Ronai and Ronai
AMERIKAI

Jobbikos leszbi-csók: hölgyek öröme 2013. április 17. szerda 8:00 Forrás: AN, rosszabbik.com

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Jobbikos leszbi-csók: hölgyek öröme

Budapest – A tiszta jó erkölcsöket hirdetik, utálják a melegeket, az idegeneket, tiszta, egyenes szívű ember imázsát terjesztik magukról. Ez lenne a Jobbik, a szebb jövő letéteményese. A valóság azonban mást mutat: a Jobbikos fiatalok sem vetik meg az élet apró örömeit, sőt, ha úgy adódik, a nagyobb örömöktől sem tartóztatják meg magukat.

És ha ez a nagyobb öröm egy leszbikus csók képében éri utol őket, nem menekülnek el a kihívás elől. Döntse el miden magában, mennyire szépek és kívánatosak a képen látható egymással örömködő Jobbikos hajadonok. Annyi biztos: Pistának jók lesznek.

A Rosszabbik.com blog birtokába került egy pár éve készült kép a Jobbik prominenseiről, akik Szávay Pistához hasonlóan szintén az ELTE BTK-HÖK-ben nevelkedtek.

Elöl a meggyalázott árpádsávos zászlóban Bencsik János akkori HÖK-alelnök, Jobbik-tag, a Jobbegyenes blog főszerkesztője látható. Hátul áll Nemes László korábbi HÖK-elnök (most Jobbik tag) az asztalon pedig Bársony Márton, a jelenlegi HÖK elnökségi tagja (Garbai Ádám jelenlegi, szintén jobbikos HÖK-elnök beosztottja), Divinyi Zsombor a BTK HÖK mostani küldöttgyűlési elnöke. Füstös Móni, az egyik smároló honleány Garbai megválasztásakor Pesti Bölcsész Újság főszerkesztője volt.

A másik női hölgy a rosszabbik.com információja szerint Prischetzky Réka, aki az ELTE BTK művészetelméleti és médiakutatási intézetében dolgozik.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 12 szavazatból)
Jobbikos leszbi-csók: hölgyek öröme, 4.0 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

21 Reader’s Comments

  1. Miből lesz az “elit” cserebogár? :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  2. Vizet prédikálunk és bort iszunk?Na itt van az álságos kettős beszéd következményei a kettős viselkedés is felütötte a fejét.
    Magyarországnak meg kell újulnia morálisan ,szellemileg szolidárisan és még sorolhatnám napestig.
    Úgy élj,hogy másokat ne bánts meg ,hogy másokat is hagyj élni!
    Meg kell ezt tanulni újra de kitől is???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  3. A cikkíró nagyon helytelenül, igen téves beállításba helyezi ezt a dolgot!
    Ez a két nő csókjában manifesztálódó aktus a mély magyar néplélek egészséges erotikától fűtött természetes megnyilvánulása, mellyel a becsületes, hazájukat szerető igazi honleányok azt a hazafias szándékukat nyilvánítják ki, hogy készek olyan gyermekek nemzésére, akik sokat szenvedett, véráztatta kis hazánkat fogják gyarapítani elősegítve, hogy ne csak gazdasági értelemben, hanem lélekszámban is Európa vezető nemzetévé váljunk.
    Azonban tudnunk kell, hogy minden más azonos neműek között elcsattanó csók, különösen a nyelves típusú smár aljas és gusztustalan provokáció, mely a Brüsszel – Tel Aviv – New York tengely, és a balliberális kozmopoliták népünk elleni mételyező támadása. Azt is tudnunk kell, hogy ezek a körök szemet vetettek a mi tejjel – mézzel folyó kánaánunkra, ezért alantas céljaik között szerepel a magyarság elsorvasztása. Résen kell lennünk, hiszen semmitől sem riadnak vissza, alantas eszközeik közé tartozik a rezsicsökkentés szabotálása, valamint a leszbi-csók is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (25 szavazatból)
  4. commandante,
    Gratu, csak a második mondatbol kimaradt a NEMZETi- jelzö.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  5. Elnézve ezt a bájos fotót, csak azt kérdezném a cseppet sem tisztelt jobbikosoktól és szimpatizánsaiktól, hogy ugyan milyen alapon tiltakoznak a melegfelvonulás ellen, milyen alapon mocskolják a melegeket, milyen képzelt erkölcsi trónszékről ítélkeznek mások felett.
    Ez a kép nem bizonyíték arra,hogy a rajta szereplők melegek, vagy leszbik lennének, de ha igen, akkor mi van?
    Mindössze roppant ízléstelen, gusztustalan.
    Az is igaz,hogy korábban a melegfelvonulásokon résztvevők is produkáltak felettébb ízléstelen dolgokat, amik szerintem is joggal irritálták a nézőket, de ha valakinek nem tetszik az ilyesmi, ne menjen oda.
    Na igen, azt tudjuk, hogy a mocskolódó erkölcsvédők milyen célból voltak ott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  6. Hahaha… nincs a szép, leszbi, vagy nem leszbi, de hirtelen egyszerűen egymáshoz nyúló csajokkal a világon semmi baj, sőt…!!!
    .
    DE AMIVEL VAN, főleg ebben az összefüggésben:
    .
    - Egymást nyilvánvalóan össze- vissza k…félő, betépett hím- és nőnemű prostituáltak (itt: “bulizó egyetemi hallgatók”) fogják már be a mocskos pofájukat, amikor ilyen háttérrel elkezdenek okoskodni a Zerkölcsről, meg a tiszta életről, a hitről, a józanságról, az egyenes életmódról, gyerekvállalásról, stb.
    .
    Aki járt egyetemre az utóbbi, mondjuk 15 évben, az tudja pontosan, hogy az effajta bacchanáliák mindennaposak az egyetemeken. Úgynevezett pártállástól teljesen függetlenül. Aki meg részt is vett ilyenben, mindegy, hogy szemlélőként vagy aktívan, az meg pláne tudhatja, mi van olyankor. Némelyik kollégium pl. inkább hasonlított egy narkós bordélyházjoz, min tanintézeti bentlakásos intézményhez – persze ezt csak azok tudták, akik rendszeresen tartották a kapcsolatot ottaniakkal, vagy bejártak.
    .
    Az úgynevezett “hallgatói önkormányzatok”, azaz, többnyire semmirekellő, nagypofájú, narkós alkesz hülyegyerekek gyülekezete meg már akkor is röhögés tárgyai voltak országszerte, amit azok műveltek. Nem is értem, egy ilyen szervezetet hogy tűrtek meg a dékániák.
    .
    Na mindegy, ez is Mordor egy tipikus tünetegyüttese. Alkoholista nyikhajok, qrvák, narkósok osztják az észt a tisztességes, erkölcsös életről.
    .
    Az utóbbi 15 évről személyes ismeretek és ismeretségek tömege alapján kijelenthetem, hogy ez így van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  7. A Rosszabik már csak ilyen párt! Ezeknek a fiúknak és lányoknak önmagukat kellene megdobálniuk a meleg büszkeség napján, ha már dobálni akarnak… (Állítólag nem csak Gippiusz, hanem Tormay is leszbikus volt…)
    A következő kép szerintem már a fiúké lesz, a fránya szappan és a gravitáció kontextusában… :) Hisz a szélsőjobb úgyis mindig az ember fitymájáról érdeklődik, tehát szeretik bizonyára. (Különben miért kérdeznék?)
    Komolyra fordulva: a nők akkor nyúlnak önmagukhoz vagy egymáshoz, ha lelki támogatás, törődés, gyengédség hiányát érzik. Ezek alapján elképzelhető, milyen lélektani viszonyok uralkodhatnak ezen lánykák és eszmetársaik világában…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  8. Na ez meg a másik, tipikusan mordoti eset:
    .
    “…A másik – qrva – a rosszabbik.com információja szerint Prischetzky Réka, aki az ELTE BTK művészetelméleti és médiakutatási intézetében dolgozik…”
    .
    - Szintén személyes ismeret: abszolút jellemző, hogy ilyen nyikhaj tiniqrva- féle kreatúrákat tesznek az egyetemeken adminisztrációs, vagy egyéb nem tanári, de stabil, egyetemi munkakörbe.
    .
    Ha valaki látott már egyetemi nem tanári álláshirdetést (maradjunk az adminisztrációnál, mert azt ismerem), az tudhatja, hogy ott kb. tízféle sarkalatos kritériumnak kell megfelelni, hogy az adott munka közelébe szagolhasson egyáltalán – elvileg.
    .
    Gyakorlatilag meg néha a létező legalkalmatlanabbat teszik oda, nyilvánvalóan kitartotti, bratyi, vagy egyéb alapon, olyan valakit, aki egyetlen szempontnak sem felel meg. Egynek sem. Pedig a pályázók közól esetleg több, komolyabb szakmai háttérrel rendelkező is lenne.
    .
    Az már csak hab a tortán, hogy ez esetben egy divatnyilas, alkesz nőstényről van szó, és ennek a hímnemű megfelelőiről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  9. Antal:
    .
    “…a nők akkor nyúlnak önmagukhoz vagy egymáshoz, ha lelki támogatás, törődés, gyengédség hiányát érzik…”
    .
    - Nyilván vannak ilyen esetek is, de itt most betépett hülyegyerekekről an szó, ez teljesen más. Hidd el, ez abban a korosztályban már szinte alapjárat, hogy egy ilyen “bulin” (értsd: alkoholgőzös bacchanálián) csajok egymásra másznak, még ha nem leszbikusok, akkor is. Ez a menő.
    .
    De nézd már meg a képen azokat a hímneműeket is, hogy néznek ki… kb. húsz kilós, takony kis k..csögök… jó, nem azt mondom, hogy minden tizen- huszonéves skac legyen testépítő- birkózó alkat, de azért ez… áááh.
    .
    Az viszont vicces, hogy nem azt egyik hímnemű nyomja le a csajt, hanem egy másik csaj, na, ez se semmi, :)))))))), nesze nektek, erkölcsvédő nyilaspárt tagjai, hehe…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  10. Kedves Zorka!

    Két smároló csaj mitől is gusztustalan??? Válaszodat előre is köszönöm… :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  11. Lesz még Magyar Köztársaság!

    nagy andrás!

    Te tényleg ennyire nem fogtad fel?

    Attól gusztustalan, hogy a szarabbik maga állítja azt, hogy gusztustalan, bort isznak és vizet prédikálnak.

    Megértetted végre?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  12. zorka:
    .
    - OK, de ezt kivéve:
    .
    “…Az is igaz,hogy korábban a melegfelvonulásokon résztvevők is produkáltak felettébb ízléstelen dolgokat, amik szerintem is joggal irritálták a nézőket, de ha valakinek nem tetszik az ilyesmi, ne menjen oda..”
    .
    - Na ne már.
    .
    Mi az hogy ha nem tetszik, ne menjünk oda?
    .
    Akkor ha valaki odasz…rik a lakásod, házad elé, azt neked el kell tűrni, max. nem nézel oda, ha nem tetszik? A ratyifelvonulások, az a fajta ordítozó trágár hőzöngés, ami azokon megy, semmivel nem különb, mint egy súlyosabb egyetemi bacchanália.
    .
    Sőt, egy trágár ratyifelvonulás még rosszabb, mivel bárki láthatja, országos reprezentáció, azon kívül abszolút kontraproduktív; amíg nem kezdtek el nyilvánosan őrjöngeni, a kutya nem törődött velük. Régen, mondjuk 20- 40 éve az volt, hogy ha valaki említette, vagy kiderült, hogy ratyi, annyi volt a válasz: kit érdekel?
    .
    Amióta meg ordítozva hivalkodnak, meg “egyenlő jogokat követelnek” (ami megvolt nekik addig is, a házasságot és a gyerek örökbefogadást leszámítva, na még jó…), azóta tiltakoznak ellenük sokan, és most nem a hibbant nácikra gondolok.
    .
    És igen, nem az a gusztustalan, hogy két csaj egymásnak megy (na jó, ez nők körében nem egységes megítélés), hanem az, amit én is leírtam az előző kommentekben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  13. Nem lehet, hogy látva a “férfi” választékot, ez volt a legjobb választás?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  14. Tamdhu,

    BINGÓ :-))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  15. Hát lehet,hogy Pistának jók lesznek,de nekem nem:)
    Amúgy ez jellemző rájuk,erkölcstelenek de gyűlölködni tudnak.
    Nem alaptalanok azok a pletykák,hogy a BTK-ra sok ribanc jár.
    Persze ez nem csak a jobbikosokra igaz,sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  16. MArhaság egy ilyen fotóval házalni, végül is mit kér a rosszabbik.com számon? Hogy miért nem olyan karót nyelt gusztustalanok valójban mint amilyennek mutatják magukat? Talán gondolják komolyan azt a sok marhaságot amit összehordanak? Hogy miért voltak fiatalok? Eh ebből nem lehet jól kijönni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. “…Nem lehet, hogy látva a “férfi” választékot, ez volt a legjobb választás?…”
    .
    - Hahaha… erre céloztam én is egyik fentebbi kommentemben… :)))
    .
    “…Nem alaptalanok azok a pletykák,hogy a BTK-ra sok ribanc jár….”
    .
    - Ezt abszolút megerősíthetem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. Na és hitler nem bujt ágyba himmlerrel burnyák volt az egész banda
    meg persze messze nem árja
    a fél jobbik csürhe pár éve még a teherautokon platoján rázta seggét a melegfesztiválon

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. Azt még csak megértem, (bár nehezen, hiszen az én időmben a házibulis “orgiák” csúcsa az volt, hogy a különneműek smároltak), hogy az ember időnként elveszti a fejét, és csinál olyasmit, amit józanul nem. Azt viszont végképp nem, hogy miért kell ezt a nagy nyilvánosság elé teregetni? Ez olyasvalami beteges exhibicionizmus, mint a mutogatós bácsik. Kezdek örülni, hogy a fiam annak idején nem jutott be az ELTE-re, és csak később, estin végezte el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  20. A Szarabbik erkölcseivel kapcsolatban eddig sem lehettek illúzióink. Magára vessen, aki bennük bízik, tőlük várja a megoldást. Agresszv bohócbrigád, nem több.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  21. Mi ebben a furcsa ?
    Röhm , a hirhedt SA mentora és Hitler korai ” fegyvertársa ” olyan meleg volt mint egy rezsó.
    Az SA történetét át meg átszövik a meleg botrányok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos