Ronai and Ronai
AMERIKAI

A DK-ban folytatják az ásotthalmi szocialisták 2013. november 14. csütörtök 23:05 Forrás: AN, szegedma

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A DK-ban folytatják az ásotthalmi szocialisták

Ásotthalom – Jön föl a Demokratikus Koalíció, egyre inkább számolni kell Gyurcsány Ferenc nemrég még lesajnált pártjával. A DK nyomulását nemcsak a közvélemény-kutatási adatok támasztják alá: a legújabb hír, hogy Ásotthalom kilenc szocialista képviselője átlépett a DK-ba.

Mind a kilenc ásotthalmi MSZP-s a Demokratikus Koalíció színeiben folytatja pályafutását. “Az ásotthalmi MSZP szervezete a napokban megkereste a Demokratikus Koalíciót, hogy szeretnének csatlakozni a párthoz, mert úgy érzik: a DK rendelkezik megfelelő háttérrel Orbán Viktor uralmának megdöntéséhez” – jelentette be egy csütörtök délutáni sajtótájékoztatón Gréczy Zsolt. A DK szóvivője közölte: Mosonmagyaróvár egy szocialista képviselője két napja szintén átvedlett a DK színeibe.

A szóvivő nem kívánta kommentálni az MSZP és az Együtt-PM politikusainak nyilatkozatát, mégis bíznak benne, hogy 1-2 hónapon belül ismét megkezdődhetnek a tárgyalások a három párt együttműködéséről.

Eddig egyedül a DK nevezte meg mind a 106 képviselőjelöltjét. Gréczy Zsolt szerint ha a szükség úgy kívánja, a kormány leváltásának érdekében bármelyik képviselőjelöltjük kész visszalépni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (52 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +75 ( 79 szavazatból)
A DK-ban folytatják az ásotthalmi szocialisták, 4.9 out of 5 based on 52 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

58 Reader’s Comments

  1. Most 23-án pedig Gyurcsány azt mondta, hogy felszántja az országot …. és balról is.
    Felszántja!
    Szántsa!
    Remélem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  2. Csak keményen fiúk , a kurva életbe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  3. Jön föl a DK? Már amelyik kutatónál igen. Tegnapi hír, hogy a Századvég -ha jól jegyeztem meg -mérése szerint semmiféle növekedést nem produkálta DK a legutóbbi felmérésük szerint, ott áll, ahol volt, azaz 2 %-on:-)))) És ha rajtuk múlik és még más ilyen “független” kutatón, úgy nem is fog onnan elmozdulni soha:-)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  4. A méréseket gyakran nem is végző Nézőpont nevű gittegylet-re hivatkoztál.
    A Századvég fideszes, a Tárki félig, az Ipsos az Mszp-hez, a Medián pedig Bajnaiékhoz húz, mert tőlük jönnek a megrendelések.
    Ne hezitáljatok már ezeken a fél felméréseken.
    Valójában annyit mérnek, hogy a választókorúak fele mond nekik valamit és ezek kb. 60-80%-ának mi lehet a pártpreferenciája, azaz a 8 millió v.-ra jogosultból úgy 3-3,5 millióé. Miközben még 63%-os részvételnél is 5 millióan fognak szavazni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  5. Hoppál habogásáért felelnie kell, az Index-n olvasható a j2006. őszi zavargások vizsgálatáról készült jkv., melyben egy fideszes szerint a rendőröknek joguk lett volna magukat éles lőszerrel védeni!
    Remélem tényleg kiperli a volt miniszterelnök a gatyájából ezt a szájtépőt!
    -
    http://index.hu/belfold/nbh061102/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  6. girbegurba
    2013. november 15. péntek
    09:47
    Csatlakozva és továbbgondolva a hsz-det szeretném minden érdeklődőnek feltenni a kérdést, hogy meg tudná-e fogalmazni, hogy az mszp és az e-14 milyen országot akar megvalósítani? Három pártról bioztosan lehet tudni, ez pedig a fidesz, a jobbik és a DK. De az mszp és az e-14 se hús se hal, zavaros szólamok tömkelege. Az előző három pártról tudom, kiket képvisel. A jobbik a nácikat, a fidesz a horthy rendszer restaurációjáról álmodozó úri magyarországot, a DK egy nyugatos polgári demokráciát képvisel. Az mszp és e-14 kit képvisel, mit képvisel?
    Én nem tudom megmondani. Az mszp , mint szociáldemokrata párt nem funkcionál, a klasszikus munkásosztály pazarul szét lett verve a rendszerváltás során, a kommunistákat a Thürmel féle Munkáspárt képviseli, tehát ez sem jöhet szóba. Akkor, mint szoc.dem.-ek mégis kiket? Az E-14 még ettől is homályosabb katyvasz, amolyan öntsük össze a sót, a cukrot és az ecetet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  7. öregszeder
    2013. november 16. szombat
    20:08
    ” a kommunistákat a Thürmel féle Munkáspárt képviseli”

    Nem annyira. Thürmer egyre közelebb kerül a Jobbikhoz. A munkások, alkalmazottak érdekében legkövetkezetesebben politizáló párt az Európai Baloldal-Munkáspárt 2006, elnöke Vajnai Attila. A párt néhány napja vette fel ezt az új nevet. Korábban Munkáspárt 2006, Zöld baloldal néven szerepeltek. (Lehet, hogy a szórendben tévedek.)
    Sajnálatos, hogy az ellenzéki oldal nem hajalandó velük együttműködni. Pedig nem elhanyagolható az ő, egyenlőre szintén látens szavazótáboruk sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  8. Az MSZP a mai napig sem hajlandó szembenézni saját hibáival. Nem hajlandó beismerni, hogy a 2006-os választások előtti párton belüli jelölési mutyik milyen hatalmas mértékben ingatták meg saját tagjaikban is a pártba vetett bizalmat. A mai napig félrevezeti saját tagjait és a közvéleményt a párt tagságáról közölt létszámadatokról. Magam is nem egy DK tagot ismerek, akit még mindig MSZP tagnként címezve értesít az MSZP a párt munkájáról, hívja meg rendezvényeire.
    Napjainkkal kapcsolatos problémám e párttal kapcsolatban: miért nem követeli harcosan a Horváth András által közreadott navos stiklik kivizsgálását? Ebben az ügyben az MSZP hozzáállása erősen hajaz a FIDESZÉre. Mi lehet ennek az oka?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos