Ronai and Ronai
AMERIKAI

A náci bácsi visszatér 2013. november 20. szerda 8:38 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A náci bácsi visszatér

Budapest – Veled vagyunk Csatáry Laci! Ezt a szöveget írták ki a békéscsabai szurkolók csapatuk Debrecen elleni mérkőzésén. Nem futballisták, hanem női kézilabdások játszottak a pályán, ám az emberi ostobaság és aljasság minden pályán megterem, sőt, még pálya sem kell hozzá, megy az magától is. A Debrecenből átrándult drukkerek persze vették a lapot, és Sieg heil kiáltásokkal, valamint az ilyen alkalmakkor szokásos náci karlendítésekkel köszöntötték az ellenfél molinóját.

Egy kis antiszemitizmusra mindig van igény, zsidók sem kellenek hozzá, lehet náculni nélkülük is. Budapesten Horthy bevonulását ünneplik, Miskolcon Radnóti verseit égetik a derék nácik, nehogy már a csabaiak és a debreceniek lemaradjanak mögöttük.

Emlékszünk, Orbán Viktor annak idején két pofont ígért a náciknak, és azt, hogy majd szépen hazazavarja őket.

Láttuk, mi lett a pofonokból és a hazazavarásból.

Sok más mellett ez a molinó lett belőle, Csatáry Lacival súlyosbítva. Aki egyébként nem az a Csatáry László, aki miatt az FTC szurkolói már néhány hónappal ezelőtt megütötték a bokájukat. (Na jó, nekik nem lett bántódásuk, az FTC fizetett valami nevetséges büntetést, amiért az MTK elleni meccsen a náci bácsit éltette néhány agyatlan drukkerük.)

Most sem lesz senkinek semmi baja, de hát miért is lenne. Ez a Csatáry László ugyanis egy másik Csatáry, olyannyira nem ugyanaz, hogy beceneve is van: Csutak. Arról meg már tényleg nem a csabai szurkolók tehetnek, hogy a két embert ugyanúgy hívják.

Nem lehet minden molinó mellé egy értelmező szótárt állítani. Pedig, ez lenne a jó, merthogy, legalábbis a békéscsabai klub magyarázata szerint, súlyos félreértésről van szó. A molinón szereplő Csatáry Laci ugyanis a békéscsabaiak egyik volt szurkolója, aki még most is szurkoló lehetne, ha önhibáján kívül nem vált volna hajléktalanná és alkoholistává. Ezért nem tud most a többi szurkolóvak együtt lelkesedni a csabai kézis lányok sikeréért, érte szólt a molinó, legalábbis a hivatalos magyarázat szerint.

Mi pedig elhisszük. Játsszuk a tudatlant, és úgy teszünk, mintha ez akárcsak kicsit is rendben volna. Komoly képpel hallgatjuk a békéscsabai klub vezetőjét, magunkba fojtjuk a keserű kacajt, mi szégyelljük magunkat mások hazugságai helyett.

Mert, hogy itt valaki hazudik, az biztos, sőt, az a legvalószínűbb, hogy a megszólalók közül senki nem mond igazat.

Mert ha a csabai szurkolók tényleg a Csutak becenevű társukkal kívántak volna jót tenni, akkor pénzt gyűjtenek a számára. Meghívják vacsorára, befizetik a csapat soron következő meccsére. Netán, ha már mindenáron túlteng bennük az írói munkásság, felpingálják a molinóra, hogy visszavárunk Csutak!

És akkor senki sem kényszerül hazug és gyáva magyarázkodásra, mert senki nem érti úgy a kiírást, ahogyan azt érteni lehetett. Lám, a debreceni vendégszurkolók is milyen szépen levették az üzenetet, nekik nem okozott gondot az értelmezés. Emelték a karjukat, ahogyan az ilyen helyzetekben elvárható, és skandálták hozzá illő szöveget.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.8/5 (16 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +14 ( 28 szavazatból)
A náci bácsi visszatér, 3.8 out of 5 based on 16 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

21 Reader’s Comments

  1. Hánynom kell!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (20 szavazatból)
  2. Itt egy jó cikk, és alatta hagyják a nácik hozzászólásait. Csodálkozunk?
    http://nepszava.hu/cikk/1003490-sikoly#comments
    .
    Mindenhol hagyják a kimagyarázást, a terelést, a hazugságot!
    Nem tehetünk semmit, ha a kormány ugyanolyan mint a karlendítők! Ékesen bebizonyították a némaságukkal minden ilyen ügyben!
    És ez nem hazugság, ez tény! Sajnos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (22 szavazatból)
  3. Na,már megjelentek a náci minuszolók.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (20 szavazatból)
  4. A hülyének nézés Mo-n nagyon elterjedt és bevett szokás!
    -
    Ha csak a vakkomondoros mesét nézzük, a kormánypárt milyen sokáig engedte ezt a mesét hinteni – hiszen ez az ország szellemi színvonala, így feltételezhető, hogy bevesznek ilyen magyarázatot!
    Mert szerintem ez nem az ártatlanság vélelme volt, hanem a hülyére vehetőségé!
    Én csak azt nem értem, hogy a Fidesz ellenzékben minden alacsonyabb labdát le tudott ütni!
    A mostani ellenzéknek a magas labda leütése sem megy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (21 szavazatból)
  5. A lelátón zúgott a “Sieg heil”-ezők kórusa. A játékvezető és a rendezők sem avatkoztak be, a rendőrség se. Hallgat(ott) a Kézilabda Szövetség. Honlapjuk szerint annyi történt, hogy “…a Csaba kiütötte a Lokit.”. Hallgat a politika is. Orbán Viktor pedig ezekre a pályákta akarja terelni a tisztes polgárokat, a sportrendvényeken randalírozó nácikat pedig kaffetéri-kedvezménnyel kívánja jutalmazni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (15 szavazatból)
  6. Ugynmár. Részemről, drukkolok a Csutak nevünek és őszintén remélem, a legközelebb bármilyen meccsen feltünő Csatárys molinón külön pontosításként, csak hogy snkifia se érthesse félre és senki se kezdjen miatta Sieg heilezni, ott virít majd jó nagy betükkel, hogy bizony ez egészen pontosan a Csutak becenevünek szóló bíztatás és semmiképpen nem összetévesztendő a náci háborúsbűnök miatt elítélt Csatáryval.
    A Csutaknak meg magam is jó elvonókúrát kívánok!
    (De legalábbis, hatékonyat.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  7. Az idióta gonosz mocsok kórság orbánc egy országot tett tönkre! És persze még folytatná jövőre is.
    Meg kéne már fizetnünk neki, kaphatna karácsonyra ajándékba targovistei köszöntőt, akárcsak ördögi kollégája, a Kárpátok Géniusza!
    Egyben a magyar nép felejthetetlen karácsonyi ajándéka is meglenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (21 szavazatból)
  8. Mit vártoki abban az országban, ahol egy fasiszta párt kormányoz? Nyilvánvaló, hogy a rasszista, az antiszemita és a náci csoportok szövetségesei ennek a hatalomnak. Ne hárítsátok a felelősséget kizárólag a csutira! A rendszerváltás óta a politikai osztály egésze közreműködött, sőt merem állítani, ma is közreműködik abban, hogy a legsötétebb politikai csoportok a hatalom részesei. A gáttalan liberalizmus, a dolgozó osztályokat nyíltan eláruló magát szocialistának nevező tolvajbanda egyaránt részesei annak a züllésnek, ami a rendszerváltás óta katasztrófába döntötte a magyar társadalmat. Hunnia jövőtlen országgá vált. Szégyenfolt Európa térképén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  9. Akkor nyomatékosítom a minuszolók kedvéért!!

    HÁNYNOM KELL!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (14 szavazatból)
  10. VELED VAGYUNK …?
    Bár már vele lennétek ti is odalenn…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  11. “Egy kis antiszemitizmusra mindig van igény, zsidók sem kellenek hozzá…”
    .
    Józef Glemp Varsó érseke, Lengyelország akkor regnáló hercegprímása a nyolcvanas években egyik szent-beszédében felszólította “a zsidó honfitársait” a rendes viselkedésre… E furcsa megnyilvánulás fura tartozéka, hogy testvér-országunkban (ti. állítólag “lengyel, magyar egyet akar”) nincsenek is zsidó állampolgárok, mivelhogy szegényeket gyakorlatilag “lengyel segédlettel”[!] a nácik mind kiirtották…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  12. Pontosítanék:
    .
    “Orbán annakidején két pofont ígért a náciknak” írja a cikk.
    .
    Egy náci vezér soha nem fenyegetné meg a nácikat, mint ahogy . n e m . i s .
    n á c i k a t . mondott[!], hanem a Jobbikról beszélt, ami pedig az ő édes keresztgyereke, és ebben a minőségében minden . k e r e s z t a p a, szeret atyáskodóan álszigorú, inkább símogató gesztusokat gyakorolni a kis renitens keresztgyermek fölött…
    Dehogyis mondaná ő rájuk, hogy nácik, hisz akkor magára nézve is beismerné.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  13. Akit a nácik fehér lóval ünnepeltek a – jelenleg még – Bartók Béla úton az nem az a Horty Miklós. Ez nem Nagybányai, hanem Kőbányai. Nem kormányzó, hanem csak a 614. sz italbolt törzsvendége. Neki szólt a biztatás. A fehér ló meg valahogy oda keveredett. Elvesztette Fehérló Fia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  14. Bumburi:
    Hungaronépszava egy ócska bulvár lap lett mostanra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  15. Geyza
    Egyetértünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  16. Ilyen eseményekre nemsokára már adómentes juttatásokból is lehet menni. Korlátlan cafetériaát biztosít rá az orbán maffia törvénykezése. Ugyan kevesebb pénz jut így állami forrásokból a kezükbe, de érdekeltségeiken keresztül közvetlenül annál több. Ráadásul a verőlegényeket így egyben lehet tartani arra az esetre ha mozdulni kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  17. Vajon tud erről az a Laci? Nem lett volna értelmesebb meghívni? Ha már ilyen együtt érzőek? Mocsok egy társaság ez. És az a szomorú hogy mindezt a fijjuk sunyi alattomos módszereivel teszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  18. A molino koltsegebol kijott volna a belepojegy ara. Talan meg egy korso sor is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  19. Hogy hazazavarja a nácikat? És a tüntetéseken kiabált “Nácik haza!” Ezeket sosem értettem.
    Sajnos itthon otthon vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  20. Még, amúgy értelmes ismerőseim is jópofának tartják az alábbi viccet:

    - Van az Önök falujában antiszemitizmus, polgármester úr? – kérdezi a falu vezetőjét a riporter.
    - Nincs. De igény lenne rá!

    Ilyenek vagyunk, félvad, ázsiai horda. Európa kivet minket magából, és meg is érdemeljük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Ez ilyen náció. Náci náció. Nem kell csodálkozni. Az elmúlt 70-80 év ennek jó statisztikája. Nem kell csodálkozni. No komment.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Harmadszor is kordont bontottak a Szabadság téren 2014. április 10. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos