Ronai and Ronai
AMERIKAI

A magyar futball jobban teljesít 2013. október 12. szombat 6:58 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(57)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A magyar futball jobban teljesít

Budapest – Távozik posztjáról Egervári Sándor a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, miután csapata csúfos és történelmi és vereséget szenvedett Hollandiában. A hír, hogy 8-1-re kikaptunk a hollandoktól, normális országokban a sportrovatokban szerepelne. Ott lenne a helye nálunk is, de Magyarország már egy ideje nem normális ország, ezért mi sem tudjuk oda tenni ezt a hírt, ahová eredetileg való lenne.

Mert nálunk a sport is politika, a miniszterelnök hatalmi tébolyában az ország gyarapítása helyett stadionokat épít, falusi kiscsapatot visz föl az első osztályba, erősít meg százmilliókért vásárolt játékosokkal. Futballra van pénz, oktatásra, egészségügyre, kultúrára nem jut.

Történelmi ez a mostani “eredmény”, hiszen a válogatott eddigi legsúlyosabb hazai vereségét 1908. június 10-én szenvedte ellen Anglia ellen (7-0), míg idegenben 1941. április 6-án, Kölnben kaptunk ki 7-0-ra a németektől.

Egervári Sándor a világbajnoki selejtezőmérkőzés utáni sajtótájékoztatón közölte: a találkozó után jelezte Csányi Sándornak, a magyar szövetség elnökének, illetve Vági Márton főtitkárnak, hogy a történelmi kudarc miatt távozik posztjáról. A lemondást elfogadták és kedden az Andorra elleni vb-selejtezőn az eddigi pályaedző, Csábi József irányítja majd az együttest.

Magát a találkozót csak röviden értékelte Egervári: “A holland csapat ma minden tekintetben felülmúlt minket, kiválóan játszottak, mi azonban gyatra teljesítménnyel asszisztáltunk ehhez” – nyilatkozta. Mivel a románok és a törökök is nyertek pénteken, így a mieink a csoport negyedik helyéről várják a selejtezősorozat keddi zárását.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (26 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +28 ( 30 szavazatból)
A magyar futball jobban teljesít, 5.0 out of 5 based on 26 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(57)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

57 Reader’s Comments

  1. Báthory Ödönke

    Száz stadiont, ezeret!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (43 szavazatból)
  2. Nem százat, ezeret, csak + 8-at! Egy gól, egy stadion!
    Agyarország jobban teljesít!
    Országunk őrültje azért is megmutatja!
    Szegénykém! Ebben ugyan olyan sikertelen, mint minden másban…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (45 szavazatból)
  3. A stadionok építésével, a foci “megvédésével” kb. úgy jártak, mint a manyuposok és minden, ami a vezír által megvédésre került – annak annyi!
    Csak csendben megjegyezném azer: el tudom képzelni, hogy a focistákon mekkora lehet a nyomás, a megfelelési kényszer, még szerencse, hogy nem kapnak infarktust!
    Komolyan már sajnálom őket, mert nem ők tehetnek arról, hogy a magyar kormányfőnek a foci a hobbija és ebben a fényezés, a siker, siker, siker szövegelése nem segít, itt a látvány tagadhatatlan!
    De abból kellene kiindulni, hogy ő is csak III. osztályú volt, miért tesz ekkora terhet rájuk, amikor ő még az országot is 3xbóvlissá tette?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  4. Most üt vissza az agyalágyultra, hogy a focival azonosította önmagát…A nép pedig majd a fociról azonosítja a hülyéjét…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  5. Most jöhet a klasszikus Marketinges vicc. A vállalatnál 2 csapat van a marketingesek és az asztalosok.és ezek játszanak egy mással a vállalati bajnoki címért. Az eredmény 8:1 lett az asztalosok javára. Másnap megjelent a falúságon.
    Tegnap megrendezésre került a vállalti bajnokság. Marketingeseink a fantasztikus 2. helyet szerezték meg míg az asztalosok az utolsó előtti helyen végeztek.

    Ja. Tegnap hallotta. Megvettek Ománban 20 kiló Sólyom lekvárt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  6. Olvasgattam:
    A Pető Intézet támogatását, vagy a rokkantak pénzét kár volt a fociba dönteni!
    -
    Na ez volt az igazi szobordöntés!
    -
    Ki a hibás? Hát a zemúttnyócegy, Gyurcsány és a Bajnai…
    -
    Más hobbit kellene találnia a vezírnek, ahol azer a szotyit még köpködhetné!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  7. ha a felcsút játszhat a magyar “élvonalban”, akkor ez a történelmi vereség elég logikus. orbanisztánban mindent cinkelt lapokkal játszanak. csalás nélkül meg ennyire futja. lehet, hogy ebböl ért majd orbán tanulatlan söpredéke. egész magyarország annyit ér, mint a focicsapatunk. talán az lenne a legegyszerübb ha megszüntetnénk a focit magyarországon legalább 20 évre. ennyi idö kell a méregtelenítésre. egyébként az élet minden területén úgy mint gazdaság, egészségügy, oktatás, stb a labdarúgó válogatotthoz hasonlóan teljesít orbanisztán. ebböl az 1-8-ból talán szélesebb körben is világos lesz hová züllött magyarország a fidesszel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (38 szavazatból)
  8. bezanne
    Senki sem annyira vak, mint az, aki nem akar látni!
    A Fidesz és a nyaloncai pedig NEM AKARNAK LÁTNI!
    Itt siker hegyek vannak, jó az irány!!!!!!!!!
    -
    Már régóta érezhetnék, hogy azt, amit “Néger-csók”-ként etetnek velük egészen más és mégsem tiltakoznak, nyelik, tömik magukba önfeledten!
    Cöfröfök még bérbirkamenetet is verbuválnak külföldi zsoldosokkal a vezír éltetésére – ezzel is hülyének nézve és megalázva mindenkit!
    Mert én megalázónak érzem azt, hogy hülyének és azonosnak néznek a létharmatjukkal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  9. Én először a rendőrségi hirek baleset rovatában kerestem a blikkben a hirt, mert ez gázolás volt nem vereség, de nem találtam.

    Most hallottam egervárit:”..nem erre számitottam…”, Ez a barom még mindig elhiszi hogy ennek a bagázsnak van keresnivalója a foci akár közép mezőnyében is??

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  10. csakén: A vezérnek ez nem hobbija. Sokkal több annál. Bennfenntes forrás szerint hetente legalább két meccset kell végignéznie ahhoz, hogy nagyjából egyensúlyban maradjon. Függőség. A terápia pedig maga a szer fogyasztása. (Kutyaharapást szőrivel.) Eddig a csökkentett adagokkal próbálkoztak, nem ment. Most a sokkterápiát választotta Egervári doktor és a csapata. Ez szokott sikerülni, a magam példáján okulva. Én valóságos focirajongó voltam, de a magyar válogatott játéka már évtizedekkel ezelőtt teljesen leszoktatott a meccsnézésről. Ha vezérünket ez a találkozó se szoktatja le a fociról, és már nem kezdte el saját kezével lebontani a kertvégi stadionját, akkor viszont reménytelen a helyzet. A helyzetünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  11. Csak én! Én már láttam szotyizó pecást!!

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  12. emigrant
    Akkor a körötte lévők felelősek azért, hogy az országot egy ilyen függő izé irányítsa! A szombathelyi orrbadugós ehhez képest sehol nincs – ő csak ott helyileg árthat, de ebben az esetben az országról, a hazáról van szó!
    Enyhén szólva felelőtlenség, de másként is nevezhetném ezt a dolgot….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  13. Százmilliárdokba mérhető a nagysága annak az összegnek, amit ez a színvonaltalan, eredménytelen magyar labdarugás és a belőle jól élők 2010 óta kiszívattyúztak az államkasszából.Nincsenek illúzióim a felöl, hogy adóforintjaink elhárdálása ezután a gyalázatos szereplés után is töretlenül folytatódni fog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  14. Várom Selmecigabi megszólalását, amibe valahogy belekeveri GyF-et és Banait, meg ez elmúlt nyócegyet.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  15. Szerintem a közmunkásokat kéne a stadionokba vezényelni, mint nézők és akkor máris meg lehetne tölteni a padsorokat. Tapsolni is tudnak vezényszóra. Már csak a riporter a kérdéses, de jó besúgót ma is találni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  16. Sejtettem hogy ez lesz , amikor láttam hogy szegény Buzánszki Jenő azt mondta a fiúk a HAZÁÉRT játszanak ! Ez már néhányszor nem jött be -így most sem ! Nem kell a dolgokat túl dimenzionálni ! “A krumplileves az legyen krumplileves “! -Most jutott eszembe , szerintem gyorsan kiderül hogy ezért is a Gyurcsány a hibás , vagy Reading asszony !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  17. ez a holland-magyar meccs az elmúlt évek talán legfontosabb belpolitikai eseménye volt. ezen keresztül remélhetöleg lesz fogás a fideszen. a 3 éves fideszámokfutást jól lehet illusztrálni a segítségével olyan rétegeknek, akik az ilyen példákból jobban értenek. ez a történet ugyanolyan könnyen felfogható mint pl a “rezsicsökkentés”. ez a meccs most nem azoknak segítég, akik már a 90-es évek elején, fodor, hegedüs, molnár kilépésekor pontosan beazonosították orbánt és a fideszt és azóta egyfolytában hányingerük van tölük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  18. Legszebb öröm a káröröm!
    És én most örülök!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  19. Pontositanam a hirt: 2 db, azaz ket darab, golt lottunk !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  20. ” Dreaming-Breaking!!!!!!”
    “Egervári Sándor példáját követve a történelmi vereség miatt Orbán Viktor is benyújtotta lemondását!
    Utolsó intézkedésével minden futballba pumpált milliárd visszavételét rendelte el, amely pénzeket a gazdaság fejlesztésébe és a végletesen elszegényedett emberek megsegítésére kell fordítani”
    Ezzel a lépéssel Orbán Viktor örökre beírta magát a magyar történelembe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  21. Gábor:
    Én is szeretem a sci-fit, de ennyire még sosem szaladt meg a fantáziám…))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  22. A FID SS RÁFEKÜDT A LÁTVÁNYSPORTOKRA
    *
    TiszöltHölgyejimésUrojim ! Ködvös Baraaaatajim!
    Matematikai szempontból ez a meccs felért az 1953-as angol-magyarral, mert hát a most lőtt gólok száma tökéletesen megegyezett az akkor belőttek számával:
    magyar-angol . = 6+3 = 9 ;
    Holland-magyar= 8+1 = 9 .
    - AZAZ 9 = 9
    *
    Ezt még az a megátalkodott ellenzék sem tagadhatja le, tiszöltHölgyejimésUrojim !!! Denemaaaam !
    Mindez továbbra is bizonyítja a kormánystratégia helyességét és azt, hogy “Magyarorszaaag jól teljesít” …
    - Ja (!) meg, hogy Haraaa Mogyororszaaag,Hajraaaa Mogyorok !
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  23. Majd a börtönválogatottban, majd ott …….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  24. Miközben mi itt focizunk, szép csendesen kimúlt a népszava, átalakítási betegségben és a Népszabadság is az utolsókat rúgja, technikai hiba kórban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  25. Orbán – Csányi – Kubatov és a többiek mind gazemberek, tolvaj-csaló-rablóbanda, a magyar nép parazitái. Kínában már rég kivégezték volna őket. De ott van is fejlődés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  26. … és pl. a debrceni stadiont pont a választás előtt fogják átadni…. és annyira senki sem lesz feledékeny hogy ne tudjon majd akkor “NYOLCIG ELSZÁMOLNI”
    így üthet vissza ha valamit építenek…?
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  27. 1968 óta a marseilli vereség óta nincs magyar foci.
    A maiak kb. az 50-es évek focijához képest kb 10%-on teljesítenek.
    Mégis megél a fociból kb 100 ezer léhűtő, szakosztályvezető, edző, gyúró, masszőr, gondnok, játékos, sportújságíró, sportigazgató, elnök, sőt még miniszterelnök is!
    Olyan ez mint a mai magyarországi gazdaság “unortodox”, valami képzetes csipkerózsika álomvilágban történik a dolog.
    Aztán amikor a valós világban kellene teljesíteni (nem a nagy pofánkkal!), akkor jön a nagy bumm! A felébredés, a 8:1 a fociban, és a gazdaságban is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  28. Az ellenzéknek lehet:
    -
    A ZEMÚTNYÓCEGYEZNI – oszt jó napot!
    -
    Lehet emlegetni, hogy a Pető Intézet és a rokkantak megvont pénze megy a focistadionokra!
    Demagógia, meglehet, de tény!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  29. A csuti stadiont ne bántsátok Lesz funkciója. Mauzóleum lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  30. Lehet, hogy az egybites rajongókban ez hatásosabban működik mint az ellenzék töketlenkedése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  31. Egervárinak az a nagy szerencséje, hogy nem Észak Koreában él, mert a Kedves vezető már régen a családtagjaival együtt agyon lövette volna. Így is félő, hogy rábizonyítják, hogy lepaktált a rezsidémonnal és direkt vitte vereségbe a válogatottat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  32. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Megnéztem volna a tébolyult kis zsebpiszok fejét a meccs alatt.Remélem infarktus közeli állapotba került .Vajon milyen frekvenciával nyalta a száját, emelgette a könyökét??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  33. Miért nem focimániás Kedves Vezetőnk mond már le!!!!????
    Annak legalább lenne értelme!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  34. Hát kérem, ezek után próbáljon valaki vitatkozni, hogy nem a foci a legjobb befektetés! Ja hogy nem nekünk!?? Hát Istenem HOLLANDIA JOBBAN TELJESÍT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  35. Taglókép Hollandiából cikknél olvastam:
    “A futball egy játék, a politika szégyene, ha komolyan veszi, pláne ha hűtlen kezelésre használja!
    Nevetségessé tesszük magunkat, ha Gyurcsány Ferenc önkritikája után lázongások törnek ki, míg a 100 milliárdok ostoba elherdálása a világ legtermészetesebb dolga, a nép pedig közben sínylődik!”
    -
    Ez a 8:1, ez egy stratégia volt – így aláztuk a románokat, akik csak hármat lőttek annak a csapatnak, amelynek nyolcat is lehet! Ez volt a cél…
    -
    Egy elkeseredett drukker, üveges szemmel: nem ezt ígérték nekünk! Fideszes lehet a lelkem, most aztán nagyot csalódott!)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  36. A Felcsút azért szerepelhet az NB1-ben, mert az első osztály színvonala mára semmiben sem különbözik a megye III-tól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  37. Szerintem a magyar fociválogatott hollandiában elért teljesitményéhez hasonló a “Magyarország jobban teljesit.” szlogen is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  38. Én a fiamnak a meccs előtt 10-et jósoltam ,úgy hogy nem vagyok megelégedve se a csapattal se az eredménnyel.:)
    Ezt a meccset nem tudta úgy megvenni Viktorka mint amikor a Ferencváros játszott a Puskás Akadémia ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  39. Úgy látszik, hogy – főleg az ellenzék – nagyon helyesen, nem győzi a tények iránti teljes hűséggel megállapítani, hogy ez a vereség bizony nagy szégyen, ez a pénznyelő magyar foci egy átverés, jó szemléltetője (leleplezője) a teljesítményképtelen dilettantizmusnak, a valóságtól elszakadt mániakergető ámokfutásnak, – hm …őrültségnek – stb. Mindez így is van.
    .
    De.
    .
    Mi lenne várható e téren egy esetleges kormányváltás után?
    .
    Lenne-e bátor egy esetleg kormányra kerülő mai ellenzék ahhoz, hogy kimondja: a magyar labdarúgás nagyszerűségének kiirthatatlan, de teljesen hamis ideája egy mindössze néhány éves, és már régesrég lezárult időszak maradványa. Lenne-e elég bátor kimondani, és végigcsinálni, hogy ezt a fél évszázados szélhámosságot le kell zárni. Nincs több sportállás, támogatás. A foci errefelé ne jelentse többé azt, hogy milliók lezöttyennek a TV elé, és…stb. Mindenki focizhat a saját lábával, hétvégén, délután, a maga szabad idejének a terhére, a maga költségén, a saját keringési rendszerének és mozgásszerveinek a karbantartására. Olyan mezben amilyet magának a maga pénzén venni tud. Olyan pályán, amilyet a maga és barátai összefogásával magának biztosítani tud. Tehát ne abban az értelemben legyen tömegsport, hogy tömegeket manipulálnak vele, ültetik a tévénéző fotelbe, stb., hanem legfeljebb abban, hogy tömegek fociznak a saját mozgásuk személyes öröméért, és az egyetlen jutalmuk ezért a saját jobb fizikai állapotuk, és még esetleg a csapattársak elismerése. Szóval eljön-e az igazság órája?
    .
    Mert ha egy új kormány esetleg majd meghirdeti, hogy no most visszaszerezzük a magyar foci régi hírnevét (mit is??), mi majd megmutatjuk, hogy ennyi töketlenkedés után hogy kell ezt a (magyar büszkeséghez oly fontos és drága területet… mert mi aztán most megmutatjuk, hogy nem vagyunk mi senkinél sem kevésbé magyarok, márpedig magyar nemzet kiváló magyar foci nélkül elképzelhetetlen, ebben ugye mindnyájan egyetértünk…), szóval ezt a népnyomorító sötét hazugságot a tömegeknek való benyalás céljából tovább folytatni, akkor most is kár háborogni.
    Mellesleg, még akkor úsznánk meg viszonylag kis kárral, ha meghirdetnék, de komolyan azért nem vennék. Mert komolyan venni, és ezen az úton legalább elindulni, az valószínűleg még a mostaninál is több pénzbe kerülne. Éhező gyerekek százezrei, lerobbant kórházak, kiürülő rendőrség, kréta nélküli közoktatás stb. mellett.
    .
    Csak a baloldali kormányok általában nagyon gyávák és esetlenek a tömegek előtt népszerűtlen célok végigvitelében. És teljesen ráhagyják a terepet az ellenfél uszító aljasságaira. Ha pedig egy nemzet lakossága hosszú távon és sorozatosan olyan, hogy mindig fölül az ugyanonnan jövő átveréseknek, akkor egyszerűen azt érdemli.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  40. Tudom, a hír a nyolcgólos vereségről közönséges hazugság! Gyurcsány és az ellenzéki magyarok kijárnak Brüsszelbe, és rossz hírünket keltik! A Tavares jelentést is a régi népellenség kommunisták írták! Mi jobban teljesítünk! Majd meglátja mindenki, hogy megnyerjük a 2014 es választást is! Magyar testvéreim! Keresztények! Atilla népe! Igyátok az Orbán engedélyével főzött pálinkátokat, tömjétek meg az Orbánbérenc trafikosok zsebeit, és ki ne józanodjatok addig míg le nem szavaztatok a Viktátorra! És jobban teljesítünk! Jövőre már 4 millióan fogunk éhezni! Drága magyarjaim, fel ne ébredjetek! Meg ne jöjjön az eszetek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  41. Régen voltam ilyen boldog! Saját szememmel láthattam, hogy VEZÍREM milyen igazat mondó! MAGYARORSZÁG TELJESÍT!
    Csak tessék hinni neki!!!!!!!! Ja! 1 millió mínuszt kérek!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  42. Csakén !
    *
    Gratulálok az EMÚTTT-NYÓCCCEGY ötletéhez >> ez mostantól a mi szlogenünk !!!
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  43. Még ápolják a vezírt, mert igen csendben van.
    Tegnap még úgy nyilatkozott, hogy igenis nem elherdált pénz amit a fociba fektetünk, mert bár még nincsenek eredmények, de majd lesznek….vagy valami hasonlót hablatyolt.
    Nem emlékszik Hofi mondására, mely szerint: tudsz úszni? Nem? És, ha pénzt adok?!
    Akadémiákra kell költeni, a kicsi gyerekeknek kihajtani még a belsőjüket is, közben pedig vannak iskolák, ahol nincsen tornaterem – hát ennyit az ő sport szeretetéről!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  44. Csacsicska Tamás

    Most már se kenyér, se cirkuszi játékok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  45. Lehet, hogy ami ennek a töketlen ellenzéknek nem megy, azt a magyar labdarúgóipari segédmunkások (értsd: válogatott) megoldják, és ezzel beverték az első méretes vasszöget Orbán politikai koporsójába???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  46. Mi itt a baj? Történelmi csúcsokat döntöget a futballcsapat!
    Hogy negatívat? Kit érdekel!
    .
    Máris itt a “Hír”: Gyurcsány a Hibás!
    Ez az ország maga a fertő! Megrohasztotta a narancs!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  47. Azt hinné az ember, hogy itt mindenki bele próbálja keverni a politikát a sportba.Csak sajnos vannak hasonlóságok. 8:1, nem semmi! Fidesz politika, ugyanez, vagy még rosszab…. Így aztán nem kell csodálkozni a véleményeken, mert a teljesítmény minkét területen ugyanaz.
    Egy normális embernek ha azt mondja valaki egy tettére, hogy nem jó, amit csinálsz– legyinthet rá! Ha más is mondja, legyinthet arra is! De ha sokan mondják, akkor el kell gondolkodni, hogy nincs-e véletlenül igazuk…… mondom, ha normális az!!!
    Meg kéne már megmondani valakinek neki, ha még van olyan akire hallgat, hogy:
    Viktor! Az is nagy baj, hogy fordítva ülsz a lovon, de észre kéne már venned, hogy ez a ló megdöglött……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  48. http://www.youtube.com/watch?v=klL99Z-exiA

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

Lázár János aggódik a zsidók miatt 2014. február 26. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos