Ronai and Ronai
AMERIKAI

Terrorfenyegetés Magyarországról 2014. február 12. szerda 20:42 | AN

  • Hozzászólások(91)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Terrorfenyegetés Magyarországról

Budapest – A NATO-tag Magyarország miniszterelnöke, államfője, parlamenti elnöke és külügyminisztere is üdvözölte az iráni iszlám forradalom évfordulóját és az együttműködés erősítésére tettek javaslatot Iránnak, amely az Egyesült Államok szerint a terrorizmus legnagyobb támogatója a világban. Magyarország felajánlotta nemzetközi téren a segítségét a terrorista államnak. Magyarország a NATO tagjaként biztonsági kockázatot jelenthet és Irán támogatásával veszélyeztetheti a világ békés polgárainak életét.

Az amerikai külügyminisztérium tavalyi jelentése szerint Irán az elmúlt két évtizedben a legmagasabb szintre emelte a globális terrorizmusnak nyújtott támogatását. Az amerikai diplomácia szerint Irán a “terrorizmust támogató országok” feketelistáját vezeti. Irán a libanoni síita militáns Hezbollah terrorszervezet alapítója és legnagyobb támogatója. Az iráni terrorizmus “az 1990-es évek óta nem tapasztalt tempót ért el” – állították a tavalyi amerikai jelentés szerzői. Ezek közé tartoztak az izraeli turistabusz ellen Bulgáriában elkövetett, hat halálos áldozatot követelő támadás, valamint az Indiában, Thaiföldön, Grúziában és Kenyában meghiúsított merényletek.

Irán az egyik legnagyobb fenyegetés a világra. Irán az Egyesült Államok szerint még mindig a világ elsőszámú terrorista-szponzora. Ennek kezdetei annak az iszlám forradalomnak a győzelméhez vezethetők vissza, amelyet most Orbán Viktor miniszterelnök, Áder János államfő, Kövér László házelnök és Martonyi János külügyminiszter üdvözölt. Ez a forradalom vetette meg a Hezbollah és az Irán által finanszírozott nemzetközi terrorizmus alapjait.

Az iszlám köztársaság megalakulásakor már fontos eszköz volt a terrorizmus, hiszen Khomeini ajatollah és vallásos támogatói a fegyveres milíciák erőszakos felhasználásával győztek, illetve azokra támaszkodva konszolidálták “forradalmi” rendszerüket. A terrorizmust ezután a radikális iszlám terjesztése és a „forradalom exportálása” érdekében használták fel. Később a Nagy Sátánnak nevezett Amerika és Kisebbik Sátánnak nevezett Izrael különbözői képviseletei, és intézményei lettek a terrortámadások célpontjai. Abban az iszlám forradalomban, amelynek 35. évfordulóját köszöntötte Orbán Viktor és a másik két közjogi méltóság, továbbá a magyar külügyminiszter, ezreket gyilkoltak le és börtönöztek be, a világ különböző pontjaira menekült disszidensek százait likvidálták. Az Egyesült Államok elleni hadjárat a teheráni amerikai nagykövetség elfoglalásával kezdődött és tart napjainkig.

A Hezbollahot Irán segítségével hozták létre, fegyverezték fel, a politikai vezetést azóta is Irán tölti be. Az afganisztáni és az iraki háborúban Irán pénzelte és fegyverezte fel az amerikai katonák ellen támadó csoportokat. Az iszlám köztársaság minden kétséget kizáróan „terrorista főkolompos”, számos terrorcsoportot támogat, a merényletek megszervezésében (a kiképzésben) is részt vesz. Irán és szövetséges csapatai számos terrorcselekményben vettek részt: a Gárdához vagy a Hezbollahhoz kötődő személyek álltak izraeli célpontok ellen elkövetett merényletek hátterében Azerbajdzsánban, Grúziában, Indiában, Thaiföldön, illetve Bulgáriában. Akciókat terveztek az Egyesült Államok területén is, nemrégiben két iráni származású férfi a teheráni kormány támogatásával meg akarta gyilkolni Szaúd-Arábia washingtoni nagykövetét.

Ahmadenizsád korábbi elnök Izrael megsemmisítésének szándékával kezdte el az atomprogramot, amelynek békés céljait Izrael ma is megkérdőjelezi. Irán hivatalosan éveken át tagadta a holokausztot, és “szent háborút” hirdetett Izrael megsemmisítésére. Az iráni atomprogram fenyegeti az egész világot, annak ellenére, hogy a jelenlegi iráni elnök békülékenyebben nyilatkozik. Ez különös megvilágításba kerül most, amikor Magyarország az oroszok segítségével bővíti atomkapacitásait.

Az Egyesült Államok külügyminisztere néhány évvel ezelőtt Iránt a terrorizmus központi bankjának nevezte, és a helyzet azóta nem változott. A magyar kormány ezért nemcsak egy fundamentalista rendszert üdvözölt, amely súlyosan sérti az emberi jogokat, hanem a világ első számú terrorista államát is. Az Egyesült Államok kormányának nem lehet közömbös, ha egy NATO titkokat őrző NATO-tagország szoros együttműködést ajánl annak az országnak, amelyről az USA külügyminisztériuma évek óta azt állítja, hogy ”a terrorizmus legfontosabb állami támogatója” és az Irán által finanszírozott Hezbollah “a világ leghatékonyabb terrorszervezete”.

Magyarország vezetőinek levelei túlmentek az iszlám forradalom üdvözlésén, valamennyi állami méltóság az együttműködés erősítésére szólította fel a terrorista államot. A négy levél összehangolt és tudatos koncepcióra utal. Magyarország komolyan gondolja, hogy Iránnal egyfajta stratégiai partnerségre lép. A külügyminiszter levele arról tanúskodik, hogy ez nemcsak gazdasági, hanem politikai és külügyi együttműködést is jelenthet. Magyarország segítséget nyújthat a terrorista Iránnak nemzetközi céljai érvényesítésére. Ez azt jelenti, hogy Orbán Viktor kormánya akár az iráni érdekek képviseletét láthatja el – némi anyagi érdek reményében – az Európai Unióban és a NATO-ban. Nem kizárható, hogy Irán ezt a tevékenységet ugyanúgy és ugyanabból a kasszából támogatja, mint a Hezbollahot és más terrorszervezeteket. Magyarország a maga helyén a terrorizmus hálózatának részévé válhat.

Az Egyesült Államoknak és az Európai Uniónak komolyan kell vennie azt a terrorfenyegetést, amelyet Orbán Viktor Magyarországa jelenthet Iránnal az oldalán. A magyarok hozzájutnak az Európai Unió és a NATO stratégiai döntéseihez, dokumentumaihoz és titkaihoz. Magyar katonák szolgálnak olyan helyeken, amelyek jelenleg az iráni terrorizmus célpontjai. Helyes lenne, ha az Egyesült Államok saját jogrendjének megfelelően intézkedést tenne.

Tisztázandó, hogy Magyarország miféle nemzetközi együttműködést ajánlott a terrorizmus legfőbb támogatójának. Orbán Viktor miniszterelnöknek tisztáznia kell, hogy Magyarországot a NATO tagjának tekinti-e még magát, vagy a NATO ellenségének szövetségese akar lenni inkább. Fel kellene hívnia Magyarország figyelmét arra, hogy a NATO titkait nem adhatja ki Iránnak, az iráni terrorizmus érdekeit nem képviselheti sem az Európai Unióban, sem a NATO-ban. Meg kell vizsgálni, Magyarország milyen potenciális terrorveszélyt jelent egy magyar-orosz-iráni nukleáris együttműködés keretében a paksi atomerőművel. Különös tekintettel arra, hogy Magyarországon megszűnt a nyugati típusú demokrácia, és egy etnonacionalista önkényuralom működik, amelyben nincs semmiféle kontrollja az egyszemélyi politikai vezetésnek. Magyarország olyan atomtitkok, technológia és alapanyagok birtokában van, amelyek segíthetik a terrorista iráni államot.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (60 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +60 ( 82 szavazatból)
Terrorfenyegetés Magyarországról, 4.5 out of 5 based on 60 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(91)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

91 Reader’s Comments

  1. Olvassa-e valaki a State Departmentben hogy Orban mit nyilatkozik?
    Ha igen, akkor miért nem tesz valamit az amerikai vagy NATO, EU
    diplomácia? Hülyék ezek, vagy csak lusták valamit is tenni?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (40 szavazatból)
  2. Jól tudom, az iráni forradalom az, ami előtt nem kezelték állatként a nőket Iránban?
    Ha így van, akkor egy tucat más politikai következmény mellett a vak komondort is sikerült nagyságrendekkel alulmúlnia a Fidesznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (36 szavazatból)
  3. Tegnap egy másik cikk kapcsán már leírtam; kaptam rá egy csomó mínuszt:

    “Egyébként egész Európára jellemző a kényelemszeretet és a veszélyérzet hiánya, de ez jellemző volt Európára a harmincas években is. Európa szeret későn ébredni. Akkor nem akarták észrevenni, hogy milyen veszélyt jelent Hitler. Ma Nem akarják látni az összefüggést a Mazsihisz, a történelemhamisítás, az Orbán-diktatúra, Paks, Ukrajna, Putyin, Irán, a Dzsihád és az európai muzulmánok agresszivitása között, pedig nyilvánvaló.”

    A vakság és kényelemszeretet nemcsak Európára, az USÁ-ra is jellemző. Perl Harbour nálkül sose léptek volna be a második világháborúba. Oszama bin Laden és az Al Kaida sorozatos terrorakcióira és a A WTC tornyok elleni támadásra is langyosan reagáltak, és most Obama kifejezetten békülékeny az iszlámmal szemben. Egyiptomot már sikerült visszajátszania az oroszok kezére.
    Nagyon nagy pofont kell kapniuk a Dzsihád terroristáitól, hogy észre térjenek.
    Vagyis: mit várhatunk tőlük?! Orbánék helyében én sem aggódnék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (41 szavazatból)
  4. http://www.stop.hu/belfold/ezert-kuldott-ader-taviratot-iranba/1216229/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  5. Orbán kormánya, folyamatosan sérti szövetségeseinket, az EU-t és a NATO-t. Veszélyes lépéseket tesz kelet felé, szabadon enged egy NATO ország területén gyilkosságot elkövető baltást, diktatúrákkal barátkozik, az oroszoktól teszi függővé az országot gazdaságilag, most meg ez!
    A NATO, az USA és az EU helyében egy közös magánbeszélgetésre rendelném be Martonyit és OVI-t, kizárólag kettejüket, és nagyon világosan tudtukra adnám, hogy még egy ilyen, és személyes felelősségre vonás lesz a vége, gondoljon OVI erről, amit akar!
    OVI simán hazaáruló, puccsista, maffiózó bűnöző! Nem csak egy fasiszta diktátor, hanem elmebeteg is egyben. Normális me. nem nyilatkozik úgy Kínában, hogy a magyarok ázsiaiak és nem üdvözlünk egy terrorista diktatúrát.
    Más sem hiányzik, mint hogy hazánkat megvádolják azzal, hogy Paks ürügyén atomtitkot közvetítünk (majd) Iránnak pénzért cserébe!
    Esetleg nem akarják meghívni valamelyik Iráni legfelsőbb vezetőt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (38 szavazatból)
  6. A cikkel egyetértek, de nm biztos, hogy Obama és a State Department is. Az USA hivatalos politikája külföldön következetesen dzsihád-párti, belföldön pedig a CAIR emberei ott ülnek minden fontos döntéshozó testületben. Ilyen mélységig:
    pamelageller.com/2014/02/egypt-national-security-arrests-us-embassy-employee-muslim-brotherhood-terror-operative/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  7. Nem magával az iszlámmal meg egyéb vallásokkal van a gond, hanem azzal, hogy egyesek erőszakos világuralomra törekednek az ideológia, a vallás zászlaja alatt!
    A békülékenység nem baj önmagában, ez taktikai előnyt is jelenthet, hiszen a normális vallást gyakorlókat le lehet választani a szélsőségesekről. Információforrást jelenthetnek, egyben külső védelmi vonalat is alkothatnak – ez amúgy saját érdekük is, mert ők is szenvednek a szélsőségesektől és terroristáktól.
    Viszont az ilyetén közeledést meg kéne hagyni a hozzáértőknek. OVI kínai, azeri, iráni stb. közeledései teljesen híján vannak a szakmaiságnak. Nem beszélve arról, hogy OVI ezeket szerintem pusztán hiúsága legyezgetésére használja elsősorban, hiszen a világ fejlettebbik, demokratikus részén szóba sem állnak vele!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (31 szavazatból)
  8. Grezó ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  9. Ha így haladunk, Magyarország pár év múlva nem lesz. Felszámolják az ilyen olyan támogató levelek következményeként, mi meg csak nézünk ki a fejünkből.
    A jobbiknak is vannak iráni kapcsolatai, valahol láttam lefényképezve őket.
    Ez a hülye kormány mindet rossz utat bejár, mindig nem kívánatos kapcsolatot létesít, és mindenkihez dörgölőzik, ahonnan pénzt remél.
    Az ellenzék meg egyetértését fejezi ki a hallgatásával.
    Politikai analfabéták, akik hozzá nem értésük, és gyávaságuk okán elnéznek, elhallgatnak minden gyalázatot..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (34 szavazatból)
  10. A magyar-iráni baráti micsodának elnöke vagy valami ilyesmi Tarlós is. Eléggé egyértelmű, hogy az Orbán rezsim nemcsak fasiszta hanem iszlám-fasiszta. Gyakorlatilag mint a cikkből is kiderül, hatalmas veszélyt jelent a nyugati civilizációra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  11. http://y-gen.blog.hu/2014/02/12/a_fulkeforradalom_peldakepei

    A kommenteket is érdemes elolvasni.. Ennek a mocsoknak lelkes követői vannak,
    Nade Hitlernek is voltak követői szép számmal..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  12. @Hiryu2,0: Ez áll a Népszabadság híradásában: “Áder pedig a maga levelében a kétoldalú kapcsolatok fejlesztésére tett erőfeszítéseket méltatta, amelyek szerinte mind a két ország érdekeit szolgálják.”
    Ez túl megy az udvariasságon, hazugság Áder hivatalának közleménye. Továbbá: “Kövér a kollégájának, Ali Laridzsáni teheráni házelnöknek küldött írásában üdvözölte az 35 évvel ezelőtti iráni iszlám forradalmat, reményét fejezve ki, hogy a kétoldalú viszony, a gazdasági kapcsolatok tovább fejlődnek. Martonyi eközben Mohamed Dzsavad Zarif iráni külügyminisztert lepte meg egy üdvözlő üzenettel. Ebben Irán és Magyarország együttműködésének a kiterjesztésére szólított fel a nemzetközi színtéren.”
    Üdvözlik az iszlám forradalmat, már ez önmagában botrány. De ezen túlmenően együttműködést keresnek, szorosabb kapcsolatokat. Ez egy felkínálkozás.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (38 szavazatból)
  13. elmebeteg orbánék magyar állampolgárságot osztogatnak potenciális öngyilkos merénylőknek a távolkeleten
    ezeken a féreg fideSSeseken keresztül szivárognak be az országba.
    feltételezhetően Ukrajna és Szerbia, valamint Délvidék felől átlépik olyan elemek is a határt, akik az emberi élet kioltásától sem visszariadó, Jobbikot, Betyársereget, Magyar Arany Hajnalt látják el fegyverekkel
    nem véletlen kellett a tek sem
    az egy magánhadsereg
    majd vállvetve rombolhatnak az iráni merénylőkkel
    ezek az állatok
    egész Európát lánga borítanák a féreg fideSSesek
    a feltüzelt birkamenetes román csőcselékkel az élen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  14. Hogyan jutottunk idaig, csak az EU es USA passziv magatartasaval.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  15. Jól van.Majd megkezdjük az urándúsítást Pakson. Akkor majd nem szólnak a dolgainkba. Meg amúgy is az Irániak elindítottak néhány hadihajót, nemzetközi vizeken,egy kis jampiskodás céljából. Bohóc hende sem akar lemaradni,ezért egy szakasz , korhű ruhákba bujtatott,kipödrött bajszú huszárt indít útnak ,Antonov 26,típusú szállítógépeken. Igazi magyar kuriózum lesz ez a küldetés,ugyanis lóháton ülve, ejtőernyővel ereszkednek alá a huszárok a Fehér-ház kertjébe. A keleti szél hűvös is tud lenni. Remélem azt is megírták ezek a kretének,hogy azért nálunk is volt ám forradalom,igaz csak a fülkékben,ez is bizonyítja keleti származásunkat. orbánc tényleg tanulmányozza a koránt? Ez a barom még muszlim úgysem volt,legfeljebb átírják az alapszarjukat, meddig tart az ezeknek,iszol valamit, meghajolsz kelet felé, oszt jónapot. Ja alkoholt nem lehet,mindegy akkor füvezünk. Aztán majd mindenkinek ,legalább egyszer életében el kell zarándokolni Felcsútra,ahol orbánc focicipője lesz kiállítva egy üvegládában,a stadion közepén.Szerintem balzsamozni fogják, sajnos ez még odébb van. Állítólag építészek is voltak vele, amikor Moszkvában járt, hosszasan tanulmányozták a Lenin mauzóleumot,és videó felvételeket is készítettek,az épületről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  16. Miért csodálkozunk? A csúti féreg megmondta, hogy neki nem a diktatúrávak volt baja. Most már ő vezeti, tehát rendben van a dolog.
    A négy féreg üdvözlő levele nem lep meg. Ezektől még nagyobb aljasság is kitellik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  17. Tavay aztmondották a Zirániak :
    ” Vannak nekünk is hadihajóink.Majd elküldjük őket Amerika partjaihoz és akkor lessz nemulass ! ”
    Hehehehe…a második évezred vikingjei…Hő hő
    -
    Dorozsmait meg jól felpontoztam. Mert megérdemli.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  18. Grezó (2014. február 12. szerda 21:44)
    Ezt írod:
    “Nem magával az iszlámmal meg egyéb vallásokkal van a gond, hanem azzal, hogy egyesek erőszakos világuralomra törekednek az ideológia, a vallás zászlaja alatt!”
    — Nem egyesek: az iszlám feketén-fehéren és nagyon sokszor kimondja, hogy a cél az iszlám teljes világuralmának elérése. A “könyv népeinek” (keresztények és zsidók) három útjuk lehet: megtérés, dimmivé (sokadrangú polgárrá) válás vagy halál. A többi nép csak az első és a harmadik közül választhart.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  19. A “békés iszlám” olyan, mint a “mérsékelt, magyar jobboldal”.
    Mindenki hallott róla, hogy létezik, rengetegen bizonygatják is a létezését, főleg azok, akiknek vagy hobbija, hogy olyanról beszéljenek, amiről fogalmuk sincs, vagy szimplán szeretnek hazudni. A végeredmény: időről-időre folyik a vér.
    A Koránban világosan le van írva, hogy a cél a világuralom, és hogy dzsihád első fázisában barátkozni kell a hitetlenekkel. Amíg nincsenek többségben a Muszlimok. Utána jöhet a vérengzés.
    A Korán szerint a hazugság bűn. Kivéve, ha a dzsihád érdekében, az ellenség megtévesztése érdekében történik, mert akkor erény. Ugyanúgy, mint a gyilkosság.
    Aki ezekről semmit nem tud, és nem is akar tudomást venni, elmagyarázhatná, hogy mitől békés az a vallás, ahol a nőt a férfi tulajdonának kezeli, előírja, hogyan öltözzön, és amelynek nevében az utcán férfiak korbácsolnak véresre vagy halálra tetőtől talpig feketébe öltözött nőt, csak mert állítólag a burka alatt van rajta nadrág.
    Láttam egy videót erről. A nő a korbácsolás közben az anyjáért kiáltozott. Aztán nyöszörögni bírt csak.
    Nem írom le, mit szerettem volna tenni a körülötte állókkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  20. Hogy az iszlám könyörtelen, azt mindenki tudja már az öngyilkos merénylők által.

    De hogy jön ehhez a gratuláció az évfordulóra a nemzeti keresztényektől?
    Tudják ezek hogy mit csinálnak egyáltalán az ország nevében, amit képviselnek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  21. A Magyar kormány engedélyezi terrorcsoportok működését? Már itt tart az ország? http://www.atv.hu/belfold/20140210-mint-kalman-olga-megolt-musorvezetorol-beszelt-vona-szovetsegese

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  22. Feleselő (2014. február 12. szerda 23:50)
    Orbán korábban valahogy úgy fogalmazott a Jobbik kapcsán, hogy atyai szeretettel követte a fejlődésüket.
    Lehet, hogy elérkeztünk a következő lépéshez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  23. Biztosra veszem, hogy a State Department heti jelentésében benne lesz a jelentéktelen és kiközösített Magyarország iráni seggnyalása. Az is biztos, hogy a CIA magyar asztala tud mindenről, ami fontos, márpedig amiről mindenki tud, mint egy üdvözlő levél, az nem biztos, hogy fontos. Pénzmosás, közvetett, vagy közvetlen fegyverszállítás, információ megosztás és egyéb titkos tettek viszont nem fognak megjelenni azonnal a napilapok hasábjain. Magyarország a felületen baráti ország, de igazából biztos, hogy megfigyelés alatt áll, mint egy becstelen, kétszínű és teljesen megbízhatatlan aljas kormánnyal rendelkező potenciális ellenség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  24. A szellemi-wcpucolók kormány ez mocskos rezsim, ennyi rohadást már kitalálni sem lehetne, viszi ez a nyomorult az országot a gyilkolásba, pusztulásba. Újra egy rohadt háborús bűnös kormánya van ennek a szerencsétlen országnak. El kell takarítani a föld színéről, ha csak ennyit képes kiizzadni magából ez az ország. Oké, hogy a fejlődés nem egyenes vonalú, hanem regressziók is tarkítják, de leértünk a folyamat aljára, innen már csak a megsemmisülés a lehetőség. Mire törekszik ez a pusztító, dögvészleheletű pondró és bandája?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  25. Nyilvàn az irani atomprogramhoz csatlakozunk, vagy inkabb az irani rezsicsökkentéshez .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  26. Oldberg:
    .
    Szó sincs kényelemszeretetről az EU-ban. Jönnek azonban az EU választások és a Néppártnak szüksége van a Fidesz által hozott szavazatokra is. Addig nem fogják Orbánt szekírozni, míg a választások le nem zajlanak. Nekik nem az a kérdés, hogy Orbán győz-e, vagy veszít, hanem kizárólag a szavazók száma számít. Orbánék nem véletlenül hozták az EU választások ELÉ a magyarországi szavazást – pontosan tudják, hogy májusig békében hagyja őket az EU.
    .
    Hogy mi lesz az EU-s választások után? Azt gondolom, hogy a Fideszt kirakják a Néppártból (amelynek legcombosabb tagja Németország és akiknek Orbán többször primitív módon beszólt), de persze nem veszik be őket a szocik sem. A zöldek szóba sem fognak állni vele Paks miatt. Utána elindul majd a lavina, mert Orbánék mellett senki sem fog kiállni, csak a Békemenet, az meg semmi. Az EU – ahol lehet – be fog tartani Orbánnak (és ezzel sajnos Magyarországnak is).
    .
    Ezért szaladgál most fűhöz-fához az elmebeteg – szeretne valahová tartozni, de mindenhol úgy néznek rá, mint egy tál megromlott moslékra. Most éppen kínai bankokat akar Magyarországra, Európa “gazdasági motorjához” hozni – mintha azok nem tudnák, mit csinál az Orbán rezsim a külföldi bankokkal…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  27. The deed has been done, and now the Hungarian government finds the time just right to hoist the flag, or considering Orban’s status and pirate work, should I say ” to hoist the color ” ??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  28. Eagle, ugy latom, hogy a hunok nyelvét elhagytad. Szoval kimutatta a (mü) foga fehérjét.
    De én ugy tudom, hogy mar 89-ben zsidoztak a fideszben… egy zsido ismerösöm szerint, akit ez egyböl taszitott…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  29. @miaszösz

    Kicsit más, a “hoist the colors” az slang, és nem egyszerűen kimutatja a foga fehérjét hanem a kalózoknak a halálfejes zászlójára céloz amelyet kifejezetten megfélemlítési céllal vontak fel főleg ha támadási szándékuk volt.. Angolul írtam a hszem mivel az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége volt a címzett a cikkben. Ki tudja talán valaki elolvassa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  30. Aha …
    Szerintem ezt mar tudjak, de nem art ezt szova tenni és nemcsak a nagykövetség felé.
    Itt egy cikk erröl a «vicsorgasrol», ami szlengül nemtom , hogy hangzik…
    http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13921122000527

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  31. President Janos Ader and Prime Minister Viktor Orban in separate messages felicitated the anniversary of the victory of the Islamic Revolution to President Hassan Rouhani and First Vice-President Eshaq Jahangiri.

    In his message, President Ader underlined the efforts of both countries in expansion of bilateral cooperation in all fields, which secure interests of the two countries.

    Hungarian Parliament Speaker Laszlo Kover, in his message to his Iranian counterpart Ali Larijani, felicitated the anniversary of the Islamic Revolution, and expressed the hope that bilateral ties and economic relations between Iran and Hungary would be strengthened and the parliaments of the two states could establish strong relations.

    Hungarian Foreign Minister Janos Martonyi also felicitated his counterpart Mohammad Javad Zarif and called for the expansion of mutual cooperation between the two countries in the international arena.

    Hungary has become a member of the European Union since 2004.

    TEHRAN (FNA)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  32. «“A dokumentumok között található egy nagyon érdekes jelentés, amelyben az szerepel, hogy Orbán utálta Varga Tamást, “mert zsidó”. Fellegi Tamást, aki Marxról tartott szemináriumot akkor neki, viszont nem utálta, mert azzal mentegette, hogy Fellegi is zsidó, de kikeresztelkedett.»
    http://nepszava.com/2012/03/magyarorszag/a-politikai-rendorseg-szerint-orban-antiszemita.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  33. BOTRANY amit muvelnek.

    Azt tamogatjak nyiltan aki agyarorszag legnagyobb katonai szovetsegeset ( ha baj van rogton megy a kiabalas hogy vedjen meg minket a NAT ) a nagy satannak es legnagyobb ellensegenek tart.

    Persze erthetobb a dolog ha megnezzuk hogy milyen kozos nevezo van Iran es az orban rezsim kozott.

    Diktatura, zsidogyulolet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  34. Nem akanék én itt túl okosnak látszani, de azoknak a lényegét, amiket a cikk írója felvet, mind leírtam két tegnapi hozzászólásomban.

    “commandante
    2014. február 12. szerda
    11:00
    Azt megállapíthatjuk, hogy azért annak is van valami perverzen skizoid bája, hogy egy az alaptörvényében is deklaráltan a keresztény értékrend mellett elkötelezett NATO tagország vezetése, akik egyébként folyamatosan a keresztényi értékrendre hivatkoznak, forrón üdvözli annak az iszlám vallási forradalomnak az évfordulóját. Annak a forradalomnak az évfordulóját, melynek a fő célkitűzése az USA, a NATO, persze Izrael is, megsemmisítése, és a nyugati értékrend elpusztítása minden létező eszközzel. Ráadásul egy a jelen pillanatban is folyó hadművelet keretein belül flottát küldtek az Atlanti – óceánra, az Egyesült Államokat fenyegető célzattal.”

    “commandante
    2014. február 12. szerda
    11:39
    Kuksi
    Azért én eljátszom azzal a gondolattal, hogy mi is történik akkor, ha véletlenül valósággá válik egy szokásos Iráni fenyegetőzés, és a NATO vezetésen, és erőkön belül esetleg ott vannak annak az országnak a képviselői, és katonái, amelyiknek a legfelsőbb vezetése gazsulál a háborút kirobbantó ellenféllel.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  35. admin
    2014. február 12. szerda
    21:58
    .
    “Ez túl megy az udvariasságon, ……………..Üdvözlik az iszlám forradalmat, …”
    .
    Na ezek kivételesen enyhe szavak voltak.
    .
    Hát nem Putyin üdvöskéje Irán?? Ő működött közre igen aktívan, hogy Irán letegyen, legalábbis látszólag az urándúsítási programjáról és így elmaradt Irán nukleáris létesítményeinek a bombázása. Gondolom Irán kért valamit cserébe. Akkor most az oroszok dúsítanak nekik? Ki babusgatja most a terroristákat??
    .
    Tényleg vége a dolognak? És mi van a fegyverekkel, a NATO kóddal és egyéb titkos adatokkal. Akkor itt van Orbán az EU ból Orbán, majd ő lesz az új orosz helytartó, vagy akár a piszkos üzletek végrehajtója. A “selyem” útja. Orbán és bűnszövetkezete könnyen zsarolható annyit raboltak és egyenlőre az oroszok olyan könnyedén olvassák a magyar kormányzati titkosított anyagokat valamint Orbán és bandájának magán anyagait a netten mint gyerek a mesekönyvet.
    .
    Most már csak azt szeretném tudni, ez az üdvözlet üzenet volt Putyinnak, hogy együtt a banda, bocsánat a team, jó barátok vagyunk, vagy Orbán szokása szerint nagyot akar meríteni a közös bográcsból, amit ugye úgy szoktak, hogy mindenki jobbra keveri a merőkanállal és merít, forog a leves jobbra, és akkor jön a kis okos és szembemegy balra forgat és kiszedi a sűrűjét. Melyik???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  36. Ez az Iránnak küldött négy üdvözlő levél nem más, mint Orbán és bandájának válasza a MAZSIHISZ közgyűlési határozatára. Az üzenet tartalma magyarul: ha sokat ugráltok, iszlám terrorista barátaink megtalálnak benneteket.
    .
    Mindig figyeljétek az időzítést. Abban van az üzenet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  37. Egy ilyen, a zsidókat megfélemlítő levéldömping után nem lesz csoda, ha a zsidók nem mernek majd tovább szembeszegülni Orbánnal.
    .
    Orbán fantasztikus Holokauszt-megemlékezés sorozatot eszelt ki, a maga csavaros észjárásával. Testesítse meg egy szobor a magyarok szűzi ártatlanságát a zsidódeportálásokban. Egyúttal magasztalják és üdvözlik a holokauszttagadó, Izrael elpusztítására felesküdött iráni iszlám forradalmat. Hová tovább még? És biztosak lehettek benne: van még ennél is lejjebb.
    .
    Miért teszi mindezt? Mert megteheti. Ameddig nem állítja meg valaki, addig meg is fogja tenni. És megy még ennél is tovább. Állítsátok meg Arturo Uit! Amíg nem késő. De sajnos már az…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  38. Orbán immár a 3. Világháborút készíti elő. Végtére is az első kettő előkészítésében aktívan kivették a részüket a magyarok, a magyar hagyományokat pedig tisztelni kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  39. Eagle.
    “Hát nem Putyin üdvöskéje Irán??”
    .
    Putyin és Orbán között e téren egy nagyon nagy különbség van: Putyin képes az “üdvöskéit” láncon tartani, ha kell megfékezni is. Orbán ellenben cukifalatokkal igyekszik beetetni az üdvöskéit, de hatalma nem lesz felettük sohasem. Akár őt magát is felfalhatják, ha úgy alakul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  40. Ego, 2014. február 12. szerda, 22:47
    Ego, be kell vallanom, még nem olvastam egyik vallás szent könyveit sem.
    Egyszer pótolni fogom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. Nem is tudom, ha n most leírom, hogy mit kellene tenni, akkor úgy ki leszek vágva az AN-rő, mint a macska szarni. Hát kell ez nekem? Ugye nem.
    Szóval, nehogy valaki lelője Orbánt, nehogy kis házacskájára 10 rpg rakétát lőjetek!
    (Amikor benne van.)
    Ne! Hogy ! (Hogy?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  42. Grezó (2014. február 13. csütörtök 11:33)
    “még nem olvastam egyik vallás szent könyveit sem.”
    — Az iszlámról tavalyig szinte semmit nem tudtam, azon kívül, hogy ez is egy vallás. Mekkora tévedés.
    Itt tölthetsz le egy nagyon jó magyar nyelvű bevezetőt:
    http://www.politicalislam.com/store/special-interest-books/product/a-self-study-course-on-political-islam-level-1-hungarian//
    Bill Warner a terület egyik legnevesebb tudósa és szakembere.
    Ha megjön az étvágyad (szerintem ettől meg fog) és tudsz angolul, javaslom még Robert Spencer kiváló és nagyon olvasmányos műveit (pl.: “The Politically Incorrect Guide to Islam”).
    Egészen rövid angol nyelvű fogalomtisztázás:
    freedomtorch.com/videos/13182/4067/islam-270-million-bodies-in-140
    És végül az iszlám történelmének krimiszerűen izgalmas videója (angol):
    gatesofvienna.blogspot.hu/2012/09/why-we-are-afraid-1400-year-secret.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  43. Ebben a cikkben olvasok itt elõször olyan érvelést, amely mindent felhasznál ‘a cél szentesíti az eszközt’ alapon. Nagy kár, s szerintem megengedhetetlen. Nem tükrözi BL kritikus szemléletét, melyet pedig annyira tisztelek benne.
    Amennyire kívátos lenne Orbánék olyan eszmeiségü és erkölcsi alapú ellenzék általi legyõzése, melyrõl e honlapon sok cikk írt, olyannyira kívánatos lenne az is, hogy a nemzetközi viszonyokat ne olyan erõ(szako)k határozzák meg, aminek legmeghatározóbb eleme ma az USA véleménye, pozíciója.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Bocsánat, helyesen :
    Amennyire kívánatos lenne …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. @Öreg Titán

    Putyin és Orbán között nem ez a leglényegesebb különbség, sőt a jelen helyzetben ez nem is fontos.
    .
    A harmadik világháborút illetőleg, a fenyegetettség és a baj akkora és Orbán oly kicsiny és jelentéktelen, hogy valószínűleg a bajt akkor veszik csak észre amikor már nem lehet orvosolni. Szerintem nagy a valószínűsége, hogy ezt a pontot túlhaladtuk. Kérdés a nagyhatalmak mit választanak, kivédik, vagy inkább felkészülnek rá?
    .
    Eddig é pusztán csak a tiltott fegyverkereskedelmet, állami szintű pénzmosást, terroristákkal való közös akciókat, terroristák kiképzéseket NATO területen NATO val szembeni fegyveres konfliktusra, titkos adatokkal való kereskedelmet, a nyugati demokratikus civilizáció megsemmisítésére irányuló munkát említettem, a többiről mivel az inkább telepatikus meglátás, beleérzés, clairvoyance eredménye ami végigkísért egész életemen jobbnak látok hallgatni. Egyébként is ez főleg a CIA, BND és főleg a MOSSAD dolga lenne, nem pofázok bele.
    .
    De örülök, hogy megemlítetted a WWIII lehetőségét amit Magyarország készít elő, mert eddig csak @Gonoszkával együtt ketten koptatjuk a szánkat, jó látni, ha többen mérlegelik a hallottakat.
    .
    Ms. Colleen Bell-t nem irigylem, azt hiszem amikor elindult Magyarországra, fogalma sem volt róla hova kerül és miben lesz része. Sokat nem tehet azon kívül, hogy nyitva tartja a szemét. De nagyon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  46. Ki kell mondanunk kedves Eagle, hogy az ellenzék személyileg is ugyanúgy felelős “Orbán nemzetközi szerződésiért” mint az Orbán és maffiája által aláírók. Az ellenzéknek világossá kellettvolna már ré tenni, hogy ennek az elmeroggyantnak a szerződéseit nem tudja elfogadni. Végül is ezek a szerződések diktatórikus körülmények között jöttek létre, így nem tudok elképzelni olyan jogrendet, melyben ezek érvényesek legyenek.
    Kurz&Gut, szarni rájuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  47. Vicces, hogy egy baloldali lapon mennyire hirtelen atfordulnak a cikkek is es a hozzaszolasok is jobboldali, neokonzervativ iranyba, amint az iszlamrol van szo…

    Gyerekek, ha mar liberalisok vagyunk, legyunk konzisztensek. Tobbek kozott ezert nem tartom a magyarorszagi liberalisokat liberalisnak – ez a fajta intellektualis tajekozatlansag -azaz a tortenelem es az aktualpolitika figyelmen kivul hagyasa- es intolerancia nem igazan fer ossze a progressziv liberalis eszmekkel. Chomsky talan segithetne nektek egy kicsit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  48. "Pávatánc tőrrel"
  49. lehet, hogy konzekvenst akartál írni?
    Abban van némi igazság, hogy nem szeretjük az iszlámot. Sőt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Szép álmokat, Magyarország! 2014. április 8. kedd

Orbán számít Önre: ne hagyja magát! 2014. február 19. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos