Ronai and Ronai
AMERIKAI

Most nyílt levélben hívják vitára Orbánt 2014. március 18. kedd 13:54 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Most nyílt levélben hívják vitára Orbánt

Budapest – Az ellenzéki összefogás vezetői nyílt levélben szólították fel Orbán Viktor kormányfőt arra, hogy álljon ki vitára Mesterházy Attilával, a baloldal miniszterelnök-jelöltjével. Véleményük szerint ez kutya kötelessége.

Orbán, amint azt már az AN is többször megírta, nem fog vitázni. Semmi oka rá, előnye nagynak és megnyugtatónak látszik, és semmi sem indokolja, hogy a médiamegjelenéstől elzárt ellenfeleknek megjelenési és szereplési lehetőséget adjon. Arról nem is szólva, hogy Orbán Viktor retteg a vitától: legutóbb kétszer, 2002-ben és 2006-ban is alulmaradt, 2010-ben pedig már ki sem állt vitatkozni. Pedig, évekkel korábban még Horn Gyulát fizetett hirdetésben kapacitálta, hogy a televízió nyilvánossága előtt versenyeztessék programjaikat. Merthogy azok nemcsak rájuk és a pártjaikra, hanem az emberekre is tartoznak.

Nyilván az ellenzék is tisztában van ezzel, ennek ellenére, vagy épp ezért, tovább verik a tamtamot. A nyílt levelet, amelyet kedden sajtótájékoztatón ismertetett Budai Bernadett MSZP-szóvivő, Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője, Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke és Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke írta alá.

Szerintük a miniszterelnök mellébeszél, kiutat keres egy számára eleve vertnek tűnő helyzetből, amikor arra hivatkozva utasítja vissza a vitát, hogy nincs valós alternatívát felmutató, kormányzóképes jelölt a baloldalon, és nem tudni, ki az ellenzék tényleges vezetője.

“Ön menekül, mert a 2002-es és a 2006-os vita tapasztalata alapján óvakodik beleszaladni egy újabb, megsemmisítő vereségbe. Ezt a menekülési útvonalat zárjuk most le, amikor írásba adjuk, amit ebben az országban mindenki tud: a kormányváltó ellenzék miniszterelnök-jelöltje Mesterházy Attila”.

A baloldali összefogás vezetői a levélben idézik Orbán Viktor 1998-as szavait: soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar.

Egyetlen miniszterelnök sem választhatja meg, ki legyen a kihívója, ennek meghatározása a választópolgárok joga, akik idén erre Mesterházy Attilát jelölték ki.

Amikor Orbán Viktor 1998-ban a Fidesz miniszterelnök-jelöltjeként szorgalmazta a nyilvános vitát Horn Gyula kormányfővel, értelmiségiek újsághirdetésben támogatták álláspontját. Érveik azóta nem veszítettek erejükből. Önnek kutya kötelessége a kihívást elfogadni – idézte a baloldali pártvezetők levelét Budai Bernadett.

Mesterházy Attila szombaton jelentette be, hogy április 5-ére tévévitára hívja ki Orbán Viktort. A Fidesz vasárnap közleményben azt írta: a vita feltételei nem állnak fenn, mert nincs valós alternatívát felmutató, kormányzóképes jelölt a baloldalon.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (19 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +33 ( 37 szavazatból)
Most nyílt levélben hívják vitára Orbánt, 4.5 out of 5 based on 19 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. “Amikor Orbán Viktor 1998-ban a Fidesz miniszterelnök-jelöltjeként szorgalmazta a nyilvános vitát Horn Gyula kormányfővel, értelmiségiek újsághirdetésben támogatták álláspontját. Érveik azóta nem veszítettek erejükből.”
    .
    Sajnos én egy fia értelmiséget sem látok,aki hallatná a szavát ez ügyben.
    Elmondhatjuk, hogy értelmiségünk ugyanolyan beszari,státuszféltő, mint Orbán Viktor!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (56 szavazatból)
  2. Jogos minden érv. Zaklatni is kell naponta többször. Persze ettől még nem fog kiállni és a híveit ez sem fogja megingatni. (Hogy mindezt közli-e a pártsajtó és ha igen, hogyan – azt nem tudom.)
    De: hogy a fenébe lehetne vitatkozni Orbánnal? Azt mondanák neki: Miért 80 % az államadósság? Mire ő: Csak 40.
    - Ez a lap fehér.
    - Nem, ez fekete.
    Milyen vita lenne már ez? Hát nem ezt csinálják állandóan? A csillagos eget is lehazudják és már kicsit sem jönnek zavarba.
    A hívek pedig üdvözült mosollyal ajkukon mondanák: Ej, milyen frappáns! Igen, ő a mi vezérünk!
    Hiszen látják az óriásplakátokon is a világos, egyszerű üzenetet: “Magyarország miniszterelnöke.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (45 szavazatból)
  3. Jó, hogy azt nem mondja Orbán, hogy azért nem áll ki vitázni, mert nincs senki aki méltó lenne hozzá és méltó partnere lenne a vitában, így nem hajlandó lealacsonyítani magát.
    .
    Bár azért nagyjából valami ilyesmit mondott.
    .
    Na , kedvetlen Viktória,

    és a Fidesz soraiban van kormányzóképes ember? Az elmúlt négy év szánalmas teljesítménye nem ezt mutatja.
    .
    Miért nem mersz kiállni vitára? Talán jól működik Mesterházy testőrsége és nincs esélyed hogy bekábítószerezd a kávéját a vita előtt? Talán az a baj, hogy nem tudtad megölni ellenfeleidet ahogyan ígérted? Vagy a háttérapparátusod nem tud elég gyorsan Grazba szállítani, ha megint kígyónak képzeled magad és nyelvöltögetésbe kezdesz? A vége úgyis az lesz, hogy feltekeredsz valami oszlopra vagy ilyesmi?
    .
    Ne félj semmit, gyere gyere bátran !!
    .
    Szépen ing és nyakkendő, zakó ( ha nincs majd ott kapsz nagyot), alul rövid futballista gatya, lábszárvédő és focicipő, horogkeresztes karszalag, hónod alatt focilabda, és amikor válaszolni kell Mesterházynak akkor leteszed a labdát és rúgsz egy gólt és kiabálsz azon a kellemetlen fejhangodon, hogy ” hajrá Magyarország, hajrá magyarok “. Vagy vigyél magaddal hasbeszélőt, mond, hogy a testőröd mert félsz Mesterházytól.
    Majd az válaszol helyetted neked csak a nyelved kell öltögetni.
    .
    Magyarország bohóca.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +53 (55 szavazatból)
  4. lovastengerész

    Ez a Viktor már csak saját magát tartja méltó vita partnernek sőt az a földi halandó sem született még meg aki méltó lenne arra a kegyre ,hogy a koronát a fejére tegye . Szerencse az ,hogy Grazban időnként koronás uralkodó lehet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (40 szavazatból)
  5. jode en sem latom Mesterhazyt melto vitapartnernek egyreszt…..masreszt kit erdekel, mit gondol egy bunozo? majd a birosagon, ahol szamot kell adnia a csalasairol, lopasairol, stadionjarol, majd ott mondhatja…..de vitazni vele ugyan minek kene?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  6. Egyébként meg én nem látok Mesterházyban olyan bátorságot, hogy az Orbán vagyonokra esetleg rá merjen kérdezni,többek között. Pedig ez nem is vita tárgya, de ott kéne megszégyeníteni Orbánt nyílt színen, mert ezt úgysem tudná megmagyarázni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  7. Csinszka 2014.03.17. 16:17
    A leveled első részével vitába szállok:
    Mesterházi lehet,hogy nem a legjobb,legfélelmetesebb vitapartner
    Orbán számára,de most ő az egyetlen lehetséges kihívó.
    Ezt nem szabad elfelejtenünk.
    Szerintem sem fog a dakota harcos kiállni,de a gatyája így is tele
    lesz,mert újabb és újabb hárításra fog kényszerülni.
    Hajrá kormányváltó,összefogó ellenzék !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  8. Nem kellene erőltetni ezt a vitát. A FIDESZ kinyilvánította, hogy nem demokratikus párt, hogy nem tiszteli a választókat, úgy gondolja nem kell egy vitában megvédenie, amit négy éven keresztül csinált és nem kell elmondania, mit akar az elkövetkező időben tenni. Ez elég.
    Mesterházyit pedig nem kellene egy köztelevíziónak nevezett FIDESZ propagandaműhelyébe bekényszeríteni, ahol a kierőltetett vitát vezető riport(ek) lehetetlenítenék el Öt Orbán helyett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  9. H.Sandor
    intelligens orszagokban letezik nyilt vita szavazas elott, nalunk ra kellene bizni az osszefogott partokra, kit delegalnak egy ilyen vitara…..en Kunczet vagy Gyurcsanyt valasztanam es adnek neki, hogy csak a tragyaszag maradjon utana….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  10. Ezta valasztast – marmint az eredmenyt – a vita ugysem befolyasolja, mert a fidesz mar minden letezo fronton gondoskodott az eredmeny meghamisitasarol a sajat javara.
    .
    Ettol fuggetlenul megneznem, hogyan mosna fel a padlot orbannal Mesterhazy – csak ugy kivancsisagbol !
    .
    Gyurcsany vagy Kuncze nem csak felmosna, utana ki is csavarna, es garantaltan a kezebe adna a kovetkezo soros grazi beutalot !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  11. Igy helyes minden nap követelni kell a nyilanos vitat, felolvaso zsebdiktator gyava kutya, kenegetni kell az egojat a gyavasagaval. Magyarorszagnak nincsen szüksege, gyava, hazug, rablo, gagyi kiralyra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  12. Elképzelhetőnek tartom a legújabb rálátásom alapján,hogy Orbán enged a vitakövetelésnek,de valami rafinált csavart és időhúzást fog bevetni.
    Például olyan rendezési feltételeket követel,amiket gumicsontként lehet
    értelmezni. Ilyen lehet a pártlogók elhelyezése,mérete,helyszín,időpont ,TV-közvetítés technikai jellemzői stb. Ekkor még be van kódolva,hogy valami
    miatt felháborodva visszaléphessen.
    Az is felmerülhet,hogy hárompárti vagy négypárti vitát javasol,amit még könnyebb sértődéssel félbeszakítani.
    Azt,hogy nyílt,egyenes,becsületes vitában résztvenne – kizártnak tartom.
    A négypárti vitánál egyébként fidesz-összefogás-jobbik-lmp vitára gondoltam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  13. azert en azt nem latom, hogy gyava lenne….hogy nem megy vitara az nem gyavasag, hanem ontelt pofatlansag, ez a fidesz mozgato ereje….ahhoz, hogy ilyen pofatlan modon lerabolja az orszagot, ahhoz nagyon is batornak kell lennie…nem fel ez se istentol se embertol….ez a fajta a legveszelyesebb, o irja a szabalyokat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  14. Ez az egész vita-ügy igazából nem a vitáról szól, hiszen Orbán sem nem akar, sem nem kényszerül vitázni. A dolog szerintem az ellenzékről szól, és végre pozitívan. Most először történik meg, hogy ez az ellenzék tényleg lecsapja a labdát, és ha visszaadják a lecsapását, újra és újra lecsapja, nem felejti el három nap alatt, mint eddig mindig. Ezzel Orbánt igen kényelmetlen defenzívában tartja.
    Az elmúlt években számtalan ilyen és ennél sokkal magasabb labdát adott fel a Fidesz, és az ellenzék egyikből sem volt képes pontot szerezni. Kár, hogy négy év lemaradással kezdi érezni, hogyan kéne harcolni. Ha időben kezdte volna, most esélye is lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  15. Ego
    ezt mar-mar bun szajkozni, hogy az ellenzek reakcioi bambasagbol fogannanak….szo nincs errol…pontosan tudjak, mit csinalnak…..az nem hiheto, hogy ennyire hulyek lennenek….a mara kialakult helyzetert legalabb annyira felelos az ellenzek, mint orban

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  16. csinszka (2014. március 18. kedd 20:25)
    Ha jól értettelek, azt mondod, hogy szerintem bambaságból volt olyan béna az ellenzék. De én ezt nem gondolom. Azt gondolom, hogy a szánalmas ellenzéki produkciójuk oka a színfalak mögötti egyezkedésük, az elvi elmocsarasodásuk, a gyávaságuk, a harctól való viszolygásuk és az önmaguk okozta eszköztelenségük volt (média). Ettől külső szemlélőként a Fidesz és az “ellenzék” harcát olyannak láttam, mint amikor az állandóan támadó egyik állat újra és újra belemar a védekezni (nemhogy támadni) képtelen másikba, amelyik már csak néha-néha próbál úgy tenni, mintha odakapna.
    Abban teljesen igazad van, hogy a mara kialakult helyzetert legalabb annyira felelos az ellenzek, mint orban. Sőt, tovább megyek: Orbán csak azt tette, amit várni lehetett tőle, az “ellenzék” viszont semmit nem tett meg, amit várni lehetett volna tőle, ezért sokkal nagyobb a felelősségük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  17. Mesterházy a vita folyamán könnyedén kijelentheti a vitába beavatkozó riporternek, hogy neki nem osztottak lapot. 1:0 a javára. Ha csak a nyugalmát megőrzi és nem dolgozik a nyelvével, már a megjelenése is egy pont. 2:0 Nem is kell mást csinálni, mint kérdezni, Orbán válaszaira elég annyit mondani, hogy aha! 3:0

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  18. Orbán csak akkor érzi jól magát ha körbeveszi a TEK, egyébként a gatya tele van sz….va a felcsúti “csüngőhasú” törpe sötétedés után még az ablakon se mer kinézni, harmadjára meg minek forrázná le magát. Így hát nem mer vitázni, de a viasz képével már az ország tele van ragasztva. Takarodjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  19. en egyaltalan nem erzekelem, hogy lenne ellenzek…akarmelyik oldalon allnak arrol szol a nota, hogy orban kitalal valami faszsagot, ezek meg probaljak kivedeni jol, rosszul, leginkabb az utobbi….olyan embereket szeretnek mar latni, akik osztjak a lapot orbannak es vegre felelossegre merik vonni…ameddig nem tudunk idaig eljutni, addig nincs ellenzek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  20. OV egy gyáva szar.
    Ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  21. Gyöngyi Péter

    Eagle
    2014. március 18. kedd
    15:28

    .
    Ezt írta!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  22. Ez az agyalágyult a nyílt levélre majd azt fogja mondani: elveszítette.
    Kiflicsücsök kisasszony majd azt mondja: el se küldték a nyílt levelet.
    A birkák meg tapsolnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  23. Szerintem nem is hagyják kiállni. NyalnÁ a száját és összeomlana. Botkával kéne egy képernyőre hozni :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  24. Gonoszka
    2014. március 18. kedd
    20:37

    Mesterházynak specifikusan Orbán számára olyan tenyérbemászó a képe és stílusa, hogy tíz perc alatt kiboríthatja Orbánt. Ő szuper allergizáló tényező Orbán számra, főleg hogy fiatalabb is nála. Nem tudom milyen vitapartner és mennyire tudna remekelni, de idegileg pillanatok alatt hazavághatná Orbánt. Mivel Orbán gyűlöli és lenézi őt, Mesterházy könnyen kiválthatna nála egy súlyos rohamot.
    (szerintem az utóbbi időben le is zavart néhányat)
    .
    Én kezdeném már a kézfogással. Úgy fognék vele kezet, hogy minimum 3O at ugrana a vérnyomása. Aztán elkezdeném Orbán mintájára öltögetni a nyelvem.
    Ez kiváltaná nála a reflexet, én abbahagynám ő folytatná és nem tudná abbahagyni.
    Istenem mit meg lehet tenni ezzel a szerencsétlen falramászott, beképzelt, cezaromániás, hatalmaskodó, tekintélyelvű, sűrű, köpcös, esetlen, primitív paraszt sült bolonddal. Én egy nyilvános találkozón ahol fegyelmeznie kell magát tíz perc alatt agyvérzésbe tudnám vinni, menne fel a vérnyomása fénysebességgel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  25. Kedves Fidesz, hogyan tetszenek értelmezni a demokráciát, parlamentalizmust? Az a hely arról szól, hogy a haza érdekében vitatkozunk, érvelünk!
    .
    Erre a feladatra van önöknek 106 olyan egyéni jelöltjük, akik közül egyetlen egy sem mer kiállni nyilvános vitára?! 106 gyáva nyúl?
    .
    És a szakpolitikusok? Ők is nyúlak?
    .
    Sehol egy vitaképes jelölt?
    .
    Fidesz a gyáva nyúlak pártja!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  26. Ez a tardive dyskenziás nem vitaképes. Mi van, ha közben jön rá az idegrángás? Ezt csak egy ideggyógyintézetben lehetne tárolni, de túl költséges, ezért inkább a Targoviste módszert javaslom. Az bevált a román testvéreinknél is, akik így harcoltak a diktatúra ellen. Diktátort még szavazással sehol sem váltottak le. Ellene csak speciális módszerek (pl. fejbelövés) alkalmazhatóak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  27. Idea
    …hogyan értelmezi a fidesz a demokráciát, a parlamentarizmust…

    a fidesz diktatúrát tart fenn és fasiszta pártokra jellemzö intenzív agymosásban részesíti az általa elnyomott és megfélemlített lakosságot. ennek megfelelöen értelmezi a demokráciát és a parlamentarizmust. az ilyen emberekkel nem kell vitázni ezeket el kell utasítani. nem kell résztvenni a parlamentjükben, a választásukon. vitatkozni demokraták szoktak egymás között.

    aki a fenti kérdéseket felteszi az nem értett meg a fidesz hatalomgyakorlásából semmit. sajnos ezek közé tartozik a magyar “értelmiség” és a teljes “ellenzék”. ezért düböröghet a fideszámokfutás háborítatlanul és már a “választások” elött jóval röhöghetnek a markukba. ahogy szokták. a magyar lakosság nélkül ez nem menne nekik. most éppen azzal segíti öket nép, hogy vitázni akarnak velük és azzal, hogy tódulnak a választásukra “ellenük szavazni”.

    megérdemeljük a pofánrugást és a következö 4 (8,12,16,20, stb) évet???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  28. OV nem àll Kinder vitàzni, mert Ö màr nem Miniszterelnöknek tartja magàt, hanem örökös helytartònak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  29. ˙
    Most, hogy szinte már elkerülhetetlen lesz a Diktátor nyílt válasza a baloldali egyesülés kihívására, megszólaltak az Ő ölebei, az Ő nemzéséből fogant vagyis nemzeti, két ellenzéki sötét folt, az álbal Schiffer, meg a legjobboldalibb Vona [Zazrivecz], hogy márpedig ők vitára hívják ki azt a drága körösztapjukat, ha törik, ha szakad…
    Azaz, belépett a fidSS-szel összehangolt együttműködési automatizmusuk arra az esetre, ha a valódi ellenzék netán olyan kihívás elé állítaná ezt a szellemileg roggyant Führerüket, hogy már csak előre levajazott kérdésken legyen kénytelen “vitatkozni”, hogy legalább a sikerélmény látszatát megélhesse, a saját – előre megírt – zseniális válaszai olvastával… Meg aztán, a Zemberek, főleg a választók is láthassák a Kárpáthaza géniuszának tündöklését…
    ˙
    Most mondd meg, hát nem zseniális szervezés ?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  30. Kuksi ! [15,01]
    ˙
    A Gyurcsány-Orbán vita előtt a Führer kemény kikötéseket tett, hogy csak akkor, meg csak abban az esetben ha… Ilyen volt például, hogy Gyurcsány nem vonultathat fel szemléltető anyagot, grafikonokat stb…
    Gyurcsány minden követelésnek eleget tett és mégis sz@rá verte a – minden ellenkező (még újságírók által is) híresztelés ellenére – feltűnően gyenge képességű, és minimális felkészültségű kiskondást…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  31. Eagle !
    ˙
    Szenzációsan szedted össze a lényeget !!! Lényegre törő és humoros vázlat…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  32. Még egy olyan vitában is vesztene Orbán, amikor egy szót sem szólnak.
    Mesterházynak csak ülnie kellene vele szemben.
    A 100-ik szájnyalogatás után adni kellene neki egy zsebkendőt, vagy eltakarni az arcát :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  33. Emlékszünk, hogy ellenzékként hogy felháborodtak a Gyurcsány kormány egy kezdeményezésén, mert az nem volt a választási programjukban, nem kaptak felhatalmazást a szavazóktól?
    Mire kér most felhatalmazást a fidesz?
    Csak arra, hogy: Magyarország miniszterelnöke és orbán képe!
    Ennyi?? Egy ekkora bianko csekked adni neki azok után, hogy feje tetejére forgatta az országot, megszüntette a demokráciát, s csak a gazdagoknak tett jót a szegények rovására??
    Na ne már!!!
    Normális demokráciákban a (miniszter) elnök aspiránsok azért vitatkoznak pártatlan, szabályozott körülmények között, hogy a szavazókkal (nem csak a saját táborával!) megismertessék, milyen intézkedéseket támogat, ha megválasztják!
    Nem számít, hogy vitapartnerét súlytalannak minősíti, mert az neki pont jó, ő sokkal jobb válaszokat tud adni a kérdésekre, könnyebben győz.
    Ha nem akarja nyilvánossá tenni programját a teljes népesség számára, ezzel lebecsüli, lenézi azokat, hogy nem érdemesíti arra, hogy megmondja, mire kéri a meghatalmazást, a szavazatokat.
    Igaz, ez már régen nem demokrácia, csak kiüresített demokráciai intézmények mögött, mint paravánok mögött működtetett szoft diktatúra.
    Tőlük igazán nehéz demokratikus működést elvárni. Sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  34. “006-ban Gyurcsány egy életre elvette a kedvét a vitától. Én kis naív még sajnáltam is a szerencsétlent. Soha nem fog kiállni senkivel. Ilyen a jelleme, habitusa. Ha beszélnie kell valahol akkor felolvassa amit leírtak neki oszt jó napot. De félre a tréfával. Mit is tudna vitatkozni arról a sok kárról amit ennek az országnak ártott. Lehet a tényekkel vitázni? Mit tud felmutatni a 4 év alatt? Ezért nem lesz vita sem most sem az önkormányzati választásokon. Itt Miskolcon sem mert kiállni a polgármester jelölt 2010-ben. Azóta rájöttünk, hogy mi volt az oka. Mi itt tudjuk mennyi kárt okoztak a városnak a hozzá nemértéssel és mennyit hazudoztak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  35. Eagle
    2014. március 19. szerda
    03:40
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Persze ebből semmi nem lesz, tudjuk miért, mert valami ilyesmi sülne ki belőle, de álmodni talán még szabad!))))
    -
    DE!:
    dubois
    2014. március 19. szerda
    10:20
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    -
    Olvastam Duró Dóra nyilatkozatát, melyben kijelentette, biztos, hogy lesz vita a jobbikos vezető és a kormányfő között.
    -
    Pontosan azt gondoltam, hogy az óvó tekintettel felnevelttől most kérnek egy szívességet…vagy annyi neki!
    -
    Ez a mű vita a hívőknek bejönne, aki pedig nem hiszi, annak utánajárnak, oszt jó napot!
    Hogy a nagyvilág ehhez a kilógó lólábhoz mit szólna, nos az érdekli a legkevésbé őket – tekintélye már régen nincs külföldön, így ez a színjáték már nem oszt és nem szoroz, de itthon kábításra jó lenne!
    -
    Csak az orvosain és a gyógyszereken fog múlni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  36. Viktor !
    Ha már mindent átneveztél nemzetire,akkor most az igazi nemzet,a kisemberek nemzete egy valódi,egyenes,nyílt “nemzeti” TV-vitára hív,hogy
    legyen módod bemutatni az országnak azt a képességedet,amivel
    ezt a “tündérországot” a fényes jövőbe tudod kormányozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán barátja továbbra is bajban 2014. március 22. szombat

Gyurcsány: a miniszterelnök snassz, ciki 2014. március 21. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos