Ronai and Ronai
AMERIKAI

Semjén Zsolt megmondja, hogyan nyaraljunk 2013. október 30. szerda 7:36 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Semjén Zsolt megmondja, hogyan nyaraljunk

Budapest – A több generáció közös nyaralása fontos része lehet a családi harmónia megőrzésének – a többi között erről beszélt Semjén Zsolt Ráckevén egy kisgyermekes vendégeknek kialakított szálloda rendezvényén.

A miniszterelnök-helyettes szerint bebizonyosodott, hogy a gyerekek egészséges fejlődésében nem csupán a szüleikkel kialakuló meghitt viszony, hanem a nagyszülőkkel fenntartott szoros kapcsolat is fontos szerepet játszik.

Utalt arra, hogy egy felmérés szerint az idősebb generációknak a jó életérzéshez elsősorban a családi együttlét, az egészség és az élményeket adó utazások szükségesek, ezért is fontos a közös nyaralás. A családbarát szállodák most formálódó hálózata is hozzájárulhat ehhez – tette hozzá.

Semjén Zsolt arról is beszélt, hogy az elöregedő Európában sokfelé gondot jelenthetnek a generációk közötti súrlódások, és ezek enyhítéséhez az unión belül példaértékű a magyar és a francia családpolitika.

Egy nulla százalékos, mérhetetlenül jelentéktelen támogatottságú párt első embere osztja az észt. Olyan, mint a gazdája, Orbán Viktor: megmondja neked, állampolgárnak, hogy mikor vagy jó magyar ember. Hogyan lehetsz jó családfő, anya, házastárs, munkavállaló. Irigylésre méltók a  Semjén Zsoltok, mert kételyek nélkül élnek, készen kapott igazságaik viszont számosan vannak.

Nyilván Semjén Zsolt is tudja, mert hivatalából kifolyólag kénytelen időnként szembesülni a valósággal, hogy a magyar családok közel fele évek óta nem tud nyaralni menni. Sem a nagyszülőkkel, sem nélkülük. Nem azért, mintha a magyarok otthonülők lennének, és a hátuk közepére sem kívánják a Balatont, vagy a tengerpartot, hanem egyszerűen nincs rá pénzük.

Erről is illett volna néhány szót ejtenie a magát kereszténynek mondó párt elnökének. És a családbarát szállodák mellett a pénztárcabarát szállodák még sehol sem formálódó láncolatáról is mondani valami biztatót a nagyszülők gyerekeinek és unokáinak. Vagy, ahogyan Semjénék szövetségese, a Fidesz szokta mondani: a magyar embereknek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (32 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +46 ( 46 szavazatból)
Semjén Zsolt megmondja, hogyan nyaraljunk, 5.0 out of 5 based on 32 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

29 Reader’s Comments

  1. Egy olyan kormány miniszterelnök-helyettese ne aggódjon az idősek sorsáért, amelyik lenézi és a társadalom számára tehernek tekinti az időseket, aki elűzi a munkaképes emberekt a munkahelyekről, 62 éves kora után és adótörvényekkel lehetetleníti el, hogy emberhez méltó módon élhesenek, hasznosak és öngondoskodók is lehessenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (48 szavazatból)
  2. “- Tudja uram, a baj az , hogy az embereknek nincs kenyerük.
    - Tényleg? Akkor miért nem vesznek kalácsot?- “Csengetett M… ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (40 szavazatból)
  3. Az álnok képmutató! csak nincs valami családbarát szállodai érdekeltsége?
    Egyébként ahogy az alaptörvényükbe belerakták, hogy a gyerekek kötelesek a szüleiket eltartani, nemsokára az is kiszakad belőle, hogy nyaralni is kötelesek lesznek elvinni a szülőket.
    A szerencsétlen!
    Olyan jómódú Magyarország, hogy már csak ilyen hülyeségekre telik?
    Majd 5 millió létminimum alatt,100 ezrek minden juttatás nélkül, és van pofája ilyenekkel borzolni az emberek idegeit?Ne a családokkal foglalkozzon, hanem az ország gondjaival! Lenne tennivalója épp elég!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (46 szavazatból)
  4. “Egy nulla százalékos, mérhetetlenül jelentéktelen támogatottságú párt első embere osztja az észt. Olyan, mint a gazdája, Orbán Viktor: megmondja neked, állampolgárnak, hogy mikor vagy jó magyar ember. Hogyan lehetsz jó családfő, anya, házastárs, munkavállaló. Irigylésre méltók a Semjén Zsoltok, mert kételyek nélkül élnek, készen kapott igazságaik viszont számosan vannak.”
    -
    Csak ne tudná az ember ezekről a nagyon mély, nemzethyi hívőkről, hogy nem arra kell figyelni, amit mondnak….
    Hiszen kb. 3 millió szegény embernek nyaralást az árok szélén hagyás jelenti, ha nagyon ugrálnak akkor az árokban is “üdülhetnek”, még a saját sírjukat sem kell megásniuk!
    A családszeretetről papolnak a vak komondorok mögül, nekem ezek ugranak be és pl. a nőkre beszólásukról a Parlamenti vitákban és persze a PlagiZsolt diplomája sem kutyabőr!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (41 szavazatból)
  5. nekem ez kínaiul hangzik…… mi az a nyaralás?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  6. Mate, Ivan Tibor

    Semmilyen Zsozso, nyaralasokrol papolsz, mikor a legtobb csaladban gond az elelmiszer beszerzese es a kiegyensulyozott, egeszseges taplalkozas ugy gyerekeknek mint felnotteknek miota ti uralmon vagytok. Gondolom, jol megvalasztottad a hallgatosagot es a nyomorba kenyszerult, allasat, remenyet vesztettek es az uj kenyszermunkan tartott ehberesek nem voltak jelen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (37 szavazatból)
  7. Hát igen egy kimutatással azért kimutathatta volna, hogy egy, egy kecskés hatgyerekes egy félközmunkabéres család, hova, mennyi időre és milyen gyakorisággal tud elmenni családi közösségépítő nyaralásra!

    semilyenzsoltika az irgalmas szívű önzetlen keresztény vezér vajon hány ilyen családot tudna nyaraltatni, csak a feleslegéből!
    Na de hát tőle ne várjuk, hogy Zákeussá váljon, mrt szerintem azt sem tudja ki volt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  8. Na én is tudok álmosan fogalmazni! “Kimutatással kimutathatta volna”

    Ezer mínusz magamnak———————————-

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  9. Én rájöttem, hogy ezt a semjéntet nem is szeretem igazán. Akkor én most nem vagyok elég keresztény? Megöl ez a bizonytalanság…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  10. Tömjén Zsotyka, a nemzet ájtatos manója eligazított minket.
    Istenem, mi lenne velünk nélküle?
    Még jó, hogy komolyan gondolja, mert viccnek túl erős lenne.
    Na elég a hülyeségből, takarodjon ez a hormonzavaros pávián a jó durva édesmamájába!
    Egyébként meg fújhat a seggünkbe porcukrot! Idióta ViktoriÁnusfényező.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  11. Te fosjén zsolt, te… ha megtehetném, addig rugdosnálak, míg el nem fáradok… az pedig jó sokára lenne. Nem szeretek még gondolni sem ilyesmire, mármint mások sanyargatására, mert azon az elven vagyok, hogy a legelvetemültebb bűnözöket sem szabad gyötörni, hanem egy tiszta lövéssel kell velük végezni, fájdalommentesen.
    .
    De te messze kiérdemelted a “kiemelt bánásmódot”.
    .
    Mocskos féreg, az összes kitartottjával, és kitartóival együtt. Ótvar gazember, akasztófán a helye. Adnék én nekik nyaralást…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  12. „Egy nulla százalékos, mérhetetlenül jelentéktelen támogatottságú párt első embere osztja az észt.”
    .
    Nem így van, egy hatalmas egyház (pártosodott) képviselője osztotta az észt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  13. Duplapluszjó!
    Olyan xx@rul éreztem magam egy ideje, csak azt nem tudtam hogy mitől! Hát most sokkal jobb! Végre tudom hogyan nyaralhatok fülkeforradalom-kompatibilisen. :-)
    Most már csak az hiányzik, hogy a fülkeforradalom ideológusai a szexuális életembe is irányt mutassanak, nehogy véletlenül szexbűnt[1] kövessek el!
    __________
    [1] szexbűn – „A nemi életet teljes mértékben szabályozza ez a két újbeszél szó: szexbűn és jószex. A szexbűn kifejez minden szexuális bűnt. Kifejezi a paráználkodást, házasságtörést, homoszexualitást és az egyéb eltévelyedéseket, s ráadásul még az öncélú, normális nemi érintkezést is. Nincs szükség külön-külön való megnevezésükre, mivel mindegyik egyformán bűn, s elvileg mindegyik halállal büntethető. Tudja, mit jelent a jószex, vagyis a férfi és nő közti, pusztán gyermeknemzés céljából történő s a nő részéről testi élvezet nélküli nemi érintkezés; minden egyéb szexbűn.” (Függelék, Orwell: 1984)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  14. Felreertitek! Itt nem errol van szo!
    A lenyeg nem a nyaralason van, hanem a kisemberek hosszutavon varhato jovojet vazolta fel, errol ertesitett bennunket a dragajo miniszterelnokhelyettes.tes.tes.tes ur.ur.ur.r.r.r…
    Mindenki tudja, hogy eddig az idosebb generacio mindig/altalaban tudta segiteni az utana jovot.
    Itt elsosorban a lakashoz jutasra gondolok, de persze sok minden egyebre is…
    Nos, ennek vege! De legalabbis beismertek, hogy nem ez lesz tovabb.
    Ergo, ismet eljonnek azok az idok, amikor ugy altalaban a generaciok egyugyanazon hajlekban fognak elni.
    Na, melyik volt az a vilag? lag?.lag?.ag?.ag?.g?.g?…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  15. nemzeti szagú lócitrom

    http://www.168ora.hu/itthon/lovas-istvan-seggfejnek-nevezte-kulfoldi-tudositokat-120118.html
    ilyen “emberek” hirdetik a békét amikor a szélessel meg a bencsikkel az első sorban hordozzák körbe a drapériát a belvárosban

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  16. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    kimaradt, hogy mindenki vigye a puskáját is, hátha lehet közben kis ártatlan madarakat lelőni. Azért így igazi, keresztény (sic) az együttlét

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  17. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    az a vicc, hogy amit mond zsotti, azzal “elvileg” nem is lenne gond, én is szeretem, ha a nyaraláskor a nagyik is ott vannak, de ezektől a hazugszájú húsos szentfazekaktól már a triviális is hazugság, annyi képmutatást követtek el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  18. HÜLYE !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  19. Ekkora hülyét, mint ez a semmilyen zsolti… Míről beszél, már sokan ideírták mennyire képtelen hülyeséget hord össze. Nem is szaporitom tovább az értékeléseket, csak ugyanazt írnám.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  20. Nézd a száját !
    Olyan, mint ami a száján kijön : OKÁDÉK ! ! !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  21. A gyerekek egészséges fejlődéséhez nem csak a nagyikkal való nyaralás szükséges,hanem az egészséges étkezés is,pld.a fehérjékben gazdag ráksaláta,a fokhagymás olivaolajban sütött homár,rengeteg déligyümölcs és persze a különféle olajos magvak sokasága is.Ennek a kerekre hízott parazitának ez nyilván annyira természetes,hogy szerinte már csak a ráckevei többgenerációs nyaralók hiányoznak a tökéletes családi harmóniához abban a Magyarországban,amelyik napról napra jobban teljesít.A qrva anyját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  22. heveske
    Azt mondja,nézzük a száját!Úgy látom,hogy ez a Fidesz végbélnyílása,ennek megfelelő az,ami abból kijön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  23. “A családbarát szállodák most formálódó hálózata is hozzájárulhat ehhez – tette hozzá.”

    Ha nem lett volna világos, a “most formálódó hálózat” azt jelenti, hogy épült eddig egy (1) db szálloda, kétszer annyiért, amelynek összesen két funkciója van: a haverok kiszámlázhatták, Tömjénzsóti meg fontoskodhatott az átadáskor. Viktor is átadta a minap az európai értelemben vett magyar természetjáró “hálózat” első elemét egy (1) vendégházat.

    Még pár hónap, és minden egyes madáretetőt és magaslest személyesen OV, és Assisi Szent Semjén, a madarak igaz barátja fog átadni.

    Magyarország jobban teljesít!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  24. Csacsicska Tamás

    Családi nyaralásra javallott a Hawaii szigetek…
    .
    Én csak azon töprengek, hogy az ilyen állatságokat ezek a “politikusok” otthon, karosszékben, maguktól találják ki, vagy esetleg segít nekik valaki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. Ezt a lényt akkor szeretném látni, mikor a hátam közepét. Egy undorító figura, helyettes m.elnök ezt kell nekem, nekünk tisztelni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. Most olvasom a “Fesz van”-t. Ez a Semjén hasonlít a Hit Gyülekezete vezetőjéhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Csak rája kell nézni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Geyza, nézzed.
    Remélem, jobb az ízlésed. (Így gondolom, hsz-eid alapján.)
    Engem a hideg is kilel, ha meglátom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. semlyén, akár csak orbán és tsai azokat e,éíti mint magyarokat akik hozzájuk tartoznak. A többiek meg annyit érnek amennyijük (már ameddig ki nem zsebeli őket a családbarát nemzethy kormány) van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos