhány orbánista mégiscsak rájönne a turpisságra, rájönne, hogy miféle hatalom szekerét tolja rajongott vezetője. És ebből még baj lehet! Na és persze, arról, hogy elítélje az orosz beavatkozást, végképp szó sem lehet.

Vannak persze, akik úgy gondolják, hogy mindez csupán a látszat, valójában gaz nyugati, amerikai ármány hatására került Oroszország nehéz helyzetbe, ők nyomulnak, ők akarják a NATO terjeszkedését, és ezt a nézetet amerikai baloldaliak is osztják. Csakhogy egészen más baloldalinak lenni Amerikában (mondhatnám: könnyű – bár nem okvetlenül), és más demokratának lenni Közép-Kelet-Európában. Miért ne akarhatna Ukrajna NATO tag lenni, ha akkor érzi magát biztonságban? Pláne a történtek után! Vannak történelmi tapasztalataik. És mért lenne jó Magyarországnak, közvetlenül határosnak lenni, vagy éppenséggel benne lenni az Orosz Újbirodalomban? Más kérdés, hogy Ukrajna NATO tagsága egyáltalán nem a közeli jövő kérdése, Ukrajna biztonságát nem ez fogja szolgálni, hanem egy békésebb, demokratikus orosz rezsim.

Ez utóbbi szempontból persze szintén nem túl biztatóak a jelek. Egy távoli emlékem: évtizedekkel ezelőtt a Szovjetunióban jártam. Az utak mellett hatalmas táblák: Szláva SzSzSzR, szláva KPSzSz – dicsőség a Szovjetuniónak, dicsőség kommunista pártjának. Most elragadtatott orosz emberek ajkán megint ez a szó, ezzel üdvözlik a krími bevonulást. A győzelem dicsősége, ez most nagyon jól esik, jó lesz a zubbonyra egy pár plecsni, most megrévültek, de ha jönnek a hétköznapok, miféle lesz a kiábrándulás? Oroszok, mi a jó irány?

És mi a jó irány a kárpátaljai magyaroknak? Akárhová is tartozik Kárpátalja, nekik mindig soknemzetiségű, és elsősorban ukrán környezetben kell élniük. Akkor nem kellene sorsközösséget vállalni velük ebben a konfliktusban, még akkor is, ha vannak szélsőséges, idegengyűlölő erők köztük? Nem ez emelné a magyar kisebbség jó hírét? Nem ez adna alapot a kisebbségi jogok hatékony elismertetéséhez?

De térjünk vissza Magyarországra. Adva van egy magyar miniszterelnök, aki negyedszázaddal ezelőtt nagyon magabiztosan küldte haza a szovjet csapatokat Magyarországról. Akkor hát minden gyanún felül áll. Adva van egy miniszterelnök, aki azt mondja, Magyarország nem lesz gyarmat. Függetlenedünk a Nyugattól, bár már Árpád apánk is keletről nyugatra vezetett minket.

Adva van egy nép, amelynek egy része, ha nem is kétharmada, hitt mindennek. Mikor kellene kiábrándulnia, ha nem most? Meddig lehet vakon menni a Nagyon Nagy Vezető után? Mikor veszi észre a magyar jobboldal, hogy átverték, nagyon-nagyon csúnyán átverték? E pillanatban úgy fest a dolog, a magyar jobboldal önként és danolva masírozik valami békemenetben, a legrosszabb irányban. Őszintén remélem, a nagy felismerés nem a Gulagra érkezve következik be. Én most mindenesetre azt javaslom a mégiscsak kiábránduló Fidesz-hívőknek, ha nem tudnak másra szavazni, maradjanak inkább otthon.

Mert adva van egy miniszterelnök, aki alig várja, hogy újabb választási győzelme után véglegesítse a paksi megállapodást, ezzel oda kötve hazánk sorsát az újjáéledő „szovjet” ambíciókhoz. És akkor e birodalomnak utolsó csatlósai leszünk. És mert fasizmust támogató rendszerünk most, utólag is képes minket ezzel egyidejűleg a fasizmus utolsó csatlósává tenni, világrekorderek lehetünk ezzel a kettős, kétes „sikerrel”. Van, aki úgy gondolja, mindez egyáltalán összemérhető holmi Simon és Zuschlag ügyekkel?

Adva van tehát egy miniszterelnök, aki akkor tehet valamit a hazájáért, ha nem várja meg a választások eredményét, hanem azonnal lemond.

Mert idáig süllyedt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (39 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +66 ( 74 szavazatból)
Widder Gábor: Atomi jó!, 4.7 out of 5 based on 39 ratings

  • Hozzászólások(74)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

74 Reader’s Comments

  1. rendszere kegyetlen szívtelen embertelen gyilkos népírtó nem fog engedni a szorításból az egész politikai gazdasági uralkodó osztály ilyen gy. szakácskönyvvel pózolt egy éhező országban és őt hittük a legkülönbnek halálraítélt jobbágyok vagyunk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. ismeritek máshol is ez van mindenhol ez van mondjuk mondják
    a legkülönbek a jó zsaruk ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  3. Eagle, emigrant, Keresztes S., Widder Úr! Jó nehéz, de izgalmas is átgondolni írásaikat! Agytornának is jó lesz, készül a szerény reagálásom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  4. Lényegremagyar!
    2014. március 23. vasárnap
    21:32

    Putyin, az oroszok sose változnak. Most Putyin ugyanazt csinálja amit az oroszok csináltak a Kuril szigetekkel a VH2 után. Minden szépen véget ért ezek sietve bevonultak a szigetekre és elvették a japánoktól. Ugyanazt tették amikor a szerbiai háború volt, megegyeztek az U.S. val és a NATO val egy közös bevonulási tervről, azt önkényesen felrúgták és a háború végén sietve a elsőnek mint nagy felszabadítók bevonultak a tankjaikkal. Most ugyanazt teszik a Krím félszigeten. Ugyanaz a stílus.
    .
    És ezekben bízik Orbán és ezek felé kormányozza Magyarország hajóját.
    Zsák a foltját??? Talán,de szerintem Orbán csak egy bolond és Putyin semmibe veszi őt amint az érdekei ezt megkívánják. Már talán most is.
    .
    2O12 óta a világ nagyhatalmai és seregei teljesen készen állnak egy újabb világháborúra. Nem tudom lesz e, de mindenki készen áll. Remélem megússzuk. Hogy Orbánnal, az orosz nyitásával és Magyarországgal mi lesz azt nem tudom de semmi jót nem várok, csak drukkolni tudok, hogy minden rendben legyen. Ezt a címeres marhát!!!!! Ilyen időkben hátat fordítani a biztonságos EU és NATO szövetségnek és átállni a kétszínű potyaleső oroszok mellé, hát ez az ember sajnos nem épelméjű. Már régen mondom, hogy egyszer rosszul fog kalkulálni az lesz a veszte. De sajnos Magyarországé is.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  5. Eagle! A korábbiakra még majd reagálok. Inkább a bizonytalan “háttérhatalmak” uralmában bízhatunk, mint az ismert, biztos orosz mentalitásban! Orbán valószínűleg az ukrajnai forradalom bukására tippelt, a Janukovics-Putyin “hídra”, mögé bújni akart! főleg a választások közelsége miatt. A hatalma, “Horthysága” önző érdekében eladta Magyarországot, emberszámba se véve a tizenötmillió magyart! Végül is kinek képzeli ez magát??? Tudunk róla dolgokat… Akkor a krími válság elmaradásával a NATO is nyugton maradt volna és az EU-t továbbra is hülyének nézve tényleg símán visszajöttek volna ide az oroszok, gazdaságilag, stb. Talán az EU-ból is kiléptünk volna miatta, Putyin nagy tervében, az első csatlósként… Orbán most nagy bajban van, mert a NATÓ-nak nyalni az már egy kicsit rizikósabb, főleg e feszült helyzetben, meg hogy továbbra se mond le Paksról. Mit tud adni a NATÓ-nak, amiért békén hagyják, amikor már nincs hitele? Ugyanis azt szolgálja, aki többet fizet, mint egy prosti? De elszúrta, mert lehetetlen ebben a helyzetben bezárkóznia, de jónak lenni Putyinnál is meg a NATÓ-nál is az, egyszerre. A kötéltáncnak vége? A Fidesz és a Jobbik sokkal nehezebb, pedig vannak nagyon gyenge pontjaik nekik is… Miattuk nem szabadna a lakosságnak is továbbszenvedni. ŐK IS A REMÉNYTELEN KELETI NYITÁST ERŐLTETIK, ORBÁN NÉLKÜL IS, ITT KÉNE TÁMADNI E PÁRTOKAT!
    Az a videó a sasról és a rókáról hibás link. Érdekelne. A másik érdekes volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  6. Lényegremagyar!

    https://www.youtube.com/watch?v=-Y3Dl0BGFfw

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  7. Kedves Eagle,

    elgondolkodtató, amiket írtál. Sajnos saját gyerekkori tapasztalataim is igazolják, hogy az iskolában tanult dolgok a legtöbb esetben használhatatlanok. Nem tanítanak meg gondolkodni, kritikusan szemlélni a világot. Pedig gyerekkoromban talán jobb volt az oktatás minősége, mint jelenleg. Tanítottam én is jópár évig és évről-évre feltűnően látszott a színvonal fokozatos hanyatlása. Gondolkodásra csak a hallgatók kisebb részét lehetett egyáltalán rávenni, még kisebb részük volt rá képes igazán.

    Felmerül a kérdés: honnan pótolja az ember tudásbeli hiányosságait? A józan ész sokszor kevés, ráadásul nem mehetsz végig minden lehetséges témában és irányban a saját gondolatmeneted alapján (erre egyszerűen nincs elég idő). Ha az internetet használod infoforrásként – mi a biztosíték rá, hogy amit találtál, szintén nem manipulativ céllal került oda?

    Minden összecsapást nézhetsz mindkét oldal szemszögéből. Ha az egyik helyzetébe éled bele magad – van benne igazság. Ha a másikéba – abban is. Akkor hol-melyik az ABSOLUT igazság? Van egyáltalán ilyen?
    Ha a világ irányítását hatalmas háttérerők végzik, mit tehet a kisember azon kívül, hogy megpróbál alkalmazkodni és túlélni? Van, amit semmiképpen nem tudsz túlélni, pl. egy kellően hatékony atom- vagy biol. fegyvert. Vagy ha túléled is, esetleg abban sincs sok köszönet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. Minden további nélkül el tudom képzelni, hogy jelenleg a háttérerők érdekében állhat a Föld népességének erőteljes csökkentése. Túl sok az ember ezen a bolygón, ráadásul egyre több. Ezért számukra (és főleg a bolygó számára is) kézenfekvő ötletnek tűnik, ha néha-néha végeznek egy kis létszámcsökkentést. Ők a megfelelő eszközök birtokában simán túlélik. Annyi pénzük van, hogy bármit megtehetnek – már nem is a pénz számukra az igazi hatalom, hanem az, hogy bármit megtehetnek, bárkivel?

    Egyébként szintén érdekes kérdés, hogy pl. már az eddigi világháborúk is ilyen céllal törtek ki? Ha igen, akkor (bármennyire is ocsmányul hangzik) elég rossz hatásfokúak voltak. A 2. vh-ban meghalt kb. 55 millió ember. Mennyi volt akkor a Föld lakossága? Mondjuk 2-3 milliárd. Vagyis eltűnt ~2.2% a 6 év alatt… Ráadásul elsősorban az egészséges, életerős férfiak a frontokon. A természetes selectio hatékonyabban dolgozik, ha hagyjuk: ott a kevésbé értékes egyedek tűnnek el a ragadozók tevékenysége következtében.

    A sas-róka link tetszett. Hogyan tanítják meg erre a sast? (Legalábbis remélem, hogy jól értettem a szöveget és a srác tanította meg erre a trükkre.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  9. @Barnamedve
    .
    “Ha az egyik helyzetébe éled bele magad – van benne igazság. Ha a másikéba – abban is. ”
    .
    Nincs igazság egyikben sem. Egyiknek sincs igaza csak szempontjai.
    ———
    “Minden további nélkül el tudom képzelni, hogy jelenleg a háttérerők érdekében állhat a Föld népességének erőteljes csökkentése.”
    .
    Nincs más választásuk, ennyit nem bír el a bolygó, az új világrend kialakítása elkerülhetetlen, nem is ezzel van baj, hanem hogy kik csinálják, hogyan és mit terveztek el. Az baj, az nem jó.
    ———
    ” Ők a megfelelő eszközök birtokában simán túlélik. ”
    .
    Békeidőben sem élik túl. Egymást is felfalják. A világ egyik fő irányítói az Illuminátorok. Nem is tudom talán 2OOO éve adják tovább egymásnak a dinasztián belül a titkos tudást. És milyen áron??? Drámai és megrázó.
    .
    http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/cisco_wheeler_interview.htm
    ———-
    “A sas-róka link tetszett. Hogyan tanítják meg erre a sast?”
    .
    Itt nem ez a fő kérdés. Nem erre ad igazából választ a videó. Egy sokkal fontosabb kérdésre de ezeket meghagyom mindenkinek magának, hogy fellelje a legfontosabb választ a filmben. Nem szeretek szájbarágni és mások agytekervényeiben matatni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  10. Kedves Eagle,
    köszönöm a választ. A link megemésztése hosszabb idő lesz (nem uralom tökéletesen az angolt), de nekilátok. Utána biztos lesznek újabb kérdéseim…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  11. Wildder Gábor Úrnak!

    A cikkedből rengeteg következtetést lehet levonni! Még azon is el lehetne elmélkedni, hogy a demokratikus rendszerek képesek e egyáltalán helyt állni a diktatórikusan vezetett rendszerekkel szemben?
    A demokratikus, – valóban demokratikus – rendszerek igénylik a kultúrált és gondolkozó lakóságot, de legalább is olvasott, széles látókörű embereket. Valódi polgárságot, művelt középréteget igényel, és nem az analfabétizmus határán élő embereket. Az abszolút szabad sajtó, a politikailag semleges tömegkommunikáció, a civil társadalom aktív részvétele nélkül egyszerűen elképzelhetetlen demokratikus és szabad rendszer, társadalom.

    O.V. által bevezetett metódus mind annak ellentéte amit demokratikus rendszernek nevezhetnénk ! Már maga O.V. személye és előélete is totális ellentmondásban van szinte mindennel ami demokratikus, ami a polgári demokráciára emlékeztet. Ez különösen a saját kijelentéseiben jelenik meg, amit egész népünk előtt nyíltan tesz, vagy mond! Képes az egymást követő beszédeiben pontosan az ellenkezőjét állítani annak amit korábban mondott!
    Úgy tűnik népünk alkalmatlan felfogni sokszor nem csak ellentmondásos kijelentéseit, de a nyilvánvaló hazugságait is! ( Pl. „ne azt nézzék amit mondok, hanem azt hogy mit teszek”.)

    Egy kiszámíthatatlan öncélú vezetője a beszámíthatatlan népünknek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  12. Eagle: egyenlőre csak annyit, hogy valószínűleg még túl fiatal az az ellenzéki vezér, aki “sas” lehetne… Csak külföldi érdekek, ha vannak, küldhetik rá a sast a rókára!!! Imádkozni kéne…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. Lényegremagyar!

    Ugyanezt mondtam.

    Így írtam:

    “Az MSZP és valós tulajdonosai mondjuk a sas.”
    .
    Csak hasonlat, a valós tulajokra gondoltam, mert nem mintha Mesterházy valaha is sas lehetne. Csak azért vettem ezt a példát mert vadászat folyik. És mert a második videóban van a lényeg. Túlságosan is egyszerű és kiszúrja a szemet ahhoz, hogy észrevegyék, megértsék.
    .
    Ez van. Attól még az MSZP vagy bármilyen ellenzék, ha van valós ellenzék egyáltalán, eltanulhat egy két dolgot. De sajnos nagyon szomorú most Magyarország helyzete.
    Kevés a remény.

    Tulajdonképpen csak egymással beszélgetünk mert Widder jól leírt minden lényegeset.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  14. Eagle! Azt is kéne tudni, képes-e valaki az ellenzékben a sas szerepére vagy csak gyáva?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  15. Válasz magamnak: csak felső parancsra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  16. Mondom, írom: minek vagyunk ittt, ha nincs megoldás vagy ha van, nincs nálunk a döntés?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. Kedves Lényegremagyar!
    Ha nincs is közvetlen, kézzelfogható hatásunk az eseményekre, legalább azért jó érzés itt lenni, mert láthatjuk: másoknak is vannak kételyeik. Néhányan pedig teljesen világosan látnak dolgokat, jól el is tudják magyarázni. Mindenkinek hálás köszönet ezért!
    Aztán a jövőben talán tényleg elindulhat valami, kikristályosodhat ebből egy élhető Magyarország. Csak győzzük kivárni és ne legyen túl késő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  18. Kedves “Barnamedve”! Köszönöm a bátorítást! Én inkább szünetet tartok. Látva, hogy Bartus Lászlónak is mennyire igaza van, ez engem dühössé tesz, hogy nem tehetek semmit. Nekem kevés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  19. a pénz a hatalom mindig a sátáni oldalon van azt hiszem /és nem az isteni igazság oldalán /

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  20. Tisztelt kollegak!
    Megint eloveszem ezt a topikot,miutan a kulpolitikai rovatok megszuntek.
    Igaz Widder Ur csak az oroszok es magyarok kozotti viszony emlegeti,En viszont beleszottem a magam gondolatatt az orosz ukran viszonyokrol.
    A kollegak hozzaszolasai erdekesek es vitathatok termeszetesen,
    En megis azon a velemenyen vagyok,hogy ne gyuloljuk az oroszokat,
    Tokeletes titokzatossag es hallgatas jellemzi oket .Soha senki nem fogja tudni a felbecsulhetetlen merteku es erteku termeszeti kincseiket,Szolzsenyicin szerint ugyan tonkretettek oket a kommunizmus alatt,de remeljuk azert valami marad.
    Az ukranok tobbsege a masodik VH alatt szimpatizalt a nacikkal,amig az oroszoknal ez elvetve fordult elo.Ha elofordult.
    Az oroszok talan megtanultak a lecket afganisztannal.
    Keresem az igazsagot .A Nato es a Nyugat mufelhaborodasa szinte hanyingert kellt az emberben.Miert kellett Jugoszlaviat tonkretenni?Mert ezt a reszet Europanak ugy hazavagtak,hogy nyugalom sose lesz ott.
    Most Ukrajnat tamogatjak.Kinek az erdeke?
    Vagy hol van a NATO kicsit helyretenni a Torok miniszterelnokot,aki az utobbi evekben agyonverte az izraeli kapcsolatokat es a torok zsidosag bizony most egy felelemben eldegel Ankaar,izmir es Isztanbul negyedeiben.erre milyen magyarazat van?
    Esetleg az Europai Unio megindokolna milyen alapon akar szankciot bevezetni izrael ellen mert egy szodagyarto ipari reszlegben egyutt dolgozik a zsido meg a palesztin???Vegre egy hely ahol csendben vannak ez a baja Europanak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. fringe
    Nálunk orosz-gyülölet van?
    Az AN oldalain biztosan nincs, csak értetlenül nézzük, olvassuk a fideszesek pálfordulását, hogy a ruszkik haza mennyire tetszett nekik, nemzeti hős volt a vekkeres, most pedig attól lett nemzeti hős, hogy Paks által 20 évre visszatapsolta őket, a sokat komcsizott oroszokat!
    -
    Az orosz-gyűlöletet máshol kell keresni – mi itt csak kifigurázzuk a mindenhez, majd annak a fordítottjához is lelkesen tapsikolni képes köpönyegforgatókat!
    Mert ezt a fideszesek tették a rendszerváltástól kezdve!
    Amikor az előző kormányok nyitottak az oroszok felé, az maga volt a hazaárulás.
    Amikor Kína felé is nyitottak, az tömény komcsizást, hazaárulózást vont maga után.
    A szovjet hősi emlékművek áthelyezése, az utcák, terek átnevezése sem az előző kormányok idején történt.
    Én erre emlékszem.
    És nagyon remélem, hogy még dr. Alzheimer nem látogatott meg….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  22. Csaken!
    Remelem Dr alzheimer nem fog bennunket meglatogatni.Felreertesek mindig adodnak.A ne gyuloljok az oroszokat resz altalanos,akinek nem inge ne vegye magara….A tortenelem hamisitas oroszok elleni gyulolet keltese mar megboldogult Antal jozseffel kezdodott es ezt mar evekkel ezelott megirtam nagyon sok topikban.
    A furdoviz kiontese a gyerekkel egyutt mar 23 eve folyik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Lényegremagyar!

    Az oroszok, főleg Putyin képtelen(ek) csak kereskedni vagy csak politizálni? Érti, aki érti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos