Ronai and Ronai
AMERIKAI

Harmadszor is kordont bontottak a Szabadság téren 2014. április 10. csütörtök 19:20 Forrás: AN

  • Hozzászólások(35)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Harmadszor is kordont bontottak a Szabadság téren

Budapest – Szerdán ismét elkezdték építeni a Szabadság téri kordont az erre kirendelt munkások, ám a téren megjelent tüntetők ismét lebontották azt. „Nem fog megépülni a náci emlékmű” és hasonló szövegű molinókat feszítettek ki a téren. Az MTI ingerküszöbét nem érték el a történtek, nem számoltak be az eseményről. A rendőrség akárcsak az előző két kordonbontáskor, ezúttal sem avatkozott közbe, igaz, kamerával rögzítették, hogy mi történt.

Jó lenne tudni, mi a véleménye minderről Orbán Viktornak, aki néhány héttel ezelőtt, amikor elhalasztották az emlékmű megépítését, azt írta a Mazsihisznak, hogy majd a választások után, ’a húsvéti ünnepek nyújtotta megújulás” után folytathatják a párbeszédet. Nem mintha korábban bárkivel is tárgyalt korábban, úgyhogy a tárgyalások folytatásáról beszélni finoman fogalmazva is kapitális hazugság.

De megkérdezhetné valaki Rogán Antalt is, a belváros polgármesterét, az ingatlanszerzés nagymesterét, hogy neki mi a véleménye erről.

Persze, nem kérdezi őket senki. Az ellenzéki sajtó (már amennyiben lehet még ilyenről beszélni), nem jut el ezekig az emberekig, a közmédia, amelynek pedig kötelessége lenne az állampolgárokat foglalkoztató ügyekkel foglalkozni, csupán mikrofontartó állványként működik. Álkérdéseket tesznek fel, amelyre már előre tudják a válaszokat.

A Raoul Wallenberg Egyesület levele Rogán Antalhoz

A Raoul Wallenberg Egyesület elnöksége levélben fordult Rogán Antal polgármesterhez, amelyben tájékoztatást kért álláspontjáról, valamint arról, szándékukban áll-e még az emlékmű végleges tervének kialakítása előtt konzultálni a leginkább érintett szervezetekkel. A kerületi képviselőtestület —
az ülésen is kifejtett véleményünket figyelmen kívül hagyva — megszavazta az emlékmű létrehozását.

A széleskörű hazai és nemzetközi tiltakozás hatására Orbán Viktor miniszterelnök — a Mazsihisznak írt levelében — javasolta, hogy a párbeszédet „a mindannyiunk számára megújulást hozó húsvéti ünnepek után” folytassák.

A kabinet pedig határozatban módosította az emlékmű megvalósításának határidejét március 19-ről május végére. Mindezek után megdöbbenéssel értesültünk, hogy — két nappal az országgyűlési választások után — megkezdődött az emlékmű építése.

A Raoul Wallenberg Egyesület kezdeményezi, hogy az újonnan felálló kormány kezdjen széleskörű konzultációt a Holokauszt 70. évfordulójához kapcsolódó megemlékezésekről, beruházásokról. Az egyeztetések lezárásáig haladéktalanul állítsák le a túlélők és a hozzátartozók érzéseit, emberi méltóságát sértő emlékmű munkálatait.

A Demokratikus Koalíció Orbán Viktort kérdezi

Mennyit ér a miniszterelnök szava?
Mint ismeretes, egyebek között a Szabadság térre tervezett, úgynevezett megszállási emlékmű miatt jelentette be a MAZSIHISZ és más zsidó szervezetek, hogy bojkottálják a tervezett Holokauszt Emlékévet. Orbán Viktor miniszterelnök a MAZSIHISZ vezetőinek küldött válaszlevelében ígéretet tett arra, hogy e tervének megvalósítása előtt, a húsvéti ünnepeket követően párbeszédet kezd a hazai zsidóság képviselőivel.

Noha húsvét még csak két hét múlva lesz, a tegnapi napon munkások vonultak föl a Szabadság téren, kordonnal vették körül az emlékmű tervezett színhelyét. A helyszínen támadt villámcsődület tiltakozott, a kordont elbontotta, de azt a mai napon újra fölállították. Az emlékmű építése nyilvánvalóan megkezdődik.

Molnár Csaba a DK parlamenti frakcióvezetője ezért írásbeli kérdést intézett a miniszterelnökhöz. A képviselő az iránt érdeklődött, adott-e a kormányfő, vagy az ő felhatalmazásával bárki utasítást a munkálatok megkezdésére, melyik cég volt a kivitelező, volt-e közbeszerzés a kiválasztására és ki kötött vele szerződést. A politikus arra is rákérdezett, volt-e a kivitelezőnek hatósági engedélye, és ha nem, miért nem lépett föl vele szemben a rendőrség.

„Mennyit ér az ön – írásba adott – szava?” – zárta kérdését Molnár Csaba.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +16 ( 26 szavazatból)
Harmadszor is kordont bontottak a Szabadság téren, 4.8 out of 5 based on 17 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(35)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

35 Reader’s Comments

  1. Orbán Viktornak az ő szava – sem kimondva, sem leírva – nem ér egy lyukas krajcárt sem, és ezt bizony tőle magától tudjuk.
    Aki erre bármit is alapít, az ne síránkozzon a majdani veszteségeiért.
    Most még fut a szekér……….a kísértés nagy a vakhitre………….ő azonban nem próféta, csak egy kalandor, némi jogi ismerettel, határtalan becsvággyal, de
    minden olyannak hiján van, ami egy embert EMBERRÉ tehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (62 szavazatból)
  2. A DK még mindig nem érzi, hogy a kérdés felelet játék nem vezet eredményre?
    Mikor tudatosodik már bennük, hogy egy diktatúrával szemben demokratikus módszer nem alkalmazható?
    Mi kell még ahhoz, hogy tudatosodjon bennük,a kormány bohóckodásnak vél minden kérdést, amit hozzájuk intéznek.Úgy is viszonyul hozzá.
    Még mindig nem látható?
    Ezután a vereség után sem, amit a választás prezentált?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (44 szavazatból)
  3. “A Demokratikus Koalíció Orbán Viktort kérdezi
    Mennyit ér a miniszterelnök szava?”
    .
    Semmit! “Ne azt nézzék mit mondok, hanem amit csinálok.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (43 szavazatból)
  4. Van valakinek információja arról, hogy a Hit Gyüli szabadcsapata megjelent már valamikor? Vagy ők csak Rogán utasítására mozdulnak? Félek ezek csak költői kérdések.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  5. Nem csoda hogy védik a “táltos törpét” (by Tündérország) hamar kiderülne a skizofrénia, állandóan öltögeti a nyelvét, ezt csak az élőközvetítéseken lehet látni, amit azonnal átírnak, a tudósításban már nincs benne! Ezért sem lehet vitatkozni vele, nem merik megtenni hogy feketén fehéren kiderüljön hogy egy elmebeteg a miniszterelnök Magyarországon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (36 szavazatból)
  6. Nem túl meglepő, de mégis szomorú, hogy a DK még az elvesztett választási komédia után sem látja a fától az erdőt. Most is procedurális kérdéseket tesznek fel orbánnak, ahelyett, hogy megkérdeznék tőle, kitől kapott felhatalmazást az államforma megváltoztatására köztársaságról fasiszta diktatúrára?

    Viszont minden tiszteletem a kitartó kordonbontóknak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (39 szavazatból)
  7. Én a mai testületi ülésen megkérdeztem Rogánt, hogy mi a véleménye a Szabadság téren zajló eseményekről. Szerinte Orbán nem is ígért olyat, hogy a szoborról bárkivel egyeztetne, a kormányhatározat szerint május 31-ig föl kell állítani, és ez köt mindenkit, illetve azt is mondta, hogy szerinte ez minden áldozat emlékműve.

    Igyekeztem érvelni az állításaival szemben, de a kincstári szöveget ismételgette. Elmondta még, hogy itt egyesek gerjesztik az indulatokat, és hogy se a szélsőjobb, se a szélsőbal nem elfogadható. Erre persze mondtam, hogy én ott voltam a helyszínen többször is, és se szélsőjobbal, se szélsőballal nem találkoztam, csak olyanokkal, akik nem tudták máshogy kifejezni a véleményüket, mert a hatalom oda se bagózott.

    Hát így.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  8. Megnéztem Kálmán Olga Schiffer-interjúját.
    És elszörnyülködtem.
    Kálmán Olgán is, Schifferen is.
    — Kálmán Olgán azért, mert köpni-nyelni nem tudott Schiffer bornírt és hazug szövegére. Pedig mondhatta volna például azt, hogy attól, hogy Schiffer zsidó, még nyugodtan tartozhat a hülye zsidó kategóriába. Vagy azt, hogy az a tény, hogy valaki zsidó létére fasisztákkal és antiszemitákkal cimborál, még nem igazolja ezeket a mocskos eszméket. Vagy száz további jobb válasz egyikét.
    — Schifferen azért, hogy ilyen hihetelenül bornírt. Lényegében azt mondta, hogy (1) megvan a maga rossz véleménye Orbánról, de nem kell ezen rugózni, mert (2) az ellenzéknek a fontosabb dolgokkal kéne foglalkoznia, ezzel meg nem. Mintha nem lehetne két dologgal is foglalkozni. Mintha a fasiszta ideológia mennybemenesztése nem lenne fontos. Pistike megy anyukája mellett az utcán, és közben beszél. Mire anyuka: “Pistike, most ne a szádat jártasd, hanem szedd a lábad, sietnünk kell!” Hogy lehet valaki ennyire hülye?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (40 szavazatból)
  9. Frau Angela Merkel gratulált Orbánnak.
    *
    Fuck Angi !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (31 szavazatból)
  10. Tibor
    2014. április 10. csütörtök
    19:37
    “A Demokratikus Koalíció Orbán Viktort kérdezi
    Mennyit ér a miniszterelnök szava?”

    VALÓBAN ELLENZÉKI PÁRT:
    orbán viktor maga bünöző fasiszta náci ideológiát hírdet népünk hazánk elveszejtője maga NEM miniszterelnök

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  11. A Tarján András-cikknél már leírtam, de ide illene inkább: én már csak azon csodálkozok, hogy nem jelentek még meg a kordonbontókra uszított “hazaffyak”, akiknek tetszene a történelemhamisító emlékmű.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  12. A DK ne Orbánhoz beszéljen, csak az emberekhez. A Parlamentben majd ne tegyen úgy, mintha ez egy Parlament lenne. Csak a választóknak beszéljen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  13. Kedves Ego !

    100%-ig egyetértek Önnel. Schiffer egy karrierista, megélhetési politikus. Vele aztán nem lehet más a politika. Egyetlen mondat elég lett volna Kálmán O. kérdésére: Gyalázat, amit a kormány művel. Ehelyett ő kampányolt, hazug módon “középre” helyezkedve, mondván egyik kutya, a másik eb.
    De Kálmán O. is béna volt. A harmadik mondat után meg kellett volna köszönnie az interjút. És Schiffernek fel is út le is út.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  14. “pusztán annyi, hogy a Horthy kor külsőségeivel provokálják az embereket azért, hogy közben szép csendesen restaurálják Horthy politikai rendszerét. Kiépítenek egy leválthatatlan kormányzó pártot, és ehhez nagyon jól jön nekik egy kormányzásra képtelen, de igen harcias ellenzék, amivel legalizálni tudják a rendszert. Nem kispályás gazemberek ezek.”
    .
    igen, János, igazad lehet, ez tűnik a legautentikusabb okfejtésnek! ÁMDE!
    ettől függetlenül, hogy ezt tudjuk, a csapda még fel van állítva: mert tiszta lelkű ember nem képes ennek az emlékműnek a felépítését ignorálni. a képlet ugyanis úgy szól, hogy a belső lelkiismeret azt mondatja velünk, hogy az emlékmű puszta ignorálásával, aktív ellenállás nélkül, mi is részeseivé válunk a deportálások áldozatai iránti kegyelet cinikus meggyalázásának.
    .
    magyarán, olyan csapdát állított Orbán, amelybe képtelenség nem belemenni, amelynek a célja Orbán részéről nyilvánvalóan az, amit te föntebb megfogalmaztál, János. így akarva-akaratlanul a kegyelet őrzői Orbán demokrácia-kulisszájának statisztáivá válnak. ördögi terv. hátborzongató. ilyet csak nagyon aljas emberek képesek kifundálni. nem vitás, hogy Orbán egy ilyen nagyon aljas ember.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  15. Schiffer e kérdésben tanúsított viselkedésének kitárgyalása pedig számomra méltóságon aluli. Nem vagyok hajlandó lesüllyedni Schiffer szintjére. És mivel azt állította, hogy nem csupán a saját, hanem az LMP álláspontja is ez, ezért számomra innentől az LMP Schifferrel együtt persona non grata, mindaddig, amíg e bunkóságért nyilvánosan bocsánatot nem kérnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  16. Tömeggyilkos a legveszélyesebb fajtából: nem feltűnően. Aljasak? Nem találom a pontos magyar jelzőt a fidákokra. Az emberek gyávaságára építenek, a szobor körüli események eldurvulhatnak. Attól kezdve lesznek nagy bajban a fidákok, amikor egyre többen meghalni is hajlandóak lesznek. A vér felébreszt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  17. A kis hülye Rétvári a TV-ben,akárcsak Rogán a testületi ülésen,
    a szélsőbalhoz sorolta a kordonbontókat,sőt felszólította
    a szélsőbal és a szélsőjobb(!) politikusait,hogy tartózkodjanak
    az utcai agressziótól és a gyűlöletkeltéstől!
    -
    Nem hagyom magam kihozni a sodromból,de valami heveny
    svédtorna akcióban,melynek “megformálandó” alanyai Rogán és
    Rétvári urak lennének,szívesen részt vennék!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  18. Vajon miért mondta a vezér, hogy számára megújulást hoz a Húsvét? Akkor generálozzák Grazban?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  19. http://www.youtube.com/watch?v=i367SC_eVG0
    -
    Rétvárinak – emlékeztető, amikor a világ nem hitt a szemének…
    -

    A b középben felnövekedett vezér, a gyilkosságért elítélt Szőke (aki nyáron egy lövöldözésbe keveredett), a halottal szerződő Budai, a PlagiPál “álamfő”, a savas ember, a fideszesek krémjei, szóval azer nem kellene félrebeszélni, még nem mindenkit látogatott meg dr. Alzheimer, ha ők ezt is képzelik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  20. http://hvg.hu/itthon/20140407_Gati_Napoleon_ota_nem_helyezkedett_annyit
    -
    Nos, ezért van nehéz helyzetben az ellenzék!
    Ha felszólalnak az EP-ben a kormány intézkedései ellen, itthon hazaárulóknak nyilvánítják őket, tehát veszítenek.
    Ha nem szólalnak fel és keresik a “demokratikus” megoldást – na azt ezekkel szemben nem fogják megtalálni – akkor is bajban vannak.
    -
    Ha az EU-ban képesek voltak bedőlni annak a 200 ezer, külföldről is importált cöfröfös, nem leszünk gyarmat táblákkal menetelőknek, akkor nem csak a magyar ellenzékkel van baj!
    Tavares kidolgozott egy jelentést – oszt jó napot!
    Ezt a jelentést is a szocik nyakába varrták, lehazaárulózták őket, akik foglalkoztak a jelentéssel, EP-s képviselők is megkapták a magukét, így elhallgattak.
    Akkor itthon ettől a helyzettől csak vergődni lehet.
    Tudom, az EU gazdasági és nem politikai együttműködés, de amikor valahol elveszni látszik a demokrácia, akkor fel lehet függeszteni az ország szavazati jogát, ha jól tudom.
    Persze az EP-s választások után biztosan nem marad ennyiben a dolog – de valahol ez azt mutatja, hogy a tojásból kikelt kígyó addig nem fenyegető, míg szükség van rá?!
    Lehet, hogy nem jól látom, de mintha mi magunk kevesek lennénk a megoldáshoz úgy érzem.
    -
    Nagy szerencséje a Fidesznek, hogy nem a Fidesz az ellenzéke….de a Magyarország videó mutatja, hogy akkor mi lenne, bár megeshet, hogy eljön ez is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  21. Hogyan gyártsunk magunknak “nemzeti” relikviákat?
    http://hvg.hu/plazs/20140411_A_Nemzeti_Muzeumba_kerul_Orban_hatizsakja

    Legközelebbi kiállításunkkor látható lesz Szijjártó hajzseléje,Rogán vagyonnyilatkozata,Kövér László kötele,Semjén Zsolt és Plagi bátya diplomája…stb-stb

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  22. Szirmai és Bumburi !
    Itt vagyok kénytelen reagálni arra, amit az Orbán Északkoreában témájú cikkre ti reagáltok valahol a sok közül, hogyTi “únjátok már az orbánozást”…
    Hát éppen ez veletek a baj. Ott Korea északi oldalán is, az írástudók addig únták, a Kim Dzsoing Il /stb/ félék diktátorozását mígnem eltelt 50-60 év is…
    Ti tehát már célt értetek, tovább már nem is kell megszólalnotok… – Legföljebb úgy 60 év múlva az Orbán unokák további virágzásának a napjaiban, hogy éljen és folytatódjék a Nagydiktátor dinasztiája!
    Már előre is gratulálok nektek az éleslátásotok és önteltségetek okán,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  23. Szegény birodalmi náci dögkeselyű!
    El sem készült, sorsa máris oly keserű!
    Tán ha nyilvánítnák védett madárfajnak,
    Adhatna egy csőröst Gábris arkangyalnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  24. KORDON
    BLUED
    Csak sajnálni tudlak, ha nem látod az ellenzék örökösen visszatérő vesztes politizálását.
    Magukba kéne nézni végre már!
    Ne kend már ránk az ellenzék ötlettelenségét, és tenni nem akarását!
    HA! Szembenéznek a hibáikkal!
    HA! Kiállnak a demokrácia mellett!
    HA! A közösség érdeke lesz az első, majd akkor vádolj bennünket!
    Addig a kritikádat címezd a sült galambot váró mszp-nek, a DK diktatúrába menetelését,és sorolhatnám.
    .
    Én védtem, ameddig tudtam, még ha kritizáltam is őket!
    Már nem megy!
    Ezek be fognak menni a parlamentbe, és le fogják tenni a nagy esküt a rendszerváltás utáni első diktatúrára, és diktátorára!
    És akkor most miért engem támadsz, meg Szirmait?
    Mi küldjük őket esküt tenni???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (17 szavazatból)
  25. Lee Majoros !
    ˙
    Ha a kordonbontásnál megjelentek volna, elárulták volna magukat, hogy ők Orbánnak nem az ellenzéke, hanem inkább a leghűségesebb elvbarátai és szövetségesei.
    A fidSS, a Jobbik és az LMP is egy bagázsba tartozik.
    ˙
    Kevés dolog van, ami annyira felbosszantana, mint amikor baloldali újságírók is a “bloldali ellenzék”-be sorolják be az LMP-t…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  26. Megtörtént eset = 2014 április 6-án. Magyarország, Heves megye, szép kis falu, idegenforgalmi látványossággal / várrom/ is büszkélkedik.
    Falubeli asszony kéri a szállítható urnát, mert fáj a lába.
    Illetékesek kiviszik majd elé teszik a az ívet, nem találja a rubrikát – ezért megkérdezik kire akar szavazni,
    Jó asszony mondja : viktor.
    Illetékesek: akkor az a fidesz ?
    Jó asszony: nem, hanem a viktor.
    Illetékesek-.de hát az a fidesz.
    Asszony: nem, a viktor.
    Megjegyzés: talán még most is mondja a nevet.
    Tapasztalható: nevezett gazember Magyarország LÉTEZŐ ÖSSZES FÓRUMÁN
    hatásosan megtette sötétítő propagandáját.
    Szegény Magyarország !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  27. Bocsánat a dinasztia első tagját eltévesztettem, azt Kim Ir Szennek hívták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  28. Kedves Kordon Blued, talan eszrevetted, hogy egy ido ota nicsenek hozzaszolasaim. Ennek oka ugyanaz a felismeres, amihez a nagyszeru Bartus Laszlo is eljutott: akiknek leterdeke hogy a gyerekeik es unokaik jovojet veszelyezteto magyarorszagi status quo megvaltozzon, a magyar tobbseg nem hallgat, es a szavazataival hatalmon tartja Orban Viktort es tarsait.
    Hat itt tartunk. Nem akartam tovabb elemezni a helyzetet, de mint magyar zsido elerkeztem ahhoz a konkluziohoz, hogy hitler hiaba lett ongyilkos, szalasit hiaba akasztottak fel. Az europai es a magyar zsidosag elkepeszto masodik vilaghaborus vesztesegei tortenelmileg peldatlanok, es a tulelo generaciok is szenvedik a haborus vesztesegek utohatasait, a vilagban szetszortan elo csaladok es szemelyek soha nem tudtak feldolgozni a haboru okozta pszichozist. Magyarorszagot szemlelve egyertelmu, hogy sajnos hitler es szalasi megnyertek a haborut, mert a zsidosag elleni gyuloletet harom generaciora is at tudtak orokiteni, igy a mai magyar jelen egy halvanyabb kopiaja a ket vilaghaboru kozotti modellnek, de a parhuzamok folyamatosan egyre markansabba valnak.
    Most, hogy mint hozzaszolo formalisan visszavonulok, szeretnek megkovetni minden hozzaszolo tarsat, akit a turelmetlensegemmel vagy az ertetlensegemmel megbantottam. Nem volt szandekos. Olykor gyorsabban irtam, mint ahogy gondolkoztam, es neha serelmesnek talaltam olyan velemenyeket, ami mogott nem volt serto szandek. Most, hogy ezt leirtam, konnyebb szivvel bucsuzom. A Jo Isten aldja meg ezt a forumot, es adjon erot mindenkinek, aki reszt vesz a fenntartasaban. Mindenkit szeretettel udvozolve MIT
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  29. Ha kitartanak a bontók, az előbb-utóbb komolyabb összecsapásokhoz vezethet köztük és a rendőrség/náci szabadcsapatok között. Utóbbiak nyilván csak az üzenetre várnak. A jövendő pogromokra való uszítás is szépen alakul, ismerős felbújtóval:

    http://index.hu/belfold/2014/04/11/morvai_szerint_avar_janost_el_kellene_beszelgetni/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  30. http://nepszava.hu/cikk/1016941-mondd-mit-erlel
    -
    József Attila 1905. ápr. 11.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  31. Kedves Kommentelő Társaim!
    Sokan kérdeztétek hogy hogyan tovább. Ha megszünik az AN kommentelési lehetősége elveszítjük egymást. Nagyon szomorú lenne ez sok szempontból. Vártam hogy van e vkinek valami jó ötlete ezzel kapcsolatban. De senki nem mondott semmit. Akkor én ha úgy gondoljátok kigondoltam valamit. Megkérdeztem a honlapkészítő ismerősömet hogy mit lehet csinálni. Nekem van egy 1250 MB tárhelyem amiből én eddig 129 MB használtam fel. Lehetne csinálni egy külön részt ahol tovább működhetne ez a csapat. Én alkalmatlan vagyok a kezelésére ha valaki-k vállalná a kezelését és a figyelését addig amig nincs más megoldás talán arra jó lenne hogy ne veszítsük el egymást. Ha jónak találjátok írjátok meg az ötleteteket. És megkérem Bumburit mert ma nem érek rá hogy ossza ezt a hírt meg többször. Ha jónak gondoljátok. Már nincs sok idő.üdv. anna

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  32. Gonoszka április 10.
    21:17

    Sok, sok plusz!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. Deathstick ápr. 11. 10:25

    Ezt nem értem a magyar náciknak miért sértő ha imádott “palesztinájuk”hoz hasonlítják őket. Ezekkel meg a Seyeret Matkal-nak kellene leszámolnia egy szálig. Bár kétségkívűl a Nyugat azért tűri meg ezeket ( néhány milliárd euróval is megtömve őket ) mert pont ugyan olyan jó, sötét kezes kutyák mint a szintén ménkü sok nyugati támogatással megtömött arab ( “palesztin” ) elvbarátaik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Ego
    2014. április 10. csütörtök
    21:11

    Kedves Ego!
    A Schiffer féle kinyilatkozást hallva, származását ismerve, elkövettem azt a “meggondolatlan” kijelentést, hogy ha egy zsidó hülye, akkor nagyon hülye és ez áll Schifferre is!
    Erre jött egy másik zsidó és közölte, hogy “ez egy bunkó hozzászólás.”
    Akkor miről is beszélünk???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  35. Gábriel Arkangyal vajon beavatkozik-e???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos