Ronai and Ronai
AMERIKAI

NYÁRI SZÜNET III. 2013. június 2. vasárnap 19:04

  • Hozzászólások(700)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

NYÁRI SZÜNET

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy az Amerikai Népszava online kiadása június, július és augusztus hónapokban nyári szünetet tart.

A nyári szünet nem érinti a nyomtatott lapot, amely a szokásos módon jelenik meg.

A nyári szünet ideje alatt az online kiadás elérhető, olvasni és hozzászólni lehet, a frissítés azonban csak szórványos és esetleges lesz.

Köszönjük szíves megértésüket, minden kedves olvasónknak kellemes nyarat és jó pihenést kívánunk! Találkozunk szeptemberben!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.3/5 (12 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -5 ( 13 szavazatból)
NYÁRI SZÜNET III., 2.3 out of 5 based on 12 ratings

  • Hozzászólások(700)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

700 Reader’s Comments

  1. Ki legyen a miniszterelnök? Na Ki?
    Hát Mesterházy semmiképp! Az, aki hagyta leamortizálni GyF-et, aztán megakadályozta a DK parlamenti frakciójának létrejöttét, az a baloldal bűnözője. És az a színtársulat, amely emögé az ember mögé felsorakozik, az nem lehet más, mint a haszonleső puch-félék és a vén hülyék gyülekezete. És egy percig sem hiszem, hogy van tömegbázisuk saját magukon (mármint a tagok) kívül. Egyetlen megmozdulásra sem voltak képesek.
    Bajnai? Én nem írnám le. Az biztos, hogy nem ért a politikához, és az is biztos, hogyha arra a Szigetvárira hallgat, aki jégrevitt eddig mindenkit (egyébkén én egy hebrencsnek hívom amikor magammal beszélgetek), az csak tovább ront az esélyein. Ebben Bartus Lacival egyetértek. Neki most kellen fordulnia a DK-hoz, és az mszp-s tagok és szimpatizánsokkal megerősödve nyerők lehetnének. Mesterházy meg mehetne a levesbe.
    Ettől függetlenül a mostani patthelyzetnek semmi jelentősége nincs. Szerintem egyszerűen elmentek a falig. Teszt volt. Elvileg folytatható lenne, de a fenntebbi megoldásra szívesebben fizetnék.

    Norbert
    szombat 09:35 jó ötletnek tartom. Nyomás vitára az ATV-be. A többi tévé úgyse közvetítené. De mondok még valamit. Ez elképesztő lesz.
    A szoc rendszer bukásának legfőbb oka a vezetői kiválasztódásnak a módja volt. Az volt a vezető – csopveztől a direktorig, párttagtól az akármeddig -, akinek a származása megfelelt, nagy pofája volt, esetleg a káderével azonos vadászpuskája volt. A kiválasztásra a lenini elvek szolgált. Na puff!
    De már abban az időben is egy tisztességes kapitalista nem a rokonára bízta a cég ügyeit, hanem egy fejvadász cég által javasolt managerre. Kiválasztatott!
    —–
    Ez eddig nem elképesztő, ez tény. Az elképesztő az lenne, ha ilymódon megméretnék magukat! (Lehet, hogy még mindig alszom?!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. Norbert!
    Orbán sosem fog kiállni vitára, nem csak gyurcsánnyal nem, aki már leverte, hanem mással sem. Hogy ettől elitéled, az jogos. Szar alak. De miért is tenné? Ezt inkább ő kérdezné a kihívójától. És közben cinikusan mosolyogna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  3. “Az, aki hagyta leamortizálni GyF-et, aztán megakadályozta a DK parlamenti frakciójának létrejöttét, az a baloldal bűnözője.”
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  4. gets (2013. augusztus 26. hétfő 11:50)
    Szép. Ahogyan Orbán rendszere megszilárdul, érdekes módon egyre több ilyen helyzet lesz majd. Véletlenül. Aztán esetleg majd közleményben elítélik, utólag. Vagy még azt sem.
    Amíg a baloldal nem tud győzni az utcán, sehol sem fog tudni győzni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  5. http://internetfigyelo.wordpress.com/2012/04/21/szegyenteljes-leleplezes/
    ovi, aki III/III-as volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  6. gets ma reggeli remek cikk ajánlata inspirál, hogy a IV. szünetről bemásoljam ide:
    “Minimum két éve közismert, hogy a magyarok fele nem tud pártot választani, passzivitásba vonult. Az sem titok, hogy a legnagyobb ellenzéki erőt, valamint azt a két korábbi miniszterelnököt, akik még jelen vannak a cirkusz porondon, a rezsimnek sikerült esélytelennek amortizálnia. Kérdésem: ilyen körülmények között, miért nem bukkant fel legalább egy épkézláb, támadhatatlan tömörülés, élén egy karizmatikus vezetővel, amely eltakarítaná a szemétdombot?
    Miért nem ismerték fel “nem besározott” erők, hogy van egy hatalmas szabad vegyérték a vészhelyzetben lévő országukban?!? Már régen meg kellett volna szerveződnie egy “múlttalan”, és éppen ezért a kiábrándultakat is megmozdítani képes társaságnak. Ne lenne legalább egy karizmatikus, hiteles személyiség az országban, aki mögé felsorakozhatna az ötven százalék, és persze velük együtt a mostaniakhoz tartozók?? (Látjuk, milyen adottságtömegeknek sikerült.)
    Bőven meglenne a kétharmad.
    Gyurcsánynak és Bajnainak minden normális országban komoly esélye lehetne vezető pozícióba kerülni, nálunk, a közeljövőben aligha. A mintegy hét hónap kevés idő, a média jelenlét egyébként is minimális az utálkozással sikeresen megrészegített milliók kijózanítására. Gyurcsány ezt már régen felismerte, Bajnai nem, ami elég nagy baj, mert akaratlanul is azt üzeni a változást váróknak, hogy nincs más alkalmas jelölt. Pedig a „megváltónak” meg kellene mutatnia magát végre, hogy a választásokig felépítse rendszerváltó csapatát és megszilárdítsa népszerűségét a nyolcból hat milliónál.
    Nem visszakozva korábbi véleményeimből, persze ma is vallom, a rezsim indokolt rettegése a pozícióinak és a szabadrablás lehetőségének elvesztésétől, nem kevésbé betojva a számonkérés utáni jövőképétől, minden eszközzel meg fogja akadályozni, hogy választással elzavarható legyen. A maradék esélyt ma két feltétel megléte adhat: a szövetségesek segítségével kikényszeríteni egy abszolút szabályos választási eljárást, bele értve a méltányos jelenlétet, élő adásos vitákat a közmédiában, a második, az előbbiekben említett néptribunus eljövetele a mögéje felsorakozó milliókkal. Ha ezek nem történnek meg, az újabb „kenyeret és cirkuszt” akciói, valamint a választás lenyúlása megtartja a maiakat a hatalomban.
    (A mai Népszabadságban is írnak erről.)”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  7. Vontolla.
    Hát nem történnek meg.
    Ki kényszeríthet ki a 2/3-ból akármit is?
    1 Az EU – talán
    2. A kapa és a kasza. Ennek nagyobb az esélye.
    3. A “megváltó”. Hol van? Ha eddig nem jelentkezett, akkor már nem is fog. Elkésett ahhoz, hogy mindenki megismerje, ami egyébként sem könnyű ilyen média mellett.

    Nehéz a helyzet. Stratéga kellene! Stratéga!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  8. Szept. közepétől Friderikusz visszatér az ATV-ra közéleti műsort fog vezetni kedd, szerda, csütörtök késő esti óráiban.
    Havas pedig választási műsorokat fog vezetni.
    Egy ide- egy oda, mindenki kedvére.Remek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  9. http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130826_Hanynunk_kell_a_Jobbiktol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  10. A Jobbik egy náci párt, csak még moderálják magukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. A TEK még egy hónapig meghosszabbítja a védelmet a bex@ri utcájában!
    Aztán okt. 23-ig is, valószínűleg meg kell hosszabbítaniuk, aztán még ki tudja, hogy meddig?
    Miután óvó tekintete előtt felnövekedett a jobbikusok csapata, Kubatov óvó tekintete előtt pedig a focidrukkerek csapata és magukba szívták a vekkeres politikáját:
    a mindenki gyűlöljön mindenkit, akkor most miért is telik a gatyóka?!
    Visszanyalt a fagyi, reszkethetnek a milliárdjaikon ülve?!
    -
    Ekkora vagyonokkal úgy gondolták majd élnek, mint Marci Hevesben, pedig csak a rettegés jött el, mert az ország kirablásával nagyon sokaknak nekimentek, annak pedig ez lett a következménye – fél itt már mindenki, a kormányfő, a csapata és az emberek. Ebből mi lesz?!
    -
    A gárdaalakulását rendőrök felügyelik, a zenészeket pedig rendőrök ütik – ki érti ezt?!
    Nem kellene ez ügyben valakiknek kérdéseket feltenniük:
    vajon a gárdások fizettek-e helypénzt és azt kitől kaphatták, kik a támogatóik – nem kellene már ezt is megnézni?! Sok-sok minden tisztázódhatna!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. A fb-n egy fegyveres öregasszony szervez tüntetést Alföldi ellen, akit már az utcán is megtámadták.
    Már közeleg a könyvégetés, ami után majd az emberek következnek?!
    Miért nincs veszélyérzet, hogy ez hová is vezethet – pedig itt a történelem már mutatná az utat….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  13. Összegezve a 3xbóvlis védelmezőit:
    a TEK-n kívül is sokan vannak, de akkor mégis mitől fél:
    savasember, nagykéses asszonyság, géppuskás színikritikusnő – a Wittner klónja, Szőke Feri, a B közép, a Cöfröf, a lengyel és román bérmenetelők, stb.
    És akkor ezek maffiáznak….a KDNP-sek ezt milyen vastapssal jutalmazzák és egyáltalán gyónás előtt vagy után….
    Ez a jobboldal?!
    Szégyen minden valódi jobboldali gondolkodásúra nézve!
    El kell olvasni Szörényi Levente nyilatkozatát, hogy miből is van már elege!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  14. Itt van a Szörényi nyilatkozat. Nagyon meglepő.

    http://fn.hir24.hu/itthon/2013/08/27/szorenyi-uzent-a-dicso-nemzeti-oldalnak-bayernek/~~fokusz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  15. Szenzor
    Kösz a linket. Szörényi nagyot nőtt a szemembe.Becsülöm, hogy van önkritikája, és visszanézve rájött, hogy “csak” díszpinty volt,ami azt jelenti, hogy tisztában van a fidesz mechanizmusával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  16. bumburi
    Nekem nagyon hiányoznak azok a jobb oldali értékrenddel bíró emberek, akik nem tudnak azonosulni az orbáni politikával.
    Gyakran úgy érzem, hogy ha az AN oldalára keverednek, elmarjuk őket, vagy annyira nekik támadunk, hogy ők is bedurvulnak és végül kitiltásra kerülnek.
    Talán nem is gondoljuk végig, hogy mennyire szükség van rájuk.
    Egy normális országban (mi is az???) a politika egészen mást jelent mint nálunk.
    Már nem emlékszem hol olvastam vagy hallottam az alábbiakat, de oda kellene eljutnunk.
    A parlamenti ülés után odaszól a baloldali párt egyik képviselője a jobboldali párt egyik képviselőjének (vagy fordítva) : na gyere te “fasiszta” igyunk meg egy pofa sört! A válasz: jövök te “kommunista”.
    Akkor lesz a mi kis országuk rendben, ha képesek leszünk idáig eljutni. Már csak az a nagy kérdés………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. Szenzor
    Nagyon egyetértek veled. Nem elüldözni, hanem idecsalni kéne őket, és vitatkozni velük. Már korábban is írtam erről úgy, hogy az olyanokra rárepültünk és a végén már teljesen belterjessé válik az AN. Sőt! Sokan olyanok, akik egyébként az alapvető dolgokban egyetértettek velünk, a részletek vitáinak eldurvulása miatt csendben elmaradtak. Én így hiányolom pl csattot és kekecet is. Jók voltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  18. Latyapatya
    Sok mindenben egyetértünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  19. Van még valami sikeres intézmény ebben az országban, amit nem tettek tönkre?

    http://hvg.hu/itthon/20130827_Index_csod_fenyegeti_a_Peto_Intezetet#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_8_27

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. baby híre, hogy a Havas a választási műsort fogja vezetni az ATV-ben.
    Na az be fog tenni a baloldalnak. Én már most sem bírom a műsorát megnézni. Sem a nagyképűsége, sem a hanyag eleganciája nem vonz, de az, hogy amikor a vendégei közötti vita kezd érdekes lenni, akkor ő lezárja azzal, hogy erre nincs több idő, tovább kell menni, na akkor csúnyákat mondok és kikapcs. Menjen tovább ő a ..-ba!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Latyapatya,
    Nem vagyok elájulva Havastól, de legtöbbször a “Havas a pályán” nem volt rossz. Rendesen ekézte mindkét oldalt, kaptak hideget-meleget. Igaz, hogy értékrendje szerint jobboldali, de nem hülye, látja, mi megy itt. A Gy. fóbiáját nem sikerült megfejtenem. Határozottan élvezetesek voltak azok az adások, amikben Lovas Zoltán és Magyar ügyvéd úr szerepelt, a többiek felejtősek.
    Hogy mi a fenének kellett neki Csintalan, azt csak ő tudja, meg aki utasításba adta neki. Egy ilyen megélhetési senkiházinak már régen a süllyesztőben lenne a helye. Annak viszont örülök, hogy végre Friderikusz visszatér, legalább nem fogunk unatkozni! Igazi nagyágyú!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  22. norbert

    Havas egy pillanatig se volt jobboldali , se értékrendben ,se semmiben….
    Fridinek nagyon örülök. A Havas műsorban Lovas Zoltán volt a legjobb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  23. Havasnál azt nem szerettem amiről Latyapatya is írt, hogy túl sok témát hozott fel, rövid volt egyhez az idő és annak a nagy részét is lenyúlta.
    Különben én tudnám élvezni, tudja magáról, hogy időnként nagyképű és lekezelő.
    Értékrendben szerintem középen van (lehet hogy jobbközépen) azzal nem volt bajom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. “…ismeretlen tettes megrongálta, fekete festékkel öntötte le a közelmúltban a templomkertben felavatott Wass Albert szobrot Kiskunfélegyházán –..”

    http://www.baon.hu/bacs-kiskun/kozelet/megrongaltak-wass-albert-szobrat-felegyhazan-512965

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. Barry1
    Látom, leminuszoltál Havas miatt. Pedig ő saját magáról állítja, hogy az.
    Na jó, MDF-es – volt, nem fogunk összeveszni ezen. Az igaz, hogy pont akkor, amikor jönne a lényeg, vagy lenne érdekes a téma, akkor ugrik tovább. Lehet, hogy nem akar olyat mondani, ami esetleg “tilos”, de lehet talán az idő rövidsége miatt. Ebben igaza van Latyapatyának és Szenzornak is.
    Lovas Zoltánt sok helyen el tudnánk képzelni, valószínű hogy az a baj vele másoknak. Pedig csak az ellenzéki média színvonalát emelné.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. szenzor

    Tudod ,hogy nagyon tisztellek ,éppen ezért tisztelettel kérdezem tőled:
    kikről beszélsz? Szerintem még az egy kezed is sok ,hogy megszámold őket.
    Ha nekem nem hiszel ,kérlek olvsad el Márai Sándor naplóját ,amelyben világosan leirja tiv hogy sajnos nálunk nincs és soha nem is volt európai értelemben vett jobboldal ,csak szélsőjobb. Van néhány a kietlen pusztában kódorgó liberális konzervativ féle, de az sem jobboldali. Te is, latyapatya is nagy tévedésben vagytok. SAJNOS!!!! Nem ,hogy tömegekben vagy többesszámban nincsenek,hanem még egyes számban s.em. Ezt nem is olyan régen Bartus is megirta. De mondjatok ellenpéldát. Győzzetek meg. Én lennék a legboldogabb. Üdv. Barry1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  27. norbert

    Irtam , de nem minuszoltalak!!!!! Ja, hogy Havas magáról mit állit??!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  28. Szenzor hivatkozása helyesen:
    http://www.baon.hu/bacs-kiskun/kozelet/megrongaltak-wass-albert-szobrat-felegyhazan-512965

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. Barry1
    Akkor az lehet a hiba, hogy nem is tudom, hogy ki a jobboldali. Az mégsem megy, hogy aki nekem ellenszenves az mindjárt jobboldali De nem is hiszem, hogy ilyent írtam volna, de már ebben sem vagyok biztos, mert romlik a memóm.
    Arra viszont még jobb memós időmből emlékszem, hogy valamikor eljutottam az okosságomban addig, hogy engem senki meg nem győz a sok beszéddel, vagy a hosszú írásművel, vagy a könyvével. Ez megmaradt bennem. Ha valami hosszú, az engem már fáraszt. Ha kifáradok, akkor inkább lefekszem.
    Asszem ezért már nem olvasom el Márait sem. Inkább így maradok, és ezen nem vitatkozom.
    Hm?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Barry1
    2013. augusztus 27. kedd 14:27
    Lehet, hogy nagyon szerencsés vagyok, nem tudom.
    Nekem van sok olyan ismerősöm, aki nem sorolható a baloldali érzelmű emberek közé, a Fidesszel nagyon nem szimpatizál, Bokrost elviseli és reménykedett egy Bajnai féle összefogásban, és Gyurcsányt nem szereti. Tudok velük beszélgetni, képes vagyok elfogadni érvelésüket, van amikor még igazat is vagyok kénytelen adni nekik.
    Majd egyik nap megpróbálom összeszámolni őket. Több van, mint egy kezemen…….
    Nincsenek elegen, ebben igazad van, de megismétlem, aki van azt miért kellene elriasztanunk. Nagyon keresik a helyüket.
    Egy valamit megtanultam életem során. Legnehezebb középen lenni, és ott is maradni. Elismerni azt, hogy néha a másiknak is igaza lehet. ((jobbikos minden körülmény között kizárva, fidesznaív nem)
    Néha én érzem magam kietlen pusztában kódorgó liberálisnak. Lehet hogy még a konzervatív is hozzátehető. Már lassan magamat sem ismerem.
    De a tiszteletért hálás köszönet, majd viszonzom ha nagy leszek.
    Üdv Szenzor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. Vannak nem a “baloldal”hoz tartozó jobboldali “liberális” vagy “konzervatív” társaink, akik hol az SzDSz-ben, hol az MDF-ben kötöttek ki. Az MDF Antall, de különösen Boross alatt elmászott a szélsőjobb felé, az árvalányhajas – csendőrcsákós – horthysta maszlaghoz. Dávid Ibolya alatt mérsékeltebb volt, meg is kapta a magáét a balatás gyilkos leendő cinkosától. Az SzDSz mindig is a baloldali és jobboldali “liberálisok” keveréke volt, a négyigenes szavazástól kezdve elvakult és tahó antikommunistákkal felhígítva, valamint kezdettől a megélhetési középréteggel dúsítva. Ezen kívül ezek a kallódó középjobbosok mindenhová csapódhattak ideiglenesen. Most végképp nem tudják, kihez csatlakozhatnának, hol lehetne a helyük. Kár lenne értük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. girbegurba
    Ide velük! Aztán had szóljon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. Norbert
    A Havas GYF fóbiájához. Lehet, hogy nekem mázlim volt, amikor erről beszélt és azt hallottam. Azt mondta, amit Bartus Laci most írt, és Kéri Lacika is mondott régebben. Azt ugyanis, hogy GyF hetente improvizált, vagy ahogy ő mondta reformált, és nem valósított meg semmit. Míg Bartus látja egyéb tulajdonságait is, ez Havas számára egy mindent lerontó tulajdonság, amely mellett a többi rossz és jó eltörpül. A manus nála be lett skatulyázva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. Latyapatya
    “GyF hetente improvizált, vagy ahogy ő mondta reformált, és nem valósított meg semmit.”
    .
    Ez ok lenne az életfogytig tartó sértettségre? Más, személyes ok lehet amögött…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Elnézést! Ez a Havas szúrja a bögyömet, ezért még!
    Egy politikai műsort vezető valaki ne zárjon le egy politikai vitát! Ha nincs rá ideje, el se kezdje!
    Sőt azt mondom, hogy ne is legyen véleménye! A vendégeit szólaltassa, beszéltesse ha már meghívta őket, csak akkor avatkozzon be, ha a vita elfajulna, vagy elkanyarodna. A néző nem a műsorvezetőre, hanem a műsorra, azaz az ottlévők véleményére kiváncsi. Néha ez a bajom az Olgával is, de ő azért jobb.
    Ezt fogja csinálni a választási műsorában is. Ezt?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. proaktív
    Lehet. De nekem ezt mondta. Vagy a készülékem a hibás. Samsung.
    Lehet, hogy egyszer kizavarta valahonnan, vagy akármi is, amiről persze nem nyilatkozhat a tévében.
    0 évvel ezelőtt még szerettem a műsorait, 10 éve nem. Én így jártam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Latyapatya,
    Havas sérelmezte, hogy GYF letegezte. Sőt kikérte magának, ezt ő mondta a műsorában. Bezzeg, ha tudna focizni, vagy legalább szotyit köpködni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  38. Havas egy nagyképű majom, aki abból él, hogy olyan, amilyen.Gyurcsány sportminiszter korában ment interjút adni a Tv-be, és Havas mellett elmenve köszönt neki, hogy szia. Ezt Ő olyan durva sértésnek vette, hogy azonnal megutálta.( ezt meséli mindenhol)
    Szerintem nem is komplett a pali. Nem azért mert utálja Gyurcsányt, – szíve joga – de visszataszító az önimádata, ami minden megnyilvánulásában előjön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  39. Barry1
    Visszaolvastam amit írtam és elnézést, de az utolsó mondat félresikeredett.
    Nem volt szándékomban olyat írni, mintha nem tisztelnélek. Humorizálni akartam, de félresikerült. Bocs.
    Mély tisztelettel Szenzor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. bumburi, Norbert
    Aha élményem van. Tényleg így volt, most beugrott! Köszi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. Ma este (08.27) 19:25-kor Bauer Tamás az ATV Egyenes Beszéd c. műsor vendége lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. Egy politikailag elkötelezett majom ne játssza az eszét egy semleges választási műsor vezetőjeként!!!!! Havas a nárcisztikus, depressziós vádol sokakat hasonló jelzőkkel, mert legalább belülről ismeri ezeket a tulajdonságokat. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  43. Latyapatya
    16:23
    ++++++++++++++++
    Igen akkor is ezt fogja csinálni, különben nem őt hívták volna oda.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  44. Latyapatya
    “Ez a Havas szúrja a bögyömet, ezért még!
    Egy politikai műsort vezető valaki ne zárjon le egy politikai vitát! Ha nincs rá ideje, el se kezdje! Sőt azt mondom, hogy ne is legyen véleménye!”
    .
    Bojkottálni kell Havast, mert láthatóan részrehajló. Be kell jelenteni az ATV-nek – emailben, hogy nyoma legyen – naponta százával, ezrével, akár tízezrével, hogy ha Havas vezeti a választási programokat, kikapcsolják a készüléket, mert Havas nem képes önmérsékletet tartani, elfogult, emiatt teljességgel alkalmatlan a választással kapcsolatos műsorvezetési feladatokra.
    Majd csak észbekapnak, ha a nézettségük a béka alatt kandikál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  45. “A Havas GYF fóbiájához. Lehet, hogy nekem mázlim volt, amikor erről beszélt és azt hallottam. Azt mondta, amit Bartus Laci most írt, és Kéri Lacika is mondott régebben. Azt ugyanis, hogy GyF hetente improvizált, vagy ahogy ő mondta reformált, és nem valósított meg semmit”, írta Latyapatya kolléga, és erre, miként korábban reagálnom kell. Valóban ismert vád ez, de nem szabadna elfelejteni, hogy soha nem volt akkora hatalma, mint pl.II. Józsefnek. össze volt bilincselve pártja elnökségével és a koalíciós partnerrel. Valóban előállt újabb kezdeményezésekkel, de nyilván azért, mert az előzőt megfúrták. Hogy ez így lehetett, engem a közgázon tartott két előadása győzött meg. Ez a pasas pontosan látta a helyzetet és azt is, mit kellett volna tenni. Igen abszurd, hogy ő kap sallert azért, mert nem voltak kellő partnerei a megvalósításokhoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  46. Kedves Vontolla!
    Azt én Kérire írtam negatíve, nem Gyurcsányra. Te is így értetted? Mert amit reagáltál, azzal én egyetértek.
    Akkor most egyetértünk?
    Bízhatok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  47. Jó Latyapatya, örömmel jelzem, abszolút!
    (Kéri azzal a “szakértésével”, miszerint nem kell félni Orbán kétharmadától, normális országban visszafelé és előre kétszáz évvel kiírta volna magát a közszereplésből. Napjainkban ő az ATV sztár elemzője….)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  48. szenzor A z európai jobboldaliság kritériuma nálam a Merkel -skála. Javasolom használni nektek is. Két érték lehet csak.
    Igen vagy nem. There is not third option. Mikor kritikus ( avagy határ esettel)
    találkoztok, tegyétek fel a kérdést: Ez Merkelnél vagy a CDU-nál beleférne e?
    Pl: Irredenta nagy magyar (német) matrica viselése, nem értek a focihoz szerű
    duma., volt náci iró pátyolgatása, (össze)kacsintgatós bankározás stb………
    És most jön a lényeg. Ilyen párttal való szimpatizálás ill rájuk szavazás!!!!!
    Aki ezekkel szimpatizál ,ha csak időlegesen is az szélsőjobbos!!!!! Nem lehet mengelét csak páros napokon elitélni! Nincs félig vagy negyedig náci, ahogy félig terhes sincs. Na, most vizsgáld meg az ismerőseidet!!
    Amit az előbb irtál ,azt egyáltalán nem értettem úgy! Szia Barry1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  49. Proaktív
    Ha úgy van, ahogy Bartus László és többen gondolják, hogy az ATV a Klubrádióval egyetemben a rezsim szekerét tolja, akkor Havas a tökéletes választás a “választásra”.:) Egyébként én utálom a “tanárurat”. Őt hívják így, igaz?
    Na most személyeskedtem egyet és jól esett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos