Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László cáfolja az ügynökvádat 2013. október 17. csütörtök 16:38 | AN

  • Hozzászólások(78)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László cáfolja az ügynökvádat

New York – A Goj Motorosok Facebook oldalán október 14-én megjelent egy hír miszerint Bartus László újságíró “Énekes” fedőnév alatt az állambiztonsági szolgálatok III/III-as beszervezett ügynöke volt. Korábban Németh Sándor, a Hit Gyülekezetet vezető lelkész állította egy szlovákiai istentiszteleten arról, hogy megvásárolta Bartus László beszervezési kartonját és titkosszolgálati dossziéját. A Goj Motorosok által nyilvánosságra hozott állítólagos 6-os karton hamisítvány. Az abban szereplő adatok nem azonosak Bartus László adataival. Az Index Fórumán indult topikban megjelent állambiztonsági levél szerint az igazi “Énekes” fedőnevű ügynököt Szekszárdon szervezték be. Bartus László nem járt 1996 előtt Szekszárdon. Az újságíró beperel minden személyt, nyomtatott és online lapot, amely azt állítja, sugallja, híreszteli vagy azt a hamis látszatot kelti, hogy Bartus László az állambiztonság beszervezett ügynöke volt.

Elsőként a Magyar Nemzet kereste meg Bartus László újságírót azzal a kérdéssel, igazak-e a Goj Motorosok Facebook oldalán megjelent vádak, miszerint az újságíró “Énekes” fedőnéven az állambiztonság 1984-ben beszervezett ügynöke volt. A Magyar Nemzet Bartus László cáfolatának kézhez vétele után közölte: nem kívánnak cikket írni a témában.

Az állítólagos beszervezéssel kapcsolatban a Goj Motorosok az állítólagos 6-os kartont és “Énekes” aktájának néhány dokumentumát közölték:

“6-os karton – részlet

BARTUS LÁSZLÓ, született 1961. július 21.
Foglalkozása: újságíró
Iskolai végzettsége: főiskola
Pártállása: MSZMP
Szociális származása: munkás-paraszt
Beszervezés alapja: hazafias
Foglalkoztatási vonala: kulturális
Fedőneve: ÉNEKES
Beszervezés ideje: 1984. március 5.
Naplószám: 188-54/84
Dossziészám: B189.66
Beszervezést végezte: Köris János r. alezredes
Irattár szám: 418/44 oszt. vez: Földváry alezredes

Szerv. Operatív tiszt neve:
1989. július 10. Besenyei László r. alezredes
2004. augusztus 26.

Részletek több dokumentum kivonatából:
“Új barátainkkal nem tudtunk találkozni “MÉRNÖK” döntése
értelmében a közel jövőben, megpróbáljuk újból
a kapcsolatfelvételt. Ebben tud majd segíteni “ÉNEKES” akinek
ismeretsége súlytalan, de mozgástere széleskörű”

Vagy

“Javaslom “ÉNEKES” “K” lakás használatát engedélyezni.
A “K” lakás használatát indokolja egyrészt a személy
közismeretsége, másrészt így lehetőség van a Tmt. által
elmondottak dokumentálására mivel a Tmt. az Együttműködési
Nyilatkozatban közölte, hogy írásos anyagot nem kíván adni.

Budapest, 1986. február 28.”

“Énekes szeptember végén pár napra Ausztriába utazik,
kérem engedélyezni a MAHART csoport részvételét
az ellenőrzés végrehajtásában.”

Budapest, 1987. szeptember 2.”

Az állítólagos beszervezést bizonyító 6-os karton hamisítvány. A benne szereplő adatok nem felelnek meg a valóságnak. 1984-ben Bartus Lászlónak nem volt főiskolai végzettsége. Az első diplomáját 1986-ban szerezte meg. Bartus László 1984-ben nem volt újságíró, és nem is sejthette, hogy valaha az lesz. Bartus László első cikke 1992-ben jelent meg az akkor még liberális Magyar Hírlapban. Ettől kezdve lett a Magyar Hírlap külső munkatársa.  1984-ben nem írhatták egy beszervezési kartonra, hogy Bartus László foglalkozása újságíró, ha csak a rendszerváltás után, 1992-ben lett újságíró. Ezt csak utólag írhatta valaki. Ez a 6-os karton hamisítvány.

 

Bartus László 1984-ben a Komárom Megyei Moziüzemi Vállalatnál dolgozott közönségszervezőként. A falujában lakott, ahonnan legfeljebb a tyúkokról jelenthetett volna. Mozgástere nem volt “széleskörű”, ahogyan az állítólagos dossziéban szerepel, mert az nagyjából a falu és a szomszédos kisváros határáig húzódott. Bartus László soha nem vett részt az állambiztonság által szervezett bármiféle találkozón, soha nem járt “K” lakásban.
.
Az állítólagos “dosszié” szerint Bartus László 1987. szeptember végén Ausztriába utazott, amely utat a MAHART biztosított. Ezzel szemben a valóság az, hogy Bartus Lászlónak a rendszerváltás előtt nem volt kék útlevele, 1990 előtt nem járt nyugati országban, így Ausztriában sem. Ezek a tények könnyen ellenőrizhetők.
.
A Goj Motorosok állítása szerint Bartus László még 2004. augusztus 26-án is valamilyen kapcsolatban álltam a már nem is létező állambiztonsággal. De Bartus László 2003. augusztus 23-a óta nem is tartózkodik Magyarországon.
.
Az Index Fórumában a rágalmazással kapcsolatban indult topikban valaki közölte az állítólagos “Énekes” fedőnevű ügynök beszervezésének előkészületeit. Ez a dokumentum Majsai Tamás ügynökökről szóló tanulmányának mellékleteként jelent meg és hiteles forrásból származik. Eszerint az “Énekes” nevű ügynök beszervezésével kapcsolatos levelet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitámyság III/III osztályának küldték meg Szekszárdra. Az “Énekes” fedőnevű ügynök beszervezése Tolna megyében, Szekszárd környékén történt. Tolna megyében és Szekszárdon Bartus László életében egyszer járt 1996-ban. Íme az igazi “Énekes” igazi beszervezési információja:
.
“BELÜGYMINISZTÉRIUM III/III-1/C. ALOSZTÁLY.   “SZIGORÚAN TITKOS!” 11-5296/1982. Hiv.szám: 21-791/82.   Vajda János r. alezredes Elvtárs, Tolna megyei RFK. III/III osztály Vezetőjének! Szekszárd   A véleményezésre felterjesztett beszervezési javaslatban foglaltakkal egyetértünk. “Énekes” fedőnéven tanulmányozott jelölt beszervezésének célszerűsége, alkalmassága, foglalkoztatásának iránya megfelel a vonatkozó parancs előírásainak és a terület operatív helyzetében bekövetkezett változásoknak. A javaslatban leírtak bizonyítják a jó kiválasztást és a sikeres beszervezés feltételeit. A beszervezés végrehajtásáról kérjük tájékoztassanak.   Budapest, 1982. november 16.   Győri Zoltán r. ezredes osztályvezető [subscr.] Reményi Géza r. százados alosztályvezető [subscr.] Készült: 2 pld-ban. Kapja: 1 pld-ban Cím; 1 pld-ban lerakva Nytsz: 1-2984. 1/2-1288. Melléklet: boríték VI./FGyné. Majsai Tamás: Egyházak és titkosszolgálatok http://epa.oszk.hu/01300/01326/00062/11majsai.htm
.
Bartus László a nyolcvanas évek közepén költözött Esztergomba, mint az ottani mozi üzemvezetője. Két év múlva kinevezték az Általános Művelődési Központ igazgató-helyettesének. Kinevezése előtt behívatta Simon Tibor akkori tanácselnök, későbbi polgármester, és közölte: megkereste őt Tatabányáról az állambiztonság tisztje, és azt javasolta: Bartus Lászlót ne nevezzék ki a helyi művelődési ház egyik vezetőjének, mert politikailag nem megbízható. Ha Bartus László ugyanekkor az állambiztonság ügynöke lett volna, akkor az állambiztonság nem tesz ilyen javaslatot, és nem nevezi politikailag megbízhatatlannak az ő állítólagos “ügynökét”.
.
A fenti cáfolatok könnyen ellenőrizhetők. Az állítólagos kartonon levő adatok nem Bartus László adatai. A nyilvánosságra hozott 6-os karton hamisítvány, Bartus László lejáratását célozza.
Az ügynökvád nem sokkal ezelőtt elhangzott Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkészének egy szlovákiai istentiszteleten elmondott prédikációjában is. Németh Sándor ebben azt állította, hogy Bartus Lászlót a titkosszolgálat szervezte be mellé, hogy figyeltesse és tönkretegye őt. Németh Sándor nagy nyilvánosság előtt azt állította (a felvétel korábban a Youtube-on is látható volt), hogy valaki megvételre felajánlotta neki Bartus László beszervezési kartonját és titkosszolgálati dossziéját. A Hit Gyülekezete vezető lelkésze a prédikációjában elmondta azt is, hogy ezt az állítólagos dossziét megvásárolta és a birtokában van. Majd azt ígérte, gondoskodik arról, hogy a benne szereplő információk nyilvánosságra kerüljenek.
.
Azt nem lehet tudni, hogy a Goj Motorosok által most bemutatott állítólagos beszervezési karton és állambiztonsági “információk” azonosak-e a Németh Sándor által vásárolt dosszié tartalmával.
.
Bartus László a megjelent rágalmakkal kapcsolatban kijelentette: soha nem volt az állambiztonság beszervezett ügynöke, soha nem szervezték be, soha nem jelentett senkiről.
.
Bartus László Németh Sándort és a Goj Motorosokat bepereli, és minden olyan személy, nyomtatott és online lap ellen pert indít, aki vagy amely azt állítja, sugallja, híreszteli vagy azt a hamis látszatot kelti, hogy az állambiztonság beszervezett ügynöke volt.
.
A Magyar Nemzet szerkesztősége miután kézhez vette Bartus László cáfolatát tartalmazó levelet, közölte: nem kíván a témában cikket írni.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (43 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +48 ( 62 szavazatból)
Bartus László cáfolja az ügynökvádat, 4.8 out of 5 based on 43 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(78)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

78 Reader’s Comments

  1. A Fideszben van rengeteg ügynök, leszavazták annak idején a Mécs jelentést, a Kennedy jelentést, és nyilvánosságra került jó pár fideszes ügynök adata is akkoriban, a volt MSZMP-sek tömkelege ma a Fidesz sorait gyarapítja, ezért nem tudják Orbánt sem leváltani, pedig 24 éve a Fidesz egyetlen pártelnöke.
    Hogy a Fidesz magáról elterelje a figyelmet bűnbakokat keres és ócsáról másokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (43 szavazatból)
  2. Sőt a Fidesz volt az is, amely a Gyurcsány-kormány által beterjesztett ügynök törvényt amely az akták nyilvánosságra hozatalát engedte volna meg és kutathatóvá tette volna leszavazta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (36 szavazatból)
  3. Ebből a történetből is kitűnik,aki igazat beszél az sok ellenséget szerez.Sajnos a magyar jobboldal nem érveléssel,hanem mocskolódással akarja legyőzni ellenfeleit és erre sokan vevők is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  4. Valakiknek nagyon nem tetszik Bartus Urnnak a Magyarországi helyzetről szoló irásai.Az egész kitaláció az ő lejáratását szolgálja.Jol teszi Bartus ur,ha bepereli az össze rágalmazót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  5. Elnézzést!Az utolsó elötti szonál az “S” lemaradt.Most potlom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  6. Bartus Lászlót félre akarják állítani? Hamis iratokra hivatkozva?
    .
    Nagy a baj. A goj motorosok, meg Németh Sándor összefogtak… Sok terhelőt írt róluk a nevezett, így nem is csodálkozom azon, hogy rágalmazzák.
    Hááát! Jól kössék fel a gatyájukat, mert ki lesznek rázva belőle, ahogy feltételezem Bartus László igazsághoz való ragaszkodását.
    Mit nem gondoltak! Visszatérnek a régi szép idők, amikor azt ,és akkor rágalmaznak,akit, és amikor akarnak?
    A HIT gyüli vezetője is ilyen alpári eszközökkel él? És közben Jézus tanítását emlegeti a hazug szájával? Mert azon már meg sem lepődök hogy a gój motorosok ehhez az eszközhöz folyamodtak! Ez a lételemük!
    .
    A magam részéről kitartást kívánok Bartus Lászlónak az elkövetkező időkhöz! Nem kis meccs lesz a fenevadakat visszaterelni a ketrecbe, aminek a rácsát arra illetékesek megnyitották.
    A feladat egyértelmű. Ezek a barmok,az ájtatos Németh-el együtt meg vállalták.
    Mennyire tudnak még emberek lemenni kutyába?
    .
    Olyan nagy a baj, (félelem az igazságtól) hogy már ezek az eszközök kellenek???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (41 szavazatból)
  7. Ez is csak azt mutatja, hogy az Amerikai Népszava jó úton jár!
    Az Orbán’s Angels támadása felér egy kitüntetéssel egy demokratánál!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (43 szavazatból)
  8. Kimaradt…
    Javaslom a rossz hírbe hozásért busás kártérítést követelni! A bőrszerkós társaságnak is van miből, meg Németh Sándornak is van miből fizetni, mert kaszál rendesen a neki hívő szerencsétlenektől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  9. Goj Motorosok… kár a benzinért, ezt a sportot nem nektek találták ki…

    .
    - ugye, régi AN-olvasók?
    .
    :-)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  10. Megmondom én ki az ügynök. Aki mondja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  11. Különös. Újabban a számítógépem gyakran hamis weboldal észlelésére utaló riasztást ad, ha ide jövök. Most, az előző kommentem után, véletlenül megnyitottam a vírusirtómat, a működése fel volt függesztve. Többek között éppen ezért, tesztelési céllal küldöm most ezt. Hm. Kár, hogy nem értek többet az informatikához.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  12. Tisztelt Bartus Úr! Csak erényes, tehetséges, bátor embereket járatják le ilyen alantas eszközökkel. Büszke lehet önmagára és újságjára és cikkíró társaira. Csak így tovább! Aggódó kíváncsisággal várom a magyarországi per kimenetelét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  13. Szerintem eljutottunk oda, hogy ha egyszer nyilvánosságra hozzák az összes ügynöki dossziét, akkor is kételkedni kell majd benne, hiszen ilyen sok idő alatt – a rendszerváltás óta – mi mindent lehetett azokba beírni, meghamisítani, vagy akár újakat kreálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  14. Szirmai 2o13.1o.17.17.27.
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  15. Drága Virág elvtárs el tetszett felejteni beleírni a zaktába, hogy a beszervezés egy csőszkunyhóban történt. Nem tetszett kellően kitanítani a motorosokat. Már Önt is megfertőzte a hanyatló Nyugat ópiuma??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  16. Megnéztem az Index fórumát. Ritka görény egy társaság…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  17. Gratulálok Bartus úrnak, hogy fáj a gazoknak, mint Ady mondja.
    Mikor Nyári Zsoltot felrakták a metapédiára, neki is azt írtam: “Ez az igazi siker!”
    A hólyagmotorosok meg a plébánus úr meg szégyelljék magukat: hamisítanak, és még azt is balfácán mód!!! Awkward!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  18. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Tipikus fekete PR: ha nem tudod cáfolni az illető állításait, akkor próbáld bemocskolni és sárt dobálni rá. Én hiszek Bartus Lászlónak, egyrészt mert azt mondja, másrészt mert cikkei alapján igaz embernek tartom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  19. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    … különben az mennyire keresztényi tett, hogy egy pap (NS) az ellenfelétől v annak vélt személyről adatokat gyűjt, megvásárolja a lejáratását célzó anyagot. Szereti felebaratjat, mint tenmagát???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  20. A tényeknek higyjenek. 1984-ben nem írhatta senki egy beszervezési kartonra, hogy a foglalkozása újságíró, amikor még én sem tudtam, hogy valaha az leszek. 1992-ben lettem újságíró, az állítólagos karton pedig 1984-ben keletkezett. Ez bizonyítja a hamisítást. Csak olyan ember állíthatta elő ezt a kartont, aki tudta, hogy én most újságíró vagyok. Az 1984-es dátumot tartalmazó kartont csak 1992 után hamisíthatták. Ugyanez a helyzet az iskolai végzettséggel is. Ráadásul valaki megtalálta Majsai Tamás tanulmányában az igazi “Énekes” beszervezését, ami Szekszárdon történt. Én nem jártam Szekszárdon csak 1996-ban egyszer. A tényeknek higyjenek, ne azért, mert én mondom. Ez az egész nevetséges. Mindjárt megírom a Németh Sándor-féle előzményt, az nem akármi. Üdvözlettel, Bartus László

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  21. Németh Sándor nem pap, hanem lelkész, mert már nem katolikus. Ez azért súlyosabb, mert egy katolikus pap azt mond, amit akar.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  22. Én már alamikor a nyár elején furcsa dolgot tapasztaltam amikor az oldalra kattintottam. Azzal is kezdtem akkor a hózzászólásomat, hogy furcsa dolgok történnek a gépemen, de senki nem kérdezte, hogy mi, hát azt hittem tévedek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  23. Szolid
    Ne izgasd magad, nem vagy egyedül. Már én is jeleztem 2x.Aztán rájöttem, minek? Engedd játszani a gyermeket….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  24. Én hiszek a tényeknek! Csak azoknak! A következményben meg szeretnék hinni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  25. Kedves László!
    Én maradéktalanul hiszek neked ezügyben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  26. ez az “ügynökvád” csak annyit jelent, hogy bartus lászlót orbán és hátországa magukra nézve veszélyesnek tartják. beindult a primitiv immunrendszerük. aktivizálják selmeczit, a gojmotorosokat, stb hogy ártsanak a kijelölt személynek. az elmúlt évtizedekben nagyon egysikúvá és végtelenül unalmassá váltak.
    ez az egész semmi más, mint egy pozitív visszajelzés bartus lászlónak és az AN-nek, hogy jó úton járnak. bartus azzal érdmelte ki a megkülönböztetett figyelmet, hogy borotvaéles leírásai és következtetései kivétel nélkül célba találtak orbánék oldalán. bartus lászló egyébként az “ellenzéki oldal” egészen kivétéles képességü, nagyformátumú újságírója, aki méltan érdemli ki a tiszteletet minden oldalról jelenjen az meg bármilyen formában is. orbán és németh sándor így tudják kifejezni “tiszteletüket”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  27. Hamisítani sem tudnak. XD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  28. Ez nagyon súlyos Németh Sándorra nézve, ez már nagyon az alja, ha így rágalmaz és bizonyítékokat gyárt, azt hiszem eljött az ő trónfosztásának is az ideje.
    Egy ilyen becstelen manipulátor nem vezethet gyülekezetet és nem szónokolhat a Jézusi szeretetről. Fel kellene a híveket is világosítani, kellene, hogy legyen visszhangja az ilyen primitív tévelygésnek. Együttérzésem kedves Laci, gondolom folyamatosan támadnak minden ocsmánysággal az igazság melletti harcos kiállásod miatt, nem baj, saját maguk tisztességtelenségét mutatják csak be.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  29. Pillanat, hogyan jön ide Selmeczi? Mondott valahol valamit rólam vagy az Amerikai Népszaváról? BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  30. SOS! Segítségkérés!
    Az Index Fórumában napokkal ezelőtt indult egy topik, azzal a címmel, hogy “Bartus az Énekes?” Erre nem reagáltam addig, amíg az első újsághír meg nem jelent erről, és csak a Goj Motorosok híresztelték a Facebook oldalukon. Most azonban saját nevemen beírtam a cáfolatot, és belinkeltem ezt a cikket is, de a bejegyzésem eltűnt, és nem tudok belépni többet a Fórumba. Ez nevetséges manipuláció, hogy ott rágalmaznak, de a cáfolatomat kiitörlik.
    Kérem az AN kedves olvasóit, akinek van ehhez ideje vagy türelme, csak annyit tegyen meg, hogy belép ebbe a topikba, és közzéteszi ennek a cikknek a linkjét, amely a cáfolatomat tartalmazza.
    Ez az Index Fórum oldala, ahol a topik van. A Politika rovat Aktuálpolitika alrovat alatt:
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9216882&la=127439263
    Nagyon köszönöm, ha valaki megteszi nekem ezt a szívességet.
    Üdvözlettel, Bartus László

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  31. Eddig nem értettem miért oszt meg egy hgy-s pásztor a facebook-on goj motorosoktól származó információt. Most már rájöttem. Köszi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  32. Leperelni róluk a gatyát is! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  33. Hát igen jót röhögtem ezen az egészen. Ez már a bölcsödei kiscsoport színvonala alatt van. Bibibííí, te is ügynök voltál, bizoooooóny. (Közben orrtúrás, kis zöld golyó pöckölés.) Már a karaktergyilkolás színvonala sem a régi. Én emiatt sértődnék meg.
    A Goj Motorosokról és Németh úrról eszembe jutott az a decemberi többek közt Német úr által szervezett antirasszista tünti, amikor egy színpadon lépett fel Rogán, Mesterházy, Bajnai és persze Németh úr is. A leghazugabb antirasszista tüntetés volt , amit eddig tapasztaltam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  34. - Ràkérdezhetek ?
    Vikidàl….
    :))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  35. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Feltoltottem. A feltöltés képe elmentve. Szívesen elküldöm e-mailben ha kell

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  36. Többen is megelôztek, mind a hàrmat nemigen törlik…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  37. Nagyon köszönöm a segítséget. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  38. Már 3 cáfolat megjelent link formájában.SandWitch2005,Sarah Winner,és Mitmi-től. Így én már nem linkeltem be.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  39. Le sem kell sz@rni az ilyeneket! A hozzászólok értelmi színvonala a minusz tartományba konvergál. Egyébként az egész magyarországi net el van árasztva olyan trollokkal mint az Index fórumon is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  40. Ezek meg a hamisitashoz is hülyek az lenyeg, hogy bami aron artsanak valakinek. Beperelni, több tizmillios karteritest követelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  41. Ez igazi fidesznyik vircsaft:
    ha valaki kimondja az igazat velük szembe, azt elkezdik amortizálni, erkölcsileg megsemmisíteni.
    Igazi patkány tempó.
    És ebből élnek 20 éve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  42. ADY ENDRE: MEGMARADOK VIRÁGOS MEZŐKÖN
    Virágosak bár ma is a mezők,
    Elmaradtak a híg gerjedezők
    S csak a gyűlölők dűhe gyűlt meg.

    Lelkendezők hangos hadja szaladt
    Utánam a nevető Nap alatt,
    Jó voltam nekik: dicses és bátor.

    S mégis és mégis ma vagyok: Magam:
    Olcsó szegődtek hadja odavan
    S gyönyörüen és sokan üldöznek.

    Ez a királyi: a számüzetés,
    Ez a királyi: büszke megvetés,
    Mikor eliszkol az olcsó gárda.

    Szeretem, hogy így majdnem egyedül,
    Bolond szivem még egyre hegedül
    S megsokasodtak vad üldözőim.

    Igy jár az ember, aki valaki,
    Igy kell bátoran, szépen vallani:
    Egy ál barátnál száz dühödt inkább.

    Életem: vallás, gőg és szerelem
    S az üvöltőket jobban szeretem.
    Hizelkedő s divatra jötteknél.

    Barátok múltak s én megmaradok,
    Régi hibám és mégis csak adok:
    Van miből és az üldözés: áldás.

    Királyi, dús és mindig ugyanaz,
    Megmaradtál s megmaradsz vén kamasz:
    Barát sem kell s nem ijjeszt ellenség.

    Amit adtam, örökség s nem divat
    S addig is mig a Halál elhivat,
    Magam vagyok: adó, jó s virágos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  43. Nem is értem mi tartott nekik ilyen sokáig, amikor annyira értenek a sz*rhajigáláshoz.
    Remélem, Németh Sándor borsos árat fizetett a kamu aktáért. Cseréljen helyet a kígyóbűvölővel. Vagy ahogy a művelt francia mondaná: nice try, but no cigar.
    Tekintsük ezt elismerésnek. Az AN-nek a fórumon kívüli olvasottságáról eddig nemigen voltak adataink. Most már tudhatjuk: jó sokan lehetnek, és ez valakiknek nagyon fáj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  44. Ma belinkeltem a teljes cikket, két perccel ezelőtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  45. Egyre olvasottabb az AN. Gratulálok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  46. Marcus Aurelius (2013. október 17. csütörtök 17:46)
    Szolid (2013. október 17. csütörtök 18:18)
    Én ilyet nem tapasztalok. Lehet, hogy egyszerűen fertőzött a gépetek.
    1) Menjetek el ide: housecall.trendmicro.com és töltsétek le.
    2) Indítsátok el, és tegyétek, amit mond. Leellenőrzi a teljes gépet a legújabb vírus-adatbázisok alapján. Ha bajt talál, engedjétek neki, hogy leirtsa.
    3) Ha kész vagytok: telepítsetek TŰZFALAT. Javaslat: Comodo Internet Security (az ingyenes verzió). Aki nem akarja, azt keveset nyaggatja, de kiválóan véd.
    .
    Ha a helyzet nem változik, akkor célszerű:
    a) fizikailag lehúzni az internetet — tehát nem letiltani, hanem kihúzni a csatlakozót
    b) lementeni az adatokat (Word fájlok stb.)
    c) formattálni a merevlemezt – nem a Quick/Gyors opcióval, hanem alaposan
    d) nulláról újratelepíteni az operációs rendszert és az alkalmazásokat
    e) telepíteni a tűzfalat
    f) visszadugni az internetet.
    g) ha a tűzfal ugat, odafigyelni, és ami nem tűnik jónak, azt megtiltani

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  47. Vikidál Gyula fedőneve “DALOS” volt. Maga is elismerte, hogy jelentett.
    http://www.origo.hu/itthon/20040422vikidal.html

    Az, hogy a DALOS fedőnevet most ÉNEKES-re változtatták, nyilván direkt történt Bartus László rágalmazásához. A DALOS-t nem tartották célszerűnek, mert rögtön adta volna, hogy ki volt a DALOS fedőnevű ügynök (vagy csak jelentő – amúgy ez mindegy, hogy jelentőnek vagy ügynöknek nevezték). Vikidál egyébként elismerte, hogy jelentett és bocsánatot is kért.

    Pár dolgot olvastam az ügynök-múlttal rendelkezőkről. A fedőnevük általában jelezte a foglalkozásukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  48. Még Ady versét is minuszolják! Ezt nevezem kultúrának! :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  49. Majdnem eltalàltam….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  50. 1. ” soha nem járt “K” lakásban” Ezt nem tudhatja, mert lehet, hogy egy lakás, ahol véletlenül megfordult látogatóként, az volt, tudta nélkül.
    2. Az egész cirkusz célja az, hogy BL energiáit ezzel kösse le.
    3. Nem láttam még ilyen kartont, de szerintem annak idején a “pártállása” kérdésre aligha írták, hogy “MSzMP”, inkább azt, hogy “párttag” vagy hogy “nem párttag”, mivel akkor ez az egyetlen párt létezett.
    4. Nem lesz nyugalom, míg az összes ilyen iratot nyilvánosságra nem hozzák. A nagy pártok ezt megakadályozták, s ezzel megvetették az alapjait a mai fasiszta átalakulásnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Nyomoznak Bartus hamis 6-os kartonja ügyében 2014. szeptember 29. hétfő | AN

Hack: A kultúrház vezetők ügynökök voltak 2014. február 1. szombat | AN

Törvényes-e az ATV látens tevékenysége? 2013. december 17. kedd | AN

Adalékok az ATV-ről szóló vitához 2013. november 30. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos